Välj en sida

 

Målare / Servicemålare

Optimal Måleri AB – Staffanstor

Optimal Måleri Öresund AB söker framtidens målare och servicemålare. Vår ambition är att tänka utanför boxen och skapa ett modernt måleriföretag där målaren är ambassadören på företaget. Vi tillhandahåller alla hjälpmedel så att vi tillsammans kan fokusera på att kunden får den optimala servicen vad det gäller kvalité och leveranstrygghet. Vi söker dig som är utåtriktad, gillar förändringar och vill vara med och bygga ett vinnande lag.

Om företaget

Måleriföretaget med 24 års branscherfarenhet som är i fullgång med att bygga ett av Sveriges modernaste måleriföretag, där vi sätter våra anställda och kunder i centrum. På Optimal Måleri har vi en familjär känsla där arbetsglädjen och leveranstryggheten gör oss till den stora vinnaren. Vi kommer alltid att ligga steget före våra konkurrenter.


Dina arbetsuppgifter

Måleritjänster och kundkontakter.
Du kommer att vara företagets ambassadör. Våra kunder är byggserviceföretag, privata och offentliga beställare. Vi söker dig som är utåtriktad, gillar förändringar och vill vara med och bygga ett vinnande lag.


Din profil

Vi söker dig som har målarutbildning eller tidigare erfarenhet inom området. Tjänsten som målare/ servicemålare kräver att du kan arbeta självständigt och du tar ansvar över arbetets utförande. Vidare är du en driven person som vill utvecklas med oss. Du är kommunikativ och utåtriktad då arbetet även kommer att innebära en del kundkontakt.

Skallkrav:

 • Minst gymnasieutbildning målare, alternativt arbetslivserfarenhet inom området

 • Yrkesbevis eller påbörjad lärlingsutbildning

 • B-körkort


Meriterande målare:

 • Tillgång till egen bil

 • Certifikat och utbildning inom måleri/hårdplast/våtrum/lift/ställning


Meriterande servicemålare:

 • Tidigare erfarenhet som servicemålare

 • Certifikat och utbildning inom måleri/hårdplast/våtrum/lift/ställning


Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltids målare eller servicemålare
Lön: Enligt gällande kollektivavtal
Ny företagsbil (servicemålare)
Personlig e-postadress kopplad till företaget


Välkommen med din ansökan!

Ola Pålsson
0709 – 20 86 01
Smidesvägen 2
245 34 Staffanstorp

www.optimalmaleri.se

 

Ansök här: http://optimalmaleri.se/Lediga-tjanster/

 

Redovisningskonsulter-intresseansökan Öresunds Redovisning AB – Malmö

Vårt fokus på spetskompetens och engagemang uppskattas mycket av våra kunder, vilket i sin tur gör att Öresunds Redovisning AB ständigt växer. Vi söker alltid efter fler engagerade medarbetare till vårt gäng. Goda kunskaper i redovisning och skatterätt är en självklarhet. Erfarenhet från redovisningsbyrå eller annan konsultroll inom ekonomi är om inte ett krav mycket meriterande.

För att interagera med oss medarbetare är din sociala kompetens mycket viktig. Det är ju så vi löser de problemställningar som uppkommer åt våra kunder – genom att samverka kolleger emellan. Som person behöver du vara sympatisk och behaglig, men även stark och beslutsam när stormen blåser. Du har ett genuint intresse för redovisning, skatt och juridik.

Du har även ett driv, en vilja att utvecklas och en strävan att driva Öresunds Redovisning AB framåt.

 

Ansök här: http://www.oresundsredovisning.se/karriar/

 

 

Är du vår nya solstråle? Ansök enkelt idag utan CV!

ViPo Säkerhetstjänster – Helsingborg

 

ViPo’s vision är att vara Helsingborgs framtid inom trygghets- och säkerhetstjänster . Vi anställer just nu säljare med erfarenhet av callcenter . Vi söker dig som vill utvecklas och växa med oss . Trygghet, trivsel, tillit och teamet är våra prioriteringar. Viktiga, inkluderande, professionella och optimistiska är våra ledord.
Framgång föder framgång! Vi är i en spännande expanderingsfas och lägger mycket vikt vid personlig lämplighet. Är du en social, ambitiös person med hög arbetsmoral och höga målsättningar kommer du att stormtrivas hos oss!
Du behöver trivas och brinna för kontakt med andra människor. Du har lätt för att styra ett samtal samtidigt som du är ödmjuk och uppmärksam på den du talar med. Du förstår vad det innebär att vara professionell samtidigt som du bidrar med en positiv energi och attityd.
Hos oss på ViPo kommer du få möjligheten att påverka din egen lön. Ett bra arbete genererar bra lön – precis så som det ska göra! Du kan se fram emot fartfyllda dagar och goda chanser att klättra inom företaget.
Vi lever efter mottot Work hard, play hard – på riktigt! Här är utvecklingsmöjligheterna oändliga och när du gör ett bra arbete finns det inga begränsningar. Vi har gått ifrån traditionella kontorsmiljöer och satsar mycket på våra anställdas behov och trivsel. Det bästa arbetet utförs av glada medarbetare!

 • Vi erbjuder fast lön + provision och motiverande bonusar

 • Utbildning av såväl produkter/ tjänster som försäljning i helhet

 • Möjlighet att påverka din egen lön

 • Attraktiva och aktuella tjänster

 • Stora utvecklingsmöjligheter – Bara DU bestämmer hur långt du vill nå!

Känner du att din profil passar in så tveka inte på att söka! Vi bjuder på en kopp Zoegas i sann Helsingborgsanda. Du ansöker enkelt via vår karriärsida.
Tjänsten avser : Varmkundssäljare

 

Ansök här: https://karriar.vipo.se/jobs/1149208-ar-du-var-nya-solstrale-ansok-enkelt-idag-utan-cv

 

 

Vi söker en heltidsmentor till CyberGymnasiet Malmö

 CyberGymnasiet Malmö startade upp i augusti 2005 och har under de 15 år vi funnits expanderat och fått en självklar plats bland Malmös gymnasieskolor. Vi befinner oss mitt i Malmös centrum och är på så sätt också tätt sammanlänkade med övriga Skåne, då pendlingsmöjligheterna för våra elever och vår personal är stora. Våra stora, fräscha och hemtrevliga lokaler gör tillsammans med våra duktiga pedagoger oss till starka aktörer på marknaden där vi hoppas att du vill vara med och fortsätta utveckla vår skola.

Ditt uppdrag

Vi erbjuder nu en tjänst på 100% med uppdraget att vara heltidsmentor för CyberGymnasiets elever. Då vi startar heltidsmentorssystemet nästa läsår kommer du också att vara delaktig att forma uppdraget tillsammans med dina två mentorskollegor.

I rollen som heltidsmentor kommer du att ha en central roll i våra elevers skolgång. Du ser elevernas skolgång utifrån ett helhetsperspektiv och syr ihop lärarnas, elevhälsans och skolledningens samarbete kring eleverna för en ökad måluppfyllelse. Därför kommer du bl.a att delta i elevvårdsarbete, ha föräldrakontakter, planera och leda mentorstid, utvecklingssamtal, föräldramöten etc. Andra uppgifter som du som heltidsmentor kommer att arbeta med är;

 • Uppföljning av närvaro/frånvaro och studieplaner.

 • Uppmuntra, coacha och arbeta med motiverande insatser, målbilder och framtidsplanering.

 • Stötta eleven genom hjälp med studieplanering och studieteknik samt stödinsatser.

 • Övergripande arbete och implementering av handlingsplaner, ordningsregler, rutiner, värdegrund och sociala aktiviteter.

Din profil

I första hand söker vi dig som har en högskoleutbildning inom relevant område och har erfarenhet att arbeta med ungdomar. Du kan till exempel vara SYV eller socionom.

Du ska ha ett genuint intresse för att arbeta med ungdomar och vill jobba för våra elevers ökade måluppfyllelse. Du är förtrogen med gymnasieskolans läroplan samt har god samarbetsförmåga och har lätt för att skapa goda relationer, både med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du är en stabil och trygg person med förmåga att arbeta självständigt och tillsammans med andra, för att uppnå höga resultat. Vi tror också att du är en tydlig, ansvarsfull, välstrukturerad förebild samtidigt som du är lyhörd för våra elevers olika behov och att du aktivt kommer att bidra till utvecklingen av hela skolans verksamhet.

Intresse för ungdomar och att tillsammans skapa en god skolsituation med trygghet och målfokus ser vi som självklart hos dig. Vi vill att du ser dig som en i laget och vi spelar alla mot samma mål. Du arbetar tillsammans med dina kollegor i mentorslaget och samarbetar även nära med elevhälsa, pedagoger och skolledning. Arbetet kräver både samarbetsförmåga och självständighet med ett eget driv. Vi ser gärna att du har erfarenhet av skola de senare åren på gymnasiet eller grundskolans senare år.

Vi erbjuder

Hos oss får du vara en del av en unik och genuin gemenskap, både mellan kollegor och elever. Vi satsar stort på trygghet och en känsla av ett ”home away from home”, vilket ligger till grund för vår speciella känsla av gemenskap och värme. Hos oss får alla var sig själv, hos oss finns plats för personlighet.

Vi satsar kontinuerligt på att fortbilda vår personal, vilket genomförs av både externa föreläsare, förstelärare och kollegor. Alla önskemål tas i beaktande och vi uppmuntrar kollegialt lärande såväl som förslag till förändringar och förbättringar. Som en skola inom AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom AcadeMedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

 

Övrigt

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader. Tillträde i augusti.

Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna Elvedina Rastoder på elvedina.rastoder@cybergymnasiet.se, 0768-852027, eller rektor Lotta Juvin på lotta.juvin@cybergymnasiet.se, 0768-852009.

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Vi är en del av AcadeMedia, norra Europas största utbildningsföretag. Välkommen att läsa mer på www.academedia.se.

 

Ansök här: https://karriar.academedia.se/jobs/156827-vi-soker-en-heltidsmentor-till-cybergymnasiet-malmo?ref=indeed

 

Administratör till Foxway i Malmö

Mero Rekrytering AB – Malmö

 

Drivs du av att skapa kundvärde och arbeta med digitalisering och hållbarhet? Då är Foxway en perfekt match. Är du dessutom en fena på relationsbyggande, är vi snart i mål.

Foxway är ett globalt företag med över 600 kollegor i fem länder.

Tillsammans gör dem det digitala livet enkelt för deras kunder. Det gör dem genom att jobba hållbart i alla dimensioner. Miljömedvetet, socialt och ekonomiskt. Win-win-win för kunden, företaget och miljön. Organisk tillväxt i kombination med strategiska förvärv har gjort att Foxway vuxit kraftigt de senaste åren. Är du deras nästa kollega som vill göra skillnad och fortsätta växa tillsammans?


Dina arbetsuppgifter

Mero hjälper just nu Foxway att hitta en Administratör till deras Malmökontor. Din roll handlar huvudsakligen om administration och dokumentation men ditt primära fokus är att effektivisera det nuvarande tillvägagångssättet av dokumentation i deras ITSM system, helt enkelt förbättra och förenkla det administrativa arbetet i systemet.

Tjänsten vi söker är en intern position hos Foxway men för en av deras största kunder och de administrativa uppgifterna kan vara exempelvis att hantera nya beställningar och uppsägningar av multimediaprodukter mot kunden.

Mer information om tjänsten ges under eventuell intervju.


Din profil

Vi söker dig som har drivet att förbättra processer, se lösningar i stället för problem och du som uppskattar att effektivisera ditt arbete. Du är kommunikativ som person men du har också lätt för att analysera och uppmärksamma detaljer. Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet från en administrativ roll där du tidigare jobbat i ITSM system för att du enklare ska komma in i arbetet och ha insikt kring vilka möjligheter som finns för att effektivisera det administrativa arbetet och framförallt söker vi dig som är positiv!

Krav:

 • Arbetslivserfarenhet av liknande arbete inom administration

 • Svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande:

 • Tidigare erfarenhet av ITSM system

 • Goda kunskaper i Excel

 • Erfarenhet av ITIL

 • Goda kunskaper i Office


Om företaget

Foxways vision är att göra det digitala livet enklare. Det är deras bidrag till en positiv förändring i samhället. Foxway vill förenkla IT-tjänster och göra dem hållbara så att deras kunder kan fokusera på det de är bäst på. Företaget har vuxit snabbt de senaste åren och deras ambition är att vara det ledande företaget i Europa för hållbara IT-tjänster och återvinning av elektronik. Alla steg hanteras in-house vilket gör dem unika på marknaden. Foxway är här för att hjälpa sina kunder att hitta sin väg i det digitala livet.

För Foxway är det viktigt med en arbetsplats som värdesätter mångfald och inkludering och ger lika möjligheter för alla.


Villkor

Omfattning: Visstidsanställning, 6 månader (heltid)
Start: Omgående


Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så skicka in din ansökan redan idag!

 

Ansök här: https://jobs.mero.se/jobs/1148709-administrator-till-foxway-i-malmo

 

Digital säljare

Ballinslöv AB – Hässleholm

Ballingslöv AB söker

Digital Säljare – E-handel

Det är något alldeles speciellt att få vara en del i det inspirerande arbete som skapar varumärket Ballingslöv i Sverige och Drømmekjøkkenet i Norge. Vi är ca 450 anställda i Ballingslöv strax norr om Hässleholm och mer än 500 säljare hos samarbetspartners i Skandinavien. I alla led finns en stolthet över Ballingslöv och de produkter vi tillverkar och säljer. Därför blir också det dagliga arbetet inspirerande, vi kallar känslan för #Vardagsglädje. Ballingslöv AB är ett företag i stark tillväxt och utveckling. VI SÖKER NU en medarbetare med fokus på Digital Sälj och utveckling av vår Omnichannel-inriktning där Online och After Sales är viktiga utvecklingsområden.

Du arbetar med E-handel inom utvalda produktområden och är ansvarig för att implementera, säkerställa och utveckla denna spännande affär. Du arbetar också med samt utvecklar vår After Sales-bearbetning och att skapa en aktiv och relevant kunddialog innan nästa köp. Tjänsten kombinerar såväl strategiska initiativ samt operationellt arbete.

Du ingår i marknadsorganisationen och rapporterar till vår Marknadschef. Huvudkontoret ligger i Ballingslöv och vi ser med fördel att du är placerad där, men andra placeringsalternativ kan också komma att diskuteras.

 

VI SÖKER DIG som passar in på följande:

 

 • God teknisk kompetens och systemförståelse.

 • Erfarenhet av att driva E-handel såväl tekniskt samt utifrån konvertering mot affär.

 • God analytisk förmåga, kraft att agera på insikterna och kontinuerlig optimering av konverteringsflöden.

 • Har ett affärssinne och driv att skapa affärer.

 • Nyfikenhet att bidra till att utveckla Ballingslövs totala Omnichannel strategi.

 • Tycker om att arbeta i team och tillsammans med dina kollegor skapa framgångar.

Vi ser gärna att du har en relevant akademisk bakgrund och god teoretisk förståelse och höjd av kommersiellt och digitalt arbete alternativt erfarenhet som kan bedömas likvärdig och därmed kompensera för detta.

VILL DU VETA MER om tjänsten – tag kontakt med Marknadschef Martin Lundell – martin.lundell@ballingslov.se. Varmt välkommen med din ansökan senast 2021-05-23.

Ansök här: https://web106.reachmee.com/ext/I020/1305/job?site=6&lang=SE&validator=a5260c3a0602878d25d5c0716f7b0b5c&job_id=46

 

Kundcentermedarbetare Skanska Rental

SKANSKA – Helsingborg

Skanska Rental AB är ett dotterbolag till Skanska Sverige AB och verkar inom hela Sverige. Vi hyr ut alla nödvändiga maskiner, kranar, bodar och annan utrustning till Skanska och externa kunder. Bland våra kunder finns företag inom såväl bygg & anläggning som övrig industri. Vi hjälper kunden från etablering till färdigställande av projekt samt med att skapa effektiva, säkra och gröna arbetsplatser.

Du bidrar till nöjda kunder

Du kommer att ingå i ett team som ansvarar för att våra kunder bemöts med utmärkt service och rådgivning. Du bistår kunderna med uthyrning av maskiner avsedda för olika bygg och anläggningsprojekt.

I rollen ingår bland annat:

 • Orderregistrering och reklamationshantering

 • Maskinuthyrning

 • Rådgivning och service kring maskinutbud, tillbehör och andra tjänster

• Plock av maskiner

 • Bra relation med lokala samarbetspartners

En driven lagspelare som gillar högt tempo

Vi önskar att du har gymnasie- eller YTH utbildning med teknisk inriktning alt några års erfarenhet från uthyrnings-, bygg-, anläggningsbranschen eller från industri. Du har god kännedom om bygg-, industri-, eller elmaskiner och god datorvana. Som person är du service- och lösningsorienterad med ett starkt driv och engagemang. Du jobbar som bäst i ett högt tempo och är förändringsbenägen, lösningsfokuserad och drivs av lärandet. Du har lätt för att kommunicera med både kollegor och kunder och är inte rädd för att hugga i när det behövs. Arbetet innebär ett nära samarbete med Skanska Rentals övriga kundcenter, så det är mycket viktigt att du är en lagspelare. Vidare är du strukturerad, noggrann och är duktig på att överträffa kundernas förväntningar.
B – Körkort är ett krav.
Körkort för truck är meriterande.

Du är en viktig förebild för oss både internt som externt, varför det är viktigt att du delar Skanskas värderingar. https://www.skanska.se/om-skanska/skanska-i-sverige/vara-varderingar/

Vi sätter stort värde i personlig lämplighet.

Vi vill lära känna dig!

Vi ser fram emot din ansökan innehållande CV och ett personligt brev. Sista ansökningsdag är 2021-05-05 och vi kommer löpande att genomföra urval. Om du har frågor är du välkommen att kontakta kundcenterchef Michael Svensson 010-448 33 69 michael.svensson@skanska.se, eller områdeschef Kristoffer Hedetoft 010-449 13 11 kristoffer.hedetoft@skanska.se

Välkommen med din ansökan!

 

Additional Information

 • Location: Helsingborg, Skåne, Sweden

 • Schedule: Heltid

 • Employee Status: Tillsvidare

Statements

 • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

Ansök här: https://jobs.skanska.com/jobs/kundcentermedarbetare-skanska-rental-helsingborg-22220?src=Indeed.com