Välj en sida

Är du vår nästa stjärnsäljare ?
JYSK – Lund

Jobbeskrivning

Är du villig att ge det där lilla extra för en försäljning? Drivs du av att arbeta i en omväxlande miljö med konstanta utmaningar? Får du en kick av att arbeta i ett dynamiskt team? Då är du den vi söker.

Du är engagerad och…

 • Har viljan att sälja

 • Sätter kunderna först och ger dem en oförglömlig upplevelse

 • Arbetar hårt och är en lagspelare

 • Trivs i en fartfylld och energisk arbetsmiljö

 • Har ett driv och ambitioner att göra karriär i JYSK

Du ges möjligheter och…

 • En stark tävlingskultur som belönar bra försäljning och goda resultat

 • Utvecklingsmöjligheter och förstklassiga praktiska utbildningar

 • Chansen att tävla, vinna och fira bedrifter

 • En framstående företagskultur

JYSK har expanderat från en butik i Danmark 1979 till mer än 3000 butiker över hela världen. För att säkra framtida tillväxt, behöver vi de bästa medarbetarna. Ta tillvara på detta tillfälle att bli en del av JYSK. If you bring dedication, you will meet possibilities.

Klicka på – jag är intresserad – för att ansöka och ta kontrollen över din karriär.

Behöver du mer information? Klicka här för att läsa mer om JYSK som arbetsplats och träffa en av våra säljare

Följ våra medarbetare på Instagram @jysk_karriar

 

Ansök här: https://jobs.smartrecruiters.com/JYSK/743999751002830-ar-du-var-nasta-stjarnsaljare-?utm_source=Indeed&utm_medium=organic&utm_campaign=Indeed

 

Målare / Servicemålare
Optimal Måleri AB – Staffanstorp

 

Optimal Måleri Öresund AB söker framtidens målare och servicemålare. Vår ambition är att tänka utanför boxen och skapa ett modernt måleriföretag där målaren är ambassadören på företaget. Vi tillhandahåller alla hjälpmedel så att vi tillsammans kan fokusera på att kunden får den optimala servicen vad det gäller kvalité och leveranstrygghet. Vi söker dig som är utåtriktad, gillar förändringar och vill vara med och bygga ett vinnande lag.

Om företaget

Måleriföretaget med 24 års branscherfarenhet som är i fullgång med att bygga ett av Sveriges modernaste måleriföretag, där vi sätter våra anställda och kunder i centrum. På Optimal Måleri har vi en familjär känsla där arbetsglädjen och leveranstryggheten gör oss till den stora vinnaren. Vi kommer alltid att ligga steget före våra konkurrenter.


Dina arbetsuppgifter

Måleritjänster och kundkontakter.
Du kommer att vara företagets ambassadör. Våra kunder är byggserviceföretag, privata och offentliga beställare. Vi söker dig som är utåtriktad, gillar förändringar och vill vara med och bygga ett vinnande lag.


Din profil

Vi söker dig som har målarutbildning eller tidigare erfarenhet inom området. Tjänsten som målare/ servicemålare kräver att du kan arbeta självständigt och du tar ansvar över arbetets utförande. Vidare är du en driven person som vill utvecklas med oss. Du är kommunikativ och utåtriktad då arbetet även kommer att innebära en del kundkontakt.

Skallkrav:

 • Minst gymnasieutbildning målare, alternativt arbetslivserfarenhet inom området

 • Yrkesbevis eller påbörjad lärlingsutbildning

 • B-körkort


Meriterande målare:

 • Tillgång till egen bil

 • Certifikat och utbildning inom måleri/hårdplast/våtrum/lift/ställning


Meriterande servicemålare:

 • Tidigare erfarenhet som servicemålare

 • Certifikat och utbildning inom måleri/hårdplast/våtrum/lift/ställning


Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltids målare eller servicemålare
Lön: Enligt gällande kollektivavtal
Ny företagsbil (servicemålare)
Personlig e-postadress kopplad till företaget


Välkommen med din ansökan!

Ola Pålsson
0709 – 20 86 01
Smidesvägen 2
245 34 Staffanstorp

www.optimalmaleri.se

 

Ansök här: http://optimalmaleri.se/Lediga-tjanster/

 

Redovisningskonsulter-intresseansökan
Öresunds Redovisning AB – Malmö

Vårt fokus på spetskompetens och engagemang uppskattas mycket av våra kunder, vilket i sin tur gör att Öresunds Redovisning AB ständigt växer. Vi söker alltid efter fler engagerade medarbetare till vårt gäng. Goda kunskaper i redovisning och skatterätt är en självklarhet. Erfarenhet från redovisningsbyrå eller annan konsultroll inom ekonomi är om inte ett krav mycket meriterande. För att interagera med oss medarbetare är din sociala kompetens mycket viktig. Det är ju så vi löser de problemställningar som uppkommer åt våra kunder – genom att samverka kolleger emellan. Som person behöver du vara sympatisk och behaglig, men även stark och beslutsam när stormen blåser. Du har ett genuint intresse för redovisning, skatt och juridik. Du har även ett driv, en vilja att utvecklas och en strävan att driva Öresunds Redovisning AB framåt.

Intresseansökan

Vill du ingå i Öresunds Redovisning AB:s team, är du varmt välkommen att skicka din intresseansökan

Vänligen märk ditt mail med ”Intresseansökan”.

 

Ansök här: http://www.oresundsredovisning.se/karriar/

 

Rådgivare
Cost Partner – Malmö

Ansvar

Försäljning och projektledning inom kostnadsreduktion för företag, organisationer och institutioner inom ett geografisk område i nära samarbete med våra analytiker.

Kvalifikation

Högre utbildning och lång B2B-erfarenhet. God kommunikationsförmåga och ett väletablerat nätverk.

Vi erbjuder

Varje rådgivare har eget företag och styr detta oberoende men får ändå styrkan av en större organisation. Du får fullständig utbildning i konceptet, försäljningsarbete och metodik samt har tillgång till alla nödvändiga verktyg och en dedikerad mentor.

Kontakt

Vänligen kontakta Per-Erik Påhlman

 

Ansök här: https://www.cost-partner.se/se/se/job/

 

PROJEKTCHEF

Evalent Group – Malmö

 

För vårt affärsområde Magento med kompetens inom Affärsutveckling.

Vill du affärsutveckla våra kunder, jobba med ny teknik, projektleda systemintegrationer och skräddarsydda lösningar i Open Source-plattformen Magento 2? Har du intresse och erfarenhet av och molnlösningar? Klappar ditt hjärta extra för projektledning och styrning av ett eget team utvecklare? Då borde du läsa vidare:

Företaget

eValent Group vill att små och medelstora företag ska lyckas genom försäljning online. Vi har hjälpt många företag i olika faser med att etablera sig och växa sin närvaro och försäljning online. Med över 600 aktiva kunder och som en av de ledande leverantörerna av e-handelsystem på den Nordiska marknaden, levererar vi både produkter och tjänster som hjälper företagen att sälja sina produkter online. Vi är själva ett starkt teknikdrivet företag i en spännande fas i en bransch som växer och förändras dagligen. Vi håller bl.a nu på att rulla ut nästa version av vårt egenutvecklade e-handelssystem, Nordisk e-handel.

Vi är ett team på ca 30 personer som alla jobbar mot samma mål – att ge våra kunder de bästa förutsättningarna för att lyckas med sin försäljning online.

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara ansvarig för vårt utvecklingsteam som jobbar i Magento 2 och även med elastycloud, PWA och Vue Storefront. Våra Magento 2 kunder är ditt största ansvar förutom utvecklingsteamet. Teamet består idag av 5 utvecklare och med den takt vi haft 2020 och det första kvartalet av 2021 så är vi säkra på att teamet kommer växa ytterligare detta år. Kundbasen består idag av 30 klienter där vi arbetar med löpande utvecklingsprojekt och uppdateringar samt en handfull kunder där vi finns till hands vid behov. Vi använder projekthanteringsverktyget Jira, så det är en klar fördel om du jobbat i detta innan.

Huvuduppgifter:

Daglig löpande planering av kundernas projekt. Daglig löpande planering av utvecklingsresurser. Strategisk digital affärsutveckling för befintliga kunder, dvs. optimera kundernas webshops med befintliga och nya lösningar. Detta kan vara t.ex. via egna lösningar, moduler eller tredjepartslösningar samt i djupet förstå vilka behov kunderna har. Estimerings och offertskrivning med ditt team, för nya och befintliga kunder till kommande projekt. Intern utveckling av befintliga processer och implementation av dessa.

Om dig

Vi tror att du som söker denna tjänst älskar att: leda och utveckla personer, kunder, problemlösning och tekniska utmaningar samt har noggrannhet, kvalitet och säkerhet som ledord.

Formella krav

 • Projektledning inom Magento 2.

 • Erfarenhet och bakgrund inom E-handelslösningar.

 • Affärsutveckling och kommersiell erfarenhet.

Meriterande:

 • Cloud-baserade lösningar.

 • Jira.

 • Slack.

 • Git

Vad erbjuder vi?

eValent är en av de ledande e-handelsleverantörerna på den Nordiska marknaden. Vi erbjuder dig ett spännande arbete med eget ansvar och bra utvecklingsmöjligheter på en arbetsplats fyllt med glada, engagerade och drivna kollegor. Du får jobba med ett spektrum av olika projekt med olika krav och utmaningar och detta med ett grymt stöd från vårt proffsiga team. Vi sitter i hjärtat av Malmö med goda kommunikationer och ett brett restaurangutbud runt knuten. Vi anordnar internutbildningar löpande.

Vi har inget krav om placering på kontoret i Malmö, däremot vill vi att du är bosatt i Sverige. Dock kommer vi att kräva att du är på kontoret 2-3 dagar i månaden. Resten kan skötas via digitala möten och daglig styrning i vårt interna kommunikationsverktyg Slack.

Jobbansökan skickas till jobb@evalent.com.
Frågor om tjänsten besvaras av VD Jonas Kjellander på 040-692 50 00.

 

 

Ansök här: https://www.evalent.se/se/om-evalent/karriar

 

BYGGNADSPLÅTSLAGARE
Plåtexpressen AB – Malmö

 

i på Plåtexpressen vill växa organiskt och söker nu dig som är intresserad av att jobba i ett företag där trivsel och arbetsglädje står i fokus. Vi har många intressanta projekt runt om i Skåne, både nu och framåt, och söker nya kollegor till vår avdelning i Malmö. Som medarbetare hos oss på Plåtexpressen AB arbetar du i ett kundorienterat företag med delegerat ansvar och korta beslutsvägar. Vi sätter våra medarbetare i fokus och låter på detta sätt individen växa i sin roll hos oss. Vi på Plåtexpressen ser oss som ett lag där våra medarbetare är den viktigaste delen för att nå fortsatt framgång.

Om oss

Vill du vara delaktig i de mest spännande och komplexa projekten i vår region har du kommit rätt! Plåtexpressen är ett av de ledande plåtföretagen som utför kvalificerade arbeten för uppdragsgivare i södra Sverige. Vi arbetar med alla sorters plåt-projekt, från de mest standardiserade till de mest kvalificerade – allt som går att vika med ett papper, kan vi också vika i plåt. Vi har tre moderna verkstäder i Skåne där vi tillverkar alla plåtdetaljer för vidare leverans till våra projekt.

Som medarbetare på Malmö-avdelningen ingår du i ett team om 25 plåtslagare, två produktionsledare samt en avdelningschef.

Vi ser gärna att du som söker som plåtslagare

 • Har minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet eller ett yrkesbevis som plåtslagare.

 • Innehar Körkort B

 • Har god social kompetens, ett stort engagemang i ditt arbete och är van vid att arbeta både i team och individuellt.

Ansökningar behandlas löpande.

eller i brev till Plåtexpressen AB, Box 515, 291 25 Kristianstad.

 

 

Ansök här: http://www.platexpressen.se/jobba-hos-oss/

 

 

 

Säkerhetstekniker
ALARM-tjänst AB – Tomelilla

 

ALARM-tjänst AB är den totala säkerhetsleverantören som levererar helhetslösningar till våra kunder. Vi erbjuder allt inom passage, larm, brandlarm och CCTV, lås och dörrautomatik. ALARM-tjänst är en godkänd anläggarfirma vilket gör att vi kan säkerställa en mycket hög kvalité på våra tekniska säkerhetslösningar.

Lås & Nyckelservice AB och ALARM-tjänst AB slog ihop sina verksamheter under början av 2020 och ingår under samma koncern som gör att vi kan erbjuda våra kunder en helhet inom säkerhet.

Varaktighet: Heltid, tillsvidare
(provanställning om 6 månader kan tillämpas)

Tillträde: Snarast enligt överenskommelse

Tjänsteställe: Tomelilla eller Kristianstad

Arbetstider: Mån-fre kl: 07.30-16.30

Arbetsbeskrivning:

Vi söker en självgående tekniker inom inbrottslarm, brandlarm, passage och CCTV. Som tekniker kommer du att installera och driftsätta både små och stora anläggningar samt utföra service och förebyggande underhåll. Du är vårt ansikte utåt, där du jobbar tätt mot kund och löser deras uppkomna problemställningar på bästa hållbara sätt. Teamet består av ett antal säkerhetstekniker som leds av arbetsledare.

Kvalifikationer:

Vi söker en person som sedan tidigare har jobbat i minst 2år som säkerhetstekniker alternativt installatör eller driftsättare inom inbrottslarm/brandlarm/passagesystem, kunskap inom CCTV är en bonus.

Du skall vara noggrann, kvalitetsmedveten samt kunna jobba självständigt eller i grupp. Vi ser att du är engagerad och nyfiken på att uppfylla kunders önskan om service och kvalitet.

Du kommer att få arbeta i ett team där vi alla strävar efter gemenskap och lyhördhet. Som anställd hos oss har du chans till personlig och kompetensutveckling när så önskas. Krav är B-körkort, tidigare erfarenhet i yrket och har jobbat med säkerhetssystem i minst 2 år.

För att bli anställd måste du bli godkänd i en säkerhetsprövning med kontroll i polisens register.

Förmåner:

Bil enligt vår bilpolicy, mobiltelefon och dator.

 

 

Ansök här: https://alarm-tjanst.se/jobba-hos-oss/

 

Brottsutredare, tvångsmedelsresurs
Tullverket – Malmö

 

Tullverket söker brottsutredare, tvångsmedelsresurs

Tullverket har som uppdrag att begränsa den organiserade och storskaliga brottsligheten och förhindra den illegala införseln av narkotika- och dopingpreparat, alkohol, tobak, vapen och andra varor som hotar liv, hälsa och miljö. Tullverket ska bidra till att minska antalet kriminella nätverk som ägnar sig åt narkotika-, alkohol- eller tobakssmuggling eller ekonomisk brottslighet.

Tullverket består av fyra operativa avdelningar; kontrollavdelningen, uppbördsavdelningen, underrättelseavdelningen och tullkriminalavdelningen. Tullkriminalavdelningen ansvarar för Tullverkets brottsutredande verksamhet och tekniks inhämtning. Verksamheten arbetar inom ramen för förundersökning av brott eller åtgärder som ska leda till förundersökning av brott i syfte att lagföra huvudmän bakom brottslighet, minska lönsamheten av brottslighet samt påtagligt störa kriminella aktiviteter.

Tullkriminalavdelningen består av ett nationellt IT- och teknikcentrum med ansvar för hemliga tvångsmedel, spaningsteknik och IT-forensik, Tullverkets laboratorium samt fyra tullkriminalenheter som ansvarar för var sitt geografiskt område, Syd, Väst, Öst och Nord. Enheterna är uppdelade i verksamhetsområden: spaning, utredning grova brott samt utredning mängdbrott.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Tullverket söker brottsutredare till utredning mängdbrott med inriktning på verkställande av tvångsmedel.

Din huvudsakliga arbetsuppgift blir att handlägga utredningsärenden i vilka Tullverkets förundersökningsledare fattat beslut om hämtning till förhör och husrannsakan. Du deltar i verkställandet av tvångsmedlen och slutför därefter utredningen enligt de direktiv förundersökningsledaren lämnar.

Brottsutredare arbetar bl.a. med att:

 • Delta aktivt i den operativa fasen av förundersökningen.

 • Rapportera och dokumentera verkställda tvångsmedel.

 • Utreda brott, samla in utredningsmaterial, gå igenom beslag och kontrollera bevisning, hålla förhör med misstänkta.

 • Sammanställa förundersökningsprotokoll.

 • Kontakta ombud/advokat samt tolk, i förekommande fall även sociala kontakter med anhöriga till misstänkta.

 • Delta i arbetet med olika former av biståndsframställningar och samverka med andra funktioner inom Tullverket samt med andra myndigheter, såväl svenska som utländska.

Vi söker dig som har:

 • Grundläggande utbildning inom brottsbekämpning eller annan utbildning som bedöms vara motsvarande.

 • Genomförd och godkänd konflikthanteringsutbildning inklusive kommunikation, självskydd, OC-spray och batong.

 • God erfarenhet av utredningsarbete inom statlig myndighet.

 • Goda kunskaper i såväl svenska som engelska, och god förmåga att uttrycka sig tydligt i tal och skrift.

 • Datorvana och självständigt kunna använda grundläggande datorprogram i Officepaketet för att t.ex. kunna rapportera, dokumentera och presentera.

 • Körkort, klass B.

 • Svenskt medborgarskap.

Det är meriterande om du har:

 • Genomförd och godkänd vapenutbildning (pistol).

 • Utbildning inom brottsutredningsarbete såsom förhörsteknik, förundersökningsjuridik m.m.

 • Vana att verkställa tvångsmedel såsom beslag, husrannsakan m.m.

 • Vana att hålla förhör, dokumentera och slutredovisa utredningsåtgärder.

 • Obehindrat talar och förstår ytterligare ett språk utöver svenska, norska, danska och engelska.

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har en god analytisk förmåga och social kompetens. Du är ansvarstagande, serviceinriktad och har drivkraft, tar egna initiativ är självständig och har en god samarbetsförmåga.

Vidar har du en personlig mognad, kan behandla människor med respekt och förståelse.

Du har ett gott omdöme, är en god representant för Tullverket såväl internt som externt. Du är stresstålig i bemärkelsen att kunna behålla lugnet i pressade situationer.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

 

Övrigt

Referensnummer: PER 2021-459.

Placeringsort: Malmö.

Resor inrikes och utrikes kan förekomma.

I arbetet ingår att ha beredskap både kvällar, nätter och helger. Kontorsarbetstid men viss skifttjänstgöring kan förekomma.

Tullverket tillämpar 6 månaders provanställning.

Intervjuer kommer att ske under v 26 och 27.

Innan beslut om anställning fattas kommer du att få genomgå drogtest. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Bakgrundskoll samt säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen genomförs före anställning, då tjänsten är placerad i säkerhetsklass.

 

För mer information och ansökan

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av, Cyrus Stewart, tel. 040-661 32 94 För frågor om rekryteringsprocessen går det bra att ringa Tullverkets PA-support tel. 060-67 25 85.

Fackliga företrädare är för OFR-P/TULL-KUST, Dan Nilsson, tel. 0454-364 19 och för Saco-S, Cathrine Hobler, tel. 040-661 33 64.

Din ansökan med ett medföljande personligt brev samt CV/meritförteckning, ska ha inkommit till Tullverket senast den 16:e juni 2021. Du ansöker via det elektroniska ansökningsformuläret här nedan.

Ansök här: https://www.tullverket.se/sv/omoss/jobbahososs/ledigajobb/ledigtjobb/ledigtjobb.4.7df61c5915510cfe9e7ed7d.html/?id=188

 

Kulturpedagog
Burlövs kommun

Kulturpedagog

Om arbetsplatsen

Burlöv är en spännande kommun i tillväxtregionen mellan Malmö och Lund. Vi har en nära organisationskultur som möjliggör och betonar samarbete, innovation och ett hållbart arbetsliv. Tillsammans utvecklar vi verksamheten och skapar värde för våra medborgare.

Vill du vara med och bygga det attraktiva, tillgängliga, hållbara och trygga Burlöv?

Kulturskolan är en del av verksamhetsområdet Kultur och fritid. Vi har tillsammans uppdraget att främja ett rikt kultur-, idrotts och föreningsliv samt utveckla utbudet och förutsättningar för en rikare fritid för alla invånare. Satsningar på både bredd och spets inom kultur är viktiga såsom evenemang, undervisning, utställningar, aktiviteter och mötesplatser. Vi arbetar utifrån en ständigt pågående dialog samt i nära delaktighet med medborgarna och genom gemensamma upplevelser bygger vi en attraktiv kommun och social hållbarhet!

Burlövs kulturskola är till för alla barn i kommunen och utgår från barnkonventionens artiklar om alla barns rätt att fritt delta i det konstnärliga och kulturella livet samt att få uttrycka sina åsikter och tankar i den form de själva väljer. I våra fina lokaler i Arlöv drivs en verksamhet som bygger på elevernas egna val och motivation och är en levande mötesplats för barn och unga. Vi erbjuder barn och ungdomar 4-20 år ett brett kulturutbud – förutom musik i alla dess former har vi även dans, drama/teater, bild och form och animation. Vi har idag cirka 400 elever och 15 deltidsanställda lärare.

Arbetsuppgifter

Som lärare vid Kulturskolan tillhör du ett glatt och kreativt arbetslag som tillsammans jobbar för att ge barnen och ungdomarna i Burlövs kommun möjlighet att få ett extra språk, ett kulturellt uttryckssätt.

Tillsammans med en annan kulturpedagog jobbar du mot förskolorna och förskoleklasserna i kommunen. Ni använder er av de estetiska språken; musik, drama, rörelse, rytmik och bild & form för att närma er och stärka barnens språkliga utveckling. Ni ingår också i kommunens kulturgaranti och sätter samman en föreställning som ges för de yngre barnen. Ni är en viktig del av utvecklingsarbetet mot att skapa ett kompetenscentrum för kulturpedagogik under Möllegården Kulturs-paraply, dit kommunens pedagoger kan vända sig för utbildning, workshops och hjälp med sin pedagogiska planering.

Du och din kollega håller även i barnkör för F-1 som är en del av kulturskolans utbud. Detta sker ute på skolorna i kommunen.

Nytt för läsåret 2021-2022 blir projektet Tvåornas Kör som du och din kollega kommer att driva. Projektet ligger utanför din ordinarie tjänst.

På kulturskolan arbetar vi tillsammans med olika projekt och det innebär att du som pedagog också kan komma att delta i konserter och speldagar vilka kan äga rum inte bara i Burlövs kommun utan även i samarbete med andra kulturskolor.

Tjänsten är på 40%, därutöver tillkommer projektet Tvåornas kör med 20% i 10 månader.

Kvalifikationer

Vi söker dig som i din bakgrund och utbildning har en kombination av musik och drama, barnfokus och skapande. Vi vill att du har erfarenhet av att arbeta med de allra minsta barnen i förskolan, gärna ha varit med och producerat föreställningar eller annan verksamhet riktad speciellt mot dem.

Då många av uppdragen är musikinriktade vill vi att du har erfarenhet även av det och känner dig trygg i att sjunga med barn i olika åldrar.

Du är en drivande och kreativ person med stort engagemang och god samarbetsförmåga som sätter barnen i centrum.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

 

Omfattning: Deltid

 

Tillträde 2021-08-11

Ansökan

Ansök senast: 2021-06-16

Referensnummer: A1035572

Ansök nu

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/AssignmentView.aspx?GuidExtSoftware=9192a28a-8cdc-411a-b22c-f35d938e5dab&guid=3966527F-E4E0-4053-8064-802BC317A420&locId=1

 

Brottsutredare
Tullverket – Malmö

Tullverket söker brottsutredare

Tullverket har som uppdrag att begränsa den organiserade och storskaliga brottsligheten och förhindra den illegala införseln av narkotika- och dopingpreparat, alkohol, tobak, vapen och andra varor som hotar liv, hälsa och miljö. Tullverket ska bidra till att minska antalet kriminella nätverk som ägnar sig åt narkotika-, alkohol- eller tobakssmuggling eller ekonomisk brottslighet.

Tullverket består av fyra operativa avdelningar; kontrollavdelningen, uppbördsavdelningen, underrättelseavdelningen och tullkriminalavdelningen. Tullkriminalavdelningen ansvarar för Tullverkets brottsutredande verksamhet och tekniks inhämtning. Verksamheten arbetar inom ramen för förundersökning av brott eller åtgärder som ska leda till förundersökning av brott i syfte att lagföra huvudmän bakom brottslighet, minska lönsamheten av brottslighet samt påtagligt störa kriminella aktiviteter.

Tullkriminalavdelningen består av ett nationellt IT- och teknikcentrum med ansvar för hemliga tvångsmedel, spaningsteknik och IT-forensik, Tullverkets laboratorium samt fyra tullkriminalenheter som ansvarar för var sitt geografiskt område, Syd, Väst, Öst och Nord. Enheterna är uppdelade i verksamhetsområden: spaning, utredning grova brott samt utredning mängdbrott.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Inom Tullverkets brottsbekämpning har brottsutredare på Tullkriminalen som huvudsaklig uppgift att arbeta inom en teambaserad grupp i syfte att utreda brott som leds av Tullverkets förundersökningsledare eller allmän åklagare.

Brottsutredare vid Tullverkets brottsbekämpning deltar aktivt i den operativa fasen av förundersökningen och arbetar bland annat med att:

 • Utreda brott, hålla förhör med misstänkta och vittnen, samla in utredningsmaterial, gå igenom beslag och kontrollera bevisning.

 • Strukturera, tolka och bearbeta information.

 • Sammanställa förundersökningsprotokoll.

 • Kontakta ombud/advokat samt tolk, i förekommande fall även sociala kontakter med anhöriga till misstänkta.

 • Delta i arbetet med olika former av biståndsframställningar och samverka med andra funktioner inom Tullverket samt med andra myndigheter, såväl svenska som utländska.

 • Vid behov delta i husrannsakningar och hämtning till förhör.

 • I förekommande fall biträda åklagare vid domstolsförhandling.

Vi söker dig som har:

 • Eftergymnasial utbildning inom juridik, underrättelse/analys, samhällsvetenskap eller kriminologi eller motsvarande kompetens inhämtad på annat sätt.

 • Minst ett års erfarenhet av praktiskt arbete med utredning, analys eller underrättelsearbete.

 • Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

 • Körkort, klass B.

 • Svenskt medborgarskap.

Det är meriterande om du har:

 • Utbildning inom Tullverket eller annan brottsbekämpande myndighet.

 • Vidareutbildning inom brottsutredning.

 • Goda kunskaper i iBase, Analyst´s Notebook, Officepaketet och andra informationssystem.

 • Erfarenhet av att arbeta med brottsbekämpning.

 • Erfarenhet av brottsutredande arbete.

 • Flerårig erfarenhet av praktiskt arbete i analys och underrättelseverksamhet.

 • Språkkunskaper utöver svenska och engelska.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har analytisk förmåga och ett utvecklat sinne för struktur och metodik. Du har ett strukturerat arbetssätt, god förmåga att avgränsa och prioritera inom givet uppdrag. Du har drivkraft, är initiativtagande har social kompetens och gott omdöme, är en god representant för Tullverket både internt och externt.

Vidare är du ansvarstagande, har god samarbetsförmåga, såväl med kollegor som med andra, har flexibilitet och därmed förmåga att prioritera och anpassa dig till nya krav och till omvärlden. Du är stabil och stresstålig, har förmåga att arbeta under press och att effektivt hantera hastigt uppkomna situationer.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Övrigt

Referensnummer: PER 2021-458.

Placeringsort: Malmö.

Kontorsarbetstid tillämpas. Skifttjänstgöring kan förekomma.

Tullverket tillämpar 6 månaders provanställning.

Inrikesresor förekommer och ibland även utrikesresor.

Onlinetester kan komma att genomföras.

Innan beslut om anställning fattas kommer du att få genomgå drogtest. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Bakgrundskoll samt säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen genomförs före anställning, då tjänsten är placerad i säkerhetsklass.

För mer information och ansökan

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av, Åsa Hansen, tel. 040-661 33 57. För frågor om rekryteringsprocessen går det bra att ringa Tullverkets PA-support tel. 060-67 25 85.

Fackliga företrädare är för OFR-P/TULL-KUST, Dan Nilsson, tel. 0454-364 19 och för Saco-S, Cathrine Hobler, tel. 040-661 33 64.

Din ansökan med ett medföljande personligt brev samt CV/meritförteckning, ska ha inkommit till Tullverket senast den 16:e juni 2021. Du ansöker via det elektroniska ansökningsformuläret här nedan.

 

2021-06-02

Ansök här: https://www.tullverket.se/sv/omoss/jobbahososs/ledigajobb/ledigtjobb/ledigtjobb.4.7df61c5915510cfe9e7ed7d.html/?id=187

 

Pedagogvärd

Kulturen – Lund

Värdskap

Information och service åt museets besökare, iordningsställa inför bokningar och event, t ex möblering, skyltar, ljud- och ljusteknik. Utifrån lagda programpunkter av programarrangörerna, ta över kontakten med externa för att få direktinformation om vilken utrustning/möblering som behövs. Ta emot externa arrangörer och introducera programpunkter ex föredragshållare, konserter och teaterföreställningar, sprida positiv energi och finnas tillhands för arrangörer och besökare. Genomföra visningar på olika teman i friluftsmuseet och i utställningar, barnkalas och drop in verkstäder för barn och vuxna. Utveckla arbete med volontärer i friluftsmuseets levandegörande.

Säkerhet

Larma av/låsa upp respektive att låsa/larma på museet och vara en del av säkerhetsorganisationen. Rycka på larm, hjälpa till med utrymning och vid personskada/första hjälpen. Hålla fri passage vid nödutgångar, assistera när någon fastnat i hiss eller behöver ha handikappsramper. Vid låsrundorna vara museets ögon, försöka förebygga och eventuellt rätta till fel eller registrera och anmäl dessa vidare. Ställa iordning i utställningar, i friluftsmuseets miljöer och lekplats. Hålla parkbänkar och sittplatser fräscha. Hantera parasoller och solskydd.

Hantera halkbekämpning/snöröjning och flaggning.

Kvalifikationer;

Utbildning och erfarenhet av teater/gestaltning.

Kunskaper inom relevanta ämnen som t ex etnologi, historia eller liknande.
Ska kunna hålla visningar på engelska.

Tjänstens omfattning: 32% schemalagd arbetstid, varannan helg samt varannan onsdag eftermiddag och kväll.

Tjänstens anställningsform: Tillsvidare
Tillträde: september 2021 eller enligt överenskommelse

 

Ansök här: https://jobb.kulturen.com/jobs/1192159-pedagogvard