Välj en sida

Personal till hemvården

Svalövs kommun

Svalövs kommun – med ett strategiskt läge inom familjen Helsingborg – erbjuder närhet, optimism och ett gynnsamt klimat för arbete och liv, samt goda förutsättningar för ett dynamiskt företagande. Bra kommunikationer gör det lätt att arbetspendla. Här bor ca 14 300 invånare.

Svalövs kommun med ett strategiskt läge inom familjen Helsingborg erbjuder närhet, optimism och ett gynnsamt klimat för arbete och liv, samt goda förutsättningar för ett dynamiskt företagande. Bra kommunikationer gör det lätt att arbetspendla. Här bor ca 14 300 invånare.

Svalövs kommun – mitt i den expansiva Öresundsregionen.
För alla som bor här är närheten till den generösa naturen en viktig del i ett rikt liv, men också för företag och besökare finns mängder av möjligheter att erbjuda.
Kommunen är centrum för forskning och utveckling inom främst växtförädling och bioteknik. Här bor drygt 14.000 invånare. Kommunen har sex tätorter. I norra delen hittar du Söderåsen och i södra delen en av landets bästa jordbruksmarker.

ARBETSUPPGIFTER
Vård och Omsorg i Svalövs kommun utgår ifrån ett salutogent förhållnings- och arbetssätt. Vi söker dig som är genuint intresserad av att arbeta med äldre personer och vill göra skillnad genom att ge god omvårdnad och omsorg. Genom ett professionellt och förtroendeingivande sätt och gott bemötande ska du nå varje enskild vårdtagare och forma insatserna efter just dennes unika behov.

Arbetet på hemvården innebär att du ska ge god omvårdnad, och omsorg till våra brukare. Arbetet ska genomsyras av att se till det friska hos varje brukare och du ska, som anställd, stödja och hjälpa dem att bibehålla detta. Vi vill att våra brukare ska ha ett meningsfullt liv, där de är delaktiga och aktiva så som de kan och vill vara i sin vardag. Ett gott bemötande, där värdighet och individens självbestämmande är ledstjärnor i det dagliga arbetet. Det vi kan erbjuda dig är ett omväxlande och meningsfullt arbete med möjlighet att göra skillnad för våra brukare.

I arbetsuppgifterna ingår även att utföra hälso- och sjukvårdsinsatser utifrån delegation från sjuksköterska.

KVALIFIKATIONER
God samarbetsförmåga, flexibilitet och social kompetens är grundförutsättningar för arbetet. Goda kunskaper i svenska språket, såväl i tal som i skrift, är en förutsättning för att kunna utföra arbetet, då dokumentation och kommunikation mellan olika parter ingår i dina dagliga arbetsuppgifter. Datorn är ett arbetsredskap du bör kunna behärska att använda, då du använder den i ditt arbete varje dag. Meriterande kunskaper är vana vid att arbeta med Personec och LifeCare.

Genomförd och godkänd omvårdnadsutbildning eller utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig är meriterande liksom tidigare erfarenhet av arbete som undersköterska/vårdbiträde är meriterande, liksom KY-utbildning eller motsvande inom demensvården. Vi tar stor hänsyn till personlig lämplighet. Referenser och betyg efterfrågas.

Vi tillämpar löpande rekrytering så vänta inte att inkomma med din ansökan!

ÖVRIGT
Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar samt för att säkerställa kvaliteten i vår urvalsprocess. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Svalövs kommun är en allmän handling.
Användaren samtycker till och godkänner att Visma hanterar personuppgifter i enlighet med Vismas Policy om Personuppgifter och Cookies.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-693 693.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss all kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/spa/sv/public/apply?guidAssignment=89f1e84a-49dc-49ad-9e19-fdf4eab875b8&publishCode=AMS&TK=fce620b2-766d-46ba-bee6-b057b7f014c4&forcelocale=true

 

Timanställda inför jul och nyår

Burlövs kommun

Om arbetsplatsen

Burlövs kommun – den kreativa mötesplatsen för boende, näringsliv, utveckling och kultur.
Här skapar vi värde för våra medborgare i en kommun i tillväxt.

Vill du vara med och bygga det attraktiva, tillgängliga, hållbara och trygga Burlöv?

Vi söker vikarier och timmanställda till Hemtjänsten inför jul och nyårshelgerna!

Om du vill vara med och tillsammans skapa en god arbetsmiljö och utöva omvårdnadsarbete av hög kvalité ska du söka til oss på Hemtjänsten.

Arbetsuppgifter

Arbetet är fördelat på dag, kväll och natt och det finns behov av extra personal i flera grupper.

I arbetsuppgifterna ingår att enligt SoL stödja och hjälpa våra brukare med omsorgs- och serviceinsatser men också utföra från sjuksköterska delegerade HSL uppgifter. Du får möjlighet att varje dag möta människor med olika behov och förutsättningar i deras egna hem. Du ser varje individs egna möjligheter/resurser och ger stöd i det vardagliga livet där det behövs.

Vi söker omvårdnadspersonal som ser att helheten är lika viktig som delarna. Du kommer att erbjudas en introduktion som ger dig förutsättningar att göra ett bra arbete.

Kvalifikationer

Du sätter individen i centrum, är lyhörd, förtroendeingivande och vill ge det lilla extra. Ett gott bemötande och hög ansvarskänsla är viktigt.

Det är meriterande om du är utbildad undersköterska eller har erfarenhet av omvårdnadsarbete.

Eftersom hemtjänsten i de allra flest fall cyklar krävs cykelvana.

Vi dokumenterar i arbetet och du behöver kunna uttrycka dig väl i det svenska språket, både i tal och i skrift.

Önskar du arbeta kväll eller natt är B körkort ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Timavlönad

Enligt överenskommelse.

 

Ansökan

Ansök senast: 2020-12-15

Referensnummer: A990950

Ansök nu

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 2

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/AssignmentView.aspx?GuidExtSoftware=9192a28a-8cdc-411a-b22c-f35d938e5dab&guid=BDE39F7E-9005-4965-AF74-1A8FD908D5A5&locId=1

 

Barnskötare

Dibber Malmö AB – Malmö

Dibber Sverige är en del av Læringsverkstedet som är Norges största förskoleaktör. Dibber har över 80 förskolor och skolor i hela Sverige. Varje dag arbetar vi mot samma vision: ”Vi får världens viktigaste värden att växa.” Vårt mål är att barnen ska växa genom att tillägna sig kunskap och förmågor samt uveckla en känsla av trygghet och empati.

Våra förskolor och skolor behöver dig som älskar att jobba med barn och elever. På Dibber vill vi vara varma människor med den bästa kompetensen.

Dibber söker Barnskötare till Pjättängens förskola i Malmö

Vill du bidra till att få alla barn att känna sig värdefulla? Trivs du med ett engagerat team och lekfulla arbetsdagar? Då är det dig vi söker!
Som barnskötare arbetar du aktivt och lojalt med förskolans dagliga göromål och pedagogiska arbete med utgångspunkt från vår värdeplattform, våra mål och planer. Vi får världens viktigaste värden att växa!

Pjättängens förskola ligger lummigt inbäddat i ett bostadsområde med egen förskolegård. Närhet till intilliggande parker ger många möjligheter till att vara nära eller längre ifrån förskolan. Förskolans två avdelningar har ett tätt samarbete och pedagogerna lägger stor vikt vid att lära känna alla barn oavsett om de finns på yngre barns avdelningen eller äldre barns avdelningen.

Arbetsuppgifter
Se till att förskolan drivs i enlighet med Dibber värdeplattform och kvalitetsstandard

Skapa goda relationer till barn där vuxna och barn är likvärdiga; där den vuxne lyssnar och låter barnen delta så att de utvecklar färdigheter, självförtroende och livsglädje

Ha en positiv attityd och hållning gentemot både barn och medarbetare

Medansvar för omsorg och pedagogiskt arbete på förskolan, t.ex. samlingsstunder, aktiviteter, fri lek och rutinmässiga situationer

Medansvar för utvecklandet av ett gott samarbete med vårdnadshavare/föräldrar

Du håller dig à jour genom att delta i de kurser och utbildningar som erbjuds

Kvalifikationer
Utbildad barnskötare
God kommunikationsförmåga
Du är en aktiv vuxen tillsammans med barnen och kan vidta säkerhetsåtgärder
Mycket goda kunskaper i svenska, såväl skriftliga som muntliga

Personliga egenskaper
Du är en relationsorienterad person som ser varje enskilt barn. Du lyssnar och är lyhörd för det barnen vill förmedla. Du har ambitioner och passion för det du gör. Du kan också skapa engagemang och deltar i barnens lek och utveckling.

Du är lösningsorienterad, flexibel och samarbetsvillig. För att vara framgångsrik i rollen måste du kunna kommunicera med människor med olika bakgrunder och i olika livssituationer. Du kan arbeta självständigt och ta ansvar. Vi letar efter en barnskötare som är en god, varm och omtänksam vuxen. Lekfull, ambitiös, tillåtande och tydlig är ledord för vår personal. Du kan identifiera dig med Dibbers värdegrund.

Vi erbjuder
Engagerade och duktiga kolleger i en professionell miljö! Vi har ett attraktivt pedagogiskt koncept med tillgång till ett omfattande utbildningsmaterial. Vi har kollektivavtal genom Almega (Friskoleavtalet). Dibber har ett löfte till alla sina medarbetare: «Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.»

Förmåner i samtliga av Dibbers verksamheter;

  • Fria pedagogiska måltider
  • Friskvårdsbidrag
  • Personalstöd via Falck Health Care

Information om tjänsten
Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning
Lön
Enligt överenskommelse
Ansökan
Endast sökande som uppfyller kvalifikationskraven beaktas. Vi från säger oss kontakt från rekryterare.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum

Alla som anställs för arbete med barn och ungdomar ska lämna felfritt utdrag ur belastningsregistret från rikspolisstyrelsen före tillträdesdagen

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktinformation
Elisabeth Bergstrand

Arbetsplats
Pjättgången 4

217 71 Malmö

Ansök här: https://candidate.webcruiter.com/sv-se/Account/SpaLogin?ReturnUrl=%2Fcv%3Fadvertid%3D4319904376%26language%3Dsv%26link_source_id%3D30

Kundansvarig säljare

Derome AB – Lund

1946 startade Karl Andersson den första cirkelsågen i halländska Derome. Idag driver tredje generationen av ägarfamiljen Derome, som är Sveriges största familjeägda träindustri med 2 300 medarbetare och en omsättning på 8,5 miljarder kronor.

Här finns trevliga kollegor, goda karriärmöjligheter och chans att växa genom utbildning. Vi jobbar hårt för att varje medarbetare ska trivas och vilja stanna länge hos oss. Varje år gör vi roliga trivselaktiviteter och lägger extra kraft på hälsa och välmående, ett hälsosamt och balanserat arbetsliv är viktigt för oss. Vi vill att du som jobbar här ska ha det bra och känna stolthet att vara en del av Sveriges största familjeägda träindustri.

ARBETSUPPGIFTER
Vi på Derome lever för att förenkla kundens vardag, vi ska vara tillgängliga och enkla att samarbeta med. Det är därför vi expanderar stort, med fysiska butiker, men även med digitala tjänster. Deromes satsning i Skåne går som tåget! Ambitionen är att vara marknadsledande i Skåne och proffskundernas förstahandsval på den sydsvenska bygg- och industrihandelsmarknaden. På två år har företaget etablerat ett stort nätverk av bygg- och järnvaruhandlare riktade mot bygg- och industrikunder i södra Sverige.

Vi söker nu efter en kundansvarig säljare till Lund! Är det du?
Rollen som kundansvarig säljare innebär såväl nykundsbearbetning som merförsäljning till redan befintliga kunder. Du kommer huvudsakligen att vara ute på fältet med uppdrag att sälja och serva proffskundernas totala behov av byggmaterial och tillhörande tjänster. Uppdraget innefattar uppsökande verksamhet, offerering/ordermottagning samt orderläggning och leverensbevakning. Du kommer att ha eget kundansvar och egen försäljningsbudget.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som drivs av att göra affärer i ett högt tempo. Du är en serviceinriktad lagspelare som arbetar på ett strukturerat sätt och har kunskap och erfarenhet av branschens produkter. Det är ett plus om du behärskar tungt byggmaterial och byggteknik. Erfarenhet av uppsökande försäljning är meriterande. B-körkort är ett krav.

ÖVRIG INFORMATION
Tjänsten är tillsvidare, på heltid och med tillträde enligt överenskommelse. Placering är på vår anläggning i Lund.
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Platschef Jörgen Persson på tel. 046-5403809.

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 31 december eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare. Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Derome är mer än bara virke och skruv. Vi förenklar vardagen för våra yrkeskunder och i våra bygg- och industrivaruanläggningar i västra och södra Sverige jobbar vi nära våra kunder. Hos oss ingår du i ett team som brinner för att utmana – tillsammans hittar vi de bästa lösningarna för yrkesproffs. Läs mer på derome.se

Ansök här: https://system.webday.se/derome/rekrytera/cgi-shl/user_applicants.exe?action=VIEW_SPECIFIC_JOB&jobId=1933