Välj en sida

Förenade Service söker lokalvårdare
Förenade Service – Ystad

Förenade Service är Nordens största familjeägda servicekoncern med verksamhet i Danmark och Sverige. Vi är en del av den danska Forenede-koncernen och har varit etablerade i Sverige sedan 1998 där vi idag har cirka 1500 medarbetare.

Att vara ett stort företag med det lilla familjeföretagets anda är viktigt för oss. Vi må vara ett ledande serviceföretag, men vi har inte glömt de värderingar som har tagit oss dit vi är i dag – närhet till kunden och närhet till våra medarbetare. Vi är ett företag där man bryr sig om varandra och där trivsel och engagemang är i fokus. Hos oss är alla jobb lika viktiga och vi står stadigt i vår ambition att städa, putsa fönster och laga mat bäst. Samtidigt kan vi erbjuda dig ett storföretags möjligheter till kompetens- och karriärsutveckling.

Vi söker nu en lokalvårdare till Ystad.

Som person är du serviceinriktad, noggrann och ansvarsfull. Du har god social kompetens och trivs lika bra med självständiga arbetsuppgifter som att tillsammans med kollegor hjälpas åt att lösa en uppgift. Det tillhör vardagen att arbeta under viss tidspress varför du bör trivas med att ha mycket att göra och kan planera ditt arbete.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och värdesätter medarbetare som bidrar till god stämning och hjälpsamhet.

För att förstå instruktioner och kunna kommunicera med våra kunder är det ett krav att du kan svenska i tal och skrift. Det är även ett krav att du har tidigare erfarenhet av lokalvård.

Utbildning i kvalitetsstädning, INSTA 800 nivå 2, Lokalvård i vårdmiljö är meriterande.

Tjänsten är på deltid och arbetstiden är förlagd till eftermiddag och kväll.

Vi har kollektivavtal och tillämpar provanställning.

Som anställd hos Förenade Service finns goda utvecklingsmöjligheter för rätt person. Samtliga anställda erbjuds friskvårdsbidrag och nyanställda utbildas i vår yrkesskola för att få rätt förutsättningar i den nya rollen.

Som en del av rekryteringsprocessen, för de roller som kräver det, kan vi komma att göra en bakgrundskontroll från belastningsregistret. Urval kommer att se löpande.

Vill du bli en del av oss? I så fall, välkommen in med din ansökan!

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta rekryterande chef Ida Johansson, idjo@forenade-service.se alt. 073-688 83 62

Kontaktpersoner

Ida Johansson

idjo@forenade-service.se

 

Ansök här: https://web103.reachmee.com/ext/I007/910/job?site=6&lang=SE&validator=e6ce5513d637a7ff247f0ff2cfee5c12&job_id=316

 

Bilmekaniker sökes omgående
Mekonomen – Hörby

Mekonomen gör billivet enklare genom att erbjuda ett brett och lättillgängligt utbud av prisvärda, innovativa lösningar och produkter för konsumenter och företag. Vi är Nordens ledande bildelskedja med egen grossistverksamhet, butiker och verkstäder. Genom rikstäckande butiks- och verkstadsnät har Mekonomen den bästa tillgängligheten i branschen under varumärkena Mekonomen Bilverkstad och MekoPartner. Vårt kundlöfte är ett enklare billiv som grundar sig i våra värderingar; kundorientering, flexibilitet, kompetens, ansvar och affärsmässighet.

Om tjänsten
Vi söker nu en driven och nyfiken mekaniker till vår verkstad. Vi tror att du som söker är tekniskt kunnig, kommunikativ och du är självfallet stolt i ditt yrkesutövande. När du arbetar som bilmekaniker hos oss ska du ha ett gott sinne för affärer och förstå vikten av att sätta kunden och service i första rummet. Du kommer att jobba nära kunden och behöver därför ha förmågan att skapa långsiktiga kundrelationer. Tjänsten innebär service, reparationer och felsökningar på personbilar och lätta lastbilar av de flesta märkena.

Kvalifikationer
För att vara aktuell för rollen ser vi att du har:

 • Minst B körkort är ett krav.

 • Ett brinnande teknik- och fordonsmekaniskt intresse

 • Dokumenterad relevant utbildning

 • Dokumenterad erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker

 • God administrativ förmåga och datorvana

 • Goda kommunikativa egenskaper

 • Ett gott kundbemötande

Personliga egenskaper
Du är flexibel och strukturerad i ditt arbete samtidigt som du är ansvarsfull och ser utmaningar som ett naturligt steg i karriären. Du är socialt utåtriktad, har samarbetsförmåga och kan även arbeta under tidspress. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner och vi ser det som en självklarhet att du har ett starkt bilintresse och har känsla för service.

Ansökan.
Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Mekonomen AB.
Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning.
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med Werkstadsfolkets personalchef: Nijazi Behrami, 0430-481 07

Välkommen med din ansökan!

 

Ansök här: https://www.werkstadsfolket.se/lediga-tj%C3%A4nster/bilmekaniker-s%C3%B6kes-omg%C3%A5ende-till-mekonomen-i-h%C3%B6rby

 

Säljare vik – Nova
Scorett – Lund

Scorett-gruppen är en av Sveriges ledande skokedjor inom detaljhandeln. Vi arbetar med att till varje säsong ta fram ett attraktivt sortiment med mycket hög kvalitet, trendfaktor och god komfort för både herr och dam. Vi ger alla medarbetare god produktkompetens och chans till utveckling och karriär – vilket är nyckeln till vår framgång. Vi arbetar också för en hållbar utveckling!

Din nästa utmaning?
Som säljare är du vårt ansikte utåt, den som ska ge varje kund en förstklassig service och shoppingupplevelse. Våra kunder ska alltid kunna förvänta sig att få kunskap, produktinformation, inspiration, tips och idéer – det blir din uppgift att kunna leverera detta med ett leende på läpparna.

Andra arbetsuppgifter som du som säljare jobbar med är kassahantering, exponering, lagerhantering samt att hålla butiken ren och snygg.

Passar du ihop med oss?
Det absolut viktigaste är din personlighet. Vi tror att du är social och utåtriktad, du har massvis med positiv energi, du tycker det känns fantastiskt att få göra kunder nöjda och överträffa deras förväntningar. Att småprata kommer naturligt för dig och din lyhördhet bidrar till att du servar kunden efter dennes personlighet och specifika behov. Du är en teamplayer, du är tävlingsinriktad och du triggas av att jaga mål som både lyfter dig och din butik.

Det är toppen om du har erfarenhet av att arbeta som säljare, gärna inom detaljhandeln. Erfarenhet av kassaarbete, butiksexponering och in- och utleveranser är också meriterande. Det är viktigt att du är flexibel och att du har möjlighet att jobba kvällar såväl som helger och vardagar.

Älskar du dessutom mode och har en ”inga-problem-inställning” så är du helt rätt för oss!

Vad kan vi erbjuda dig?

 • Löpande utbildningar i produktkunskap, produktvård och skoproduktion.

 • Möjlighet att göra karriär, exempelvis som biträdande butikschef och vidare till butikschef eller till tjänster på vårt huvudkontor. Vi letar alltid efter talanger bland våra säljare!

 • Goda personalvillkor, avtalsmässig lön och spännande säljtävlingar.

 • Att bli delaktig i ett expansivt modeföretag med positiv tillväxt med massa trevliga kollegor där vi har kul på jobbet tillsammans.

Intresserad?
Tjänsterna är vikariat på 25tim/vecka där den ena sträcker sig till juni 2023 och den andra juni 2022. Start i slutet av augusti. Rekryteringsprocessen sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Därför rekommenderar vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Ansök här: https://web103.reachmee.com/ext/I007/938/job?site=6&lang=SE&validator=b7e6a9ee625ee8893814b5d963fb546c&ref=http%3A%2F%2Fwww.google.com%2Furl%3Fq%3Dhttp%253a%252f%252fwww.scorett.se%252fcustom%252fwork%26sa%3Dd%26sntz%3D1%26usg%3Dafqjcngczrfh7tonvemkhzgr2z8n69vqoa&job_id=921

 

Entreprenadingenjör
Peab Grundläggning AB – Helsingborg

 

Peab Grundläggning AB är ett eget bolag inom Peabkoncernen. Vi är ett av Sveriges större företag inom spontning, pålning, borrning och grundförstärkning. Grundläggning är ett viktigt och dessutom många gånger tekniskt komplicerat arbete med allt från geotekniska lösningar till professionellt genomförda entreprenaduppdrag. Exempel på projekt kan vara injektering för broar, hus, hamnar och spår, stabilisering av förorenade jordmassor eller sanering av dessa genom olika tekniker. Vi engagerar oss i hela produktionskedjan och är ledande inom vårt område.

Vi fortsätter att bygga vidare på vår organisation för framtiden och erbjuder nu en tjänst som entreprenadingenjör hos oss i Helsingborg. Vi erbjuder dig en intressant och omväxlande roll där din insats gör stor skillnad för dina kollegor ute i produktion!

Din roll

Tycker om att ha många järn i elden och gillar bredden och utmaningarna som finns kopplat till byggprojekt? Har du dessutom affärstänk och servicekänsla, då kan detta vara rollen för dig!

Som entreprenadingenjör bistår du vår organisation i våra grundläggningsprojekt som vi genomför över hela Sverige. Din roll är otroligt viktig då du stöttar våra platschefer i produktion och bidrar till att underlätta och göra deras arbete så smidigt och bra som möjligt.

Du arbetar med insatser i tidiga skeden i projekten som kalkyler, anbudslämning, kontraktsadministration, planering samt andra aktiviteter mot marknaden som kundkontakter och inköp av material och underentreprenörer. Du har ett nära samarbete med arbetschef i din roll.

Dina uppgifter mer i detalj är att leda/delta i möten kopplat till projekt, så som startmöten, projekteringsmöten och löpande byggmöten. Du bidrar i arbetet kring kvalité, miljö och arbetsmiljö. Du arbetar för att utveckla goda och långsiktiga kundrelationer. Du hanterar ekonomiuppföljningar och prognosarbete samt löpande arbeta med inköp, projektering, anbud och kalkyler för kommande projekt.

Vi erbjuder dig en gedigen introduktion, så du lär dig arbetsområdet inom grundläggning. Detta varvas med tid på kontoret i Helsingborg och med Peabs interna kurser. Besök på våra olika projekt i Sverige och introduktion tillsammans med platschef och våra erfarna team av tjänstemän och yrkesarbetare inom specialtekniker kommer att ingå. Du kommer på sikt att förvärva spetskompetens inom keminjektering och cementinjektering.

Vi söker

Du är högskoleingenjör inom bygg och anläggning och det är meriterande om du har erfarenhet som entreprenadingenjör. Som person är du vetgirig, ambitiös och driven i dina arbetsuppgifter. Du har nyfikenhet för tekniska lösningar och intresse för att tillgodogöra dig kunskaper. Sist men inte minst söker vi en lagspelare som vill utveckla sina ledaregenskaper. Du har god administrativ förmåga och behärskar det svenska språket i både tal och skrift. För tjänsten krävs körkort för personbil samt möjligheten att använda egen bil i tjänsten. Resor kan förekomma till alla våra projekt i landet.

Ansökan

Till denna tjänst använder vi rekryteringskonsult, du hittar rätt sökväg via denna länk: https://eiss.varbi.com/se/what:job/jobID:412303/iframeEmbedded:0/where:4

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökan 2021-06-30

 

Ansök här: https://peabmarin.se/jobba-hos-oss/lediga-tjanster/lediga-tjanster-inom-peabconcernen/ledig-tjanst/2711061/

 

Växeloperatör ARC – Intern rekrytering
Doro – Malmö

Om tjänsten

I din roll som Växeloperatör kommer du att arbeta nära Teamleader i ARC Malmö. Du har ansvar för att samtliga ärenden som inkommer till larmcentralen via telefon och mail blir korrekt hanterade.

Du har god kännedom om våra produkter och tjänster, och/eller har ett stort intresse för att lära dig mer. Du förväntas vara serviceminded gentemot kunder såväl som kollegor. I din roll ska du även vara informationssökande för att hålla dig uppdaterad kring vad som sker i verksamheten.

Din profil

Du som person är serviceinriktad och strukturerad i ditt arbete. Du tycker om att arbeta självständigt men har en god kommunikationsförmåga. Du är van vid att använda dator som ditt primära arbetsredskap. Vidare har du lätt för att ta till dig ny kunskap, vill vara delaktig och effektivisera. Vi värdesätter också att du är ansvarstagande, relationsskapande och kan växla mellan olika arbetsuppgifter.

Övrigt

Vid en akut situation i ARC ska du som växeloperatör arbeta som larmoperatör.

Omfattning: Heltid

Arbetstid: Måndag till fredag, kontorstid.

Uppdragsstart: 2021-09-01

Sista ansökningsdag: 2021-08-08

Lön: Fast månadslön

Kontaktpersoner

 

Ansök här: https://web103.reachmee.com/ext/I017/1107/job?site=9&lang=SE&validator=06d0fcc4ae4f766c504892ab4eace44e&ref=https%3A%2F%2Fmechabugs.indeed.com%2F&job_id=196

 

Projektingenjör Fastighetsautomation
BASTEC – Malmö

 

Vi har i dagsläget 11 projektingenjörer och behöver utöka med ytterligare en eller två.

Som projektingenjör arbetar du bl.a. med projektledning, konfigurering av styrsystem, dokumentation, drifttagning och besiktning. Det är ett omväxlande och utvecklande arbete som kräver bra ordningssinne och planeringsförmåga.

Efter en ”inskolningsperiod” får du successivt ansvar för dina egna projekt. Det innebär att du genomför dina projekt självständigt, men med god hjälp från övriga projektingenjörer i den omfattning som du känner behov av.

För att inte startsträckan ska bli för lång tror vi att du måste ha erfarenhet från minst ett av följande områden: automation, ventilation, värme, kyla eller svagströmsinstallation.

Eftersom du kommer ha många kontakter med kunder, entreprenörer, konsulter m.fl. lägger vi stor vikt vid din personlighet. Du bör vara serviceinriktad, noggrann, flexibel och entusiastisk.

Samt sist men inte minst – du måste vara teknikintresserad!

Skicka gärna din ansökan till oss.

Om du tycker detta låter intressant så vänta inte. Skicka din ansökan till jobb@bastec.se idag!
Ange ” Projektingenjör” på ämnesraden i din ansökan.

 • Ansökan ska vara på svenska.

 • Skriv kort och koncist.

 • Om du har betyg från högskola eller annan utbildning, vänligen bifoga detta.

Kontaktperson:
Svar via mejl

E-post:
jobb@bastec.se

Personuppgifter

Genom att anmäla ditt intresse och delge oss dina personuppgifter godkänner du att vi registrerar dem för att kunna ta kontakt med dig och ge dig information om Bastec och BAS2.

 

Ansök här: https://www.bastec.se/om-bastec/lediga-jobb/

 

Säljare till 3Butikerna i Malmö & Lund
Tre – Malmö

Vi på Tre tror att livet blir roligare om vi upplever det tillsammans med andra. Därför arbetar vi varje dag för att göra det enklare för våra 2 miljoner kunder att dela sina upplevelser, åsikter och känslor med andra. Vi är övertygade om att det är kulturen på Tre som är huvudingrediensen för vår framgång. Tack vare detta har vi utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser. Varmt välkommen till Tre.

I 3Butikerna bidrar vi med kunskap kring mobil kommunikation till både befintliga och potentiella privat- och företagskunder. Vi är en av de viktigaste kanalerna på bolaget när det kommer till att skapa nöjda och lojala kunder och därför är servicefokus centralt. Till 3Butiken Emporia, Mobilia samt till 3butiken i Lund söker vi nu tre st engagerade medarbetare för en deltids (extra) anställning.

Vi söker alltså tre stycken medarbetare för (deltid) att stärka upp våra team i 3Butiken Mobilia, i 3Butiken Emporia, i Malmö samt i vår 3Butik i Lund. I rollen kommer du arbeta i butiken med serviceinriktad försäljning av Tres mobila produkter och tjänster där du även kommer arbeta med behovsinriktad rådgivning för att hitta de bästa lösningarna för våra kunder. I ditt uppdrag som säljare i 3Butik är ditt viktigaste ansvar att skapa en trygghet för våra kunder och att alltid bemöta kunderna på ett varmt och personligt sätt.

I rollen som säljare ansvarar du för din egen utveckling men givetvis med nära stöd och uppföljning av din butikschef för att både nå dina individuella mål samt butikens mål.

För att trivas i rollen ser vi att du är en driven person, gärna med erfarenhet av försäljning, meriterande från telecombranchen. En av dina främsta egenskaper är att skapa långvariga kontakter genom din stora kommunikationsförmåga. Du motiveras av att arbeta målinriktat för att uppnå bästa möjliga resultat samtidigt som du klarar av balansen mellan självständigt arbete och att vara en lagspelare.

För att på bästa sätt hjälpa våra kunder ser vi att du minst 18 år samt talar svenska och engelska, gärna fler språk också.

Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande arbete med stora möjligheter till både personlig och professionell utveckling i en trivsam arbetsmiljö med grymma kollegor. Ni arbetar i ett team på ca 4- 6 medarbetare och arbetar varierande tider enligt butikens öppettider, vilket även innebär kvällar och helger. Under din första tid här hos oss på Tre kommer du gå en introduktionsutbildning (online) där vårt mål är förtydliga hur service och försäljning går hand i hand, samtidigt som du har väldigt kul på vägen!

Tjänsten är en timanställning och du kommer ha fast timlön samt provision. Sista ansökningsdag är den 21 juni men vi läser ansökningarna löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Vi tar enbart emot ansökningar via denna annons och för mer information om tjänsten, tveka inte med att höra av dig till ansvarig chef Daniel Sandberg på daniel.sandberg@tre.se eller Edvin Latifi på Edvin.Latifi@tre.se Vi ser fram emot att läsa din ansökan och kom gärna förbi någon av våra butiker!

Besök även våra medarbetare på Instagram – Livet på 3.

Contact

Edvin Latifi

edvin.latifi@tre.se

 

Ansök här: https://www.tre.se/om-tre/karriar/lediga-jobb?jobid=162856&ref=https%3A%2F%2Fse.indeed.com%2F

 

Sälj- och kundansvarig till Peab Bostad Skåne
Peab Bostad – Malmö

Peab Bostad förvärvar, utvecklar, producerar och säljer bostäder på den svenska, norska och finska marknaden och är en av Sveriges största bostadsutvecklare. Vi söker nu en Sälj- och kundansvarig till Skåne, med placeringsort Malmö.

Som Sälj- och kundansvarig har du en bred och viktig roll i utvecklingen och försäljningen av nya projekt. Du är en del i projektgruppen som vid framtagandet av nya projekt, driver försäljning och säljstrategi via externa mäklarpartners, ansvarar för inredningssortiment och driver både större informationsmöten samt håller individuella tillvalsmöten med kunder. Allt med fokus att ge köparna en kundresa med förstklassig service genom köp- och inflyttningsprocessen. I tjänsten ingår även administration i huvudsakligen mäklarsystem, Excel och tillvalsportal.

Som Sälj- och kundansvarig har du många kontaktytor, förutom kollegor på Peab Bostad kommer du samarbeta med produktionen och vid flertal tillfälle genom projektet vara ute på byggarbetsplatsen med köpare. Du och dina kollegor i säljteamet spelar en mycket viktig roll i försäljningen hos Peab Bostad då er kontakt ofta är framtida kunders första interaktion med Peab Bostad.

Vi söker dig som är utbildad Fastighetsmäklare. Du är en resultatinriktad och engagerad person som drivs av att skapa resultat. Du tar de initiativ som krävs för att föra arbetet framåt och ser alltid möjligheter framför hinder. Du har en hög förmåga att strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt eftersom arbetet innebär mycket koordinering samt många prioriteringar. Du drivs av att ha olika kontaktytor och varierande uppgifter. Samtidigt brinner du för att ge service och skapa förtroende hos andra och du arbetar flexibelt och prestigelöst med ett stort kundfokus i allt du gör. Du har en fallenhet för att kommunicera på ett tydligt och professionellt sätt i såväl tal som skrift.

Du ingår i ett regionalt säljteam bestående av ytterligare fyra Sälj- och kundansvariga samt marknadskoordinatorer och kundservicesamordnare. Du rapporterar till regional Säljchef.

Utbildningskrav:

 • Utbildad Fastighetsmäklare eller motsvarande.

Det är meriterande om du:

– Har arbetat i fastighets- eller byggbranschen tidigare

 • Har kunskaper inom ekonomi, juridik och/eller marknadsföring

 • Har arbetat i systemet Vitec

Övrigt

Tjänsten är på heltid och kvälls- och helgarbete kan förekomma. Du har B-körkort och tillgång till egen bil.

Arbetsort: Malmö, resande inom Skåne kan förekomma
Kontaktperson: Försäljningschef Ulrika Englund 0733 37 47 94

 

Ansök här: https://peabmarin.se/jobba-hos-oss/lediga-tjanster/lediga-tjanster-inom-peabconcernen/ledig-tjanst/2727097/

 

Max Nova Lund söker medarbetare inför hösten
Max Burgers AB – Lund

MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och den enda rikstäckande burgarkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Vi har över 150 restauranger och sysselsätter cirka 5500 medarbetare.

Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi du kan gilla att jobba hos oss!

Max utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.

Som restaurangbiträde serverar du gäster, jobbar i köket, kassan och håller rent i restaurangen. Tillsammans med dina kollegor ser du till att vi alltid serverar gästerna Sveriges godaste burgare. Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat precis här.


Vem är du?

För att trivas hos oss behöver du vara serviceinriktad och gilla ett högt arbetstempo. Du tycker om att jobba i team och presterar bäst som en del av en grupp. Kvalitet är det allra viktigaste för oss och därför tror vi att du är noggrann men samtidigt effektiv.


Vad erbjuder vi?

Ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.

Vi tittar på ansökningarna löpande och jobbet kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd

 

Ansök här: https://max.varbi.com/se/what:job/jobID:413141/type:job/where:62/apply:1

 

Service Host
Scandic Hotels – Malmö

 

Nu söker vi en Service Host – som trivs med att vara i händelsernas centrum

Efter en lång resa är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar dig välkommen i hotellobbyn. Det gör vi i receptionen på Scandic Stortorget och Kramer varje dag. Service Hosten är också hotellets nav så att du kommer att befinna dig i händelsernas centrum. Vi vet inte alltid vilka utmaningar vi kommer att möta under dagen men vi vet att alla avdelningar kommer sluta upp för att lösa dem tillsammans. Vi är ett team.

Dina arbetsuppgifter är bland annat följande:

 • Att agera värd för hela hotellet

 • Utföra arbetsuppgifter i enlighet med ett eller flera ansvarsområden

 • Koordinera alla avdelningar för att möta våra gästers önskemål.

 • Checka in och ut gäster i vårt system Opera (Scorpio).

 • Ge service till konferensgäster

 • Ta del av och aktivt arbeta mot avdelningsmålen.

 • Ta emot bokningar och hantera fakturor.

 • Enklare matlagning, förberedelser och framplockning

 • Följa Scandics Livsmedelspolicy

Du ska älska mötet med gästen och har förmågan att snabbt skapa goda relationer. Du tar initiativ, är flexibel för förändringar och god förmåga att se lösningar. Du kan hantera stressiga situationer och samtidigt prioritera rätt saker. Att kunna arbeta bra i team och vara en omtänksam kollega ser vi som en självklarhet.

Erfarenheter du tar med och delar med oss

 • Du är kvalificerad receptionist eller har erfarenhet från liknande jobb inom servicebranschen.

 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska.

 • Goda datakunskaper

Information om tjänsten:

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Det här är en tillsvidareanställning på 75% med start omgående.
Arbetstiden är mest förlagd till kvällstid (kl14.30-22.30) men arbete dagtid förekommer.

Har du ambitioner att utvecklas kommer du att få utrymme att växa i din roll. Utvecklingsmöjligheterna inom vår organisation är oändliga. Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic Stortorget och Scandic Kramer!

 

Ansök här: https://emp.jobylon.com/jobs/87109-scandic-hotels-sverige-service-host-scandic-stortorget-och-scandic-kramer-75/?utm_source=Indeed&utm_medium=organic&utm_campaign=Indeed