Välj en sida

Butikssäljare Lomma butik Tenngatan 1, LOMMA
Lidl Sverige – Lomma

Ta chansen att arbeta för ett Top Employer 2020 certifierad arbetsgivare. Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra över 200 butiker runt om i Sverige.

 

Din roll

Som butikssäljare på Lidl har du en nyckelroll! Du är ansiktet utåt mot våra kunder och för dig är kunden alltid nummer ett. Du brinner för att ge bra service varje dag.

Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken samt utför kassaarbete. Kort och gott ser du till att våra kunder får den allra bästa butiksupplevelsen när de besöker Lidl.

 

Din profil

Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot handel. Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom detaljhandeln eller liknande bransch. Oavsett, så tror vi att du har ett stort intresse för livsmedel och butiksarbete.

För oss är det viktigt att du har en stark servicekänsla, är van vid att ta ansvar och trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har fyllt 18 år, har ett gott siffersinne och goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.

Vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs – på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 20 timmar per vecka med tillträde enligt överenskommelse. Då butiken är öppen alla veckans dagar kommer både dags-, kvälls- och helgarbete att förekomma. Som anställd på Lidl omfattas du av ”Kollektivavtalet för butikspersonal i detaljhandeln”.

Har vi väckt ditt intresse?

Vi hoppas det i alla fall! Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att fylla i formuläret och bifoga cv samt personligt brev via länken ”Ansök nu”. Obs! Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan snarast. Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. I många av våra rekryteringsprocesser genomför vi en bakgrundskontroll på slutkandidat innan anställning kan bli aktuell. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: Vanliga frågor och svar om bakgrundskontroller.

När du har skickat in din ansökan så får du ett mail som bekräftar att vi mottagit denna. I detta mail skickar vi även med en länk och ett lösenord som ger dig tillgång till två kapacitetstester, som vi vill att du genomför som ett nästa steg i vår rekryteringsprocess. Testerna tar ca 30 minuter att genomföra och tänk på att sitta ostört när du gör dem. Observera att testlänken endast är giltig i sju dagar och att testerna är obligatoriska att utföra för att kunna gå vidare i rekryteringsprocessen.

 

Välkommen med din ansökan!

Placering

butik — 8597.3 km

Tenngatan 1

234 35 LOMMA

 

Anställningsform

deltid

 

Erfarenhet

Student

 

Ansök innan

03.08.2021

 

Referens nr.

SE-016712

 

Ansök här: https://jobb.lidl.se/jobs/butikssaeljare-lomma-se-016712?utm_source=Indeed&utm_medium=organic&utm_campaign=Indeed

 

Säljare
Rusta AB – Löddeköpinge

Vi behöver nya säljare!

Brinner du för detaljhandel? Drivs du av de utmaningar som finns i ett varuhus? Då är det dig vi behöver till vårt team. Det vore jättekul om du vill vara med och utveckla Rusta tillsammans med oss! Under hösten 2021 öppnar vi i Löddeköpinge och vi söker nu säljare! Tjänsterna är tillsvidareanställningar med varierande sysselsättningsgrad och inledande provanställning. Tillsättning sker enligt överenskommelse.

 

Din roll som säljare

Arbetet i ett Rusta-varuhus är fartfyllt, varierat och roligt. Ingen dag är den andra lik! Du kommer att arbeta med och ta ansvar för olika typer av uppgifter varje dag; från kassaarbete och kundbemötande till varupåfyll och ombyggnad av varuhusets avdelningar.

 

Ditt ansvar som säljare:

att alltid sätta kund- och försäljningsfokus som första prioritet och att bidra till att uppnå och överträffa varuhusets försäljnings- och lönsamhetsmål

att arbeta effektivt med kassaarbete, varuhusexponering, prissättning, lagerhantering och påfyllnad (inkl. inventeringar)

att hålla ordning och reda

 

Din profil

Framförallt är du en person som trivs med ett högt tempo och som vill utvecklas i din roll som säljare hos oss på Rusta. Raka puckar, högt i tak och ett glatt humör är självklart för dig. Du har hög servicekänsla och lätt för att samarbeta. Som säljare på Rusta är rätt attityd och inställning det allra viktigaste.

 

Våra värderingar

Rusta står för värderingarna Enkelhet, Mod, Engagemang och Tillsammans. Värderingarna stärks genom att alla medarbetare har varit med i arbetet med att identifiera och forma dem. De ska fungera som styrmedel vid sidan av vision och affärsidé samt som kompass och vägledning i det dagliga arbetet. Med hjälp av dessa ska Rusta klara sin fortsatta expansion och tillväxt utan att tappa sitt ursprung, fokus eller flexibilitet.

 

Sätt igång och ansök!

Låter det här som en tjänst för dig? Sök redan i dag, ansökningarna behandlas löpande. Vi använder oss av ett personlighetstest som en del av urvalsprocessen. Testet mäter egenskaper som är viktiga för arbetet, och ser till att alla sökande bedöms på samma sätt. Testet tar ca 15 min att fylla i och är en förutsättning för att gå vidare i urvalsprocessen.

 

Välkommen att registrera CV och personligt brev!

Rusta är detaljhandelskedjan som erbjuder ett brett sortiment av hem- och fritidsprodukter till överraskande låga priser. Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa produkter av god kvalitet till bästa pris. Det första varuhuset öppnades 1986 i Gävle och idag har Rusta över 170 varuhus i Sverige, Norge, Finland och Tyskland.

 

Rusta arbetar långsiktigt med att öka medvetenheten kring socialt- och miljömässigt ansvarstagande, för att säkerställa en hög kvalitet på våra produkter och samtidigt medverka till ett mer hållbart samhälle.

 

Ansök här: https://lediga-jobb.rusta.com/position/ovrigt/ovrigt/22214-saljare-till-nyoppning-i-loddekopinge

 

Receptionist på Elite Hotel Savoy
Elite Hotels of Sweden – Malmö

Elite Hotel Savoy är ett mycket anrikt hotell, med den äldsta fastighetsdelen från 1860-talet. Hotellet är i Elite Hotels ägor sedan 1983 och har idag 190 hotellrum i två byggnader. Förutom hotellrum, frukost och Bishops Arms pub så erbjuder vi konferens och middagar i vår festvåning.

Om tjänsten

Till receptionsteamet på Elite Hotel Savoy i Malmö söker vi nu en erfaren receptionist.

Receptionen är navet på hotellet och det är oftast här gästen har sin första och sista kontakt med oss. Därför är det av största vikt att du är bekväm i rollen som ansiktet utåt mot våra gäster och vill gå den extra milen för att ge gästen den bästa hotellupplevelsen.

Att vara stresstålig, flexibel och van att arbeta med många bollar i luften tillsammans med bra initiativförmåga är nödvändigt. För dig är det helt naturligt att arbeta aktivt med merförsäljning. I det dagliga arbetet har du lätt för att samarbeta med alla avdelningar på hotellet.

Arbetet i vår reception består av mycket gästkontakt, in- och utcheckning, hantering av telefonväxel, bokningar, allmän conciergeservice samt hålla lobby och receptionsområde i bästa skick.

Mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska är en förutsättning för att kunna arbeta hos oss och en stor arbetslivserfarenhet av hotellreception och hotellsystem är starkt meriterande.

Känner du att du står bakom orden service, värdskap och respekt och du är den som trivs med att förgylla våra gästers och dina kollegors tillvaro både vardag som helg? Då har du kommit rätt. Varmt välkommen med din ansökan.

Praktikaliteter:

Arbetstider: Dag, kväll och helg

Omfattning: Tjänsten är ett vikariat på 60%, med möjlighet till mertid under högsäsong, under minst 1 år

Start: 15 augusti

Lön: enligt kollektivavtal HRF

För frågor om tjänsten kontakta: Hotelldirektör Nina Lund, tfn 0709-123541

Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser framemot att höra från dig!

 

Om Elite Hotel Savoy, Malmö

Mittemot Malmö C finns anrika Elite Hotel Savoy med unik miljö och vackra rum. Här bor du vid kanalen, nära butiker och nöjen, i ett hotell med vinklar och vrår, kristallkronor och rejäl takhöjd. Hotellet består av två byggnader, en huvudbyggnad och en närliggande fastighet som är placerad precis runt hörnet. Njut av mat och dryck på The Bishops Arms. Här finns gym och bastu samt festvåning och konferenslokaler. Hotellet är kontantfritt.

Om att arbeta i Reception på Elite Hotels

Att arbeta i reception innebär att ingen dag är den andra lik, varför det är viktigt att du tycker om ett högt tempo och har en lösningsorienterad inställning till allt som händer. Som receptionist är du också säljare och det är viktigt för oss att det är naturligt för dig att aktivt jobba med merförsäljning som en form av service och så snart möjligheten finns erbjuda en högre rumskategori, en middag i huset eller parkeringsplats – allt för att erbjuda gästen en högklassig serviceupplevelse hos oss!

Passar dig som

Är ansvarstagande och initiativtagande; gästen kan sällan vänta

Är lyhörd med god problemlösningsförmåga

Kan arbeta bra självständigt såväl som i grupp

 

Ansök: https://www.elite.se/sv/karriar/reception/receptionist-pa-elite-hotel-savoy

 

Teknikinformatör
Infotiv – Malmö

Är du bra på att beskriva saker för andra? Förstår du hur teknik eller system fungerar? Då är detta något för dig!

Infotiv är konsultbolaget som sätter konsultrollen först. Med en nischad leverans av teknikkonsulter till våra kunder måste vi ha ett arbetssätt som alltid underlättar för både medarbetare och kunder. Därför har vi bra chefer. Chefer som har en tät dialog med sina medarbetare men även en tät dialog med kunderna. Allt för att vi alltid ska kunna hitta rätt uppdrag åt dig. Vi vet vad uppdragen går ut på, vilka utmaningar som finns och vilka egenskaper som uppskattas av kunden. Hos oss finns det stora möjligheter att få nya, mer spännande, ansvarsområden inom den befintliga rollen. Vi jobbar tillsammans för att du hela tiden ska utveckla dig, hitta din egen karriärväg inom Infotiv.

Oavsett om du redan jobbar som teknikinformatör eller om du har en teknisk utbildning och idag jobbar i en annan roll men är nyfiken på att jobba som teknikinformatör vill vi gärna träffa dig. Vi expanderar i alla våra tre regioner Malmö, Göteborg och Stockholm.

 

OM KONSULTROLLEN OCH TJÄNSTEN TEKNIKINFORMATÖR

Som konsult krävs det att du gillar att träffa nya människor, att du tycker att det ibland är ok att kliva utanför komfortzonen och att du hela tiden vill utveckla dig själv. I konsultrollen krävs också ett sinne för service och ett driv att vilja och våga.

Som teknikinformatör måste du kontakta konstruktörer, systemägare och produktägare för att få fram den information och de underlag du behöver. Kommunikation och tydlighet är a och o för att skapa sitt nätverk bland kunskapsbärare. Att kunna uttrycka sig i text på svenska och engelska är ett måste då hantverket handlar om att producera information.

Hos oss tillhör du en grupp kunniga kollegor, både juniora och seniora. Du kan sitta på plats hos våra kunder och utgöra länken mellan tekniska experter och slutanvändare genom att i ord och bild beskriva produkterna på ett så kärnfullt och pedagogiskt sätt som möjligt. Du är den sista länken innan informationen går ut till användarna, så de dagliga uppgifterna består utöver informationsproduktion även av koordinering och att aktivt arbeta för att minimera antalet fel.

Du kan även vara en del av Infolutions by Infotiv där vi helt eller delvis har tagit över informationsproduktionen för flera kunder. Då bli du en del av ett produktionsteam som tillsammans producerar och levererar ”top of the edge produktdokumentation”.

KOMPETENSER

Erfarenhet av arbete med teknikinformation eller liknande yrkesroller

Erfarenhet från cCMS eller CMS

Teknisk högskoleutbildning eller motsvarande

Goda språkkunskaper i svenska och engelska

Har du drivit projekt eller är duktig på att snabbt se vad som måste göras och därefter skapa åtgärder och lösa uppgifterna är det också meriterande.

EGENSKAPER

Vara strukturerad och snabbt se mönster och samband

Aktivt söka upp arbetsuppgifter och ta initiativ

Vara duktig på att kommunicera tydligt, både muntligt och skriftligt

MER OM INFOTIV

Företaget karaktäriseras av korta beslutsvägar och en familjär atmosfär. Ledorden skarp hjärna, varmt hjärta genomsyrar vår organisation och samtliga våra medarbetare.

Vi är en arbetsgivare med kollektivavtal som erbjuder marknadsmässig lön och goda förmåner. Börjar du hos oss ingår du i ett modernt bolag som växer stadigt och har både varumärket och nätverket för att erbjuda dig riktigt intressanta uppdrag. Du blir del av en omgivning där det är högt till tak och där medarbetare stöttar varandra och har trevligt tillsammans även utanför jobbet.

Som konsult på Infotiv är du en del av ett företag som vårdar människorna som jobbar här. Därför värdesätter vi de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår verksamhet.

Tjänsten är heltid, tillsvidare. Resor i tjänsten kan förekomma.

Bifoga CV samt personligt brev när du söker.

Tycker du Infotiv låter intressant för dig? Känner du igen dig i det vi beskriver här? Vi genomför intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post eftersom vi enligt GDPR inte har rätt att spara CV´n och personlig information när vi får detta skickat till oss via e-post.

Vi undanber oss all inblandning från rekryteringsfirmor.

Välkommen att kontakta oss för frågor:

Malmö: Konsultchef, Cecilia Idén, cecilia.iden@infotiv.se

Göteborg: Konsultchef, Staffan Bernheim, staffan.bernheim@infotiv.se

Stockholm: Konsultchef, Erik Sundström, erik.sundstrom@infotiv.se

 

Ansök här: https://www.infotiv.se/karriar?jobid=164972-teknikinformator?_=0.44123406653323927

 

Grundlärare f-3

Landskrona stad – Landskrona

Landskrona är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram och allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök.

I Landskrona stad med drygt medarbetare arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. Vår värdegrund ska genomsyra all vår verksamhet och vi ska vara en arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet. Här finns utrymme för dig med mod och handlingskraft och du får möjlighet att utvecklas.

Vill du vara med och påverka utvecklingen i en av Skånes mest spännande städer? Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Seminarieskolan är en f-9-skola i centrala Landskrona med drygt 600 elever. Nu söker vi en lärare med bred behörig för undervisning på lågstadiet.

I ditt uppdrag ingår bland annat att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt och tillsammans med det team du tillhör. Du samarbetar med övrig skolpersonal för en god lär- och arbetsmiljö för såväl elever som personal och deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete.

Som lärare hos oss bedriver du en modern och kreativ undervisning och hittar strategier för att nå varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutveckling som i personlig utveckling. Tillsammans är vi alla med och bidrar till en skolvardag som präglas av stimulans, sammanhang och lärande.

På Seminarieskolan arbetar vi tillsammans för att stödja och utveckla unga, så att varje elev når sin fulla potential och kan möta framtidens utmaningar med kreativa idéer. Resan från förskoleklass till årskurs 9 ska vara rolig, lärorik, spännande och utmanande. Det är kul att utvecklas!

Vill du vara med och göra skillnad? Då är du varmt välkommen med din ansökan. Vi kallar till intervjuer fortlöpande så skicka in din ansökan redan idag!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare med bred behörighet för undervisning på lågstadiet.

Du har mycket goda insikter i skolans styrdokument och tillämpar dem i det dagliga arbetet. Du är kreativ och kan anpassa ditt förhållningssätt och dina pedagogiska metoder och tekniker utifrån den individuella elevens eller elevgruppens behov. Du utvecklar den pedagogiska verksamheten till att både bli rolig, inspirerande och utmanande.

Vi förutsätter att du ser varje elev utifrån ett helhetsperspektiv och har en positiv elevsyn. Du skapar goda relationer med elever, föräldrar och kollegor.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länken i annonsen. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan, då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den utannonserade befattningen inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

I denna rekrytering har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsvillkor

Månadslön, Heltid, TillsvidareAnställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Arbetstid: Dagtid

Tillträde: 2021-08-12. Enligt överenskommelse.

Antal platser: 1

 

Ansökan

Förvaltning: Landskrona stad – Seminarieskolan

Arbetsgivarens referensnummer: C60088

Sista ansökningsdatum: 2021-08-01

Kontaktpersoner

Stina Hyltmark

Bitr. rektor

Telefon: 0418-474325

E-post: stina.hyltmark@ landskrona.se

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/Assignmentview.aspx?guidGroup=1365fca2-f0ca-4d5b-8fe3-fd7f790255cc&guid=14E269E7-0F7C-4A7E-8302-22708BFAE79C