Välj en sida

Vaktmästare

Region Skåne – Lund

 

Gör skillnad. Varje dag.

Sterilenheten är en servicefunktion som servar cirka 300 kunder inom verksamhetsområde intensiv- och perioperativ vård. Vi arbetar med att rengöra, granska, funktionskontrollera, förpacka och sterilisera medicintekniska produkter. Våra kunder är operationsavdelningar, mottagningar, vårdavdelningar, vårdcentraler, forskningsavdelningar, kommunen och privata aktörer. Våra mål är hög kompetens, kvalitetskänsla, flexibilitet och god service.

Arbetsuppgifter

Observera att vi i den här rekryteringen endast vänder oss till dig som har en anställning inom Region Skåne.

Nu söker vi en vaktmästare till vår servicefunktion vid sterilenheten i Lund.

Du kommer att arbeta med varierande arbetsuppgifter. Bland annat ingår tungt arbete med mycket lyft och vagnar som ska köras vilket medför att det är fysiskt krävande. Du fyller på förbrukningsmaterial och arbetar med städning av vår maskinpark. Rollen innebär självständigt arbete och präglas av eget ansvar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning. Tidigare arbetslivserfarenhet inom sterilteknik krävs för tjänsten. Vidare är det meriterande med tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Goda språkkunskaper i svenska i både tal och skrift krävs för tjänsten.

Du har lätt för att skapa kontakt med andra och trivs med ett socialt arbete. Det är även av vikt att du är ansvarsfull och noggrann i ditt arbete. Därtill är du serviceinriktad och flexibel. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (SUS) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. SUS är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso-och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående.
Välkommen till Skånes universitetssjukhus!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

Ansök här: https://www.skane.se/jobba-hos-oss/Lediga-jobb/id/?assign=918c7eb2-9de5-439f-97de-05cdca55f225

Rädda liv som värvare i sommar!

Värvare – Malmö

Säsong

 

Låt ditt arbete rädda liv! Jobba som värvare för Röda Korset i Malmö i sommar!

Jobba som värvare för Röda Korset i sommar i vårt Malmö Infinity team, hjälp oss att sprida hopp världen över!

Du försöker i vardagen göra skillnad genom att debattera och engagera andra i din omgivning för att uppmärksamma dem på krig, kris och katastrofer runt om i världen. I jobbet som värvare för Röda Korset får du möjlighet att göra just det!

Röda Korset är världens främsta katastroforganisation – och du kan vara med och bidra till att fler får hjälp! Som värvare hos oss är ditt uppdrag att värva månadsgivare och medlemmar, vilket du gör genom direktdialog. Tillsammans med ditt värvarteam representerar du Röda Korset och jobbar för att fler ska stötta vårt arbete och våra frivilliga i krig, kris och katastrofer runt om i världen – såväl i Sverige som internationellt. Här är ditt tillfälle att prata om något du brinner för; samtidigt som du utvecklar din kommunikationsförmåga och tar ett stort steg framåt i din karriär!

Vi erbjuder dig

Att genom ditt jobb göra skillnad för människor i utsatthet
Att arbeta tillsammans med ett team som vill utvecklas och göra skillnad!
Fast timlön och trygga arbetsvillkor
Direkt inblick i Röda Korsets arbete
En förberedande introduktionsutbildning samt olika uppföljningsutbildningar (första hjälpen/HLR)
Fortlöpande utbildningar inom humanitära insatser, sälj-, kommunikations- och värvningsteknik
Vi söker dig som

Är bra på att engagera och övertyga människor
Trivs att jobba utomhus i alla väder
Är öppen, social och positiv
Vill utvecklas och är resultatfokuserad
Delar Röda Korsets värderingar
Har fyllt 18 år
Lär dig argumentera och påverka, bli värvare hos Röda Korset! https://www.youtube.com/watch?v=7SH2EZaEC8I

Praktisk information

Lön: 123 kr/h
Anställningsform: provanställning, ferie eller visstid
Arbetsort: Malmö med omnejd
Arbetstider: mån, tisdag, fredag 10:30-17:15, onsdag, torsdag 15:00-21:00
Omfattning: 4-5 dagar i veckan
Start: 27 juni
Rekryteringen sker löpande så ansök så snart som möjligt.

Du kan göra skillnad dagligen genom ditt arbete både i Sverige och i resten av världen! Bli en del av världens största humanitära nätverk och ansök idag!

 

Ansök här: https://www.rodakorset.se/om-oss/jobba-hos-oss/lediga-jobb/?jobid=114394&ref=indeed

 

Lagersäljare

 

Beijer Bygg – Tomelilla

 

Om Beijer Byggmaterial
Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter drygt 7 miljarder SEK och har mer än 2000 anställda.

Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordens största distributör av byggmaterial. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark, Finland och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige och Saint-Gobain Building Distribution i Tyskland.

 

Trivs du bra inom lager men saknar kundkontakt? Då har du hittat rätt. Beijer Byggmaterial söker nu en lagersäljare till att stärka teamet i Tomelilla. Vi välkomnar dig till en fartfylld vardag där ambition och effektivitet blandas med kvalitetstänk. Har du god erfarenhet av lagerarbete och innehar truckkörkort är denna tjänst något för dig! Skicka in din ansökan idag för att bli del av Team Beijer!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Som lagersäljare arbetar du huvudsakligen på brädgården med lagerplock. Rollen innebär mycket kundkontakt där du som lagersäljare bemöter och hjälper våra privat- & företagskunder som besöker filialen och lagret. Det kan bland annat innebära att mäta det kunden har lastat eller fått hjälp med att lasta. I arbetet ingår det även att lasta och lossa gods från lastbilar.

Vi söker dig som
Vi söker dig som har erfarenhet av lagerarbete och trivs med kundkontakt. Som person är du driftig, serviceinriktad, ordningsam och inte rädd för att ta i. Du bör trivas med att arbeta i en snabbrörlig miljö med högt i tak där du kan bidra till en positiv och utvecklande atmosfär. Du är självständig, initiativrik och har god samarbetsförmåga. Du har förmågan att utveckla verksamheten så att Beijer Byggmaterial alltid är det bästa alternativet för våra kunder.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har körkort och truckkort. Erfarenhet från liknande tjänst och kunskap om byggmaterial ses som mycket meriterande.

Vi erbjuder dig
Då vi har en varm och personlig arbetskultur söker vi dig med ovan beskrivna egenskaper och erfarenheter som lämpar sig väl till vårt team. Den gemensamma motivatorn är att vi brinner för vår byggbransch och är oerhört stolta att tillhöra den största helägda bygghandelskedjan i Sverige! Om du känner att det stämmer in på dig, tveka inte att söka. Tjänsten är på heltid med Tomelilla.

Välkommen med att skicka in din ansökan idag. Urval och intervjuer sker löpande. Vi kontaktar samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

 

Ansök här: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1806&ProjectId=144364&DepartmentId=19202&MediaId=4616&SkipAdvertisement=False&uiculture=sv%27,%20%27_blank

 

Redovisningekonom på deltid

Tunstall Nordic – Malmö

Deltid

 

Tunstall är ett världsledande företag Tunstall är världsledande inom välfärdsteknologi för vård och omsorg av äldre, funktionshindrade och kroniskt sjuka. Vi är ett affärsdrivet bolag med en marknadsledande position som har ett tydligt syfte och goda värdegrunder.
Vi söker nu dig som vill arbeta 50% som redovisningsekonom hos oss!

Som redovisningsekonom kommer du att sköta vår löpande bokföring, avstämningar, samt månadsbokslut.

Du kommer vara placerad på det nordiska huvudkontoret i Malmö och rapporterar till chefen för Nordic Shared Service Center där du ingår i en organisation med 10 härliga kollegor.
Tjänsten är tillsvidare, och på 50%.
Om jobbet

Du kommer på halvtid arbeta med bokföring och redovisning där de huvudsakliga arbetsuppgifterna är:
Löpande redovisning
Moms & Skatter
Månads- och årsbokslut
Uppföljning och analyser

Övrigt tillhörande ekonomi- och redovisningsfunktionen

Vad gör dig klippt och skuren för tjänsten?

Vi söker dig med en akademisk examen inom ekonomi och som har arbetat med bokföring och redovisning i samband med månadsbokslut i 5-10 år då du ska vara självgående och självständig i ditt arbete. Du bör även ha erfarenhet från arbete i ekonomisystem, gärna Navision eller IFS.

Du är en noggrann och strukturerad person som organiserar och prioriterar aktiviteter på ett effektivt sätt samt har hög ambition på kvalitet. Du har en väl utvecklad analytisk förmåga och lätt för att se ekonomiska samband och lösningar på problem. Du räds inte att ”kavla upp ärmarna” när det behövs. Slutligen bör du förutom goda kunskaper inom redovisning även ha vana att hantera ett stort transaktionsflöde, företrädesvis i Excel. God svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.
Om oss
Tunstall är ett världsledande företag inom trygghetsteknik och systemlösningar, vi skapar lösningar som underlättar och förbättrar vård och omsorg av äldre, funktionshindrade och kroniskt sjuka.

Tunstall ligger långt fram i branschutvecklingen vad gäller produktutveckling och teknisk kompetens. Kunderna finns i nuläget främst inom kommunal/offentlig äldrevård men det finns även en stor framtida tillväxtpotential inom hälsovård/landsting och den privata sektorn (B2B).

Vi är en del av Tunstall Healthcare Group som grundades i Storbritannien 1957 och är med över 3000 anställda ett globalt företag som utvecklar, tillverkar och tillhandahåller trygghetssystem i mer än 30 länder över hela världen. Tre miljoner brukare utnyttjar idag Tunstalls produkter och tjänster. Tunstall Nordic AB – Sverige, Danmark, Finland & viss export – har ca 340 anställda och en omsättning på ca 500 MSEK.
Besök gärna www.tunstall.se för mer information.

 

Kontakt

Har du frågor kring tjänsten eller rerkyteringen? Hör av dig till Josefina Medic på HR avdelningen; Josefina.Medic@tunstallnordic.com
Vi undanber oss kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

 

Ansökan

Då vi arbetar med löpande urval ber vi dig skicka ditt CV och en beskrivning varför du vill arbeta som redovisningsekonom på halvtid hos oss så snart som möjligt.

Ansökan sker enkelt via hemsidan.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

 

Ansök här: https://careers.tunstall.se/jobs/899452-redovisningekonom-pa-deltid

 

Stödpedagog

Landskrona Stad

 

Som stödpedagog hos oss tillhör du område stöd och service (LSS personkrets 1) och arbetar på en bostad med särskild service med vuxna personer med utvecklingsstörning, autism eller autismliknande tillstånd.

Du arbetar du med ett pedagogiskt förhållningssätt, utför vardagsnära och planerade stödinsatser och aktiviteter tillsammans med brukaren som stödjer den enskildes delaktighet och självständighet. Genom kompetens, engagemang och kreativitet finner du lösningar och metoder som utvecklar arbetet. Du förväntas arbeta med alla sinnen för att bidra till ett rikt, spännande, aktivt och självständigt liv för personer med funktionsnedsättning. Den enskilde ska få stöd i sina livsaktiviteter, att göra val och motiveras till ett aktivt liv i samhället. Att ge stöd och service till personer med funktionsnedsättning är ett brett, blandat och utmanande arbete. För att detta ska fungera i praktiken krävs att personalen samverkar med varandra, den enskildes nätverk samt med andra professioner. Du ska vara en del i arbetet dag, kväll och helg, med stöd, service och aktiviteter tillsammans med de boende.
LSS-verksamheten i Landskrona arbetar aktivt och strategiskt med att öka andelen stödpedagoger och därmed medarbetare med eftergymnasial utbildning. Som stödpedagog förväntas du vara drivande i metod och kvalitetsutveckling.

Kvalifikationer
Vi söker dig som utöver grundutbildning har en eftergymnasial utbildning, kvalificerad yrkesutbildning, yrkeshögskola eller högskoleutbildning med specialisering inom funktionshinderområdet motsvarande 200 YH-poäng eller 60 högskolepoäng. Du ska ha kunskaper om och erfarenheter av LSS lagstiftningen och dess intentioner. Vi vill att du har ett stort intresse av att arbeta med olika typer av funktionsnedsättning och du ska vara positivt inställd till egen kompetenshöjning. Du ska även ha god administrativ förmåga och datavana, vara van vid att arbeta i dokumentationsprogram och behärska svenska språket väl i både tal och skrift. Det är också av stor betydelse att du har ett kreativt tankesätt, är väl förtrogen med att arbeta med motiverande samtal och att du kan se dig själv i en större enhet. Du ska kunna följa instruktioner och procedurer, vara punktlig i ditt arbete och följa de lagstadgade krav och säkerhetsföreskrifter som finns i rollen. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav.

Vi ser fram emot att höra från dig, välkommen med din ansökan!

Övrigt
Intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan tillsättas innan ansökningsdatumet löpt ut.

För att bli aktuell för anställning behöver du uppvisa ett godkänt utdrag ur polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länken i annonsen. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan, då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling.

Läs mer om oss på: landskrona.se/Jobba hos oss

I denna rekrytering har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsvillkor
Månadslön, Deltid. 90-95%, Tillsvidare. Provanställning kan bli aktuellt.Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Arbetstid: Schema. Arbetstid: 4 veckors schema och ledig varannan helg. Dagtid, kvällar och helger. Tjänsten har stor del kvällstid vardagar.
Tillträde: Tillträde i september.
Antal platser: 1
Ansökan
Förvaltning: Landskrona stad – Område Stöd och Service

Arbetsgivarens referensnummer: C39829

Sista ansökningsdatum: 2020-07-12

Kontaktpersoner
Christian Gustafsson
Enhetschef
Telefon: 0418-470426
Fackliga kontaktpersoner
Fackliga kontaktpersoner
nås via kommunens växel
Telefon: 0418-470 000

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/Assignmentview.aspx?guidGroup=1365fca2-f0ca-4d5b-8fe3-fd7f790255cc&guid=B87A6020-AAB9-4C66-A4CA-631B11ABD911

 

Idrottslärare

Landskrona Stad

 

Du kommer att undervisa i ämnet idrott och hälsa på Sandåkerskolan i Häljarp. Tillsammans med idrottslärare och lärarassistent bedriver ni gemensam undervisning i idrott och hälsa årskursvis.

Sandåkerskolans ledord är Utmärkt undervisning och Främjande mentorskap. Utifrån dessa arbetar vi i en en-till-en-miljö och våra elever har ett digitalt driv. Vi ser gärna att du arbetar för att vidareutveckla idrottsundervisningen utifrån ett digitalt perspektiv. Med närhet till skog och natur finns det goda förutsättningar för en varierad undervisning i ämnet. Det ämneslag som du kommer att ingå i har tid avsedd varje vecka för kollegialt utbyte, sambedömning och samplanering.

Din tjänst kommer även att omfattas av ett mentorskap om ca 20 elever som du träffar varje skoldags start mellan 8.00-8.30 samt ett antal mentorslagsdagar med eleverna under läsåret. Ca 20 % av din tjänst är avsett till mentorskap, i vilken det ingår kontakt med vårdnadshavare.
Tillsammans med övriga mentorer bildar ni ett mentorslag för årskursen. Ni träffas varje vecka på mentorslagsmöte där ni samplanerar och följer upp innehållet på mentorstid som förutom enskilda samtal med elev omfattas av systematisk undervisning utifrån kap 1-2 i Lgr11.
Tillsammans bildar dessa arbetssätt ett främjande mentorskap.

På Sandåkerskolan prioriterar vi balans arbete/fritid och den goda arbetsmiljön är en viktig inriktning. Som lärare får du stöd i ditt administrativa arbete av vårt serviceteam och våra lärarassistenter.

Vår elevhälsa är komplett med samtliga specialister som du arbetar tillsammans med för våra elevers bästa.

Kvalifikationer
Lärarlegitimation är ett krav för tjänsten. Behörighet i annat ämne är meriterande. Vi förutsätter att du har god vana vid digitala arbetssätt.

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länken i annonsen. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan, då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den utannonserade befattningen inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

I denna rekrytering har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsvillkor
Månadslön, Heltid. 100%, TillsvidareAnställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs. Erfarenhet av undervisning i idrott och hälsa är önskvärd.
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2020-08-10
Antal platser: 1
Ansökan
Förvaltning: Landskrona stad – Sandåkersskolan

Arbetsgivarens referensnummer: C39868

Sista ansökningsdatum: 2020-06-28

Kontaktpersoner
Heléne Henning
Rektor
Telefon: 0418-474411
E-post: helene.henning@ landskrona.se
Fackliga kontaktpersoner

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/Assignmentview.aspx?guidGroup=1365fca2-f0ca-4d5b-8fe3-fd7f790255cc&guid=C9614D3D-DC27-4E52-8173-1229C7713341

 

 

Servicerådgivare

 

Bilia – Malmö

 

Som servicerådgivare arbetar du i frontdesk vilket innebär personlig kontakt med kunder, såväl vid disk som via telefon och e-post. Du tar emot våra kunder och rådgör med dem gällande service och reparation, samt bokar in deras beställningar på verkstaden. I arbetsuppgifterna ingår mottagande och utlämnande av bilar, dagplanering för tekniker, att ta betalt efter utfört arbete samt försäljning av bildelar över disk och att hjälpa kunder med hyrbilar.

Kompetenskrav
Du är van att arbeta med kunden i fokus och vi ser gärna att du har arbetat i butik eller med något annat serviceyrke tidigare. Du har goda datorkunskaper och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Kunskaper i affärssystemet Kobra liksom erfarenhet av arbete i bilbranschen är önskvärt. Har du fordonsteknisk bakgrund och söker en ny utmaning, ska du inte tveka att söka. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Din personlighet och din inställning är det vi lägger störst vikt vid. Vi vill att du har ett genuint intresse för kunden och en naturlig fallenhet för att kommunicera på ett positivt och professionellt sätt. Du är serviceinriktad och trivs med att ha kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete. Vidare är du flexibel och finner dig väl tillrätta med ett högt tempo och varierande arbetsuppgifter. Att hålla en hög kvalité är viktigt för dig och du har ett strukturerat arbetssätt, är ordningsam och tilltalas av att arbeta för långsiktiga kundrelationer. Du är van att arbeta självständigt och tvekar aldrig att ge det där lilla extra. Självklart bidrar du till en trivsam laganda och en väl fungerande arbetsplats.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Tjänsten är tillsvidare på Bilia Toyota i Malmö. Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef. Facklig kontaktperson för Unionen är Edvard Milovanovic, 010-497 98 22. Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökande!

 

Ansök här: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=328&ProjectId=184889&MediaId=5

 

Trafiklärare

Lommastrands spyken – Lund

För att lyckas hos oss är du positiv, ambitiös, målinriktad och har stort tålamod. Du är en lagspelare som har lätt för att arbeta i team och förstår vikten av att alltid leverera hög kvalité. Du agerar professionellt i ditt arbete vilket innebär att du strukturerat och tålmodigt utför ditt arbete med noggrannhet och engagemang. Vi ser inget krav på att du har tidigare erfarenhet inom yrket men du måste ha godkänd utbildning av transportstyrelsen.
Dina arbetsuppgifter består i första hand av att utbilda elever för B-behörighet genom både praktisk och teoretisk utbildning. I trafiklärarens roll ingår planeringar med elever då man ser till att varje elev får en individanpassad utbildning. På trafikskolan har vi utbildning för AM, introduktionsutbildning, riskettan och även möjlighet att utbilda i MC och släp.
Om du är en person som värderar hög kvalitet i varje detalj och alltid sätter kunden i fokus så kan du vara den vi söker, Tveka inte att höra av er till oss!
ring oss på 0760-314188(Alen) alt. 0707-387888(Niklas) .

 

Ansök här: https://spykenstrafikskola.se/jobb/