Välj en sida

Speciallärare till Hedda Anderssongymnasiet 50-75%

 

Lunds kommun – Lund

 

 

Utbildningsförvaltningen

 

 

 

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

 

 

 

Utbildningsförvaltningen arbetar med gymnasieskola, vuxenutbildning, internationell grundskola och modersmålsverksamhet i Lunds kommun. Vi bedriver utbildning av hög kvalitet med ett stort engagemang för våra elever. Vårt arbete rustar för framtiden, varje elev ska nå sin fulla potential som människa och medborgare.

 

 

 

Om oss

 

Hedda Anderssongymnasiet är Lunds kommuns nyaste gymnasieskola inriktad på kreativitet, handlingskraft och företagsamhet. Tillsammans tar vi de första stegen till att skapa en bättre framtid, för oss alla. Hedda startade 2018 och erbjuder ekonomi-, teknik- samhällsvetenskaps- och naturvetenskapsprogrammet. Hedda Anderssongymnasiet ligger just nu i gamla tingshuset på Byggmästaregatan 2 i Lund, fina lokaler nära centralstationen som vi kan växa i. Här kommer vi att bedriva vår verksamhet tills våra nya skolbyggnader är klara på Svaneskolans tomt.

https://www.lund.se/heddagymnasiet

 


Arbetsuppgifter

 

Som speciallärare på Hedda Anderssongymnasiet ingår du i vårt elevhälsoteam tillsammans med specialpedagog, skolsköterska, kurator, syv samt skolledare. Du är en erfaren pedagog och van att samarbeta med lärare, elever och vårdnadshavare. Du arbetar i nära samverkan med skolans lärare i de pedagogiska processteamen på skolans fyra program. En del av undervisningen på skolan är projektorienterad och vi samarbetar då även med representanter från näringsliv, högre utbildning och andra samhällsinstanser för att elevernas lärande ska ta sin utgångspunkt i verkliga utmaningar och att deras slutsatser ska redovisas för externa intressenter. En del av elevhälsans förebyggande arbete kommer att kopplas till dessa projekt. Du bidrar med din yrkeskompetens och får en unik möjlighet att vara med och påverka hur den nya skolan utformas.

 


Vi söker dig som

 

är utbildad och erfaren speciallärare med lärarlegitimation för gymnasiet.

 

Du är tydlig, strukturerad, lösningsfokuserad, flexibel och engagerad. Vi vill att du har en positiv elevsyn som utgår från att alla elever kan och vill samt att du har förmågan att skapa lust i olika lärsituationer. Du är väl förtrogen med gymnasieskolans styrdokument och är intresserad av skolutveckling. Goda IT-kunskaper krävs.

 

Legitimation inom matematik och naturvetenskap är meriterande, så även erfarenhet av språkutvecklande arbete.

 

 

 

 

 

Anställning

 

Anställningsform: Tillsvidareanställning

 

Omfattning: Deltid

 

Lön: Månadslön

 

Tillträde: 20210805

 

 

Ansök senast

 

Sista ansökningsdag: 2021-04-16

 

Referensnummer

 

2021/196

 

Kontaktperson(er)

 

 

 

Malin Dahlgren, 046-359 61 31

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Allmänspecialist Väla Hälsocenter

Lideta ABHelsingborg

 

 Lideta är ett vårdbolag med verksamhet inom primärvård, kvinno- och barnsjukvård och psykisk hälsa i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Idag består koncernen av cirka 50 enheter och vi har ca 250 000 listade patienter. I Lideta ingår också vårdkoncernen Mama Mia.

Mama Mia är idag Skandinaviens enskilt största privata bolag inom kvinno- och barnsjukvård. Mama Mia erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa vårdtjänster inom öppenvård för alla människor i alla åldrar.

Lideta växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respektive ort. De senaste åren har företaget också investerat mycket i olika digitala initiativ med målet att öka tillgängligheten för Lidetas patienter.

Hej!
Jag heter Isabell och är verksamhetschef på Väla Hälsocenter och jag letar efter dig!
Jag letar efter dig som är allmänspecialist och som vill ansluta till vårt fantastiska team och jobba för morgondagens primärvård.
Hos mig på Väla får du en stabil arbetsgivare och kompetenta kollegor som värdesätter arbetsglädje!

Dina arbetsuppgifter:
Ditt jobb kommer innebära att du tillsammans med de andra tre allmänspecialisterna Adam, Laura och Eva, vår ST läkare Lovisa och våra AT läkare Hassan och Amanda, jobbar med mottagningsarbete, där vi arbetar med såväl planerade som akuta besök.

Vi jobbar gärna med ansvarsområde inom det område du själv brinner för eller har extra intresse för och vi jobbar med lagom stora patientgrupper och alla läkare teamar med en sjuksköterska kring sina patienter.
Kontinuitet, stabilitet och gemenskap är någonting vi värdesätter på Väla Hälsocenter. Med en bra grund finns det bra tid i schema och stora möjligheter att påverka och rätt plats för allt.

I tjänsten ingår handledning av läkarstudenter och AT-/ST-läkare och hos oss kommer du att arbeta i nära samarbete med alla professioner på vårdcentralen. Det finns även stor möjlighet att jobba som medicinsk rådgivare / MLA för rätt person.
Du har stor delaktighet i sitt schema och arbete och vi värdesätter lugn och ro, kontinuitet och stabilitet i vårt arbete.

Din profil:
Du är en positiv människa med ett intresse för livet och vårt uppdrag. Du uppskattar teamkänslan och vet att vi behöver varandra för att tillsammans bygga heöhet.
Du är specialist i allmänmedicin och du bör ha förmågan att se verksamheten ur ett helhetsperspektiv med fokus på patienten och verksamheten.

Det är viktigt för mig att du har en god kommunikationsförmåga, för att skapa goda relationer med både patienter och dina kollegor. Du gillar att göra det lilla extra och du har gärna roligt med dina kollegor.
Som person är du lyhörd för våra patienters totala behov och bemöter patienten med ett professionellt och ödmjukt förhållningssätt.

Vi erbjuder dig:
Vi erbjuder dig en stabil arbetsplats där vår syn på primärvård är att vi arbetar tillsammans med samtliga kompetenser och där alla delar är lika viktiga för ingen hand kan applådera ensam.

Vi ser det som en självklarhet att du vill vara med och bidra med arbetsglädje!
Det finns möjlighet att jobba både i Helsingborg och i Viken.

Anställning och ansökan:
Tjänstgöringsgrad kan diskuteras med rätt kandidat. Tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta:
Verksamhetschef Isabell Westman , 0721-943484, isabell.westman@lideta.se

Om vårdcentralen:
Väla Hälsocenter är likaså en vårdcentral med kvalité och bemötande i fokus. Personalgruppen består av 30 personer och vi har allmänspecialister, utbildningsläkare, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, distrikssköterska, dietist, fysioterapeuter, arbetsterapeut och socionom. Vi finns vid Väla Köpcenter och vi har ca 7 000 listade patienter. Vi har en filial i Viken som vi bemannar 5 dagar i veckan. Läs vidare här: http://välahälsocenter.se/

Jag ser fram emot din ansökan!

 

Ansök här:  https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/37825-lideta-halsovrd-ab-helsingborg-allmanspecialist-vala-halsocenter/tracking/5

 

 

Marknadskommunikatör

Vitec Software Group AB (Publ)Lund

 

 Är du en driven och självgående marknadskommunikatör som brinner för content? Är du kunnig och erfaren inom it, ekonomi och företagande? Då kan det vara dig vi söker!

Vitec Unikum datasystem AB utvecklar det populära ERP-systemet Pyramid Business Studio för små och medelstora företag. Systemet innehåller allt från redovisning och logistik till BI och e-handel och passar till många olika branscher som handel, retail, service, tillverkning, entreprenad och projekt. Idag använder ca 7 000 företag Pyramid i sin dagliga verksamhet.

Unikum AB har utvecklat affärssystem sedan 1982 och har totalt ca 90 anställda.

Vi är stolta över att vi 2018 blev utnämnda till årets företag i Lund och 2020 blev vi nominerade till EY Entrepreneur of the Year.

Sedan i januari 2021 så ingår Unikum datasystem i Vitec software group som är ledande inom Vertical Market Software i Norden.

Om tjänsten

I den här rollen kommer du att få producera innehåll till exempelvis hemsida, nyhetsbrev och sociala medier både utifrån egna idéer och med input från dina kollegor. Huvudsakligen kommer materialet handla om företagande och ekonomi och till viss del även om IT. Till din hjälp så kommer du att ha vår grafiska designer som kan bistå med grafiskt material.

I tjänsten kommer du att arbeta med:

 • Skriva texter till nyhetsbrev, bloggartiklar och sociala medier
 • Administrera digitala kampanjer
 • Produktion av digitalt marknadsföringsmaterial
 • Underhålla webbplatser och produktinformation
 • Publicering av material på sociala medier
 • Produktion av säljmaterial

Du kommer att ha ett tätt samarbete med marknadschefen som också kommer att bli din närmsta chef.

Vem är du?

Vi söker dig med relevant högskoleutbildning eller annan motsvarande utbildning samt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Har du kunskap inom företagande och/eller ekonomi så ser vi det som meriterande då du i din vardag hos oss bland annat kommer att få skriva artiklar som handlar om detta och om hur Pyramid hanterar dessa olika områden.

För att bli lyckosam i rollen så har du erfarenhet av och tycker att det är roligt att självständigt ta fram aktuellt och intressant innehåll för olika kanaler som ger ett mervärde till våra kunder. Du är en van skribent och har lätt att uttrycka dig professionellt på både svenska och engelska.

Som person är du kommunikativ, har en hög känsla för service och en vilja att bidra. Du förstår kundnyttan med ditt arbete, är van vid och trivs med att arbeta självständigt men tycker samtidigt om att samarbeta. Ordning och reda är självklart för dig, du har ett strukturerat arbetssätt och en känsla för detaljer. Du är kreativ och bidrar med idéer och kunskap som kan utveckla vår marknadsföring.

Vi erbjuder

Tjänsten är på heltid med sex månaders provanställning och därefter en tillsvidareanställning med fast månadslön. Vi erbjuder en trygg anställning med sjukvårdsförsäkring, friskvårdsbidrag, tilläggspension, extra semesterdagar, flextid och regelbundna besök av ergonom. Läs mer om Unikum och vår verksamhet på www.unikum.se (http://www.unikum.se/)

Frågor?

Välkommen att kontakta Peter Lindskog via mail peter.lindskog@unikum.se eller telefon 046 280 20 29

Placeringsort: Lund

Tillträde: Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 9 april 2021

Vi jobbar med löpande urval och ser fram emot din ansökan så snart som möjligt

 

 Ansök här: https://jobb.vitecsoftware.com/jobs/1115412-marknadskommunikator?promotion=218898-arbetsformedlingen

 

 

Max söker medarbetare inför sommaren

Max Burgers AB – Lund

 

 

MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och den enda rikstäckande burgarkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Vi har över 150 restauranger och sysselsätter cirka 5000 medarbetare.

Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi du kan gilla att jobba hos oss!

Max utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.

 

Som restaurangbiträde serverar du gäster, jobbar i köket, kassan och håller rent i restaurangen. Tillsammans med dina kollegor ser du till att vi alltid serverar gästerna Sveriges godaste burgare. Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat precis här.

 


Vem är du?

För att trivas hos oss behöver du vara serviceinriktad och gilla ett högt arbetstempo. Du tycker om att jobba i team och presterar bäst som en del av en grupp. Kvalitet är det allra viktigaste för oss och därför tror vi att du är noggrann men samtidigt effektiv.

 


Vad erbjuder vi?

Ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.

 

Vi tittar på ansökningarna löpande och jobbet kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd

 

 Ansök här: https://max.varbi.com/se/what:job/jobID:388633/type:job/where:62/apply:1?ittk=hNi5zNJpgIxWT8seAMGRnTVW7hpL10f-2_O7Bv4Homs

 

 

 Webbkommunikatör

Lunds Kommun – Lund

 

 

Kommunkontoret

 

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

 

På kommunkontoret, som är kommunstyrelsens förvaltning, arbetar cirka 260 medarbetare med att stödja politiska nämnder och förvaltningar i kommunen. Inom kommunkontoret finns kommungemensamma funktioner som HR, ekonomi, kommunikation, IT, strategisk utveckling och näringsliv.

 

Om oss

Lunds kommun genomför under året ett plattformsbyte för lund.se och andra externa webbsidor kopplade till kommunens verksamhet. Med det arbete vi lägger ner i plattformsbytet vill vi säkerställa att vi ger den bästa servicen och upplevelsen för både de som bor och verkar i Lunds kommun och de som besöker oss.

Vi söker nu en webbkommunikatör med fokus på löpande arbete med framförallt våra externa webbplatser. Tjänsten är placerad på enheten för strategisk kommunikation på kommunkontoret men i din roll ska du även stötta och samarbeta med kommunens övriga förvaltningar och verksamheter.

Arbetsuppgifter

Som webbkommunikatör hos oss står du i centrum av det dagliga innehållsarbetet och ska ha koll på en stor och variationsrik mängd arbetsuppgifter. Du behöver ha en god förståelse för hur en webbplats byggs upp och kunna skapa en bra struktur för enkel navigering. Du är trygg i att ta dig an omfattande material från vitt skilda verksamheter och att i det prioritera, redigera och omarbeta innehållet så att det matchar våra målgruppers behov och perspektiv. Du ska också vara van att arbeta med uppföljning av hur sidorna fungerar baserat på webbstatistik. Du kommer att arbeta nära webbstrateg, servicestrateg och andra kommunikatörer på enheten som liksom du stöttar kommunens förvaltningar och verksamheter med deras webbarbete och olika tjänster inom kommunikation.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är en mycket god redaktör och skribent med särskild kompetens om hur du skriver för webben. Du har en känsla för det visuella och behärskar konsten att omvandla komplexa texter och sammanhang till lättförståeliga texter. Utöver ett serviceinriktat innehållsfokus behöver du ha en grundläggande kunskap inom marknadsföring och arbete med sökoptimering.

Som person är du drivande, resultatorienterad och har god samarbetsförmåga. Du har en god analytisk förmåga och kan se hur delarna hänger ihop i en helhet.

Vi ser gärna att du har utbildning i klarspråk och erfarenhet av att arbeta med tillgänglighetsfrågor på webben. Det är meriterande om du har erfarenhet av webbpubliceringsverktyget SiteVision, gärna också av arbete med stilmallar i SiteVision.

 • Högskoleutbildning inom medie- och kommunikation eller annan relevant utbildning kopplat till webb och digitala kanaler
 • Ett par års arbetslivserfarenhet som webbkommunikatör/kommunikatör inom det digitala området eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig
 • Erfarenhet av bildhantering till digitala kanaler
 • God kunskap om vad lagen om tillgänglighet till digital offentlig service och GDPR innebär för webbarbetet
 • Grundläggande kunskaper om sökoptimering och hur en sida ska struktureras för att bli hittbar
 • Bra på att samarbeta, vara serviceinriktad då tjänsten innebär många kontakter inom organisationen
 • God förmåga att anpassa material och innehåll till olika målgrupper och digitala kanaler
 • God förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift

Vi använder oss av färdighetstest i rekryteringsprocessen.

 

 

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning
Tillträde: Snarast

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2021-04-11

Referensnummer

2021/239

Kontaktperson(er)

 

Malin Angelhag, 046-359 97 62

Facklig(a) företrädare

Charlotta Lenninger, DIK, charlotta.lenninger@lund.se

 

 

Ansök här: https://www.lund.se/arbete–lediga-jobb/lediga-jobb/jobb-detalj/?guid=389775&ittk=hNi5zNJpgIxWT8seAMGRnTVW7hpL10f-2_O7Bv4Homs