Välj en sida

Butiksmedarbetare Deko/Färg Vikariat

HORNBACH – Arlöv

 

Vikariat

Det finns alltid nåt att göra!

”Vår produkt är inte varan. Vår produkt är nöjda kunder.”

1 000 projekt. 1 partner: HORNBACHs kunder satsar stort. Oavsett om du ska renovera din lägenhet, bygga ditt drömhus eller planterar växter i din trädgård är vårt uppdrag att stötta dig! När det handlar om att förverkliga projekt satsar våra kunder på proffsen i branschen. Och varför inte göra detsamma när det gäller din karriär?

Butiksmedarbetare Deko/Färg Vikariat

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer främsta att bestå av försäljning och rådgivning av färg och dekoration. Du ansvarar för inkommande varor och exponering men även för upp- och ombyggnationer på avdelningen. Även pris och produktkommunikation och produktdisplay ingår i dina arbetsuppgifter. I rollen som säljare är det viktigt att du är lyhörd för kundens önskemål samt kartlägga behov och därigenom säkerställa att hon/han kan genomföra hela sitt projekt. Du ska hjälpa till att analysera avdelningens varupresentation och föreslå förbättringar. Som säljare hos oss förväntar vi oss att du har ett strukturerat arbetssätt med tydligt affärsfokus.

 

Din profil

Du som söker bör ha arbetslivserfarenhet alternativt utbildning inom färg. Eftersom du även kommer att sälja dekorationsartiklar ser vi gärna att du som söker har bred erfarenhet inom området. Meriterande om du även har kunskap inom inramning. Vi förväntar oss att du har ett naturligt utåtriktat sätt samt en utpräglad känsla för service och kundorientering. Du ska ha god datorvana, kunna arbeta självständigt samt ta initiativ och ansvar. Truckkort (A1-A4 & B1-B4) är meriterande.

 

Arbetstid/Varaktighet: Vikariat 6 månader och 12 månader. Heltid 38,25 tim/veckan. Arbetstiderna är förlagda morgon, kväll samt varannan helg. Märk din ansökan vilket vikariat du är intresserad.

Lön: Lön enligt kollektivavtal.

Förmåner: Rabatterade gymkort och tjänstepension.

Tillträde: Omgående.

 

I vårt team med mer än 19 000 medarbetare finns det alltid behov för nya idéer och duktiga medarbetare. Skicka oss din ansökan och bli en del av HORNBACH-familjen.

Ansök online nu.

Nyckelord: Säljare, Färg. Malmö

Referenznummer: 44060

 

Ansök här: https://jobs.hornbach.com/Sweden/job/Arl%C3%B6v-Butiksmedarbetare-DekoF%C3%A4rg-Vikariat-232-61/602310301/?feedId=206101&utm_source=Indeed&utm_campaign=Hornbach_Indeed

Arbetsmarknadssekreterare till arbetsgivarfunktionen

 

Malmö Stad

 

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en arbetsmarknadssekreterare till Arbetsmarknadsavdelningens arbetsgivarfunktion som är organisatoriskt kopplad till Enheten för stöd och administration.

Arbetsgivarfunktionen hanterar, administrerar och kvalitetssäkrar det formella beträffande arbetsmarknadsanställningar. Vid nyanställning informeras individuellt och/eller i grupp om vad det innebär att vara anställd generellt och i Malmö stad specifikt. Under anställningen stödjer vi den anställde och ur ett arbetsrättsligt- och värdegrundsperspektiv förbereder och motiverar deltagaren för reguljär arbetsmarknad. Arbetsgivarfunktionens handläggare samarbetar i olika skeden under anställningen med övriga handläggare inom verksamheten ansvariga för den anställdes fortsatta planering. Arbetsgivarfunktionen säkerställer att deltagarna utifrån närvaro, ledigheter, etc erhåller rätt lön vid rätt tidpunkt. I förkommande fall följs sjukfrånvaro upp genom rehabutredning/samtal. I tjänsten ingår att samverka med övriga enheter inom avdelningen samt med övriga aktörer såsom Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan med flera.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en högskoleexamen med beteendevetenskaplig eller samhällsvetenskaplig inriktning som är relevant för tjänsten (180 hp). Du har minst två års relevant arbetslivserfarenhet och erfarenhet av att skapa och upprätthålla goda relationer till flera olika samarbetspartners. Du har erfarenhet av att arbeta och dokumentera i digitala verktyg. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom offentlig verksamhet och Supported employment, MI eller liknande metoder.

För att lyckas i rollen innehar du nedan personliga egenskaper/förmågor:

Självledarskap
Utvecklingsförmåga
Analytisk förmåga
Verksamhetsintresse
Kommunikativ
Samarbetsförmåga
Effektiv
Du uttrycker dig väl i svenska både i tal och skrift och det är positivt om du har kunskaper i andra språk som bedöms vara relevanta för verksamheten. Du har god datorvana och det är fördelaktigt om du har erfarenhet nya digitala verktyg såsom Office 365, Skype, Sharepoint, Teams etc. Har du arbetat i Procapita, HRut och med arbetsrätt tidigare så är det meriterande.

 

Om arbetsplatsen
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Vid Sveriges största arbetsmarknads- och socialförvaltning jobbar 2500 medarbetare varje dag för att stärka Malmöbor. Tillsammans med Malmöborna vill vi öka möjligheterna till egen försörjning, minska hemlöshet, bidra till att barn och unga ska få bra uppväxtvillkor och verka för att nyanlända ska få goda förutsättningar. Det är ett viktigt och roligt arbete, men långt ifrån enkelt. Sök jobb hos oss, du kommer att göra skillnad.

Arbetsmarknadsavdelningen är en viktig aktör på Malmös arbetsmarknad. Vi medverkar till att stärka arbetssökande malmöbors möjligheter till arbete och bidrar till att de av egen kraft, eller med hjälp av annan aktör, kan bli självförsörjande. Arbetsmarknadsavdelningen består av sex olika enheter som i nära samarbete erbjuder olika arbetsmarknadsinsatser som till exempel kommunala arbetsmarknadsanställningar, arbetsträning, utbildning och praktik.

 

Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: 2020-08-15 eller enligt överenskommelse

 

Övrigt
Planerade datum för intervjuer är den 16/6, 17/6 och den 18/6, men intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningsperioden.

Om du har sökt tjänster i Malmö stad tidigare så kanske du märker att du till denna tjänst söker på ett nytt sätt, via ett nytt rekryteringssystem. Vi byter rekryteringssystem för att det ska vara enklare för dig att söka våra tjänster. Om du har sökt i vårt tidigare system Visma Recruit, och vill återanvända din ansökan i denna rekrytering kan du logga in på ditt konto i Visma Recruit och ladda ner ditt tidigare CV och personliga brev.

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Det innebär att vi inte behandlar din jobbansökan konfidentiellt. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta nämnda kontaktpersoner.

 

Ansök här: https://www.careerbuilder.se/jobs/j3t49h79tqcb4d01mgb?job_did=J3T49H79TQCB4D01MGB&siteid=int_seindeedpd&utm_source=indeed&utm_medium=aggregator&utm_campaign=all-jobs&show=yes

Psykologer till Örestadsklinikens Vårdcentral

 

Doktor.se – Malmö

 

Om Örestadskliniken

Vi på Örestadskliniken är numera en del av DOKTOR.SE som är en av Sveriges ledande aktörer på digital vård. I och med att vi är en del av DOKTOR.SE kan våra patienter nu nå oss både digitalt och fysiskt för att kunna erbjuda den bästa patient-upplevelsen. Kliniken är en ackrediterad vårdcentral som arbetar på uppdrag av Region Skåne. Hos oss är ca 13 000 patienter listade och vi är ett tvärprofessionellt team på omkring 65 personer som samarbetar för att ge bästa möjliga vård för både kropp och själ. Våra patienter har varierande bakgrund och problematik, vilket medför att du får ett omväxlande arbete. Om tjänsten Som psykolog arbetar du både inom Hälsovalet med kvalificerade bedömningar av patienter med psykisk ohälsa och på Vårdval Psykoterapi med kort och lång terapeutisk behandling, där inte specialistpsykiatrins resurser krävs. Enheten har också en Unga vuxna-mottagning där bedömningar görs både via telefon och på mottagningsbesök. Vi söker dig som är legitimerad psykolog med KBT-kompetens. Erfarenhet av arbete inom primärvård, samt klinisk erfarenhet av självständig samtalsbehandling är meriterande för tjänsten. Vi har ett nära samarbete med andra yrkesgrupper på vårdcentralen som även innefattar rehab, BVC och BMM. Handledning till andra professioner kan komma att ingå liksom handledning av studenter och PTP-psykolog, varför intresse och/eller utbildning för detta är meriterande. Ett krav är att du har språkkunskaper motsvarande svenska C1 enligt Europarådets nivåskala. Vi lägger vikt vid att du har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta tillsammans med andra yrkeskategorier. Du är trygg i din yrkesroll, positiv, flexibel och vill vara delaktig både i enhets och företagets utveckling, där E-hälsa ses som ett naturligt komplement. Formella krav
Ca 1-2 års erfarenhet av arbete som Psykolog
Eftergymnasial utbildning två år eller längre inom Hälso- och sjukvård
Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
Övrig information Omfattning: Heltid/deltid Anställningsform: Tillsvidareanställning Antal lediga tjänster: 2 Start: Efter sommaren Lön: Fast månads- vecko eller timlön enligt överenskommelse Ort: Eddagatan 4, 217 67 Malmö För frågor gällande tjänsten, kontakta Verksamhetschef Åsa Blomberg på tel 040-163214. Vid intresse: Bifoga CV genom att trycka på knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vi tillämpar löpande urval så du är välkommen med din ansökan redan idag!

 

Ansök här: https://doktor.teamtailor.com/jobs/883724-psykologer-till-orestadsklinikens-vardcentral

Systemadministratör / Nätverksadministratör / Systemtekniker

 

Bravura, Kristianstad

 

Systemadministratör / Nätverksadministratör / Systemtekniker Har du erfarenhet av att arbeta som systemadministratör och söker en roll på ett internationellt företag med en familjär kultur som värdesätter individuell utveckling? Utöver en härlig arbetsmiljö erbjuder vi dig ansvaret för drift och utveckling av hela företags infrastruktur som idag består av både Linux- och Windowsmiljöer. SÖK DENNA TJÄNST OM TJÄNSTEN Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete. OM FÖRETAGET Företaget skapar kartor och tillhandahåller information för att hjälpa personer att förflytta sig i städer på ett hälsosamt och hållbart sätt. Företaget agerar på den internationella arenan och har du besökt storstäder som London och New York är sannolikheten stor att du har tagit hjälp av företagets stadskartsfunktion. Det kan vara allt från skyltar interaktiva busshållsplatskartor som regelbundet uppdateras med senast tillgängliga servicedata eller kartor i tunnelbanan för att underlätta transporter. ARBETSUPPGIFTER I rollen som systemadministratör har du en central och aktiv roll i företagets IT-avdelning. Du arbetar med varierande arbetsuppgifter såsom underhåll av befintliga IT-system, stödja användare, daglig drift av system och nätverk samt planering, implementering och installation av nya system och tjänster. Arbetet utförs i nära samarbete med kollegor från företagets olika avdelningar. Vidare driver du även olika IT-projekt som kan beröra system, hårdvara, inköp av tjänster till upprättande av nya miljöer. Det ingår även en del praktiskt arbete i den interna IT-miljön. Dokumentation är en viktig del av arbetet men även framtagandet av interna policys kopplat till IT. Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess varvid det krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning. UTBILDNING, ERFARENHET OCH PERSONLIGA EGENSKAPER Vi söker dig med något års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
Goda kunskaper i Svenska och Engelska i både tal och skrift Du har goda kunskaper inom flera av följande områden:
Windows Server, Linux
Nätverksadministration
Virtualiseringsmiljöer
IT-säkerhet
MS Exchange
AD Det är bra om du även har erfarenhet inom några av dessa områden:
PowerShell
Skripting med tex Bash
Övervakning/Monitoring med Nagios; Incinga eller Zabbix (Syslog, Grafana)
Backup-lösningar tex Borg
Molnlösningar tex AWS eller Azure
Relevanta certifieringar För att lyckas i rollen ser vi att du har ett proaktivt förhållningssätt som möjliggör utveckling av företaget in i framtiden och med den anledningen tror vi att du är en person som gillar att ta mycket ansvar. Du motiveras av att arbeta med problem där du fort börjar titta på olika lösningar för att komma tillrätt med ärendet. Du behöver lyssna in och förstå organisationens behov för att sedan driva, leda och styra arbetet framåt. En viktig framgångsfaktor i detta är god kommunikationsförmåga där du tillsammans med kollegor och organisation prioriterar arbetet samt främjar en kontinuerlig förbättring.
ÖVRIG INFORMATION Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju. Start: Omgående
Plats: Kristianstad
Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

 

Ansök här: https://jobb.bravura.se/lediga-jobb/systemadministrator-natverksadministrator-systemtekniker-2765801/?utm_source=Indeed&utm_medium=cpc&utm_campaign=Indeed

 

Administratör

 

Skatteverket – Malmö   Skatteverkets uppdrag är att bidra till att säkra finansieringen av den offentliga sektorn, bidra till ett väl fungerande samhälle och att motverka brottslighet. Vi skapar förtroende genom att vara lyhörda och ge alla ett bra bemötande. Genom att använda digitaliseringens möjligheter vill vi underlätta för privatpersoner och företag i deras vardag. Tillsammans gör vi samhället möjligt.

 

 

 

Anställningsform
Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar
3
Sysselsättningsgrad
100%
Ort
Malmö
Län
Skåne län
Land
Sverige
Referensnummer
2020/473
Kontakt
  • Katarina Mollner Sköldebrink, sektionschef, 010-5747474
  • Anna Pettersson Siecke, 010-5747821
Facklig företrädare
  • Eva Eriksson, Saco, 010-5748474
  • Maria Arveheim, ST, 010-5749174
Publicerat
2020-05-18
Sista ansökningsdag
2020-05-22

Kommunikationschef

Malmö Stad

Om rollen

Nu har du chansen att söka en tjänst som kommunikationschef i landets mest spännande stad. Malmö är en stad i ständig rörelse. Och vi som jobbar i Malmö stad ger kraft åt den rörelsen. Det är inte alltid enkelt. Men det är viktigt. Här ska alla kunna leva ett gott liv. Med stolthet arbetar vi i demokratins tjänst, för alla som lever och verkar här. Vi är stolta över att arbeta i en organisation fylld av så mycket energi och engagemang som gör skillnad för människor varje dag. Här väntar ett spännande uppdrag där du får möjlighet att utveckla både intern och extern kommunikation tillsammans med duktiga och ambitiösa medarbetare.

Arbetsuppgifter

Som enhetschef för kommunikationsenheten på kommunikations- och IT-avdelningen får du möjlighet att forma och utveckla enheten och driva det strategiska och operativa arbetet tillsammans med kommunikationsdirektören och i ledningsgruppen på avdelningen. I tjänsten som enhetschef har du ansvar för 12 medarbetare och ekonomin på din enhet. Med verksamhetsutveckling i fokus leder du arbetet mot fastställda mål för att säkerställa kvalitet och resultat. Du utvecklar och organiserar ett kvalificerat verksamhetsorienterat kommunikationsstöd på stadskontoret. Här är det viktigt att vara kreativ i den digitala utvecklingen av kommunikationsarbetet. En viktig del av arbetet är också att ingå i avdelningens ledningsgrupp som arbetar strategiskt övergripande med att forma framtidens kommunikation i Malmö stad.

Kvalifikationer

Som ledare är du trygg i din roll och har god tillit till medarbetarnas kompetens. Du har ett strategiskt tänk och har förmågan att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Vi tror att du har lätt för att motivera och engagera din omgivning. Vi söker dig som har en akademisk examen inom kommunikation, marknadsföring, journalistik eller annan för tjänsten relevant inriktning. Du har arbetat som chef med kommunikationsfrågor, gärna under en längre tid, och det är meriterande om du har erfarenhet från en politiskt styrd organisation. En god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen

Stadskontorets kommunikations- och IT-avdelning består idag av fyra enheter och ett 60-tal medarbetare fördelade inom enheterna: kommunikationsenheten, enheten för varumärke och media, digitaliseringsenheten och IT-enheten. Stadskontoret har precis genomfört ett större förändringsarbete och kommunikations- och IT-avdelningen håller på och utvecklar en ny avdelning som du kommer att vara en del i. Här är mod och en förmåga att tänka nytt en nyckel till framgång.

Stadskontoret är kommunstyrelsens förvaltning och har uppdraget att leda, samordna och ha uppsikt över Malmö stads verksamheter. Förvaltningen tar fram beslutsunderlag till kommunstyrelsen och arbetar bland annat med analyser, strategisk utveckling och uppföljning. Stadskontoret ligger centralt i Malmö och har cirka 320 medarbetare.

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

IT- och digitaliseringschef

Malmö Stad

 

Arbetsuppgifter

Malmö stad befinner sig i en spännande tid av förändring och skapar nu en ny IT-organisation, där mod och förmåga att tänka nytt blir en nyckel till framgång. Den nya organisationen ska agera integrerat i alla steg, från strategiskt planerande till leverans och digitalisering med hjälp av informationsteknologi. IT-organisationen kommer att omfatta kommungemensam IT, digitalisering och viss systemförvaltning. Målsättningen är att skapa en tydlig organisation som i partnerskap med Malmö stads förvaltningar ska fortsätta att leverera god service och ökad utvecklingstakt. Den nya organisationen kommer att få ett sammanhållet ansvar för strategi och plan, mål och uppföljning, utveckling och digitalisering samt drift och support. Från årsskiftet kommer organisationen att samlas på Serviceförvaltningen och antalet medarbetare kommer att vara ca 130 stycken fördelade på ett antal enheter.

Vi söker nu en IT- och digitaliseringschef som kan samla och leda den nya organisationen. Du har övergripande ansvar för resultat, ekonomi, ledning och utveckling av verksamheten vilket kräver strategisk erfarenhet samt ett visionärt ledarskap. Tillsammans med chefer och medarbetare skapar du engagemang och delaktighet för att ge organisationen verktyg att fungera effektivt med hög leveransnivå till hela staden. För att lyckas behövs balans mellan struktur och dynamik men även en kombination av driv och tålamod. Då många intressenter finns är det av största vikt att du är skicklig på att använda kommunikation i ditt ledarskap och kan lyssna in, argumentera och skapa samsyn. Ditt ledarskap innebär att du visar tillit och ger stöd men du kan också utmana i syfte att utveckla såväl medarbetare som verksamhet. Då skapas förutsättningarna för att på bästa sätt ge professionell, kompetent och god service. I tjänsten ingår även en aktiv omvärldsbevakning för att säkra den långsiktiga utvecklingen av verksamheten och dess arbetsmetoder. Du arbetar nära förvaltningsdirektören och ingår i förvaltningens ledningsgrupp. Du kommer även att vara föredragande i stadens ledningsgrupp.

Kvalifikationer

För att trivas och lyckas i uppdraget är det viktigt att du är strategisk, resultatorienterad och handlingskraftig. Flexibilitet krävs eftersom verksamheten är komplex och under ständig förändring. Då du har många kontaktytor både internt och externt är din kommunikations- och samarbetsförmåga viktig. Du motiverar och engagerar dina medarbetare samt skapar trygghet genom struktur, tydlighet och tillit till andra.

Vi söker dig som har examen från universitet/högskola inom ett för tjänsten relevant område. Du har dokumenterad lång erfarenhet av övergripande verksamhetsbudget-, arbetsmiljö- och personalansvar samt erfarenhet av att leda andra chefer. Du har flerårig arbetslivserfarenhet av kvalificerat IT-arbete från en större, komplex organisation. Din bakgrund innefattar erfarenhet av arbete med förändringsledning och utveckling. Din förmåga att utrycka dig på svenska i både tal och skrift är mycket god. Det är meriterande om du har utbildning inom ledarskap samt ledarerfarenhet från politiskt styrd organisation. För denna tjänst krävs svenskt medborgskap.

Vi lägger stort vikt vid personlig lämplighet. Välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen

Med Malmö stads verksamheter i fokus medverkar Serviceförvaltningen till en modern stad för alla Malmöbor. Vi är uppdelade i fyra avdelningar och erbjuder våra kunder allt från färdtjänst till IT och att svara medborgarna i Malmö stads kontaktcenter. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar 1,7 miljoner kvadratmeter av stadens byggnader och ser till att våra skolelever får bra och näringsrik mat.

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

 

Ansök här: https://www.careerbuilder.se/jobs/j3t46c6rkxqdxlppxr7?job_did=J3T46C6RKXQDXLPPXR7&siteid=int_seindeedpd_it&utm_source=indeed&utm_medium=aggregator&utm_campaign=it&show=yes

 

 

Socialpedagog till Pauliskolans IM-program

Malmö Stad

Arbetsuppgifter Vi söker en Socialpedagog till Pauliskolans IM-program. Som socialpedagog hos oss kommer du planera och bedriva socialt och pedagogiskt arbete i enlighet med gällande styrdokument. Du kommer delvis att ingå i elevhälsoteamet och ha nära samarbete med skolans två kuratorer. Du kommer också att ingå i flera arbetslag där du tillsammans med andra lärare kommer att arbeta med eleverna utifrån ett helhetsperspektiv. En annan del i dina arbetsuppgifter kommer att bestå i att tillsammans med skolans övriga personal ansvara för skolans trygghetsarbete genom att anordna elevsociala aktiviteter som till exempel rastaktiviteter och andra gruppstärkande aktiviteter; organisera trygghetsvandringar och gruppövningar; genomföra enkäter och intervjuer i syfte med att göra skolan tryggare och trivsammare för alla medarbetare och elever. Som socialpedagog arbetar du förebyggande och främjande med frågor som ingår i skolans värdegrundsarbete. Inom ramen för ditt uppdrag kommer du att kontakt med elever i skolans allmänna platser som korridorer, matsal samt i klassrummen. Du kommer även att arbeta med att skapa kontaktnät med elevernas vårdnadshavare.   Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasial utbildning och helst en högskoleutbildning eller kvalificerad yrkesutbildning som socialpedagog. Erfarenhet av arbete som socialpedagog eller motsvarande uppdrag är meriterande. Som person är du mycket engagerad och har lätt för att skapa bra relationer med människor i din omgivning. Du är lösningsfokuserad och har god pedagogisk förmåga och vill bidra med att skapa en skola utöver det vanliga. Du är både en individualist och lagspelare. Du sätter eleverna i centrum och brinner för ditt jobb. Du ska ha lätt för att skapa förtroendefulla relationer, vara strukturerad och lösningsinriktad. Du är öppen för nya idéer samtidigt som du har relevant forskning som grund.   Om arbetsplatsen
Pauliskolan är Sveriges första tekniska läroverk från 1853. Idag är skolan en av de modernaste bakom den klassiska fasaden är allt 2000tal. Den fleråriga satsningen på digitala verktyg i undervisningen bidrar till att vi är ledande inom ny pedagogik. Skolans devis är: Kunskap är makt – makt att forma din framtid. Pauliskolan erbjuder de högskoleförberedande programmen naturvetenskap, samhällsvetenskap och teknik. Samt yrkesprogrammet barn- och fritidsprogrammet på gymnasie- och vuxenutbildningsnivå. I Pauliskolan ingår även Bernadottegymnasiet som är en profil på samhällsvetenskapligt program med inriktning mot uniformsyrken. Vårt fokus ligger på att väl rusta våra elever för att möta framtiden i fortsatta studier och arbete. Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi ansvarar för utveckling och genomförande av gymnasieskola och vuxenutbildning. Idag är vi 1500 medarbetare och vi finns i hela Malmö. Vi arbetar för att ungdomar och vuxna ska nå målen för sin utbildning och bli aktiva i vårt samhälle. Vi finns för att skapa bästa möjliga förutsättningar för Malmöborna att kunna växa genom livslångt lärande. I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?   Information om tjänsten
Anställningsform:Tidsbegränsad anställning, 2020-08-12 – 2020-12-20
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: 2020-08-12   Övrigt
Om du har sökt tjänster i Malmö stad tidigare så kanske du märker att du till denna tjänst söker på ett nytt sätt, via ett nytt rekryteringssystem. Vi byter rekryteringssystem för att de ska var enklare för dig att söka våra tjänster. Om du har sökt i vårt tidigare system Visma Recruit, och vill återanvända din ansökan i denna rekrytering kan du logga in på ditt konto i Visma Recruit och ladda ner ditt tidigare CV och personliga brev. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Det innebär att vi inte behandlar din jobbansökan konfidentiellt. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande. Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Ansök här: https://www.careerbuilder.se/jobs/j3s4pz624dww77sb8n0?job_did=J3S4PZ624DWW77SB8N0&siteid=int_seindeedpd&utm_source=indeed&utm_medium=aggregator&utm_campaign=all-jobs&show=yes