Välj en sida

Säljare Semestervikarie 25-50% St Bernstorp, Malmö

JYSK – Arlöv

 

Jobbeskrivning
Är du villig att ge det där lilla extra för en försäljning? Drivs du av att arbeta i en omväxlande miljö med konstanta utmaningar? Får du en kick av att arbeta i ett dynamiskt team? Då är du den vi söker.

Du är engagerad och…

Har viljan att sälja
Sätter kunderna först och ger dem en oförglömlig upplevelse
Arbetar hårt och är en lagspelare
Trivs i en fartfylld och energisk arbetsmiljö
Har ett driv och ambitioner att göra karriär i JYSK
Du ges möjligheter och…

En stark tävlingskultur som belönar bra försäljning och goda resultat
Utvecklingsmöjligheter och förstklassiga praktiska utbildningar
Chansen att tävla, vinna och fira bedrifter
En framstående företagskultur
JYSK har expanderat från en butik i Danmark 1979 till mer än 2700 butiker över hela världen. För att säkra framtida tillväxt, behöver vi de bästa medarbetarna. Ta tillvara på detta tillfälle att bli en del av JYSK. If you bring dedication, you will meet possibilities.

Klicka på – jag är intresserad – för att ansöka och ta kontrollen över din karriär.

Behöver du mer information? Klicka här för att läsa mer om JYSK som arbetsplats och träffa en av våra säljare

Följ våra medarbetare på Instagram @jysk_karriar

Sista ansökningsdatum 17/4-20

 

Kravspecifikation

null

Ytterligare information

null

 

Ansök här: https://jobs.smartrecruiters.com/JYSK/743999710943686-saljare-semestervikarie-25-50-st-bernstorp-malmo?utm_source=Indeed&utm_medium=organic&utm_campaign=Indeed

 

Grundlärare i fritidshem till Glasbrukskolan

 

Malmö Stad

 

Arbetsuppgifter
Nu söker vi en grundlärare i fritidshem till en av våra förskoleklasser. Du kommer under skoltid att samverka i förskoleklass och eftermiddag ha ansvar för fritids i samma klass.
Som grundlärare i fritidshem hos oss ska du också arbeta för att erbjuda våra elever en meningsfull fritid. I det ingår det att uppmuntra till allsidiga kontakter, social gemenskap och att stärka grupprelationer. Utifrån läroplanen och våra styrdokument skapar du en miljö i fritidshemmet som syftar till att stärka våra elever i såväl deras kunskapsutveckling som i deras personliga utveckling.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har fritidspedagogexamen/grundlärare i fritidshem. Du är väl förtrogen med styrdokument och uppdraget för en grundlärare i fritidshem. Du har stort intresse för pedagogisk utveckling, är ansvarstagande och har en förmåga att se barnen i ett helhetsperspektiv. Du har förmåga att skapa goda relationer och samarbete med elever, vårdnadshavare och kollegor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet i denna rekrytering.

Välkommen med din ansökan!

 

Om arbetsplatsen

Glasbruksskolan är en skola i Limhamns Sjöstad med hög lärarbehörighet och en erfaren skolledning. Skolaninvigdes 2016 och detta läsår har vi 16 klasser F-5 och cirka 425 elever. Fullt utbyggd kommer Glasbruksskolan att vara en F6-skola med cirka 525 elever. Vi arbetar hela tiden med vårt pedagogiska utvecklingsarbete och huvudfokus under läsåret 19/20 är likvärdig bedömning, kooperativt lärande och flerspråkighet.

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola – du också!

Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

 

Information om tjänsten

Anställningsform:Tillsvidare
Omfattning: 100%
Antal tjänster: 1
Tillträde: 2020-08-10

 

Övrigt

Om du har sökt tjänster i Malmö stad tidigare så kanske du märker att du till denna tjänst söker på ett nytt sätt, via ett nytt rekryteringssystem. Vi byter rekryteringssystem för att de ska var enklare för dig att söka våra tjänster. Om du har sökt i vårt tidigare system Visma Recruit, och vill återanvända din ansökan i denna rekrytering kan du logga in på ditt konto i Visma Recruit och ladda ner ditt tidigare CV och personliga brev.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta ovan nämnda kontaktpersoner.

 

Ansök här: https://www.careerbuilder.se/jobs/j3p0gl7253y1330v3lv?job_did=J3P0GL7253Y1330V3LV&siteid=int_seindeedpd&utm_source=indeed&utm_medium=aggregator&utm_campaign=all-jobs&show=yes

 

Områdeschef till Osby

SAMHALL – Kristianstad

 

Gruppchef med inriktning mot rehab till Kristianstad

Vill du ha Sveriges viktigaste jobb? Vi söker en ny chefskollega i distrikt Kristianstad som vill arbeta med rehabilitering. Tjänsten är direkt underställd affärschef och är placerad i Kristianstad.

 

Arbetsbeskrivning

Som gruppchef kommer du att ansvara över de mer komplicerade och svåra rehabiliteringsärenden som finns i distriktet. Det kan handla om längre sjukskrivningar som återkommande korttidsfrånvaro. I arbetet ingår att skapa god samverkan med såväl Försäkringskassan som företagshälsovården, men också primärvården. Du kommer att vara distriktets specialist inom rehab och dina råd och coaching till dina chefskollegor i deras egna rehabärenden kommer att vara värdefullt. Målet med ditt arbete är att matcha rätt arbetsuppgifter till rätt person och att medarbetarna kan återfå arbetsförmåga och därmed återgå i arbete och på sikt lämna företaget för et anställning hos en annan arbetsgivare. Känner du till Försäkringskassans regelverk kommer det så klart att underlätta ditt arbete.

 

Önskvärda kvalifikationer

 

Chefserfarenhet med personalansvar

Erfarenhet av rehabiliteringsarbete med personal

Lägst gymnasial utbildning

B-körkort erfodras

 

Som person är du uppmärksam, pålitlig och engagerad. Du trivs med att möta människor och har stor förmåga att leda samt tror på människors förmåga till utveckling. Du ser möjligheter för att kunna matcha rätt medarbetare till rätt utveckling och du har hög kommunikativ förmåga. Du är en teamarbetare som samspelar med andra med fokus på distriktets och marknadsområdets utveckling. Du har ett coachande förhållningssätt.

 

Övrig information

 

Anställningsform: Tillsvidare. Vi tillämpar sex månaders provanställning

Anställningsdatum: Enligt överenskommelse

Tjänstgöringsgrad: 100%

Sista ansökningsdatum: 2020-04-28

Kontaktperson: Carina Tuvesson, Affärschef 044-188529

 

Vi kommer att intervjua löpande och välkomnar din ansökan omgående. Tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

 

Fackliga kontakter:

Asim Zilic Saco 021-218320

Inga Löfgren Ledarna 031-3375401

Marie Liljedahl Unionen 0372-65703

 

Ansök här: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1331&ProjectId=144582&DepartmentId=18987&MediaId=5&utm_source=indeed&utm_content=rekry2

 

Telenor söker butiksmedarbetare till Väla i sommar!

 

Vilka är vi?

Att besöka en av Telenors butiker ska vara en upplevelse i världsklass! Våra kunder bemöts därför av personal med god kunskap om våra produkter och tjänster. Vi strävar alltid efter att hitta den bästa lösningen för varje kund och göra det komplicerade enkelt i alla lägen. För att trivas i denna roll är det viktigt att du gillar att förklara på ett inspirerande och medryckande sätt. Du är bra på att avläsa kundens behov och kan hantera olika typer av människor. Telenor är mitt i en pågående stark digital transformationsresa och vi tror att alla på något sätt är innovatörer. Därför välkomnar vi medarbetare som tänker nytt, på sitt eget vis!

 

Vem är du?

Som butiksmedarbetare på Telenor är du vårt ansikte utåt och vi sätter därför stort värde i att hitta dig som är nyfiken, serviceinriktad och en lagspelare. Du brinner för försäljning och mötet med kunden och är en otroligt bra lyssnare. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med kundkontakt, till exempel kundservice över telefon eller i butik. Det är också ett stort plus om du behärskar grunderna i säljteknik. För oss, liksom för dig, är det en självklarhet att teamkänsla och samarbete är en nyckel till framgång. Vi söker dig som har fyllt 18 år och behärskar svenska i tal och skrift.

 

Vad vi erbjuder:

  • När du börjar hos oss får du en flygande start med onboarding i vår akademi Telenor Växa, som följs upp med utbildning och kompetensutveckling
  • Telenor arbetar kontinuerligt för förbättrad mångfald. Det är viktigt för oss att våra medarbetare återspeglar våra kunders mångfald. Telenor arbetar aktivt med att bygga team med mångfald samt inkludering
  • Amazing Retail Network som är ett nätverk för kvinnliga medarbetare i butik
  • Goda förmåner så som friskvårdsbidrag och rabatter
  • Goda karriärsmöjligheter.

 

Om du går vidare i rekryteringsprocessen kommer du få göra tre tester som fokuserar på din personlighet och dina färdigheter. Syftet med testerna är att vi på ett rättvist och objektivt sätt ska bedöma dina kompetenser i förhållande till tjänsten.

 

Anställningsform: Avtalad Visstid, behov under sommaren

Placeringsort: Väla

Ansök: Sök tjänsten via länken nedan senast den 22/4 2020

För frågor om tjänsten kontakta rekryterande ledare Petter Gustafsson på +46733338535.

Bra att känna till:
Enligt Telenors policy genomför vi bakgrundskontroll på slutkandidat för samtliga rekryteringar.

Vi för människor närmare varandra och ger dem tillgång till den allra senaste tekniken. Vi står mitt i den digitala förändringen. Vi lever och utvecklas med den. Nu behöver vi din hjälp för att utvecklas ännu mer.

 

Sökord: Sommarjobb, butikssäljare, säljare, sommar

 

Ansök här: https://telenorgroup.wd3.myworkdayjobs.com/en-US/TelenorGroup_careers/job/Store-dkra-Vla/Butiksmedarbetare_J090902