Välj en sida

Spanare till Tullkriminalavdelningen

 

Tullverket – Malmö

 

 

 

Tullverket söker spanare till Tullkriminalavdelningen

 

Tullverkets brottsbekämpning har som uppdrag att stoppa eller allvarligt störa den organiserade brottsligheten och att förhindra den illegala införseln av narkotika- och dopingpreparat, alkohol, tobak, vapen och andra varor som hotar liv, hälsa och miljö.

 

Brottsbekämpningsarbetet sträcker sig genom hela kedjan från underrättelse, analys och kontroll till färdig förundersökning och arbetet utförs på tre avdelningar: Kontroll, underrättelse och tullkriminalavdelning.

 

Din arbetsplats blir på tullkriminalavdelningen, enhet Syd, Malmö.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 

Tullverket söker spanare som ska utföra målinriktat spaningsarbete inom Tullverkets tullkriminalverksamhet, i första hand i ärenden riktat mot storskalig smuggling och organiserad brottslighet. I arbetet ingår även verkställande av tvångsmedel och visst brottsutredningsarbete. Alla befattningar inom spaningsverksamheten innebär skiftarbete och medför inrikesresor och ibland även utrikesresor. Personal placerad inom spaningsverksamheten är utrustad med tjänstevapen för vilket utbildning krävs. Tullverket tillhandahåller vapenutbildning vid behov.

 

Vi söker dig som har:

 

 • Genomförd och godkänd grundläggande utbildning inom Tullverkets brottsbekämpande verksamhet eller motsvarande utbildning i annan brottsbekämpande myndighet som bedöms likvärdig.
 • Genomförd och godkänd konflikthanteringsutbildning inklusive kommunikation, självskydd, OC-spray och batongutbildning.
 • Erfarenhet från arbete inom Tullverkets brottsbekämpande verksamhet eller motsvarande erfarenhet i annan brottsbekämpande myndighet som bedöms likvärdig.
 • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift såväl på svenska som engelska.
 • Datorvana och självständigt kunna använda grundläggande datorprogram i Officepaketet för att t ex kunna rapportera, dokumentera och presentera.
 • Körkort, lägst klass B. Bilkörning sker varje dag i tjänsten varför det är av stor vikt att vara en erfaren och duktig bilförare.
 • Svenskt medborgarskap.

 

Det är meriterande om du har:

 

 • Genomförd och godkänd spaningsutbildning.
 • Genomförd och godkänd vapenutbildning (pistol).
 • Erfarenhet av att ha arbetat med målinriktad spaning inom brottsbekämpande verksamhet.

 

Personliga egenskaper

 

Du är en stabil och trygg person med en hög integritet och ett högt säkerhetstänkande. Din samarbetsförmåga är god och du bör ha en förmåga att läsa av och hantera olika uppkomna situationer. Som spanare kommer du att arbeta i en mindre grupp därför är det viktigt att du är genuint intresserad av att arbeta i grupp och att utvecklas tillsammans med övriga medarbetare i gruppen. Du ska även ha förmåga att kunna arbeta självständigt. Du klarar av att arbeta under stressade former där du skall kunna fatta snabba beslut med gott omdöme. I funktionen som spanare krävs dessutom flexibilitet och initiativförmåga samt ett intresse för tekniska hjälpmedel. Det är viktigt att du är en erfaren bilförare och har god lokalkännedom. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

 

Verksamheten är mångskiftande vilket ställer höga krav på att du både är flexibel och beredd på att utföra såväl rutinarbetare som mer kvalificerade arbetsuppgifter. Verksamheten är i ständig utveckling och förbättringsarbete är en del i vardagen.

 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

 

Övrigt

 

Referensnummer: PER 2021-218.

 

Vi tillämpar provanställning 6 månader.

 

Inrikesresor förekommer och ibland även utrikesresor.

 

Arbetet innebär skifttjänstgöring.

 

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Bakgrundskoll samt säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen genomförs före anställning, då tjänsten är placerad i säkerhetsklass. Innan en anställning kan komma i fråga kommer du även att drogtestas. Tullverkets är en totalförsvarsmyndighet och vid anställning kommer du att krigsplaceras i Tullverket.

 

Tullverket värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk mångfald tillför. Vi ser därför gärna sökande med annan etnisk bakgrund än svensk samt kvinnliga sökande, eftersom en större del av medarbetarna inom spaningsverksamheten i dag är män.

 

För mer information och ansökan

 

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av, Erik Friberg, tel. 040-661 33 58. För frågor om rekryteringsprocessen går det bra att ringa Tullverkets PA-support tel. 060-67 25 85.

 

Fackliga företrädare är för OFR-P/TULL-KUST, Jan Martinsson, tel. 040-661 33 99och för Saco-S, Cathrine Hobler, tel. 040-661 33 64.

 

Din ansökan med ett medföljande personligt brev samt CV/meritförteckning, ska ha inkommit till Tullverket senast den 31:a mars 2021. Du ansöker via det elektroniska ansökningsformuläret här nedan.

 

 

 

Ansök här: https://www.tullverket.se/sv/omoss/jobbahososs/ledigajobb/ledigtjobb/ledigtjobb.4.7df61c5915510cfe9e7ed7d.html/?id=126&ittk=ZRWKtXbTj5auxV3MZFwJZTVW7hpL10f-2_O7Bv4Homs

 

 

 

 

 

Butiksambassadör för Asics, deltid – Helsingborg

 

NRG Sweden ABHelsingborg

 

 

 

 

 

 

 

 

Nordic Retail Group söker efter de bästa butiksambassadörerna för Asics. Vi är ute efter en säljare som har ett stort intresse för sport, gärna löpning och skor.

 

Asics är en japansk tillverkare av sportkläder och sportskor. De grundades 1940 och namnet är en akronym för Anima Sana In Corpore Sano som är en variant på mens sana in corpore sano, det vill säga ”en sund själ i en sund kropp”.

 

Din erfarenhet:

 

 • Erfarenhet av detaljhandeln och försäljning
 • Van att möta människor och kunna hantera olika typer av personer
 • Fördel om du har erfarenhet/intresse av löpning och träning över lag

 

Personliga egenskaper:Som butiksambassadör för Asics så tror vi att du är:

 

 • En universitetsstudent
 • Flexibel och lättsam
 • Social och framåt med egen initiativförmåga

 

Arbetstider

 

 • Lördag (6 timmars skift)
 • Söndag (6 timmars skift)

 

Övrigt:Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Planerad start är 9 April, men dessförinnan sker introduktion och utbildning. Om du har några frågor om tjänsten, vänligen kontakta Zanna Wiede på Wiede@nordicretailgroup.com.

 

Du blir anställd av Nordic Retail Group och representerar asics på fältet.

 

Om Nordic Retail Group

 

Nordic Retail Group är idag Nordens ledande expert inom bemanning, rekrytering och genomförande av säljdrivande aktiviteter. Vi grundades 1997 och finns idag lokalt representerade i alla 4 nordiska länder. Nordic Retail Group har år efter år placerat sig på topplistor över Nordens snabbast växande företag. Vi har kunnat göra det eftersom vi hjälper våra kunder att lösa en av deras mest affärskritiska utmaningar: Hur de ska maximera sin försäljning. Vi vet att lösningen handlar om människor, konsten att attrahera rätt människor med rätt motivation och erfarenhet. Vi fokuserar alltid på att finna rätt person, inte bara att fylla en vakans. Genom det är vi med all tydlighet mer fokuserade på personer än funktioner. Vi strävar efter att vara en toppresterande arbetsgivare. Att attrahera, utveckla och uppskatta de bästa talangerna inom vårt område.

 

Vi kallar det, Passion for People!

 

 

Ansök här: https://career.nordicretailgroup.com/jobs/295333-butiksambassador-for-asics-deltid-helsingborg?promotion=218455-arbetsformedlingen

 

 

 

 

 

Kontorsassistent till Tunstall i Malmö

Tunstall NordicMalmö

Ser du dig själv som självständig och brinner för att erbjuda en god service i alla lägen? Är du en positiv och energisk person som gillar högt tempo och kommer med förbättringsförslag? Då kanske denna roll är något för dig!Rollen som kontorsassistent är omväxlande och dina arbetsuppgifter kommer variera beroende på vad som behöver göras just den dagen. Det kan vara allt ifrån att fungera som vår receptionist och koordinera posttjänster till att hantera kontakten med hyresvärden och agera bredare åt vår nordiska ledningsgrupp.

Din närmaste chef är vår Nordiska VD som du också kommer stötta i resebokningar och andra administrativa områden.

Som kontorsassistent är du spindeln i nätet och tar det övergripande ansvaret för vårt kontor i Malmö och även bidrar till en hög trivselfaktor. Vi erbjuder dig en dynamisk arbetsplats där du har chans att ta ett stort ansvar. Ser du dig som självständig och vill bidra till vår utveckling, då kan det här var rätt plats för dig.

Ett axplock av arbetsuppgifter:Uppdatera och underhålla databaser som interna personalkontaktlistor och kundkontaktlistor

Assistera i administrativa uppgifter som distribution av parkeringstillstånd, IT-hårdvara, åtkomstkoder etc.

Organisera researrangemang för personalen.

Samordna och organisera möten, sociala evenemang, mässor, utställningar, konferenser, kundevenemang etc.

Se till att kontorsutrustning underhålls, hjälp med att beställa möbler och hålla kontorsutrymmen, konferensrum och kök/pentry i ordning.

Vi söker dig som är strukturerad och organiserad, som förstår vikten av samordning och kan tänka i flera led framåt. Då rollen som kontorsassistent varierar från dag till dag behöver du vara flexibel och kunna prioritera din dag. När utmaningar och problem dyker upp klarar du av att vara lösningsinriktad, arbeta självständigt och samtidigt bibehålla en god relation kollegor, leverantörer och kunder. Vi ser gärna att du kommer med nya idéer och förbättringsförslag och trivs med att både förvalta och förädla saker. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Om oss:Vi sitter i nya fräscha lokaler i Hyllie i Malmö med goda kommunikationsmöjligheter.

Tunstall ligger långt fram i branschutvecklingen vad gäller produktutveckling och teknisk kompetens. Kunderna finns i nuläget främst inom kommunal/offentlig äldrevård men det finns även en stor framtida tillväxtpotential inom hälsovård/landsting och den privata sektorn (B2B).

Våra anställda är vår viktigaste resurs!

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och våra 4 värdegrunder: ”Accountability, Customer Focus, Collaboration and Innovation”, vilka genomsyrar koncernen och vilka vi hoppas du kan identifiera dig med.

Låter det intressant? Då vill vi veta mer om dig! Ansök redan idag då urvalet sker löpande, dock senast den 5 aprili 2021!

Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen så hjälper Tommy Vati, HR Business Partner, dig gärna. Tommy.Vati@tunstall.com

 

 

 

 

 

 

 Handläggare inom folkbokföring

 

Skatteverkets uppdrag är att bidra till att säkra finansieringen av den offentliga sektorn, bidra till ett väl fungerande samhälle och att motverka brottslighet. Vi skapar förtroende genom att vara lyhörda och ge alla ett bra bemötande. Genom att använda digitaliseringens möjligheter vill vi underlätta för privatpersoner och företag i deras vardag. Tillsammans gör vi samhället möjligt.

 

Anställningsform
Visstidsanställning längre än 6 månader

 

Anställningens omfattning
Heltid

 

Tillträde
maj 2021 eller enligt ök

 

Löneform
Individuell lönesättning

 

Antal lediga befattningar
4

 

Sysselsättningsgrad
100 %

 

Ort
Malmö

 

Län
Skåne län

 

Land
Sverige

 

Referensnummer
2021/403

 

Kontakt
 • Maria Arp, sektionschef, 010-5724338
 • Linda Ekman, hr-specialist rekrytering, 010-5750021
 • Ida Nilsson, hr-specialist rekrytering, 010-5742589

 

Facklig företrädare
 • Johan Sundblad, SACO, 010-5746725
 • Mona Hall, ST, 010-5774574

 

Publicerat
2021-03-18

 

Sista ansökningsdag
2021-03-25

 

 

 Ansök här: https://skatteverket.varbi.com/se/what:job/jobID:388174/iframeEmbedded:0/where:4?ittk=hNi5zNJpgIxWT8seAMGRnTVW7hpL10f-2_O7Bv4Homs

 

 

Snickare till Kyrkogårdsförvaltningen i Malmö

Malmö PastoratMalmö

 

 Malmös kyrkogårdsförvaltning omfattar ca 150 hektar mark och innefattar alla kyrkogårdar inom Malmös stadsgräns. Kyrkogårdarna är indelade i 3 skötseldistrikt. Dessutom består förvaltningen av transportavdelning, verkstad, krematorium, anläggare och administrativ personal. Vi som arbetar här speglar mångfalden i Malmö. I vårt uppdrag ingår att åt Malmöbor tillhandahålla samtliga tjänster som begravningslagen föreskriver. Vi är ca 230 medarbetare under högsäsong.

För att ersätta en pensionsavgång söker vi på verkstaden förstärkning av en snickare till vårt snickeri.

Vilka är vi?

Kyrkogårdsförvaltningen består förutom Malmös samtliga kyrkogårdar också av tillhörande stödfunktioner såsom verkstad, transport, förråd och administration. Verkstaden består av 17 medarbetare indelade på 4 olika avdelningar. Dessa är

 • Stenverkstaden som lagar, renoverar och bevarar gamla gravstenar
 • Smidesverkstaden som arbetar med reparationer, tillverkning av underhåll av till exempel kranvagnar, jordvagnar, containrar och skyltar
 • Motorverkstaden som arbetar med service, reparation och underhåll av våra maskiner såsom åkgräsklippare, trimmers, bilar, traktorer samt övriga trädgårdsmaskiner
 • Snickeriet som utför renovering av träinventarier, monterar inredningar samt diverse reparationer i våra personalbyggnader

Vi har bra hjälpmedel i form av fina maskiner och vi håller till i nyligen ombyggda ljusa och ändamålsenliga lokaler. Arbetsplatsen är förlagd i Malmö, vid Östra kyrkogården. Det är lätt att ta sig hit med bil och buss.

Vad innebär tjänsten?

Din huvudsakliga placering blir på snickeriet och huvudarbetsuppgiften är snickeri och du får gärna ha kunskap inom murning och målning. Det är viktigt att du känner dig bekväm med att ha ett serviceansvar. Du kan även behöva hjälpa till med andra arbetsuppgifter inom verkstaden.

Vem är du?

Du har utbildad snickare, gärna inom Byggnad eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer vara likvärdig. Du har en vana vid maskiner såsom planhyvel, rikthyvel, fräs och cirkelsåg samt övrigt förekommande maskiner i en verkstad. Det är meriterande om du har kännedom om ellås och beslag samt har allmänna kunskaper inom infästning av/till hållbara konstruktioner.

Arbetet är av skiftande karaktär och därför bör du trivas med att jobba i grupp såväl som självständigt. Du är flexibel och villig att lära dig nytt. Noggrannhet och ordningssinne är självklara begrepp för oss även under tidspress.

Då vi har många säkerhetsinstruktioner och använder skriftliga arbetsordrar är det viktigt att du behärskar svenska språket i såväl tal som skrift.

Vad får du av oss?

Vi har trygga anställningsvillkor och säker arbetsmiljö, samt kollektivavtal. Du kommer få många kompetenta kollegor som är måna om varandra i vardagen. Kontinuerlig kompetensutveckling ser vi som en självklarhet.

I vår strävan att skapa arbetsplatser som främjar hälsa erbjuder vi både friskvårdsbidrag och möjlighet att träna på gym i egna lokaler. Med vårt flextidsavtal är det enklare att kombinera arbete och fritid. Vårt lunchkort gör det billigare att luncha på stan.

Tillträde enligt överenskommelse.

Tjänsten är på heltid. Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning kommer att tillämpas.

Arbetstiden är måndag – fredag.

Övrigt:
Malmös alla kyrkogårdar är mångkulturella, vilket förutsätter att du har förståelse för mångfald och trivs i den miljön som kyrkogården representerar.

Vi ser gärna kvinnliga sökanden för jämnare könsfördelning.

Vi tar endast emot ansökningar via länken nedan.

Facklig representant Lars Svensson Kommunal: 040-27 93 73

Till bemannings- och rekryteringsföretag och försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

 Ansök här:  https://web103.reachmee.com/ext/I021/1794/job?site=7&lang=SE&validator=e03b476d43e97f97c284be667fe54040&job_id=33