Välj en sida

Sommarpersonal till Malmö

 

Systembolaget – Malmö

 

Gillar du mat & dryck? Vill du ha ett arbete där du verkligen gör skillnad?
Till några av våra butiker i region Malmö söker vi försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Anställning är tidsbegränsad och på deltid, med start omedelbart och sträcker sig fram till den 31 augusti.

Om arbetet
Som försäljare är du Systembolagets ansikte utåt. Det viktigaste i rollen är att erbjuda alla kunder bästa tänkbara service. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassan eller på lagret, plocka upp varor i butiken, samt lokalvård. Stark teamkänsla, högt tempo och trevliga möten kännetecknar arbetet.

Krav

Du ska ha fyllt 20 år
Du ska ha erfarenhet av att jobba med service
Gymnasiekompetens
God svenska i tal
Om din utveckling hos oss
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Alla nyanställda får till exempel en introduktion.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Raymond Eriksson, butikschef, på telefonnummer: 08-503 312 11, eller Lars Wenlin, butikschef, på telefonnummer

Ansökan
Vid intresse är du välkommen att registrera din ansökan så snart som möjligt. Vi behandlar ansökningar löpande, och butikerna kan komma att avsluta sin annonsering tidigare. Vi tar inte emot ansökningar via mejl eller brev.

 

Ansök här: https://www.omsystembolaget.se/jobba-hos-oss/soka-jobb/lediga-jobb/sommarpersonal-till-malmo-1521

 

Säljare – Coop Örebrogatan

 

Coop – Helsingborg

Coop befinner sig i en spännande utvecklingsfas och vi söker nu en ny medarbetare till Coop Örebrogatan.

Kunden i våra butiker ska inte bara mötas av bra varor till bra priser, vi vill även att de varje dag upplever matinspiration, intressanta händelser, överraskningar och inte minst får ett bra personligt bemötande från all vår personal. Verklig framgång bygger på att vi älskar våra jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder!

När du arbetar som säljare hos oss har du varierande arbetsuppgifter såsom försäljning, varuplock, exponering och kassaarbete.

Dina arbetsuppgifter innebär också att:

Se till att hyllor alltid är frontade och väl påfyllda
Se till att alla varor har prisskyltar på hyllorna
Skylta om i butiken
Hantera reklamationer och klagomål enligt gällande riktlinjer och på ett professionellt sätt
Hålla ordning inne i butiken så att allt är välstädat
Tjänsten är ett vikariat på 20 timmar i veckan. Med möjlighet till förlängning vid vikariatets slut. Tjänstn innebär i huvudsak arbetstid under kvällar, men vi har öppet när våra kunder vill handla, därmed kan arbetstiderna variera – dag, kväll & helg.

Antal annonserade arbetstillfällen: 2

 

Kvalifikationer
Erfarenhet och kompetens inom detaljhandelsförsäljning är meriterande
Erfarenhet och kompetens inom serviceyrken är meriterande
Flerspråkig och erfarenhet/intresse av olika kulturer är meriterande
Det är betydelsefullt att du har ett genuint intresse för mat, service och försäljning. Du trivs med att arbeta i grupp och bidrar till att skapa ett bra arbetsklimat. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och kan hantera stressiga miljöer.

Kontaktpersoner

Fredrik Nilsson | Butikschef

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansökan!

 

Ansök här: https://emp.jobylon.com/jobs/60347-coop-saljare-coop-orebrogatan/?jobPipeline=Indeed

 

Förstelärartjänst Maria Parkskolan 4-6

 

Helsingborgs stad

 

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.
Om arbetsplatsen
Maria Parkskolan har verksamhet från förskola och förskoleklass till årskurs 9 i grundskola samt fritidshem. Vi har också samverkansklasser på Maria Parkskolan.

På skolan går det idag ca 900 elever i tre olika skolhus. Skolans fokusområde detta läsår har varit effektiv undervisning och meningsfullt lärande. Vi arbetar förebyggande och lägger stor vikt vid trygghet och trivsel. Vi har nolltolerans mot mobbning och kränkande behandling och all personal agerar snabbt om något inträffar.

Arbetsuppgifter
Försteläraren är delaktig i att skapa förutsättningar för högre måluppfyllelse på skolan genom undervisning och arbete med skolans systematiska kvalitetsarbete och att leda det kollegiala lärandet. Huvuddelen av förstelärarens tjänst är undervisning och uppgifter som hör till undervisningen. Vi vill gärna att du kan vara med och utveckla vårt effektiva lärande alternativt brinner du för hållbar utveckling eller internationalisering. Det ingår mentorskap för en klass.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare för åk 4-6 i ämnena Sv, So men även andra ämneskombinationer är av intresse. Du utvecklar din undervisning utifrån den senaste forskningen och beprövad erfarenhet. Enligt förordningen (2019:1288) ska du kunna uppvisa minst fyra års väl vitsordat arbete med undervisning som behörig lärare inom ramen för en eller flera anställningar inom skolväsendet. Om du har erfarenhet av att handleda andra lärare samt att driva utvecklingsprocesser utifrån systematiskt kvalitetsarbete så är det meriterande.

För att trivas i rollen som förstelärare ska du ha ett starkt intresse för att utveckla elevernas lärande genom undervisningen av hög kvalité. Du tillämpar metoder och ha ett förhållningssätt som synliggör och ökar varje elevs lärande och anpassar din undervisning och lärmiljön efter gruppens behov. Du är en viktig del i skolans utvecklingsorganisation och har särskilt god förmåga att förbättra elevers studieresultat och följa måluppfyllelse genom systematiskt kvalitetsarbete.

Vidare har du en förmåga att analysera skolans utvecklingsbehov samt att utveckla undervisningen med stöd i forskning och på vetenskaplig grund. Som förstelärare leder du på ett disciplinerat, kollegialt lärande dina kollegor, med tydlig effekt för elevernas lärande.

Du har förmåga och vilja att bygga relationer med såväl elever som vuxna och du tycker om att samarbeta och samverka med andra och hjälpa kollegor att identifiera och förstå barns olikheter och behov. Ditt elevfokus och relationella perspektiv är tydligt och återspeglas i ditt förhållningssätt i vardagen.

Du är lyhörd och har en god kommunikativ förmåga och tycker om att samarbeta och tänka nytt.

Övrig information
Sista ansökningsdag: Rekrytering sker löpande. Ansök därför snarast.

Anställningsform: Ferietjänst

Omfattning: 100%

Tillträdesdatum: 10 augusti 2020

Varaktighet: Tillsvidare

Antal tjänster: 1

 

I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Har du några frågor kan du kontakta kontaktpersonen som finns angiven i annonsen.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Kontaktpersoner
Thomas Blomsterberg

Rektor

042-106137

thomas.blomsterberg@helsingborg.se

Lärarförbundet Facklig organisation

042-10 54 94

lararforbundet@helsingborg.lararforbundet.se

Lärarnas riksförbund Facklig organisation

042-10 59 98

 

Ansök här: https://web103.reachmee.com/ext/I017/1118/job?site=9&lang=SE&validator=9ec24d855e37a090a5e232077f53c593&ref=https%3A%2F%2Fhelsingborg.se%2F&ihelper=https%3A%2F%2Fhelsingborg.se%2Farbete%2Flediga-jobb-i-helsingborgs-stad%2F&job_id=639

 

Arbetsledare Willys Hemma Lomma Strandvägen

 

Willys – Lomma

 

Roll: Arbetsledare
Typ av tjänst: Tillsvidare
Placering: Lomma, Skåne län, Sverige
Tycker du att det är kul med människor, service och försäljning? Vill du bidra till att ännu fler kan handla bra och hållbar mat? Bra! Då tror vi att du kommer att gilla att jobba hos oss. Willys är ett framgångsrikt företag med ett tydligt koncept där vi tillsammans arbetar för att alla ska kunna äta det de vill. Varje dag. Nu behöver vi fler härliga medarbetare som kan hjälpa oss bli ännu bättre.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter
För dig som vill ha ett övergripande ansvar för en eller flera avdelningar och arbetsleda medarbetare är rollen som Arbetsledare helt rätt. Du kommer att ansvara för både inköp och försäljning samt för att avdelningen uppnår våra gemensamt ställda mål. Kunden är kärnan i vår verksamhet. Därför är den dagliga kundkontakten viktig för att skapa en positiv butiksupplevelse. Tillsammans med dina medarbetare ska du säkra lönsamheten och se till att rutiner följs liksom att vi följer upp bruttovinst och försäljning. Det ingår att medarbetarna får rätt information, utvecklas och trivs samt att arbetet i butiken fungerar smidigt och bra. Du kommer även att ingå i butikens ledningsgrupp. Nu söker vi dig som vill ta plats i vårt härliga team på Willys Hemma Lomma Strandvägen.. Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning tillämpas. Arbetstiderna är schemalagda under dagtid, kvällar och helger.

Det här förväntar vi oss
Att du är matintresserad, bra på att driva försäljning och tycker om att arbeta med människor, är en förutsättning för rollen. Lika självklart ska du ha kunskap om produkterna som ingår i ditt ansvarsområde. Dessutom behöver du känna till grundläggande ekonomiska nyckeltal och ha vana av att arbeta i butik. Eftersom du ska leda och utveckla dina medarbetare behöver du vara bra på att förklara rutiner, beskriva vilka mål butiken ska nå och vilka utmaningar som finns. Att du trivs med ett högt tempo är viktigt. Lika viktigt är att du kan delegera arbete, både kan ge och ta feedback och att du inte ryggar för att driva igenom förändringar.

 

Om du vill veta mer om vad tjänsten innebär, kontakta Kent-Ola Högman, kent-ola.hogman@willyshemma.se. Vi ser gärna att du vid intresse skickar din ansökan så snart som möjligt, då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag den 2020-06-14. Vi tar endast emot ansökningar via våra jobbsidor.

 

Om Willys
I över 40 år har vi hjälpt att sätta bra mat på fler middagsbord genom vår affärsidé: Sveriges billigaste matkasse. Något som genomsyrar allt vi gör. Idag har vi mer än 200 butiker från Kalix i norr till Trelleborg i söder och under 2018 omsatte vi över 27 miljarder. Tillsammans med bland annat Hemköp, Mat.se och Dagab ingår vi i Axfood – ett av de största företagen inom svensk dagligvaruhandel. Hos oss finns det gott om möjlighet att växa och utvecklas.

 

Ansök här: https://jobb.axfood.se/willys/job/Lomma-Arbetsledare-Willys-Hemma-Lomma-Strandv%C3%A4gen-Sk%C3%A5n/603944901/?sType=Indeed

 

Säljare – och kundrådgivare Synsam Hässleholm. Vikariat

 

Synsam – Hässleholm

 

Är du ansvarsfull, affärsmässig och innovativ? Värderar du kvalitet och kompetens högt och förstår att kunden är No1?

Är du vår nästa Style and Customer Advisor i vår butik Synsam Hässleholm? Gillar du högt tempo samt är säljdriven och modeintresserad, då passar du bra in i vårt team. Vi är ett bra team bestående av Leg Optiker, Store Manager och Style and Customer Advisor. Tillsammans ska ni se till att Synsams kunder går ut från butiken med ett leende och nya glasögon. När du är på jobbet så är ditt huvudansvar att hjälpa och inspirera våra kunder till nöjda inköp. Du har ett ansvar för att kunden blir sedd och väl bemött i butiken.

Beskrivning av tjänsten och din profil:
Tillsammans i teamet jobbar ni med att butiken är attraktiv för både kund och kollegor, så du är en person som tycker mycket om att jobba tillsammans med andra och har lätt för det.
För att lyckas i rollen som Style and Customer Advisor gillar du mötet med kund och är bra på det. Du är lyhörd för kundens behov och är duktig på att ge bra service och överträffa kundens förväntningar.
Du är resultatdriven och målinriktad! Håller en hög kvalitet i arbetet och säkerställer en hög kundnöjdhet. Tar ägarskap för brister och problem till dess att det är löst.
Du sprider glädje och energi! Har förmåga att lägga ner tid och engagemang på ditt arbete. Din energi sprids till kunderna såväl som kollegor.
Du tar ansvar för både dina egna arbetsuppgifter men även för butikens gemensamma resultat.
Har lätt för att anpassa dig till förändrade omständigheter både i det dagliga arbetet i butiken men också i arbetssätt. Du gillar när det sker förändringar.

Tidigare erfarenheter:
Detaljhandel, gärna ett års erfarenhet.

Det vi gillar med Synsam:
Att vi har snyggt koncept med fina lokaler.
Är ledande inom branschen.
Vi vill stötta dig i din utveckling och gör du ett bra jobb finns fina karriärmöjligheter.
Ansökan
vikarieat 2020-06-08 till 2020-12-31.
Tillträde 2020-06-08.
Deltid 70%.
Rekryteringen sker löpande. Ansökningar tas emot elektroniskt.

 

Ansök här: https://www.synsam.se/jobba-p%C3%A5-synsam/114722

 

Noggrann och teknisk maskinoperatör sökes

 

Proffsmagasinet – Malmö

 

Är du en ordningsam och nyfiken person med ett teknikintresse? Är du en problemlösare som vill arbeta med tillverkning av stålprodukter? Då kan denna tjänst vara något för dig.

BESKRIVNING AV ARBETSUPPGIFTER
PerformIQ söker för kunds räkning en maskinoperatör med start snarast. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är att kontrollera maskiner som tillverkar olika typer av stålprodukter och också packa in produkterna inför leverans. Du ska snabbt kunna lösa de problem som kan dyka upp så att inte produktionen står stilla. För vissa maskiner krävs mer robot-teknisk erfarenhet där problemlösningsförmågan kommer att sättas på prov.

Vi söker dig som uppfyller nedanstående krav:
Är tekniskt kunnig
Är självgående samt har lätt för agera om något problem med maskinerna skulle uppstå
Truckkort och erfarenhet av att köra motviktstruck
Det är meriterande med erfarenhet av arbete i en produktionslinje som maskinoperatör samt arbete inom stål- eller träindustri.

BESKRIVNING AV PERSON
För att arbeta som maskinoperatör behöver du vara noggrann, logisk, händig, engagerad och ansvarstagande. Truckkort och erfarenhet av truckkörning är ett krav och om du har erfarenhet av travers så detta meriterande. Vi ser gärna att du har ett intresse av maskiner, är arbets- och samarbetsvillig samt ordningsam.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som supportmedarbetare. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQ:s värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, 6 månader initialt med goda möjligheter till förlängning
Arbetstid: Kan variera mellan dags-tider och kvällstider. Tiderna för dagen är 07.00-15.45 och för kvällen 15.30-01.30.
Plats: Malmö

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med god chans till att bli anställd direkt hos kunden. Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Anna Lindberg på anna.lindberg@performiq.se. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

 

Ansök här: https://performiq.se/lediga-jobb/9be97dd7-35a8-44d6-a261-8e74e9b42402/

 

Processtekniker

ICA – Helsingborg

 

ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, bank, apotek, specialvaror och fastigheter. ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Balansen mellan individens drivkraft och kraften i det gemensamma är en del av vår framgång. Har du vilja och egna idéer finns en mängd möjligheter att lyckas hos oss.

ICAs distributionsenhet i Helsingborg tillhör ICA Sveriges Logistikfunktion och är ett hög-automatiserat fullsortimentlager med nästan 1300 medarbetare. Ytan uppgår till drygt 100 000 kvm. Anläggningen togs i drift 2006 och en större utbyggnad stod klar 2015 Från vår distributionsenhet förser vi drygt hälften av ICAs butiker med varor.
Vi är en viktig del i ICAs logistikapparat som långsiktigt satsar på hög service och kostnadseffektivitet som minskar miljöpåverkan. Vårt fokus är kundens behov och vår framgång kommer genom ledarskap och engagerade motiverade medarbetare. Vi ständigt med att utveckla vår service och underhållsarbete. Vi arbetar fokuserat med att utföra förebyggande underhåll för att långsiktigt säkra en hög tillgänglighet i vår anläggning. Gruppen har en nära dialog med produktionsavdelningarna samt arbetar i team tillsammans med vår externa servicepartner. Underhållsaktiviteterna planeras och stödjs av TAK-verktyg samt underhållsystemet Aretics Maintmaster.

Arbetsuppgifter

Rollen som processtekniker innefattar dagliga och veckovisa diagnostiseringar, mätningar eller inspektioner av anläggningens olika delar. Vår ambition är att utföra så stor del som möjligt av underhållet som förebyggande underhåll i form av planerat, tillståndsbaserat och förbättrande. I rollen som processtekniker ingår det även att agera som support till produktionsupport-teamet i form av akut avhjälpande insatser vid behov. Felsökning och rotorsaksanalyser är viktiga delar i arbetet då vårt mål att sträva efter högsta möjliga driftsäkerhet. I rollen kommer det att ingå olika förbättringsarbeten där du förväntas leda och driva med kompetens och kunskap inom el, mekanik, styr och regler. Du kommer arbeta i ett stort kompetent teknikteam med många års erfarenhet av anläggningen. Underhållsavdelning består av beredare, tekniker, tekniksamordnare, teknikutvecklare samt systemsupport. Arbetstiderna kommer vara förlagda på dagtid, förskjuten arbetstid kommer att förläggas utifrån behov. Beredskap kommer förläggas.

Tjänsten inkluderar

Underhålla, felsöka och uppdatera befintliga system
Arbeta med förebyggande och avhjälpande underhåll
Utreda avvikelser utifrån en empirisk och analytisk utgångspunkt
Utreda förbättringspotential utifrån en empirisk och analytisk utgångspunkt
Medverka till att långsiktiga planer tas fram för system inom teamets ansvarsområde
Tekniskt sakkunnig
Delta och driva projekt i syfte att förbättra verksamheten
Utbilda och vägleda medlemmar i teamet
Upprätta och underhålla kontakter med interna/externa partners
Upprätta dokumentation för att underlätta för teknikteam och produktion
Upprätta underlag för inköp knutna till rollen

Din profil
Vi söker dig som har rätt kunskap och relevant utbildning inom el, styrsystem och automation samt minst fem (5) års erfarenhet från process- eller tillverkningsindustri. Du har vana att arbeta strukturerat med felsökning, problemlösning samt förbättringar. Som person är du analytisk, kreativ samt har lätt att ta till dig och förvalta ny information. Du skall kunna läsa och förstå engelsk såväl som svensk teknisk dokumentation inklusive ritningshantering av mekanik och el. Du ska ha ett praktiskt handlag, förmåga att lära dig hantera ny utrustning och dess styrsystem. Erfarenheter från arbete med TPM, SMED, TAK, LEAN, 5S är meriterande.
ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.
ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning samt begäran om utdrag ur belastningsregister i samband med rekryteringsförfarandet.

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning

 

Tillträde
2020-07-01

 

Kontaktperson
Hampus Rosäll, Underhållschef, hampus.rosall@ica.se

Lars Hansson, repr Unionen, 042 – 39 16 56

Karin Thörn, repr Akademikerföreningen 073 7651338

 

Sista dag för ansökan
2020-06-20

 

Ansök här: https://www.careerbuilder.se/jobs/j3s5x269lmcf685s5z7?job_did=J3S5X269LMCF685S5Z7&siteid=int_seindeedpd&utm_source=indeed&utm_medium=aggregator&utm_campaign=all-jobs&show=yes