Välj en sida

Socialpsykiatrin i Arlöv söker dig som vill arbeta med boendestöd

Burlövs kommun – Arlöv

Om arbetsplatsen

Burlöv är en spännande kommun i tillväxtregionen mellan Malmö och Lund. Vi har en nära organisationskultur som möjliggör och betonar samarbete, innovation och ett hållbart arbetsliv. Tillsammans utvecklar vi verksamheten och skapar värde för våra medborgare.

Vill du vara med och bygga det attraktiva, tillgängliga, hållbara och trygga Burlöv?

Vi söker nu boendestöd på 75%!

Har du ett genuint intresse för människor och en önskan om ett arbete där just du är viktig med dina tankar och reflektioner? Då ska du söka tjänsten hos oss som skötare inom socialpsykiatrins gruppbostad och stödboende. Verksamheterna ligger centralt i Arlöv med goda buss- och tågförbindelser.

Arbetsuppgifter

Boendestöd är en insats beviljad enligt Socialtjänstlagen, och ges till personer som drabbats av en psykisk ohälsa samt har behov av och vill ha stöd i att arbeta mot en självständig vardag. Fokus för arbetet är de sociala konsekvenser en psykisk ohälsa eller funktionsnedsättning har förorsakat.

Varje insats är individstyrd/behovsstyrd, har ett holistiskt och personcentrerat perspektiv. Tillsammans med den enskilde planerar och genomför du insatsen, vilket innebär mycket varierande uppgifter. Insatserna genomsyras av respekt för människors självbestämmande och integritet samt vetskapen om att återhämtning är möjligt.

Arbetsrollen kräver att du är flexibel, uppfinningsrik, trygg i sin yrkesroll, kan planera och utföra sin arbetsdag självständigt men även fungera tillsammans med kolleger. Förhållningssättet kräver att du kan anpassa sig till olika individer och dennes problematik med mål om att utveckla/stärka egenkraft. Vidare förekommer mycket samgående med andra aktörer kring den enskilde, vilket ställer krav på god samarbetsförmåga men även förmågan att samordna och organisera.

Kvalifikationer

Högskoleutbildning med inriktning socialpedagogik, alternativt annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig.

Det är meriterande med erfarenhet av att arbeta med målgrupper som på något sätt står utanför samhällsgemenskapen eller saknar förmåga eller förutsättningar att fungera självständigt i vardagen. Det är även meriterande med kunskap om eller erfarenhet av metodik såsom MI, lösningsfokuserat, KBT, Strength model och personcentrerat förhållningssätt.

Som person är det viktigt att du i arbetsgruppen kan vara stöttande men även arbeta med utveckling av det enskilda arbetet. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid

Enligt överenskommelsen

Ansökan

Ansök senast: 2021-06-01

Referensnummer: A1031362

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/AssignmentView.aspx?GuidExtSoftware=9192a28a-8cdc-411a-b22c-f35d938e5dab&guid=C23DBDC9-437D-4692-9143-F85ADFEDF361&locId=1

 

 

Caverion söker servicetekniker VS till Malmö

Caverion – Malmö

 

Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel.

Caverion bygger för framtiden, därför vill vi bli fler!

Vill du vara med och utveckla Caverion i södra delen av Skåne? Just nu söker vi flera ansvarsfulla och drivna servicetekniker inom VS till vår filial i Malmö. Enheten har en lång erfarenhet och bred kompetens inom flera teknikdiscipliner såsom ventilation, el, kyla och VS. Vi går mot en spännande framtid och bygger ett team som består av en sammansvetsad grupp med nära samarbete med varandra.

Som servicetekniker på Caverion arbetar du med montering, service, underhåll, installationsarbete, felsökning samt reparation inom VS. Du arbetar även med att säkra den dagliga driften av befintliga system. För att arbeta som servicetekniker hos oss ska du vara uppdaterad vad gäller ny teknik, du kan läsa ritningar samt är en kreativ problemlösare inom ditt område.

I din roll på Caverion har du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Du har möjlighet att utvecklas inom arbetet och på sikt få ett större ansvar.

I rollen ingår även att

 • Med funktionstänk felsöka och åtgärda brister och fel

 • Utifrån givna ritningar, beskrivningar och/eller anvisningar installera/reparera/underhålla olika typer av VS-system

 • Hålla en god och fortlöpande kommunikation med övriga installatörer, byggare och uppdragsgivare

 • Tillsammans med servicechef planera resurser, materialflöde och montageordning gentemot uppsatta tidplaner

 • Beställa kompletterande material från utsedda leverantörer samt maskiner och hjälpmedel från förråd eller utsedd leverantör

 • Leverera tidrapporter och underlag avseende tilläggsarbeten till serviceledare

 • Merförsäljning genom att se möjligheter och komma med förslag till förbättringsåtgärder

Kompetens

 • VVS- och fastighetsprogrammet eller annan relevant utbildning

 • Certifierad inom VS

 • Erfarenhet av arbete som VS-tekniker-/rörläggare

 • Vana att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter

 • Som person är du servicetänkande, kreativ problemlösare och utåtriktad

 • B-körkort

Varför Caverion?

Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2019 cirka 2.1 miljarder euro och har omkring 16.000 anställda inom 11 länder i norra och centrala Europa.

Caverions verksamhet i Sverige har cirka 3000 medarbetare och finns etablerade på drygt 75 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.

Mångfald och jämlikhet är självklart för Caverion och fokus ligger på rätt kompetens på rätt plats.

Kontakt & Ansökan
Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga, kontakta ansvarig rekryterare Lisbeth Hulander, tel. 073-081 74 04 eller mail lisbeth.m.hulander@caverion.com alt. servicechef David Wibrand tel. 076-127 29 52 eller mail david.wibrand@caverion.com

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Din ansökan vill vi ha senast den 20 juni 2021!
OBS: Skicka gärna in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag,

Välkommen med din ansökan!

Ansök här: https://karriar.caverion.se/lediga-platser/?jobid=162240&ref=indeed

 

Stödassistent på gruppbostad LSS i Löddeköpinge

Kävlinge kommun – Kävlinge

 

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Odalvägen 2 är en gruppbostad LSS med centralt läge i Löddeköpinge. På gruppbostaden finns 6 st lägenheter fördelade på två plan.

Arbetsbeskrivning
Uppdraget på gruppbostad Odalvägen 2 är pedagogiskt, metodiskt, motiverande, omvårdande och stödjande. Du kommer i din roll som stödassistent utgå från varje boendes behov, intressen, förmågor och deras individuella genomförandeplaner. Du kommer, tillsammans och i samråd med de boende, planera och utforma stödet som ska leda till en ökad självständighet med inflytande och delaktighet. Du kommer ingå i ett härligt arbetslag och tillsammans med kollegor utveckla processer, metoder och förhållningssätt som utvecklar och är till gagn för alla.

Att arbeta med stöd och serviceinsatser till personer med funktionsnedsättningar är ett brett, varierande, inspirerande och utmanande arbete. Insatserna som ges, ska utföras med respekt för varje persons behov, önskemål, integritet, delaktighet, självbestämmande och olikheter. Stödet och servicen ska ges på individuell basis och vara anpassad till varje person för att denna ska kunna leva som andra med god livskvalitet och goda levnadsvillkor.

I uppdraget ska du bidra med din pedagogiska kompetens i det dagliga arbetet och vara en part i Odalvägens utvecklings- och förändringsarbete tillsammans med de boende, arbetslaget, teamet och enhetschefen. Du kommer även ingå i samarbete med olika samarbetspartners och företrädare etc. Arbetstiderna är schemalagda och förlagda till dags-, kvälls-, helgturer.

Kvalifikationer
För tjänsten krävs adekvat gymnasieutbildning såsom barn- och fritidsprogrammet eller vård- och omsorgsprogrammet.

Du ska ha datorvana. Då kommunikation och dokumentation är centrala och viktiga delar i verksamheten förutsätter arbetet goda kunskaper goda kunskaper i det svenska språket, både verbalt och i skrift.

Du har ett pedagogiskt förhållningssätt, är lyhörd, respektfull samt har förmåga att ställa om vid plötsliga omställningar i arbetet.Du arbetar strukturerat och är intresserad av målgruppen.

Meriterande utbildning och erfarenhet:

 • pedagogisk utbildning/vidareutbildning

 • Kunskap eller erfarenhet av tydliggörande pedagogik, alternativ kommunikation (AKK)

 • Kunskap eller erfarenhet av olika funktionsnedsättningar och autism.

 • Kunskap eller erfarenhet av funktionsnedsättningar, åldrande och demens.

 • Kunskap eller arbetar aktivt med lågaffektivt bemötande, MI.

 • Kunskap om/eller erfarenhet av psykiatri

 • intresse för digitala lösningar, hjälpmedel och anpassningar.

 • Körkort

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss i Kävlinge? Gå in på jobb.kavlinge.se för att läsa vad våra medarbetare tycker om att jobba hos oss, våra förmåner och se alla våra lediga jobb.

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Ansök här: https://kavlinge.varbi.com/se/what:job/jobID:401072/type:job/where:62/apply:1

 

Trädgårdsarbetare

Peab – Helsingborg

 

Helsingborg

Har du goda kunskaper inom trädgårdsarbete och trivs att arbeta utomhus? Vi söker nu dig som har ett brinnande intresse kring plantering, uppdrivning och skötsel av växter.

Tjänstebeskrivning
Vi söker dig som har erfarenhet av att plantering, drivning och skötsel av både perenna och annuella växter till vår verksamhet i Helsingborg med omnejd. Du som trädgårdsarbetare hos oss är noggrann och har det övergripande ansvaret för bevattning och underhåll av de växter som vi planterar och sköter om. I uppgifterna ingår även att sköta dokumentation gällande tillväxt, i form av fotografering och i skrift. Därför ser vi att du har ett strukturerat arbetssätt och kan uttrycka dig på ett enkelt och tydligt sätt.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Säsongsanställning, med goda möjligheter till tillsvidareanställning.
Arbetsort: Helsingborg

Kravprofil
Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet och/eller treårig utbildning inom trädgårdsskötsel. Du har god växtkännedom och har god kunskap av plantering och skötsel av sommarblommor, främst perenner och annueller. Samarbetsförmåga och struktur är en självklarhet för dig.

Körkort B är ett krav.

Meriterande: erfarenhet av att leda och samordna team samt förarbevis för hjullastare eller truckkort.

Kompetenser och personliga egenskaper
För dig är initiativtagande en naturlig del av din personlighet och du kan driva arbetsuppgifter på egen hand. Ditt arbetssätt är strukturerat och du planerar samt prioriterar dina arbetsuppgifter utefter uppkommande behov. Du har en god samarbetsförmåga då ditt dagliga arbete sker i team med andra. Du är lyhörd och lojal mot teamet som du arbetar tillsammans med.

Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökan 2021-06-06

 

 

Ansök här: https://peabmarin.se/jobba-hos-oss/lediga-tjanster/lediga-tjanster-inom-peabkoncernen/ledig-tjanst/2706825/

 

 

Ekonomiassistent till marknadsledande företag (sommarvikariat)

Home Furnishing Nordic AB – Helsingborg

 

Är du i början av din karriär, driven, positiv och har ett brinnande intresse för ekonomi, då kan detta vara en tjänst för dig!

Om tjänsten

Som ekonomiassistent hos Home Furnishing Nordic kommer du att ingå i företagets ekonomiavdelning och arbeta tillsammans med sju drivna och engagerade medarbetare. Rollen lämpar sig för dig som ser dig själv som junior inom ekonomiområdet och som vill utveckla och fördjupa dina kunskaper inom det löpande ekonomiarbetet.

Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå av:

 • Leverantörs- och kundreskontra

 • Skanning och ankomstregistrering

 • In- och utbetalningar

 • Avstämningar

 • Löpande bokföring

 • Övriga administrativa uppgifter inom ekonomiavdelningen

I rollen som ekonomiassistent erbjuder vi dig ett utvecklande och spännande arbete hos en av Nordens ledande e-handlare inom möbler och heminredning. Då bolaget befinner sig i ständig tillväxt kan arbetsuppgifterna variera och på sikt kan du ges möjligheten att få mer ansvar.

Din profil

För att lyckas i rollen som ekonomiassistent ser vi att du är i starten av din yrkeskarriär och har en eftergymnasial utbildning i ekonomi. Om du har arbetserfarenhet från en större organisation ses detta som meriterande samt om du är van vid att hantera större mängder transaktioner. Du har god kunskap i Excel och gärna erfarenhet av något affärssystem. Du behärskar det svenska språket i såväl tal som skrift.

Som person är du snabblärd, nyfiken och lösningsorienterad. Du trivs i en snabbt föränderlig miljö och har förmågan att kombinera din noggrannhet med effektivitet i dina utföranden. Vidare är du positiv och har ett brinnande intresse för siffror samt vill vara med och utveckla såväl Home Furnishing Nordic som din egen yrkeskarriär.

Övrigt

Tjänsten är ett sommarvikariat på heltid med önskad start i början av juni 2021 tom 31e augusti 2021. Det finns en god chans för till förlängning även efter det. Placering är på vårt huvudkontor i Helsingborg.

Om Home Furnishing Nordic

Home Furnishing Nordic AB är en av norra Europas största e-handlare inom möbler och inredning och ingår som ett av två segment inom Bygghemma Group. Inom Home Furnishing Nordic AB ingår många olika online-butiker, bl.a. Trademax, Chilli, Furniturebox och WeGot. Bygghemma Group är en dynamisk och snabbt växande koncern som startade 2006 med en bolagskultur som kännetecknas av resultatfokus och stark entreprenörsanda. Koncernen omsatte 5 miljarder 2018 och växer såväl organiskt som genom en aktiv förvärvsstrategi.

 

Ansök här: https://homefurnishingnordic.teamtailor.com/jobs/1183113-ekonomiassistent-till-marknadsledande-foretag-sommarvikariat?promotion=238055-arbetsformedlingen

 

Vi söker driven maskinställare!
Klippans Bokbinderi AB – Klippan

Klippans Bokbinderi är ett bokbinderi med effektiva efterbehandlingsmetoder för limmade och klammerhäftade trycksaker. Vi har dessutom andra efterbehandlingsmetoder så som linnetrådsbindning, fadenziegelbindning mm. Genom ett stort nätverk av samarbetspartners inom grafisk produktion, distribuerar vi trycksaker till hela Norden och Europa. Våra kunder är framförallt tryckerier i södra Sverige.
Vi söker maskinställare/maskinförare för bokbinderi. Det är viktigt att du har tidigare erfarenhet från maskininställning och har du tidigare erfarenhet från bokbinderiarbete är det mycket meriterande. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av maskininställning/maskinföring och alla andra typer av bokbinderiarbete med fokus på falsning, klammerhäftning, adressering, inplastning, limbindning, fadenziegelbindning och linnetråd.
Du ska tycka om att jobba i lag, ha lätt för att samarbeta och kunna ha en bra kommunikation med dina medarbetare. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper som t ex förmåga att se ”helheten” samt leda och styra arbetet runt maskinen. Vi förutsätter att du är en person som har ett stort tekniskt intresse samt förstår vikten av både tempo och noggrannhet. Har du truckkort så är det ett plus men inget måste. Arbetet innebär till en början dagtid med ska övergå till skiftarbete (2-skift).

Krav:
Erfarenhet som maskinställare och gärna inom bokbinderi/grafisk produktion
Mycket goda svenska språkkunskaper i tal och skrift
Ska vid behov kunna arbeta tvåskift (6:00-14:35, 14:30-23:10)

 

Ansök här: http://www.klippansbokbinderi.se/kontakt/lediga-tj%C3%A4nster-38309508

 

Vill du arbeta som Väktare i Malmö?
Cubsec AB – Malmö

Är du en ansvarsfull och förtroendeingivande person med ett empatiskt förhållningssätt till andra människor?

Söker du ett arbete med frihet under ansvar där du får användning av din problemlösningsförmåga?

Då ska du läsa vidare!

Som väktare på Cubsec vill vi att du alltid uppvisar en seriös och professionell attityd och inställning.

Du agerar omdömesfullt och för kundens bästa. Du har förmågan att skapa lugn och är bra på att anpassa ditt förhållningssätt utifrån de olika situationer som kan uppstå i arbetet. Mot bakgrund av att man som väktare kan hamna i konfliktfyllda situationer ställs det höga krav på personlig mognad samt att du är trygg i din person och i din yrkesroll. Som person bör du kunna anpassa dig i olika tempo samt vara flexibel i din arbetsuppgift. Vi ser gärna att du som söker bor i eller har god lokalkännedom inom Malmö.

Vi söker medarbetare som främst kan arbeta deltid/heltid men även behovsanställda.

Grundläggande krav:

 • Färdigutbildad väktare

 • Rent brottsregister

 • God ekonomi

 • Inga betalningsanmärkningar

 • Mycket goda färdigheter i svenska tal och skrift

Meriterande:

 • Körkort

 • Erfarenhet av att arbeta inom säkerhet/bevakning

 • Flera språk

Ansök här: https://cubsec.se/karriar/?jobid=162340&ref=platsbanken

 

Stödassistent till Attendo Nimbus Dagliga verksamhet i…

Attendo Sverige – Lund

Djur, natur, odling och trädgård är ledorden för Attendo Nimbus dagliga verksamhet i Stångby Kyrkby, belägen på en vacker gammal skånegård utanför Lund. Verksamhetens målgrupp är personer inom personkrets 1, LSS.
På Stångby daglig verksamhet arbetar vi med tydliggörande pedagogik utifrån TEACCH-modellen.
Vi söker nu dig som är stödassistent och har erfarenhet av att arbeta med personkretsen samt med tydliggörande pedagogik. Du ska vara engagerad och ansvarstagande samt ha ett genuint intresse för målgruppen. Du är relationsskapande och har god förmåga att etablera kontakt med människor i en utsatt situation. Du är lugn, stabil och kan hålla ett realistiskt perspektiv på situationer som uppkommer i det dagliga arbetet. Du har en problemlösande inställning, du arbetar bra med komplexa frågor och kan snabbt analysera situationer och fatta beslut. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört sätt samt trivs med att samverka med andra professioner, ständigt med individen i fokus.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Stödja brukaren efter behov, önskemål och förmåga
Tillsammans med brukare planera betydelsefulla mål som kan öka självständighet och tillit till sin egen förmåga
Dokumentation, gärna erfarenhet av Procapita
Nära samarbete med externa kontakter såsom god man, anhöriga, boende, habilitering, kommunens SSK och rehabpersonal etc.

Meriterande är om Du har avslutat gymnasieprogram med yrkesexamen inom barn och fritidsprogrammet alternativt vård och omsorgsprogrammet.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Du har erfarenhet av målgruppen.
Körkort B är ett krav!
Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag!
Om Attendo
Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.
Vi går igenom ansökningarna löpande.
Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!

Tjänsten är på ca 90% dagtid måndag – fredag.

Ansök här: https://jobb.attendo.se/jobs/1181132-stodassistent-till-attendo-nimbus-dagliga-verksamhet-i-stangby-bli-en-del-av-oss