Välj en sida

Butiksmedarbetare Willys Malmö Limhamn

Willys, Limhamn-Bunkeflo

Roll: Butiksmedarbetare
Typ av tjänst: Sommarjobb
Placering: Limhamn, Skåne län, Sverige

Tycker du att det är kul med människor, service och försäljning? Vill du bidra till att ännu fler kan handla bra och hållbar mat? Bra! Då tror vi att du kommer att gilla att jobba hos oss. Willys är ett framgångsrikt företag med ett tydligt koncept där vi tillsammans arbetar för att alla ska kunna äta det de vill. Varje dag. Nu behöver vi fler härliga medarbetare som kan hjälpa oss bli ännu bättre.

 

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som Butiksmedarbetare får du ta stort eget ansvar för att våra kunder enkelt ska kunna hitta det de söker. Du ska se till att våra hyllor är välfyllda och att det är rent och snyggt i vår butik. Tillsammans med dina kollegor ska du ha fokus på positivt kundbemötande, försäljning och se till att vi håller högsta kvalitet. Du blir en viktig del i kedjan mot en inspirerande butiksupplevelse. I utbyte kan vi lova goda utvecklingsmöjligheter i en organisation där vi vågar tänka i nya banor. Nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga gäng på Willys Malmö Limhamn. Tjänsten avser semestervikariat på 26 timmar i veckan, mellan perioden juni-augusti. Arbetstiderna är schemalagda under dagtid, kvällar och helger.

Det här förväntar vi oss

För oss är mångfald en affärsmöjlighet. Medarbetarnas breda kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och genererar bättre beslut. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Att du är matintresserad, tycker om att jobba med kunder och försäljning är en förutsättning för rollen. För att trivas hos oss ska du även ha lätt för att jobba i team, vara noggrann och kvalitetsmedveten. Dessutom ska du gilla när tempot är högt. Tillsammans med dina kollegor ska du sköta den dagliga driften av butiken. Det innebär exempelvis att du är service- och försäljningsinriktad, men även att du har sinne för såväl detaljer som helhet.

Om du vill veta mer om vad tjänsten innebär, kontakta Christian WInqvist, Christian.winqvist@willys.se. Vi ser gärna att du vid intresse skickar din ansökan så snart som möjligt, då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag den 2021-02-28. Vi tar endast emot ansökningar via våra jobbsidor.

Om Willys
I över 40 år har vi hjälpt att sätta bra mat på fler middagsbord genom vår affärsidé: Sveriges billigaste matkasse. Något som genomsyrar allt vi gör. Idag har vi mer än 200 butiker från Kalix i norr till Trelleborg i söder och under 2019 omsatte vi över 29 miljarder. Tillsammans med bland annat Hemköp, Mat.se och Dagab ingår vi i Axfood – ett av de största företagen inom svensk dagligvaruhandel. Hos oss finns det gott om möjlighet att växa och utvecklas.

 

Ansök här: https://jobb.axfood.se/willys/job/Limhamn-Butiksmedarbetare-Willys-Malm%C3%B6-Limhamn-Sk%C3%A5n/651051501/?sType=Indeed

 

 

Säljare Vikariat 50% Örkelljunga

Jysk – Örkelljunga

Jobbeskrivning

Är du villig att ge det där lilla extra för en försäljning? Drivs du av att arbeta i en omväxlande miljö med konstanta utmaningar? Får du en kick av att arbeta i ett dynamiskt team? Då är du den vi söker.

Du är engagerad och…

 • Har viljan att sälja
 • Sätter kunderna först och ger dem en oförglömlig upplevelse
 • Arbetar hårt och är en lagspelare
 • Trivs i en fartfylld och energisk arbetsmiljö
 • Har ett driv och ambitioner att göra karriär i JYSK

Du ges möjligheter och…

 • En stark tävlingskultur som belönar bra försäljning och goda resultat
 • Utvecklingsmöjligheter och förstklassiga praktiska utbildningar
 • Chansen att tävla, vinna och fira bedrifter
 • En framstående företagskultur

JYSK har expanderat från en butik i Danmark 1979 till mer än 2700 butiker över hela världen. För att säkra framtida tillväxt, behöver vi de bästa medarbetarna. Ta tillvara på detta tillfälle att bli en del av JYSK. If you bring dedication, you will meet possibilities.

Klicka på – jag är intresserad – för att ansöka och ta kontrollen över din karriär.

Behöver du mer information? Klicka här för att läsa mer om JYSK som arbetsplats och träffa en av våra säljare

Sista ansökningsdagen är 28/2

Följ våra medarbetare på Instagram @jysk_karriar

 

Ansök här: https://jobs.smartrecruiters.com/JYSK/743999735365895-saljare-vikariat-50-orkelljunga?utm_source=Indeed&utm_medium=organic&utm_campaign=Indeed

 

 

Butikssäljare med trädgårdskunskap 

Blomsterlandet – Hässleholm

Blomsterlandet söker en serviceinriktad säljare med bred växtkunskap till vår butik i Hässleholm.

Brinner du för människor och har ett starkt växt- och trädgårdsintresse? Då kanske just du är rätt person att komplettera vårt fantastiska team.

För att lyckas hos oss tror vi att du är en person med ett stort engagemang för kunden och trädgård. Vi tror att du tillsammans med hela teamet i vår butik kommer att få både dig själv och butiken att växa.

Vi vill att du ska:
Älska kundmötet, vara positiv, ha lätt för att samarbeta med andra, vara självgående och ha en utpräglad servicekänsla. Du behöver även vara stresstålig, ordningsam och trivas med att ha många bollar i luften.

Krav på erfarenhet:
För att klara av tjänsten ska du ha en bred växtkännedom och utbildning inom trädgårdsväxter. Floristutbildning eller andra utbildningar/erfarenheter inom växtbranschen och truckkort är meriterande. Tidigare erfarenheter från detaljhandeln är meriterande.

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna kan komma att bestå av kundservice, beställning, varuexponering, varuplockning samt övrigt förekommande butikssysslor.

Om jobbet
Ort: Hässleholm
Anställningsform: 75% Säsongsanställning from 1/4 till 31/8
Tillträde: April

Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget:
Blomsterlandet är en svensk växtkedja med 63 butiker från Malmö i syd till Luleå i norr. Blomsterlandet erbjuder ett brett sortiment av såväl växter och tillbehör för hem och trädgård. Dessutom har man en e-handel som har öppet dygnet runt.

Bolaget ägs av Stena Adactum, ett företag i Stena-koncernen, och har sitt huvudkontor i Mölnlycke utanför Göteborg.

Ansök här: https://retailknowledge.se/lediga-jobb/?job-id=B92545A3-1106-4816-A2CC-31BBCD253457&src=indeed

 

 

Höörs kommun söker en Rehabassistent till sommaren

Höörs kommun, Social sektorHöör

Om arbetsplatsen

Höör ligger mitt i Skåne, har goda tågförbindelser, vacker natur, snart 17 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1400 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och hjälps åt att skapa god arbetstrivsel genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor och medborgare. Hög serviceanda, professionalitet och engagemang utmärker vår organisation.

Social sektor i Höörs kommun erbjuder vård och omsorg till äldre personer och till personer med fysisk eller psykisk funktionsnedsättning. I verksamheten ingår särskilt- och ordinärt boende, boendestöd, gruppbostäder och personlig assistans. Utifrån ett hälsofrämjande, salutogent, förhållningssätt arbetar vi för den enskilde medborgarens känsla av sammanhang genom att fokusera på meningsfullhet, begriplighet och hanterbarhet. Vi har ett uttalat medborgarperspektiv, ett kommunikativt ledar- och medarbetarskap och tydliga mål och strategier.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du är redo att anamma Social Sektors värdegrundsord:
ANSVAR BEMÖTANDE RESPEKT TILLIT

Arbetsuppgifter

Hälso- och sjukvårdsorganisationen i Höörs kommun söker dig som är studerande till arbetsterapeut/fysioterapeut termin 5 och som vill arbeta tillsammans med arbetsterapeuter och fysioterapeuter i sommar.

Tjänsten är placerad i Social sektor där arbete utförs både inom ordinärt och särskilt boende. Som rehabassistent blir dina arbetsuppgifter att avlasta arbetsterapeuter och fysioterapeuter med rehabilitering och en del hjälpmedelsärende på delegation.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är arbetsterapeut-/fysioterapeutstuderande termin 5 med erfarenhet av yrket gärna inom kommunal vård och omsorg och som kan arbeta självständigt, strukturerat, omdömesgillt och är trygg i din yrkesroll. Arbetet ställer krav på flexibilitet, ansvar och god kommunikations- och samarbetsförmåga. Tidigare arbete med liknande arbetsuppgifter är meriterande. Det krävs datorvana då all dokumentation sker i Procapita. Körkort är ett krav och svenska nivå C1 (enligt Europarådets nivåskala).

Rekryteringen kommer ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdagen. Vi välkomnar dig därför att skicka in din ansökan redan idag. Vi planerar att tillsätta tjänsten på 100%, arbetstiden är förlagd dagtid måndag till fredag. Vi behöver dig från v 24 -32.

Anställningens omfattning

Tillträde: 2021-06-14
Tidsbegränsad till: 2021-08-13

Sommarjobb under veckorna 24-32.
11 dagar – 3 månader.

Ansökan

Referensnummer: 24/21

 

Anställning

 

Arbetstid: Dagtid.

 

Ansök här: https://www.offentligajobb.se/jobad/h%C3%B6%C3%B6rs-kommun-s%C3%B6ker-en-rehabassistent-till-sommaren_h%C3%B6%C3%B6r-sk%C3%A5ne-l%C3%A4n-sverige_1b5beabf-2a37-4000-bba3-4594d39107a9

 

Restaurangbiträde Rosegarden Malmö

RosegardenMalmö

Just nu söker vi Restaurangbiträden som älskar att ge Service

Rosegarden Malmö, Heltid

Service är kärnan i vår affärsverksamhet. Kraven är därför högt ställda på vår personal. Som restaurangbiträde tar du hand om gästernas beställningar och ansvarar för att ge gästerna en unik upplevelse och service. Vår framgång ligger i förmågan att samarbeta oavsett hur situationen ser ut. Därför är det viktigt att du är en lagspelare och kan hantera stressiga situationer.

Ditt arbete

 • Ge alla gäster en unik upplevelse och god service
 • Kommunicera och samarbeta med köket
 • Samla information från våra gäster och rapportera det till restaurangchefen
 • Delta i planering , arrangemang av kampanjer samt evenemang relaterade till restaurangenheten

Erfarenheter och färdigheter

 • Gärna tidigare erfarenhet från restaurang eller hotellbranschen
 • Vi tror att den rätta kandidaten har en drivkraft utöver det vanliga och en naturlig känsla för service.
 • För att klara av jobbet måste du vara engagerad i ditt arbete och kunna hantera stressiga situationer.
 • Du behärskar gärna det engelska och svenska språket
 • Meriterande är om du har ett stort intresse för den asiatiska matkulturen och språket

Låter det som något för dig? Varmt välkomna med er ansökan.

 

Ansök här: https://career.rosegarden.se/jobs/1079845-restaurangbitrade-rosegarden-malmo

 

 

Receptionist

Region Skåne – Lund

JOBBA FÖR LEENDEN!

Vi på Folktandvården Skåne arbetar för att alla skåningar ska vara stolta över sina leenden. Med nästan 1 500 medarbetare på 70 kliniker runt om i Skåne är vi en stor kraft. Som också har kraft att satsa på dig.

Vi letar efter dig som alltid gör det lilla extra i det du tar dig för och får energi av möten med andra människor. Nu söker vi en receptionist med administrativt arbete till vår klinik på Lund C.

Kliniken på Lund C ligger i nya och moderna lokaler ett stenkast från centralen i Lund och erbjuder goda möjligheter till pendling. Här tar vi emot kunder i alla åldrar och erbjuder en bred tandvårdskompetens, allt från rådgivning till avancerade protetiska behandlingar. Vi är ett team på ca 30 medarbetare som arbetar med teamtandvård och vår ambition är att alltid sätta kunden i fokus samt hålla en hög servicenivå. På kliniken erbjuds du ett trevligt och utvecklande arbete.

På kliniken kommer vi att börja arbeta enligt en arbetstidsmodell kallad 3+3 och kliniken är öppen sju dagar i veckan. Modellen innebär i stora drag att man arbetar tre dagar för att sedan vara ledig i tre dagar. Vi ser många positiva effekter av detta sätt att arbeta, till exempel ökad tillgänglighet för våra kunder samt en bättre arbetsmiljö för våra kollegor.

Inom Folktandvården Skåne arbetar vi tillsammans och strävar efter att möta kunden i deras närområde. Med många kollegor blir du en del av en stor gemenskap och hos oss kan du se fram emot en varierad vardag. Genom Folktandvården Skåne Academy erbjuder vi dessutom kompetensutveckling under hela din karriär samtidigt som du kan påverka framtidens tandvård. För oss är det viktigt att du har en balans mellan arbets- och privatliv.

Arbetsuppgifter

Som receptionist hos oss kommer du att vara ansiktet utåt och ansvara för att på ett professionellt sätt erbjuda våra kunder bästa möjliga service. Det är du som tillsammans med dina kollegor skapar en välkomnande känsla på kliniken.

Du kommer vara nyckelperson med servicefunktion till både kunder och kollegor på kliniken. Receptionen är klinikens nav och du kommer befinna dig i händelsernas centrum. Vi vet inte alltid vilka utmaningar vi kommer att möta under dagen men vi vet att varje besökare är unik på sitt vis, och det är upp till dig att ge den information de behöver.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:

 • Frisktandvårdsavtal
 • Remisshantering
 • Telefoni och tidsbokning. Boka in akutpatienter.
 • Viss rådgivning
 • Debitering, kassahantering, fakturering
 • Uppföljning av kontrollrapporter
 • Arbete i IT-system. Vårt journalsystem Carita, Pasis samt Tandvårdsfönster
 • Tolkservice, bokning av tolk
 • Försäljning av munhygienartiklar
 • Posthantering, scanning

Om du har tandsköterskeutbildning kan du vid behov assistera och arbeta med tandsköterskeuppgifter.

Vi värdesätter god service och ett gott bemötande och en viktig del i ditt arbete är att skapa trygghet och delaktighet. Patientsäkerhet och kvalitet i tandvården är fokus i vårt arbete.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vår verksamhet och här finns möjligheter för dig att vidareutvecklas samt att bidra med ditt engagemang.

Kvalifikationer

Vi söker dig som

 • har minst gymnasieutbildning
 • har erfarenhet av arbete i reception
 • talar och skriver svenska flytande och har goda kunskaper i engelska
 • har goda IT-kunskaper och är en van användare av Office-paketet

Tandsköterskeutbildning och kunskaper i journalsystemet Carita är meriterande för tjänsten.

För att briljera i rollen är du ansvarsfull och har en god känsla för att bemöta alla människor på ett trevligt sätt. För att trivas i rollen är du lösningsorienterad och väljer att se utmaningar som möjligheter. Du är flexibel och har en förmåga att hantera stressiga situationer, du trivs med varierande arbetsuppgifter. Att arbeta både självständigt och tillsammans med andra ser du som en självklarhet.

Vi söker dig som tillsammans med oss vill bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling mot att nå en position som ett färgstarkt, kunskapsdrivande och fullfjädrat serviceföretag. För att trivas hos oss är det viktigt att du delar Folktandvården Skånes värderingar Nyskapande, Öppna och Tillsammans.

Vill du vara med och jobba för leenden? Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt

Folktandvården Skåne är ett av Sveriges tio största hälsoföretag med över en miljon besök varje år. Folktandvården Skåne är ett bolag, helägt av Region Skåne och finns på 44 orter runt om i Skåne med kliniker för allmäntandvård och specialisttandvård.

Folktandvården Skåne ska bli kunskapsdrivande! Vi satsar på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. På Leendecentralen, vårt Centrum för munhälsa i Lund finns företagsledning, specialist- och allmäntandvårdsklinik samt forskning och utveckling samlat under ett tak. Leendecentralens kunskapsarena ger alla Folktandvården Skånes medarbetare tillgång till bästa tänkbara förutsättningar för kompetensutveckling och kunskapsutbyte. Allt för att vi ska kunna erbjuda framtidens tandvård åt skåningarna.

 

Ansök här: https://www.skane.se/jobba-hos-oss/Lediga-jobb/id/?assign=4d79fecb-9f33-4dd4-97aa-176a336435e0