Välj en sida

HR-konsult
Lunds kommun – Lund

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar ungefär 3 000 medarbetare för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Vi ansvarar bland annat för kommunens äldreboenden, hemtjänst, stöd till personer med funktionsnedsättning, hemsjukvård och träffpunkter för seniorer. Vi arbetar efter vår värdegrund där individens behov står i centrum. Våra verksamheter kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.

Om oss

Vi är en samlad enhet för HR- och kommunikation. Totalt inom enheten är vi 15 personer. Aktuellt inom vår enhet är att vi nyligen anställt en förhandlare som bland annat bidrar med kunskap, klokhet och stöd främst inom arbetsrättsområdet. Vi håller också på att bygga upp en rekryteringsenhet som från och med i höst kommer att ansvara för all rekrytering inom vård- och omsorgsförvaltningen. Då växer enheten med 8 kollegor ytterligare.

Enhetens vision är att HR- och kommunikationsperspektivet ska vara en naturlig del i alla processer och beslut och på så vis bidra till att äldre människor och personer med funktionsvariation ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor.

Vi har nära till skratt och alla bidrar vi till vår positiva stämning i gruppen. Välkommen till oss!

Arbetsuppgifter

Utifrån ett coachande förhållningssätt ger du ett kvalificerat stöd i både operativa och strategiska frågor inom samtliga HR-processer. Du är ett verksamhetsnära HR-stöd gentemot ett verksamhetsområde, just nu Boende LSS. Vi är generalister men har också en fördjupad kunskap inom specifika områden. Utifrån intresse och förutsättningar kan det naturligtvis variera över tid. Vårt arbetssätt genomsyras av samarbete och nätverkande i olika konstellationer, alltid med målbilden att leverera bästa möjliga stöd. Vårt mål är att skapa förutsättningar för chefer att växa och utvecklas i sina roller.

Vi erbjuder dig ett utvecklingsorienterat och kvalificerat arbete i ett engagerat HR-team, där vi tar tillvara våra olika kompetenser och lär av varandra.

Läs gärna mer på lund.se vad vi som arbetsgivare erbjuder våra medarbetare.

Vi söker dig som

har relevant högskole- eller universitetsutbildning inom HR, personalvetenskap eller beteendevetenskap/ alternativt annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer relevant. Du är van vid att arbeta med ett coachande förhållningssätt och har minst 3 års erfarenhet av att arbeta som generalist inom HR. Det är meriterande om du har fördjupande kunskaper inom, och intresse av, lönebildning/löneöversyn, arbetstids- eller LAS frågor.

 • Du är proaktiv, inlyssnande och mån om att nå resultat med hög kvalitet

 • Du är en kommunikativ och involverande person som har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer

 • Du fångar upp behov i organisationen och omsätter dem i handling

 • Du arbetar strukturerat, är effektiv och drivande

 • Du har god digital kompetens

 • Du uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift

Vi ser fram emot din ansökan.


Inför anställning till tjänster där vård- och omsorgsarbete ingår behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Ansök här: https://lund.varbi.com/se/what:job/jobID:419202/type:job/where:62/apply:1

 

Affärsingenjör till Nätmarknad Distribution
Öresundskraft – Helsingborg

Om Öresundskraft
Vi är 400 positiva klimataktivister som tillsammans med våra 125 000 kunder skapar smarta tjänster, resurseffektiv energianvändning och ett hållbart energisystem. Öresundskraft ägs av Helsingborgs stad. Med allt ifrån el, fjärrvärme, biogas, fjärrkyla, bredband och stadshubb för Internet of Things till energitjänster lever vi får vision. ”För en bättre värld”. www.oresundskraft.se.

Våra kunder ska få en enkel och behaglig energitillvaro. Lika enkelt ska det vara att trivas och må bra som medarbetare! Nyrenoverade kontorslokaler i all ära – alla får dessutom både träna varje vecka och årligen volontärsarbeta 17 timmar på betald arbetstid. Vi har helt enkelt gett oss sjutton på att tillsammans med kunder och samarbetspartners lösa klimatutmaningarna för nordvästra Skåne. Kom och hjälp oss i detta viktiga arbete! #tillsammansför17. Se gärna filmen Stolta men inte nöjda.

Om tjänsten

Vi erbjuder dig en mycket bred och spännande tjänst i ett bolag på frammarsch. Som Affärsingenjör inom Nätmarknad, får du ett stort arbetsfält. Elnätaffären står inför stora förändringar och vi vill naturligtvis fortsätta att aktivt forma och förbereda oss för framtidens lösningar.

Vår avdelning Nätmarknad har till uppdrag att utveckla, driva och följa elnäts- och gasnätsaffärerna inom Affärsområde Distribution, vilket bland annat omfattar arbete med affärernas intäktsreglering, prissättning, kundinsikter och omvärldsanalys. En av de mest centrala frågorna handlar om effektsituationen i Skåne och hur Öresundskraft med olika lokala lösningar långsiktigt kan möjliggöra en fortsatt regional tillväxt. I en situation med snabbt ökande elektrifiering skapas det många spännande utmaningar – samtidig som vi påverkas av bristen på överföringskapacitet i det svenska stamnätet.

Vi söker därför en drivande och engagerad Affärsingenjör som tillsammans med oss är beredd kavla upp ärmarna och ta tag i denna och andra närliggande affärsutmaningar – i stort som smått. I ditt dagliga arbete kommer du bland annat att analysera och skapa förståelse för kommande regelverksförändringar och praktiskt bidra i omställningsarbetet. Du kommer att arbeta nära våra planerings- och driftavdelningar och tillsammans med dem utveckla såväl långsiktiga som kortsiktiga prognosmodeller och verktyg för att möta ett allt mer dynamiskt elsystem, exempelvis med såväl effekthandel som flexibilitetsavtal. Du kommer också, helt naturligt, att delta i flertalet utvecklingsprojekt tillsammans med såväl interna som externa specialister. Tjänsten är placerad vid vårt huvudkontor, i Helsingborg, och du rapporterar direkt till Avdelningschef Nätmarknad.

Om dig
Vi söker dig som antingen är relativt nyexad civilingenjör från ex maskin, elektro, data, ekosystem och/eller har en relevant erfarenhet från arbete inom liknande verksamhet. Tidigare erfarenhet av eldistribution och förståelse för energisystem, regelverkspåverkan och teknikutveckling samt dess samverkan är meriterade. Har du även erfarenhet/utbildning inom BI och ekonomisk analys är det ett klart plus. Vi förutsätter att du behärskar både svenska och engelska, i tal och skrift.

Du behöver vara en nyfiken, analytiskt lagd ”doer”, ha en mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga och ett stort intresse av att såväl driva som delta i projekt. Du tycker om komplexa frågeställningar och räds inte att ta tag i dem och/eller driva frågeställningar såväl internt som externt tillsammans med kunder, samarbetspartners eller branschföreningar.

För oss är mångfald viktigt på riktigt. Det som gör oss olika är också det som utvecklar oss mest. Olika perspektiv, erfarenhet och personligheter är en stor del av vår nyckel till framgång. Var dig själv och bidra på ditt alldeles egna sätt – välkommen till Öresundskraft!

Kontakt
Vi samarbetar med PAf Rekrytering i denna rekrytering. Du söker tjänsten här bifoga CV och personligt brev. Efter fullgjord registrering finns du i PAf:s databas och kan komma att bli kontaktad i framtida rekryteringar, även om inte denna tjänst skulle bli aktuell. www.pafrekrytering.se

Tillträde till tjänsten kan ske omgående. Vi arbetar därför med ett löpande urval för intervjuer.

Sista ansökningsdag: 2021-08-23.

För närmare information om tjänsten är du välkommen att kontakta PAf Rekrytering, i Malmö:
Björn P Larsson: 072-572 36 70 eller via mail: bjorn.larsson@pafrekrytering.se


Välkommen med din ansökan!


Fackliga representanter:

Marjan Moradpoor, Akademikerna, 042-490 3296
Adam Matulaniec, Vision, 042-490 3579

Ansök här: https://oresundskraft.easycruit.com/vacancy/2747833/58497?iso=se

BIM- och Informationssamordnare till Malmö

Sweco – Malmö

Swecos konsulter inom IT för samhällsutveckling arbetar med att strukturera, analysera och presentera stora mängder information på ett överskådligt sätt, ofta med geografin som hjälp. Bland dina framtida kollegor finner du BIM-experter, digitaliseringsledare, data- och informationssamordnare, geodataexperter, FME-experter och systemutvecklare.

Varför jobba hos oss?

Hos Sweco finns kompetensen att bygga smarta lösningar för samhällen och städer. Som konsult inom IT för samhällsutveckling kombinerar vi vår kompetens, inom IT och digitalisering, med övriga Swecos kunskap om samhällsutveckling. I samarbetet skapar vi smarta och hållbara framtida samhällen som fortfarande har medborgarens behov och välbefinnande i centrum.

Vi söker en ny medarbetare som känner sig redo att ta sig an rollen som BIM-samordnare. En roll som ställer höga krav på driv, självständighet och struktur. Du är nyfiken och triggas av att inte alltid på förhand veta hur en arbetsuppgift skall lösas. Genom din förmåga att bygga relationer känner du dig bekväm att samarbeta med såväl beställare, projektdeltagare och internt på Sweco. Du tar gärna initiativ till att lägga fram egna förslag och agera inom områden där du ser förbättringspotential.

Som nyckelperson i våra projekt sätter du standarder och rutiner, skapar mallar, utbildar och kontrollerar att standarder och rutiner följs. Du drivs av att få helheten att fungera och att hela tiden bli lite vassare.

Om du känner igen dig i detta så erbjuder vi en plats i ett engagerat team som drivs av att ta sig an utmaningar kopplat till digital informationshantering i bygg- och anläggningsprojekt.

Vi har långsiktighet och kvalitet som målsättning. Därför jobbar vi i hela byggprocessen, från tidiga skeden hela vägen till överlämning och rådgivning inom förvaltning.

Hos oss finns utrymme till utveckling, fördjupning och specialisering inom kunskapsområdet. Genom vår kreativitet och breda kompetens ger samarbetsförmåga oss styrka. På Sweco är samarbete inte bara lärorikt och roligt, det gör oss också effektivare i projekt och att vi hittar smartare lösningar för framtidens hållbara samhällen.

Din framtida roll

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Kravställning objektorienterad information i BIM-modeller samt för fastighets- och anläggningsinformation

 • Nära samverkan med beställare och projektledare i bygg- och anläggningsprojekt

 • Medverka till att arbetssätt, rutiner, instruktioner, metodbeskrivningar, mallar och verktyg utarbetas samt vägleder projektorganisationen i användningen av dessa

 • Granska och kvalitetssäkra underlag och leveranser

 • Säkerställa effektiv dokumentationshanteringen genom rådgivning kring kravställning och informationshantering för projektledning

 • Hålla utbildningar, utveckla metoder och strategier inom kunskapsområdet BIM

 • Informations- och 3D-modellering samt visualisering av data

Dina erfarenheter

Vi söker dig med åtminstone 3–5 års erfarenhet av BIM-samordning eller som projekterande byggingenjör.

Vi ser att du:

 • är högskoleingenjör eller har motsvarande erfarenhet/utbildning från byggbranschen

 • kan byggprocessen och dess olika steg och tillhörande arbetssätt

 • erfarenhet av att ha arbetat i digitala samarbetsytor, så som t.ex. Interaxo och Projectplace

 • har goda kunskaper om 3D-modellering och användning av CAD/BIM-verktyg, t.ex. AutoCAD Architecture/MEP och/eller Revit

 • hanterar digitala verktyg för samordning och kvalitetssäkring, t.ex. Navisworks, Solibri och/eller Bluebeam

 • har utbildningserfarenhet då vi lägger stor vikt på förmåga att pedagogiskt förklara och utbilda inom BIM (meriterande)

 • har kunskap om förvaltning i privat och/eller offentlig sektor (meriterande)

 • har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Vem är du?

Det viktigaste är inte vad du har gjort utan vem du är. Vi tänker oss att du är kommunikativ och nyfiken. Du är öppen och entusiastisk, och du driver saker från idé till målgång – du tar hjälp och söker lösningar för att komma framåt.

Du är intresserad av att själv utvecklas och att vara med och utveckla dina kollegor och kunder – du tycker om att skapa kontakter både externt och internt. På Sweco värdesätter vi ett gott affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor bygger på samarbete och goda relationer.

Ansökan

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsfomuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Varmt välkommen med din ansökan!

å Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Kontakta oss

Vill du höra mer om tjänsten och hur vi jobbar i gruppen? Välkommen att kontakta

Uppdragsledare, konsult BIM- och informationssamordning, Patrick Hedetoft, 070 744 72 44, patrick.hedetoft@sweco.se

Gruppchef, Johan Sigfrid, 073 4128295, johan.sigfrid@sweco.se

Vill du vara med och forma framtiden?
Då ser vi fram emot din ansökan!

 

Ansök här: https://www.sweco.se/karriar/lediga-tjanster/bim-och-informationssamordnare-till-malmo/

 

Digital redaktör till allas.se och recept.se

Aller Media – Malmö

Älskar du digitalisering, teknik och tycker det är en självklarhet att fatta beslut baserade på användardata? Är du en flyhänt skribent som dessutom har djup förståelse för vad som funkar i olika digitala kanaler och tycker att det är både roligt och spännande att testa nya grepp? Då kan det vara dig vi söker till allas.se och recept.se!

År 2020 vann allas.se det prestigefyllda priset ”Årets tidskrift” och tillsammans med vår digitala storsatsning recept.se växer vi så att det knakar. Nu söker vi en ny stjärna till vårt framåtlutade gäng där tempot är högt, samarbetet i fokus och vi ständigt når nya mål!

Allas.se är inte bara varumärket Allas digitala plattform – det är en där vi med vårt fantastiska innehåll når ut till kvinnor, som är yngre än den målgrupp som traditionellt sett varit veckotidningars (Allers, Allas, Året Runt, Hemmets veckotidning). Vi når en miljonpublik varje vecka och berör våra läsare med vardagsnära och viktiga ämnen samt insiktsdriven journalistik.

Recept.se är vår stora matsatsning där vi samlat tusentals recept från våra veckotidningar. Recept.se är under stark tillväxt och på väg att bli Sveriges ledande plattform för matintresserade.

Allas.se- och recept.se-gänget har högt i tak och vi rör oss mellan högt och lågt; från nära berättande i vår tunga reportagejournalistik till rena nöjesnyheter och finurliga husmorstips och goda recept. Vi är både måndagsgröt och guldkant – och vi tar oss an allt med samma entusiasm och driv!

Om rollen
Som digital redaktör står du på frontlinjen i utvecklingen av våra sajter och har fullt fokus på en positiv användarupplevelse som skapar lojalitet hos våra besökare. Du har också ett brinnande intresse för redaktionella system och är van vid att jobba tvärfunktionellt mellan t ex redaktion och marknad. Du ansvarar för alla våra nyhetsbrev, ingår i ett team med sju personer och rapporterar till editionschefen.

Du är såklart en ”driver of change” i ett av Sveriges största mediehus – som på bara några år tagit jättekliv i digitaliseringen och som har skyhöga planer och tankar om framtiden.

Vem är du?
För att vi ska kunna uppnå vår dröm och målsättning om att allas.se och recept.se ska bli de största och mest relevanta sajterna för den svenska kvinnan behöver vi nu dig som:

Har en journalist- eller kommunikationsutbildning.

Älskar insiktsdrivna arbetsprocesser. Om du har tidigare erfarenhet av att arbeta agilt är det meriterande.

Du är intresserad, uppdaterad och initierad med vår målgrupp: Kvinnan i 40 plus som primärt bor i en svensk småstad eller på landsbygd.

Har aktuell erfarenhet av att jobba med olika CMS och digital utveckling.

Har stor vana att arbeta med sajter som har omfattande trafik som du följer och fattar beslut baserade på den data du ser.

Tidigare erfarenhet av arbeta med nyhetsbrev. Erfarenhet av marketing automation är meriterande.

Vad vi erbjuder!
Hos oss får du en nyckelroll på en spännande och kreativ arbetsplats i ett mediehus där vi är drivna och gillar förändring, samtidigt som vi bryr oss om varandra. Vi är ett företag med mycket kärlek för både våra anställda, våra användare och våra kunder.

Sök!
Tjänsten är en tillsvidareanställning med start så snart som möjligt. Du är placerad på vårt kontor i Malmö. Just nu arbetar vi hemifrån, men på sikt ser vi att jobbet blir en mix av kontorsarbete och hemmakontor. Vi utvärderar kandidater löpande, så sök tjänsten snarast – dock senast den 6 augusti 2021.
Du ser förmodligen denna annons via din mobil, därför har vi gjort det enkelt för dig att ansöka direkt från mobilen. Med ett enkelt klick kan du ansöka redan nu med din Linkedin-profil eller bifoga ditt CV via Dropbox eller Google Drive. Välkommen med din ansökan, inklusive CV och referenser. Har du frågor angående tjänsten eller företaget? Kontakta Malin Perlheden på malin.perlheden@aller.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Ansök här: https://career.aller.se/jobs/1255044-digital-redaktor-till-allas-se-och-recept-se

 

Rådgivare till Handelsbanken i Skåne län
HANDELSBANKEN – Skåne Län

Några ord om oss

Handelsbanken är en bank med ett decentraliserat arbetssätt och stark lokal närvaro genom landsomfattande kontorsnät. Vi lägger stor vikt vid tillgänglighet och långsiktiga kundrelationer där det personliga mötet med våra kunder är centralt.

Hos oss är kundmötet och det framtida bankkontoret under ständig utveckling. Vi vill erbjuda våra kunder vad de efterfrågar, så snabbt som möjligt. Vare sig de väljer att möta oss på bankkontoret, webben, appar eller per telefon.

Utgångspunkten i allt vi gör är att vi har en stark drivkraft att göra våra kunder nöjda. Det är våra goda relationer som är grunden till att vi fortsätter vara en stabil bank år efter år. För oss har det alltid varit självklart att arbeta hållbart och långsiktigt. Vi arbetar aktivt med miljöfrågor, etik och socialt ansvar i alla delar av banken.

Långsiktiga affärsrelationer, lågt risktagande och kostnadsmedvetenhet är hörnstenar i Handelsbankens företagskultur, och lägger grunden för att vår verksamhet bedrivs på ett ansvarsfullt, hållbart och framgångsrikt sätt. Vi är också är en långsiktig och engagerad arbetsgivare och vår idé om att bedriva bank bygger i grunden på en tilltro och respekt för den enskilda individen – såväl kund som medarbetare.

Rollen som rådgivare på bankkontor

Till några av våra bankkontor i Skåne söker vi nu dig som vill arbeta som Privatrådgivare men också dig som redan idag arbetar som Företagsrådgivare.

I rollen som rådgivare i Handelsbanken tar du stort ansvar i mötet med våra kunder och för vår verksamhet. Därför söker vi dig som tycker om att träffa människor och värdesätter långsiktiga relationer. Du har ett stort eget driv och älskar att göra affärer utan att göra avkall på god ordning och reda. Du jobbar både med befintliga kunder och proaktivt för att skapa nya kundrelationer och diskuterar allt från finansieringslösningar och investeringar till pension och försäkring.

Hos oss i Handelsbanken är det din egen vilja, ambitionsnivå och initiativförmåga som är avgörande för din personliga utveckling. Handelsbanken är en decentraliserad organisation där stort ansvar för kunden ligger ute på respektive bankkontor och rådgivare, både vad gäller privat- och företagskunder. Det innebär att du som rådgivare hos oss tar ett stort eget ansvar och fattar självständiga beslut. Vårt arbetssätt ger möjlighet till snabba beslut och därmed nöjdare kunder.

Vårt erbjudande

Nu söker vi rådgivare till några av våra bankkontor i Skåne län. Vilket kontor som kan bli aktuellt just för dig beror på din kompetens och profil. Vi erbjuder en omväxlande och utvecklande vardag, intressanta kundmöten, härlig sammanhållning och en framtid som du själv skapar! Hos oss arbetar du med kundens hela bankaffär utifrån behoven i livets alla skeden. Ligger ditt intresse och erfarenhet främst inom Företagssidan så finns det flera kontor som efterfrågar den profilen.

Hos oss får du tidigt ett eget ansvar med mandat att ta beslut i olika frågor som rör kundens hela ekonomi. Du kommer att arbeta i en region med en spännande marknad med hög tillväxt vilket ger dig möjlighet att utvecklas såväl djupt som brett inom flera områden, utifrån vad som intresserar dig. För oss är det viktigt att du älskar att göra affärer och att du som en lagspelare gillar att samarbeta mot gemensamma mål. Vi har en stark tilltro och respekt för individen och på kontoren arbetar vi för att tillsammans skapa en god arbetsmiljö uppbyggd på en jämställd och inkluderande kultur.

För att arbeta som behörig rådgivare behöver du ha Swedseclicens för både Rådgivare och Bolån. Om du t ex är nyutexaminerad ekonom och inte tidigare arbetat som rådgivare eller har licenser, så finns möjligheter på flera kontor att utbildas till rådgivare genom både interna utbildningar och att arbeta i en lärande miljö tillsammans med erfarna kollegor.

Handelsbanken som arbetsgivare vill utvecklas tillsammans med dig och ser därför långsiktigt på vår relation. I kontorsrörelsen finns alla möjligheter till utveckling och karriär, bland annat genom en stor internrektytering till specialist- och chefstjänster. En viktig del i vårt hållbarhetsmål är att du som medarbetare har balans i livet mellan arbete och fritid.


Dina kompetenser och personliga egenskaper

Som rådgivare hos oss har du en akademisk utbildning i ekonomi eller motsvarande erfarenhet. Vi ser gärna att du innehar Swedseclicens, för såväl investeringsrådgivning som bolån men om du saknar Swedseclicens erbjuder vi dig möjligheten att läsa en sådan. Du behärskar det svenska språket i både tal och skrift och är du flerspråkig är det positivt.

Älskar du att göra affärer och vill bidra till att utveckla banken ? Är du öppen för förändringar och trivs i en omväxlande miljö? Gillar du ansvar och att ta egna initiativ? Har du ett brinnande intresse för ekonomi och håller dig dagligen uppdaterad genom kanaler och medier ?

Känner du igen dig i detta och delar våra värderingar så tror vi att du skulle trivas mycket bra i en rådgivarroll i Handelsbanken och att du kan vara rätt person för oss. Det är dina personliga egenskaper och din framtida potential som är allra viktigast för oss

Om du är intresserad av att arbeta tillsammans med oss rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan omgående eftersom vi kan komma att hålla intervjuer löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!


För information kontakta

Nils-Erik Strömbom, HR-specialist 040-245607

Emily Liljedahl, HR-specialist 040-245198

Eva Aurell, HR-specialist 040-245697

Ansök här: https://handelsbanken.easycruit.com/vacancy/2745751/74890?iso=se

 

Hemrex söker städpersonal
Hemrex AB – Tomelilla

Hemrex AB

Tomelilla

Övriga hushållsnära tjänster

Publiceringsdatum

2021-07-15

Sista ansökningsdatum

2021-08-01

Hemrex söker städpersonal till Ystad/Simrishamn

Hemrex erbjuder sina kunder en enklare vardag. Det gör vi med tjänster inom bland annat städning, fönsterputs, trädgårdsarbete, seniorservice, flytthjälp och enklare renoverings- och hantverksuppdrag.

Nu söker vi dig som är ansvarstagande, självgående och lösningsorienterad. Du tycker om att städa och ge våra kunder absolut bästa service. Kunden är viktig för oss på Hemrex och för oss är det en självklarhet att våra medarbetare ska trivas och må bra på jobbet.

Uppdraget innebär att du kommer att jobba med städuppdrag hos privata kunder samt på företag.

Välkommen med din ansökan!

Vi söker dig som:

 

 • Gärna har erfarenhet, dock inget krav

 • Har rätt attityd och inställning till jobbet

 • Är bekväm att arbeta med olika typer av kunder

 • Kan arbeta självständigt och trivs med att ta ansvar

 • Förstår värdet i att ge god service och gärna gör det lilla extra

 • Tycker om variation i arbetet

 • Har B-körkort och egen bil

Hemrex erbjuder

En arbetsplats där medarbetaren är prioriterad och har marknadens bästa avtal. Vi ser till att du som jobbar hos oss får en bra introduktion och utbildning innan du ska ut och möta kund. Dina arbetsuppgifter är omväxlande och du får möta en stor variation av människor, både i kunder och kollegor. För Hemrex är det viktigt att man som medarbetare trivs, känner sig trygg och tycker att det är kul att gå till jobbet.

Vi har kollektivavtal och friskvårdsbidrag, vi ser till att du har bra utrustning och kläder som är anpassade efter det du ska göra. När du kör i jobbet med egen bil har du körersättning.

Hemrex erbjuder timanställning med möjlighet till fast anställning.

Vi vill att du som jobbar hos oss på Hemrex känner en stolthet i det du gör och alltid känner dig som en Hemrexare!


Välkommen med din ansökan

Urval och intervjuer sker löpande.

 

Ansök här: https://cv.hemrex.se/cv_hemrex/assignment.jsp?mtrpage=assignment&id=457&tc=cv&mtrid=457

 

Medicinsk sekreterare till Vårdcentralen Åstorp
Region Skåne – Åstorp

Gör skillnad. Varje dag.

Vill du ha kul på jobbet och känna att du gör skillnad? Drivs du av att få arbeta med varierande arbetsuppgifter där ingen dag är den andra lik? Då har vi jobbet för dig! Välkommen till Vårdcentralen Åstorp.

Vårdcentralen ligger vackert beläget i Åstorp, omgivet av natur med närhet till både Söderåsen, kusten och stadsliv. Hos oss välkomnas du av 42 drivna och kompetenta medarbetare. Vi erbjuder våra listade patienter läkarmottagning med specialister i allmänmedicin, distriktssköterskemottagning och flera specialistmottagningar inom till exempel diabetes-, astma/KOL-, vaccinations-, äldre-, livsstils- och minne. Därutöver har vi även dietist, kurator, barnavårdscentral (BVC) och ett rehabteam bestående av fysioterapeuter och arbetsterapeut.

Vi erbjuder en god tillgänglighet med hög kvalitet och ett professionellt bemötande. Vårt mål är en god hälsa och livskvalitet för våra patienter. Detta uppnår vi genom att försäkra oss om att de kommer i kontakt med rätt person och får rätt vård. Vi är ett härligt gäng som har kul på jobbet!

För dig som pendlar finns goda buss- och tågförbindelser till Åstorp. Ungefär hälften av våra medarbetare pendlar både från Helsingborg och Ängelholm som ligger ungefär två mil bort.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu dig som vill vara med och bli delaktig i vårt team om fem medicinska sekreterare. Hos oss får du ett omväxlande arbete med givande arbetsuppgifter och möjlighet till att påverka verksamhetens utveckling.

Som medicinsk sekreterare har du en viktig roll som spindeln i nätet. Här kommer du att arbeta med sedvanliga sekreteraruppgifter såsom journalskrivning och receptionsarbete. Därtill kommer även andra administrativt förekommande arbetsuppgifter och egna ansvarsområden. Arbetet är mycket varierande och du får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll.

I takt med att vårt uppdrag utvecklas får du även möjlighet att ta dig an nya ansvarsområden inom vår verksamhet.

Kvalifikationer

Du som söker har avslutad utbildning inom Hälso- och sjukvårdsadministration, 80 poäng KY eller 400 poäng YH, alternativt motsvarande medicinsk sekreterarutbildning. Vidare har du goda kunskaper i medicinsk terminologi och i svenska språket i såväl tal som skrift. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta på vårdcentral. Har du därtill arbetslivserfarenhet och kunskap i program såsom PASiS och PMO är det meriterande.

För att lyckas i rollen bör du vara positiv, ansvarstagande, noggrann och trivas med att arbeta i team. Som person är du trygg i din yrkesroll och har därtill har du ett flexibelt och serviceinriktat förhållningssätt samt har förmåga att behålla lugnet även i stressiga situationer. Du har lätt för att planera ditt arbete samt organisera och prioritera aktiviteter på ett effektivt sätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering sker löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan!

Övrigt

Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Primärvården Skånes syfte är att skapa god hälsa och bästa möjliga patientupplevelse för alla i Skåne. För hela människan. Genom hela livet. Vi erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även ungdomsmottagningar, dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum, Kompetenscentrum för primärvård och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 300 medarbetare i förvaltningen. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök här: https://www.skane.se/jobba-hos-oss/Lediga-jobb/id/?assign=9659eabf-b02a-4682-9bd9-c9eb47de90f0

 

Medicinsk sekreterare till smärtmottagning
Region Skåne – Kristianstad

Gör skillnad. Varje dag.

Är du på jakt efter din nästa utmaning där du får möjlighet att utvecklas i din roll som medicinsk sekreterare tillsammans med glada och engagerade kollegor? Då kan detta vara det perfekta jobbet för dig! Just nu söker vi en medicinsk sekreterare till vår smärtmottagning inom verksamhetsområde (VO) anestesi/operation/intensivvård i Kristianstad!

Verksamhetsområde anestesi/operation/intensivvård erbjuder ett brett utbud av specialiserad planerad vård och bedriver akutverksamhet dygnet runt på sjukhuset i Kristianstad. Inom verksamhetsområdet finns postoperativ och dagkirurgisk verksamhet, smärtmottagning samt sterilcentraler. På sjukhusets anestesi- och operationsavdelning utförs årligen mer än 10 000 operationer, varav mer än 1 000 barnanestesier. På vår intensivvårdsavdelning har vi idag sju platser och tar emot cirka 600 patienter varje år. Hos oss bedrivs kvalificerad intensivvård där kritiskt sjuka patienter ges avancerad vård.

På smärtmottagningen arbetar läkare med specialistutbildning inom smärtbehandling, tillsammans med sjuksköterskor. Här tar vi hand om patienter som behöver undersökas och behandlas för smärta. Det kan till exempel vara smärta i samband med cancer, svår icke-malign sjukdom, olycksfall och infektioner. Patienter inlagda på sjukhuset får vid behov hjälp med svårbehandlad smärta, akut smärta eller svår smärta efter en operation. Till vår öppenvårdsmottagning kommer patienter med svår smärta orsakad av cancer.

Vi är den mottagning i Region Skåne som utför ryggmärgsstimulering, med bedömning, operation och uppföljning.

Du som sekreterare kommer att bli en viktig resurs i teamet!

Arbetsuppgifter

Som medicinsk sekreterare på smärtmottagningen kommer du fungera som en servicefunktion till såväl patienter som personal på mottagningen, med fokus på att ansvara för de administrativa stödfunktionerna. Huvudsakliga arbetsuppgifter är journalskrivning, posthantering, diagnosregistrering och uppföljning i olika register, kontakt med vårdavdelningar, telefonservice samt andra vanligt förekommande administrativa arbetsuppgifter. Vi arbetar aktivt med rätt använd kompetens, det vill säga att i så stor utsträckning som möjligt avlasta vårdpersonal från administrativt arbete. Tjänstens innehåll kan därmed komma att förändras löpande.

Tjänsten innebär placering på smärtmottagningen, men viss rotation till dagoperation ingår.

Kvalifikationer

Vi välkomnar dig som har en utbildning inom hälso- och sjukvårdsadministration 80 KY-poäng eller 400 YH-poäng, alternativt motsvarande läkarsekreterarutbildning. Du har goda kunskaper inom medicinsk terminologi samt goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift. Det är önskvärt att du har några års erfarenhet som medicinsk sekreterare, men det är inget krav. Därutöver ser vi gärna att du har goda kunskaper i journalsystemet Melior.

För att trivas i rollen krävs det att du har god social kompetens och att du trivs att arbeta såväl i grupp som självständigt. Som person är du noggrann, du har en god förmåga att ställa om när situationen kräver det och trivs med att arbeta i ett varierat arbetstempo. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt

Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Skånes sjukhus nordost är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar och omfattar Centralsjukhuset Kristianstad (CSK) och Hässleholms sjukhus. Våra 2 600 medarbetare driver och utvecklar hälso-och sjukvården i livets alla skeden tillsammans med våra patienter och deras närstående. CSK är ett akutsjukhus med verksamhet dygnet runt och vi erbjuder specialiserad vård inom många olika specialiteter. På Hässleholms sjukhus bedriver vi ortopedi, närsjukvård med rehabilitering. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

Ansök här: https://www.skane.se/jobba-hos-oss/Lediga-jobb/id/?assign=0a5ab1c9-8e00-42c8-9323-00f1672a9959

 

Flygplatsmedarbetare Airside Malmö Airport
Aviator Airport Services Sweden AB – Malmö

Äntligen börjar trafiken flyga igen efter ett omtumlande år.

Gillar du också när ditt flyg avgår i tid? Att bagaget är lastat säkert och att få ge bästa tänkbara service?

Aviator söker just nu flera flygplatsmedarbetare som kommer att vara en del av den operativa verksamheten som ansvarar för arbetet runt ett flygplans ankomst och avgång. Annonsen riktar sig främst till dig som redan har arbetat som flygplatsmedarbetare förut eller är villig att snabbt sätta dig in i rollen.

Ansvarsområden som flygplatsmedarbetare på rampen
Dina arbetsuppgifter är övergripande att på ett säkert och serviceinriktat sätt se till att kundens bagage lastas, transporteras och lossas inom bestämda tidsramar, att utföra exempelvis vattenservice på flygplan, sortera och scanna bagage i sorteringsanläggning, underhåll och kontroll av utrustning. Genom att följa flygbolagsspecifika procedurer, sätter du våra kunder och deras kunders behov främst i allt du gör.

Dina egenskaper
Du trivs i ett arbete där du får använda kroppen som främsta arbetsredskap och där du som person är noggrann, punktlig och gillar att arbeta i ett högt tempo. Du är en kommunikativ person som har lätt för att arbeta i grupp såväl som självständigt, med ett gott humör, tålamod och en god fysik kan du bli en kugge i vårt team.

Dina kvalifikationer
Du ska vara minst 18 år och ska ha genomfört en gymnasieutbildning eller ha en utbildning som enligt arbetsgivaren bedöms som motsvarande. Du har körkort i klass B och har du klass C är det meriterande. Du är en person som med lätthet både talar och skriver på svenska och engelska. Tidigare erfarenhet inom flygplatsarbete är mycket meriterande.

För att trivas i rollen måste du gilla att arbeta under bestämda tidsramar i ett högt tempo då flygen har avgångstider från tidiga morgnar och sena kvällar/nätter både under veckodagar och helger.

Då arbetet utförs på säkerhetsklassat område krävs utdrag ur belastningsregistret samt säkerhetsprövning genom Transportstyrelsen före utbildningsstart. För att uppfylla dessa krav behöver du styrka vad du har gjort de senaste 5 åren i form av referenser och stödjande dokumentation, så som intyg och certifikat.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du är en god representant för Aviators värdeord:

Respect – Flexibility – Passion – Responsibility – Customer Focus

Vad kan Aviator erbjuda dig?
Vi erbjuder en spännande och dynamisk arbetsmiljö där säkerheten alltid är vår högsta prioritetet tätt följt av utmärkt service. Vi ger dig en möjlighet att arbeta på Aviator som genomsyras av ett öppet arbetsklimat och professionalism. Självklart ser vi till att genom en praktisk och teoretisk introduktionsutbildning får dig att känna dig redo att ta ansvaret som flygplatsmedarbetare hos oss.

Vi söker medarbetare som timanställd, med eventuell möjlighet till tillsvidareanställning. Intern utbildning planeras starta under september 2021.

Vill du veta mer om Aviator kan du gå in på vår karriärsida www.aviator.varbi.com

Varmt välkommen med din ansökan senast den fredagen den 15 augusti – vi utför urval och intervjuer löpande.

Ansök här: https://aviator.varbi.com/what:job/jobID:419603/type:job/where:1/apply:1