Välj en sida

Administratör med chefsstödsuppdrag till VO akut och medicin

Region Skåne – Trelleborg

 

Gör skillnad. Varje dag.

Lasarettet i Trelleborg är det lilla sjukhuset med de stora möjligheterna! Vill du jobba på en bra arbetsplats med patienten i fokus, ett modernt värderingsstyrt ledarskap och det gemensamma målet om att bli ett personligt sjukhus i framkant? Då ska du söka tjänsten som administratör med chefsstödsuppdrag på Lasarettet Trelleborg!

Verksamhetsområde (VO) akut och medicin har cirka 270 medarbetare och inrymmer internmedicinsk verksamhet där det bedrivs verksamhet inom kardiologi, endokrinologi, lungmedicin, reumatologi, gastroenterologi och neurologi. I detta ingår en stor mottagningsverksamhet, en akutmottagning (dagligen öppen kl. 08:00-20:00), tre slutenvårdsavdelningar och en dagsjukvårdsavdelning.

Verksamhetsområde planerade operationer med cirka 215 medarbetare omfattar en elektiv kirurgisk verksamhet där ortopedisk kirurgi utgör merparten av uppdraget med cirka 3400 operationer per år. Inom verksamhetsområdet finns även mottagningsverksamhet för kirurgi, urologi, öron/näsa/hals, gynekologi, ortopedi och logopedi. Årligen utförs cirka 1100 öronoperationer som till exempel tonsiller/abrasio och 475 tandbehandlingar. Till VO planerade operationer hör också en operationsenhet med en uppvakningsenhet, en vårdavdelning samt en rehab- och stödenhet som arbetar sjukhusövergripande.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu efter dig som drivs av att arbeta med administrativa uppgifter där den ena dagen inte är den andra lik. I den här annonsen söker vi två nya medarbetare. Tjänsterna är nya varvid det ställer höga krav på flexibilitet och att kunna tänka nytt.

Som administratör kommer du arbeta självständigt med uppgifter som i huvudsak innebär rekrytering, bemanning, schemaläggning, korttidsbemanning/långtidsbemanning samt rapportering och bevakning av frånvaro med mera. Du kommer främst arbeta i vårt HR-system med rapportering och kvalitetskontroll av uppgifter samt viss uppföljning. Annat arbete som förekommer är exempelvis administration av hemvister, publicering i dokumentportalen, arbete i vårt digitala schemasystem.

Organisatoriskt tillhör du din enhet med egen chef men arbetar lasarettsövergripande framförallt mot VO planerade operationer, i ditt arbete arbetar du väldigt nära de övriga enhetscheferna där du assisterar i övriga personaladministrativa frågor.

Vi erbjuder dig:

 • Individuellt anpassad arbetsintroduktion med erfarna kollegor

 • Friskvårdsbidrag

 • Tjänstepension

 • Företagshälsovård och arbetsskadeförsäkring

 • Betald semesterledighet redan under första anställningsåret

Kvalifikationer

Vi välkomnar dig som har lägst gymnasieutbildning med vårdinriktning, utbildning inom hälso- och vårdadministration KY eller motsvarande. Erfarenhet av arbetsområdet med fokus på schemahantering, bemanning, kännedom om arbetstidsmodeller och/eller avtal som reglerar arbetstider i vården är särskilt meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet från HR-fönstret eller annat personalsystem. Arbetsuppgifterna kräver god datorvana.

Vi vill att du som söker är en person som gillar tänka nytt och inte är rädd för att ta dig an nya utmaningar. Du är trygg i din roll, har god samarbetsförmåga och ser möjligheter istället för hinder. Du har stort engagemang och har en positiv inställning. Tillsammans är vi starka, och tillsammans är vi också måna om att du ska må bra, det är viktigt för oss.

Du ställs dagligen inför utmaningar vilket gör att du måste vara lösningsfokuserad i ditt arbetssätt. Hög grad av social kompetens och servicekänsla är ett måste. Vidare krävs att du är noggrann, ansvarstagande, har ett gott bemötande, tar ansvar för ditt lärande och klarar av att arbeta i ett tidvis högt arbetstempo. Som chefsstöd företräder du verksamheten och arbetsgivaren och delar och leder genom Region Skånes värderingar.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, så välkommen med din ansökan redan idag!

Vi ser fram emot din ansökan, varmt välkommen till Lasarettet Trelleborg!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

Ansök här: https://www.skane.se/jobba-hos-oss/Lediga-jobb/id/?assign=a5bc096d-7bf2-4e3a-b4dd-4114b505da75

 

Är du vår nästa ledartalang i Malmö med omnejd, 100%

JYSK – Arlöv

 

Jobbeskrivning

Du som ledartalang på JYSK har möjlighet att alltid prestera på topp. Du älskar försäljning! Du går hela vägen och lite till för att nå målen för butiken. Drivs du av att arbeta i en omväxlande miljö med konstanta utmaningar? Får du en kick av att arbeta i ett dynamiskt team? Då är du den vi söker.

Du är engagerad och…

 • Du har ansvar för försäljning och du säkerställer att butiken och kollegorna är redo för kunderna.

 • Skapar laganda genom hög energi, motivation och driv.

 • Levererar utmärkt service

 • Ansvarar för att skapa ”the most attractive store”

 • Arbetar hårt och är en aktiv del av ditt säljteam

 • Kan fatta självständiga beslut i en fartfylld och dynamisk miljö

Du ges möjligheter och…

 • Chansen att tävla, vinna och fira bedrifter

 • En konkurrenskraftig lön och bonus som belönar bra försäljning med goda resultat

 • Struktur och koncept som skapar möjligheter för dig att leverera utmärkta resultat

 • En stark och framstående företagskultur där vi tävlar och firar de bästa prestationerna på alla nivåer

JYSK har expanderat från en butik i Danmark 1979 till mer än 2700 butiker över hela världen. För att säkra framtida tillväxt, behöver vi de bästa medarbetarna. Ta tillvara på detta tillfälle att bli en del av JYSK. If you bring dedication, you will meet possibilities.

Klicka på – jag är intresserad – för att ansöka och ta kontrollen över din karriär.

Sista ansökningsdag 11 april 2021

Behöver du mer information? Klicka här för att läsa mer om JYSK som arbetsplats och träffa en av våra butikschefer.

Följ våra medarbetare på Instagram @jysk_karriar

 

Kvalifikationer

Vi ser att du har ledarerfarenhet inom retail sedan tidigare.

 

Ansök här: https://jobs.smartrecruiters.com/JYSK/743999741069621-ar-du-var-nasta-ledartalang-i-malmo-med-omnejd-100-?utm_source=Indeed&utm_medium=organic&utm_campaign=Indeed

 

Nu söker Hemrex i Ystad sommarvikarier

Hemrex – Ystad

Hemrex AB

Ystad

Övriga hushållsnära tjänster

Publiceringsdatum

2021-04-01

Sista ansökningsdatum

2021-05-02

Sommarvikarier för Hemrex Ystad

Hemrex erbjuder sina kunder en enklare vardag. Det gör vi med tjänster inom bland annat städning, fönsterputs, trädgårdsarbete, seniorservice, flytthjälp och enklare renoverings- och hantverksuppdrag.

Kunden är viktig för oss på Hemrex och för oss är det en självklarhet att våra medarbetare ska trivas och må bra på jobbet. Vi vill att man tar ansvar för sina arbetsuppgifter och att man vill göra kunden blir nöjd. Då är man en riktig Hemrexare!


Beskrivning av tjänsten

Som sommarvikarie på Hemrex kommer du dels ta över befintliga kunder för ordinarie Hemrexare men också jobba mot nya kunder under sommaren. Det är ett flexibelt och ansvarsfullt jobb där du är Hemrex ansikte utåt mot våra kunder.

Tjänsten och arbetstiderna är dagtid, vardag och helg. Denna tjänst kan vara del av sommarperioden och även förlängas efter sommarperioden.

 

Vi har två perioder:

Juni – juli

Juli – augusti

Är du som söker särskilt intresserad av jobb i områden utanför Ystad såsom Simrishamn, Skurup och Tomelilla så är du välkommen med din ansökan till oss.


Vi söker dig som

 • Gärna har erfarenhet, dock inget krav

 • Har rätt attityd och inställning till jobbet

 • Är bekväm att arbeta med olika typer av kunder

 • Kan arbeta självständigt och trivs med att ta ansvar

 • Förstår värdet i att ge god service och gärna gör det lilla extra

 • Tycker om variation i arbetet

 • Har B-körkort och egen bil

Hemrex erbjuder

En arbetsplats där medarbetaren är prioriterad och har marknadens bästa avtal. Vi ser till att du som jobbar hos oss får en bra introduktion och utbildning innan du ska ut och möta kund. Dina arbetsuppgifter är omväxlande och du får möta en stor variation av människor, både i kunder och kollegor. För Hemrex är det viktigt att man som medarbetare trivs, känner sig trygg och tycker att det är kul att gå till jobbet.

Vi har kollektivavtal och vi ser till att du har bra utrustning och kläder som är anpassade efter det du ska göra. När du kör i jobbet med egen bil har du körersättning.

Vi vill att du som jobbar hos oss på Hemrex känner en stolthet i det du gör och alltid känner dig som en Hemrexare!

 

Ansök här: https://cv.hemrex.se/cv_hemrex/assignment.jsp?mtrpage=assignment&id=424&tc=cv&mtrid=424

 

Mekaniker

Peab Transport och Maskin AB – Landskrona

 

Peab Transport och Maskin bildades 1965. Idag har vi tre verkstäder belägna i Örkelljunga, Landskrona och Förslöv. Vi är 35 anställda och omsätter ca 55 milj/år. Vi utför all form av service och reparationer på lastbilar och entreprenadmaskiner. Samtliga av våra tre verkstäder är ackrediterade av SWEDAC.

Om tjänsten

Nu söker vi en fordonsmekaniker till vår verkstad i Landskrona. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att reparera och utföra service på lastbilar och entreprenadmaskiner.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från branschen. Din kompetens inom området och förmåga att skapa goda relationer med våra kunder är av stor betydelse för vår verksamhet. Då vi jobbar tätt ihop i ett litet team kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker dig som är glad, utåtriktad och som kan bidra med dina goda kunskaper inom området.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökan 2021-04-30

 

Ansök här: https://peabmarin.se/jobba-hos-oss/lediga-tjanster/lediga-tjanster-inom-peabkoncernen/ledig-tjanst/2677955/

 

Samordnare till samordningsförbundet

Höganäs kommun – Höganäs

Ditt uppdrag är att i egenskap av samordnare stötta individer som av olika anledningar ej har etablerat sig på arbetsmarknaden. En del i arbetet är att kartlägga och fastställa behov av stöd för att finna lämplig väg mot självförsörjning. En del i verksamheten består av gruppverksamhet. Det är ett utvecklande arbete och du har stora möjligheter att utforma verksamheten tillsammans med dina kollegor. Utvärdering och dokumentation av arbetet med individerna ingår i dina arbetsuppgifter. Du arbetar i nära samverkan med andra myndigheter och aktörer i olika sammanhang.

Kvalifikationer:

Vem är du?
Vi söker dig som är socionom, beteendevetare, eller har annan högskoleutbildning som av arbetsgivaren bedöms likvärdig. Du har minst fem års arbetslivserfarenhet.

Du har B-körkort och tillgång till egen bil.

Det är meriterande om du har utbildning i KBT, MI-motiverande samtal och kunskap om NPF. Erfarenhet av arbete i samverkan med andra myndigheter.

Du är tydlig i din kommunikation med andra och kan anpassa information efter de individer du möter i arbetet. Du är engagerad och kan med ett lösningsorienterat arbetssätt upptäcka behov av anpassningar och se möjliga vägar om en process ändrar riktning. Du är trygg i dig själv och har lätt att skapa relationer, har tålamod och är ansvarstagande.

 

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

”Höganäs kommun ska i alla sina rekryteringar sträva mot en jämnare fördelning mellan könen och en ökad representation av övriga olikheter inom kommunens olika verksamheter” – så står det i våra ”Aktiva åtgärder för jämställdhet och mångfald”. Det är inte alltid enkelt, men vi jobbar för detta varje dag.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess i Höganäs kommun använder vi rekryteringsverktyget Offentliga Jobb/Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Offentliga Jobb genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma/Offentliga Jobb via hjälpformuläret, se info på Offentliga Jobb – alternativt ring 0771-693 693.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid. 100%
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2021-04-30

Arbetsgivarens referensnummer: A1019564

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/Assignmentview.aspx?guid=B95CE455-6A59-40F0-8C91-340E0B9DE35C&guidgroup=