Välj en sida

Kontaktperson vuxna

Hässleholms kommun – Hässleholms

Det här erbjuder vi!

Omsorgsförvaltningen söker kontaktpersoner enligt SoL och LSS, gäller vuxna över 21 år. Att vara kontaktperson innebär att ge personer med fysiska- och/eller psykiska funktionsnedsättningar eller sociala svårigheter ökade möjligheter att kunna ha kontakt med andra och delta i samhällslivet. En kontaktperson är en medmänniska, en vän som ska främja sociala kontakter och delaktighet i samhällets fritidsutbud.

Som kontaktperson har du ett uppdrag och får ett arvode samt omkostnadsersättning. Omfattningen på uppdraget är 10 h/månad eller 20 h/månad. Det är möjligt att ha fler än ett uppdrag samtidigt. Träffarna och innehåll planeras tillsammans med brukaren.

Ersättning utgår enligt följande: för uppdrag på 10 h/mån: arvode 397 kr (skattepliktigt) och omkostnadsdel 793 kr (ej skattepliktigt och ska täcka kostnader för kontaktpersonen i samband med aktiviteter (t ex inträde, fika o dyl).

Ersättning för 20 h/månad: arvode 793:- (skattepliktigt) och omkostnadsdel 1587:-(ej skattepliktigt och ska täcka kostnader för kontaktpersonen i samband med aktiviteter (t ex inträde, fika o dyl).


Vem är du?

Det är viktigt att du har god social förmåga, kan ta initiativ till olika aktiviteter och samtidigt vara lyhörd för behov och önskemål. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Erfarenhet av och kunskap om olika fysiska och/eller psykiska funktionsnedsättningar är meriterande.

Du ska dela värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy.

Övrigt

Utdrag ur polisens belastningsregister, kontroll av egna uppgifter (442.3), ska uppvisas före anställning.

Intervjuer kommer att ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Kontaktperson nedan nås:

Måndag-torsdag 08.00-12.00.

Om oss

Omsorgsförvaltningens uppdrag är att ge omsorg, stöd och vård till äldre personer, till personer med funktionsnedsättning och till personer som behöver hemsjukvård. Förvaltningen har cirka 1700 tillsvidareanställda medarbetare och omsätter drygt en miljard kronor. Vi är stolta över våra medarbetare och arbetar efter vår vision ”Hässleholms kommun erbjuder Sveriges bästa vård och omsorg utförd av de stoltaste medarbetarna”.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Ansök här: https://hassleholm.varbi.com/se/what:job/jobID:404942/type:job/where:62/apply:1

 

Västra Ramlösa förskolor

Helsingborgs stad – Helsingborg

Västra Ramlösa förskolor

Helsingborg

Du vill något. Det vill vi med! Vi vill skapa värde och bidra till livskvalitet för våra invånare, företag, organisationer och besökare. Vi gör det genom att lyssna, hjälpas åt, testa, lära oss och sen testar vi igen. Här är allt möjligt för dig som vill skapa, förändra, vårda, bygga, vägleda, utvecklas och göra skillnad. För Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev. https://skoljobb.helsingborg.se/

Om arbetsplatsen

Är du en nyfiken detektiv? Brinner du för ditt arbete där barnens lärande är i fokus? Känner du som oss att Reggio Emilia inspiration handlar om pedagogisk dokumentation, att följa barnen hela dagen samt demokrati och det är så du vill arbeta? Då ska du söka en tjänst hos oss!

Det finns stora möjligheter att utvecklas i olika roller som utvecklingsledare, VFU-ansvarig, utemiljöansvarig eller en roll som just du brinner extra för? Vi har ateljéer och bra utemiljöer samtidigt ett välfungerande arbetssystem vilket möjliggör en reflektionskultur. Hos oss är arbetet med barnens lärande i fokus, vår rektor är pedagogista och utmanar och stöttar oss i vår utveckling.

Vi arbetar projekterande med en hållbar framtid i sikte och vi söker dig som vill vara med och utveckla förskolor i tiden. Vi erbjuder dig kompetensutveckling, kollegialt lärande, arbetskläder för utevistelse, pedagogisk lunch och friskvårdsförmåner.

I Västra Ramlösa förskolor ingår Birkagatan, Brunnsberga, Fridas och Humlegårdens förskola som är en hörselintegrerad förskola.

Arbetsuppgifter

Utifrån barngruppens intresse och behov bygger du upp och utvecklar lärmiljöer som inspirerar och lockar till utforskande och lek. Tillsammans med kollegor skapar du förutsättningar för barnens lärande under deras dag hos oss på förskolan. Du dokumenterar arbetet och lärandet tillsammans med barnen genom pedagogisk dokumentation.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare. Vi ser gärna att du har kunskap om och/eller erfarenhet av Reggio Emiliainspirerat arbetssätt och pedagogisk dokumentation. För dig är digitala verktyg ett självklart val i din roll som pedagog.

Din förmåga att skapa lärmiljöer är det viktigaste. Den tredje pedagogen genomsyrar vår verksamhet där den bjuder in till nyfikenhet, kreativitet och lust att leka och lära. Vi använder beprövad erfarenhet och teorier när vi utvecklar praktiken, precis som du. Vi ser gärna att du delar din kunskap med andra samtidigt som du är nyfiken på vad andra har att berätta. Ditt fokus på arbetet ger ett professionellt möte med barn, föräldrar och kollegor.

I din yrkesroll är du glad, engagerad, professionell och initiativtagande. Du har ett lyssnande förhållningssätt och är nyfiken på barnens kommunikation, hur de lär sig och vad de är intresserade av. Din förmåga att skapa goda relationer med kollegor är mycket viktig. Alla som arbetar hos oss behärskar svenska i tal och skrift och är tydliga i sin kommunikation.

Vi ser gärna att du tänker större än din avdelning, för oss är Västra Ramlösa en arbetsplats och inte flera. Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Övrig information

Sista ansökningsdag: 2021-05-31

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträdesdatum: 2021-08-09

Antal tjänster: 1

I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta rekryterande chef i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt via ansökningslänken.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Kontaktpersoner

Sofie Ljung

042-105152

sofie.ljung@helsingborg.se

Tobias Fredricson

Rektor

042- 10 23 15

tobias.fredricson@helsingborg.se

Kajsa Håkansson

Facklig representant Lärarförbundet

042-106104

kajsa.hakansson@helsingborg.se

Lärarförbundet (Teachers’ union)

042-10 54 94

lararforbundet@helsingborg.lararforbundet.se

 

Ansök här: https://web103.reachmee.com/ext/I017/1118/job?site=9&lang=SE&validator=9ec24d855e37a090a5e232077f53c593&ref=https%3A%2F%2Fhelsingborg.se%2F&ihelper=https%3A%2F%2Fhelsingborg.se%2Farbete%2Flediga-jobb-i-helsingborgs-stad%2F&job_id=1618

 

Fast anställning på Hemrex inom städ, hemservice och vardagsomsorg

Hemrex AB – Simrishamn

 

Hemrex AB

Simrishamn

Övriga hushållsnära tjänster

Publiceringsdatum

2021-05-17

Sista ansökningsdatum

2021-05-30

Tillsvidareanställning på 50% för Hemrex Simrishamn

Hemrex erbjuder sina kunder en enklare vardag. Det gör vi med tjänster inom bland annat städning, fönsterputs, trädgårdsarbete, seniorservice, flytthjälp och enklare renoverings- och hantverksuppdrag.

Nu söker vi dig som är ansvarstagande, självgående och lösningsorienterad. Du tycker om att städa och ge våra kunder absolut bästa service. Kunden är viktig för oss på Hemrex och för oss är det en självklarhet att våra medarbetare ska trivas och må bra på jobbet.

Uppdraget innebär att du kommer att jobba med städuppdrag hos privata kunder samt på företag i Simrishamn med omnejd. Tjänsten avser fast anställning på 50%.

Välkommen med din ansökan!

Vi söker dig som:

 

 • Gärna har erfarenhet, dock inget krav

 • Har rätt attityd och inställning till jobbet

 • Är bekväm att arbeta med olika typer av kunder

 • Kan arbeta självständigt och trivs med att ta ansvar

 • Förstår värdet i att ge god service och gärna gör det lilla extra

 • Tycker om variation i arbetet

 • Har B-körkort och egen bil

   

Hemrex erbjuder

En arbetsplats där medarbetaren är prioriterad och har marknadens bästa avtal. Vi ser till att du som jobbar hos oss får en bra introduktion och utbildning innan du ska ut och möta kund. Dina arbetsuppgifter är omväxlande och du får möta en stor variation av människor, både i kunder och kollegor. För Hemrex är det viktigt att man som medarbetare trivs, känner sig trygg och tycker att det är kul att gå till jobbet.

Vi har kollektivavtal och friskvårdsbidrag, vi ser till att du har bra utrustning och kläder som är anpassade efter det du ska göra. När du kör i jobbet med egen bil har du körersättning.

Vi vill att du som jobbar hos oss på Hemrex känner en stolthet i det du gör och alltid känner dig som en Hemrexare!

Välkommen med din ansökan

Ansök här: https://cv.hemrex.se/cv_hemrex/assignment.jsp?mtrpage=assignment&id=439&tc=cv&mtrid=439

 

Receptionist till Stöd och support Fritid Helsingborg

Helsingborgs stad – Helsingborgs

 

Receptionist till Stöd och support Fritid Helsingborg

Helsingborg

Du vill något. Det vill vi med! Vi vill skapa värde och bidra till livskvalitet för våra invånare, företag, organisationer och besökare. Vi gör det genom att lyssna, hjälpas åt, testa, lära oss och sen testar vi igen. Här är allt möjligt för dig som vill skapa, förändra, vårda, bygga, vägleda, utvecklas och göra skillnad. För Helsingborg är staden för dig som vill något.

Fritid Helsingborg arbetar för att skapa ett rikt och varaktigt fritidsutbud för alla i Helsingborg.
Det gör vi genom att erbjuda attraktiva fritidsgårdar och mötesplatser, öppna och tillgängliga idrottsanläggningar, spännande evenemang och upplevelser och stöd till föreningslivet i staden.

Om arbetsplatsen

Idrottens hus ligger centralt i Helsingborg mitt i hjärtat av Olympiaområdet. Idrottens hus i Helsingborg, IH, har lokaler för idrott och evenemang. Receptionen och bokningen på Idrottens hus är navet för föreningslivet och en nyckel till att invånare i Helsingborg ska ha en rik och aktiv fritid.

Arbetsuppgifter

Brinner du för service och kundkontakt? Är du en serviceinriktad och noggrann administratör med ett eget driv att utveckla den dagliga verksamheten?

Fritid Helsingborg söker nu en receptionist till Föreningsservice, en nyckelperson i den dagliga verksamheten, där du får arbeta tillsammans med positiva och engagerade kollegor. Trivs du med digital administration och varierade serviceuppgifter, där du även har möjligheten att komma med idéer till förbättring? Då kommer du att hamna rätt.

Ditt dagliga arbete kommer vara att arbeta i receptionen på Idrottens Hus med kundmottagning, föreningsfrågor samt lokalbokning.

Inom funktionen hanteras bokning av idrottsanläggningar, nycklar och larm samt andra administrativa uppgifter. Användning och utveckling av IT-stöd för lokalbokning och nyckelhantering är en självklarhet. Tillsammans med medarbetarna inom Föreningsservice ger du våra besökare och kunder ett bemötande utöver det vanliga. Du har även en aktiv och regelbunden dialog med föreningslivet i de frågor som rör vår verksamhet.

För att trivas hos oss är det viktigt att du tycker att det är roligt och utmanande att arbeta med service. Du kommer i din roll att vara verksamhetens ansikte utåt, vara en ambassadör för och marknadsförare av utbudet av lokaler samt planer för våra kunder. Vi sätter stor vikt vid att du är med och driver utvecklingen av verksamheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet inom serviceyrket och är en strukturerad administratör. Det är meriterande om du har erfarenhet av kundbemötande och lokalbokning/schemaläggning. Vi ser gärna att du har en god inblick i föreningsliv och har ett gediget idrottsintresse samt att du har erfarenhet av någon form av bokningssystem inom verksamhetsområdet.

Som person är du utåtriktad, flexibel och har lätt för att samarbeta. Du är noggrann och ansvarstagande samt har en god planeringsförmåga. Vi värdesätter även att du är idé- och initiativrik samt bidrar till ett positivt klimat på arbetsplatsen.

Du har körkort, lägst klass B.
Att du kan kommunicera på svenska och engelska obehindrat är ett krav.

Övrig information

Sista ansökningsdag: 210530

Anställningsform: Tillsvidare

Omfattning: 75%. Tjänsten innebär arbete på kvällar och helger.

Tillträdesdatum: Tillträde snarast enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1

I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta rekryterande chef i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt via ansökningslänken.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Kontaktpersoner

My Wilson

Servicekoordinator

my.wilson@helsingborg.se

Mikael Petersson

Administrativ chef

mikael.petersson@helsingborg.se

Vision Facklig organisation

042-10 50 93

 

Ansök här: https://web103.reachmee.com/ext/I017/1118/job?site=9&lang=SE&validator=9ec24d855e37a090a5e232077f53c593&ref=https%3A%2F%2Fhelsingborg.se%2F&ihelper=https%3A%2F%2Fhelsingborg.se%2Farbete%2Flediga-jobb-i-helsingborgs-stad%2F&job_id=1622

 

Sommarjobba som tältmontör hos Rent a Tent

Rentera Syd AB – Malmö

 

Rent a Tent är Sveriges största tältuthyrare med uthyrare på ca 20 orter runt om i Sverige. Från och med den 1 juni söker vi 4 st tältmontörer till vårt lager i Malmö.
Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta både arbetsmoment på vårt lager, så som tex packning och utlämningar till kunder, samt tältmontage och transporter till kund.
För att passa in hos oss ska du vara positiv och flexibel samt ha en hög känsla för kvalitet. Då arbetet innebär mycket kontakt med våra kunder ska du även vara serviceinriktad och social.
Arbetet som tältmontör innebär hårt fysiskt arbetet. Med anledning av detta bör du ha en god fysik och vara beredd på att ta i.

Körkort
B-körkort är ett krav
BE-körkort är meriterande

Goda kunskaper i svenska eller engelska i tal och skrift.

Arbetstid/varaktighet
Säsongsanställning från den 1 juni, slutdatum är flexibelt.

Ansök här: https://rentatent.se/rekrytering/malmo

 

Sommarvikarie till Individ- och familjeomsorgen, boendestöd

Hörby kommun – Hörby

 

Individ- och familjeomsorgen i Hörby kommun söker nu dig som är intresserad av att jobba hos oss under sommaren, veckorna 25-29 samt vecka 34 inom boendestöd.

Som boendestödjare jobbar du motiverande med klienter som behöver extra stöd i vardagen. Det kan röra sig om behov av att komma ut och träffa andra människor, få struktur i sitt hem eller samtalsstöd för att ta några exempel.
Jobbet är rörligt, flexibelt och roligt.

VEM ÄR DU?
Du är en social och empatisk person. Du är orädd, öppen och driven. Lika viktigt är att du är intresserad av människor, respektfull och tolerant samt inte minst har du god förmåga att bygga relationer. Vi fokuserar mer på din personlighet och vem du är, än på formella krav.

Kvalifikationer

Krav på arbetlivserfarenhet: Ingen erfarenhet krävs. • körkort
Meriterande är

 • undersköterskeutbildning

 • erfarenhet av att arbeta med människor

Arbetsplatsen

Att arbeta i Hörby kommun

Hörby kommun med 15 700 invånare ligger mitt i Skånes hjärta med det mesta och det bästa runt hörnet.
Hörby är en mycket gammal handelsort. Vi som bor eller arbetar i Hörby är mycket stolta över vår vackra och blandade natur.
Här kan man få känslan av att befinna sig mitt i vildmarken och ändå är människor, service och bekvämligheter aldrig långt borta.

Kommunen erbjuder en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Att arbeta inom Hörby kommun handlar i första hand om att ge service till våra medborgare.
Service inom allt från vård och omsorg till parkskötsel och anläggningsarbeten.

Vi arbetar aktivt med att vara en god arbetsgivare med bra anställningsvillkor, arbetsmiljö och utvecklingsmöjligheter.

Läs mer >>

Anställningsvillkor

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Timavlönad
Varaktighet: 11 dagar – 3 månader
Arbetstid: Dagtid.
Tillträde: Anställningen inleds med bredvidgång vid 3 tillfällen.
Tidsbegränsat till: 2021-08-27
Antal platser: 1


Andra uppgifter

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hörby kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hörby kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Tack på förhand!

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2021-06-04
Arbetsgivarens referensnummer: 54/21

Upplysningar

Cecilia Sahlström
Enhetschef
0415-37 80 14
cecilia.sahlstrom@horby.se

Facklig företrädare nås via växel 0415-378000

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/Assignmentview.aspx?guid=F57FACE5-83C6-40B8-B8E9-A0026E26C41C&guidGroup=7dc835f1-c09f-47e9-b5bf-3026399e229f

 

Prenumerationssäljare heltid

Uniq Dialog i Malmö AB – Malmö

 

Arbetet består av att erbjuda prenumerationsprodukter till kunder som sedan tidigare har en koppling till produkten, men kan även omfatta försäljning av tjänster, marknadsundersökningar eller mötesbokning. Du representerar alltid väldigt stora varumärken inom respektive segment. Kunderna som kontaktas har som sagt i de flesta fall använt produkten tidigare vilket gör att försäljningen bygger på en befintlig relation med kunden.
De första dagarna kommer du gå en grundläggande säljutbildning där vi kombinerar teori med praktik där du kommer lära dig allt du behöver för att sälja på alla våra typer av kundunderlag. ALLA som jobbar här är måna om att du som börjar hos oss ska trivas och få den hjälp som just du behöver för att lyckas riktigt bra. Vi erbjuder alla verktyg som du behöver i form av utbildning, kontinuerlig coachning och säljtävlingar.
Vi erbjuder alla anställda en fast lön – men vi jobbar även med prestationsbaserad provision, och det finns inget lönetak!

Vi söker dig som:

 • Är flytande i tal och skrift i det svenska språket.

 • Gillar ett högt tempo och spännande utmaningar

 • Har en fantastisk inställning till livet!

 • Har höga ambitioner och vill utvecklas!

 • Älskar utmaningar och möjligheten att påverka din lönenivå.

 • Brinner för att jobba med människor och kundkontakt!

 • Är tävlings- och målinriktad!

Vi erbjuder:

 • Produkt- & säljutbildning

 • Daglig coaching så att du utvecklas på bästa möjliga sätt som säljare!

 • Möjligheter att jobba långsiktigt och klättra i organisationen.

 • En av branschens konkurrenskraftigaste löner.

 • Minnen och vänner för livet.

ALLA som jobbar här är måna om att du som börjar här ska trivas och få den hjälp du verkligen behöver för att lyckas riktigt bra.

Arbetstiderna är måndag-fredag 8:00-17:00
Lön: Fast lön + provision. Notera att den fasta lönen inte är villkorad till något resultat.
Anställningsform: Tillsvidareanställning med en inledande provanställning på 6 månader.
Om du vill bli vår nästa stjärna i vår sammansvetsade trivsamma grupp och om du bara någon gång tänkt tanken att försäljning kanske kunde vara din grej, skicka in din ansökan via vår hemsida eller ring oss och berätta lite om dig själv och varför du vill bli vår nästa medarbetare.
Hör av dig till oss!

Om arbetsplatsen:
Prisbelönt företag växer och söker resursförstärkning!
Uniq Dialog startades år 2007 och är en av Malmös tongivande arbetsplatser för unga och har valts bl a till Årets Jobbkomet i Malmö Stad samt kvalat in sig på Veckans Affärers lista över Sveriges 442 superföretag och vi har belönats med Gasellpriset tre år i rad.
Vi erbjuder en rad olika tjänster inom såväl outbound som inbound marknadsföring, och bland våra uppdragsgivare finns bl. a finans- och försäkringsbolag, elbolag, telekomföretag, tidningsförlag och postorderföretag.
Vi är medlemmar i branschföreningen Kontakta och arbetar tillsammans med föreningen för att främja utvecklingen av seriös och kvalitativ försäljning på distans.

Ansök här: https://uniqdialog.teamtailor.com/