Välj en sida

Stödassistent/Stödbiträde på Orkestervägen 59

Lunds kommun

 

Vård- och omsorgsförvaltningen
Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar ungefär 3 000 medarbetare för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Vi ansvarar bland annat för kommunens äldreboenden, hemtjänst, stöd till personer med funktionsnedsättning, hemsjukvård och träffpunkter för seniorer. Vi arbetar efter vår värdegrund där individens behov står i centrum. Våra verksamheter kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.

Om oss

På Orkestervägen bor fem brukare i åldrarna ca 20-30 år med funktionsnedsättning. Brukarna har ett problemskapande beteende och därför värdesätter vi personlig lämplighet högt inför tillsättning av dessa tjänster. Har du erfarenhet av arbete i situationer som kan upplevas som fysiskt eller psykiskt utmanande är detta en stor merit. På Orkestervägen arbetar vi med tydliggörande pedagogik, lågaffektivt bemötande samt har ett lösningsfokuserat förhållningssätt.

 

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består i att ge brukarna individuellt stöd i den dagliga livsföringen genom att arbeta tydliggörande, ge brukarna en förutsägbarhet och skapa struktur i brukarnas vardag. Stimulera till fritids- och kulturaktiviteter och delaktighet i samhället efter brukarnas individuellt satta mål. Detta så att de kan vara så självständiga som möjligt. Exempel på arbetsuppgifter som förekommer är att stötta vid städning, matlagning, personlig hygien och läkemedelshantering. I din roll ingår även att planera, utforma genomförandeplaner, dokumentera, göra regelbundna utvärderingar samt medverka till att verksamheten håller en god kvalitet. Samverka med föräldrar, anhöriga och gode män/förvaltare. Du planerar ditt arbete tillsammans med den person du stöttar, och förstår hur viktigt det är att varje enskild person är delaktig och har inflytande över sin vardag

Vi söker dig som
Godkända betyg från vård- och omsorgsprogrammet

Barn- och fritidsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Vi söker Dig som är en god lagspelare och besitter god samarbetsförmåga- samtidigt som Du uppskattar att ta eget ansvar. Vi ser att det är viktigt att Du som person kan förhålla dig till situationer där brukarna har problemskapande beteende. Vi ser att det är viktigt att Du är en driven person som besitter engagemang för att vara med och driva verksamhetsutveckling.

 

Du ska ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift
Datorvana
Strukturerad
Skapa goda relationer
Vara flexibel

Erfarenhet krävs.

Körkort krävs

Schemalagd arbetstid: Dag/Kväll/varannan helg/ Jour

Förmåner
Våra medarbetare är vår styrka och främsta tillgång. Därför erbjuder vi alla som arbetar hos oss ett antal förmåner. Du kan läsa mer om dessa på www.lund.se/formaner

 

Anställning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: 1/6 2020
Ansökan
Ansök här
Ansök senast
Sista ansökningsdag: 2020-04-26

Referensnummer
2020/286
Kontaktperson(er)
Ulf Palo Stärner, 046-3598987
Ann-Christin Persson, 046-3598423
Facklig(a) företrädare
Kommunal, 46-3596733

 

Ansök här: https://www.lund.se/arbete–lediga-jobb/lediga-jobb/jobb-detalj/?guid=327236

 

Restaurang kök/servis Shady Burgers

 

FoodFriends – Lund

 

Vi söker dig som är serviceinriktad och beredd att jobba eftermiddagar/kvällar samt helger. Du bör ha fyllt 20 år. Vi ser gärna att du har en gymnasieutbildning, meriterande om det är med inriktning inom restaurang. Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter med goda utvecklingsmöjligheter och ett härligt gäng att jobba med. Arbetsuppgifterna är att kunna hantera all sorts beredning, skära och förbereda grönsaker, ansvara för hygien och egenkontroll, servera mat till gäster samt stå i kassan. Det är viktigt för oss att du behärskar det svenska eller engelska språket.

Tjänsten innefattar en deltidsanställning. Duktiga medarbetare kan framöver erbjudas tillsvidareanställning. Låter detta som något för dig? Skicka in din ansökan snarast, urval sker fortlöpande och tillsättning är omgående.

 

Ansök här: https://foodfriends.teamtailor.com/jobs/862638-restaurang-kok-servis-shady-burgers

 

Godsmottagare / Ordermottagare / Lagermedarbetare

Bravura – Lund

 

För BioGaia productions räkning söker vi en noggrann lagerarbetare med vana av godsmottagning och lageradministration för uppdrag i Eslöv.

 

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att BioGaia production har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och BioGaia production en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

 

Om företaget

BioGaia Production i Eslöv är en GMP-certifierad fabrik och BioGaias helägda produktionsanläggning. Här produceras och förpackas BioGaias probiotiska produkter och laboratoriet spelar en nyckelroll i produktutvecklingen. Moderbolaget BioGaia är ett innovativt svenskt hälsoföretag och världsledare på probiotika med mer än 25 års erfarenhet av att utveckla, marknadsföra och sälja probiotiska produkter. Under åren har företaget byggt upp globala nätverk av ledande, oberoende forskare och specialister, experter inom produktion och lokala distributionspartners över hela världen. BioGaias produkter säljs i omkring 90 länder. Det största segmentet är pediatrik, vilket står för mer än 80 procent av den totala försäljningen. BioGaias fokus ligger på konsumentfärdiga produkter som säljs under eget varumärke.

 

Arbetsuppgifter

I rollen som godsmottagare arbetar du med orderhantering, plock, lagerhantering och registrering av gods via deras affärssystem samt skeppar ut leveranser. På lagret i Eslöv arbetar du i ett sammansvetsat team som är en serviceenhet till resterande del av produktionen där förbättringsarbetet är en stor del av din vardag. Du är en nyckelperson för att produktionen ska kunna producera enligt de planer som finns.

 

Formella krav

• Tidigare erfarenhet av lagerarbete • Truckkort (A) samt (B) • B-körkort • God datorvana och systemkunskap • Mycket goda kunskaper i svenska Vi söker dig som är driven och kan visa på ett stort ansvarstagande för dina arbetsuppgifter. Du har sinne för ordning, är engagerad och värdesätter att arbeta utefter de regler och rutiner som finns på lagret. Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor samtidigt som du är självgående i dina rutiner.

 

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid Plats: Eslöv Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: lager, lagerarbete, plock, pack, truck, Eslöv, jobb.

 

Ansök här: https://www.careerbuilder.se/jobs/j3t48s6bkpknh0760m0?job_did=J3T48S6BKPKNH0760M0&siteid=int_seindeedpd&utm_source=indeed&utm_medium=aggregator&utm_campaign=all-jobs&show=yes