Välj en sida

Bilförsäljare

Dahlqvists BilÄngelholm

Beskrivning av huvudsakliga arbetsuppgifter & Personliga kvalifikationskrav:

Vi behöver förstärka med ytterligare en bilförsäljare i Ängelholm.

Vi erbjuder ett stimulerande arbete i en modern anläggning med bra och positiva medarbetare i en organisation med högt ställda mål avseende volym och kundtillfredsställelse i kombination med korta beslutsvägar. Du måste skapa goda resultat och uppfylla våra krav på volym och kundtillfredsställelse. Representera och marknadsföra Dahlqvists försäljningskoncept samt kunna ge professionell rådgivning i bilägande till våra kunder.

Du behöver ha dokumenterad framgångsrik erfarenhet av försäljning och volym. Vi ser gärna att du arbetar som bilförsäljare, säljare inom elektronikbranschen eller med motsvarande försäljning idag eller tidigare. Du ska ha goda kunskaper i svenska och vara van att arbeta i IT miljö och skall kunna uttrycka dig väl i tal och skrift.

Vi ser gärna att du har ett stort intresse för sociala medier. Du ser framtid inom branschen och använder denna tjänst för att visa din fulla potential för att skapa framgångsrika säljresultat och arbeta för långsiktiga kundrelationer. Du är även bekväm med att arbeta utanför anläggningen med kundbesök, kundevent, bilutställning på företag och på stan. Att du har B-körkort ser vi som en självklarhet.

Du måste ha känslan för att bemöta & skapa en fantastisk kundupplevelse. Det är också viktigt att du har en hög arbetskapacitet, stresstålig och ha förmågan att ”hålla många bollar i luften” och är drivande och stimulerad av affärer med vilja att arbeta målmedvetet och systematiskt att ”ta det i mål”.

Som person har du sinne för ordning och reda och vilja att när tillfälle ges, utvecklas vidare inom området. Samt vara positiv, samarbetsvillig och flexibel eftersom vi strävar efter att jobba över avdelningsgränserna och vara ETT team på Dahlqvists.

Tillträde: Omgående
Anställning: Heltid, tillsvidareanställning
Lön: Grundlön plus provisionsbaserad del

Antar du utmaningen vill vi ha din ansökan snarast då vi tillämpar löpande prövning.

Ansökan bestående av ett personligt brev och CV skickas till e-post: stefan.hedlund@dahlqvists.se

Frågor kring tjänsten besvaras av Stefan Hedlund (Försäljningschef, platschef): 0431-45 89 01

 

Ansök här: https://www.dahlqvists.se/Sida/35/karriar

 

 

Textilslöjdslärare till Ölyckeskolan

Eslövs kommun – Eslöv

Nu söker vi i Eslövs kommun en lärare i textilslöjd för årskurs 3-9 till Ölyckeskolan i Löberöd. Som lärare ansvarar du för planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av undervisningen i de klasser du undervisar.

Du är en del av ett arbetslag där ni tillsammans arbetar för att ge eleverna rätt förutsättningar för att lyckas. Du har också ett nära samarbete med skolans två andra slöjdlärare och kommer att vara en del av det kommunövergripande nätverket för slöjdämnet.

Mentorskap för åk 7-9 ingår i tjänsten.

Kvalifikationer:

Vi söker främst dig som har lärarlegitimation med behörighet för undervisning i textilslöjd för årskurs 3-9. Vi ser det som meriterande om du har arbetat som lärare tidigare. Du har god insikt i skolans styrdokument och tillämpar dessa i det dagliga arbetet.

Vi söker dig som har ett stort engagemang för elevers utveckling och lärande. Du har förmågan att se elevers olika behov, tar hänsyn till deras individuella förutsättningar och får elever att växa och utvecklas. Du är en viktig förebild och vill vara med att utveckla undervisningen så att den främjar delaktighet och inflytande.

Ditt ledarskap är tydligt och du utformar en öppen och trygg lärandemiljö med förmåga att skapa struktur, sammanhang och goda relationer. För att lyckas och trivas hos oss behöver du ha god förmåga att samarbeta, vara lyhörd och ha lätt för att sätta dig in i andra människors perspektiv.

Eftersom kommunikationen med elever, vårdnadshavare och kollegor är en stor del av uppdraget är det nödvändigt att vara obehindrad i svenska språket i både tal och skrift.

Vi ser fram emot din ansökan!


Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/arbete-och-arbetsmarknad/jobba-hos-oss/kommunen-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma support 0771-693 693.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Enligt överenskommelse
Antal platser: 1


Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2021-03-04

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/Assignmentview.aspx?guid=9B3F745D-E2A8-462B-87E2-89F1C173D2BD&templateid=0

 

 

Entreprenadingenjör

Treano Bygg ABMalmö

Treano är verksamma i hela Skåne och fortsätter kontinuerligt att växa inom både byggservice, entreprenad och bostadsproduktion. Inom företaget finns också SAWI Exclusive Homes by Treano som fokuserar på att bygga exklusiva och unika hem. Tillsammans är vi idag ca 200 drivna medarbetare med en årlig omsättning på ca 900 mkr, vilket gör oss till en av de större och mest snabbväxande byggaktörerna i Skåne. Vårt huvudkontor finns i Malmö och vi har även lokalkontor nära våra kunder i Ystad, Trelleborg, Helsingborg, Hässleholm, Lund och Kristianstad. Vi är sedan 2019 ett certifierat ”Great Place To Work”-företag.

Efterfrågan hos våra kunder till vår Entreprenad/Bostadsavdelning i Malmö är väldigt stor och för att möta upp deras krav och säkerställa en fortsatt hög kvalitet behöver vi förstärka avdelningen med en erfaren Entreprenadingenjör.

I rollen som Entreprenadingenjör i kommer du huvudsakligen ansvara för att utföra inköp till projekten samt stödja Projektcheferna och Platscheferna i inköp- och produktionsfrågor. Du kommer bland annat att ansvara för inköpsmöten och att inköpsplan upprättas samt gå igenom kontraktshandlingar för projektet. Vidare kommer du upprätta förfrågningsunderlag och utföra anbudsutvärdering samt utföra produktval utifrån specifika kundkrav. Projekteringsledning ingår även i rollen.

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av likvärdig befattning. Du har en ingenjörsutbildning eller skaffat erfarenhet genom intern kompetensutveckling. Du ska ha kunskaper kring lagar och avtal från branschen, såsom AB04 och ABT06 med flera. Du har även god erfarenhet av Word, Excel och Powerpoint.

För rollen krävs det att du är drivande, social och har en vilja att lära dig. Du ska vara analytisk och noggrann i ditt arbete samt är ansvarstagande, strukturerad och har en god samarbetsförmåga. Du gillar att jobba mot uppsatta mål och deadlines. B-körkort är krav.

Vi värderar laganda och ansvarsfullhet högt. Vi sätter också värde på att vara personliga och värnar om våra medarbetares trivsel där kompetensutveckling är en självklar parameter. För dig som vill utvecklas och växa i din yrkesroll erbjuds många möjligheter att göra det.

Ansök senast den 22 februari. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. För frågor om tjänsten kontakta Ola Dryselius

 

Ansök här: https://www.treano.se/karriar/?_p=job&_id=117226

Bankadministratör Vikariat

Länsförsäkringar – Helsingborg

Avdelningen Låna Privat på Affärsservice Bank i Helsingborg hanterar granskning utbetalning och tillträden på distans. Vi behöver nu förstärka verksamheten med ytterligare kompetens. Du kommer att ingå i en av grupperna inom Låna Privat.

Tjänsten är ett vikariat på heltid med start enligt överenskommelse t o m den 2022-01-31 med chans till förlängning.

Om jobbet

Som medarbetare inom Låna kommer du i huvudsak att arbeta med granskning och produktion av lånehandlingar samt tillträden på distans. Du kommer att vara delaktig i att utveckla och förbättra befintliga arbetssätt, rutiner och instruktioner för att kunna leverera en så bra service som möjligt till våra länsförsäkringsbolag. Du ger service på telefon och mejl till rådgivare inom Länsförsäkringar, mäklare och banker.

Vem är du?

Vi söker dig som:

 • Har dokumenterad bankerfarenhet
 • Är trygg och bekväm med att ge god service på inkommande telefon och mejl
 • Är samarbetsvillig, motiveras av att lösa problem och hitta förbättringar
 • Är en ansvarstagare med professionell och trygg framtoning
 • Har kund och kvalité i fokus
 • Är en lagspelare

Du bör vara en kompetent administratör som trivs i ett högt tempo och har förmågan att hantera parallella uppgifter samtidigt samt brinner för att leverera god service till det effektiva rådgivningsmötet. Vi ser gärna att du trivs i en entreprenörsmiljö där du ständigt drivs av att utveckla och förbättra.

Mer information och ansökan

Låter detta intressant? Då vill vi veta mer om dig! Vi arbetar med löpande intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så tveka inte att söka redan idag!

 

Ansök här: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1588&ProjectId=147770&DepartmentId=19001&MediaId=5&SkipAdvertisement=False

 

 

Kundmottagare sökes omgående till Lund

MECA SverigeLund

Vi söker nu en serviceminded och driven kundmottagare till vår bilverkstad. Arbetsuppgifterna består bland annat av att boka in kunder på service och reparationer, planera in jobb till mekanikerna, ta betalt av kunden
samt göra beställningar av reservdelar. Du bör ha en god kunskap om bilar och du talar och skriver även obehindrat på svenska. Ett stort fokus ligger på att ge en god service och uppnå en kundnöjdhet.

Vi vill att du brinner för att jobba med människor och service. Du som söker har lätt för att ta kontakt med nya människor och trivs i en flexibel arbetsmiljö. Du bör även ha en mycket god känsla för service.

Kvalifikationer

Du bör vara:

 • Engagerad, ansvarsfull och serviceinriktad
 • Fordonsteknisk utbildning eller erfarenhet inom fordonsbranschen
 • Ordningssinne
 • God datorvana
 • Goda kunskaper i engelska
 • B-körkort

Tjänsten är en heltidstjänst. Vi tillämpar sex månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning samt individuell lönesättning. Urval och intervjuer sker löpande.

Om verkstaden

MECA HC Bilservice i Lund är en del av verkstadskedjan MECA Bilservice, och är en av få verkstäder som ägs av MECA. Vi är en verkstad som huvudsakligen satsar på reparations- och servicetjänster på fordon av alla märken. Hos oss får du personlig service oavsett om du är privat- eller företagskund och vi erbjuder fasta priser på service och reparationer. Vi är också godkända av samtliga försäkringsbolag för att utföra reparationer när olyckan varit framme. Företaget har funnits sedan 1981 och det finns erfarenheter från mer än 35 år inom verkstaden! Sen ett år tillbaka ingår vi i MECA Verkstadsdrift AB, dotterbolag till MECA Sweden AB.

Personlighet är viktigt för oss! Därför ber vi alla som söker jobb hos oss att svara på ett kort personlighetstest. Det ger oss möjlighet att få en mer objektiv bild av dig som person och kommer att användas som en del av beslutsunderlaget i urvalet. Länken till testet skickas ut i ett separat mail dagen efter att du skickat in din ansökan och vi vill be dig svara på testet så snart du kan.

Personuppgiftshantering

MECA Verkstadsdrift AB org.nr. 559012-2478 är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter i samband med denna rekrytering. Läs vår policy om hur vi behandlar dina personuppgifter: https://www.mekonomen.com/site/uploads/2018/07/Integritetspolicy-rekrytering.pdf

Familjär kultur som präglas av innovation.

Varumärke som står för kvalité o kompetens.

Arbeta med engagerade och kompetenta medarbetare.

Vara med i MECAs samarbete med Barncancerfonden.

Vi är hela Sveriges mest förstående bilexpert.

Vision; Alla ska kunna ta sig dit de vill. Alltid.

 

Om företaget

MECA med huvudkontor i Malmö omsätter 1 miljard. Vi på MECA differentierar oss genom att vara hela Sveriges mest förstående bilexpert. Vi ingår i börsnoterade Mekonomen Group och agerar på den svenska eftermarknaden för bilar. Genom störst förståelse för våra konsumenters och kunders vardag skapar vi helhetslösningar som ska göra oss till förstahandsvalet. Det sker dels genom vår fristående verkstadskedja, MECA Bilservice med 400 verkstäder, där vi vill skapa den bästa konsumentresan. Dels genom att vi som grossist säljer och distribuerar verkstadsutrustning, reservdelar och biltillbehör via våra 60 lokala Expresslager till alla Sveriges verkstäder. Inom vår verkstadskedja hanteras det varje år 450 000 bilar.
Vi ska alltid vara Professionella, Innovativa, Kompetenta och Engagerade. Vi arbetar aktivt med ständigt lärande och CSR, och i Sverige arbetar 1300 personer under varumärket MECA.
Vi skapar förutsättningar för alla att ta sig dit de vill. Alltid.
Läs mer om oss på meca.se

 

PROFESSIONELL

Vi är ansvarsfulla och pålitliga i alla relationer och prioriterar alltid ärlighet, tydlighet och trygghet. Vi arbetar strukturerat och konsekvent. Vi vågar ta beslut, även obekväma, och genomför dem.

INNOVATIV

Vi lever i en föränderlig värld och verkar i en bransch i ständig utveckling. Det ställer krav på att vi är nytänkande, lyhörda och handlingskraftiga. Genom unika tekniska lösningar och smarta tjänster visar vi förståelse för verkstädernas affär.

KOMPETENT

Vi är hela Sveriges mest förestående bilexpert. Vår personal är kunnig och erfaren. Vi förstår våra kunders behov och förutsättningar och innebörden av snabb, rätt och komplett service. Vi har självförtroende i vår kunskap och kompetens.

ENGAGERAD

Vi är engagerade och jobbar alltid för att alla ska känna sig som en vinnare – konsument, verkstad och grossist. Vi är förtroendeingivande, personliga och måna om att ge bästa möjligt service åt alla kunder.