Välj en sida

 

Arbetsmiljösamordnare till Bergendahls i Hässleholm

 

Experis – Hässleholm

 

Vill du ha en spännande utmaning och utveckla vårt arbetsmiljöarbete? Vill du verka i ett familjeföretag med intressanta framtidsplaner och starka värderingar? Då kan detta vara rollen för dig!

Inom Logistik har vi ett stort fokus på vår arbetsmiljö och att ständigt förbättra vårt systematiska arbetsmiljöarbete. Vi söker dig som brinner för arbetsmiljö och vill arbeta såväl strategiskt som operativt med dessa frågor.

Du kommer att ha en stor påverkan i arbetet med att skapa en hållbar och effektiv verksamhet. Arbetsmiljöarbetet ska bidra till trivsel och arbetstillfredsställelse för samtliga anställda och förhindra att olycksfall och ohälsa uppstår.
Arbetsuppgifter

Som Arbetsmiljösamordnare har du uppdraget att vara ett affärsmässigt stöd till våra avdelningar och chefer. Du förväntas att driva utvecklingen av arbetsmiljöarbetet inom området mot gemensamt uppsatta mål. Du kommer att arbeta med bl.a:

Samordna gemensamma arbetsmiljöfrågor och vara ett stöd i systematiska arbetsmiljöarbetet i syfte att skapa en säker och hälsosam arbetsmiljö
Utveckla strategier, metoder och verktyg för att ständigt förbättra det förebyggande säkerhets- och arbetsmiljöarbetet
Arbetsmiljölagstiftning, lagefterlevnad och uppföljning
Utbildningar inom arbetsmiljöområdet
Incident och krishantering
Utveckla, följa upp och kontinuerligt redovisa våra mål inom ansvarsområdet
Du kommer att rapportera till HR Chef Logistik och vissa resor ingår i arbetet.

 

Din profil

Vi söker dig som brinner för arbetsmiljöfrågor och som har dokumenterad erfarenhet av att driva förändringsarbete inom arbetsmiljö i produktionsmiljö. Du känner dig trygg i att arbeta med arbetsmiljölagstiftningen och de lagkrav som finns inom området. Du är vetgirig inom ditt område och drivs av att jobba mot utsatta mål.

En förutsättning för att lyckas i rollen är att du är prestigelös och pedagogisk samt har en förmåga att inspirera andra i arbetsmiljöarbetet. Du har stor integritet och ett förhållningssätt där säkerheten alltid går först. Du känner dig bekväm med och har en god förmåga att kommunicera, både muntligt och skriftligt, samt att samverka med personer på alla nivåer, såväl internt som i externa sammanhang. Att du är självgående, noggrann, målmedveten, strukturerad, affärsmässig samt har ett stort engagemang och driv ser vi som en självklarhet. Du har god administrativ förmåga och datorkunskap samt en övertygelse om att vi når resultat genom samarbete och samverkan.

Vad kan Bergendahls erbjuda dig?

Vi erbjuder dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag med intressanta framtidsplaner och starka värderingar. Det är viktigt för oss att du är samstämmig med dessa värderingar och har dem som utgångspunkt i arbetet.

Vi skapar vinst som ger oss resurser
Vi är nytänkare som vågar vara annorlunda
Vi tar socialt ansvar och värnar om vår omvärld
Vi söker kontinuitet och präglas av långsiktighet
Sök tjänsten i dag!

I den här rekryteringen samarbetar Bergendahls med Experis. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linda Svensson på tel, 044- 20 38 71, linda.svensson@se.experis.com eller Annette Björkquist-Åhstedt på tel, 042- 371607, annette.bjorkquist-ahstedt@se.experis.com

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående. Sista ansökan är dock den 5 juni.

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Ansök här: https://www.experis.se/swe/lediga-jobb/jobb/b04d688f-12f2-4848-bde5-78d03c3a2318/arbetsmiljosamordnare-till-bergendahls-i-hassleholm-/?utm_source=indeed&utm_medium=organic&utm_campaign=unknown

 

 Här hittar ni relaxsidan

Säljare Tillfällig anställning Landskrona

 

Jysk – Landskrona

 

Jobbeskrivning
Är du villig att ge det där lilla extra för en försäljning? Drivs du av att arbeta i en omväxlande miljö med konstanta utmaningar? Får du en kick av att arbeta i ett dynamiskt team? Då är du den vi söker.

Du är engagerad och…

Har viljan att sälja
Sätter kunderna först och ger dem en oförglömlig upplevelse
Arbetar hårt och är en lagspelare
Trivs i en fartfylld och energisk arbetsmiljö
Har ett driv och ambitioner att göra karriär i JYSK
Du ges möjligheter och…

En stark tävlingskultur som belönar bra försäljning och goda resultat
Utvecklingsmöjligheter och förstklassiga praktiska utbildningar
Chansen att tävla, vinna och fira bedrifter
En framstående företagskultur
JYSK har expanderat från en butik i Danmark 1979 till mer än 2700 butiker över hela världen. För att säkra framtida tillväxt, behöver vi de bästa medarbetarna. Ta tillvara på detta tillfälle att bli en del av JYSK. If you bring dedication, you will meet possibilities.

Klicka på – jag är intresserad – för att ansöka och ta kontrollen över din karriär.

Behöver du mer information? Klicka här för att läsa mer om JYSK som arbetsplats och träffa en av våra säljare

Följ våra medarbetare på Instagram @jysk_karriar

Kravspecifikation

 

Ansök här: https://jobs.smartrecruiters.com/JYSK/743999712238530-saljare-tillfallig-anstallning-landskrona?trid=5fdb470e-121c-4e23-90d2-54e1526bf1b9&utm_source=Indeed&utm_medium=organic&utm_campaign=Indeed

 

Här hittar ni relaxsidan

Servicetekniker Hållplatsservice Skånetrafiken

 

Saps Service Management – Malmö

 

Vi söker servicetekniker som ska arbeta med hållplatsservice för Skånetrafiken. Om du vill arbeta i ett företag som värdesätter drivna, professionella och engagerade medarbetare så är Saps företaget för dig! Hos oss arbetar du med frihet under ansvar och vi eftersträvar alltid att ge våra kunder – Sveriges bästa service!

Du kommer att leverera underhållstjänster av busshållplatser & tågstationer, arbetet innebär tvätt av väderskydd, hantera glaskross, byte av glas, felsökning & reparation av armatur mm.

Vem är du? Du har erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare, du trivs att arbeta självständigt ute på fältet, du är kund och resultatorienterad, du gillar att ge den bästa servicen och bemötandet, samt har god lokal kännedom. Du håller god ordning på både på ekonomi och material. Du har förmåga att hålla ett bra och jämt arbetstempo. Du har god fysik och har systemvana (hantera smart telefon). Du har en utvecklad förmåga att samarbeta och kommunicera med din omgivning. För tjänsten krävs att du behärskar svenska flytande i både tal och skrift. Vidare är det ett krav att du innehar ett B-körkort. Meriterande är om du har utbildning i arbete på väg (säkerhet på väg 1 och 2).

Vår yttersta framgång bygger på att ha de allra bästa medarbetare i vår verksamhet. Vi vet att det är en förutsättning för att nå våra mål och leverera det absolut bästa till våra kunder. Framgångsrika medarbetare hos oss oavsett funktion präglas av att de är drivna och handlingskraftiga samt att de har ett visst mått av entreprenörskap. I Saps vågar man pröva andra vägar för att nå nya och bättre resultat. Hos oss uppnår man erkännande och trovärdighet i prestationen. Saps är under ständig tillväxt och som medarbetare krävs det att man är bekväm med att gå utanför sin trygghetszon. I vår ambition att ligga i framkant på en konkurrensutsatt marknad behövs medarbetare som är flexibla och har förmåga att anpassa sig efter nya förutsättningar och förväntningar.

Företaget är ISO certifierat och har kollektivavtal med Fastighetsanställdas förbund. Läs mer om oss på www.saps.se

 

Ansök här: https://karriar.saps.se/jobs/883079-servicetekniker-hallplatsservice-skanetrafiken

 

Här hittar ni relaxsidan 

Boendestödjare till Socialpsykiatrin

 

Sjöbo Kommun

 

Våra 1100 medarbetare spelar en viktig roll för Sjöbos utveckling och välfärd. Vi strävar kontinuerligt efter att bli en mer attraktiv och jämlik arbetsgivare, och erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vårt arbete genomsyras av värdeorden ”Professionella, öppna och engagerade mot gemensamma mål” Tillsammans gör vi skillnad för Sjöbo kommuns medborgare och besökare! Inom vård- och omsorgsförvaltningen ryms verksamheterna äldreomsorg, verksamhet för personer med funktionsnedsättning samt kommunens måltidsverksamhet. Vård och omsorgsförvaltningen i Sjöbo kommun arbetar efter visionen om Ett Gott Liv Varje Dag för våra kunder. Socialpsykiatrin i Sjöbo Kommun är en del av vård och omsorgsförvaltningen och ger riktade insatser inom området psykisk hälsa genom Boendestöd, Sysselsättning och Öppen verksamhet. I verksamheten bedrivs även projekt ”Häng med oss ut” ,som i mars 2020 tog emot hedersomnämnande som årets brobyggare från tidskriften Dagens Medicin.

Arbetsuppgifter

Personal i boendestöd hjälper kunden på ett motiverande och stödjande sätt i vardagen så att kunden kan klara sitt dagliga liv, vara aktiv och leva så självständigt som möjligt. Genom boendestöd kan en kund få en bättre struktur i vardagen, ökad självständighet och livskvalitet. Omfattningen av boendestödet varierar utifrån kundens behov. Boendestödet ger kunder vägledning i att utföra vardagssysslor, personlig omvårdnad samt stöd med att ta sig ut i samhället. I boendestöd används metoder som Case Management och samtalsmetodiken MI. Erfarenhet från dessa metoder är meriterande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är ansvarsfull och har en positiv inställning till att arbeta inom Socialpsykiatrin för att ge andra människor ett Gott Liv varje dag. Du är en lösningsfokuserad, engagerad, positiv och kreativ person som utvecklar verksamheten framåt. Arbetet ställer stora krav på lyhördhet, eget ansvar och kreativitet. Vi söker dig som har någon av följande utbildningar: • socionomutbildning eller annan högskoleutbildning • beteendevetenskaplig utbildning via yrkeshögskola • omvårdnadsprogrammet inriktning psykiatri Kvalifikationer: • krav på yrkeserfarenhet inom området • erfarenhet av att arbeta med personer med psykisk funktionsnedsättning samt erfarenhet av samtalsmetodiken MI och Case Management. Viktiga personliga egenskaper som värdesätts: • förmåga att skapa förtroende och bygga allians • se framsteg och möjligheter samt tror på människans förmåga att utvecklas • organiserad och strukturerad • förmåga att kunna arbeta lösningsfokuserat och med god samarbetsförmåga både med brukare, kollegor och alla externa kontakter.

 

Ansök här: https://www.sjobo.se/naringsliv-och-arbete/lediga-jobb.html#!/B4A50B43-0296-4E48-8558-D775AA5F1735

 

 Här hittar ni relaxsidan