Välj en sida

Säsongsarbetare till Findus i Bjuv!

Findus AB – Bjuv

Findus Sverige AB är ett av Sveriges ledande livsmedelsföretag. Kvalitet, matglädje och passion är sedan starten på 1940-talet nyckelord för verksamheten. Vårt engagemang bygger på att vi vill hjälpa alla som lagar mat att göra livet godare i flera avseenden. Oavsett om du lagar mat privat – till dig själv, till vänner eller familj – eller om du i din yrkesroll lagar mat – till skolbarn, restaurangbesökare eller äldre – vill Findus bidra med naturlig, näringsrik och hållbar mat, varje dag.

Findus Sverige är marknadsledande inom frysta grönsaker, fisk och lagade rätter i Sverige. Bolaget omsätter 2,5 miljarder kronor och sysselsätter ca 180 medarbetare i Sverige. Verksamheten leds från huvudkontoret i Malmö. Findus Sverige ingår i Nomad Foods, Västeuropas största livsmedelsbolag inom kategorin fryst mat. Bolaget marknadsför produkter under varumärkena Findus, Birds Eye, Iglo, la Cocinera, Lutosa, Aunt Bessie’s och Goodfella’s.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett stimulerande, ansvarsfullt och självständigt arbete där vi utbildar dig i din nya roll. Vi är ett företag med stor passion för mat, där hållbarhet och värderingar driver oss framåt. Vi älskar våra varumärken och ser nyfiket på framtiden. Vi arbetar i en internationell miljö och möjligheterna att utvecklas med oss är stora.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Till Findus avdelning AGRI Forskning och utveckling i Bjuv, söker vi nu säsongsanställda med start i juni 2021.

I vår verksamhet ingår försöksarbete i fält och växthus. Främst jobbar vi med utveckling av sorter och växtskyddsmetoder. Vi driver egen växtförädling för ärter. Dessutom samarbetar vi med olika partners, bland annat för utveckling av biologiska växtskyddsmetoder samt undersökningar av hur olika ”nyttigheter” i grönsaker påverkas av odling och process.

Du kommer att arbeta praktiskt på försöksstationen och med våra försök. I arbete ingår praktiskt fältarbete, skörd av försöksparceller och tröskning av gröna ärter, utföra T-tals-mätningar, gradering, hantering av ärtprover m.m. Arbetet är omväxlande och säsongsbetonat. Vi arbetare mycket utomhus och är ute trots väderlek.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Manuellt skörda försöksparceller av gröna ärter
 • Gradering av agronomiska egenskaper
 • Utföra T-talsmätningar
 • Hantera ärtprover från försök vid provtröskan
 • Registrering av data i Notepad och/eller dator
 • Blanchera och provinlägga ärtprover
 • Manuell ogräsrensning och annat praktiskt fält arbete
 • Manuell skörd av frömogna ärter
 • Praktiskt arbete vid underhåll av försöksstation samt övriga förekommande arbetsuppgifter på försöksstationen

Tunga lyft kan förekomma.

Vi söker dig som har:

 • B-körkort (krav)
 • Vi ser gärna att du har truckkort, är van att köra med släp och vagn samt traktor.
 • Vi ser det vidare som en stor fördel om du har erfarenhet inom ovan beskrivna arbetsmoment eller vana av lantbruksarbete.

Antal tjänster: 5 stycken

Anställningens omfattning: 1 juni – 30 september 2021. En av tjänsterna hoppas vi kan starta redan i april. Ange isåfall i din ansökan om du kan börja redan då. Övertid och helgarbete kan förekomma.

Sista ansökningsdag: 14 mars 2021. Tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Löpande urval tillämpas.

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse

Ansökningar tas endast emot på hemsidan.

Placering Bjuv, Selleberga

Ansök här: http://findus.teamtailor.com/jobs/1080642-sasongsarbetare-till-findus-i-bjuv?promotion=209316-arbetsformedlingen

Service Center-konsult inom ekonomi

VismaMalmö

Vi söker en Service Center-konsult med kunskaper inom ekonomi och ett brinnande intresse för kundservice. Är du tekniskt intresserad, analytiskt lagd och lösningsfokuserad – då kan det här vara tjänsten för dig!

Vi söker dig till vårt Service Center-team i Skellefteå. Möjliga placeringsorter kan också vara Malmö eller Stockholm. Hos oss erbjuds du goda utvecklingsmöjligheter samt utrymme för nytänkande, proaktivitet och eget ansvar.

 

Om rollen

I rollen som Service Center-konsult kommer du att arbeta med att hjälpa Vismas publika kunder inom applikationen affärslösningar. Förutom rådgivning och problemlösning kommer du att medverka i testning av nya versioner och ny funktionalitet. Möjlighet finns, om du har det som önskemål, att utbilda Vismas kunder och utföra kortare konsultuppdrag.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:

 • Hjälpa kunder inom offentlig sektor med applikationsfrågor rörande redovisning och reskontra

 • Problemlösningen inom applikationen

 • Skapa lättförståelig information till både kunder såväl som kollegor internt inom organisationen

 • Utföra systemtester, återskapa och dokumentera fel

 

Vem söker vi?

Vi söker dig som har kunskaper inom ekonomi och ett brinnande intresse för kundservice. Som person ser vi gärna att du är driven, positiv och lösningsorienterad. Du har ett analytiskt sätt att tänka samt en stor vilja att lösa de frågor och problem som dyker upp. Du är lättlärd och trivs i en miljö med högt tempo. Vi ser gärna att du är intresserad av IT och har en god datavana. Din vardag kommer att präglas av mycket kontakt med kunder och kollegor, varför vi ser att du är en pedagogisk person med en god muntlig samt skriftlig kommunikationsförmåga.

Vi tror att du har en högskole-/universitetetsexamen inom ekonomi/systemvetenskap eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. Du kan vara ny i karriären eller med många års arbetslivserfarenhet.

En eller flera av följande kompetenser är meriterande:

 • Erfarenhet av Visma Enterprise ekonomiapplikationer såsom: Redovisning och Reskontra, Inköp och Faktura och Budget och Prognos

 • Kunskap och erfarenhet av Microsoft Windows system/Googles system.

 • Kunskap och erfarenhet av MS SQL

 

Vad erbjuder vi?

Hos oss jobbar du i en av Europas ledande IT-koncerner som kännetecknas av stark framåtanda, prestigelöshet och entreprenörskap. Vi är stolta över våra kompetenta och engagerade medarbetare och vi tror att engagemang skapas genom utmaningar, trygghet samt flexibilitet.

Visma är mer än bara systemlösningar- våra lösningar svarar på riktiga utmaningar med syfte att förenkla våra kunders vardag och ge dem möjligheten att arbeta smartare. Vi är här för att bidra till tillväxt och välstånd för företag och samhälle. Tack vare våra lösningar förbättrar vi affärer, karriärer och liv.

 

Ansökan

Du söker tjänsten via länken. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast 7 mars 2021.

Har du frågor eller önskar mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Nina Lemic, Business Area Director FMS, nina.lemic@visma.com alt. 0703849008

 

Läs mer om vår Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Ansök här: https://vab.easycruit.com/vacancy/2652495/93113?iso=se&utm_source=Indeed&utm_medium=organic&utm_campaign=Indeed

 

 

Ehandel söker Digital Marketing Manager

Jbp Detalj- & Partihandel ABHelsingborg

Nu söker vi en Digital Marketing Manager till Ehandel, Nordens största mötesplats inom e-handel. Detta är en unik möjlighet för dig som brinner för e-handel, är driven och vill arbeta i en bred och spännande roll där du får vara med på bolagets fortsatta expansion i Norden.

Om Ehandel
Ehandelse AB äger och driver Ehandel.se, Ehandel.fi. Ehandel.dk och Ehandel.com. Samtliga är mötesplatser och nyhetssajter om e-handel och gör oss till Nordens största mötesplats, nyhetsforum och kunskapskälla om e-handel. Utöver den redaktionella verksamheten driver vi även event verksamhet, två stora datatjänster och förmånliga ramavtal – allt i syfte att skapa bättre förutsättningar för de nordiska e-handlarna.

Om tjänsten
Som Digital Marketing Manager kommer du vara en tongivande kraft i marknadsavdelningen och högst bidragande till den fortsatta utvecklingen av bolagets digitala marknadsföring. I rollen förväntas du både operativt och strategisk planera, ta fram och genomföra kampanjer för alla våra varumärken, med tonvikt på våra egna kanaler och plattformar. Kontinuerlig uppföljning, optimering och analys av kampanjer samt övriga digitala marknadsaktiveringar är andra inslag i tjänsten. En betydande del av rollen kommer också innebära att arbeta med den digitala försäljningen för våra event, utbildningar och tjänster mot uppsatta försäljningsmål. Rollen innebär även ansvar för en medarbetare och rapporterar gör du till VD. Andra viktiga delar i din roll är att:

 • Ta fram grafiskt material, främst för våra egna digitala kanaler och plattformar men även tryckt media kan förekomma
 • Skriva copy till sajter, nyhetsbrev och SOME
 • Skapa landningssidor samt hantera utskick och enkäter, främst i Mailchimp
 • Vid behov agera kravställare och köpa in extern marknadsföring
 • Vid event ha ansvar för systemhantering av biljetter och deltaganden
 • Kontaktytor med samtliga delar i företaget samt vara en viktig del av bolagets operations grupp.
 • Externa kontakter, främst med leverantörer men även med kunder.
 • Har du även arbetat med SEM och Paid Social i kanaler såsom Google, Facebook, Instagram och LinkedIn är det starkt meriterande men inget krav.

För rätt person finns mycket goda möjligheter till utveckling i bolaget och en spännande karriärresa där du får vara med och påverka din och bolagets utveckling.

Din bakgrund
Vi tror du har några års erfarenhet av att arbeta med digital marknadsföring och med motsvarande arbetsuppgifter. Du har dokumenterad erfarenhet av att driva kampanjer från ax till limpa och är trygg med att ta fram och säkerställa att copy och visuellt material samspelar med varumärkenas respektive profiler. Vidare har du goda kunskaper i InDesign, Illustrator och Photoshop. Stämmer även nedan kunskaper och erfarenheter in på dig har du goda chanser att lyckas:

 • Stort intresse för e-handel
 • Erfarenhet och-/eller intresse för digital försäljning B2B
 • Erfarenhet av webbanalys och konverteringsoptimering
 • Erfarenhet av CMS, med fördel WordPress
 • God erfarenhet av Mailchimp eller motsvarande

Om dig
Som person tror vi du är en kreativ doer, som har ett kommersiellt mindset och som motiveras och växer med ansvar. Du trivs som bäst när du får arbeta målinriktat och där du utmanas och utvecklas i ditt arbete. Andra egenskaper vi värdesätter är att du har en doer-mentalitet med en stark vilja att uppnå uppsatta digitala försäljningsmål och att driva dina åtaganden i mål.

Företagskulturen hos oss präglas av ett högt engagemang med hög aktivitet varför du som person behöver vara effektiv och flexibel samt tycka om att arbeta i team. Att du har en god kommunikativ och social förmåga samt att du har känsla för färg, form och text ser vi som självklart för tjänsten. Flytande i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Ehandel erbjuder
Hos oss blir du ett viktigt tillskott i vår fortsatta expansion och förutom professionella och engagerade kollegor vid din sida ansluter du till ett marknadsledande, modernt och expansivt bolag i en bransch som är under ständig tillväxt och utveckling. Många nya utvecklingsområden väntar i bolaget och du kommer att erbjudas en spännande resa i ett framgångsrikt bolag där möjligheterna att växa och utvecklas är stora. För rätt person finns goda möjligheter till utveckling inom bolaget.

Placering & start
Tjänsten är placerad i Helsingborg och tillsättning är omgående eller enligt överenskommelse.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Daniel Hilvardén på info(at)ecommercerecruit.se, alternativt 072-6006421.

Ansökan
Vi tillämpar löpande urvalsarbete och uppmanar dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att du kommer med i processen. Vi ser med stort intresse fram emot din ansökan.

 

Ansök här: https://www.jobb.ecommercerecruit.se/jobs/1082946-ehandel-soker-digital-marketing-manager?promotion=210603-arbetsformedlingen

 

 

Elevassistent tillsvidareanställning – Södervångskolan i Vellinge

Vellinge kommun – Vellinge

Om arbetsplatsen

 

Södervångs verksamheter omfattar förskola, pedagogisk omsorg (dagbarnvårdare) samt skola F-9. På skolan finns det även fritidshemsverksamhet för elever i årskurs F-6. Här möts du av engagerade, kreativa och professionella kollegor samt härliga elever.

Vårt övergripande mål är att skapa ett Södervång som präglas av arbetsglädje, där barn och elever känner lust att lära, där vi har en bra och varierad undervisning, där relationerna är goda och där välmående och trygghet är grunden. Skolan kännetecknas av ett välkomnande klimat samt ett nära samarbete mellan skola och hem. Vi lägger stor vikt vid samarbete, pedagogiska samtal och kollegialt lärande.

Skolan ligger i Vellinge tätort, med gröna omgivningar och goda bussförbindelser.

 

Arbetsbeskrivning

 

Vi söker en elevassistent som ska kunna stötta både enskilda elever, som klassrumsmedhjälpare och under raster, samt vid behov på fritidshemmet före och efter skolans slut. När du följer en elev på skolan är du ett stöd så att eleven får vara en del av verksamheten. Du samarbetar med den pedagogiska personalen i arbetslaget och övrig personal på skolan. Arbetet utgår från läroplanen och undervisningen ska ske under ledning av lärare, men som elevassistent är du en viktig person i arbetslaget och du bidrar till att utveckla omsorg, utveckling och lärande.

 

Kvalifikationer

 

Som person är du lugn, trygg och lyhörd för andra människors behov, du är också strukturerad och tydlig i ditt ledarskap. Du kommer att ha kontakt med många olika människor i din vardag och tycker om att samverka med andra människor, såväl elever som föräldrar och kollegor. Vidare ser vi också att du som söker har en god förmåga att ta ansvar och egna initiativ, dels för dina egna arbetsuppgifter men också för sådant som ligger utanför ditt ansvarsområde och för skolans gemensamma mål. Du behöver vara flexibel och kunna hitta individ- och situationsanpassade lösningar som hjälper eleverna att utvecklas. Du bidrar med din positiva människosyn till ett bra samarbete och hög trivsel på arbetsplatsen, för både barn och vuxna.

Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande. Det är även meriterande om du har erfarenhet av skola och har arbetat med elever och grupper som behöver stöd på olika sätt. Vi ser gärna att du har kunskap och erfarenhet av att arbeta med elev med funktionsvariation, kännedom om lågaffektivt bemötande samt erfarenhet av tydliggörande pedagogik. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2021-03-14
Referensnummer: A1008425

 

Antal tjänster

1

 

Övrigt

Vi tillämpar löpande urval och vill därför uppmana dig att inkomma med din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

 

Kontaktpersoner

Ulf Andersson, Rektor
Telefon: 040-42 50 68

 

 

Timvikarie till Tågarpskolan

Burlövs kommun – Burlöv

Om arbetsplatsen

Burlövs kommun – den kreativa mötesplatsen för boende, näringsliv, utveckling och kultur.
Här skapar vi värde för våra medborgare i en kommun i tillväxt.

Vill du vara med och bygga det attraktiva, tillgängliga, hållbara och trygga Burlöv?

Tågarpskolan i västra Arlöv är en modern fin skola som erbjuder elever en trygg plats för växande och utveckling och som förbereder dem för framtiden.

Hos oss möts du av en verksamhet med stort engagemang, hög kvalitet och massor av glädje!
Som pedagog hos oss har du ett nära samarbete med dina kollegor i arbetslaget och ni möts regelbundet för pedagogiska samtal och för att utvärdera och förbereda verksamheten.

Digitala verktyg ingår som en naturlig del av lärandet tillsammans med eleverna.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta som timvikarie inom förskoleklass, skola, fritids.
Att arbeta som timvikarie innebär att med kort varsel jobba enstaka timmar eller på ett kortare vikariat när ordinarie personal är frånvarande. Arbetet är varierande och ger dig en bred erfarenhet. Arbetet som resurs innebär att du följer en eller två elever under skoldagen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som brinner för att jobba med barn. Du ska vara en trygg och stabil vuxen. Du tycker om att arbeta i team och du ser möjligheter där andra ser svårigheter. Du är kreativ, modig och nytänkande.

Du ska vara flexibel och ha ett positivt förhållningssätt, ha lätt för att samarbeta och kommunicera, och alltid ha barnet i centrum. Du ska vara öppen och nyfiken.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet, men det är inget krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Viktigt att du kan uppvisa utdrag från belastningsregistret, vilket går att beställa hos polisen.se.

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

 

Omfattning: Timavlönad

 

 

Ansökan

Ansök senast: 2021-03-26

Referensnummer: A1008651

 

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/AssignmentView.aspx?GuidExtSoftware=9192a28a-8cdc-411a-b22c-f35d938e5dab&guid=267650DF-B967-4B02-9DD2-FB771F083127&locId=1