Välj en sida

Plåtslagare

Plåtexpressen ABMalmö

Vi på Plåtexpressen vill växa organiskt och söker nu dig som är intresserad av att jobba i ett företag där trivsel och arbetsglädje står i fokus. Vi har många intressanta projekt runt om i Skåne, både nu och framåt, och söker nya kollegor till vår avdelning i Malmö. Som medarbetare hos oss på Plåtexpressen AB arbetar du i ett kundorienterat företag med delegerat ansvar och korta beslutsvägar. Vi sätter våra medarbetare i fokus och låter på detta sätt individen växa i sin roll hos oss. Vi på Plåtexpressen ser oss som ett lag där våra medarbetare är den viktigaste delen för att nå fortsatt framgång.

Om oss

Vill du vara delaktig i de mest spännande och komplexa projekten i vår region har du kommit rätt! Plåtexpressen är ett av de ledande plåtföretagen som utför kvalificerade arbeten för uppdragsgivare i södra Sverige. Vi arbetar med alla sorters plåt-projekt, från de mest standardiserade till de mest kvalificerade – allt som går att vika med ett papper, kan vi också vika i plåt. Vi har tre moderna verkstäder i Skåne där vi tillverkar alla plåtdetaljer för vidare leverans till våra projekt.

Som medarbetare på Malmö-avdelningen ingår du i ett team om 25 plåtslagare, två produktionsledare samt en avdelningschef.

Vi ser gärna att du som söker som plåtslagare

 • Har minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet eller ett yrkesbevis som plåtslagare.
 • Innehar Körkort B
 • Har god social kompetens, ett stort engagemang i ditt arbete och är van vid att arbeta både i team och individuellt.

 

Ansökningar behandlas löpande. Du skickar per mail till
Plåtexpressen AB, Box 515, 291 25 Kristianstad

Flexibel poolkock sökes

Höörs Kommun

Höör ligger mitt i Skåne, med goda tågförbindelser, 16 750 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1200 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

Som anställd i Höörs kommun kan du förvänta dig att bli bemött av dina kollegor med ett professionellt förhållningssätt och god serviceanda. Vårt mål är att varje medarbetare ska känna arbetsglädje, stolthet och lust att lära.

Måltidsverksamheten i Höörs kommun är en del av barn- och utbildningssektorn vars uppdrag är att tillaga och servera måltider på förskolor, skolor samt boende inom omsorgsverksamhet. Förutom att våra måltider skall vara goda, säkra och tilltalande så prioriterar vi bra råvaror, hållbarhet och miljö.

ARBETSUPPGIFTER
Som poolkock i Höörs kommun behöver du trivas med varierande arbetsplatser och uppgifter. I våra kök arbetar vi med att förbereda, tillaga och servera frukost, lunch och mellanmål på olika sätt och till olika åldersgrupper.

Du får prova på det mesta eftersom din arbetsplats sträcker sig över hela kommunen vilket ger dig möjlighet till både ett utmanande självständigt arbete men också utvecklande i olika team.

KVALIFIKATIONER
Vi söker nu en flexibel, kommunikativ och självgående kock som vill laga god mat och erbjuda bra service till våra matgäster. Som person ser du alltid möjligheter istället för hinder och trivs med att utvecklas och utmanas.

Vi vill att du är initiativrik med erfarenheter av att arbeta i både stora och små tillagningskök. Kunskap och erfarenhet inom egenkontroll och specialkoster samt b-körkort är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personliga engenskaper och bemötande.

ÖVRIGT
Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval.

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök här: https://recruit.visma.com/Public/Login/Applicant.aspx?ReturnUrl=%2Fspa%2Fsv%2Fapplicant%2Fapply%3FguidAssignment%3D7c88207e-67a0-4124-9f71-febeddb92900%26frameablegui%3D

Svensktalande Kundservicemedarbetare

BooztMalmö

DETTA ERBJUDER VI

Bli en del av vår kundservice som Customer Service Agent, där du får ta del av ett gediget träningsprogram för att på bästa möjliga sätt kunna ge kunden en god upplevelse i alla lägen. Möjlighet till olika typer av förkovring två dagar i veckan med eget ansvar att, tillsammans med utbildad mentor, fokusera på egna styrkor och svagheter vad gäller nästa generations kundservice. Stor vikt läggs vid personlig service och ett bra arbetsklimat med god mångfald!

DETTA KOMMER DU ATT GÖRA

 • Hjälpa våra kunder med samtliga ärenden via telefon, mejl och chat
 • Vara expert på frågor som berör allt från specifik produktinformation, reklamationer och lagerstatus till leveransdetaljer och kampanjärenden. Ett och annat stiltips kommer också att efterfrågas!
 • Vara företagets ögon och öron utåt genom att vara en viktig del i kedjan ”från beställning till leverans” och säkerställa att företagets mål om en oöverträffad serviceupplevelse ständigt finns i medvetandet hos alla

DIN PROFIL

 • Du har svenska som modersmål
 • God språkförmåga och ett intresse för att uttrycka dig väl i tal och skrift (tester utförs)
 • Du trivs med serviceyrket och dess utmaningar i att kunna ge snabb, korrekt och tydlig information till våra kunder
 • Att vilja hjälpa till, vara ansvarsfull och noggrann är en självklarhet
 • Du är stolt över dina pedantiska talanger och det faller sig naturligt för dig att vara omtänksam och lyhörd både internt och externt
 • Prestigelöshet är något du sätter pris på och själv har lätt för att leva upp till
 • Goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift, då vårt koncernspråk är engelska. Det engelska språket är också viktigt då du förväntas kunna hjälpa våra kunder på de andra länderna vid behov
 • Erfarenhet från serviceyrken på olika nivåer är ett plus och erfarenhet av kundservice i kontorsmiljö prioriteras högre än en bakgrund i modebranschen

VI ERBJUDER

 • Ett roligt och fartfyllt arbete på ett internationellt, inspirerande och snabbt växande företag. Möjligheter att växa och visa framfötterna för rätt person.
 • Tjänsten blir initialt en visstidsanställning på 100% på 6 månader
 • Arbetstiderna är 8:00-17:00, 10:00-19:00 och 13:00-22:00 på rullande schema
 • Tillträde: snarast eller enligt överenskommelse

BOOZT PERKS

 • Great personal and internal career development
 • A culture that incorporates our values of trust, freedom and responsibility
 • Flexible work environment
 • Driven and passionate international colleagues
 • Yes, we really do speak English here, it is our corporate language
 • A generous employee discount
 • Barista coffee, veggies and fruits for all, and Friday socials
 • Milestone celebrations
 • Wellness allowance and sports activities
 • Onsite masseuse and medical doctor
 • Competitive compensation and pension package

A LITTLE BIT ABOUT US

We are a leading, fast-growing Nordic fashion and beauty e-commerce company. You can find our headquarters in Malmö, Sweden, but we also have a few physical retail stores in the Copenhagen area, a small data science team in Aarhus, Denmark, and a fully automated warehouse in Ängelholm, Sweden. We are proud of the fact that the Boozt family of 400+ people are made up of 37 nationalities; we are strong believers that diverse teams help us build an innovative and vibrant workplace. Would you like to join us on our exciting journey?

We are an equal opportunity employer that embraces diversity and inclusiveness!

Please apply for this position as soon as possible since we are interviewing applicants on an on-going basis.

 

Ansök här: https://careers.booztgroup.com/jobs/994719-svensktalande-kundservicemedarbetare

 

 

Sökes! Resurs inom lokalvård till expansivt bolag

Bredablick Facility ServicesHelsingborg

I tjänsten som lokalvårdare hos Bredablick Facility Services ingår daglig städning av kontor, hygienutrymmen och trapphus. Även specialstäd så som renrum, labdisk, golvvård och fönsterputs kan ingå. Städning kommer att utföras hos våra kunder inom Skåne.

Vem är du? Du har tidigare erfarenhet från arbete med lokalvård eller andra serviceyrken. Vi ser gärna att du har utbildning och är certifierad med inriktning på städservice enligt Servicebranschens yrkesnämnd, SRY-utbildning eller annan likvärdig utbildning. Det är meriterande om du har utbildning i INSTA800, DS Hygien samt erfarenhet av specialstäd av laboratorier och renrumsstädning, golvvård och en vana av kombimaskiner.

För att lyckas i denna roll är det viktigt att du förstår och kan svenska i både tal och i skrift. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Personliga egenskaper. Vi söker dig som är noggrann, social och serviceinriktad. Du är ansvarsfull och har lätt för att skapa kontakter både med kunder och kollegor. Tillsammans med dina kollegor på Bredablick samt kunden kommer du att ständigt arbeta med utveckling och förbättring av våra avtal.

Bredablick Facility Services erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Vi arbetar med kompetens- och karriärutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas som individ. Då Bredablickgruppen är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av vår verksamhet.

Omfattning: Intermittent anställning, 75% – 100%

Plats: Skåne

Vill du också vara med och bidra till lokalvård i hög klass? Ansök redan idag!

Ansök här: https://jobb.bredablickfacilityservices.se/jobs/1045309-sokes-resurs-inom-lokalvard-till-expansivt-bolag