Välj en sida

Sommarpersonal till Landskrona

Systembolaget – Landskrona

 

Vill du jobba hos oss i sommar? Vi söker dig som gillar att möta människor och brinner för service!
Till butiken i Landskrona söker vi försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Anställningen sträcker sig över sommarmånaderna och du kommer att ha en viktig roll hos oss. Tjänsten är på ca 25 timmar i veckan.

Om arbetet
Som försäljare är du Systembolagets ansikte utåt. Det viktigaste i rollen är att erbjuda alla kunder bästa tänkbara service. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassan eller på lagret, samt plocka upp varor i butiken. Stark teamkänsla, högt tempo och trevliga möten kännetecknar arbetet.

Vi möter många olika människor i butikerna, vårt mål är att spegla samhället, så alla är välkomna att söka arbete hos oss! Talar du något annat språk än svenska är det en tillgång.

Observera att för att arbeta hos oss behöver du vara 20 år eller äldre.

Om din utveckling hos oss
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Alla nyanställda får till exempel en introduktionsdag som genomförs i det område butiken tillhör.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Annkristin Palmér, butikschef, på telefonnummer: 0418-411 146.

Ansökan
Vid intresse är du välkommen att registrera din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 30 april 2021. Vi behandlar ansökningar löpande, och butiken kan komma att avsluta sin annonsering tidigare. Vi tar inte emot ansökningar via mejl eller brev.

Systembolagets uppdrag baserar sig på omsorgen om folkhälsan. Visionen är att skapa ett samhälle där alkoholdrycker njuts med omsorg om hälsan så att ingen tar skada. Systembolaget bidrar med kunskap, både när det gäller mat och dryck och alkoholens påverkan på hälsan. På så vis vill vi inspirera till medvetna dryckesval och ett hälsosammare förhållningssätt till alkohol. För mer information se omsystembolaget.se.

 

Ansök här: https://www.omsystembolaget.se/jobba-hos-oss/soka-jobb/lediga-jobb/sommarpersonal-till-landskrona-2289

 

 

Logoped, vikariat, till logopedmottagning

Region Skåne – Helsingborg

 

Gör skillnad. Varje dag.

Logopedmottagningen i Helsingborg är en allmänlogopedisk mottagning som tar emot samtliga logopediska diagnosgrupper. För närvarande är vi 16 logopeder, en sekreterare och en undersköterska som arbetar på mottagningen. Ytterligare fem logopeder är anställda i Ängelholm. De största diagnosgrupperna som vi arbetar med är dyslexi och språkstörning. Vi strävar efter att vara en mottagning med hög kompetens och specialisering inom de olika områdena. Mottagningen har ett nära samarbete med logopedutbildningen vid Lunds universitet och vi tar emot ett stort antal studenter varje termin för klinisk undervisning och handledning. Vi har även ett forskningssamarbete med Karolinska Institutet.

En del av logopedverksamheten är förlagd till slutenvården där logopederna främst arbetar gentemot neurologi- och strokeavdelningen. Öronmottagningen, elevhälsan, barnavårdscentraler (BVC), föräldra- och barnhälsovården (FBHV) samt barn- och ungdomspsykiatrin (Bup) är andra viktiga samarbetspartners till oss. Vi har även ett samarbete med barnkliniken.

Varje vecka kan du följa en av våra medarbetare på Helsingborgs lasaretts Instagramkonto https://www.instagram.com/helsingborgslasarett/. Där får du ta del av vardagen på vårt sjukhus och lära dig mer om olika verksamheter. Följ oss gärna!

Arbetsuppgifter

Då en av våra medarbetare kommer att vistas utomlands under ett år, välkomnar vi nu en vikarierande logoped till oss på logopedmottagningen i Helsingborg.

Som logoped hos oss kommer du att arbeta framför allt med barnlogopedi, där det för närvarande pågår ett stort förändringsarbete. I arbetet ingår utredning och behandling av förskolebarn men även andra patientgrupper kan förekomma. Handledning av studenter kan även bli aktuellt.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad logoped med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav för tjänsten likaså erfarenhet inom barnlogopedi. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av handledning av studenter samt intresse och erfarenhet av utvecklings- och förbättringsarbete.

Vi söker dig med stort personligt ansvar för såväl patienter som för verksamheten. Som person har du visioner och framåtanda samt lätt för att samarbeta. I denna roll kommer du att arbeta självständigt, men det är av stor vikt att du värdesätter teamarbete med kollegor inom olika yrkesgrupper. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregistret sker innan eventuell anställning.

Vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt

Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Skånes sjukhus nordväst är en av Region Skånes fem hälso- och sjukvårdsförvaltningar med cirka 3 700 medarbetare främst på sjukhusen i Helsingborg och Ängelholm, men även i Landskrona. Verksamheten omfattar hälso- och sjukvård, forskning och utbildning. På Helsingborgs lasarett bedriver vi akutverksamhet dygnet runt. Här genomförs både akuta och planerade operationer. På lasarettet finns både förlossning och neonatalvård och de flesta internmedicinska specialiteterna är representerade. I Ängelholm bedriver vi närsjukvård, rehabilitering och specialiserad vård. Här genomförs planerade operationer, bland annat inom ortopedi. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

Ansök här: https://www.skane.se/jobba-hos-oss/Lediga-jobb/id/?assign=25497d42-62cf-4d15-8746-318c7d929dcb

 

Varuhusmedarbetare

Jula – Eslöv

 

Väx med oss och följ med på vår resa när Jula öppnar i Eslöv!

Jula Sverige har idag 58 varuhus. Vi fortsätter expandera och söker därför dig som vill växa och utvecklas med företaget. Vill du arbeta i detaljhandeln och trivs i en miljö där förändring och utveckling är det enda som är konstant? Då har vi möjligheten för dig! Till Julas varuhus i Eslöv söker vi nu 15-20 Varuhusmedarbetare.

 

Det här gör man som Varuhusmedarbetare

Som Varuhusmedarbetare är din huvuduppgift att finnas till för kunden genom att hjälpa dem med råd och lösningar inom vårt produktsortiment. I ditt arbete ingår även upplockning av varor, kassaarbete, att hantera reklamationer, ombyggnation av varuhuset inför kampanjer och nya säsonger samt att se till att varuhuset är väl påfyllt med varor och att de exponeras tydligt för kunden.

 

Det här är du som person, din bakgrund och dina erfarenheter

  • Är nyfiken, utåtriktad och tycker om försäljning

  • Är serviceinriktad och har en hjälpsam attityd mot kunder och kollegor

  • Trivs med högt tempo och kan hantera en fysiskt intensiv arbetsdag

  • Gillar utmaningar och har en vilja att lära dig nya saker

  • Har drivkraft att utföra dina arbetsuppgifter på ett strukturerat och effektivt sätt

– Har erfarenhet från detalj- och / eller dagligvaruhandeln

  • Har kunskap och/ eller intresse inom vårt produktsortiment

 

Det här är dina möjligheter

Med snabb expansion följer goda utvecklingsmöjligheter. Jula Löddeköpinge är ett nyetablerat varuhus och det skapar stora chanser för dig som medarbetare. Vi erbjuder dig kul och spännande arbetsdagar i ett företag som värnar om sina medarbetare och kunder!

Bra att veta

Som Varuhusmedarbetare arbetar man dagtid, kvällar och helger. Tjänsterna är deltid samt extra vid behov.

För att kunna öppna varuhus måste vi också bygga upp dem och därför söker vi även dig som under en period av 4-6 veckor vill arbeta i vår Uppstartsgrupp och bygga upp varuhuset. Du arbetar då med att fylla på varor i hela varuhuset. Uppdraget är på heltid, främst dagtid under veckodagar.

Intervjuer för tjänsterna kommer att ske under juni månad, tillträde till tjänsterna blir under september 2021.

 

Så här söker du
Vill du följa med på vår resa? Om du känner att du skulle passa för denna roll så tveka inte att söka direkt och ta chansen till en karriär i ett expansivt företag!

 

Ansök här: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1173&ProjectId=146147&DepartmentId=19138&MediaId=5