Välj en sida

Sommarpersonal till Helsingborg

Systembolaget – Helsingborg

Vill du jobba hos oss i sommar? Vi söker dig som gillar att möta människor och brinner för service!
Till våra butiken i Helsingborg (Berga, Drottninggatan, Råå, Väla) söker vi försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Anställningen sträcker sig över sommarmånaderna och du kommer att ha en viktig roll hos oss. Tjänsten är på ca 25 timmar i veckan.

Om arbetet
Som försäljare är du Systembolagets ansikte utåt. Det viktigaste i rollen är att erbjuda alla kunder bästa tänkbara service. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassan eller på lagret, samt plocka upp varor i butiken. Stark teamkänsla, högt tempo och trevliga möten kännetecknar arbetet.

Vi möter många olika människor i butikerna, vårt mål är att spegla samhället, så alla är välkomna att söka arbete hos oss! Talar du något annat språk än svenska är det en tillgång.

Observera att för att arbeta hos oss behöver du vara 20 år eller äldre.

Om din utveckling hos oss
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Alla nyanställda får till exempel en introduktionsdag som genomförs i det område butiken tillhör.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Birgitta Nilsson, butikschef Väla, på telefonnummer: 0708-831 981.

Ansökan
Vid intresse är du välkommen att registrera din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31 mars 2021. Vi behandlar ansökningar löpande, och butiken kan komma att avsluta sin annonsering tidigare. Vi tar inte emot ansökningar via mejl eller brev.

Systembolagets uppdrag baserar sig på omsorgen om folkhälsan. Visionen är att skapa ett samhälle där alkoholdrycker njuts med omsorg om hälsan så att ingen tar skada. Systembolaget bidrar med kunskap, både när det gäller mat och dryck och alkoholens påverkan på hälsan. På så vis vill vi inspirera till medvetna dryckesval och ett hälsosammare förhållningssätt till alkohol. För mer information se omsystembolaget.se.

Digital marknadskommunikatör

Allard Support For Better Life ABHelsingborg

Vi är på väg till nästa nivå i vår digitala resa och vill höja upplevelsen för våra kunder genom att presentera vårt varumärke, våra produkter och tjänster på ett sätt som speglar vår organisation och våra hörnstenar. Vi söker nu dig som ska bli vår expert på kommunikation i digitala kanaler.

Vi söker en ”digital doer” med förståelse för helheten, med strategiskt tänk och operativt driv.

Du förväntas producera, publicera och optimera digitalt innehåll för olika digitala kanaler samt arbeta med kommunikationsplaner för dessa. Naturligtvis ingår även att arbeta med uppföljning och analys av resultat i digitala kanaler.

Du kommer skriva eget innehåll samt ta fram bilder och rörligt material. Du kommer arbeta med text, bild och film.

Du kommer att arbeta i en internationell koncern och stötta organisationen i frågor som rör digital kommunikation. Koncernspråk är engelska och i vardagen är även övriga nordiska språk frekvent förekommande.

Du har en eftergymnasial utbildning inom media eller kommunikation och ett antal års arbetslivserfarenhet inom digital kommunikation.

Vi arbetar i PC-miljö, med Microsoft Office 365 och Adobe grafiska programvaror. Du förväntas ha hög kompetens i digitala verktyg och plattformar.

Du gillar att uttrycka dig i text, gärna både på svenska och engelska, och är van att producera content. Din kunskap, erfarenhet och intresse för kommunikation gör att delaktighet, råd och tips kring kommunikation i stort och smått förhoppningsvis blir naturligt.

Placering är på koncernens huvudkontor som är beläget i trevliga lokaler på Berga i Helsingborg. Vi jobbar 37,5 timmar/vecka med möjlighet till flextid och har i övrigt bra och marknadsmässiga förmåner.

Allard Support for Better Life är moderbolag till bolag i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Irland, Belgien, Kina och USA, alla inriktade på ortopedteknik. Vi utvecklar och säljer ortoser av hög kvalitet till marknader över hela världen. Vi är en av Nordens ledande aktörer där vi tar vi ansvar för hela kedjan från tillverkning till patient. Hela koncernen har ca 300 anställda, varav ett 40-tal arbetar på huvudkontoret i Helsingborg. Verksamheten i Norden bedrivs i Camp Scandinavia AB.

Vi är en arbetsplats som präglas av prestigelöshet, viljan att hjälpa varandra samt många skratt. Vi är ett företag som växer och är lönsamma vilket innebär att vi kan erbjuda bra utvecklingsmöjligheter.

Gå gärna in och läs mer på vår LinkedIn!

 

Hemmakväll söker butikssäljare

Hemmakväll – Hässleholm

Ända sedan starten 1994 har vi på Hemmakväll gjort allt för att du skall kunna njuta av de där små och stora stunderna som hör till livets goda sida.
På Hemmakväll tar vi godis och film på riktigt roligt allvar. Kalla oss gärna nördar.
Hos oss skall du alltid kunna njuta av det fräschaste och mest spännande godiset. Hitta de senaste och bästa filmerna eller varför inte i kombination.
Vi vill alltid vara först med det senaste och vår ambition är att alltid bjuda på upplevelser, alltid bjuda på överraskningar och alltid bjuda på oss själva.

Hemmakväll driver butiker över hela landet och har idag närmare 600 medarbetare i våra ca 70 butiker.

Vi söker ny Butikssäljare till vår butik i Hässleholm.

Tjänsten är deltid, ca 20 timmar per veckan. Arbetstiden är fördelad över dagar, kvällar och helger.

Om tjänsten
Som butikssäljare innebär att du aktivt arbetar med försäljning inom våra produktgrupper Köpfilm samt Konfektyr, vara målmedveten, nyfiken och engagerad i butikens verksamhet. Tjänsten innefattar kassaarbete, varumottagning samt uppackning av varor. Du kommer även vara delaktig vid kundaktiviteter, exponering, kampanjskyltning och varupåfyllnad. Din uppgift är att underställd butikschefen och med övriga medarbetare deltaga i utvecklingen av verksamheten.

Om dig
Vi söker dig, som har erfarenhet sälj- och butiksarbete inom detaljhandeln. Du har ett intresse av våra produktområden och uppskattar att ge god kundservice. Har du tidigare arbetat med försäljning inom något av våra produktområden är detta mycket meriterande men inget krav. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kassahantering.

Personliga egenskaper såsom hög servicekänsla, drivkraft, god samarbetsförmåga och ett genuint intresse för våra kunder är några av de egenskaper som vi värdesätter högt.

Hemmakväll värdesätter mångfald både vad det gäller etnicitet, ålder, kön och kulturell bakgrund. Hemmakväll lägger stor vikt vid personliga egenskaper och personlig lämplighet. Du måste fyllt 18 år på grund av tobaksförsäljning.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten kontakta Malin Stjernlöf, bc.hasseholm@hemmakvall.se. OBS! Inga ansökningar till denna mailadress.

Tjänsten kan komma att tillsättas löpande så vänta inte med din ansökan!

Sista ansökningsdatum är den 26 mars 2021.

Välkommen med din ansökan!

HEMMAKVÄLL

 

Ansök här: https://web103.reachmee.com/ext/I012/735/job?site=6&lang=SE&validator=1a352ad532271de550d09356e2eb12d5&ref=https%3A%2F%2Fwww.hemmakvall.se%2F&ihelper=http%3A%2F%2Fwww.hemmakvall.se%2Flediga-tjanster%2F&job_id=728

 

 

Elingenjör/konstruktör

BilfingerHelsingborg

Erfaren Elkonstruktör till vår verksamhet i Helsingborg

Bilfinger Industrial Services Sweden AB ingår i Bilfingerkoncernen som består av cirka 36.000 anställda runt om i hela världen. I Sverige består verksamheten av 750 anställda med verksamhet i hela landet och huvudkontor i Kungälv. Vår kärnverksamhet är underhåll, ingenjörstjänster och verkstadsservice inom petrokemi-, massa-, energi- och gruvindustrin.

Engineering levererar tekniska tjänster och projektledning inom främst mekanik, el/automation och processdesign. Vi tar ansvar för förstudier, förprojekt samt projektgenomförande. Vi har alltid ett kostnadseffektivt och lösningsorienterat angreppssätt. I våra projekt är hälsa, miljö, säkerhet och kvalitet nycklar till en lyckad projektering.
Vi är grupp bestående av mek-, el- och processingenjörer samt projektledare. Till vår verksamhet Engineering i Helsingborg söker vi nu förstärkning i form av en erfaren Elkonstruktör.

 


Arbetsbeskrivning

Som Elkonstruktör inom Bilfinger kommer du att arbeta med elkonstruktioner huvudsakligen i projektform men även med underhåll inom processindustri och energi. Du kommer att arbeta med förstudier, beräkningar, projektering, kalkyler, konstruktion, dokumentation, CAD-arbete, AutoCAD, ELCAD, felsökning samt förfrågningsunderlag. Du kommer att arbeta som delprojektledare, medverka vid montage samt vid utcheckningar, idrifttagning av anläggningar, fram till färdig installation och slutbesiktning.
Du kommer vara ett bollplank för våra kunder och våra elektriker. Tyngdpunkten i arbetsuppgifterna består i att dimensionera samt konstruera kretsscheman/ritningar för elmotordrifter, eltracing, nödstoppskretsar, jordningar, apparatskåp, instrument och signalhantering.

Vi erbjuder ett arbete med stor teknisk spännvidd där det finns möjlighet att fördjupa sig.
I vissa uppdrag har du en ledande roll för att uppnå satta mål och kan komma att leda annan personal.


Kunskap, färdighet & erfarenhet

  • Akademisk ingenjörsutbildning och minst 5 års relevant erfarenhet, alternativt lägre ingenjörsutbildning med längre erfarenhet av elkonstruktion inom processindustrin/industri el
  • Väl förtrogen med gällande föreskrifter och standarder inom processindustrin
  • Dokumentation digital och fysisk
  • Erfarenhet av SAP är meriterande
  • Intresse och erfarenhet av hälsa-, miljö- och säkerhetsfrågor
  • Företagsekonomisk förståelse
  • Goda kunskaper i svenska och engelska – tal och skrift
  • Körkort för bil

 

Flexibilitet och samarbetsförmåga ser vi som viktiga personliga egenskaper. Att du tar initiativ är självklart på samma sätt som att du är noggrann och har en god administrativ och kommunikativ förmåga.
Vi vill att du är en lagspelare som delar med sig av sina kunskaper, har god kommunikationsförmåga och är lyhörd gentemot kollegor och kunder. Det är viktigt att du drivs av resultat, tänker merförsäljning, är anpassningsbar och kan arbeta självständigt.
Verksamheten är i en utvecklingsfas, vilket innebär att du kan vara med och påverka hur verksamheten utvecklas.

 


Kontaktperson:

Isak Karlsson, Manager Engineering Tel: 0722-38 65 27

 


Ansökan

Sista dag för ansökan är 2021-04-30
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista dag för ansökan.

 


Bilfinger som arbetsgivare

Bilfinger erbjuder en förmånlig anställning med bland annat arbetstidsförkortning, flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag, kollektivavtal samt möjlighet att teckna en privat sjukvårdsförsäkring.

 

Ansök här: https://jobs.bilfinger.com/job/Helsingborg-Elingengj%C3%B6rkonstrukt%C3%B6r-M-25232/620051201/?feedId=247901&utm_source=Indeed&utm_campaign=Bilfinger_Indeed

 

 

Säljare KungSängen butiken i Ängelholm

Kungsängen Produktion ABÄngelholm

KungSängen – Ängelholm

KungSängen grundades 1998 och är idag en ledande detaljhandelskedja och producent av sängar och sängtillbehör. Vi har 36 butiker runt om i landet där vi hjälper våra kunder att hitta exakt rätt säng eller sängutrustning. Sängarna byggs först när kunden bestämt hur de vill att sängen ska vara. Vi skräddarsyr dem alltså åt våra kunder.
I vår fabrik i Enköping tillverkar vi sedan sängarna för hand. Här finns också vårt huvudkontor där vi hanterar all administration, produktutveckling, sortimentshantering och marknadsföring. Från fabriken kör vi ut de färdiga sängarna hem till våra kunder och här finns också hela lagret för vår näthandel. Det betyder att den som köper sin säng hos KungSängen slipper betala dyra mellanhänder för att få en kvalitetsprodukt. För att vi gör allt själva, tillsammans.
Om oss
KungSängen vill göra livet skönare genom bättre sängar – på ett bättre sätt. Vi tycker att det ska vara lika skönt att köpa och äga en KungSängen som det är att sova i den. Därför fokuserar vi på design, kvalitet, hantverk och personlig service genom hela värdekedjan. För att överträffa dina förväntningar – hela vägen från oss till dig.
Då vi inte bara spenderar en tredjedel av livet i sängen, utan också en tredjedel på jobbet, vill KungSängen också vara en bättre arbetsplats – på ett bättre sätt – med en arbetsmiljö som präglas av samarbete, engagemang och balans i livet. För att dagen ska vara lika god som natten.
Här är alla lika viktiga
KungSängen är en slimmad organisation trots att vi finns i nästan hela landet. Här är varje individ en oerhört viktig kugge i maskineriet där alla har ett gemensamt mål – att överträffa kundens förväntan. Kunden är, förstås, den som får hem sin säng eller sin nya sängutrustning. Men vi är också varandras kunder inom företaget och vi möter varandra med respekt och en vilja att hjälpa, precis på samma sätt som vi möter våra kunder.

Så här är vi
På KungSängen är vi personliga, ärliga och jordnära och arbetsmiljön präglas av arbetsglädje, samarbete och utvecklingsvilja. Kostnadsmedvetenhet, kvalitetsmedvetenhet och miljömedvetenhet är viktiga ledord för oss. Vi strävar efter en mångfaldig och inkluderande arbetsmiljö där varje individ känner sig uppskattad. Vi behandlar alla lika – oavsett ålder, könsidentitet, sexuell läggning, fysisk förmåga, etnicitet, nationalitet, religion, civilstånd, familjesituation eller någon annan aspekt av deras identitet.

Du som söker
Även du som söker till oss behöver förstås dela våra värdegrunder. Du som älskar att möta dina kunder varje dag, du som tycker om utmaningar och att ta personligt ansvar. Du som ser att alla människor har lika värde och som möter alla med respekt. Du som vill vara en del av ett sammansvetsat team och som på alla sätt känner igen dig i texten ovan. Dig vill vi gärna träffa.
Vi erbjuder deltidstjänst med 60%, med arbete minst varannan helg
Lön enligt Handels med goda förmåner
Frågor om tjänsten besvaras av butikschef Linnea Kindberg, linnea.kindberg@kungsangen.com
Skicka in din ansökan genom att klicka på ”Sök detta jobb”.
Rekryteringen sker löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt!