Välj en sida

 

Butikssäljare 50%

Stadium – Helsingborg

 

OM DU HAR VILJAN, HAR VI RESTEN


Vill du jobba i ett team med engagerade kollegor, fyllt med energi? Ser du dig själv som driven, serviceinriktad och kommunikativ? Toppen, då kanske du är vår nästa stjärnspelare! Vi söker en butikssäljare till vårt team.

Stadiums mission är att inspirera till ett aktivt liv för alla. För att kunna göra det måste alla våra medarbetare har roligt på jobbet och drivas av samma sak som oss: att aktivera världen – vad är din drivkraft?

 

Vad gör en butikssäljare på Stadium?
Våra kunder ska känna sig välkomna hos oss, de ska bli inbjudna till en kundupplevelse runt hela löparbanan. En upplevelse som kännetecknas av service i världsklass. Som butikssäljare skapar du förutsättningar för våra kunder att hitta de produkter de söker. Den dagliga servicen inkluderar att stå i kassan, personlig försäljning och att se till att butiken är visuellt attraktiv och inspirerande, välfylld med våra produkter. Om du har intresse och kunskap om våra varumärken och produkter, är det ett stort plus.

 

Vem är du?
Vi tror att du delar vårt sätt att tänka och våra övertygelser när det kommer till att se möjligheter i alla utmaningar. Du tycker om att ha mycket ansvar och möjlighet att växa i din roll. För att jobba på Stadium måste du vara minst 18 år. Om du har butikserfarenhet är det ett plus.

 

Vad erbjuder vi dig?
Vi är det lilla familjeföretaget som har växt och blivit en av de största sports retail-företagen i norra Europa och vi har gjort det utan att tappa familjekänslan. Vi är fortfarande en stor familj som skapar resultat som ett lag med passion, energi, innovation, laganda och enkelhet. Vi erbjuder en plats i vårt lag vilken kommer ge dig möjligheten till att växa och bli en del av vår mission: att aktivera världen!

Läs mer om vårt lag på karriar.stadium.se, på Instagram workatstadium eller vår LinkedIn.

 

Varaktighet/arbetstid
Tjänsten är tillsvidare på 50% med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas.

 

Ansökan
Som en del i rekryteringsprocessen kommer du att få en inbjudan till din e-mail till att besvara ett personlighetstest. Det tar ca 15 minuter att besvara testet. Vi kommunicerar mestadels genom mail så se till att hålla koll på din inkorg, håll även koll på skräpposten för säkerhets skull.

Eftersom vi alltid vill göra saker så enkelt som möjligt är det inte säkert att vi väntar till sista ansökningsdag innan vi går vidare i rekryteringsprocessen. Så vänta inte, sök redan nu.

 

Välkommen med din ansökan. Come join the movement!

 

Vi har riktigt bra förmåner

En arbetsplats där alla är välkomna

Utbildning och utveckling

Gemenskap och glädje

Rättvis och marknadsmässig lön

Träningsbidrag

Personalrabatt

 

Ansök här: https://emp.jobylon.com/jobs/84260-stadium-sweden-butikssaljare-50-stadium-kullagatan/

 

 

Sommarpersonal till Vellinge

Systembolaget – Vellinge

 

Vill du jobba hos oss i sommar? Vi söker dig som gillar att möta människor och brinner för service!


Till butiken i Vellinge söker vi försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Anställningen sträcker sig över sommarmånaderna och du kommer att ha en viktig roll hos oss. Tjänsten är på deltid.

Om arbetet
Som försäljare är du Systembolagets ansikte utåt. Det viktigaste i rollen är att erbjuda alla kunder bästa tänkbara service. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassan eller på lagret, samt plocka upp varor i butiken. Stark teamkänsla, högt tempo och trevliga möten kännetecknar arbetet.

Vi möter många olika människor i butikerna, vårt mål är att spegla samhället, så alla är välkomna att söka arbete hos oss! Talar du något annat språk än svenska är det en tillgång.

Observera att för att arbeta hos oss behöver du vara 20 år eller äldre.

Om din utveckling hos oss
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Alla nyanställda får till exempel en introduktionsdag som genomförs i det område butiken tillhör.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Carl-Henrik Svensson, butikschef, på telefonnummer: 040-420 105.

Ansökan
Vid intresse är du välkommen att registrera din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 26 maj. Vi behandlar ansökningar löpande, och butiken kan komma att avsluta sin annonsering tidigare. Vi tar inte emot ansökningar via mejl eller brev.

Systembolagets uppdrag baserar sig på omsorgen om folkhälsan. Visionen är att skapa ett samhälle där alkoholdrycker njuts med omsorg om hälsan så att ingen tar skada. Systembolaget bidrar med kunskap, både när det gäller mat och dryck och alkoholens påverkan på hälsan. På så vis vill vi inspirera till medvetna dryckesval och ett hälsosammare förhållningssätt till alkohol. För mer information se omsystembolaget.se.

 

Ansök här: https://www.omsystembolaget.se/jobba-hos-oss/soka-jobb/lediga-jobb/sommarpersonal-till-vellinge-2361

 

Butikssäljare till OKQ8

OKQ8 – Glumslöv

 

Några av våra medarbetare

LINNEA HANSSON

Butikssäljare

”Det bästa med OKQ8 är den positiva energin man får utav kunderna och sina kollegor.”

MATTIAS SUNDSTRÖM

Säljchef

”Det bästa med mitt jobb är variationen. Ingen dag är den andra lik. Samt lagandan, vi har så kul tillsammans.”

ÅSA STEINBAUER

Biträdande Säljchef

”Ingen dag är den andra lik, OKQ8 är en lärorik arbetsplats där du går hem med en ny erfarenhet varje dag!”

PÄR NEUMAN

Area Manager/Försäljningschef

”OKQ8 erbjuder många spännande roller inom olika områden och härliga möjligheter att växa och utvecklas!”

Vi söker

Vi värdesätter din personlighet framför tidigare erfarenhet och utbildning. Du är en positiv person som gillar att träffa nya människor. Du tycker om att arbeta i högt tempo och ser fram emot att vara en del av ett sammansvetsat team som tillsammans löser det arbetsdagen har att bjuda på. Det är meriterande om du tidigare jobbat med service eller försäljning. B-Körkort är det enda formella kravet.

Vi erbjuder

OKQ8 erbjuder en spännande arbetsplats, med rolig atmosfär och härliga kollegor. Här arbetar människor i alla åldrar med olika bakgrund. Vi tror på utveckling av oss själva. Det du inte kan innan du börjar – det lär vi dig! Att arbeta på en av våra stationer ger dig en fin språngbräda in i arbetslivet och karriären.

Som Butikssäljare arbetar du skifttjänstgöring. Denna tjänst är en behovsanställning. Stationen har öppet vardagar mellan klockan 00:00 – 00:00 och helger mellan klockan 00:00 – 00:00.

 

Kan du göra oss ännu bättre? Sök då tjänsten redan idag!

OKQ8 Scandinavia arbetar för att vara en jämställd arbetsplats med medarbetare som trivs och utvecklas och där olikheter uppmuntras. Vi vill vara ett företag som speglar samhället, med en inkluderande kultur som hjälper till att minska utanförskap och bidrar till mångfald.

 

Ansök här: https://emp.jobylon.com/jobs/83987-okq8-butikssaljare-till-okq8-glumslov-norrgaende-behovsanstallning/

 

 

Bibliotekarie

Högskolan Kristianstad

 

Under hösten behöver vi förstärkning i personalgruppen och kanske är det just dig vi söker!

Om du vill arbeta med goda kollegor i en avdelning med utvecklingsvilja, hög kompetens, varierade arbetsuppgifter och möjlighet att påverka är du varmt välkommen att söka.

Som bibliotekarie på Högskolan Kristianstad tillhör du avdelningen bibliotek och högskolepedagogik, som bedriver en bred verksamhet med pedagogiskt och akademiskt stöd åt studenter, lärare och forskare i deras lärande, pedagogiska gärning och forskning. Avdelningen består av bibliotekspersonal, högskolepedagogiska utvecklare, IKT-pedagoger, utvecklare för breddat deltagande och utvecklare av lärverkstäder. Tillsammans är vi 22 medarbetare som arbetar för att vara en lärande organisation med hög servicenivå och ett gott arbetsklimat.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är förvärv av litteratur, katalogisering samt kvalitetskontroll och publicering av poster i högskolans publikationsdatabas. Som bibliotekarie bemannar du tillsammans med kollegor bibliotekets informationsdisk där du möter studenter, högskolans anställda och allmänhet. Arbetet är varierat och du arbetar både självständigt och tillsammans med kollegorna på biblioteket.

Behörighet och önskvärda kvalifikationer

Vi söker dig som har akademisk examen i biblioteks- och informationsvetenskap eller motsvarande. Du har erfarenhet av biblioteksarbete och det är meriterande med erfarenhet från universitets- eller högskolebibliotek. Det är meriterande med ubildning och erfarenhet av arbete i klassifikationssystemet Dewey. Det är även meriterande med förvärv inom en bredd av områden som arbetsliv, juridik, teknik, informatik, datavetenskap och samhällsämnen.

Om du har arbetat med publicering och kvalitetskontroll av poster i publikationsdatabas är det en merit. Du har goda IT-kunskaper och din förmåga att kommunicera på svenska och engelska är mycket god. Det är meriterande med erfarenheter av katalogisering i LIBRIS XL, arbete med publicering av rapporter, artiklar, konferensbidrag och studentuppsatser i publiceringsverktyget DiVA.

I ditt arbete har du lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du arbetar bra med andra och relaterar sig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du tar initiativ, sätter igång aktiviteter och kan prioritera utifrån verksamhetens behov. Du har en god förmåga och intresse av att arbeta detaljorienterat och med stor noggrannhet. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Övrigt

Tjänsten är en allmän visstidsanställning på 80-100% under perioden 2021-09-01-2021-12-31. Placering är på vårt vackra campus i Kristianstad med goda bussförbindelser och parkeringsmöjligheter. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas.

Ansökan

Välkommen med din ansökan tillsammans med CV och personligt brev.

Sista ansökningsdag är 2021-06-01.

Har du frågor om hur du gör din ansökan kontakta systemets support på 0520-58 00 50 eller via supportrutan.

Arbetsplats Högskolan Kristianstad

Högskolan Kristianstad är Sveriges mest sökta högskola med några av landets mest attraktiva utbildningar. En liten men samtidigt stor högskola samlad på ett vackert campus. Vi är stolta över våra 500 anställda och 14 000 studenter med den mångfald de representerar. Närhet, öppenhet, jämställdhet och respekt är våra ledord och genomsyrar alla våra 50 program och 270 fristående kurser. Med ett stort utbud på distans är vi långt fram i utvecklingen av distanspedagogik. Forskningen som bedrivs hos oss är driven av samhällsutmaningar, praktiknära och integrerad med våra undervisningsområden. Som arbetsgivare vill vi vara en attraktiv arbetsplats där alla kan göra skillnad. Högskolan Kristianstad eftersträvar en jämn könsfördelning och mångfald.

 

Till annonsförsäljare och rekryteringsföretag: Vi undanber oss vänligen direktkontakt med rekryteringsföretag och försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

Ansök här: https://hkr.varbi.com/se/what:job/jobID:400270/type:job/where:62/apply:1

 

Sommarpersonal för Flying Tiger Copenhagen, Ystad

Flying Tiger Copenhagen – Ystad

 

Föreställ dig ett arbete där dagarna flyger förbi. En arbetsplats omgiven av kreativa produkter och härliga kollegor. En plats med glada och lojala kunder. Så är det hos Flying Tiger Copenhagen, och nu vill vi ha dig ombord! Brinner du också för att alltid ge kunden det lilla extra? Då tycker vi att du ska bli vår nya kollega i Ystad.

Det krävs något utöver det vanliga att arbeta hos oss på Flying Tiger Copenhagen. Du ska veta vad god service är och brinna för att visa det! Våra kunder ska känna sig välkomna i våra butiker och lämna med ett leende på läpparna och en lust att komma tillbaka!

 

Vem är du?

Det ska vara roligt att vara i en Flying Tiger Copenhagen butik – både för våra kunder, och för dem som arbetar där. Därför är du en person som sprider positiv energi som smittar av sig på både kunder och kollegor. Du är bra på att hålla i ordning runt om kring dig och ser till att butiken alltid ser fin och inbjudande ut. Din främsta arbetsuppgift är att ta hand om våra kunder men innefattar också att packa upp leveranser, exponera varor och kassaarbete.

 

Vi förväntar oss att du är:

 • Serviceinriktad

 • Ansvarstagande

 • Lösningsorienterad och effektiv

 • Samarbetsvillig och flexibel

 • Någon som trivs med att arbeta i ett högt tempo

   

Vilka är vi?

Hos oss på Flying Tiger Copenhagen har vi starka värderingar som vägleder oss i allt vi gör – från hur vi tänker till hur vi arbetar. Vi har en öppen kultur där vi värdesätter varandra och skapar plats för olikheter, innovation och människor som är genuint intresserade av andra människor. Vi har en kreativ och informell atmosfär, där vi välkomnar mångfald och där samspel och team-spirit är nyckeln till framgång!

Låter det som något du vill vara en del av? Då finns det inget att vänta på – vi ser fram emot att höra från dig!

 

Tjänsten är tidsbegränsad och upphör efter överenskommelse med butikschef

Rekrytering kan ske löpande, så skynda dig att skicka in din ansökan!

 

Ansök här: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1917&ProjectId=147365&DepartmentId=19227&MediaId=5&SkipAdvertisement=False&utm_source=Indeed&utm_medium=organic&utm_campaign=Indeed

 

Sommarvikariat som granskare på överförmyndarenheten

Höörs kommun – Höör

 

Om arbetsplatsen

Höör ligger mitt i Skåne, har goda tågförbindelser, vacker natur, snart 17 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1400 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och hjälps åt att skapa god arbetstrivsel genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor och medborgare. Hög serviceanda, professionalitet och engagemang utmärker vår organisation.

Vi söker nu en sommarvikarie till vårt kansli.

Arbetsuppgifter

Vi vill under juni och juli månad ta hjälp av någon som kan granska årsräkningar. Även andra administrativa uppgifter kan tillkomma.

Kvalifikationer

Det finns rutiner att utgå ifrån, men det är meriterande med erfarenhet från ekonomiskt arbete, arbete inom socialtjänst eller liknande som ger insyn i arbetet med människor med behov av hjälp alternativt en annan bakgrund som arbetsgivaren bedömer ge en likvärdig kompetens.

Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och Wärna är meriterande.

Anställningens omfattning

Sommarvikariat under juni och juli.

Ansökan

Referensnummer: 60/21

 

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

 

 

Ansök här: https://www.offentligajobb.se/jobad/sommarvikariat-som-granskare-p%C3%A5-%C3%B6verf%C3%B6rmyndarenheten-med-omg%C3%A5ende-start_h%C3%B6%C3%B6r-sk%C3%A5ne-l%C3%A4n-sverige_575f8580-b6ce-44c9-9497-f104ea7e19e2

 

Nämndsekreterare till vårt kommunledningskansli

Höörs kommun – Höör

 

Om arbetsplatsen

Höör ligger mitt i Skåne, har goda tågförbindelser, vacker natur, snart 17 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1400 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och hjälps åt att skapa god arbetstrivsel genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor och medborgare. Hög serviceanda, professionalitet och engagemang utmärker vår organisation.

Vi söker nu en nämndsekreterare till en tillsvidaretjänst med start i augusti.

Arbetsuppgifter

I Höörs kommun har vi en central nämndsekreterarfunktion, du kommer därför ingå i en grupp där du har flera kollegor som har samma typ av arbetsuppgifter som dig.

Ditt uppdrag som nämndsekreterare innebär bland annat att bereda och handlägga ärenden till olika nämnder och deras arbetsutskott samt att vara sekreterare på nämndsmöten och arbetsutskottsmöten. Ansvar kommer vara den kommungemensamma nämnden för VA och Räddningstjänst och Barn- och utbildningsnämnden. Därutöver förekommer administrativa uppgifter och arbete med våra stiftelser.

Du kan, när behov uppstår, delta i arbetet med att ta emot och registrera inkommande post, e-post m.m. till kommunledningskontoret och delta i arbetet med att samordna och administrera kommunens ärendeprocesser. Du kommer även att delta i genomförandet av allmänna val och val till Europaparlamentet och vara behjälplig med övriga arbetsuppgifter på kansliet.

Arbetet innebär att du ibland arbetar kvällstid, vi tillämpar då förskjuten arbetstid.

Kvalifikationer

Du som söker har juridisk eller samhällsvetenskaplig högskoleutbildning eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer som en likvärdig kompetens eller erfarenhet av arbete som nämndsekreterare. Har du kunskaper i kommunallagen, förvaltningslagen, GDPR, offentlighet- och sekretesslagen är det meriterade. Det är en fördel om du har erfarenhet av liknande arbete och har arbetat i diariesystemet w3d3 då kommunen arbetar med digital möteshantering. . Det är även meriterande om du deltagit i projekt rörande implementering av ärendehanteringssystem samt om du har erfarenhet av arbete som huvudregistrator.

Det är viktigt att du kan strukturera ditt arbete och arbeta självständigt men du behöver också ha mycket god samarbetsförmåga och trivas i servicerollen. Du är kvalitetsmedveten och delar aktivt med dig av ny kunskap och idéer, så att verksamheten kan utvecklas.

Vid rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen till en tjänst med goda utvecklingsmöjligheter, flextid och trevliga kollegor.

Anställningens omfattning

Tillträde: 2021-08-02

Tillträde enligt överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer: 61/21

 

Lön

Löneform: Månadslön.

 

Ansök här: https://www.offentligajobb.se/jobad/n%C3%A4mndsekreterare-till-v%C3%A5rt-kommunledningskansli_h%C3%B6%C3%B6r-sk%C3%A5ne-l%C3%A4n-sverige_f0939420-35ec-414d-bdaa-169899234cfc

 

 

Kundtjänstmedarbetare

Bildeve AB – Helsingborg

 

Bildeve söker en driven kundservicemedarbetaretill vår marknadsplats. I rollen som kundservicemedarbetare arbetar du med kundkommunikation både vad gäller inkommande ärende men även utgående kommunikation där vi kontaktar kund för information, försäljning, uppföljning mm. Som kundtjänstmedarbetare kommunicerar du med kunder t e x genom chatt, epost, telefon, sociala medier, bildeve.se och personliga möten med kund.
Hjälpa kunder som kontaktar oss via telefon, chatt och e-post.
Kontakta kunder, för försäljning samt uppföljning och information.
Administrativa uppgifter såsom utskick av bekräftelsebrev, hantering av serviceavtal m.m.
Butiksförsäljning av reservdelar och tillbehör.
Mottagning/Utlämning samt kassahantering i samband med verkstadsbesök.
Hantering av verkstadshyrbilar, skötsel samt avstämning.
Du kommer ingå i ett team med 10 andra kollegor. Du kommer att ha daglig kundkontakt via telefon, mail och chatt. En betydande del för din framgång i rollen är din kommunikativa förmåga att hjälpa kunden. Vi vill att våra kunders kontakt med Bildeve blir en positiv upplevelse.
Är det dig vi söker?
I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet, men du som söker ska ha genomgått din gymnasieutbildning och ett par års erfarenhet av att ha arbetat med kundservice/support. Du hanterar det svenska och engelska språket i både tal och skrift. Du har god datorvana och sätter dig snabbt in i administrativa system. Som person är du engagerad och har en naturlig känsla för service och sätter alltid kunden i centrum. Du har ett eget driv, trivs i ett högt arbetstempo och har förmågan att självständigt organisera det dagliga arbetet.
Tjänsten är en visstidsanställning under sommaren men för rätt person så tror vi på en fortsättning även i höst. Arbetstid: rullande schema vardagar 07.00-18.00 visst helgarbete förekommer.


Ansökan


Då vi arbetar med löpande urval till tjänsten ber vi din ansökan snarast.

 

Ansök här: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationForm/SinglePageApplicationForm.aspx?cid=1720&departmentId=18959&ProjectId=143620&MediaId=4615

 

Återförsäljare till Operatören Tre & Halebop

Msapp AB – Malmö

 

Du som Säljare har en roll som finns på de flesta företag, kanske är det till och med den viktigaste positionen för många företag. En säljares ansvarsområden består nämligen till stor del av att bidra till ökad försäljning och därmed öka företagets tillväxt.

Nu söker vi säljare med start Juni och Juli med och utan erfarenhet.

Vi erbjuder dig:

 • En arbetsplats som prioriterar din arbetsmiljö

 • Belöning för god prestation

 • Språngbräda för unga människor

 • Arbetsplats som fokuserar på mångfald och kreativitet.

 • Garantilön

Vi söker dig:

 • Som vill utvecklas inom försäljning

 • Har driv och passion så vill vi ge dig chansen hos oss att utvecklas.

 • Plus poäng om du har jobbat inom Telekom tidigare, men inget krav.

 • Som gillar en ung miljö med högt i tak

 • För dig som gillar provisionsbaserat jobb där du själv kan påverka din framgång utan tak.

 

Ansök här: https://www.tellsome.se/jobs/1184373-aterforsaljare-till-operatoren-tre-halebop?promotion=238389-arbetsformedlingen

 

 

Butikssäljare Sony Store

Retail United – Lund

 

Arbetet i Sony Store i Lund innebär butiksförsäljning till både privat- och företagskunder. Till butiken kommer även kunder med servicefrågor och de som behöver hjälp med installationer. Butiken har alltid de senaste produkterna på marknaden och många kunder kommer in bara för att uppleva och upptäcka den senaste tekniken.

Din profil:

 • Vi söker en person med stort intresse för service, teknik och är noggrann i ditt arbetssätt.

 • Du ska förmedla hög servicekänsla och kvalitet vid försäljning och ha ett passionerat intresse för våra produkter och alltid hålla dig uppdaterad kring sortimentet.

 • Erfarenhet inom hemelektronik, telekom och butiksförsäljning är meriterande.

 • Teknikintresse.

 • Grundläggande datorkunskap är ett krav.

 • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift är ett krav.

Vi är ett litet team och lägger stor vikt vid personlig tillämpning. Tjänsten är ett sommarvikariat under veckorna 28, 31 och 32. Vi arbetar löpande med denna rekrytering och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2021-06-10.

Arbetsgivare: Retail United AB
Anställningsform: Behovsanställning
Placering: Lund
Varaktighet: Sommarvikariat under veckorna 28, 31 och 32

Känner du igen dig i vår beskrivning? Varmt välkommen in med din ansökan!

Ansökan! Skicka ditt CV samt personligt brev genom att klicka på ansökningslänken.

Ansök här: https://retailunited.se/work/butikssaljare-sony-store/

Studieadministratör vid Juridiska institutionen

Lunds Universitet – Lund

Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens 100 främsta lärosäten. Här finns 40 000 studenter och fler än 8 000 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.

Juridiska fakulteten är en av Lunds universitets fyra ursprungliga fakulteter. Vid fakulteten verkar ca 2000 studenter på grundnivå och avancerad nivå och ett 160-tal anställda varav ett 40-tal är doktorander.

Mer information om fakulteten finns på vår hemsida www.jur.lu.se

Arbetsuppgifter

Arbetet som studieadministratör innebär att sköta den administration som hör till ett antal kurser och att vara ett administrativt stöd till de lärare som undervisar inom ramen för de aktuella kurserna. I arbetet ingår att kommunicera med studenter och lärare samt med övriga medarbetare inom avdelningen och på institutionen.

Tjänsten innefattar också koordinering av tentamensvakter.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är följande:

 • hantering av inlämningsuppgifter, närvarolistor, kursplaner, kursmaterial, kompendier och examinationsmoment

 • tentamensadministration

 • koordinering av tentamensvakter (planering, rekrytering, timrapportering m.m.)

 • registreringar i universitetets databas för studiedokumentation

 • uppdatering av kurshemsidor och publicering av information på Blackboard

 • schemaläggning och lokalbokning i samarbete med lärare

 • administrativt stöd till lärare

 • ge stöd och service till externa föreläsare samt hantera deras timrapporter

 • ge administrativ service till studenterna

 • bistå studievägledningen med diarieföring

 • administrativ resurs inom avdelningen för utbildningsservice, i huvudsak för att vid behov bistå övriga medarbetare

Arbetsuppgifter av typen enklare administration, t.ex. kopiering och sortering förekommer.

Det kan även bli aktuellt med andra arbetsuppgifter knutna till studievägledarnas arbetsuppgifter.


Kvalifikationer

En examen från en av de teoretiska gymnasieinriktningarna är ett krav. Utbildning på högskolenivå är meriterande.

Eftersom arbetet huvudsakligen består av administration och av att ge service är erfarenhet av arbete där administration och service tillhör de huvudsakliga arbetsuppgifterna ett krav. Erfarenhet av administrativt arbete inom universitet eller högskola är meriterande. Du måste även ha erfarenhet av schemaläggning och resultatregistreringar. Meriterande är erfarenhet av kursadministration och systemen TimeEdit, Ladok, DigiExam, W3D3, och Blackboard. Då tjänsten innefattar koordinering av tentamensvakter samt hantering av tidrapporter för externa föreläsare är det meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt systemet Primula.

Du måste ha goda kunskaper i både det svenska och engelska språket såväl muntligen som skriftligen eftersom studieadministratören måste kunna kommunicera med både anställda och studenter. Arbetet som studieadministratör är till stora delar ett självständigt arbete men innebär även många sociala kontakter, varför det är viktigt att ha en mycket väl utvecklad servicekänsla samt förmåga att kommunicera på ett lyhört och smidigt sätt.

Terminens början och slut är mycket arbetsintensiva vilket ställer krav på noggrannhet, effektivitet, och ett strukturerat arbetssätt. Arbetet sker till stor del i samarbete med andra vilket förutsätter att du tycker om att arbeta tillsammans med andra människor och har en god samarbetsförmåga. Eftersom arbetet och arbetssätten fortlöpande utvecklas är det av stor vikt att du har ett flexibelt förhållningssätt och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du ska också ha förmåga att ta egna initiativ och vara självgående. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Lunds universitet välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Vi ser jämställdhet och mångfald som en styrka och tillgång. Välkommen med din ansökan!

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Ange gärna löneanspråk i din ansökan.

Vikariat i cirka ett år.

Lunds universitet välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Vi ser jämställdhet och mångfald som en styrka och tillgång. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla kontakter från annonsförsäljare, rekryterings- och bemanningsföretag på grund av statliga upphandlingsregler.

Ansök här: https://lu.varbi.com/se/what:job/jobID:404958/type:job/where:62/apply:1