Välj en sida

Nättekniker

E.on – Malmö

E.ON söker två

Nättekniker

Om tjänsten

 

Hos oss på E.ON är du med och gör skillnad på riktigt. Vi har storleken och ambitionen som krävs för att ställa om till hållbar energiproduktion i samhället. Tillsammans med våra kunder och partners skapar vi superkrafter som gör skillnad – idag och för framtiden.

I vårt team Kundleverans i Malmö är vi 14 medarbetare som jobbar och ansvarar för samtliga kunddrivande projekt inom lokalnätet i Södra Skåne. Vi arbetar engagerat och gränsöverskridande tillsammans med våra kunder för att bygga ett hållbart samhälle och driva utvecklingen mot framtidens elnät. Enheten som vi ingår i, Anslutning och Service, genomgår en dynamisk fas och de här rollerna är ett steg vi tar för att bättre kunna driva samhällets energiomställning.

Vi är idag sex Nättekniker med lite olika specialiseringar inom vårt område, och de två rollerna som vi nu utlyser har lite olika inriktningar:
Den ena möjligheten passar dig som har praktisk erfarenhet från fält. Du kommer bli en representant för E.ON ute mot våra kunder samt entreprenörer såväl internt som externt. Din vardag är dynamisk och vanligt förekommande moment kan vara att hantera frågor om grävningsjobb, beställa reparationer, diskutera ledningsflyttar och driva mindre projekt efter felavhjälpning.

Den andra möjligheten innebär än mer teoretisk inriktning av att driva våra projekt från kontoret, dina främsta arbetsuppgifter kommer bestå av mindre projekteringar gällande anslutningar och frambyggand av nät. Du beställer utförandet av vår entreprenör och ansvarar för hela projektet från projektering till slutbesiktning av utförandet.

I båda rollerna ingår kontroll och besiktningar under och efter utförande.

 


Vi söker

 

Oavsett vilken av ovan specialiseringar som tilltalar dig mest så tror vi att du har ett helhetstänk och älskar att leverera en bra lösning och riktigt bra service. Vi är intresserade av både dig som har en praktisk erfarenhet av eldistribution och entreprenad, såväl som dig som har en god elkraftskunskap och erfarenhet av projekteringen eller enklare nätberäkningar. Vi välkomnar nya kompetenser in i teamet och lägger stor vikt vid din personlighet och potential.

Din viktigaste och största tillgång är din personlighet. Vi lägger stor vikt vid ditt engagemang i arbetet och förmåga att driva din egen och företagets utveckling. Förmågan att ta beslut och att arbeta målinriktat är också något som värdesätts. Vi förväntar oss att du arbetar strukturerat, affärsmässigt med kunden i fokus och kvalitetsmedvetet och där säkerheten alltid kommer i första hand. Du är en god kommunikatör som trivs i mötet med människor och förstår värdet av goda relationer. Du finner dig väl tillrätta i olika miljöer och sammanhang samtidigt som du är bra på att samarbeta.

Din närmsta chef, Johan Persson, tror på ett ledarskap där teamet ges bästa möjliga förutsättningar för att samarbeta. Team och lagarbete är det viktigaste! Johan har alltid dörren öppen och uppmuntrar till nyfikenhet, förbättringsförslag och personlig utveckling. Det är också mycket viktigt att vi har kul på jobbet och att vi tillsammans skapar en bra arbetsmiljö.

Välkommen att söka och var med oss på vägen mot ett hållbart samhälle! Sista ansökningsdatum är den 17 mars.

För frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef:
Johan Persson, +46 705 366032

För fackliga frågor, vänligen kontakta:
Per Carlsson, Unionen, +46 705 259188
Tobias Karmstig, Akademikerna, +46 705 240210
Michael Andersson, Ledarna, +46 705 250129
Mats Lundberg, SEKO, +46 730 499778

 


Vi erbjuder

 

Hos oss finns människor med alla möjliga intressen. Vi vet nämligen att det blir roligare och mer givande att gå till jobbet när kollegerna är en skön mix av människor med olika infallsvinklar, bakgrunder och liv. För dig som vill utvecklas inom en bransch som satsar inför framtiden med tydliga visioner inom hållbarhet och samhällsutveckling, ges goda möjligheter till professionell utveckling inom E.ON.

 

E.ON strävar efter att spegla samhällets utveckling och vi välkomnar sökanden som breddar vår mångfald.

Information

Referensnummer:

143507

Sista ansökningsdag:

2021-03-17

Kontakt

 

För frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef:

Johan Persson, +46 705 366032

 


Om oss

E.ON är ett internationellt privatägt energiföretag. 75.000 medarbetare i 15 länder arbetar dagligen för utvecklingen av tekniska innovationer och användarvänliga kundlösningar för den nya energivärlden. Vi är det första stora energibolaget som verkligen fokuserar på framtidens energilösningar genom våra affärsområden för smarta nät och kundlösningar.

Sommarjobb som folkbokföringshandläggare

Skatteverket – Malmö

Skatteverkets uppdrag är att bidra till att säkra finansieringen av den offentliga sektorn, bidra till ett väl fungerande samhälle och att motverka brottslighet. Vi skapar förtroende genom att vara lyhörda och ge alla ett bra bemötande. Genom att använda digitaliseringens möjligheter vill vi underlätta för privatpersoner och företag i deras vardag. Tillsammans gör vi samhället möjligt.


Anställningsform
Sommarjobb/Säsongsanställning

 

Anställningens omfattning
Heltid

 

Löneform
Individuell lönesättning

 

Antal lediga befattningar
2

 

Sysselsättningsgrad
100 %

 

Ort
Malmö

 

Län
Skåne län

 

Land
Sverige

 

Referensnummer
2021/279

 

Kontakt
 • Maria Arp, sektionschef, 010-572 43 38
 • Vid frågor kan du kontakta, sommarjobb@skatteverket.se

 

Facklig företrädare
 • Johan Sundblad, Saco, 010-574 67 25
 • Mona Hall, ST, 010-577 45 74

 

Publicerat
2021-02-17

 

Sista ansökningsdag
2021-02-24

Butikssäljare till Byggmax

Byggmax – Simrishamn

Vill du hjälpa människor förverkliga sina drömmar? Byggmax affärsidé är att sälja byggmaterial av hög kvalitet till lägsta möjliga pris för att på så vis ge människor råd och möjlighet att förverkliga sina byggdrömmar. Vi erbjuder dig utmaningen att bidra till företagets expansiva utveckling och spännande resa mot att bli världens bästa byggvaruhandel! Alla medarbetare utför samtliga arbetsuppgifter på våra anläggningar, vilket gör arbetet väldigt roligt och varierande. Är du handlingskraftig och kan greppa en hammare? Vill du arbeta i en snabbrörlig och föränderlig organisation med trevliga kollegor och en stark företagskultur?

Som butikssäljare är ditt viktigaste uppdrag att se och lösa kundens behov, vilket möjliggörs genom kundbemötandet och upplevelsen av anläggningens ordning. Detta görs genom att:

 • Arbeta aktivt med kundbemötandet – vi vill ge alla kunder en förstklassig service.
 • Sälja högkvalitativa byggvaror till marknadens bästa pris.
 • Hålla ordning och reda i lokalerna och se till att hyllorna alltid är välfyllda.
 • Plocka virke, inventera, hantera inleveranser och prismärka varor för att säkerställa att kundens upplevelse blir positiv
 • Hjälpa kunderna att mäta, räkna och skriva underlag.

Tjänsten är en ett vikariat på deltid 30-50%

NÅGRA AV VÅRA MEDARBETARE

Malin Thorildsson

Platschef

”Jag kunde inte låta bli att söka, och det är jag väldigt glad för idag.”

 

Johan Quist

Head of Store Development

”Det bästa med att jobba på Byggmax är att det hela tiden händer nya saker”

 

KVALIFIKATIONER

 • Vill arbeta med service och försäljning
 • Kan göra dig förstådd på både svenska och engelska
 • Har ett intresse eller erfarenhet av bygg, detaljhandel och kundbemötande
 • Har B-körkort. Truckkort får du genom oss om du inte har ett sedan tidigare
 • Finns tillgänglig att arbeta under anläggningens öppettider

Vi värdesätter dina personliga egenskaper framför erfarenhet och ser gärna att du är snabb, effektiv och lyhörd på samma gång – egenskaper som kan ge en god kundupplevelse. Det du inte redan har kunskap kring, har vi utbildningar för. Vi har en väldigt stark företagskultur med mycket glädje och starkt samarbete i grunden och vi söker dig som vill vara en del av detta. För att matcha oss är du redo att ta ansvar för både din utveckling och för anläggningens framgång, med inställningen laget före jaget.

Vi värdesätter mångfald och välkomnar alla sökande, vår rekryteringsprocess är därför byggd för att ge oss en objektivitet. Känner du att detta är rätt utmaning för dig? Svara då på urvalsfrågorna och genomför de eventuella testpaket som skickas till dig. Urvalet sker löpande, skicka därför din ansökan redan idag.

  • Goda utvecklingsmöjligheter

  • Friskvård och balans i livet

  • Teamaktiviteter och festligheter

  • Stark entreprenöriell anda

  • Värderingsstyrd kultur

Sommarjobb Vård och Omsorg i Örkelljunga Kommun

SÄBO/Hemtjänst
Vi erbjuder ett omväxlande arbete och ditt uppdrag är sedvanliga undersköterskeuppgifter/omvårdsarbete och i vissa fall delegerade HSL-insatser och dokumentation.
För att arbeta i hemtjänsten behöver du ha körkort.

Boendestöd
Som boendestödjare kommer du att ge stöd, service och omvårdnad till vuxna med psykiska, neuropsykiska och intellektuella funktionsnedsättningar. Du kommer även att ge stöd åt personer med samsjuklighet (har två eller flera sjukdomstillstånd samtidigt). Du stöttar klienterna i alla livsområden med målet att de ska klara sitt vardagsliv så bra som möjligt. Ditt arbete blir bland annat att motivera och stärka varje persons egna resurser. Stödet vi utför utgår från individuella planer som är upprättade i samråd med brukaren.
Arbetet är omväxlande och innebär att du tillsammans med våra brukare kommer att bistå i alla sysslor som utförs i hemmet eller i brukarens liv och vardag. Samarbete inom enheten och med viktiga kontakter utanför hemmet ingår i det dagliga arbetet. Du kommer även utföra social dokumentation, delegerade sjukvårdsinsatser och vissa administrativa uppgifter.

LSS
Servicebostad, gruppbostad ,personlig assistans
Vill du ha ett utvecklande och roligt jobb där din insats verkligen gör skillnad?
Vi arbetar aktivt med att främja jämlikhet och full delaktighet i samhällslivet för brukarna. Insatserna ska vara av god kvalitet och grunda sig i respekt för brukarens självbestämmande samt integritet.
Arbetet innebär att stödja och handleda brukare för att det skall få ett så meningsfullt och självständigt liv som möjligt. Arbetet innebär att ge praktiskt och pedagogiskt stöd till personer med psykiska/ fysiska funktionsnedsättningar för att bidra till deras utveckling och ökat självförtroende. Arbetet innebär också att upprätta och följa upp genomförandeplaner. samt hålla kontakt med brukarnas nätverk exempelvis anhöriga, gode man, dagligverksamhet med flera.
Ditt arbete arbetet skall utgå från brukarens behov i fokus. Stor vikt läggs på delaktighet och meningsfull tillvaro.

Kvalifikationer


SÄBO / Hemtjänst
Vi söker undersköterskor och vårdbiträden som har fyllt 18 år. Du ska ha ett genuint intresse av att arbeta med människor, vara ansvarsfull och ha god samarbetsförmåga. Du ska ha datorvana, det vill säga att självständigt kunna arbeta med en dator och kunna hantera internet och e-post och annan administrativ kompetens för att arbeta i verksamheten. Du ska ha goda kunskaper i svenska när det gäller att tala, läsa och skriva.
För att arbeta i hemtjänsten behöver du ha körkort.
Vi prioriterar ifall du har utbildning men lägger också stor vikt vid personlig lämplighet och dina tidigare erfarenheter

Boendestöd
Vi ser gärna att du som söker har utbildning med inriktning på omvårdnad, socialt eller pedagogik, eller utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Meriterande är om du har erfarenhet av arbete med personer med psykiska funktionsnedsättningar.
Du har förmåga att skapa goda relationer och har ett respektfullt förhållningssätt för den enskildes integritet. Du har stort tålamod och klarar av situations anpassat arbete. För arbetet krävs att du har god datorvana och förmåga att uttrycka dig tydligt i tal och skrift. Vidare har du god förmåga att arbeta självständigt och är bra på att samarbeta med ett team. För oss är det också viktigt att du är positiv till utvecklingsarbete!
Körkort krävs
Erfarenheter av arbete som boendestödjare eller på annat sätt inom psykiatri är meriterande.
Som person är det viktigt att du är trygg i din yrkesroll, pedagogisk till din läggning och framförallt flexibel i ditt sätt att bemöta de olika behov som våra målgrupper har.

LSS
Servicebostad, Gruppbostad, personlig assistans
Vi söker dig som har lämplig utbildning eller erfarenhet inom funktionshinder, barn och fritid, yrkeshögskoleutbildning inom funktionshinder området eller annan utbildning som arbetsgivaren prövar likvärdigt,
Vi söker dig som är ödmjuk, flexibel och klarar snabba ändringar, initiativrik, ansvarstagande, lyhörd, stresstålig och lugn/uthållig. Du kan arbeta både i grupp och självständigt.
Du som söker skall vara strukturerad och ansvarsfull, samt ha erfarenhet av att arbeta med målgruppen. Du skall även vara trygg i dig själv och bekväm med att arbeta enskilt med personer som är i stort behov av kontinuitet och struktur.

 • Körkort och datorvana är meriterande Erfarenhet av att arbeta med människor med funktionsnedsättning är meriterande.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid / deltid. Rekrytering och intervjuer sker löpande
Arbetstid: Enligt schema
Tillträde: Efter överenskommelse ,
Antal platser: 40


Andra uppgifter

Som ett led i att bli en mer hälsobringande kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Vi bedriver både jämställdhets och mångfaldsfrämjande insatser. Vi ber dig att söka digitalt för att säkerställa kvalitet och vår hantering av ansökningarna. Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag.

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/Assignmentview.aspx?guid=E9FF1C38-FE94-44A9-B17E-C83A7266C1EA&guidGroup=33a0873b-974e-49b7-8e10-89251171a3d3

EUROMASTERS VERKSTAD I YSTAD SÖKER DÄCKMONTÖR FÖR HÖGSÄSONG!

Euromaster – Ystad

Till Euromasters verkstad i Ystad söker vi Däckmontörer för vår högsäsong.
Nu förstärker vi vårt team i Ystad med nya kollegor inför högsäsongen! Ta chansen och sök ett omväxlande arbete på Europas och Sveriges största däckkedja och bidra med att skapa en enkel tillvaro för alla på väg.
Som Däckmontör arbetar man med hela processen från att skifta, tvätta och lägga in samt hämta däcken i vårt däckhotell. Då du arbetar under vår högsäsong är det stundtals ett högt tempo på vår verkstad och där stor vikt därför ligger på ett bra samarbete med kollegorna.

Vi söker dig som:
Har ett intresse för bilar, erfarenhet inom däckhandel eller bilhandel är meriterande.
Innehar B-körkort.
Tycker om att arbeta självständigt och är van att hugga i när det behövs.
Har kundfokus, driv och gillar en omväxlande arbetsdag.
Datorvana och erfarenhet av administration är meriterande.

Vi sätter säkerheten främst för såväl kund som för våra medarbetare, det är därför viktigt att du är en noggrann och ansvarsfull person. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder dig:
Hos oss får du ett varierande arbete med kontinuerlig utveckling, en konkurrenskraftig lön och bra personalförmåner. Vi är kollektivavtalsanslutna. Tjänsten är en säsongsanställning på mellan 4-8 veckor med start i April månad.

Ansökan:
Vid frågor vänligen kontakta Platschef: Oskar Lantz på 0706555461
Varmt välkommen med din ansökan innan 2021-03-05. Tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdagen så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Om Euromaster
Euromaster, en del av Michelinkoncernen, är Europas största däck- och fordonsservicekedja med över 2 400 försäljningsställen i 17 länder. I Sverige har Euromaster 120 verkstäder, integrerade och partners från Gällivare i norr till Trelleborg i söder, samt en egen regummeringsfabrik. Vi är drygt 450 anställda och omsätter 1,3 MDR SEK. Vår värdegrund bygger på kundfokus, ärlighet och expertis. Läs mer om oss och koncernen på www.euromaster.se och ww.michelin.com/eng/

Träarbetare/Snickare Hus – Malmö/Lund

Skanska – Malmö

Vi på Skanska Hus Syd söker träarbetare/snickare som vill bli en del av vårt gäng!

 

Tycker du att det skulle vara roligt att få chansen att gå in i rollen som träarbetare/snickare hos ett välkänt företag? Vi söker nu dig som bygger med stolthet och tycker om att jobba tillsammans med andra. Vänta inte med att söka – tjänsterna tillsätts löpande!

 

Skanskas husverksamhet riktar in sig på nyproduktion och ombyggnation av bland annat sjukhus, kontor, laboratorier, skolor och bostäder. Hus Syd är aktiva på hela den skånska marknaden och i denna tjänst kommer du att arbeta med våra projekt i Malmö eller Lund.

 

 

Arbetsuppgifter

 

 

Som träarbetare/snickare hos oss varierar dina arbetsuppgifter utifrån vilket projekt du arbetar på och vilket skede det är i. Exempel på arbetsuppgifter kan vara att:

 

 

– Bygga trä- och systemform för betonggjutning

 • Montera stomme, fönster och tak
 • Sätta gipsväggar eller lister
 • Montera köksinredning

 

Vi tror starkt på att vi blir bättre om vi alla jobbar tillsammans mot samma mål. Vi arbetar säkert och är rädda om varandra.

 

Är du vår nya kollega?

 

Vi söker dig som har tagit ditt yrkesbevis och är fullbetald träarbetare. Du har jobbat inom bygg i några år, trivs inom entreprenad och är nu redo att anta nya utmaningar tillsammans med oss! Som person är du noggrann, ansvarsfull och initiativrik. Du är mån om att ha goda relationer med dina kollegor, kunder och leverantörer.

 

B-körkort är ett krav.

 

Vad kan Skanska erbjuda dig

 

 

Hos oss på Skanska blir du en del av ett företag som bygger morgondagens hållbara samhälle. Du kommer även ta del av våra många förmåner, till exempel aktiesparprogram, friskvårdsbidrag med mera.

 

Ansök senast den 28 februari!

 

Du ansöker genom att klicka på knappen Sök jobb. Du kommer då in i vårt rekryteringprogram och där du kan spara ner ditt CV och gärna också ett personligt brev. För att garantera en säker och rättvis rekryteringsprocess tar vi inte emot ansökningar via e-post.

 

 

Om du har några frågor når du oss via Rekrytering@Skanska.se (vi kan tyvärr inte ta emot ansöknignar på denna adress).

 

 

Vi är nyfikna på dig, så varmt välkommen med din ansökan!

 

Additional Information
 • Location: Malmö, Skåne, Sweden
 • Additional Locations: Lund, Skåne, Sweden
 • Schedule: Heltid
 • Employee Status: Tillsvidare
Statements
 • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Ansök här: https://jobs.skanska.com/jobs/tr%C3%A4arbetare-snickare-hus-malm%C3%B6-lund-20986?src=Indeed.com