Välj en sida

Planeringssekreterare, Ekonomiskt bistånd och boende

 

Malmö Stad

 

Arbetsuppgifter
Som planeringssekreterare är du direkt underställd en enhetschef inom avdelningen för ekonomiskt bistånd och boende. Det finns totalt 5 planeringssekreterare i avdelningen och de är dina närmsta kollegor, samtidigt som du förväntas kunna bygga upp kontaktnät och samverkan med chefer och medarbetare inom såväl den egna avdelningen som på andra avdelningar. Du får dina uppdrag från enhetschefen och ledningsgruppen, och du arbetar med såväl strategiska som operativa frågor genom planering, utredning, samordning, genomförande, uppföljning och analys. Du fungerar som ett stöd vid uppföljning och rapportering av resultat och verksamhetsmått och arbetar med sammanställning av dessa. Du utgör ett stöd till ledningsgruppens chefer i kvalitets-, analys- och utvecklingsarbete och ger även ett professionellt stöd i det dagliga arbetet.

I rollen ingår det att uppdatera processarbete med mål, verksamhetsplan och verksamhetsuppföljning i dialog med ledningsgruppens chefer. Det ingår även att uppdatera rutiner, dokumentera vid uppföljningar, revidera och följa upp pågående arbete. Du kommer även vara ett stöd vid presentation och kommunikation i och för verksamheten. I din roll har du också kontakt med interna och externa nätverk och samverkanspartners.

Vill du vara med och forma framtidens socialtjänst? Då är du välkommen till oss på avdelningen för ekonomiskt bistånd och boende!

 

Kvalifikationer
Vi söker dig med en för uppdraget relevant akademisk examen och som med fördel har aktuell erfarenhet av liknande kvalificerade arbetsuppgifter. Du är van vid att skriva rapporter, beslutsunderlag, presentationer och har arbetat med kvalitetsuppföljning inom offentlig verksamhet. Du har goda kunskaper inom offentlig verksamhet och erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation. Då arbetet innebär mycket kommunikation och dokumentation är det ett krav att du kan uttrycka dig väl i svenska språket i såväl tal som skrift. Tjänsten ställer även krav på goda datorkunskaper och vana av att arbeta i Excel och övriga Office-paketet.

Om du har tidigare erfarenhet av arbete med ekonomiskt bistånd och/eller myndighetsutövning boende inom Socialtjänsten kommer detta att underlätta ditt arbete. Meriterande för tjänsten är även om du har erfarenhet av Platina, Procapita, Lifecare och Stratsys. Det är även meriterande med kunskap i digitala verktyg så som Teams och Sharepoint.

Som person ser vi att du som söker har ett stort intresse för utvecklingsarbete och administration. Samtidigt som du är analytisk är du även initiativtagande och har förmågan att fatta beslut samt sätta igång aktiviteter och uppnå resultat. Du är självgående och trivs med att arbeta självständigt samt söker aktivt utmaningar och utvecklingsmöjligheter. Du är samtidigt relationsskapande, har en god samarbetsförmåga och trivs med en arbetsroll som innebär mycket samverkan med andra, såväl internt som externt. Du har en god kommunikativ förmåga och tycker att det är roligt att prata inför grupper.

Tjänsten ställer även krav på att du är en god organisatör, kan planera ditt arbete samt sätta upp och hålla deadlines. Arbetet kräver samtidigt en flexibilitet, att du trivs med att arbeta i ett högt tempo och att du vid behov kan prioritera mellan dina uppgifter för att hantera plötsligt uppkomna situationer.

I denna rekrytering kommer stor vikt läggas vid dina personliga egenskaper.

 

Om arbetsplatsen
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Vid Sveriges största arbetsmarknads- och socialförvaltning jobbar 2500 medarbetare varje dag för att stärka Malmöbor. Tillsammans med Malmöborna vill vi öka möjligheterna till egen försörjning, minska hemlöshet, bidra till att barn och unga ska få bra uppväxtvillkor och verka för att nyanlända ska få goda förutsättningar. Det är ett viktigt och roligt arbete, men långt ifrån enkelt. Sök jobb hos oss, du kommer att göra skillnad.

Vi arbetar för att ha en bra stämning på arbetsplatsen, goda skratt, utmaningar, nära ledarskap och stöttande kollegor; det som ger positiv energi på jobbet. Idag är vi mycket stolta över vår verksamhet och det vi åstadkommer!

 

Information om tjänsten
Anställningsform: 1 tjänst tillsvidare samt 1 vikariat under perioden 200915-210815
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 2
Tillträde: Enligt överenskommelse

 

Övrigt
Vi kommer att påbörja urvalsarbetet under ansökningstiden och förstaintervjuer för tjänsten är planerat till vecka 24.

Om du sökt tjänster i Malmö stad tidigare kanske du märker att du till denna tjänst söker via ett nytt rekryteringssystem. Vi byter system för att det ska vara enklare för dig att söka våra tjänster. Om du har sökt i vårt tidigare system och vill återanvända din ansökan till denna rekrytering, kan du logga in på ditt konto i Visma Recruit och ladda ner CV och personligt brev.

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Det innebär att vi inte behandlar din jobbansökan konfidentiellt. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta nämnda kontaktpersoner.

 

Ansök här: https://www.careerbuilder.se/jobs/j3n3k46jplx00fklq54?job_did=J3N3K46JPLX00FKLQ54&siteid=int_seindeedpd&utm_source=indeed&utm_medium=aggregator&utm_campaign=all-jobs&show=yes

 

 

Grundlärare fritidshem till Bäckagårdsskolan

 

Malmö Stad

 

Arbetsuppgifter
I din roll hos oss ansvarar du för att planera, undervisa och bedöma eleverna i vårt fritidshem. Utifrån läroplanen och våra styrdokument skapar du en miljö i fritidshemmet som syftar till att stärka våra elever i såväl deras kunskapsutveckling som i deras personliga utveckling.

Som grundlärare i fritidshem hos oss ska du också arbeta för att erbjuda våra elever en meningsfull fritid. I det ingår det att uppmuntra till allsidiga kontakter, social gemenskap och att stärka grupprelationer.

Under tiden våra elever går i skolan samverkar du med vår skolpersonal. Det kan även bli aktuellt att du själv bedriver undervisning i ett eller flera ämnen under elevernas skolgång.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare i fritidshem. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från yrket eller om du har arbetat som fritidspedagog tidigare.

Du har en god insikt och kunskap i skolans styrdokument och vet hur du på ett effektivt sätt tillämpar dessa i det dagliga arbetet. Vidare har du en god didaktisk och pedagogisk förmåga som gör att du självständigt kan leda och organisera ditt arbete för att skapa en studiero och en god lärmiljö, för våra elever, under hela dagen.

Utifrån evidensbaserad forskning kan du utveckla ditt arbete och med en god kännedom och vana arbetar du effektivt med relevanta digitala verktyg.

Välkommen med din ansökan!

 

Om arbetsplatsen
Bäckagårdsskolan, en F-9 skola i Husie med 540 elever och 70 medarbetare. Bäckagårdsskolan arbetar med helhetstänk gällande elevens fysiska, psykiska och sociala hälsa, samt för att eleven ska känna och förstå sitt sammanhang. Arbetet görs utifrån skolans hälsofrämjande plan vilken genomsyrar allt vi gör. Det syns bl.a. genom att vi har hälsofrämjande pass på schemat, mentorstid, rådstid, en elevhälsoplan m.m. Vi har god gemenskap på skolan som vi har byggt upp genom en tro på medledarskap, alla är med och bidrar till utveckling. Detta läsår fokuserar vi på att bli ännu bättre på att möta varje elev genom tillgänglig lärmiljö

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola – du också!
Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

 

Information om tjänsten
Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: 200810

 

Övrigt
Om du har sökt tjänster i Malmö stad tidigare så kanske du märker att du till denna tjänst söker på ett nytt sätt, via ett nytt rekryteringssystem. Vi byter rekryteringssystem för att de ska var enklare för dig att söka våra tjänster. Om du har sökt i vårt tidigare system Visma Recruit, och vill återanvända din ansökan i denna rekrytering kan du logga in på ditt konto i Visma Recruit och ladda ner ditt tidigare CV och personliga brev.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta ovan nämnda kontaktpersoner.

%MCEPASTEBIN%%MCEPASTEBIN%

 

Ansök här: https://www.careerbuilder.se/jobs/j3r6bs6xvfs6bqly4bn?job_did=J3R6BS6XVFS6BQLY4BN&siteid=int_seindeedpd&utm_source=indeed&utm_medium=aggregator&utm_campaign=all-jobs&show=yes

 

Logoped till Nydalaskolan

 

Malmö Stad

 

Arbetsuppgifter

Som logoped ska du verka för att eleverna ska få en så god utveckling som möjligt, främst inom språk och kommunikation. I uppdraget kommer du att arbeta operativ både med elever, där bedömning och färdighetsträning av deras språkförmåga ingår, samt i klassrummet där du ser läraren i aktion och elevernas lärande i förhållande till lärarens metodval.

Du kommer även arbeta med att ta fram material utifrån specifika elevers behov och vara behjälplig i att skapa miljöer som främjar elevernas lärande, utveckling och hälsa, stödja elevernas utveckling mot skolans mål, initiera förebyggande åtgärder och ta egna initiativ till direkt individuellt stöd.

Som logoped kommer du, förutom detta, även:

Handleda övrig personal och hålla i kompetensutveckling, ha kontakter och samarbete med elever, vårdnadshavare, lärare, skolledning, EHT, övrig skolpersonal och externa aktörer
Arbeta med individ- och gruppärenden
Arbeta självständigt inom riktlinjer och praxis
Rekommendera åtgärder och delta i beslut
Ingå i skolans elevhälsoteam (EHT)
Ha ett nära samarbete med specialpedagogerna på skolan

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har logopedexamen och legitimation och har arbetat minst 2 år som logoped. Har du dessutom erfarenhet av att ha arbetat som logoped i skolverksamhet är det meriterande.

För att trivas i rollen är du kreativ och analytisk och har du en god insikt i och kunskap om skolans styrdokument och kan på ett effektivt sätt använda dem i ditt dagliga arbete. Vidare har du goda kunskaper inom läs- och skrivsvårigheter samt svenska/svenska som andraspråk.

Som person är du kommunikativ och har en god samarbetsförmåga samtidigt som du tar egna initativ och arbetar självgående.

 

Om arbetsplatsen
Nydalaskolan är en F-6 skola med 450 elever och 75 medarbetare där vi arbetar hårt för att göra skillnad för våra elever och för att eleverna ska få en stark anknytning till vår skola. Vår vision är att varje elev känner stark tro på sin person, sin förmåga och på sin framtid. Skolledningen leder genom exempel och sprider en stor arbetsglädje och engagemang som vi återser i våra arbetslag. Vi lägger just nu extra stor vikt vid vårt språkutvecklande arbetssätt, kooperativa lärarande och vårt mål om en skola där alla funktioner och personer arbetar tillsammans mot samma mål.

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola – du också!

Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!

 

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka.

 

Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Augusti 2020

 

Övrigt
Om du har sökt tjänster i Malmö stad tidigare så kanske du märker att du till denna tjänst söker på ett nytt sätt, via ett nytt rekryteringssystem. Vi byter rekryteringssystem för att de ska var enklare för dig att söka våra tjänster. Om du har sökt i vårt tidigare system Visma Recruit, och vill återanvända din ansökan i denna rekrytering kan du logga in på ditt konto i Visma Recruit och ladda ner ditt tidigare CV och personliga brev.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor

 

Ansök här: https://www.careerbuilder.se/jobs/j3n2l271pzr8ffcw42v?job_did=J3N2L271PZR8FFCW42V&siteid=int_seindeedpd&utm_source=indeed&utm_medium=aggregator&utm_campaign=all-jobs&show=yes

 

Security Analyst till Orange Cyberdefense i Malmö

 

TNG IT Digital – Malmö

 

Kickstarta karriären inom IT-säkerhet med en av de mest spännande rollerna inom branschen – bli vår nästa Security Analyst!

Här är din möjlighet att arbeta som Security Analyst på Europas ledande företag inom cybersäkerhet! Hos oss får du arbeta med att analysera och förhindra cyberattacker hos välkända företag och göra skillnad på riktigt. Tillsammans med specialiserade kollegor arbetar du för att bidra till en säkrare IT-miljö i en utvecklande och utmanande roll som Security Analyst i vårt Cyber Defense Center.

Vill du ha ett meningsfullt arbete och arbeta sida vid sida med branschens mest kompetenta kollegor inom IT-säkerhet? Varmt välkommen till oss på SecureLink!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Tillsammans jobbar vi varje dag för vår vision att vara ledande inom ’Cyber Security and Managed Security Services’ i Europa. För att nå hit har vi alltid med oss våra värderingar;

Respekt för varandra och våra åtaganden
Förtroende för varandra
Enkelhet i fokus
Innovation – alltid
Prestigelöshet
Vi på Orange Cyberdefense (tidigare SecureLink) är Challengers som vill förändra, utmana och växa. Hos oss driver vi alla arbetet framåt och innovation står högt på agendan. Vi tycker att det är viktigt att erbjuda våra anställda utvecklingsmöjligheter, både inom sin yrkesroll men även möjlighet att utvecklas inom organisationen, endast dina ambitioner sätter gränser!

Vi är engagerade, älskar vad vi gör och tror på kraften i att ha kul på jobbet. Genom att bygga starka relationer mellan team och avdelningar skapar vi tillsammans en arbetsplats där vi trivs och växer. Hos oss får du får du utbildning och möjlighet att växa. Det är viktigt för oss!

SecureLink Sweden (numer Orange Cyberdefense) ligger på 8:e plats inom IT när Young Professionals (personer mellan 25–40 år som har akademisk eller eftergymnasial utbildning och som är på väg i sin karriär) tycker till om vilka arbetsgivare de anser är mest attraktiva att arbeta och göra karriär hos. Läs mer om enkätundersökningen som är utförd av Karriärföretag: https://karriarforetagen.se/top-10-employers-young-professionals/

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Genomföra djupgående och sofistikerade analyser på larm som inkommit hos våra kunder.
Eskalera ärenden vidare, rekommendera kunder alternativa åtgärder alternativt själv åtgärda problem baserade på avtal och typ av incident.
Genomföra threat hunting och threat intelligence gathering för att proaktivt upptäcka hot.
Arbeta med loggövervakning, kontrollera filintergitetsförändringar, end-point analyser och reverse engineering.
Kontinuerligt förbättringsarbete och bidra till att optimera och effektivisera detektionsmetoder och larmhantering.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du blir en del av ett härligt gäng säkerhetsanalytiker, som gärna arbetar tillsammans för att hitta optimala lösningar på problem. När du börjar hos oss kommer vi att lägga upp en 6 månaders onboarding plan samt tilldela dig en mentor som hjälper dig att komma in i arbetet och vår organisation. Tillsammans med din chef sätter ni sedan utvecklings- och utbildningsmål som kommer att följas upp kontinuerligt, för att du ska fortsätta din utveckling hos oss.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som brinner för IT-säkerhet och som vill fördjupa sina kunskaper inom området. Kanske har du läst en eftergymnasial utbildning inom informationssäkerhet eller IT-forensik alternativt lärt dig på egen hand. Du har en god kunskap inom Windows och Linux samt nätverk och brandväggar. Vi ser gärna att du har kunskap inom scriptning eller programmering. Det är meriterande om du har arbetat med loggövervakning i Splunk, Logpoint, Qradar eller annan logghanteringslösning.

Du som kommer att trivas i denna roll är initiativtagande, självgående samt ansvarsfull. Då vi ständigt arbetar för utveckla och förbättra vår leverans och arbetssätt ser vi att du behöver vara öppen för förändring samt själv kunna komma med förslag till förändring. Du trivs med att arbeta med analys och gillar att grotta dig ner i detaljer och problem. Vi på Orange Cyberdefense ställer alltid upp för våra kollegor och arbetar som ett team. Vi tror att du är en lagspelare som uppskattar samarbete med andra.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

 

Ansök här: https://www.careerbuilder.se/jobs/j3v0hk6ln7v985j140f?job_did=J3V0HK6LN7V985J140F&siteid=int_seindeedpd&utm_source=indeed&utm_medium=aggregator&utm_campaign=all-jobs&show=yes

 

Vårdare / Kvalitetsansvarig

 

Förenade Care – Lund

 

Hej.

Nu söker vi Dig som har social kompetens, är en hejare på att ta egna initiativ och har erfarenhet av nedanstående målgrupp.

VERKSAMHETSBESKRIVNING

Förenade Care AB driver Piletorp på uppdrag av Lunds kommun och har gjort det sedan 2016.

Piletorp är ett dygnsboende med 26 platser för hemlösa män och kvinnor som fyllt 18 år med en psykosocial problematik, missbruk och/eller psykisk ohälsa. Uppdraget innebär att ge brukaren en trygg boendemiljö och möjlighet till individuellt stöd och hjälp i kontakt med sjukvård, myndigheter och praktiskt socialpedagogiskt stöd.

Verksamheten har särskild inriktning på omvårdnad, trygghet, individuellt och respektfullt bemötande som är anpassat efter den enskildes behov och med tillvaratagande av den enskildes egna möjligheter.

Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för boende, personal, samarbetspartner och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke – Vänlighet – Service.

Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Vi arbetar i team bestående av vårdare, gruppledare samt verksamhetschef.

ARBETSUPPGIFTER

Tillsammans med övrig personal ska du som vårdare medverka till att skapa en trygg miljö med tydlig struktur. Du ska inge förtroende och kunna möta våra gäster där de är. Du kommer att vara kontaktman med ansvar för flera gäster och i detta bl.a. samverka med deras handläggare inom socialtjänsten samt andra myndigheter.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå i mathantering, städning, administrativt arbete, boendestödjande samtal och kontakt med socialtjänsten. I arbetet ingår också kvalitets- och miljöledningsarbete genom att arbeta gemensamt för de mål som man tillsammans med verksamhetschefen och gruppledaren kommit överens om på verksamheten.

Som kvalitetsansvarig, arbetar du nära både gruppledare och verksamhetschef. Du ansvarar bl.a. för att löpande uppdatera rutinerna och informera dessa vidare ut till personalgruppen där du har en egen punkt kring detta på våra APT-möten. Som kvalitetsansvarig ska du vara väl förtrogen med det svenska språket då du ska agera som en stödjande hand till dina kollegor vad gäller etisk dokumentation. Du sammanställer material inför ”Ledningens genomgång” 1 gång per år, samt hanterar även löpande verksamhetens egna interna kvalitetsdokument, vilka är underlag för vidare hantering av gruppledaren.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är utbildad socionom, socialpedagog, skötare, behandlingsassistent, eller annan utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig. Ett krav är att du har erfarenhet av målgruppen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Utifrån din roll som kvalitetsansvarig, vill vi att du besitter en god analytisk förmåga samt är strukturerad i ditt arbete.

Som person har du ett professionellt förhållningssätt, god social förmåga, är noggrann och ansvarstagande samt har ett gott och lågaffektivt bemötande. Du sätter alltid den boende i centrum och behandlar alla med respekt, omtanke och service. För dokumentation måste du behärska svenska språket i tal och skrift samt ha god datakunskap.

PERSONLIGA EGENSKAPER

Du har ansvar för att främja ett helhetsperspektiv, bland annat genom att följa beslut, mål, värdegrund, policys, riktlinjer, avtal och andra övergripande dokument och beslut för Förenade Care. Du är lojal, självständig och lyhörd samt bidrar till verksamhetsutvecklingen och en positiv anda i arbetslaget.

ARBETSTID

Dag/kväll/helg, 4 v rullande schema. Tjänsten är på 79,39 % med möjlighet till att arbeta mer.

Enligt kollektivavtal tillämpas 6 månaders provanställning.

LÖN Månadslön, kollektivavtal finns.
TILLTRÄDE

1 september eller enligt överenskommelse

ANSÖKAN Välkommen med din skriftliga ansökan och CV till Malin Norrman, Gruppledare.

malinno@forenadecare.com

SISTA ANSÖKNINGSDAG 2020-06-07.

Ansökningar behandlas löpande, så ansök redan idag!

 

Ansök här: https://forenadecare.teamtailor.com/jobs/885225-vardare-kvalitetsansvarig

 

Verksamhetschef till Magnoliagården

 

Förenade Care – Staffanstorp

 

Vi söker dig som vill vara med och göra skillnad för våra boende och vår personal.
Förenade Care Magnoliagården är ett vård- och omsorgsboende som ligger i centrala Staffanstorp. Boendet består av 75 lägenheter, fördelade på sju enheter, både somatiska och med särskild inriktning till personer med demenssjukdom. I anslutning till fastigheterna finns stora, fina balkonger och trädgårdar.

Vi söker nu en verksamhetschef till Magnoliagården som ha ett genuint intresse för god äldreomsorg och erfarenhet av chefsbefattning inom området. Dina medarbetare kommer att vara omsorgspersonal, Leva Livet-inspiratör med team, arbetsterapeut, fysioterapeut, sjuksköterskor, gruppledare, måltidsvärdar och biträdande verksamhetschef.

Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare.

Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Ansvar och befogenheter
Du har ansvar och befogenheter inom ramarna för verksamhetens budget samt är ytterst verksamhetsansvarig för den dagliga driften och verksamhetssystemet.
I ditt uppdrag som verksamhetschef ingår:
externa kontakter och kontakt med myndighetspersoner.
planering och genomförande av utbildningar i samråd med regionchef.
att planera, utveckla och utvärdera verksamheten enligt gällande avtal, lagar och förordningar tillsammans med regionchef.
Du har ett nära samarbete med regionchefen som är din närmsta chef. Som verksamhetschef får du internutbildning inom Förenade Care i bl.a. arbetsrätt, digitala system, ISO-certifiering, avtal mm.
Kvalifikationer
Lämplig utbildning på högskolenivå/universitetsnivå exempelvis leg. Sjuksköterska eller annan för tjänsten lämplig utbildning samt med minst tre års erfarenhet av ledarskap inom vård och omsorg i ledande ställning inom äldreomsorgen. Du ansvarar enligt § 29 Hälso- och sjukvårdslagen.
Du har ett stort engagemang och intresse för äldreomsorg och du måste vara entreprenör i ditt synsätt att hitta nya vägar och möjligheter.
Du skall ha gedigna kunskaper inom arbetsfältet och kunna utarbeta/utveckla kvalitetssystem i syfte att fortlöpande styra, följa upp, utveckla och dokumentera kvaliteten för att nå målen utifrån ett proaktivt synsätt.
Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper, som socialt hög kompetens samt förmåga att leda och samarbeta med såväl uppdragsgivare som medarbetare.

Arbetstid/Varaktighet
Heltid. Tillsvidareanställning.
Enligt kollektivavtal tillämpas 6 månaders provanställning.

Tillträde
Enligt ök.

Lön
Marknadsmässig månadslön enligt ök.

Kontaktperson
Birgitta Gyllensten Regionchef
Mobil: 0700-804 981
E-post: birgittag@forenadecare.com

Ansökan
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

Sista ansökningsdag
Ansökningar behandlas löpande.

Vi undanber oss all form av rekryteringshjälp.

 

Ansök här: https://www.careerbuilder.se/jobs/j3s3zf75mq13xnqtcpx?job_did=J3S3ZF75MQ13XNQTCPX&siteid=int_seindeedpd&utm_source=indeed&utm_medium=aggregator&utm_campaign=all-jobs&show=yes