Välj en sida

Stödassistent till korttidsvistelse
Skurups kommun – Skurup

Som stödassistent planerar och utför du arbetsuppgifter som innebär aktiviteter, pedagogisk struktur, vård och omsorgsarbete, dokumentation och upprättande av bemötande- samt genomförandeplaner. I det vardagliga arbetet kommer du att möta utmanande beteende och en målgrupp som har behov av lågaffektivt bemötande, tydliggörande pedagogik och stöd med känsloreglering. Du kommer därför att ges möjlighet till fortbildning och handledning för att möte dessa utmaningar.

Kompetenskrav

Du som söker har gymnasieutbildning från barn och fritidsprogrammet, vård och omsorgsprogrammet med inriktning funktionsvariation eller annan likvärdig utbildning.

Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar med funktionsvariation, gärna på korttidsvistelse eller korttidstillsyn enligt LSS.

Erfarenhet av tydliggörande pedagogik och lågaffektivt bemötande i verksamheter för barn och unga inom LSS är meriterande. Du är engagerad, ansvarsfull, flexibel och har god samarbetsförmåga. Eftersom arbetet innebär kommunikation och dokumentation måste du behärska svenska språket i tal och skrift och ha datorvana.


Anställning

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

 

Yrkeskategori:

Stödassistent

 

Omfattning:

Heltid

 

Löneform:

Månadslön.

 

Varaktighet:

Tillsvidare

 

Arbetstid:

Schema.

 

Tillträde:

Tillträde snarast efter överenskommelse

 

Antal platser:

1

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/Assignmentview.aspx?guid=FB1E1FAF-56FE-4481-A1FF-C3A691726E13&GuidGroup=b191843c-5102-49d2-ad7e-63ad95f10ad8

 

Är du vår nya kollega på Sallerupskolan?
Eslövs kommun – Eslöv

Nu har vi en ledig tjänst i årskurs 4 och två i årskurs 5. Vi utökar antalet lärare i varje årskurs för att på bästa sätt organisera för god måluppfyllelse. Du planerar, genomför och utvärderar det pedagogiska arbetet utifrån styrdokument och elevernas behov och intressen. Detta gör du enskilt och tillsammans med dina närmsta kolleger men du har också övriga kolleger på nära håll och i ett nära samarbete utbyter ni erfarenheter, utvecklas och arbetar tillsammans för alla elevers bästa. Du har också ett nära samarbete med skolans välfungerande elevhälsoteam.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har lärarlegitimation med bred behörighet och som brinner för dina ämnen. Du har god insikt i skolans styrdokument och tillämpar dessa i det dagliga arbetet.

Du är en person som har ett stort engagemang för elevers utveckling och lärande och som självklart vill vara med och utveckla undervisningen så att den främjar delaktighet och inflytande. Du ser elevers olika behov, tar hänsyn till deras individuella förutsättningar och får eleverna att växa och utvecklas. I ditt arbete är du ansvarstagande och strukturerad med god förmåga att organisera, planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Ditt ledarskap är tydligt och du utformar en öppen och trygg lärandemiljö utifrån din goda förmåga att skapa struktur, sammanhang och goda relationer. Du är en viktig förebild för våra elever och måste ha förmågan att skapa väl fungerande samarbeten med kollegor och elever för att bidra till en god samverkan på arbetsplatsen.

Är du redo för nya utmaningar? Är du positiv, lösningsfokuserad och ser möjligheter tillsammans med andra? Då är en tjänst på Sallerupskolan perfekt för dig. Välkommen att arbeta som lärare hos oss. Här arbetar vi som ett team för att varje elev ska nå så långt som möjligt utifrån sina förutsättningar. ”Alla ska trivas och må bra!” Detta är vår vision och gäller alla på Sallerupskolan, liten som stor.

Vi kommer att ta alla ansökningar i beaktande, men intervjuer kan komma att ske löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!


Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/naringsliv-arbete/arbetsmarknad/lediga-jobb-i-kommunen/eslovs-kommun-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma support 0771-693 693.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Enligt Lag (2013:852) om registerkontroll skall du vara beredd att lämna ett registerutdrag (högst ett år gammalt) ur polisens belastningsregister. Utdraget beställs av den arbetssökande själv från Rikspolisstyrelsen. Blankett kan hämtas på www.polisen.se eller på närmsta polisstation.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: 2021-08-11. eller snarast därefter enlig överenskommelse
Antal platser: 1


Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2021-07-04

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/Assignmentview.aspx?guid=D38A6B0D-070B-440A-B1FF-ED6E8DB8A7D9&templateid=0

 

Drifttekniker till onsiteuppdrag
Centric – Ängelholm

Har du några års erfarenhet som drifttekniker? Gillar du att ge support och vägleda användaren? Har du kunskap inom Windows OS, Active Directory, Office 365 och nätverk? Är du tillgänglig med start i september 2021? Då söker vi dig till ett långsiktigt uppdrag hos vår kund i Ängelholm.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Utvecklas i din karriär

Varierande arbetsuppgifter

Bra anställningsförmåner

Dina arbetsuppgifter

I den här rollen arbetar du i ett team bestående av 3 tekniker som ska utökas till 4 stycken. I rollen som drifttekniker kommer du ta emot alla ärenden 1st line inte kan supportera. Du kommer hantera allt från användarsupport, administering i AD, klienter (hård- och mjukvara), nätverk (LAN & WLAN), felsökning av skrivare och administration av Windows Server. Du kommer använda SCCM för programpaketering och klientmanagering.

Exempel på arbetsuppgifter är att hantera larm från övervakning, användarssupport av hårdvara, officeprogrammen och teams samt felsökning av nätverk. Du kommer också arbeta med Windows Server för att installera och felsöka verksamhetssystem och i viss utsträckning viritualisering av servrar i VMware.

Din profil och kvalifikationer

För att passa för rollen behöver du ha erfarenhet från IT-support och drift med en bred bakgrund inom IT. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat i en servicedesk där du har haft behörighet att felsöka djupare och följa upp ärenden. Personkemin är en nyckelfaktor där du förväntas ha en positiv inställning och tycker IT och IT-support direkt mot kund är något du trivs med. Du är en teamplayer och har lätt för att samarbeta och trivs med att möta mycket människor. Du är lättlärd och kommer snabbt in i nya rutiner samtidigt som du är nyfiken och håller dig uppdaterad inom IT.

För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har relevant arbetslivserfarenhet inom:

 • Windows 10

 • Office 365

 • Active Directory

 • GPO:er

 • Windows Server

 • Nätverk (LAN & WLAN)

 • Konfigurering av switchar

 • DHCP, DNS & printservrar

 • Cisco

 • VMware

Vad vi erbjuder

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar.

Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste IT-företag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.
Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 370 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

 

Ansök här: https://careers.centric.eu/se/lediga-jobb/angelholm-drifttekniker-till-onsiteuppdrag-s-202105926/

 

Administrativt chefstöd till Hästveda skolområde
Hässleholms kommun – Hästveda

 

Vad erbjuder vi dig?

Vi söker dig som vill fungera som administrativt närstöd till Hästveda skolområde, där du dels blir en viktig kugge i det dagliga arbetet, men även en ambassadör och ansiktet utåt för våra olika verksamheter.

Du kommer bland annat att ansvara för att:

 • vara ett telefonstöd för områdets rektorer och förskolechefer

 • administrera diverse underlag som rör både elever och personal, t ex beställning och arkivering av nationella prov mm

 • administrera tjänstgöringsunderlag kopplade till lön och diverse övrig personaladministration

 • ansvara för och genomföra introduktion av nyanställd personal

 • vikarieanskaffning

 • administrera fotografering, betygskataloger etc.

 • hjälpa till vid schemaläggning

 • ta fram viss statistik och hantera administration kring denna

 • uppdatera förskolornas och skolornas hemsidor

 • arkivering

 • arbete med olika administrativa stödsystem och dokumentation

 • övriga administrativa uppgifter.

Arbetsuppgifterna kan komma att förändras.

Vem är du?

Du har gymnasieutbildning och/eller eftergymnasial utbildning med inriktning administration. Du har goda it-kunskaper och då särskilt i Office365. Meriterande är om du har erfarenhet av våra olika stödverktyg som t ex Visma och Medvind. Du måste kunna uttrycka dig väl i det svenska språket både i tal och i skrift. Vi ser det som en stor fördel om du har tidigare erfarenhet från arbete inom skolan.

För arbetet krävs det att du är öppen och serviceinriktad. Du tycker om struktur men kan samtidigt vara flexibel och snabbt kunna ta till dig förändringar. Ett mått av stresstålighet och att kunna arbeta självständigt krävs också då den ena dagen inte är den andra lik. Ibland måste du vara både lösningsfokuserad och kreativ men samtidigt ha en stor integritet och kunna förhålla dig till hur det är att arbeta i en politiskt styrd organisation.

Du ska dela värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy, http://www.hassleholm.se/medarbetarpolicy.

Övrigt

Utdrag ur polisens belastningsregister ska uppvisas före anställning.

Intervjuer kommer eventuellt att ske löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan ansökningstiden löpt ut så skicka in din ansökan redan idag!

Om oss

Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens förskolor, grundskolor, gymnasieskolor, särskola och kulturskola. Vi arbetar gemensamt för en lärmiljö där barn, elever och personal lyckas. Vår gemensamma vision är: Alla ska få bli sitt bästa.

Hästveda skolområde består av Hästveda skola, Ballingslöv skola och Farstorp skola. Verksamheterna inom våra skolor präglas av ett kontinuerligt och målmedvetet arbete med vår värdegrund. Våra värdegrundsbegrepp är respekt, ärlighet, hänsyn, glädje och trygghet och gäller alla på skolan, såväl elever som personal.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

 

Ansök här: https://hassleholm.varbi.com/se/what:job/jobID:414076/type:job/where:62/apply:1

 

Brandskyddstekniker / Driftsättare – Gas & Detektion
Presto – Malmö

Vill du vara med i vidareutvecklingen av ett av landets mest välrenommerade företag i branschen och arbeta som Brandskyddstekniker i en organisation med många trevlig kollegor och god stämning?
Presto expanderar och söker därför en ny medarbetare. Har du viljan, ambitionen och drivkraften kan du mycket väl vara rätt person för bolaget. För dig som är ny i branschen kommer Presto utbilda dig inom området. Läs mer om tjänsten och sök redan idag!
VILKA ÄR VI?
Presto Brandsäkerhet AB grundades 1959 och är Nordens ledande aktör inom brandsäkerhet. Genom helhetslösningar, utbildningar och abonnemangstjänster skapar vi brandsäkra miljöer för små och stora företag i hela Norden. Varje år besöker vi 60 000 kunder, utbildar 40 000 deltagare och återvinner 100 000 brandsläckare vid vår anläggning i Katrineholm. Det är så vi skapar ett tryggt, modernt och hållbart brandskydd. Presto omsätter drygt 1 miljard kronor.
VEM SÖKER VI?
Som brandskyddstekniker / driftsättare ansvarar du för att utföra service och driftsättning till våra kunder inom vårt affärsområde gas & detektion.

Arbetsuppgifter:
Utföra arbetet efter kvalitetsmanual och gällande regelverk

Leverera enligt specifikationer och enligt kundens behov

Driftsätta brandlarm/släckanläggningar och kontrollera att kraven mot gällande regelverk SBF 110, SBF 115 och SBF 500 är uppfyllda där så erfordras

Utföra anläggarskötar- och användarutbildning för kunder

Byta gascylindrar

Uppgradera anläggningar

Tjänsten passar dig som vill arbeta med brandskydd och trivs med att arbeta ute på fält. Ditt arbetsområde kommer utgå från depån med omnejd men du bör vara beredd på att arbeta även på andra orter på Regionen. Presto tillhandahåller en servicebil som du har möjlighet att ta med hem för att lätt nästa dag kunna åka direkt till nästa inbokade kundmöte.

VEM ÄR DU?

Vem är du?
Vi söker dig som har 3 årigt tekniskt gymnasium och en viss yrkeserfarenhet från arbete med brandskydd eller säkerhetsbranschen. Du har tidigare arbetat med el/svagström. Vidareutbildning inom el är meriterande.
För att trivas i rollen är du bra på att planera och följa upp ditt arbete, med fokus på kundernas nuvarande och kommande behov. Du är en initiativtagare som tar fram lösningar som överträffar kunders förväntningar. Du utvecklar din kompetens och drar lärdom av erfarenheter, du söker feedback och använder den för att förbättra kvaliteten på tjänster och interna processer.
Dina kunskaper och förbättringsidéer är värdefulla då vi befinner oss i en förändringsfas – tillsammans jobbar vi för att vara marknadsledande i Norden inom brandskydd.

 • Som person gillar du att arbeta självständigt och du är duktig på att lösa problem som kan uppstå. Detta är inget säljjobb men du måste vara skicklig på att bemöta andra människor vilket innebär att du kan prata med dina kunder och informera dem om såväl brister som förbättringsmöjligheter. För att trivas i rollen är du som söker initiativtagande och händig. Du har ett strukturerat arbetssätt och du kan omsätta instruktioner i praktisk handling. Vidare har du som söker en ansvarskänsla och en stor portion vilja att lära dig mer om branschen.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid tillsvidare, provanställning tillämpas.
Arbetstider: Vardagar mellan kl. 07:00-16:00. 40 timmar/vecka.
Eftersom Presto utför uppdrag inom säkerhetsbranschen kommer vi kräva utdrag ur belastningsregistret, kreditprövning och drogtest utan anmärkning.

Ansök här: https://www.jobbapapresto.se/jobs/1225065-brandskyddstekniker-driftsattare-gas-detektion?source=Indeed

 

Köksbiträde
Klippans kommun – Klippan

Uppdraget inom kostverksamheten innefattar kök inom skola, förskola och äldreomsorg. I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

 • Att ansvara för tillagning av kalla och varma maträtter, specialkost, desserter och bakverk.

 • Att arbeta med i storkök förekommande arbetsuppgifter, såsom produkthantering från beställning till servering.

 • Att följa egenkontrollprogram

 • Att diska och städa.

Samt övrigt förekommande arbetsuppgifter som finns i ett produktionskök.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är flexibel och har hög servicekänsla! Det är av största vikt att du är engagerad i ditt arbete och har en positiv och lösningsorienterad inställning. För att lyckas i rollen bör du ha både hög stresströskel och stor kapacitet då det förekommer perioder med hög arbetsbelastning.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi gärna att du
har minst några års erfarenhet av liknande arbete, och det är meriterande om du tidigare har erfarenhet av arbete i storkök. Du behöver ha erfarenhet/kännedom om livsmedelshantering, samt mycket goda kunskaper i svenska språket.

B-körkort.


Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess arbetar vi i ett kompetensbaserat rekryteringsverktyg.

Som anställd i Klippans kommun kommer du få tillgång till Förmånsklippan, en portal full med förmåner.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Om du blir erbjuden tjänst ska du uppvisa giltigt utdrag från Polisens belastningsregister.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Tillträde augusti 2021 Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.
Antal platser: 1


Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2021-07-01

Arbetsgivarens referensnummer: C58107-2021-3

Upplysningar lämnas av:

Sabina Tucic
Enhetschef
Telefon: 0435-28287
E-post: sabina.tucic@klippan.se

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare nås genom kommunens kundtjänst
Telefon: 0435-28000

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/Assignmentview.aspx?guid=560B25FF-8C07-40ED-BA64-C338BD49434C&guidGroup=

 

Ärendehandläggare
Trelleborgs kommun – Trelleborg

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen

Är du intresserad av kompetensförsörjning? Har du energi och mod att skapa nya metoder och arbetssätt? Vill du arbeta i en process som är i framkant inom handläggning av försörjningsstöd? Är svaret ja på dessa frågor kan du vara den vi söker. Hos oss får du möjlighet att arbeta i en verksamhet som gör skillnad på riktigt, för medborgaren, näringslivet som för kommunen. Du får arbeta i en miljö där utvecklingsarbete är en naturlig del av vardagen och där du bidrar med din kompetens för att vi ska nå våra mål. Vi lever vår värdegrund och det är viktigt att du i ord och handling står bakom vår värdegrund och vårt kompetensförsörjningsperspektiv.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara handläggning av ansökningar om försörjningsstöd.

Kvalifikationer

Du ska ha en för uppdraget relevant högskole- eller universitetsutbildning. Du ska vara en skicklig administratör och ha erfarenhet av handläggning av försörjningsstöd och kunskaper inom socialrätt. Du ska ha erfarenhet av att arbeta i systemet procapita och lifecare. Det är en stor fördel om du har erfarenhet av att ha arbetat med RPA.

För att vara framgångsrik som handläggare inom myndighetsprocessen och för att du ska trivas hos oss är det viktigt att din drivkraft i arbetet är att verksamheten når uppsatta resultat och att det faller sig naturligt för dig att sätta personliga arbetsmål som du strävar efter att uppnå.

Det krävs av dig att du har mod att fatta svåra beslut och att du kan ha kontroll över dina känslor i svåra situationer samt har en förmåga att upprätthålla en positiv attityd till arbetet.

Arbetstid/Varaktighet

Visstid, heltid.

6 månader med möjlighet till förlängning.

Kontaktperson

Samordnare Fatbardha Avdyli – telefon: 0410-33 00 00

Rehanna Ståhlstierna, Avdelningschef Arbetsmarknad – telefon: 0410-73 32 63

Fackliga kontakter www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag

Vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering, så vänta inte med din ansökan. Sista dag för ansökan är däremot 2021-07-02, via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Tillträde sker snarast eller enligt överenskommelse.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!

Ansök här: https://trelleborg.varbi.com/se/what:job/jobID:414063/type:job/where:62/apply:1

 

Överförmyndarhandläggare
Vellinge kommun – Vellinge

Arbetsbeskrivning

Uppdraget att vara överförmyndarhandläggare innebär såväl handläggning av samtliga på myndigheten förekommande typer av ärenden som visst beslutsfattande på delegation från överförmyndaren.

Arbetsuppgifterna innefattar att under överförmyndaren, och i samarbete med din handläggarkollega, utöva tillsyn över förmyndare, gode män och förvaltare i kommunen.

I uppgifterna ingår att kunna informera om överförmyndarens verksamhet, att utbilda ställföreträdare, att granska inlämnade årsredovisningar och slutredovisningar samt att ta beslut om arvodering. Överförmyndarhandläggaren handlägger ansökningar om olika typer av tillstånd som ställföreträdarna behöver i sina uppdrag. Det åligger även Överförmyndarhandläggaren att utreda eventuella brister som kan förekomma i uppdraget som ställföreträdare. Ytterligare arbetsuppgifter som ingår i uppdraget som Överförmyndarhandläggare är att företräda ärenden i tingsrätt, hantera frågor om arvsrätt, fastighetsförsäljning, placering av tillgångar, registrering av handlingar . I arbetsuppgifterna ingår även sammanställning av statistik till Länsstyrelsen som är verksamhetens tillsynsmyndighet.

Arbetet som Överförmyndarhandläggare innebär kontakter med enskilda, ställföreträdare, anhöriga, myndigheter samt interna och externa samarbetspartners.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning på minst kandidatnivå inom juridik, ekonomi eller samhällsvetenskap.

Du har erfarenhet av ärendehandläggning och särskilt myndighetsutövning, gärna inom en överförmyndarverksamhet.

Som Överförmyndarhandläggare uttrycker du dig välformulerat och tydligt i tal. Försäkrar dig om att mottagaren har uppfattat budskapet korrekt. Du anpassar kommunikationen till situation och mottagare, lyssnar aktivt på andra och ställer frågor för att få förtydliganden.

I skrift uttrycker du dig välformulerat och tydligt. Du skriver språkligt och grammatiskt korrekt och anpassar kommunikationen till situation och målgrupp.

Du förväntas att bidra till myndighetens löpande verksamhetsutveckling och förbättringsarbete. Överförmyndaren i Vellinge genomgår just nu en förändringsresa som du har möjlighet att delta på.

Trivs du i verksamheter med höga ambitioner och där du som medarbetare bereds möjlighet att aktivt delta i arbetet mot en modern och effektiv Överförmyndarmyndighet i det lilla formatet så är du välkommen med din ansökan.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2021-10-01
Under förutsättning att erforderliga beslut fattas 2021-10-01. Anställning kan ske tidigare vid annan överenskommelse.
Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2021-07-01
Referensnummer: C57763

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Kontaktpersoner

Anne Marbrandt, Överförmyndare
Mobiltelefon: 0734274050
Telefon: 040 42 5200

Roger Eriksson, individ- och familjeomsorgschef
Telefon: 040-42 52 52

 

Ansök här: https://vellinge.se/nya-mojligheter/lediga-jobb/lediga-jobb/?id=3D3CE737-23C6-493E-88C3-85D121329DBF