Välj en sida

Transportörer

Jourtransport Örestad ABMalmö

Som transportör ska du ha B körkort, vara över 18 år, bosatt i Malmö (med omnejd) och vara personligt lämplig för jobbet. Detta passar Dig som inte är beroende av en fast lön eftersom man får betalt per uppdrag. Vi har 24 timmars jour och man har ca 1-1,5 timmes inställelsetid. Man jobbar två i samma bil, dock finns det uppdrag man gör ensam. I dags läge har vi 2 bilar igång/dygn.

Vi söker Dig som kan jobba när som, men också Dig som kan hoppa in helger eller enstaka dagar/del av dygn. Tunga lyft förekommer!

All utbildning sker inom företaget och vi arbetar under tystnadsplikt. Gå in och läs om företaget här på sidan innan Du ansöker.

 

Ansök här: https://www.jourtransport.se/lediga-jobb/

 

 

Serviceelektriker

AB Syd ElMalmö

Jobba med Sveriges bästa

Hos AB Syd El i Malmö har du de bästa arbetskamraterna underbara kunder och seriösa samarbetspartner ”Tillsammans” är ett av våra viktigaste ord, vi förstår viktigheten i att alla är delaktiga och på så sätt föder vi våra framgångar och skapar våra värdegrunder detta uppmärksammar våra kunder som har röstat fram oss som Årets Elföretag på Hantverksgalan 2018.

Är du en av de vi söker

Vi söker just dig som vill vara en i gänget och bidra med din kunskap och erfarenhet, vi är alla olika och ”tillsammans” hittar vi rätt position till var och en. Arbetsmoralen och företagslojalitet ser vi som en självklarhet och att du förstår att ju mer du själv utvecklas desto högre kompetens skapar vi i bolaget. Viljan att jobba i grupp eller självständigt samt ansvara för egna kunder och deras projekt är en självklarhet Att lämna en hög service till våra kunder och samarbetspartners är lika viktigt för oss som att solen går upp varje morgon.

Tillsammans är vi intresserade av

 • Att du har B-körkort.
 • Att du är noggrann
 • Att du är flexibel
 • Att du är ordningsam
 • Att du har stort engagemang och är en lagspelare.
 • Att du har hög arbetsmoral och är företagslojal
 • Kunskaper inom kontroll före & efter driftsättning, egenkontrollprogram och installationstester.
 • Meriterande: minst 5-års erfarenhet, viljan att ingå i jourgruppen.

Vad erbjuder vi dig

 • Underbara arbetskamrater
 • Trevliga samarbetspartner
 • Stabilt bolag med tillväxt efter ekonomi och kompetens
 • Lön enligt överenskommelse
 • Egen servicebil
 • Mobiltelefon inkl. fria sms, mms, surf 50GB, ( Laptop / surfplatta vid behov)
 • Elektronisk hantering arbetsorder och tidsedelrutin
 • Rejäl verktygsuppsättning inkl. Hilti-maskiner, installationstester m.m.
 • Arbetskläder efter behov
 • Utbildning: El & kontrollansvar, kontroll före & efter driftsättning, mätteknik kraft och tele, fibersvetsning Lift / fallskydd, m.m.
 • Möjlighet till specialutbildning
 • Du kan själv bestämma din semester/ ledighet
 • Kompetensutveckling
 • Friskvård
 • Företagshälsovård
 • Glasögonbidrag
 • Årlig KICK OFF ( hur gick förra året, vilka mål har vi i år )

 

Ansök här: https://sydel.nu/om-sydel/lediga-tjanster%e2%80%8b/serviceelektriker-se-hit/

 

 

Behandlingsassistenter till Stödboendeenheten

Helsingborgs stad

Du vill något. Det vill vi med! Vi vill skapa värde och bidra till livskvalitet för våra invånare, företag, organisationer och besökare. Vi gör det genom att lyssna, hjälpas åt, testa, lära oss och sen testar vi igen. Här är allt möjligt för dig som vill skapa, förändra, vårda, bygga, vägleda, utvecklas och göra skillnad. För Helsingborg är staden för dig som vill något.

Om arbetsplatsen

Socialförvaltningen är indelad i fyra verksamhetsområden:
Vuxen, Barn/ Unga och Familj, Gemensamma Resurser och Administration.

Vuxenverksamheten vänder sig till personer över 20 år med missbruk och/eller psykosociala problem, samt personer med psykisk funktionsnedsättning. Verksamheten är funktionsindelad i Utredning- och Uppföljningsteam, Stöd och Behandling, Stödboendeenhet och Socialpsykiatri.

Fenix, som är en del av Stödboendeenheten, söker nu en ny medarbetare som vill arbeta som behandlingsassistent samt vara delaktig i arbetet med att motverka hemlösheten inom Helsingborg Stad. Inom Stödboendeenheten arbetar två sektionschefer tillsammans med såväl behandlingsassistenter som socionomer. Deras gemensamma åtagande är att hantera 7 olika boendelösningar, vilket innefattar både biståndslösa boendeplatser och boendeplatser med bistånd.

Fenix riktar sig till personer med missbruk och psykosociala problem som står utanför den reguljära bostadsmarknaden och behöver olika former av stöd för att klara av sin boendesituation. På Fenix hanterar vi såväl biståndslösa boendeplatser som boendeplatser med bistånd.

Tjänsten som kommer tillsättas är en tillsvidareanställning. Arbetstiderna är varierande, vilket innebär att såväl arbete på dag som kväll förekommer samt helgtjänstgöring.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som behandlingsassistent innebär ditt uppdrag att motivera klienter till att vilja förändra sin livssituation för att i framtiden leva ett självständigt liv. Genom motiverande samtal och en positiv inställning till förändringsarbete kommer du hjälpa klienter att skapa goda förutsättningar att följa sina handlingsplaner och uppnå sina mål. Förutom ditt samarbete med klienterna samarbetar du även med kollegor och andra medverkande kopplade till klienterna som finns både inom och utanför Socialförvaltningen.

Enligt dina framtida kollegor kännetecknas deras roll som behandlingsassistent av att de kan arbeta utifrån ramar, men emellanåt också får tänka och agera utanför ramen för klientens bästa. Det krävs ett gott omdöme i tjänsten, agera med sunt förnuft och säkerhetstänk. De behöver kunna möta människor i problematiska livssituationer, erbjuda alternativa strategier och motivera dessa. De är gränssättande mot våra brukare när situationen kräver det. Vidare arbetar de tillsammans för att tänka och arbeta utifrån individnivå, men också verksamhets- och organisationsnivå.

Kvalifikationer

Du har en examen som socionom, behandlingspedagog, behandlingsassistent eller som arbetsgivaren finner likvärdig. Du har förvärvat dig kunskaper och erfarenheter av psykosocialt behandlingsarbete med vuxna samt MI-utbildning. Dessutom har du tidigare erfarenhet av att arbeta inom en politiskt styrd organisation samt förståelse för de lagar och riktlinjer som styr vårt arbete.

Det är ett krav att du har körkort och kör bil samt god datorkunskap.

Du har en positiv människosyn och utgår från att det är genom nära samarbete med klienter kollegor och externa aktörer som vi finner lösningar och framgångsfaktorer. Du ser möjligheter i utmanande situationer och är modig och vågar agera i svåra situationer. Du litar på din förmåga och dina kunskaper, men du är även prestigelös och vågar ställa frågor till såväl kollegor som klienter när du inte kommer vidare i ett uppdrag eller i en uppgift.

Du känner dig trygg i att prioritera dina arbetsuppgifter och kan formulera de personliga mål du behöver sätta upp för att nå verksamhetens mål. För dig är det lika viktigt att ta ansvar för både dina arbetsuppgifter och arbetsplatsens arbetsmiljö. Du bidrar till ett arbetsklimat där alla får komma till tals och där glädje och professionalitet kombineras.

Övrig information

Sista ansökningsdag: 2021-02-07, 23:59

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträdesdatum: Tillträde efter överenskommelse

Antal tjänster: 1

 

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta rekryterande chef i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt via ansökningslänken.

Fackliga företrädare
https://intranat.helsingborg.se/hr/samverkan-och-delaktighet/fackliga-foretradare/

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

 

 

Kontaktpersoner

Petra Nilsson

Sektionschef

042-10 46 63

petra.nilsson@helsingborg.se

Christina Gustafsson

Kommunal

042-106132

 

Evert Blohmé

Akademikerförbundet SSR

042-106065

 

Claes Hulthén

Vision

042-107365

 

Ansök här: https://web103.reachmee.com/ext/I017/1118/job?site=9&lang=SE&validator=9ec24d855e37a090a5e232077f53c593&ref=https%3A%2F%2Fhelsingborg.se%2F&ihelper=https%3A%2F%2Fhelsingborg.se%2Farbete%2Flediga-jobb-i-helsingborgs-stad%2F&job_id=1239

 

Försäljare till Svalöv

Systembolaget – Svalöv

Gillar du mat & dryck? Vill du ha ett arbete där du verkligen gör skillnad?
Till butiken i Svalöv söker vi nu en engagerad försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Tjänsten är på 28 timmar i veckan.

Om rollen
Rollen som försäljare innebär att man är Systembolagets ansikte utåt. Med passion, högt driv, engagemang och ett personligt ansvar levererar du ett imponerande kundmöte tillsammans med dina kollegor. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassa och i lager, upplockning av varor samt lokalvård.

Om dig
Du är en serviceinriktad, noggrann, flexibel och lyhörd person som kan se varje kunds unika behov. Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor i butiken och brinner för att ge bästa tänkbara service till våra kunder. Du tycker om att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter. Du vet att du, i kundmötet, är hela Systembolagets ansikte utåt.

Du har fyllt 20 år och arbetet ställer också krav på en god fysik eftersom tunga lyft förekommer.

Om din utveckling hos oss
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Till att börja med får alla nyanställda ett gediget introduktionsprogram. Sedan erbjuder vi flera olika möjligheter för att du ska lära dig mer och mer. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan, och utvecklingssamtal genomförs årligen.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Sofie Fors, butikschef, på telefonnummer: 072-077 48 12.

Ansökan
Vid intresse är du välkommen att registrera din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 30 januari 2021. Vi behandlar ansökningar löpande, och butiken kan komma att avsluta sin annonsering tidigare. Vi tar inte emot ansökningar via mejl eller brev.

Systembolagets uppdrag baserar sig på omsorgen om folkhälsan. Visionen är att skapa ett samhälle där alkoholdrycker njuts med omsorg om hälsan så att ingen tar skada. Systembolaget bidrar med kunskap, både när det gäller mat och dryck och alkoholens påverkan på hälsan. På så vis vill vi inspirera till medvetna dryckesval och ett hälsosammare förhållningssätt till alkohol. För mer information se omsystembolaget.se.