Välj en sida

Telefon informatör

Homefood & Hemkört i Sverige ABHelsingborg

Informera om Mat till Företag

Kontakta alla typer av företag, informera
om Homefood & Hemkört

Ringa upp prata med Mat ansvarig, berätta om oss och vad vi kan erbjuda,
Få in lite uppgifter så att vi kan skicka ut info varje vecka till dem om menyer etc

se: Homefood.nu
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök här: https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/annonser/24483843

Svågertorp söker deltid säljare

Elgiganten – Malmö

Vi söker en säljare till avdelningen Home där vi erbjuder produkter inom Kök, Hushåll och Vitvaror. Tjänsten avser deltid, extra vid behov.

Har du lätt att prata med folk och behärskar samtidigt konsten att lyssna? Då har du bra förutsättningar att bli en skicklig Säljare hos oss.

Den viktigaste uppgiften som säljare på Elgiganten är att hitta den perfekta lösningen för våra kunders frågor, utmaningar och önskemål. Det är en enkel match för dig som vill vara bäst i allt du gör och som är resultat- och lösningsorienterad. Att arbeta för Elgiganten är både roligt, utmanande och fartfyllt.

Arbetsuppgifter
Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer, tillsammans med dina kollegor, att vara att göra våra kunder 100 % nöjda varje dag – och att ha roligt under tiden!

  • Hjälpa kunder att hitta sin bästa lösning
  • Erbjuda och sälja produkter och tjänster
  • Träning och utbildning

Profil & Bakgrund
Du älskar att nå dina mål – och när du gör det, vill vi fira det med dig. Är du också snabblärd, nyfiken och kreativ så är du är en väldigt bra kandidat för detta jobb.

Ett intresse för de varor och tjänster som vi säljer är en stor fördel, men inte ett krav. Du får en bra introduktion som kommer att förse dig med de kunskaper och expertis som du behöver samt som ger dig rätt förutsättningar att lyckas och trivas.

Arbetsglädje
Här jobbar ett gäng personer som är drivna och intresserade i kontakt med kunder och kollegor. Vi är ärliga, ödmjuka och lyssnar på kunden och kundens behov. Vi söker en kollega som är en peppande, lojal och hjälpsam person som ställer upp för andra. Som löser problem som uppstår på ett effektivt sätt och håller dig uppdaterad på företagets produkter.

Vår kultur är viktig för oss och i stort sett allt som du gör som medarbetare på Elgiganten genomsyras av våra tre grundstenar: Ansvarstagande, Engagemang och Effektivitet.

De som har affärssinne, gillar att tävla och vill bidra till positiva resultat för företaget brukar trivas väl hos oss. Det är personer som gillar att utvecklas och tar sig an sina arbetsuppgifter på ett effektivt, strukturerat och noggrant sätt. Är du en av dem? Då gillar du säkert snabba förändringar och det faller sig naturligt för dig att ta egna initiativ. Vi kommer att ha kul tillsammans!

Utveckling på Elgiganten
Vårt mål är att bli branschens bästa arbetsgivare och vi tror att vi når dit genom ett gott ledarskap. På Elgiganten skapar en god ledare engagemang, arbetsglädje och motiverade medarbetare med hjälp av en stor portion vanlig snällhet och sunt förnuft. Som stöd finns en stöttande varuhuschef och ett omfattande utbildningsprogram i ledarskap och personlig utveckling.

Har du massor av energi, är social och är bra på ditt jobb, kan vi garantera att du får både möjligheter och utmaningar hos oss. Vi investerar årligen över 50 mkr och 36.000 kursdagar i att utbilda och träna våra medarbetare inom produktkunskap, försäljning och kundvård

Elgiganten erbjuder

  • Avtalsenlig lön och pension
  • Generöst bonusavtal
  • Förmåner inom friskvård och personalköp
  • Internt utbildningsprogram för medarbetare och ledare
  • Goda karriärmöjligheter

På Elgiganten strävar vi efter mångfald och välkomnar därför alla sökanden oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund. Vi tror att detta bidrar till en mer dynamisk arbetsplats där allas unika erfarenheter och kompetenser gör oss bättre.

Ansökningar utvärderas löpande och hittar vi en passande Gigant kan rekryteringsprocessen gå snabbare än planerat.

Tycker du detta låter kul? Då hoppas vi att du vill jobba hos oss!
Varmt välkommen med din ansökan.

Observera att vi använder oss av lämplighets- och personlighetstest i vår rekrytering.

 

Ansök här: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1548&ProjectId=152158&DepartmentId=19529&MediaId=4629&SkipAdvertisement=False&uiculture=sv

McDonald’s Hässleholm söker DELTIDs anställd

McDonaldś – Hässleholm

Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja och en av Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. De flesta restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Twitter, Facebook och Instagram.

 

Vi söker nya medarbetare som brinner för att ge god service och som alltid vill överträffa våra gästers förväntningar!

Vi erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete där arbetsuppgifterna varierar från att i mötet med gästen ge den bästa restaurangupplevelsen, till att tillaga vår goda mat samt att se till att vårt kök och matsal är i toppskick.

Hos oss är driv och viljan att lära viktigare än betyg eller många rader på CV´t.

Ett jobb på McDonald’s ger dig färdigheter och erfarenheter som du har nytta av resten av livet. Det handlar t ex om ordning och reda, ledarskap och samarbetsförmåga.

På McDonald’s startar utbildningen från dag ett och det finns en tydlig karriärtrappa för den som vill utvecklas hos oss.

 

 

Vi söker dig som gillar…

SERVICE
att möta nya människor och vill bemöta alla med ett leende för att bidra till den bästa restaurangupplevelsen
TEAM WORK
att arbeta tillsammans med kollegor och vill ha roligt på jobbet
TEMPO
när det är full fart och inte är rädd för att hugga i eller ta initiativ
EGET DRIV
att lära dig nya saker, utvecklas och ta eget ansvar

 

Information om tjänsten

Tjänsten är deltid, antal timmar bestäms på intervjun, men ca 50-75% tjänst.

Tiderna varierar mellan 5.00-02.00 måndag-söndag.

Bor man utanför Hässleholm/Stoby så krävs körkort och tillgång till bil.

Om du väljs ut till intervju så kommer du att bli kontaktad via mail eller telefon.

 

 

Ansökan

Låter det här som ett jobb för dig? Registrera då din ansökan hos oss så snart som möjligt!

I och med covid-19 så kan rekryteringen ta längre tid än vanligt, då vi kommer anpassa våra rekryteringar enligt rekomendationer.

 

Ansök här: https://mcdonalds.attract.reachmee.com/jobs/5527-mcdonalds-hassleholm-soker-deltids-anstalld?utm_source=Indeed.com&utm_medium=organic&sourceType=PREMIUM_POST_SITE

 

 

Orderadministratör på 50 %

BoxflowÖrkelljunga

Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg och Malmö. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow växer snabbt och beräknas 2021 omsätta över 100 miljoner och vara fler än 150 anställda.

 

Om tjänsten

Vi söker nu en Orderadministratör på 50 % till vår kund i Örkelljunga. Ett spännande uppdrag där vi gärna ser att du kan arbeta deltid måndag-fredag. Tjänsten innebär att du är kundkontakt för en av företagets största kunder. Du hanterar den dagliga kontakten gällande order och produktion. Där du kommer arbeta under ett högt tempo med mycket kundkontakt.

 

 

Profil & bakgrund

Som person är du stresstålig, strukturerad och positiv samt duktig på att prioritera dina arbetsuppgifter. Vi ser att du behärskar svenska samt engelska i både tal och skrift. Även tidigare erfarenhet av arbete i affärssystem är ett krav.

Vi ser det som meriterande om du kan tyska i tal och skrift, har tidigare erfarenhet av SAP, transportbokning samt kundrelationer.

 

Ansök här: https://boxflow.teamtailor.com/jobs/1045849-orderadministrator-pa-50