Välj en sida

Nämndsekreterare

 

Region SKåne – Kristianstad

 

Kanslienheten, som tillhör Koncernstab Kansli/Koncernkontoret, ansvarar för nämndsadministrationen för samtliga politiska organ i Region Skåne. Kanslienheten ansvarar för utvecklingen av ärendeprocesserna både vad gäller rutiner och tekniska lösningar. På kanslienheten är nästan all nämndadministrativ kompetens inom Region Skåne samlad på en och samma enhet. Utöver nämndsadministration ansvarar kanslienheten även för administrativt stöd till regionråden och arbetar med demokratiutveckling och medborgardialog. Kanslienhetens 21 medarbetare är stationerade i Kristianstad, men vår arbetsplats omfattar hela Skåne.

Det är viktigt för oss att alla våra medarbetare lever upp till och är goda ambassadörer för Region Skånes värderingar: välkomnande, drivande, omtanke och respekt.

Arbetsuppgifter

Tjänsten omfattar att vara nämndsekreterare inom en eller flera av Region Skånes olika politiska nämnder, utskott eller beredningar. I tjänsten kan även komma att ingå ansvaret för att samordna regional samverkan med fackliga organisationer. Som nämndsekreterare fungerar du som samordnare, konsult och stöd för nämndsadministration och ärendeprocess till både tjänstemän och politiker inom just ditt ansvarsområde. Du samordnar och kvalitetssäkrar inför den politiska beredningen, ansvarar för dagordning för respektive beredningsnivå och deltar i de olika beredningsmötena. Vid sammanträdet skriver du protokollet. Du ser också till att besluten blir kända för att kunna verkställas. Du utgör en viktig del i arbetet med att kontinuerligt utveckla ärendeprocessen i Region Skåne.

Tjänsten innebär ett flertal resdagar inom Skåne.

Införandet av ett nytt ärendehanteringssystem innebär att arbetet som nämndsekreterare just nu är inne i en förändringsfas. Du kommer få möjlighet att vara med och påverka utformningen av framtida ansvarsområden och arbetssätt.

Kvalifikationer

För att bli aktuell för tjänsten har du förståelse för att arbeta inom en politiskt styrd organisation samt en högskoleutbildning alternativt motsvarande relevanta kunskaper som du förvärvat genom yrkeserfarenhet. Du har grundläggande datorvana av Windowspaketet, medan erfarenhet av digitala ärendehanteringssystem är meriterande. Vi ser även positivt på högskoleutbildning inom statsvetenskap eller juridik samt erfarenhet av att arbeta som nämndsekreterare.

Som person är du drivande och självständig med en god analytisk förmåga och en hög personlig integritet. Du kommer att planera och förbereda möten parallellt på både kort och lång sikt, och vi ser därför att du har ett strukturerat arbetssätt samt vana av att självständigt bringa ordning i komplexa diskussioner med hjälp av tydliga processer. Stundtals är belastningsnivån hög, och vi förväntar oss då att du är stresstålig samt har kapacitet för att hantera många frågor parallellt. Tjänsten ställer även krav på att du har en hög kommunikativ, pedagogisk och språklig förmåga samt behärskar svenska i tal och skrift.

Då tjänsten innebär ett flertal resor mellan Region Skånes verksamheter är det en fördel om du har B-körkort, även om vi föredrar att åka kollektivt.

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.
Koncernkontorets uppdrag är att stödja regionstyrelsen, som har ansvaret för den samlade förvaltningsorganisationen i Region Skåne. Koncernkontoret arbetar bland annat med frågor som rör regional utveckling, folkhälsa och miljöfrågor, hälso- och sjukvårdsplanering, kommunikation, ekonomi och HR. Vi är drygt 800 medarbetare och våra arbetsplatser finns främst i Kristianstad och i Västra Hamnen i Malmö.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

Ansök här: https://www.skane.se/jobba-hos-oss/Lediga-jobb/id/?assign=0f59b038-067c-4d3c-a9e1-f30e924b574d

 

Byggsmed

 

Ikett Personalpartner – Ängelholm

 

Ansök snarast Annonsnummer: 10336
Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort
Ängelholm

Publicerad
01 jun 2020

Om tjänsten
Vi söker just nu en byggsmed till en av våra kunder söder om Ängelholm.
Arbetet innebär att svetsa, såga, kapa och montera delar i stål utifrån byggritningar. Arbetet sker både på verkstad och ute på byggen.
Svetsmetoderna som används är MIG och Pinne.
Arbetstiderna är dagtid måndag – fredag kl. 07.00 – 15.45.
Din profil
Du är allmänt verkstadskunnig och kan jobba självständigt utifrån byggritning.
Kan svetsa i MIG och Pinne.
B körkort
Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!
Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

 

Ansök här: https://www.ikett.com/lediga-jobb/byggsmed/

 

Undersköterskor till Lussebäcksgården

 

Helsingborgs stad

 

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

På vård- och omsorgsförvaltningen arbetar vi med människor. Riktiga människor. Människor som, precis som du, lever livet. Vi är cirka 3000 medarbetare – från undersköterskor, sjuksköterskor och arbetsterapeuter till ekonomer, utredare och biståndshandläggare som på olika sätt bidrar till att stadens äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett rikt och självständigt liv.

Nu söker vi två drivna undersköterskor till Lussebäcksgårdens vårdboende! Är du vår nästa kollega?

Lussebäcksgården är ett modernt och trevligt vårdboende med närhet till såväl hav som grönområde och fina promenadvägar. Hos oss bor det 79 hyresgäster med olika individuella behov.

Vill du vara med och göra skillnad? Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning
Som undersköterska hos oss arbetar du med att möjliggöra för den enskilde att leva ett så självständigt liv som möjligt.

I arbetet som undersköterska kommer du genomföra insatser gällande omsorg, vård och service till dem som är bosatta på boendet, till exempel ge stöd vid måltider, social närvaro med mera. Du skapar förutsättningar för en god livskvalité och en meningsfull tillvaro för de boende. Vi arbetar i team och du kommer att vara en viktig del i teamet. Teamet består av enhetschef, sjuksköterskor, arbetsterapeut, fysioterapeut och undersköterskor. Du utför insatser som delegeras, såsom träningsinsatser, medicinöverlämning och såromläggning.

Andra arbetsuppgifter är dokumentation enligt gällande lagstiftning samt kontaktmannaskap.

Vi erbjuder dig ett omväxlande, ansvarsfullt och stimulerande arbete med möjligheter till egen utveckling. Arbetsplatsen är rökfri och hälsomedveten. Som anställd får du ett friskvårdsbidrag på 3000 kronor per år samt tillgång till en förmånsportal fylld med förmåner och erbjudanden. Vi tillämpar önskad sysselsättningsgrad, vilket innebär att du bestämmer hur många procent du vill arbeta.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett genuint intresse för att arbeta med människor och möter varje individ utifrån behov och önskemål. Du ska kunna bemöta personer i olika situationer på ett professionellt sätt. Du ska vara flexibel, stresstålig och ansvarsfull.

För att gå vidare i rekryteringsprocessen behöver du:

vara utbildad undersköterska
ha grundläggande datorkunskaper och dokumentationsvana
ha goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
Det är meriterande om du har erfarenhet av palliativ vård och personer med kognitiv svikt.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information
Sista ansökningsdag: 2020-06-15

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträdesdatum: 2020-08-01

Antal tjänster: 2

Helsingborgs stad arbetar mot diskriminering och för främjande av alla människors lika rättigheter och möjligheter. Sökande oavsett bakgrund är välkomna att söka till Helsingborgs stad.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Innan möjlig anställning kommer en bakgrundskontroll ske. I de fall där kontroll av utdrag ur belastningsregister är lagstadgat kommer även detta att genomföras.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Har du några frågor kan du kontakta kontaktpersonen som finns angiven i annonsen.

 

Ansök här: https://web103.reachmee.com/ext/I017/1118/job?site=9&lang=SE&validator=9ec24d855e37a090a5e232077f53c593&ref=https%3A%2F%2Fhelsingborg.se%2F&ihelper=https%3A%2F%2Fhelsingborg.se%2Farbete%2Flediga-jobb-i-helsingborgs-stad%2F&job_id=622

 

Kronoinspektörsaspirant

 

Kronofogden – Helsingborg

 

Vi söker kronoinspektörsaspiranter!

Som kronoinspektör utreder du tillgångar och reglerar skulder samtidigt som du säkrar den skuldsattas rättigheter. Jobbet är varierande och du arbetar på och utanför kontoret med att hjälpa människor att hitta lösningar för att förändra sin situation och motverka skuldsättning.

Dina arbetsuppgifter är varierande. De består av att utreda tillgångar och besluta om åtgärder för att reglera skulder, ex utmätning av såväl bankmedel som fastigheter och bostadsrätter, samtidigt som du säkrar den skuldsattas rättigheter. Du har kundkontakter i telefon och reception. Du arbetar även utanför kontoret, bland annat för att utreda tillgångar och verkställa avhysningar. I arbetet ingår många kontakter med de skuldsatta, borgenärer, andra myndigheter och arbetsgivare. Du utför administrativa uppgifter som exempelvis posthantering.

Du har ett nära samarbete med dina kollegor då ni har ett gemensamt ansvar för resultatet. Din chef skapar rätt förutsättningar för dig och dina kollegors arbete.

Du genomgår en utbildning där praktik varvas med teori. Du kommer lära dig mer om juridik, bemötande och samtalsteknik.

Vi söker dig som har

högskoleutbildning med minst 90 hp inom juridik, ekonomi, samhällsvetenskap eller annan utbildning som vi bedömer som likvärdig
körkort för manuell växellåda
goda it-kunskaper
goda kunskaper i svenska och engelska språket och kan uttrycka dig väl i tal och skrift
Du har personliga egenskaper som innebär att du har gott omdöme och analytisk förmåga. Du har även en förmåga att vara stabil och förtroendeingivande i möten med människor i mycket utsatta situationer. Du tycker om att samarbeta och kommunicerar lätt om svåra saker med människor med olika bakgrund. Du är flexibel och tycker om förändring.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat med handläggning, administrativa uppgifter och beslutsfattande på Kronofogden. Det är även meritande om du tidigare i din yrkesroll har mött många människor och i synnerhet människor i svåra livssituationer. Behärskar du ytterligare språk ses även detta som meriterande.

Information om oss och jobbet

Du påbörjar din anställning som kronoinspektörsaspirant och efter genomgången utbildning får du titeln kronoinspektör. Vid tillsvidareanställningar tillämpar vi provanställning på sex månader.

Lär känna oss bättre genom att följa oss på LinkedIn och besöka vår webbplats.

Ett jobb som räknas- för andra och för dig! På Kronofogden jobbar vi nära människor i utsatta situationer. Vår uppgift är att hjälpa den som inte har fått betalt och vägleda den som ska betala. Det kräver kunskap och handlingskraft. Omtanke och mod. Hos oss kan du räkna med utmanande arbetsuppgifter som även är utvecklande för dig. Så när du går hem från en dag på jobbet kan du vara säker på att du har gjort något som verkligen räknas – både för andra och för dig.

 

Ansök här: https://kronofogden.varbi.com/se/what:job/jobID:336883/iframeEmbedded:0/where:4