Välj en sida

Lagermedarbetare till Dagab i Helsingborg

Dagab inköp & Logistik – Helsingborg

Arbetsområde: Logistik
Typ av tjänst: Sommarjobb
Placering: Helsingborg, Skåne län, Sverige

Dagab skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor såsom bl a Hemköp, Willys, Snabbgross, Urban Deli, Mat.se och Apohem. Vi utvecklar också egna varumärken, bl.a. Garant, Eldorado och Såklart.

 

Vår verksamhet vilar på goda värderingar för jord, människa och samhälle, vilket genomsyrar allt från sortimentsutveckling, paketering och transport – till hur vi agerar mot våra medarbetare. På så sätt ger vi våra kunder förutsättningar att göra schyssta, hållbara val.

 

Med andra ord – hos oss är du med och påverkar det vardagliga livet för en sisådär tio miljoner människor, förstå hur viktiga våra medarbetare är för oss. Välkommen du med!

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Till vårt distributionslager i Helsingborg söker vi nu dig som trivs med ett fartfyllt och fysiskt arbete. Som lagerarbetare består din huvuduppgift i att köra truck medan du plockar (röststyrt plock) och packar varor till våra kunder. Då vi hela tiden strävar efter att förbättra vår service till butikerna förväntar vi oss att du tillför avdelningen hög effektivitet och kvalitet i din arbetsinsats. Det är viktigt för oss att du arbetar på ett ergonomiskt riktigt sätt, kan samarbeta väl med dina arbetskamrater och vill bidra till god stämning i gruppen.

Alla medarbetare på avdelningen arbetar tillsammans för att ständigt förbättra vår arbetsplats och förenkla våra arbetsmetoder. Du tar själv ansvar när det gäller ordning och reda på arbetsplatsen. Målet är att skapa en smart och säker arbetsplats.

Tjänsten är ett semestervikariat med möjlighet till förlängning. Tillträde enligt överenskommelse. Arbetstider är tvåskift.

Vi tillämpar drogtest och personlighetstest i samband med rekryteringen.

Det här förväntar vi oss
Det krävs god fysik och det är en förutsättning att du tar hand om din hälsa. Arbetet kräver att man är stresstålig, ordningsam och noggrann. Rätt attityd är viktig för oss. Du ska ha fyllt 18 år.

Truckkort är ett krav. Tidigare erfarenhet av fysiskt arbete och arbeten i liknande miljö är meriterande. Det är meriterande om ditt tidigare arbete har innefattat kund- eller leverantörskontaker, att du har hanterat utmaningar eller problem som har uppstått på arbetsplatsen samt att du har samarbetat med människor från skilda perspektiv, kulturer, bakgrunder och språk.

Vi strävar efter att vara en arbetsplats som drar nytta av mångfald och uppmuntrar därför fler kvinnliga sökande att söka tjänsten.

Om du vill veta mer om vad tjänsten innebär, kontakta Robert Fänge, robert.fange@dagab.se. Vi ser gärna att du vid intresse skickar din ansökan så snart som möjligt, då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag den 2021-03-20. Vi tar endast emot ansökningar via våra jobbsidor.

Om Dagab Inköp & Logistik
Dagab ansvarar för att Axfoods sortiment, inköp och logistik ska fungera optimalt. Som supportbolag har Dagab en nyckelroll i Axfoods arbete med att ständigt effektivisera varuflödet från sortiment och inköp till lagerhantering och distribution. Dagab omsätter drygt 42 miljarder kronor (2018) och ingår i Axfood AB som är noterat på Nasdaq OMX Stockholm ABs Large Cap-lista.

 

Ansök här: https://jobb.axfood.se/job/Helsingborg-Lagermedarbetare-till-Dagab-i-Helsingborg-Sk%C3%A5n/654455401/?sType=Indeed

 

 

Erfaren Installationstekniker

KONE – Malmö

Erfaren Installationstekniker, KONE Malmö

Arbetet som Installationstekniker innebär i första hand nyinstallationer och modernisering av hissar där du kommer att arbeta med entreprenader ute hos våra kunder. Kunderna är både stora och små fastighetsägare, industrier, kommuner och kommersiella fastigheter. Du har ditt eget arbetsområde och arbetar både självständigt och i team med trevliga, engagerade, och prestigelösa kollegor – med ett gemensamt fokus på att göra det enkelt för människor att förflytta sig i en urban miljö.

För att lyckas i rollen vill vi att du är en driven, självgående och ansvarstagande person. Du trivs med att arbeta och planera dina arbeten utefter verksamhetens behov. Som person är du social, strukturerad och gillar utmaningar som du ställs inför. Du drivs av att överträffa kundens förväntningar.

Kunskap, utbildning och erfarenhet

Vem söker vi? Du har tidigare erfarenhet av att jobba med ombyggnation av hissar. Självklart har du ett genuint intresse för teknik, tar ett stort ansvar för ditt arbete och drar dig inte för att ta egna initiativ. Du trivs på en arbetsplats där det händer mycket, där ingen dag är den andra lik. Hos oss arbetar du med frihet under ansvar och är en kollega man tycker om. Du har kunskap om att arbeta med el och trivs att arbeta med teknik och installationer, gillar utveckling och är nytänkande.

Har du även kunskap om och erfarenhet av el så ser vi det som värdefullt. För denna tjänst behöver du ha B-körkort.

Känner du igen dig i denna beskrivning så är du varmt välkommen att söka dig till oss!

Vi ger dig den produktutbildning du behöver.

SÅ ANSÖKER DU

Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2021-03-26

Vid frågor om din ansökan kontakta Rekryteringsspecialist Sophie Tigerhielm Rezaei sophie.rezaei@kone.com

 

Vi ser fram emot din ansökan!

OM OSS

 

KONEs uppdrag är att göra det enkelt att förflytta sig i en urban miljö. KONE är ett av världens ledande företag inom hiss- och rulltrappsbranschen. Vi levererar hissar, rulltrappor, portar och automatiska dörrar, liksom lösningar för underhåll och modernisering som ger mervärde över byggnadens hela livscykel. Vi hjälper människor att förflytta sig tryggt och bekvämt i högre, smartare byggnader. Det vi kallar People Flow. 2019 omsatte KONE 10,1 miljarder euro och hade vid årets slut nästan 60 000 medarbetare. KONEs B-aktier är noterade på NASDAQ OMX Helsinki i Finland. Läs mer på www.kone.se

 

At KONE, we are focused on creating an innovative and collaborative working culture where we value the contribution of each individual. Employee engagement is a key focus area for us and we encourage participation and the sharing of information and ideas. Sustainability is an integral part of our culture and the daily practice. We follow ethical business practices and we seek to develop a culture of working together where co-workers trust and respect each other and good performance is recognized. In being a great place to work, we are proud to offer a range of experiences and opportunities that will help you to achieve your career and personal goals and enable you to live a healthy and balanced life.

 

Read more on www.kone.com/careers

Ansök här: https://kone.wd3.myworkdayjobs.com/en-US/Careers/job/Malm/Erfaren-Installationstekniker-KONE–Malm_R0606304?source=Indeed

 

 

Montör/ värmepumpstekniker

Värme Industri Sanitet ABKristianstad

Vi behöver nu anställa en montör till vår kylavdelning för att utföra arbeten inom vårt arbetsområde cirka 4-5 mil runt företags säte Kävlinge kommun.
I företaget arbetar man med alla olika typer av arbeten. Montage och felsökning av konsumentprodukter till villaägare så som Luft/luft, Luft/vatten, Vätska/vätska värmepumpar.
Utför reparation och installationer på stora kyl och värmepumpssystem till företag och fastighetsägare.
Du som söker denna tjänst:
Du som söker denna tjänst skall ha en förmåga att kunna ta egna initiativ och arbeta självständigt och behärska svenska språket i tal och skrift.
Du bör varit verksam inom yrket i mins 5 år eller mer och innehar kylcertifikat.

Våra önskemål av dig som söker till oss:

 • B körkort
 • Kylmontör, 5 års erfarenhet eller mer
 • Kylcertifikat kategori 1
 • El behörighet B

Vi tillämpar provanställning 6 mån.

 

Ansök här: https://vis-varme.se/jobba-hos-oss/

 

 

Låstekniker till SafeTeam

Safeteam i Sverige ABMalmö

Lås upp en ny jobbmöjlighet!
Vi söker två låstekniker till SafeTeam i Malmö.
SafeTeam är ute på en spännande tillväxtresa. Men för att våra planer ska gå i lås behöver vi utöka vårt team med en erfaren tekniker. Har du erfarenhet av installation och service av lås? Har du svagströmskunskaper? Och har du koll på produktutbudet på marknaden, till exempel ASSA, Kaba, Dorma och Geze? Då kan det vara dig vi söker!

Om SafeTeam
På SafeTeam jobbar vi med allt som har med säkerhet i fastigheter att göra, från passersystem (https://www.safeteam.se/vi-erbjuder/passersystem/), lås (https://www.safeteam.se/vi-erbjuder/las/) och larm (https://www.safeteam.se/vi-erbjuder/larm/) till kameraövervakning (https://www.safeteam.se/vi-erbjuder/kameraovervakning/), dörrautomatik (https://www.safeteam.se/vi-erbjuder/dorrautomatik/), inbrottsskydd (https://www.safeteam.se/vi-erbjuder/inbrottsskydd/) och brandskydd (https://www.safeteam.se/vi-erbjuder/brandskydd/). Vi är idag cirka 180 personer som varje dag levererar riktigt bra service till våra kunder. Och vi blir allt fler.

Att jobba på SafeTeam är att vara en del av en alldeles speciell sammanhållning. Vi är övertygade om att man kan göra fantastiska saker tillsammans när man trivs och mår bra på sin arbetsplats. Därför jobbar vi medvetet med att skapa en arbetsmiljö och kultur som ger hög trivsel för alla medarbetare.

Som anställd hos oss omfattas du av kollektivavtal, så du behöver inte tänka på saker som pensionsavsättningar och försäkringar. Vi erbjuder fördelaktiga villkor, utbildningar och olika förmåner – till exempel friskvårdsbidrag och rabatter på drivmedel, luncher och gymkort. Du får också goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll, eller kanske i en helt ny roll inom bolaget på sikt?

På SafeTeam möts du av vänliga, engagerade och servicefokuserade kollegor. Vi lever våra värderingar; Schyssta, Servicefokuserade och Säkra. Och framförallt: vi har kul på jobbet!

Om jobbet
Som låstekniker på SafeTeam jobbar du med alla typer av lås, beslag och dörrstängare som ska monteras, installeras och servas. Du åker runt bland våra trevliga kunder och träffar mycket folk. Det är ett fritt och omväxlande jobb med stora möjligheter att utvecklas.

På Fosievägen ligger både vårt Malmökontor och vår lås- och säkerhetsbutik. Här får du sällskap av drygt 20 trevliga kollegor: butikspersonal, tjänstemän som jobbar med projektering och projektledning, regionchef, koordinatorer och tekniker som utgår härifrån. För att trivas här är du en person som bidrar till den fina laganda och positiva stämning som råder hos oss.

Om dig
Vi söker dig som har minst två års erfarenhet som låstekniker, har svagströmskunskaper och erfarenhet av låsmontage. Har du jobbat med dörrautomatik är detta ett stort plus. Du är ordningsam och ansvarskännande: en positiv, lösningsorienterad person som gillar att samarbeta och ge bra service till såväl kunder som kollegor – du är också strukturerad och noggrann.

Du trivs lika bra med att jobba självständigt som tillsammans med dina kollegor och har B-körkort. Har du även gesäll- eller mästarbrev och/eller erfarenhet av passagesystem är det meriterande.

Eftersom vi är verksamma i säkerhetsbranschen behöver du ha svenskt medborgarskap och en kontroll görs i Polisens belastningsregister inför anställning.

Tillträde och ansökan
Har vi fångat ditt intresse? Härligt! Vi intervjuar löpande, så vänta inte med din ansökan. Tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittar den rätta. Sista ansökningsdag är 30 april.

Frågor?
Vill du veta mer om jobbet? Hör av dig till regionchef Mirek Johansson, 040-970035, mirek.johansson@safeteam.se

I den här rekryteringen har vi valt samarbetspartners och annonsvägar. Vi tackar därför vänligt men bestämt nej till vidare kontakter med rekryterings- och bemanningsföretag.

Vill du veta hur vi behandlar dina personuppgifter? Vi använder Teamtailors verktyg för rekrytering. Vissa personuppgifter hanteras enligt Teamtailors integritetspolicy (https://jobb.safeteam.se/data-privacy) och vissa personuppgifter hanteras enligt SafeTeams integritetspolicy (https://www.safeteam.se/integritetspolicy/).

Orderadministratör

Lantmännen Ek FörMalmö

Har du en administrativ ådra och motiveras av varierande arbetsuppgifter där du har många kontaktytor i verksamheten? Har du dessutom erfarenhet av orderadministration, är ansvarstagande och kundorienterad med ett stort eget driv? Tveka då inte att söka tjänsten som Orderadministratör!

Hos Lantmännen Maskin erbjuds du möjlighet till en spännande utmaning i karriären, i ett välrenommerat och framgångsrikt bolag med lång tradition inom sin bransch.

Det här kommer du att göra

I rollen som orderadministratör erbjuds du ett spännande, omväxlande och kvalificerat arbete där du kommer att ha många interna och externa kontaktytor i din arbetsroll. Ditt uppdrag kommer innebära att leverera bästa möjliga support till företagets säljare och kunder vid försäljning och leverans av Lantmännens maskiner. Du tar även emot och administrerar inkommande orders, genomför prisjusteringar, fakturerar samt har en daglig kontakt med säljare, verkmästare, butiks- och reservdelschefer. Du blir en viktig del av ett trevligt och kompetent team om 5 kollegor med placering på Lantmännen Maskins kontor i Malmö och rapporterar till chefen för kundordergruppen. Arbetstiden är 7.30-16.00.

Kulturen på arbetsplatsen präglas av en god gemenskap där vi hjälps åt och stöttar varandra. Tillsammans värnar vi om en hög trivsel på arbetsplatsen och arbetar aktivt för ett positivt arbetsklimat.

Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

 • Några års erfarenhet från en liknande administrativ och serviceinriktad roll, gärna från en försäljningsavdelning med koppling till maskin- eller fordonsbranschen.
 • Mycket god datorvana och tidigare erfarenhet från att ha arbetat i Officepaketet.
 • Erfarenhet från att jobba i ett större affärssystem. Har du arbetat i Movex/M3 är det starkt meriterande.
 • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Du är:

 • Kommunikativ och brinner för att leverera hög service med positiv energi.
 • Noggrann och effektiv samt har en god prioriteringsförmåga.
 • En lagspelare som ser vad som behöver göras och hjälper till där det behövs som mest.
 • Proaktiv och motiveras av utvecklings och förbättringsarbete där digitala arbetssätt och effektivt nyttjande av IT-system är en självklar framgångsfaktor.

Självklart delar du våra värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vi erbjuder dig

En spännande roll där du får möjligheten att både utvecklas och utveckla. Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan – från jord till bord. Vi har också ett starkt fokus på mångfald och vill att alla ska känna sig inkluderade. Här har du möjlighet att arbeta, växa och utvecklas inom många olika områden.

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online, gärna så snart som möjligt men senast den 28/3. Urval sker löpande. I rekryteringsprocessen ingår både tester och intervjuer varav de första intervjuerna kommer att genomföras med videomöten. Som slutkandidat kommer det att genomföras en bakgrundskontroll via vår leverantör ToFindOut. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Talent Acquistion Specialist Johanna Olsson på johanna.olsson@academicsearch.se. Vi ser fram emot din ansökan!

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 20 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 50 miljarder SEK på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP, Korvbrödsbagarn och Hatting. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.se.

 

Ansök här: https://emp.jobylon.com/jobs/76018-lantmannen-agriculture-orderadministrator/?utm_source=ams&utm_medium=promotionserializer

 

 

TRAFIKLÄRARE

Lommastrands spykenLund

Trafiklärare:
För att lyckas hos oss är du positiv, ambitiös, målinriktad och har stort tålamod. Du är en lagspelare som har lätt för att arbeta i team och förstår vikten av att alltid leverera hög kvalité. Du agerar professionellt i ditt arbete vilket innebär att du strukturerat och tålmodigt utför ditt arbete med noggrannhet och engagemang. Vi ser inget krav på att du har tidigare erfarenhet inom yrket men du måste ha godkänd utbildning av transportstyrelsen.
Dina arbetsuppgifter består i första hand av att utbilda elever för B-behörighet genom både praktisk och teoretisk utbildning. I trafiklärarens roll ingår planeringar med elever då man ser till att varje elev får en individanpassad utbildning. På trafikskolan har vi utbildning för AM, introduktionsutbildning, riskettan och även möjlighet att utbilda i MC och släp.

Om du är en person som värderar hög kvalitet i varje detalj och alltid sätter kunden i fokus så kan du vara den vi söker, Tveka inte att höra av er till oss!
Vänligen fyll i kontaktformuläret nedan eller ring oss på 0760-314188(Alen) alt. 0707-387888(Niklas) .

Ansök här: https://spykenstrafikskola.se/jobb/

Sommarjobb som kommunikatör

Trafikverket – Arlöv

Välkommen att söka jobb hos oss som Sommarjobb som kommunikatör. Vi vill ha din ansökan senast den 15 mars.

 

Som sommarjobbare på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare samt företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur. Att sommarjobba hos oss är också ett bra sätt för dig att få en inblick, knyta kontakter, skaffa referenser och få arbetslivserfarenhet samtidigt som du kan bidra med nya infallsvinklar samt ett nytänkande.

Planerad tidsperiod 2021-05-10-2021-09-03 (ev start 31 maj start, diskuteras)

Om jobbet

 

Kommunikatören ska delta i genomförandet av kommunikationsinsatser kopplat till Trafikverkets satsning på fyra spår mellan Malmö och Lund, Fyrspårsbygget. Kommunikatören ska vara speciellt engagerad i kommunikationsarbetet runt de två stora avstängningar som ska göras på motorväg E6 i maj och på järnvägen mellan Malmö och Lund i augusti-september. Kommunikatören ska vara aktiv och engagerad i beslutade Mobility Management-aktiviteter, alltså aktiviteter för att förändra människors resvanor, vid de båda avstängningarna och vara en hjälp till avstängningskoordinator med planeringen inför aktiviteter och nätverksmöten.

Arbetsuppgifter kan vara:

 • Publicering och hantering av kommentarer i projektets kanaler i sociala medier.
 • Foto- och filmproduktion för sociala medier.
 • Publicering på projektets webbsidor.
 • Produktion av nyhetsartiklar för webbpublicering
 • .Hantering av inkommande synpunkter från allmänheten.
 • Vara värd vid informationspunkter under avstängningarna.

Kvalifikationer

Vem är du?

Som person är du lösningsorienterad och har förmågan att sätta dig in i olika arbetsuppgifter och lösa de situationer som uppstår. Du har en god samarbetsförmåga, är engagerad och utför dina arbetsuppgifter på ett pålitligt sätt.

Vi söker dig som

 • har en pågående högskole-eller universitetsutbildning under minst termin 3 eller avslutat utbildningen senast 2019 inom kommunikation eller information
 • har körkort för manuellt växlad personbil

Övrig information

 

Varje sommarjobb har en egen annons vilket bland annat innebär att du aktivt behöver söka samtliga sommarjobb du är intresserad av. Det innebär också att du kan bli aktuell för flera sommarjobb och bli kontaktad av flera olika chefer för intervjuer.

Om du uppfyller kraven i annonsen och går vidare i rekryteringsprocessen kommer du att få genomföra webbaserade tester. Dessa kommer att skickas via mail efter ansökningstiden har gått ut. Kvalifikationerna i annonsen och testresultaten kommer ligga som grund för vilka som går vidare till intervju. Vi arbetar för en öppen inkluderande kultur där vi värdesätter mångfald. För en träffsäker, diskrimineringsfri samt objektiv rekrytering använder vi webbaserade tester i vårat urval. Testerna är ett objektivt verktyg helt oberoende av ålder, kön, etnicitet etc. som gör att de är rättvisa och motverkar diskriminering. Det innebär att alla kandidater bedöms på samma sätt.

Ansökan

 

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör.

Inom Investering leder vi de flesta av Trafikverkets projekt inom ombyggnation och nyinvesteringar. Vi arbetar med helheten – från planläggning och byggnation till färdig väg eller järnväg. Hela tiden med fokus på smarta lösningar och effektiv projektledning. Hos oss arbetar du med kollegor och olika intressenter, alla med sina kunskaper och erfarenheter, för att skapa hållbara transportlösningar.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Ansök senast

Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2021-03-15