Välj en sida

Lastbilsmekaniker Trucks Veho Bil Sverige AB-Malmö

Veho Bil Sverige ABMalmö

Du kommer att arbeta med
På vår nybyggda anläggning i Malmö får du arbeta med Mercedes-Benz fantastiska produkter som ständigt utvecklas med den modernaste tekniken. Du kommer att tillsammans med dina kollegor få möjligheten vara med och starta upp en ny verksamhet för Veho Bil inom lastbilssegmentet i Malmö.
Dina arbetsuppgifter innefattar service och reparationer av Mercedes-Benz lastbilar.

Vem du är
Vi vill att du som söker denna tjänst har fordonsteknisk utbildning och dokumenterad erfarenhet av mekanikeryrket som lastbil eller bussmekaniker. Erfarenhet från Mercedes-Benz är mycket meriterande. Du har innehar C-körkort.
Då vi har stort fokus på nöjda kunder är det viktigt att du är serviceinriktad, social och positiv samt trivs i en flexibel och stundvis hektisk arbetsmiljö. För uppgiften krävs att du har flerårig erfarenhet från tunga lastbilar eller bussar. Dessa egenskaper visar du också självklart gentemot dina kollegor på jobbet då du bidrar med god stämning och prestigelöshet som genererar den speciella teamkänslan och yrkesstoltheten som finns hos oss inom Veho Bil.

Vi erbjuder dig
Veho Bil erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete i ett flexibelt, ödmjukt team som kännetecknas av familjär stämning där vi alla hjälper varandra och accepterar varandras olikheter. Vi har ett stort engagemang och mycket arbetsglädje och din kompetens kommer att göra skillnad. Om du är en person med ansvarstagande och egen drivkraft finns stora möjligheter till utveckling.

Vi tycker det är viktigt att du trivs hos oss
Därför investerar vi kontinuerligt i kompetenshöjande utbildningar för våra medarbetare. Förutom kompetensutveckling erbjuder vi förmåner såsom friskvårdsbidrag och olika former av rabatter vid köp av bil med mera.

Vi har också ett samarbete med Great Place To Workdär vi jobbar med olika aktiviteter och ett förbättringsarbete för att nå målet att bli en av Sveriges bästa arbetsplatser.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök här: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationForm/SinglePageApplicationForm.aspx?cid=1845&departmentId=18956&ProjectId=143626&MediaId=4614

Vi söker Butiksmedarbetare

Biltema – Landskrona

Om tjänsten

Som Butiksmedarbetare på Biltema är du en viktig del av kundernas upplevelse i varuhuset. Tillsammans med dina kollegor säkerställer du att kunderna får bästa tänkbara service. Din arbetsdag består av flera olika moment och varierar mellan varuplock, kassaarbete och arbete i kundservice. Tycker du om ett högt arbetstempo och kundmöten kommer du trivas i vårt café som är ett uppskattat vattenhål för våra gäster.

Vi erbjuder ett utmanande arbete i ett expanderande företag med stora utvecklingsmöjligheter!

Om Dig

Kundens tid är värdefull och som medarbetare hos Biltema måste du kunna läsa av kundens behov. Vi söker därför dig som är en utpräglad servicemänniska och har kunden i fokus. Du gillar ett högt arbetstempo där du ständigt ställs inför nya utmaningar. Som person tycker du om att ta tag i saker, ser vad som behöver göras och vill ha ordning och reda runt omkring dig. Det kommer läggas stor vikt vid personlig lämplighet då du bland annat måste vara kommunikativ både på svenska och engelska.

Det är meriterande om du har erfarenhet från detaljhandeln och då gärna inom kundservice, kassa och reklamationshantering. För att snabbt komma in i rollen ser vi gärna ett brinnande intresse för vårt sortiment och produktområden eller caféverksamhet.

Givetvis delar du Biltemas värderingar Enkelhet, Sparsamhet, Handlingskraft, Ordning och Reda samt Flexibilitet.

 

 

Tjänsternas sysselsättningsgrad är 37% eller 14 timmar / vecka. Helger, tidiga morgnar och kvällar kommer förekomma.

 

 

Vill du vara med?

Skicka i så fall in din ansökan till oss. Om vi tycker att ditt CV är intressant så kommer du att bli inbjuden till telefonintervju.

 

 

Vad händer efter telefonintervjun?

Om du ger ett gott intryck under telefonintervjun går du vidare till en andra intervju. Vi kontaktar dig då med en inbjudan till en ny intervju.

Vid den andra intervjun kommer du att få längre tid på dig att presentera dig själv.

 

 

Sista ansökningsdag: 2021.01.31
Arbetsplats/placering: Biltema Landskrona
Anställningsform: Tillsvidare, provanställning 6 månader.
Lön: Enligt avtal
Frågor kring tjänsten: Anders Mattsson, Varuhuschef Biltema Landskrona, manager.landskrona@biltema.com

Registrera din ansökan på Biltemas hemsida. Du är välkommen och ladda upp ditt CV samt Personliga brev. Urval kommer att ske löpande och anställning kan därför ske innan sista ansökningsdag som är angiven i annonsen. Vänta inte med att registrera din ansökan. Observera att vi inte tar emot ansökan via post eller mail.

Biltema har gjort ett medvetet medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

 

Ansök här: https://biltema.easycruit.com/vacancy/2631569/144751?iso=se

Teknikmagasinet Kristianstad söker ny säljare

Teknikmagasinet – Kristianstad

Vi söker en ny toppsäljare till vår butik i Kristianstad. Tjänsten avser extra vid behov och utgår från Kristianstad. Då arbete i andra butiker i regionen kan förekomma (Kalmar, Växjö, Lund, Malmö och Helsingborg) ser vi gärna sökande med tillgång till egen bil. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Hos oss får du möjlighet att briljera och ha roligt på jobbet! Som säljare på Teknikmagasinet möter du varje dag mängder av kunder som ska bemötas med bästa möjliga service, tekniskt kunnande och ett stort leende. Är du vår nästa toppsäljare?

Våra butiker är fyllda till brädden med spännande produkter och all försäljning sker över disk. Jobbet som säljare innebär att sälja våra produkter utifrån varje kunds specifika behov, att bidra till att butiken hålls i gott skick, samt andra förekommande butikssysslor.

 

 

För att lyckas som säljare på Teknikmagasinet tror vi att du:

  • Är målfokuserad och har ett tävlingsinriktat förhållningssätt till försäljning och resultat.
  • Har förmågan att se vad som behöver göras och tar egna initiativ, samt kan prioritera rätt när arbetstempot ibland är högt.
  • Är en lagspelare och bidrar till att nå butikens gemensamma mål samtidigt som du kan ta eget ansvar när situationen kräver det.
  • Har grundläggande tekniska kunskaper, men framförallt ett brinnande intresse för ny teknik.
  • Är noggrann och fokuserad i ditt arbete

 

 

Tidigare erfarenhet av försäljning eller mobilreparationer är mycket meriterande. Du måste vara 18 år fyllda då delar av vårt produktsortiment kräver det. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om du känner att det är just dig vi beskriver så tveka inte! Vi vill ha din ansökan senast 2021-01-31. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden dröj därför inte med din ansökan!

Frågor om tjänsten ställs till jobb@teknikmagasinet.com. Vi tar dock ej emot ansökningar via e-post.

 

Ansök här: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1316&ProjectId=144817&MediaId=5