Välj en sida

Rekryterare / Junior Rekryterare– job post

Koenigsegg Automotive AB
Ängelholm

Rekryterare

Koenigsegg-koncernen växer och vi behöver anställa ytterligare en Rekryterare / Junior Rekryterare till vårt HR-team att arbeta med rekrytering utav både Tjänstemän och Kollektivare till Ängelholm.

 

Rollen:

Du kommer få arbeta med hela rekryteringsprocessen; utarbeta kravprofil tillsammans med rekryterande chef, skriva och publicera annonser, hantera urval, boka in intervjuer, referenstagning, kommunicera med kandidater m.m.

Du kommer även sköta den administration som uppstår kring rekryteringen och måste kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska så väl som på engelska. Som person ser vi att du är serviceinriktad, lösningsorienterad och prestigelös. Du är flexibel, stresstålig och tycker även om att arbeta i en miljö med högt tempo.

Du är driven som person och även intresserad av att utveckla och förbättra våra arbetssätt och den support vi som team kan erbjuda inom företaget ihop med rekrytering, onboarding etc.


Krav:

Vi söker dig som har relevant utbildning på högskolenivå och någon erfarenhet som rekryterare utav tjänstemän och produktionspersonal/kollektivare.

Ha kunskap och/eller intresse av att kunna lära/utvecklas – kunna förklara våra svenska ekonomiska/sociala system vid rekryteringar av personal från andra länder; skatt-/pension-/hälsa-/skola mm då vi rekryterar internationellt och de behöver få en förståelse för våra system gentemot lön och ekonomi.

Goda kunskaper i Word/Excel.

B-körkort.

Svenska + Engelska i tal och skrift.

 

Övrigt:

Vi ser fram emot din ansökan, att få höra varför just du skulle passa för denna tjänst, vad dina styrkor är, hur din utbildning/dina erfarenheter inom rekrytering ser ut, när du kan vara tillgänglig/hur lång uppsägningstid och ev. löneanspråk du har etc.

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag (2021-04-16).

Tillträde & Sysselsättningsgrad;
Omgående/Enligt överenskommelse
Heltid 40h/vecka

Inför anställning görs drog- och alkoholtest och vi kräver att utdrag ur belastningsregistret uppvisas.

 

Ansök här: https://careers.koenigsegg.com/jobb/job_details.php?id=6712

 

 

Systemingenjör inom mjukvara, elektronik och mekanik– job post

DVel – Lund

 

Vill du vara med och bygga system som möjliggör innovation? Gillar du att jobba tillsammans med andra för att uppnå högt satta mål?

Då tror vi att du passar bra hos oss! Vi är ett växande specialiserat konsultbolag, som ser fram emot att träffa dig!

Vad du får jobba med

Vi letar nu efter en systemingenjör som har en bred teknisk bakgrund. Du får jobba med system hela vägen från konceptdesign till färdig leverans. Arbetet består av arkitektur och implementering av mjukvara och val av instrument och hårdvara. I vissa projekt kan även elektronikdesign och mekanisk konstruktion vara en del av arbetet.

Om verksamheten

DVel levererar specialanpassade mätsystem och testriggar. Vi hjälper också våra kunder att ta fram prototyper för nya idéer. Våra projekt är väldig varierande med allt från testriggar för komponenter inom MedTech till PCB-testsystem för produktion. Vi erbjuder även konsulttjänster inom testsystemutveckling för hårdvarutest och inom mätteknik.

Vi gillar teknik och vill vara en del av att lösa utmaningarna för framtiden. Vi är 19 kollegor på DVel idag och vill fortsätta att växa med dig som en av oss. Vi finns på Ideon i Lund.

Hos oss har du stor möjlighet att påverka, både kring din egen arbetssituation och kring företaget som helhet. Vi värdesätter personlig utveckling högt och att ha en nära relation mellan konsulter och ledning. Vi erbjuder dig en utmanande och utvecklande roll med trygga och flexibla arbetsvillkor.

Om tjänsten

Du kommer att jobba med design och utveckling av prototyper, mätsystem och testutrustningar. Arbetet innefattar flera delar. Du är med och tar fram en konceptdesign för hårdvara och mjukvara. Systemen vi levererar hanterar flera olika funktionaliteter från realtidsprogrammering till användargränssnitt. Hårdvara i våra projekt kan vara elektronik, sensorer, mätinstrument, kontrollenheter, aktuatorer, mekanik m.m.

Du kommer att arbeta i team tillsammans med mätspecialister och mer juniora mjukvaruutvecklare. Andra arbetsuppgifter kan vara design och underhåll av mjukvaruramverk tillsammans med andra seniora mjukvaruutvecklare.

Du kommer ha en nära kontakt med din chef på DVel. Vi tycker det är viktigt att du också får en nära relation till alla dina kollegor på DVel, vilket utöver projekt blir genom konferenser, möten och genom olika digitala kanaler.

Om dig

Som person är du driven och lyhörd. Du gillar att lösa problem tillsammans med andra. Du gillar att dela med dig av dina erfarenheter samtidigt som du själv är öppen för att lära dig mer. Du uppskattar personlig frihet samtidigt som du gärna tar ett stort eget ansvar.

Vi ser gärna att du:

  • är civilingenjör eller motsvarande.
  • har en bred teknisk bakgrund.
  • har god kunskap och erfarenhet inom programmering, gärna i LabVIEW.

Det är meriterande om du:

  • har kunskap och erfarenhet inom mätteknik, elektronik eller mekanik.
  • talar och skriver flytande svenska.

 

Sista ansökningsdag: 2021-04-18

 

Ansök här: https://career.dvel.se/jobs/1025671-systemingenjor-inom-mjukvara-elektronik-och-mekanik

 

Butikssäljare Bageri/Konditori

City Gross – Staffanstorp

Till vår City Gross i Staffanstorp söker vi en Butikssäljare till vårt Bageri Konditori
Som bageri-/konditorimedarbetare på City Gross Staffanstorp kommer du att:

Medverka till att erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande bageriavdelning, där vi bakar allt från surdegsbröd till prinsesstårtor.

Arbeta med bakning, trågning, konditori, varupåfyllnad och uppföljning.

Tillsammans med dina kollegor medverkar du till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö.

Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger är en naturlig del i butiksarbetet.
För tjänsten som butikssäljare bageri-/konditori söker vi dig som:

Har en bageriutbildning

Har tidigare erfarenheter inom bageri/konditori, gärna från butiksbageri.

Erfarenhet av arbete inom detaljhandeln är meriterande och vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

För att lyckas i rollen som butikssäljare bageri- & konditori ser vi att du trivs i mötet med kunden och att du alltid strävar efter att göra det lilla extra för att överträffa kundens förväntningar.
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder.
Startdatum : Omgående
Tjänstens omfattning : Heltid

Anställningsform : Tillsvidareanställning / Provanställning

Sista ansökningsdag : 2021-03-28

Din ansökan
Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.
Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.citygross.se

Reception – Bokning – Konferens– job post

ESS Group – Ystad
På Skånes vackraste kust vid Österlen ligger Ystad och precis vid stranden ligger Ystad Saltsjöbad – en destination med hotell, pool club och konferens som funnits i 120 år. Vår yttersta målsättning är att fylla våra gästers vistelse med mervärden och förhoppningsvis överträffa deras förväntningar.
Vi letar efter dig som är en driftig person som sprider glädje och professionalism till våra gäster och dina kollegor. Våra ambitioner är höga och som receptionist skapar du och dina kollegor service som överträffar våra gästers förväntningar varje dag, hela tiden med glimten i ögat.
Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet av en liknande position och ett lösningsorienterat arbetssätt, men det är din personlighet, ditt driv, din energi och vilja att alltid lösa uppgiften som kommer att vara avgörande.
Eftersom du älskar service så arbetar du gärna i front och säkerställer gästernas omedelbara unika upplevelse av Ystad Saltsjöbads fantastiska miljö! Vi ser också att du brinner för att upprätthålla och ständigt utveckla kvalitén på gästupplevelsen tillsammans med dina kollegor mot gemensamma mål.
Det är en utvecklande och rolig tjänst som även innebär att arbeta med våra bokningar av vistelser via mail och telefon samt att välkomna och koordinera våra konferensgrupper.
Vi erbjuder dig en händelserik och energifylld arbetsplats med ansvar, befogenheter och Sveriges mest dynamiska och spännande hotellgrupp ESS Group i ryggen. Med närhet till glädje och skratt, enormt förväntansfulla gäster får du chansen att vara med att skapa annorlunda gästupplevelser i absoluta världsklass.
Din passion, professionalism och busiga personlighet är egenskaper som smittar av sig och är det våra gäster minns och pratar om efter sin vistelse hos oss.
Tjänsten ska tillsättas omgående.
Arbetstiderna är varierande – dag, kväll och helger.
Lön enligt överenskommelse.