Välj en sida

Vi söker butiksmedarbetare till Willys Kristianstad Långebro

Tycker du att det är kul med människor, service och försäljning? Vill du bidra till att ännu fler kan handla bra och hållbar mat? Bra! Då tror vi att du kommer att gilla att jobba hos oss. Willys är ett framgångsrikt företag med ett tydligt koncept där vi tillsammans arbetar för att alla ska kunna äta det de vill. Varje dag. Nu behöver vi fler härliga medarbetare som kan hjälpa oss bli ännu bättre.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Under rådande omständigheter har vi nu ett stort behov av butiksmedarbetare till våra butiker med start omgående och löpande under våren. Det kan också bli en förlängning över sommaren eller längre. Vi har behov av olika typer av tjänster och arbetstiderna är varierande under dagtid, kvällar och helger.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som Butiksmedarbetare får du ta stort eget ansvar för att våra kunder enkelt ska kunna hitta det de söker. Du ska se till att våra hyllor är välfyllda och att det är rent och snyggt i vår butik. Tillsammans med dina kollegor ska du ha fokus på positivt kundbemötande, försäljning och se till att vi håller högsta kvalitet. Du kommer att arbeta i butikens alla avdelningar. Du blir en viktig del i kedjan mot en inspirerande butiksupplevelse. Nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga gäng på Willys Kristianstad Långebro.

Det här förväntar vi oss

För oss är mångfald en affärsmöjlighet. Medarbetarnas breda kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och genererar bättre beslut. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Att du är matintresserad, tycker om att jobba med kunder och försäljning är en förutsättning för rollen. För att trivas hos oss ska du även ha lätt för att jobba i team, vara noggrann och kvalitetsmedveten. Dessutom ska du gilla när tempot är högt. Tillsammans med dina kollegor ska du sköta den dagliga driften av butiken. Det innebär exempelvis att du är service- och försäljningsinriktad, men även att du har sinne för såväl detaljer som helhet.

 

Om du vill veta mer om vad tjänsten innebär, kontakta Cecilia Löfberg, cecilia.lofberg@willys.se. Vi ser gärna att du vid intresse skickar din ansökan så snart som möjligt, då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag den 2020-04-03. Vi tar endast emot ansökningar via våra jobbsidor.

 

Om Willys

I över 40 år har vi hjälpt att sätta bra mat på fler middagsbord genom vår affärsidé: Sveriges billigaste matkasse. Något som genomsyrar allt vi gör. Idag har vi mer än 200 butiker från Kalix i norr till Trelleborg i söder och under 2018 omsatte vi över 27 miljarder. Tillsammans med bland annat Hemköp, Mat.se och Dagab ingår vi i Axfood – ett av de största företagen inom svensk dagligvaruhandel. Hos oss finns det gott om möjlighet att växa och utvecklas.

 

Ansök här: https://jobb.axfood.se/willys/job/Kristianstad-Vi-s%C3%B6ker-butiksmedarbetare-till-Willys-Kristianstad-L%C3%A5ngebro-Sk%C3%A5n/596125801/?sType=Indeed

 

Grundskollärare åk 4-6 till Läredaskolan F-6

Hässleholm

Vad erbjuder vi?

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av undervisning samt klassansvar för en klass tillsammans med en annan pedagog. Du kommer att ingå i arbetslaget 4-6. I arbetet ingår planering, utvärdering och dokumentation samt ansvar för övriga uppgifter som ingår i läraryrket.
Du kommer att använda dig av Schoolsoft, som verktyg för dokumentation och elev- och föräldrakontakter.
Vem är du?

Du har lärarexamen samt lärarlegitimation med behörighet att undervisa årskurs 4-6. Vi förväntar oss att du har goda IT-kunskaper.
Som person är du lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov. Självklart brinner du för elevers utveckling och lärande. Samtidigt är du trygg och stabil och bidrar till nytänkande och kreativitet. Du bidrar till ett positivt samarbetsklimat på arbetsplatsen och är bra på att samarbeta och skapa goda relationer till kollegor, elever och vårdnadshavare. Därför kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet av uppdraget.
Du ska dela värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy, http://www.hassleholm.se/medarbetarpolicy .
Övrigt

Utdrag ur polisens belastningsregister ska uppvisas före anställning.
Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan ansökningstiden löpt ut därför ber vi dig skicka in din ansökan redan idag!
Om oss

Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens förskolor, grundskolor, gymnasieskolor, särskola och kulturskola. Vi arbetar gemensamt för en lärmiljö där barn, elever och personal lyckas. Vår gemensamma vision är: Alla ska få bli sitt bästa.

Hos oss på Läredaskolan är våra ledord Trygghet, Trivsel och Studiero av stort värde. Vi anser att förutsättningen för all kunskapsinhämtning är, att eleverna är trygga och trivs på skolan. Vi erbjuder våra elever planerade rastaktiviteter med noga utvalda pedagogiska lekar och aktiviteter samt ett stort utbud av material som främjar de motoriska färdigheterna på ett lekfullt sätt. Läredaskolan F-6 ligger centralt i Hässleholm på gångavstånd från tåg- och busstation. Vi har en förskoleklass, en klass per årskurs i årskurs 1-6 samt två fritidshem.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid/Deltid

Tillträde
2020-08-10

Löneform
Månadslön

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
75-100%

Ort
Hässleholm

Län
Skåne län

Land
Sverige

Referensnummer
2020/177

Kontakt

Rose-Marie Arvidsson, 0451-26 84 79

Facklig företrädare

Linda Svärd Lärarförbundet, 0451-26 84 78

Publicerat
2020-03-20

Sista ansökningsdag
2020-04-17

 

Ansök här: https://hassleholm.varbi.com/se/what:job/jobID:324609/type:job/where:4/apply:1