Välj en sida

Maskinförare

 

NCC – Lund

 

Vi behöver nu förstärka vårt team med en erfaren dumperförare.

Rollen hos oss
Vi söker en person som ska arbeta som dumperförare på vår makadamfabrik i Södra Sandby utanför Lund. Som dumperförare är du en viktig pusselbit i vår strävan att bevara vår ställning som den ledande leverantören avseende kvalité och miljö. Du kommer även att köra andra typer av maskiner. Du ska självständigt och ansvarsfullt utföra ditt uppdrag, men du är samtidigt en i laget och din insats är viktig för den gemensamma leveransen. Arbetet består av uttransport till materialupplag samt övrigt förekommande arbetsuppgifter för en dumperförare. Krossproduktion är en säsongsbetonad verksamhet, vilket innebär att arbetsbelastningen är hög under vissa perioder och arbete på obekväm arbetstid kan förekomma.

Dina erfarenheter
Du har gedigen praktisk erfarenhet av att köra dumpers. B+C körkort är ett krav. Erfarenhet från krossverksamhet och att bemöta kunder är meriterande. Har du gällande kravutbildningar som Heta arbeten och HLR är det ett plus. Vi söker dig som är ansvarsfull och sätter säkerheten först. Du förstår vikten av din insats för ett lyckat resultat. Att verka för en god arbetsmiljö där våra värderingar genomsyras i ditt arbete är en självklarhet för dig.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på etableringen i Södra Sandby, Lund. Provanställning kan komma att tillämpas. B+C-körkort och tillgång till bil är ett krav.

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Supervisor Magnus Klinte på telefon 0708235045. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 7 juni.

Välkommen med din ansökan!

 

Ansök här: https://www.ncc.se/jobba-pa-ncc/lediga-jobb/jobbsida/14599/maskinf%C3%83%C2%B6rare/

Säkerhetstekniker

 

Lunds kommun

 

Heltid, Fast

 

Serviceförvaltningen

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Serviceförvaltningen har till uppgift att efter beställning tillgodose övriga kommunala förvaltningars och kommunala bolags behov av service. Serviceförvaltningen har drygt 600 anställda som är fördelade på affärsområdena Lundafastigheter, Markentreprenad, Måltidsservice samt Servicestaben.

Om oss

Lundafastigheter är ett affärsområde inom Serviceförvaltningen. Vi förvaltar ca 450 fastigheter omfattande drygt 550 000 kvm åt kommunens olika verksamheter såsom förskolor, skolor, gruppboenden, idrottsanläggningar, kontor m m.
Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter

Som drifttekniker inom Teknik och Service kommer du att få arbeta i ett team med tre säkerhetsspecialister och en säkerhetstekniker. Tillsammans ansvarar ni för drift och underhåll av våra säkerhetssystem i kommunen. Arbetsområdet inkluderar både brandlarmsystem och sprinkler men vi ser även att du har arbetat med både inbrottslarmssystem och passagesystem.

Du kontrollerar, felsöker och utför underhåll. Som exempel på arbetsuppgifter kan också nämnas; till- och frånkopplingar av brandlarmsystem, utförande av sprinklertest samt att vara behjälplig vid brandövningar.

Vi söker dig som
För uppdraget krävs att du är utbildad anläggningsskötare på både brandlarm och sprinkler samt att du har el- och teleteknisk utbildning på gymnasienivå eller utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har tidigare arbetat med brandlarm och brandskydd. Det är meriterande om du även arbetat med inbrottslarm och passagesystem.

För att trivas i rollen som säkerhetstekniker tror vi att du är lösningsorienterad med ett gott sinne för teknik och utveckling. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värderar ödmjukhet och lyhördhet högt. Att du är serviceinriktad och självgående är egenskaper som är nödvändiga för uppdraget liksom att du besitter en pedagogisk förmåga. För att kunna ta till dig anvisningar och läsa instruktioner krävs det att du behärskar engelska i skrift. I svenska språket har du mycket goda kunskaper både i tal och skrift.

Du är en van datoranvändare.

Utdrag ur belastningsregistret från polismyndigheten kommer att ske vid en eventuell anställning.

Du som säkerhetstekniker har möjligheten för beredskapstjänstgöring.

B-körkort är ett krav.

Anställning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Efter överenskommelse
Ansökan
Ansök här
Ansök senast
Sista ansökningsdag: 2020-06-18

Referensnummer
2020/452
Kontaktperson(er)
Anders Stigert, 046-359 51 47
Facklig(a) företrädare
Vission och Kommunal nås via kommunens växel, 046-359 50 00

 

Ansök här: https://www.lund.se/arbete–lediga-jobb/lediga-jobb/jobb-detalj/?guid=335385

Kassa- och informationsmedarbetare # timmar/vecka

Bauhaus – Arlöv

 

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta i kassa? Skulle du dessutom beskrivas som en person med gott kundbemötande och har förmågan att behålla lugnet även under stress? Då har vi jobbet för dig! BAUHAUS söker nu en serviceinriktad och noggrann kassamedarbetare.

På Kassa och Informationsavdelningen är en av dina viktigaste uppgifter att med ett leende på läpparna ge god service till våra kunder. Du arbetar i vår kassalinje med sedvanliga kassauppgifter samt i vår informationsdisk med kundservice genom att besvara frågor via disk, mail och telefon. Du är även första instans vid hantering av reklamationer och återköp.

Vår målsättning är att ha branschens bästa kundservice. Därför ska du kunna bemöta många människor, som alla har en förväntan om att bli hjälpta snabbt, effektivt och vänligt, även när det är mycket att göra.

Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot detaljhandeln. Du behärskar svenska i tal och skrift, engelska i tal samt har ett gott siffersinne. Vi söker efter dig som tycker om och är duktig på att arbeta med människor samt är väldigt service- och kundfokuserad. Vi ser gärna att du är lösningsorienterad som person och alltid försöker ha en positiv inställning till din omgivning. Du är utöver detta även noggrann, stresstålig, flexibel och målmedveten. Du ska ha fyllt 18 år. Har du erfarenhet av kassaarbete, administrativt arbete och detaljhandeln är det en fördel. Körkort lägst AM är ett krav. I denna rekrytering kommer vi att begära utdrag ur belastningsregistret.

Vi eftersträvar en blandad ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

 

Ansök här: https://bauhausse.easycruit.com/vacancy/2514955/147905?iso=se

 

Administratör, Fastighet

Region Skåne – Landskrona

 

Gör skillnad. Varje dag.

Regionfastigheter utvecklar och förvaltar Region Skånes fastigheter. Just nu gör vi de största investeringarna någonsin på sjukhusområdena i Skåne. Regionfastigheter projektleder, bygger och utvecklar stora komplexa projekt i känslig sjukhusmiljö.

Vi förvaltar fastigheter och avancerade tekniska system och måste kunna garantera hög driftsäkerhet årets alla dagar. Vårt arbete är en förutsättning för säker och trygg vård.

Vi bygger också ut infrastrukturen för kollektivtrafiken i Skåne, med nya servicedepåer för buss, spårvagn och tåg.
Arbetsuppgifter

Vi söker dig som trivs i en administrativ, koordinerande roll och som vill utvecklas inom tjänsteområdet. Du organiserar och planerar på ett effektivt sätt, ser vad som behövs göras och planerar arbetet i förväg. Det är en självklarhet för dig att du bidrar till utveckling och förbättring av våra administrativa uppgifter.

Kvalifikationer

För att vara aktuell för rollen har du en gymnasieexamen alternativt YH eller KY examen med inriktning ekonomi eller administration eller annan utbildning och i kombination med erfarenhet vi bedömer som likvärdig. Ett par års erfarenhet från liknande administrativa uppgifter är ett krav likaså att ha använt olika stödsystem inom ekonomi och övrig administration. Om du arbetat inom fastighetsbranschen och använt olika stödsystem där är det meriterande. Det krävs även att du har goda kunskaper i Officepaketet, särskilt inom Excel och Word. Då det kan förkomma resor i tjänsten krävs giltigt B-körkort men det finns inget behov av egen bil.

Då en stor del av dina arbetsuppgifter är administrativa och kommunikativa är du duktig på att kommunicera såväl internt som externt, samt talar och skriver svenska obehindrat. Du har god förmåga att tala inför och entusiasmera såväl små som stora grupper. Då vi arbetar med stora kontaktnät där det är viktigt att underhålla relationer bör du vara lyhörd och ha god förmåga att relatera till andra människor. Vidare tycker du om att samarbeta och löser eventuella konflikter på ett konstruktivt och smidigt sätt. Du är inte rädd för att prova nytt, är förändringsbenägen samt vill utveckla arbetssättet och gärna hitta nya lösningar och förbättringar.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du har en professionell framtoning, är initiativrik, brinner för att ge service samt kan skapa ordning och reda

Att ha kul på jobbet är för oss en självklarhet, det är således även viktigt att du inser vikten av detta och är beredd att dra ditt strå till stacken för att skapa ett bra socialt klimat på arbetsplatsen. Vi lägger också vikt vid att alla våra medarbetare lever upp till och är goda ambassadörer för Region Skånes värderingar: Välkomnande, Drivande, Omtanke och Respekt!

Vi är måna om att hitta rätt person till samtliga tjänster och lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet.

Placeringsort är Landskrona och Hässleholm utefter behov och lämplighet.

I den här rekryteringen använder vi oss av löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Regionfastigheter utvecklar Region Skånes fastigheter. Vi förvaltar drygt 1 miljon m2 i egna fastigheter och ansvarar för fastighetsdrift och fastighetsunderhåll. Dessutom hyr vi cirka 500 000 m2 runt om i Skåne av andra fastighetsägare.

Regionfastigheter ansvarar också för all om- och nybyggnation av Region Skånes lokaler. Just nu gör vi de största investeringarna någonsin på sjukhusområdena i Skåne, och bygger ut infrastrukturen med en servicedepå för Öresundstågen, spårvagnsdepå i Lund och planerar för flera nya bussdepåer.

Vi är cirka 350 anställda med bred och stark kompetens inom byggprojektledning, teknik och fastighetsförvaltning. Vårt arbete bidrar till ständigt bättre förutsättningar för vård, trafik och utveckling i Region Skåne.
skane.se/vibygger

Region Skåne står de närmaste åren inför stora fastighetsinvesteringar, framför allt på sjukhusområdena i Helsingborg, Malmö och Lund. Läs mer på www.skane.se/framtidenssjukvard

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök här: https://www.skane.se/jobba-hos-oss/Lediga-jobb/id/?assign=85d9bb5f-ff6d-43c5-afd7-736a09da182d

Ekonomihandläggare

Lunds kommun

 

Socialförvaltningen

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Socialförvaltningen i Lund arbetar med att barn och unga ska få en så bra uppväxt som möjligt. Det handlar om hela familjens situation och att ingen ska fara illa. Vi har också många stödinsatser för vuxna med missbruksproblematik eller psykiska funktionsnedsättningar, personer i behov av försörjningsstöd eller arbetsmarknadsåtgärder samt flyktingar.

Om oss

Arbets- och försörjningsenheten på socialförvaltningen i Lunds kommun söker ekonomihandläggare.

Som ekonomihandläggare hos oss kommer du att arbeta med löpande försörjningsstöd. Vi är indelade i team som riktar sig mot olika målgrupper och driver ett aktivt utvecklingsarbete.

Din arbetsplats blir i kommunhuset Kristallen väster om centralstationen. Vi tillämpar flextid och har subventionerad friskvård.

Arbetsuppgifter

Handläggning av löpande ansökningar om försörjningsstöd enligt socialtjänstlagen i nära samarbete med socialsekreterare. Utföra kontroller samt samverka med andra myndigheter, såväl internt som externt. Regelbundna klientkontakter företrädesvis per telefon

Vi söker dig som

Erfarerhet av arbete med myndighetsutövning är ett krav. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter där det ingår kontakt med våra brukare. Gymnasieutbildning samt vana vid datorarbete. Samarbetsförmåga, vana att arbeta i team samt god administrativ förmåga är en förutsättning. Som person ser vi gärna att du är lugn, har god självsinkt och humor.

Välkommen med din ansökan och ring om du undrar något!

Anställning
Anställningsform: Visstidsanställning 3-6 månader
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Enligt överenskommelse
Sista datum: 2020-12-31
Ansökan
Ansök här
Ansök senast
Sista ansökningsdag: 2020-05-31

Referensnummer
2020/451
Kontaktperson(er)
Madeleine Dymling Enhetschef, 046-359 54 17
Facklig(a) företrädare
VISION-expeditionen , 046-359 59 56

 

Ansök här: https://www.lund.se/arbete–lediga-jobb/lediga-jobb/jobb-detalj/?guid=335360

 

Drifttekniker

Foodhills AB – Bjuv

 

Vi söker drifttekniker till vår anläggning i Bjuv. Tjänsten är på heltid och en tillsvidareanställning. Lön enligt överenskommelse. Tillträde snarast. Du bör vara självgående, plikttrogen och ansvarstagande. Rollen som drifttekniker hos oss innebär mycket varierande arbetsuppgifter och inbegriper drift, underhåll och övervakning av reningsverk, silstation, ångpanna, värmeundercentraler, ventilationsanläggningar, fastigheter och avloppssystem. Vi vill att du har erfarenhet som mekaniker och rörläggare. Elbehörighet är meriterande, liksom datorvana, kunskap om styrsystem för fastighet och processautomation samt Microsoft Office. Andra kvalifikationer som vi värdesätter är certifikat för heta arbeten och anläggningsskötarutbildning brand liksom truckkort. Vi förutsätter att du har B-körkort.

För mer information om tjänsten, kontakta:
Lennart Wiberg Fastighetschef tel. 042-170485

Välkommen med din ansökan!

 

Ansök här: https://foodhills.se/foodhills-fastighet-soker-drifttekniker/

 

Entreprenadingenjör – Byggentreprenad

 

Leeman entreprenad AB – Ängelholm

 

Entreprenadingenjör – Byggentreprenad
Ängelholm

Leeman Entreprenad erbjuder en varierande och utmanande roll som entreprenadingenjör!

Som entreprenadingenjör hos Leeman Entreprenad arbetar du i hela byggprocessen i nära samarbete med arbetschef och platschef. Du är ansvarig för arbetsuppgifter avseende inköp, kalkyl och planering. Det innebär bland annat att du skall:

Säkerställa att upphandlingar genomförs professionellt och i kontrakterad form för varje enskilt projekt
Planera och projektera de bästa lösningarna
Ansvara och kvalitetssäkra inköp
Utföra anbudsutvärderingar, leverantörsbedömningar och uppföljning av projektbudget
Placering Ängelholm.

Du kommer att ingå i en organisation som bygger nya bostäder och övriga hus i nordvästra Skåne och du rapporterar till arbetschef Martin Dahlberg. Läs mer om vad Martin och kollegor på Leeman Entreprenad har att säga om arbetsplatsen.

”I mitt arbete har jag stora som små utmaningar oftast i ett högt tempo, så arbetet blir sällan enformigt eller alldagligt. Jag arbetar i en grupp med professionella och yrkeskunniga medarbetare som hjälper mig att hantera dessa utmaningar.

Vi är idag 40+ anställda med siktet uppåt, så vill du vara med på en spännande och utmanande resa är det hos oss du skall jobba! Jag trivs på Leeman för att vi har ett stort bygghjärta med högt i tak och snabba beslutsvägar”

Martin Dahlberg, Arbetschef Entreprenad
”Jag uppskattar det mindre företagets korta beslutsvägar och flexibilitet, och den familjära känslan av att känna alla medarbetare. Samtidigt finns vilja och ambition att utveckla teknik, arbetsmetoder, och medarbetare för att stärka oss som aktör på marknaden.”

Lars Nilsson, Platschef Entreprenad
”Mitt ansvarsområde är lön och personal, och inte till vilken personal som helst. Hos oss stannar vi länge eftersom vi trivs tillsammans och vi siktar alltid framåt. Det två största anledningarna till att just jag trivs är att vi aldrig stannar upp och att vi är måna om vår personal, du som anställd är viktig för oss.”

Carolina Höglund, HR & Lön
Vi erbjuder
Du får ett spännande och utvecklande uppdrag i ett framgångsrikt och stabilt företag med en öppen och inspirerande arbetsmiljö. Hos oss är det korta beslutsvägar och högt i tak med stor möjlighet att vara med och påverka verksamheten. Företagskulturen är familjär där trivsel, gemenskap och medarbetaren står i fokus. För rätt person finns hos oss alla förutsättningar till både personlig och yrkesmässig utveckling.

Dina kvalifikationer

Flerårig erfarenhet av liknande arbete
Erfaren och kunnig inom entreprenadjuridik, kalkyl och planering
Gedigen erfarenhet av projektinköp inom husbyggnation
Goda datorkunskaper
En god förmåga att uttrycka sig på svenska i tal och skrift är en förutsättning för tjänsten.

Din profil
Vi söker dig som har några års erfarenhet från en liknande roll. Du har högskoleutbildning inom relevant område, alternativt så har du utbildning från yrkeshögskola kompletterat med arbetslivserfarenhet. Du har goda kunskaper inom entreprenadjuridik, inköp, projektekonomi och byggproduktion.

Kontakt
I denna rekrytering samarbetar vi med Intenso Teknikrekrytering. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Intenso s rekryteringskonsult Christofer Dahlman på 0702-469300. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Om verksamheten
Leeman Entreprenad utför bygg och anläggningsuppdrag i Nordvästra Skåne. Vi strävar efter att vara den naturliga samarbetspartnern för såväl befintliga som nya kunder. Kundens intresse sätts alltid i centrum och vi arbetar aktivt för god lönsamhet för båda parter. Företaget grundades 2008 av Magnus Leeman. Vi är idag cirka 40 anställda. Leeman Entreprenad utför nybyggnation, renoveringar, om och tillbyggnader för våra kunder som främst består av professionella beställare, både offentliga sektorn och privata bolag. Vi gör dessutom en del arbeten för bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vi utför markarbeten genom vårt dotterbolag Leeman Entreprenad Mark. Vi arbetar enl. Byggföretagens ledningssystem benämnt Povel som motsvarar ISO 9001, ISO 14001 samt AFS 2001:1.

Läs mer på www.leemanentreprenad.se

Sökord: ingenjör, byggingenjör, entreprenad, projektledning, projektledare, entreprenadjuridik, AB04, ABT06, projektering, kalkylingenjör

 

Ansök här: https://www.ingenjorsjobb.se/job/5k7sc/entreprenadingenjor-byggentreprenad?utm_source=indeed&utm_medium=cpc&utm_campaign=indeed&utm_source=Indeed&utm_medium=cpc&utm_campaign=Indeed