Välj en sida

Kom och jobba hos oss!
Kraftringen Energi – Lund

Fakta om tjänsten

Stad:
Tjänsten lades ut: 16 juni 2021
Sista ansökningsdag: 31 augusti 2021
Kontaktperson: Helena Liliendal Hansen, 0723-22 12 24

Vi på Kraftringen Service är glada och stolta över att vi har en stor framgång i våra affärer och söker därför flera duktiga kollegor till vår pågående expansion i Skåne

Vi hoppas att Du som idag arbetar inom eldistribution som montör, projektledare, beredare, produktionschef, kund/leveranssupport vill vara med på vår spännande resa.

Skicka in din intresseanmälan snarast så pratar vi vidare om hur Du kan vara med och dela vår framgång!

Med säkerheten främst arbetar vi i utvecklande uppdrag för gemensam framgång!

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Ansök här: https://www.kraftringen.se/om-kraftringen/karriar/lediga-jobb/ledigt-jobb/?jobid=1222337

 

Diabetessjuksköterska till endokrinmottagning

Region Skåne – Lund

 

Gör skillnad. Varje dag.

Letar du efter nya utmaningar? Är du diabetessjuksköterska och vill ha ett intressant, ansvarsfullt och omväxlande arbete? Då är detta en tjänst för dig!

Endokrinologen har en stor öppenvårds- och dagvårdsverksamhet både i Malmö och Lund samt slutenvårdsplatser i Malmö. Specialiteten endokrinologi och diabetologi utgör ett av Skånes universitetssjukhus profilområden. Det innebär att vår högspecialiserade vård inom detta område är nationellt och internationellt framträdande inom vård och forskning, och att vi samverkar mellan olika specialiteter. Verksamhetsområdet har ett välutvecklat multidisciplinärt samarbete med andra discipliner såsom kirurgi, onkologi, njurmedicin, oftalmologi, patologi, neurokirurgi och barnsjukvård.

Vid endokrinmottagningarna i Lund och Malmö utreds och behandlas patienter med störningar i hormonbalansen såsom hypofys, sköldkörtel, binjurar, bisköldkörtlar samt patienter med insulinbehandlad diabetes.

Arbetsuppgifter

Två av våra nuvarande diabetessjuksköterskor i Lund ska studera till specialistsjuksköterskor i diabetes på 50 procent. Därför söker vi nu en ny kollega som vill bli en del av vårt härliga team på endokrinmottagningen i Lund.

I din roll som diabetessjuksköterska hos oss bedriver du självständigt en sjuksköterskemottagning, vilket innefattar utbildning av patienter och närstående i egenvård, såväl enskilt som i grupp, i bland annat injektionsteknik, egenkontroller, insulinpumpsbehandling, kontinuerlig glukosmätning, läkemedelseffekter med mera. En annan viktig del av arbetet är uppföljning av levnadsvanor, läkemedelsjusteringar och kvalificerad telefonrådgivning. Enheten bedriver dagvårdsverksamhet dit patienter med dysreglerade typ 2 diabetes remitterade från primärvården. Dagvården har också i ett första skede, hand om patienter som har genomgått pankreatektomi.

Vi arbetar personcentrerat och träffar patienter från 18 år och uppåt. Som medarbetare här på endokrinmottagningen blir du en del av vårt tvärprofessionella team som bland annat består av läkare, dietist, medicinsk fotvårdare, och övrig personal vid mottagningen. Utifrån din kompetens och tidigare erfarenheter finns det möjlighet till att arbeta med såväl diabetes typ 1 och eller typ 2.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Det är också ett krav med språkkunskap i svenska som lägst motsvarar nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Därtill har du vidareutbildning i diabetesvård om minst 15 högskolepoäng. Om du har fler högskolepoäng eller erfarenhet av insulinpumpbehandling och CGM är det meriterande för tjänsten.

För att lyckas och trivas i rollen som diabetessjuksköterska hos oss krävs det att du kan arbeta självständigt, har god samarbets- och organisationsförmåga och är flexibel. Du är trygg i din yrkesroll, är van vid att göra egna bedömningar och fatta egna beslut och vill bidra till förändring. Vidare vill du arbeta inom ett ständigt utvecklande område där det händer mycket inom både teknik och läkemedel. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt

Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Skånes universitetssjukvård är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar och består av Skånes universitetssjukhus, som finns i Lund och Malmö, samt sjukhusen i Trelleborg, Landskrona och Ystad. Skånes universitetssjukvård erbjuder vård, forskning och utbildning på nationell, regional och internationell nivå. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation, där våra 13 500 medarbetare driver och utvecklar hälso- och sjukvård i livets alla skeden tillsammans med våra patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök här: https://www.skane.se/jobba-hos-oss/Lediga-jobb/id/?assign=8b16164f-c322-4cf4-8f5c-7621567e5c6d

 

Medicinsk sekreterare till käkkirurgi
Region Skåne – Lund

Gör skillnad. Varje dag.

Vi är ett härligt gäng som nu söker en ny kollega till vår mottagning i Lund. Nu finns det en chans för just dig att bli en del av vår verksamhet!

Vår enhet är en av Sveriges största och är ledande inom käkkirurgi. Med stor kunskap, erfarenhet och kompetens ser vi till att patienten får den bästa vården. Vi vill verka för en patientfokuserad, högkvalitativ vård inom vårt kompetensområde. Käkkirurgi finns på fyra olika orter i Skåne; Lund, Malmö, Helsingborg och Kristianstad. Här arbetar käkkirurger, käkortopeder, operationstandsköterskor, undersköterska, receptionist samt medicinska sekreterare.

Arbetsuppgifter

Hos oss erbjuds du som medicinsk sekreterare varierande arbetsuppgifter i ett omväxlande tempo. Du kommer att få en betydelsefull roll på enheten och trevliga kollegor.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av bland annat journalskrivning, medicinsk registrering samt bokning och bevakning. I det dagliga arbetet får du en viktig roll i ett litet och sammansvetsat team, där du arbetar tillsammans med vår receptionist, käkkirurger och tandsköterskor.

Kvalifikationer

Vi välkomnar både dig som är ny i yrket samt dig som har tidigare erfarenhet som medicinsk sekreterare. För att vara aktuell för tjänsten har du godkänd utbildning inom Hälso-och sjukvårdsadministration 80p KY eller 400p YH alternativt motsvarande läkarsekreterarutbildning. Därtill har du goda kunskaper i det svenska språket i såväl tal som skrift. Det är meriterande för tjänsten om du har erfarenhet av systemen Melior, PASIS, Orbit och/eller QlikView.

För att trivas hos oss är det viktigt att du uppskattar att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Gällande dina personliga egenskaper är du positiv, engagerad och har ett gott bemötande gentemot patienter och kollegor. Vi värdesätter servicekänsla och förmåga att ta ansvar. Då vi är måna om att hitta rätt person för tjänsten lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Hoppas vi har väckt ett intresse hos dig! I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

Ansök här: https://www.skane.se/jobba-hos-oss/Lediga-jobb/id/?assign=f2c397e4-4e00-4b32-ab19-a3e8cceda6bf

Operativ handläggare
Tullverket – Malmö

Vill du arbeta i en myndighet som gör skillnad i samhället och ha meningsfulla och intressanta arbetsuppgifter inom handel och tullhantering? I så fall är Tullverket något för dig.

Uppbördsavdelningen är en av Tullverkets fyra operativa avdelningar. Vår huvudsakliga verksamhet sker på orterna Sundsvall, Stockholm, Malmö samt Göteborg. Verksamhetsområdena inom Uppbördsavdelningen är tillstånd, efterkontroll och uppbördsbevakning.

Uppbördsbevakningen utgör den del inom Uppbördsavdelningen som bland annat ansvarar för övervakning av pågående tullförfaranden, återbetalning och eftergift av tull, ändring av tulldeklaration efter frigörande, tulltillägg samt utredning av bristande efterlevnad av en skyldighet enligt tullagstiftningen. Totalt i Uppbördsbevakningen ingår ca 54 tjänstemän där ca 40 tjänstemän tillhör Uppbördsbevakning syd varav 2 är chefer.

Du kommer organisatoriskt tillhöra Uppbördsbevakning i Malmö.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som operativ handläggare inom Uppbördsbevakningen fattar du dagligen många myndighetsbeslut. Dina arbetsuppgifter består av att kontrollera tulldeklarationer för gods som omfattas av tullbestämmelserna. Handläggaren säkerställer att företag och privatpersoner efterlever tullbestämmelserna.

Som operativ handläggare arbetar du mycket självständigt och arbetet utförs i ett flertal elektroniska system. Arbetet innefattar mycket telefonkontakt med speditörer, företag, privatpersoner och andra myndigheter.

Arbetet innefattar även ständigt nya frågeställningar och situationer vilket innebär att handläggaren behöver vara både flexibel och problemlösande. Vi arbetar såväl i grupp som individuellt. I arbetsuppgifterna kan det förekomma intern undervisning inom ditt arbetsområde. Arbetstiden / normtiden är måndag till fredag 8.00-16.30.

Vi söker dig som har:

 • Avslutad gymnasieutbildning med godkänt betyg i Matte B/2, Engelska B/6 och Svenska B/2 samt minst 3 års dokumenterad erfarenhet av tullrelaterat arbete under de senaste 5 åren.

och/eller:

 • Avslutad kvalificerad Yrkesutbildning eller Yrkeshögskoleutbildning inom spedition, logistik, ekonomi, juridik, alternativt studier om minst 60 p / 90 högskolepoäng inriktning inom spedition, logistik, ekonomi, juridik, statsvetenskap. Minst 1 års dokumenterad erfarenhet av tullrelaterat arbete under de senaste 3 åren.

Du skall dessutom ha:

 • God förmåga att uttrycka sig väl på svenska och engelska, både i tal och skrift.

 • Svenskt körkort, klass B för personbil.

Det är meriterande om du har:

 • Tullverkets grundutbildning – effektiv handel.

 • Tullspecialist utbildning (CCS) – Yrkeshögskola, YHIM.

 • Arbetslivserfarenhet av handläggning eller ärendeadministration från annan offentlig verksamhet.

 • Arbetslivserfarenhet från verksamhet som arbetar med logistik, spedition eller internationell handel.

 • Erfarenhet av arbete inom service eller liknande arbetsuppgifter, till exempel arbete med kundkontakter.

 • Erfarenhet av arbete inom Tullverket.

 • Ett tredje språk, utöver svenska och engelska.

 • Goda IT kunskaper.

Personliga egenskaper

Arbetet kräver att du som person har stor social kompetens och god samarbetsförmåga. Du är ansvarstagande, serviceinriktad, har integritet och kan utifrån givna ramar självständigt verka inom ett område och våga ta egna initiativ. Andra viktiga egenskaper är att du har förmåga att hantera stora arbetsmängder och prioritera det väsentliga, samt att kunna lösa problem och ta beslut med bra kvalitet. Vidare är det viktigt att du är noggrann och att du har gott omdöme.

Som medarbetare i Tullverket är du professionell och arbetar enligt vår värdegrund, ansvarstagande, helhetssyn och nytänkande.

Vid rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrigt

Referensnummer: PER 2021-534.

Placeringsort: Malmö.

När anställningen börjar kommer du att få introduktion av handläggare på din arbetsplats i de olika förekommande arbetsuppgifterna som finns på avdelningen. Introduktionen omfattas av teori varvad med praktik och kommer att genomföras framförallt på din anställningsort.

Det kan förekomma resor och övernattningar i tjänsten.

Vi söker medarbetare där anställningsformen är antingen en tillsvidare anställning, med en provanställning på 6 månader eller en visstidsanställning på 6 månader. Individuell lönesättning tillämpas.

Vi tycker att det är viktigt med balans mellan arbete och privatliv och våra förmåner omfattar bland annat friskvård, subventionerade läkemedel och goda semester- och pensionsvillkor.

Tillträdesdag enligt överenskommelse.

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Innan en anställning kan komma i fråga kommer du att drogtestas och vi genomför även en bakgrundkontroll.

Tullverket värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk mångfald tillför.

För mer information och ansökan

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av, Peter Nielsen, tel. 040-661 30 33 och Helén Persson, tel. 040-661 30 44. För frågor om rekryteringsprocessen går det bra att ringa Tullverkets PA-support tel. 060-67 25 85.

Fackliga företrädare är för OFR-P/TULL-KUST, Dan Nilsson, tel. 0454-364 19 och för Saco-S, Cathrine Hobler, tel. 040-661 33 64.

Din ansökan med ett medföljande personligt brev samt CV/meritförteckning, ska ha inkommit till Tullverket senast den 8:e juli 2021. Du ansöker via det elektroniska ansökningsformuläret här nedan.

Ansök här: https://www.tullverket.se/sv/omoss/jobbahososs/ledigajobb/ledigtjobb/ledigtjobb.4.7df61c5915510cfe9e7ed7d.html/?id=217

 

Barnskötare till förskolan i Lövestad, vikariat
Sjöbo kommun – Sjöbo

Om arbetsplatsen

Sjöbo – en plats vi skapar tillsammans! Lövestad förskola ligger i nordöstra delen av Sjöbo kommun. Vår förskola har ca 100 barn och är en integrerad verksamhet med Lövestad skola/fritidshem, Östra Färshallen och det kommunala biblioteket. I vår närmiljö har vi dessutom vackra omgivningar med äng och skog till vårt förfogande. Förskolans verksamhet bedrivs i; 1-2 års avd, 3-4 års avd samt 5-årsgrupp med hemvisterna Björken, Lönnen, och Eken. Vi arbetar med både åldershomogena och åldersblandade grupper. Utöver verksamheten i förskolans lokaler har vi en uteverksamhet, Kastanjen, som erbjuder barnen många spännande aktiviteter i skog och mark. Alla barn i åldern 3-5 år erbjuds minst en dag i veckan på uteverksamheten. Trygghet, respekt, empati, öppenhet och bemötande samt förståelse för olikheter är honnörsorden i vår värdegrund. Denna genomsyrar vår verksamhet både i förskola och senare även i skolan. Vi visar det genom att låta barnen ta ansvar och få vara delaktiga i sitt lärande. Vi skapar trygghet genom att ha tydliga pedagoger och fasta rutiner. I Sjöbo kommun använder vi lärplattformen Unikum.

 

Arbetsuppgifter

Vi söker dig utbildade barnskötare som vill vara med och vidareutveckla vår förskola. Vi lägger stort fokus på att ta vara på barnens intressen och nyfikenhet, samt arbetar för att erbjuda barnen en stimulerande och utvecklande lärmiljö. Tillsammans med arbetslaget arbetar du som barnskötare utifrån aktuella styrdokument och utvecklar den pedagogiska verksamheten. Med läroplanen som bas väljer ni i arbetslaget metod, innehåll och bemötande utifrån varje barns kunskaper, erfarenhet och specifika förutsättningar. Du arbetar för att skapa en trygg, rolig och lärorik förskola. Du är villig att driva förskolans utveckling framåt. Ditt arbete präglas av respekt för individen samt en god relation till barn, vårdnadshavare och kollegor. Vi arbetar för en trygg, rolig och lärorik förskola, och arbetet kring barnen sker i team där du som barnskötare är en del i ett arbetslag. Arbetstider förekommer mellan 06-00- 18.00.

 

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du som söker har utbildning på gymnasienivå ex barnskötare, barn- och fritid eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi söker dig med kunskaper och erfarenhet från servicearbete och att möta barns intresse och omsorgsbehov i aktuell ålder. Du har god initiativförmåga, samarbetsförmåga, flexibilitet och god serviceanda. Att du är engagerad, positiv, ansvarstagande är viktiga färdigheter. Förtrogen med Lpfö 18. Vid eventuell anställning krävs registerutdrag från belastningsregistret.

 

Ansök här: https://www.sjobo.se/naringsliv-och-arbete/lediga-jobb.html#!/C9A24B88-DC3F-48C7-BF66-0E9DF899F4C7

 

Bli en del av vårt team, Digital Services!
Semcon – Lund

Är du nyfiken på nästa steg? Vill du att vi håller utkik efter ditt drömprojekt? Gör en öppen ansökan till vårt team i Lund.

På Semcon arbetar vi med slutanvändaren i fokus och vi är nyfikna på vem du är och vad du vill göra i nästa steg i din karriär. Vem vet, kanske har vi det perfekta uppdraget för dig! Om inte så håller vi gärna kontakten tills att ditt drömprojekt trillar in.

Idag är vi 60 konsulter i Regionen South och vi arbetar nära våra kollegor i övriga Sverige. För oss har teknik inget värde i sig – det är värdet det tillför människor och vår planet som är det viktiga. Genom att förena fysiska och digitala lösningar skapar vi användarupplevelser som spelar roll. Det är så vi gör skillnad.

Vi ger dig en möjlighet att arbeta inom olika branscher. Allt ifrån fordonsbranschen till telekom eller medtech i projekt med många olika sorters tekniker och språk. Vi arbetar med embedded, webprogrammering, applikationsutveckling m.m. Semcons specialitet är hela produkt- och tjänstecykeln, från hård- till mjukvara, från embedded to cloud och att realtid ständigt arbeta för att optimera våra kunders produkter.

Vad skulle du vilja jobba med?

 

 • Webprogrammering

 • Applikationsutveckling

 • UX

 • Embedded

 • Elektronik

 • Test

 • etc.

Som konsulter är vårt yrke flexibelt, utmanande och riktigt roligt! Att vara professionell i sitt agerande är en given del av rollen som konsult men det är viktigt att komma ihåg att vi också är människor. Därför har vi fokuserat på en avslappnad, välkomnande och öppen stämning på avdelningen med syftet att främja samarbeten, personlig utveckling och ett bra arbetsklimat.


Låter vi som en framtida arbetsgivare för dig?
 Connecta med ditt CV eller Linkedin profil idag! Vi hoppas på att vi hörs inom en snar framtid.

Vi återkommer till dig om vi hittar ett spännande projekt som matchar din profil.

/Dina framtida kollegor i Lund.

 

Ansök här: https://ingenjorsjobb.se/lediga-jobb/bli-en-del-av-vart-team-digital-services/59960?utm_source=Indeed&utm_medium=cpc

 

Medicinsk sekreterare till Vårdcentralen Näsby
Region Skåne – Kristianstad

Gör skillnad. Varje dag.

Är du medicinsk sekreterare och letar efter din nästa utmaning där du ges möjlighet att påverka vårt samhälle åt en positiv riktning? Drivs du av att arbeta med varierande arbetsuppgifter tillsammans med engagerade och kunniga kollegor? Då är du varmt välkommen till vårt härliga gäng på Vårdcentralen Näsby!

Hos oss på Vårdcentralen Näsby ges du möjlighet att bidra med din specifika kompetens. Vi är en stabil och välfungerande enhet med drygt 10 500 listade invånare, som verkar i ett område med en unik kombination av mångkulturellt stadsliv och skånsk landsbygd.

På vår läkarmottagning finns fem specialistläkare i allmänmedicin samt sju utbildningsläkare (AT, pre-ST och ST). Vi är en mångfacetterad verksamhet med mottagningar för distriktssköterskor, fysioterapeuter, kuratorer, dietist och arbetsterapeut. Hos oss finns bland annat specialistmottagningar för astma/KOL, diabetes, hjärtsvikt och kognitiv svikt. Vi har också en välutvecklad rehabiliteringskoordinator-funktion, äldrevårdsmottagning, livsstilsmottagning och ett mobilt vårdteam. Det första omhändertagandet sker smidigt genom telefonrådgivning och primärvårdstriage av sjuksköterskor med stöd av läkare, fysioterapeut, undersköterskor och medicinska sekreterare. I vårt väntrum finns även tolk och en servicevärd.

Vi värdesätter kompetensutveckling högt och är öppna för att pröva nya arbetssätt. Vår verksamhet utvecklas dynamiskt i ett fint samarbete mellan chefer och medarbetare.

Arbetsuppgifter

Vi ser nu fram emot att välkomna en ny medicinsk sekreterarkollega till oss!

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete där du som medicinsk sekreterare kommer att arbeta på vår enhet med arbetsuppgifter så som journalskrivning, bokning och bevakning av patienter, telefonservice, posthantering, registreringar och andra administrativa arbetsuppgifter som exempelvis HR, Raindance och 1177. Du är även vårt ansikte utåt då tjänsten innebär visst arbete i receptionen.

Hos oss blir du en del av ett kompetent och positivt team bestående av fem medicinska sekreterare och en receptionist. Vi strävar efter att ha ett teaminriktat arbetssätt där du blir en viktig länk. Vidare strävar vi efter att ständigt utveckla de medicinska sekreterarnas roll och arbetsuppgifter utifrån rätt använd kompetens.

Kvalifikationer

Vi välkomnar dig som har godkänd utbildning i Hälso- och sjukvårdsadministration, 80p KY eller 400p YH, alternativt dig med motsvarande godkänd läkarsekreterarutbildning. Goda kunskaper inom medicinsk terminologi och goda språkkunskaper i svenska i såväl tal som skrift är också krav för tjänsten. Därtill ser vi gärna att du har kunskap inom systemen PMO, PASiS och SOM.

För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du är utåtriktad, välorganiserad och noggrann. Du har även god servicekänsla och ser, precis som vi, ett gott bemötande gentemot så väl patienter som kollegor som en självklarhet. Vidare är du en positiv kollega som bidrar till vårt goda arbetsklimat och är trygg i din yrkesroll. Därtill har du god samarbets- och initiativförmåga samt en vilja att lära dig nya arbetsuppgifter. Då vi är måna om att hitta rätt person för tjänsten kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

Övrigt

Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Primärvården Skånes syfte är att skapa god hälsa och bästa möjliga patientupplevelse för alla i Skåne. För hela människan. Genom hela livet. Vi erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även ungdomsmottagningar, dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum, Kompetenscentrum för primärvård och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 300 medarbetare i förvaltningen. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök här: https://www.skane.se/jobba-hos-oss/Lediga-jobb/id/?assign=8649d174-b78d-4273-a0d4-2b741c06876a

Butikssäljare fisk/deli, semestervikariat
City Gross – Höganäs

Till sommaren 2021 söker City Gross i Höganäs semestervikarier till fisk- och delikatessavdelningen


Som butikssäljare i vår fisk/delikatess på City Gross Höganäs kommer du att:

 • Medverka till att erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande fisk- och delikatessavdelning samt ett kundbemötande i toppklass. Som medarbetare i City Gross sätter du alltid kunden i fokus och brinner för att ge bra service.

 • Arbeta med kundservice i form av manuell försäljning över disk samt att ta hand om kundbeställningar.

Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger ingår som en naturlig del i butiksarbetet.


För tjänsten som butikssäljare fisk/delikatess söker vi dig som:

 • Har ett brinnande intresse för mat/färskvaror och gärna delar med dig av tips och ideér.

 • Har tidigare erfarenhet av arbete med fisk och/eller delikatess, gärna inom detaljhandeln. Har du utbildning eller tidigare erfarenhet som kallskänka är det meriterande.

 • Trivs i mötet med kunden och alltid strävar efter att göra det lilla extra för att överträffa kundens förväntningar. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder.


Startdatum
: 2021-06-30


Tjänstens omfattning
: Deltid ca 27 timmar/vecka

Anställningsform: Semestervikariat v.26-32

Sista ansökningsdag: 2021-06-27

Din ansökan

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.

Ansök här: https://jobb.citygross.se/jobs/1223005-butikssaljare-fisk-deli-semestervikariat

Kundsupport
Telavox – Malmö

Vill du jobba med teknisk support på Malmös roligaste bolag?
Vi jobbar med Kundsupport men på Telavox kallar vi den här rollen Core Advisor. Våra Core Advisors hjälper våra kunder med allt från uppstart, utbildning, teknisk support och avtalsfrågor kopplat till vår produkt.
Om jobbet
Du kommer jobba med att uppnå en kundnöjdhet i världsklass! Tillsammans ansvarar du och dina medarbetare i teamet för att hjälpa våra kunder via vårt interna ärendesystem, mail eller telefon. Du utför de förändringar och beställningar som kunden önskar, alternativt tar ärenden vidare till övriga kollegor i organisationen beroende på komplexiteten i ärendet.

På Telavox finns det supergoda utvecklingsmöjligheter och den här rollen kan vara en perfekt start hos oss då det är en bred roll där du kommer lära dig hur hela vår Telavox-organism fungerar.

Detta är din to-do list:
Svara på inkommande samtal och mail från våra företagskunder

Hantera våra kunders ärenden och önskemål i vårt interna ärendehanteringssystem

Eskalera tekniskt komplexa ärenden till vår inhouse 2nd line techsupport

Ge våra kunder den bästa servicen!

Supportera dina Advisor-kollegor med ärenden/samtal

Om dig
För att trivas och göra succé i rollen så är vi övertygade om att nyckeln till framgång är ditt tekniska intresse, din nyfikenhet och förmåga att lära nytt samt ditt fantastiska bemötande i telefon och skrift. Du tycker att all form av kontakt med människor är toppen och blir extra förtjust när det är lite utmanande och klurigt.

Vi behöver dig som:
Är serviceminded och älskar att hjälpa andra

Trivs med kundkontakt

Tycker om att jobba i team och får energi av samarbete med andra

Har grymma sociala skills och tycker om att prata i telefon

Drivs av att hantera flera olika arbetsuppgifter parallellt

Har en gymnasieutbildning – gärna med teknisk inriktning!

Telavox is the place to be!
Sedan Telavox resa började 2002 har vi stärkt vår position som den främsta framåttänkande kommunikationsplattformen för företag! Till skillnad från våra konkurrenter äger vi vår plattform och utvecklar allting själva. Det är vi väldigt stolta över! Vi erbjuder telefoni, växeltjänster, chatt, möten och kontaktcenter i en enda enkel plattform.
Idag är vi ett snabbväxande och lönsamt företag med över 600 miljoner kronor i omsättning och 280 Telavoxare i fem länder! Förutom att vara en del av ett entreprenörsdrivet och roligt techbolag, kan vi erbjuda dig; ett generöst total rewards-paket, legendariska kick-offer, en varmhjärtad och inkluderande kultur, kompetensutveckling och en riktigt rolig arbetsplats!
Vi gillar olika! Hos oss är alla välkomna, och våra olikheter behövs för att kunna fortsätta utveckla vår produkt, våra kunder och vår organisation! Läs mer om vår kultur, våra medarbetare och business i vår Culture Book .
Är du intresserad av att bli en del av Telavox? Ansök nu!
Vi ser verkligen fram emot att höra från dig! Skicka din ansökan så snart som möjligt. Om det finns några frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Robert Jonasson på robert.jonasson@telavox.com

Ansök här: https://career.telavox.com/jobs/1223452-kundsupport