Välj en sida

Löneadministratör till JYSK

JYSK – Arlöv

Jobbeskrivning

Varför jobba hos oss?

Vi behöver förstärka på vårt huvudkontor i Arlöv med en löneadministratör. Vi söker dig som har stort engagemang med förmågan och viljan att alltid prestera på topp och som tycker om att ha en utmanande och omväxlande arbetsvardag.

Du är engagerad och…

 • Du kommer att operativt arbeta med samtliga delar inom löneområdet.
 • Du rapporterar till lönechefen och ingår i en dynamisk och välfungerande grupp om 4 personer där en positiv och inkluderande stämning råder
 • Du har förståelse för hela löneprocessens betydelse för hög leveranssäkerhet
 • Du har god systemteknisk förståelse och det dagliga arbetet genomförs i våra system Agda PS, SAP HR och TimePlan
 • Har erfarenhet av att arbeta i lönesystemet Agda PS.
 • Du besitter en hög analytisk förmåga, är serviceinriktad och har ett öppet och positivt sinnelag samt ett bra driv.
 • Du är noggrann, ansvarstagande och har förmågan att tänka självständigt

 

 

Du ges möjligheter och…

 • Du har en vilja att utveckla och förbättra befintliga och nya processer
 • Utrymme att både lära, lära ut samt utveckla och utvecklas
 • Delar gärna med dig av dina kunskaper och tidigare erfarenheter till andra

 

 

Nyfiken?

Skulle du vilja vara del i ett team med en bra bredd med högt i tak där det alltid är nära till skratt. Här värnar vi om varandras välbefinnande och attityden är varm, öppen och hjälpsam.

 

 

Välkommen med din ansökan på www.jysk.se senast den 10 februari.

Urval sker löpande.

Klicka på – jag är intresserad – för att ansöka och ta kontrollen över din karriär.

Behöver du mer information? Klicka här för att läsa mer om JYSK som arbetsplats och träffa en av våra säljare.

 

Ansök här: https://jobs.smartrecruiters.com/JYSK/743999733394269-loneadministrator-till-jysk?utm_source=Indeed&utm_medium=organic&utm_campaign=Indeed

 

 

Sommarjobb grönyteskötsel park och fastighet

Lunds Kommun

 

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

 

Serviceförvaltningen har till uppgift att efter beställning tillgodose övriga kommunala förvaltningars och kommunala bolags behov av service. Serviceförvaltningen har drygt 600 anställda som är fördelade på affärsområdena Lundafastigheter, Markentreprenad, Måltidsservice samt Servicestaben.

 

 

Vi söker parkarbetare för diverse grönyteskötsel.

Utbildning och erfarenhet inom den gröna sektorn är meriterande.

B-körkort är ett krav.

Antal tjänster 10. Individuell start från 2021-05-03

 

 

Anställning

Anställningsform: Sommarjobb/Säsongsanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Timavlönad

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2021-03-15

Referensnummer

2020/80

Kontaktperson(er)

 

Christer Björk Lindell, enhetschef, 046-359 9483

 

Elenore Bengtsson, enhetschef, 046-359 8124

 

Björn Bäckström, tf enhetschef, 046-359 5321

Facklig(a) företrädare

Daniel Gerogsson Kommunal, 046-359 9470

Butikssäljare, vikariat deltid

Solar Sverige – Helsingborg

Vill du ha ett arbete där fokus ligger på service och nöjda kunder? Får du energi av att utmana kunder i olika lösningsförslag? Som butikssäljare inom Solar bemöter du dagligen våra kunder från lnstallationsbranschen för att erbjuda vägledning och bästa möjliga service utifrån deras behov. Här arbetar du med kollegor med främsta målet att skapa mervärde för våra kunder. Vi söker nu en kollega för ett 6-månaders vikariat deltid som med stort engagemang vill ge en kundupplevelse utöver det vanliga i vår Drive In-butik i Helsingborg.

Vi erbjuder
ett omväxlande och utmanande arbete hos ett av norra Europas mest innovativa och ledande Sourcing & Services-företag inom El, VS och Industri. Vi lever efter mottot ”stronger together” och nu behöver vi dig för att bli ännu starkare.

Din roll
Du kommer att arbeta i vår butik där vi säljer produkter och lösningar till installatörer. Det innebär försäljning och aktivt butiksarbete, såsom att sköta sortiment, hantera in- och utgående gods, butiksoptimering och se till att kampanjer marknadsförs på rätt sätt. Du bemöter våra kunder och ger dem förutom god service, teknisk support genom att guida dem i Solars produkter, tjänster och nyheter på marknaden. Du kommer även att genomföra regelbundna kundaktiviteter och ha en viktig roll i att aktivt arbeta med förbättringar och förändringsarbeten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en känsla för service samt:

 • Erfarenhet av försäljning
 • God datorvana
 • Kunskap/erfarenhet från VS- branschen (exempelvis utbildning, erfarenhet som montör eller försäljning av produkter).

Profil
Genom ditt engagemang och din lösningsorienterade attityd är du lyhörd för kundens behov. Du arbetar aktivt med försäljning och service genom professionalism, nyfikenhet och vilja att förstå kunden. Du söker ständigt efter förbättringar och driver igenom dessa. Du bidrar med en positiv och energifylld attityd och har lätt för att få med dig folk i ditt engagemang. För att trivas hos oss får du energi av att arbeta i en social och föränderlig miljö med högt tempo. Det är viktigt med struktur och god organisering så ditt ordningssinne är också av största vikt

Kontakt och ansökan
Med anledning av rådande pandemi Covid-19 kommer vi att i första hand genomföra eventuell intervju via telefon innan ev. möte. Detta kan komma att genomföras via länk.
Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Christl Lindborg, District Manager Drive-In, via email: christl.lindborg@solar.se alt telefon 070 186 08 20

 

Ansök här: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1235&ProjectId=146958&DepartmentId=18966&MediaId=4678&SkipAdvertisement=False&uiculture=sv&source=Indeed.com&utm_medium=sponsored

 

 

Studie- och yrkesvägledare till Skåne Stadsmissions ESF projekt ”Inkludera”

Stift Skåne StadsmissionMalmö

 

Inkluderande arbetsintegration gör skillnad!

Skåne Stadsmission har lång erfarenhet av arbetsintegration med goda resultat för våra deltagare. Enligt utvärderingsrapport för vårt tidigare ESF-projekt ”Samverkan mot utanförskap” fick 1/3 del av 131 deltagare ett betalt arbete efter att ha avslutat sin arbetsträning i projektet.

Skåne Stadsmissions sociala företag är en viktig del i vårt interna system. Varje vecka tar de sociala företagen emot flera ton med kläder, prylar och mat. Vissa saker skänks vidare till behövande medmänniskor och andra säljs i våra Second hand-butiker där överskottet går till Stadsmissionens sociala verksamheter. I de sociala företagen finns både enkla och avancerade arbetsuppgifter som lämpar sig väl för arbetsträning och bidrar till ökad delaktighet i samhället. Genom ett tidigare ESF-projekt har Skåne Stadsmission utvecklat metoden inkluderande arbetsintegration.

Nu tar vi nästa utvecklingssteg och fortsätter att skapa individnytta och samhällsnytta. Projektet ” Inkluderande arbetsintegration” drivs inom Skåne Stadsmission med stöd av Europeiska Socialfonden (ESF) och är en insats som sätta in aktiviteter där behoven är som störst och ger fler möjlighet att bli delaktiga i arbetslivet, lära sig nya yrken och utvecklas efter egen förmåga.

Vill du vara med?

Vi söker dig som är utbildad studie- och yrkesvägledare. Vi vill att du har erfarenhet från arbete som studie- och yrkesvägledare, gärna i mångkulturell verksamhet. Du behöver vara uppdaterad på utbildningsvägar för vuxna och det är meriterande om du har god kännedom om arbetsmarknaden, både lokalt och regionalt.

Du är van att arbeta både självständigt och i team samt kan planera och prioritera dina arbetsuppgifter. Du har god förmåga att använda digitala verktyg för kommunikation. Du är en god lyssnare och kan bemöta människor på ett respektfullt sätt. Du har en mycket god samarbetsförmåga.

Arbetsuppgifter

Du, tillsammans med dina kollegor i projektgruppen, ska skapa och utveckla ett arbetssätt för att stödja flera deltagare i projektet att närma sig den reguljära arbetsmarknaden. Några exempel på dina arbetsuppgifter består som:

 

 • Enskilda samtal och gruppsamtal med deltagarna under sin tid i arbetsträning
 • Individuell planering för varje deltagare tillsammans med deltagaren och dennes handledare utifrån personens förutsättningar
 • Omvärldsbevaka och ta fram uppdaterade arbetsmarknadsanalyser
 • Underhålla och utveckla kontakter med arbetsgivare inom privata, offentliga och idéburensektorn
 • Planera relevanta arbetsmarknadsaktiviteter såsom studiebesök, infomöte etc.

Du kommer att använda dig av både fysiska och digitala möten.

I arbetet ingår att analysera olika vägval för målgruppen inom projektet, bedöma dess konsekvenser och ta ställning i framtidsfrågor gällande studier och yrkesliv. Vi arbetar ständigt med att utveckla våra verksamheter och du kommer att aktivt delta i utvecklingsarbetet.

Anställningens omfattning

Tjänsten är en visstidsanställning på 80 – 100% t.o.m. december 2022.

Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Passa därför på att sök redan idag!

Om du vill veta mer om själva tjänsten kan du kontakta:
Bahareh Andersson, Projektledare bahareh.andersson@skanestadsmission.se
0766-471540

Alireza Mobasheri, Enhetschef alireza.mobasheri@skanestadsmission.se
0766-471530

Skåne Stadsmission arbetar varje dag för människor som lever i utsatta livssituationer genom innovativa och professionella sociala insatser. Stadsmissionens värdegrund sätter den enskilda människan i fokus och ambitionen är att deltagarna ska uppnå ökad livskvalitet och egenmakt. För Stadsmissionens medarbetare står alltid mänskliga rättigheter i fokus. Tillsammans skapar vi ett medmänskligare Skåne.

Kundservicemedarbetare till snabbväxande Bee Charging…

A-hubHelsingborg

För att hållbart kunna ha det samhälle vi är vana vid behöver vi göra förändringar, bland annat i vårt sätt att transportera oss genom omställningen till eldrift. Bee Charging Solutions är en av Sveriges ledande aktörer inom e-mobility och kommer, genom att tillgodose marknadens behov av enkel, flexibel och kvalitativ laddning till elbilar, att växa ytterligare de kommande åren. Därför söker vi nu dig som vill arbeta med kundservice i en snabbväxande bransch inom ett av de mest aktuella teknikområdena!

 

OM TJÄNSTEN OCH FÖRETAGET

Bee Charging Solutions har sedan starten 2015 vuxit till att idag vara cirka 30 dedikerade medarbetare som brinner för att driva omställningen till elektrifierat. Förutom att tillhandhålla helhetslösningar som möjliggör snabb och säker laddning där människor bor och jobbar, har Bee ett av Sveriges ledande nätverk av publika laddstationer. Detta gör det enkelt att äga och köra elbil och du kan fokusera på vart du ska härnäst, istället för hur du skall ta dig dit.

Som kundservicemedarbetare på Bee Charging Solutions kommer du att ha en viktig roll där du tillsammans med dina kollegor ansvarar för all kundservice till företagets kunder. Du är spindeln i nätet och har många kontaktytor vilket innebär att din struktur och koordinerande förmåga kommer att sättas på prov. Du kommer att arbeta med 1st line support och hantera en variation av ärenden inom såväl teknisk felsökning, frågor rörande fakturering och felanmälan.

Bee’s verksamhet är under ständig förändring och du förväntas bidra med ditt engagemang och din kunskap i syfte att höja kvaliteten på ditt och dina kollegors arbete.

EXEMPEL PÅ ARBETSUPPGIFTER

 • Hantera och ge bästa tänkbara service till kunder via telefon och mail.
 • Ansvara för löpande kommunikation med kund.
 • Orderhantering.
 • Reklamationshantering.

DU ERBJUDS

 • En roll med stort eget ansvar.
 • Möjlighet att bidra med din kunskap och erfarenhet för att utveckla verksamheten.
 • Att verka i ett innovativt företag och en spännande bransch.
 • Att utvecklas tillsammans med likasinnade kollegor.

VI SÖKER DIG SOM

 • Har en god erfarenhet av att arbeta med kundservice i liknande roller.
 • Har erfarenhet av att arbeta i en händelserik och koordinerande roll med många kontaktytor.
 • Har ett dedikerat servicetänk.
 • Har ett tekniskt intresse.
 • Drivs av högt uppsatta mål och att vinna som lag.
 • Talar och skriver flytande svenska och engelska.

SOM PERSON TROR VI ATT DU ÄR/HAR

 • Prestigelös. Du vet att det krävs ett lag för att vinna spelet och hjälper dina kollegor med högt och lågt vid behov.
 • Initiativtagande. Du identifierar förbättringsområden och säkerställer att dessa implementeras av dig och dina kollegor.
 • Flexibel. Företaget är under kraftig tillväxt och den ena dagen är inte den andra lik. Du har förmågan att anpassa ditt arbetssätt utefter omständigheter som råder.
 • Självorganisande förmåga. Du har förmågan att planera och prioritera arbetsuppgifter löpande för att effektivisera din och andras tid.
 • Kommunikativ. Du har en förmåga att anpassa retorik och ditt sätt att kommunicera utifrån given situation.
 • Kulturbärare. Du bidrar aktivt till arbetsglädje på arbetsplatsen.

 

 

ÖVRIG INFORMATION

Start: Omgående.

Arbetstider: Heltid, ordinarie kontorstider.

Plats: Helsingborg

Anställningsform: Detta ett konsultuppdrag där du blir anställd av A-hub och uthyrd till vår kund.

Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. Bee Charging Solutions önskemål är därför att alla frågor rörande tjänsten hanteras av A-Hub.

 

Ansök här: https://jobb.a-hub.se/jobs/1064499-kundservicemedarbetare-till-snabbvaxande-bee-charging-solutions