Välj en sida

Medicinsk sekreterare till neurologimottagning
Region Skåne – Lund

 

Gör skillnad. Varje dag.

Verksamhetsområde (VO) neurologi, rehabiliteringsmedicin, minnessjukdomar och geriatrik har verksamheter i Lund, Malmö och på Orupsjukhuset. Inom område neurologi i Lund finns en klinisk forskningsenhet, två slutenvårdsavdelningar och en stor specialistmottagning. Vi har ett nära samarbete mellan samtliga enheter inom neurologi.

På mottagningen utreds och behandlas patienter med neurologiska sjukdomar som ALS, epilepsi, MS, Parkinsons sjukdom, hjärntumörer med flera. Inom mottagningen har vi förutom läkarmottagning, en stor behandlingsenhet, en akutdagvård samt rehabiliteringsverksamhet och forskning.

 

Arbetsuppgifter

Neurologimottagningen i Lund söker en driftansvarig medicinsk sekreterare, en person som kan driva och utveckla vår administrativa arbetsgrupp.

Som driftansvarig medicinsk sekreterare kommer du leda och fördela arbetet i gruppen, samt vara chefsstöd till enhetschefen. Du kommer arbeta i vårt personaladministrativa system HR-fönster med schemaadministration, frånvarohantering med mera. Du kommer ha ett tätt samarbete med enhetschef och driftansvarig undersköterska.

I tjänsten ingår också sedvanlig journalskrivning, registrering, bevakning, intyg, diagnosregistrering i PASIS och patientadministration kring patientens möte med vården. Vi står inför en förändring när det gäller vår vårdadministration, skånsk digital plattform (SDV). Vi behöver därför medarbetare som vill vara med i detta förändringsarbete inom vårt verksamhetsområde.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en godkänd utbildning i hälso- och sjukvårdsadministration 80p KY eller 400p YH alternativt motsvarande godkänd utbildning till medicinsk sekreterare. Därtill har du goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift samt goda kunskaper i medicinsk terminologi. Vi ser även att du har goda IT-kunskaper.

Utbildning i DRG samt goda kunskaper i det engelska språket är meriterande för tjänsten. Har du erfarenhet av att arbeta i systemen Melior, Medspeech, Qlikview, Orbit 5.4 och/eller WebbPasis, ser vi det som en fördel.

Vi söker dig som kan organisera ditt arbete effektivt och att du trivs med administrativt arbete. Du är flexibel och lösningsfokuserad samt har hög kvalitetskänsla i ditt arbete. Vidare trivs du med att arbeta självständigt men värdesätter även gott samarbete. Du är serviceinriktad och trivs i en social miljö där kontaktytorna är många. Stor vikt kommer läggas vid balansen mellan färdighet, kunskap, och personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Vi kan erbjuda dig ett spännande och omväxlande arbete hos oss, varmt välkommen med din ansökan! Vi ser fram emot att lära känna just dig!

 

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök här: https://www.skane.se/jobba-hos-oss/Lediga-jobb/id/?assign=1befa4e6-e979-4709-a86f-5e4c4e49ba5b

 

Specialistsjuksköterskor inom intensivvård till intensivvårdsavdelning
Region Skåne – Kristianstad

Gör skillnad. Varje dag.

Intensivvårdsavdelningen (IVA) i Kristianstad har sju platser och tar emot cirka 600 patienter varje år. På sjukhusets anestesi- och operationsavdelning utförs årligen mer än 10 000 operationer, varav mer än 1 000 barnanestesier. Inom verksamhetsområdet finns även postoperativ och dagkirurgisk verksamhet samt smärtmottagning och sterilcentraler.

På IVA i Kristianstad bedrivs kvalificerad intensivvård där kritiskt sjuka patienter ges avancerad vård. IVA-enheten erbjuder intensivvård till patienter i alla åldrar och från alla medicinska specialiteter, vilket gör att arbetet blir varierande och inspirerande. På enheten vårdas patienter efter trauma, hjärtstopp, med svåra infektioner, septisk chock och multiorgansvikt. Verksamheten är högteknologisk, resurskrävande och endast några få procent är planerad. Vi arbetar medvetet utifrån strategin att varje medarbetare behövs och att dennes kompetens ska komma till sin rätt. Idag är vi cirka 90 anställda medarbetare.

Arbetsuppgifter

Till vår glädje har IVA i Kristianstad fått ett utökat uppdrag med bland annat fler vårdplatser och därför söker vi nu fler specialistsjuksköterskor inom intensivvård. Vi söker även sjuksköterskor med allmän inriktning och intresse för att läsa specialistutbildning med inriktning mot intensivvård.

Vi kan erbjuda dig en trevlig arbetsplats med ett spännande och varierande arbete. Arbetet innefattar omvårdnad av kritiskt sjuka patienter i behov av avancerad medicinskteknisk utrustning. På avdelningen arbetar vi tvärprofessionellt och strävar efter att ge patienterna högsta vårdkvalitet. Arbetet sker i team med hög kompetens i en högteknologisk miljö, där du erbjuds introduktion med erfarna kolleger som stöd. Det finns goda utvecklingsmöjligheter i din profession då enheten bedriver ett medvetet utvecklings- och förbättringsarbete av patientvården utifrån de senaste forskningsrönen.

Kvalifikationer

Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård och som har specialistutbildning inom intensivvård. Om du är allmänsjuksköterska och är intresserad av att läsa specialistutbildning inom intensivvård blir anställning aktuell efter antagning till specialistutbildning. Tidigare erfarenhet av intensivvård ser vi som meriterande. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är också ett krav för tjänsten.

Vi söker dig som har god organisationsförmåga och som kan prioritera ditt arbete när en akut situation uppkommer. För oss är det en självklarhet att du är noggrann i din sjuksköterskeroll, att du tar hand om patienterna utifrån deras olika behov och ger dem ett gott bemötande. Som person är du engagerad och initiativrik samt flexibel och öppen för nya utmaningar och möjligheter. Vi vill även att du, precis som vi, värdesätter ett arbete som präglas av det egna ansvaret, delaktighet och ett gott samarbete mellan kollegor och närmaste chef. Vi är måna om att hitta rätt person till tjänsterna och lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt

Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Skånes sjukhus nordost är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar och omfattar Centralsjukhuset Kristianstad (CSK) och Hässleholms sjukhus. Våra 2 600 medarbetare driver och utvecklar hälso-och sjukvården i livets alla skeden tillsammans med våra patienter och deras närstående. CSK är ett akutsjukhus med verksamhet dygnet runt och vi erbjuder specialiserad vård inom många olika specialiteter. På Hässleholms sjukhus bedriver vi ortopedi, närsjukvård med rehabilitering. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök här: https://www.skane.se/jobba-hos-oss/Lediga-jobb/id/?assign=5a01b73c-0575-425c-adaf-292ee421249f

 

HSB SÖKER DIG MED ÖGA FÖR FASTIGHETER
HSB – Malmö

Nu söker vi på HSB dig som är tekniskt kunnig och intresserad av fastigheter och människor, som tycker att det är inspirerande att medverka till utveckling av boendemiljöer. Personen vi behöver är, utöver duktig på att avhjälpa felanmälningar och hantera drift av fastigheter, proaktiv och tar initiativ till ständiga förbättringar.
Hos oss kallas denna roll för Kundvärd och tjänsten består av en variation mellan tekniska, kommunikativa och administrativa arbetsuppgifter, där du är första kontaktytan för våra hyresgäster. Du är bekväm i din kompetens och kan utifrån den planera, strukturera och prioritera dina dagar självständigt. Du kommer att ingå i ett härligt team av Kundvärdar som i samarbete med Reparatörer och Förvaltare utvecklar och tar hand om våra egna fastigheter och hyresgäster.

Ansvar och arbetsuppgifter

Kundvärden bidrar till helheten genom bland andra följande arbetsuppgifter:

Avflyttningsbesiktning

Reparationer, inkluderat felanmälningar och återkoppling till kund

Underhållsplanering av lägenheter invändigt och tekniska system samt bidra med underlag till Förvaltare vid underhållsplanering av gemensamma ytor

Medverkan vid bostadsmöten

Bosocialt arbete, enklare störningar

Beställning av reparationer och skötsel

Visning av lägenhet för ny kund samt information om lägenhetsunderhåll

Medverkan vid inflyttning

Kontering av fakturor samt enklare administration

Avläsning av fördelningsmätare samt övriga mätare i media

Medverkan i vårt hållbarhetsarbete, skapar förutsättningar för våra boende att göra medvetna och hållbara val.

Våra Kundvärdar har alternerande beredskap, var sjunde vecka.

Kvalifikationer
För att trivas i, och klara av detta uppdrag, har du i grunden en gymnasieutbildning samt eftergymnasial utbildning inom Fastighetsteknik/skötsel/drift.
Vi ser gärna att du därtill förankrat dina kunskaper i ett par års praktisk erfarenhet av arbete som exempelvis Bovärd, Husvärd, Fastighetstekniker, Driftstekniker, Fastighetsskötare, Reparatör, eller dylikt. Det är nämligen värdefullt med en bred kunskapsbas inte minst för att kunna prioritera och planera vardagen, samt vara en god beställare i olika tekniska ärenden. Du behöver kunna Office-programmen, Word och Excel och ha en administrativ och digital förmåga och vilja att lära dig nya system och program. Vår avdelning är ett team som hjälps åt och över tid kommer du att lära dig och ansvara för olika områden och fastigheter.
Som Kundvärd är du HSBs ansikte utåt och stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Du är en ansvarsfull person, som ser helhet och konsekvenser och slutför dina åtagande samt återkopplar till berörda (kunder, kollegor, leverantörer.)

Exempel på hur detta kan te sig i rollen som Kundvärd: Du ser på situationen ur ett kundperspektiv och förekommer frågor med information. Du återkopplar alltid status till kund, det sparar tid och skapar trygghet.

För dig känns viktigt att bidra till trygghet och trivsel och att skapa känslan av ”helt, rent och snyggt” i våra fastigheter. Du tycker om att lära dig nya saker och att utvecklas i samarbete med andra.
Exempel på hur detta kan te sig i rollen som Kundvärd: Du fångar upp förbättringsmöjligheter när du är ute i Fastigheterna, och du lyssnar på våra boende. Du säkerställer löpande att de allmänna utrymmena tas om hand, för att förebygga felanmälningar.

Du är genuint intresserad av människor och fastigheter och drivs av att leverera kvalité i ditt arbete.
Exempel på hur detta kan te sig i rollen som Kundvärd: Du trivs med att alla dagar ser olika ut. Du planerar och strukturerar för att vara effektiv och kunna hjälpa våra kunder inom rimlig tid, men du är beredd att ställa om och gör löpande prioriteringar för att lägga tid på rätt saker.

För att trivas har du god servicekänsla och får energi av att bygga relationer med våra hyresgäster. Du är affärsmässig och bidrar med initiativ och kunskap. Hos oss resonerar vi med varandra, och du uppmuntras att ställa frågor och komma med förslag så att vi kan bygga vidare på varandras idéer och ta gemensamt ansvar.
Vi erbjuder

Du kommer att utgå från vårt moderna och nyrenoverade kontor i TT-gallery, i byggnaden bredvid HSB Malmös huvudkontor Turning Torso, och erbjuds ett omväxlande och stimulerande arbete i god arbetsmiljö och med trevligt arbetsklimat, där du som medarbetare får använda din drivkraft och ges möjlighet att göra skillnad varje dag.

Våra värderingar sammanfattar vi i förkortningen ETHOS, som står för Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan. Vi upplever glädje, tillit och respekt på arbetsplatsen och denna känsla ska även omfatta våra medlemmar och kunder.

Vi möter våra medlemmar och kunder bäst om vi speglar den mångfald som finns i samhället och välkomnar sökande som kan bidra till denna mångfald.

Denna annons kommer vara publicerad och öppen för ansökan fram t.o.m. 22 augusti. Därefter kontaktas aktuella kandidater för vidare process.
Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

HSB Sundsfastigheter är en del av HSB Malmö som bildades 1925 och HSB Landskrona som bildades 1933. Vi är två av Sveriges 26 självständiga HSB-föreningar som sedan november 2020 samarbetar som en gemensam organisation för att skapa det goda boendet och tillsammans har vi drygt 55 000 medlemmar i Malmö, Landskrona, Burlöv, Svalöv, Svedala, Kävlinge, Trelleborg och Vellinge. HSB Malmö äger omkring 2 300 hyresrätter och förvaltar över 30 000 bostadsrätter, HSB Landskrona äger drygt 570 hyresrätter och förvaltar fler än 3 000 bostadsrätter. Vi erbjuder också administrativa och tekniska konsulttjänster till såväl fastighetsägare som bostadsrättsföreningar.

Ansök här: https://jobb.hsb.se/jobs/1253550-hsb-soker-dig-med-oga-for-fastigheter

 

Ledande ställningsmontör
Bilfinger – Helsingborg

Bilfinger Industrial Services Sweden AB ingår i Bilfingerkoncernen som består av cirka 36 000 anställda runt om i hela världen. I Sverige består verksamheten av 700 anställda med verksamhet i hela landet, huvudkontoret ligger i Kungälv. Vår kärnverksamhet är underhåll, ingenjörstjänster och verkstadsservice inom petrokemi-, massa-, energi- och gruvindustrin.

Bilfinger erbjuder betryggande och kostnadseffektiva ställningsentreprenader mot industrisegmenten petrokemi, pappersindustrin, energi, värme och varv.

Vi utför ställningsentreprenader i stora projekt samt underhållsarbeten mot ramavtalskunder.

Vi är etablerat från Sundsvall i norr till Helsingborg i söder.


Bilfinger Expanderar och söker kompetenser till affärsområdet ställning

Vi utökar vår verksamhet och söker nu Ledande ställningsmontör med uppdrag i Helsingborg.

Arbetet sker på varierande arbetsplatser och resor förekommer, men med Helsingborg som tjänsteställe.

Dina arbetsuppgifter

Som ledande montör ansvarar du för ett montagelag och leder, fördelar samt dokumenterar arbetet. Kommunicera tidsplaner med beställare arbetsledare och projektledare, skriver dagbok. Du dokumentera tilläggsarbeten (ÄTA) och deltar i besiktning och överlämnade av ställning till kund.

Ytterst ansvarig för ordning på arbetsplatsen och särskilt avseende för materialupplag, maskiner och andra redskap. Säkerställer att säkerhetsföreskrifter efterföljs och skyddsronder genomförs samt deltar i beställarens skyddsrond om så påkallas.

Du monterar, justerar och demonterar ställningar samt andra förekommande arbetsuppgifter.


Dig som person

Vi söker dig med yrkesbevis eller kompetensbevis med minst två års erfarenhet av ställningsarbete.

Övriga utbildningar som krävs för ett säkert ställningsbygge är meriterande.

Du skall ha vana att läsa och förstå arbetsorder och montageplaner, följa och upprätta tidsplaner.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att leda ett team

Arbetet sker både i team och individuellt. Det är viktigt att du har erfarenhet av att leda team samt lätt för att samarbeta med andra människor och att du kan arbeta självständigt.

Du skall vara noggrann och gilla att lösa vardagliga problem.

Du har en positiv inställning och är serviceinriktad då du träffar Bilfingers kunder dagligen.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrunder.

Då resor mellan arbetsplatserna är vanligt förekommande är det ett krav att du har B-körkort.

Språkkunskaper: Svenska och engelska.

Vi frågor kontakta David Johansson +46 73 806 47 73 (Affärsområdes chef)

Sista ansökningsdag 2021-08-15

Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag.

 

Scaffolding, Painting, Rope Access, Insulation I Bilfinger Industrial Services Sweden AB I Permanent I Blue-collar workers (Hourly) I Other I Operations – Scaffolding

Ansök här: https://jobs.bilfinger.com/job/Helsingborg-Ledande-st%C3%A4llningsmont%C3%B6r-M-252-32/684258201/?feedId=247901&utm_source=Indeed&utm_campaign=Bilfinger_Indeed

 

Konferenssamordnare
Malmö Högskola – Malmö

Ref REK 2021/162

Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som finns mitt i centrala Malmö. Vi har cirka 1 800 medarbetare och 24 000 studenter. Vår forskning och våra utbildningar präglas av den roll som universitet har i ett öppet samhälle – att på vetenskaplig grund och tillsammans med andra samhällsaktörer bidra till ett hållbart och jämlikt samhälle. Att identifiera och ta oss an framtidens utmaningar är högt prioriterat. Våra forskare och studenter vill vara med där det händer och tillsammans med andra skapa, dela och sprida kunskap för att förstå, förklara och utveckla samhället. Både lokalt och globalt.

Arbetsplats

Anställningen är placerad vid den Administrativa enheten på avdelningen Facility Service som tillhör Malmö universitets gemensamma verksamhetsstöd. Enheten ansvarar bland annat för schemaläggning och lokalbokning, tentamensadministration, reception och växel samt konferensverksamhet.

Konferensservice stödjer i planering och genomförande av vetenskapliga konferenser och event vid Malmö universitet samt externt anordnade event med universitetet som värd.

Vi fortsätter under hösten med det spännande arbetet att bygga upp en ny verksamhet och organisation kring universitetets konferensverksamhet där ett sammansatt team med kompetenser från Facility service och universitetets Kommunikationsavdelning ingår.

Innehåll och arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår planering och genomförande av olika typer av möten, konferenser och evenemang både för interna och externa deltagare. Detta kan innebära allt från att genomföra avstämningsmöten med kund, samordna internt stöd t ex väktare och IT-stöd, iordningsställande inför mötet och ge service och vara på plats under genomförandet. En stor del av arbetet utgörs också av administrativa arbetsuppgifter som t ex att sätta upp konferenswebbsidor, systemadministration, deltagaradministration, offert- och fakturahantering samt samordning av utvärderingar.

Då vi är i ett skede där vi utvecklar konferensverksamheten så kan arbetsdagen även innehålla arbetsuppgifter av annan karaktär. Det kan vara t ex framtagande av nya rutiner och underlag av olika slag, kravspecificering mm. Vi arbetar med digitala mötesformer och det kommer fortsatt att vara en del av vårt erbjudande.

Arbetstiden är för det mesta förlagd till kontorstid men det kan förekomma arbete på obekväma arbetstider. Det kan vara aktuellt med andra arbetsuppgifter som ingår i enhetens ansvarsområde.

Vi söker dig som är intresserad av ett års visstidsanställning med omgående tillträde.

Kvalifikationer

För denna tjänst ska du ha

  • minst treårig gymnasiekompetens

  • eftergymnasial utbildning inom service management, event management, projektledning eller annan motsvarande utbildning

  • flerårig vana av att arbeta projektorienterat med konferenser och event

Det är meriterande om du nyligen har arbetat med detta inom svenska lärosäten.

Du behöver vara en strukturerad, noggrann och van administratör och du har förmågan att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter.

Du har erfarenhet av att arbeta i konferenssystem t ex med webbsidor/anmälningssidor och deltagarhantering samt med offert- och fakturahantering.

Som person är du lyhörd, positiv och professionell i ditt bemötande. Du är van att ha kundkontakter och har en hög servicegrad där du anstränger dig för att hitta lösningar. Arbetsuppgifterna är varierade vilket kräver att du är flexibel och är beredd på att arbeta praktiskt när det behövs.

Du tycker om att vara delaktig och driva utveckling och förbättring av rutiner och tjänster. Det är viktigt att du har en mycket god samarbetsförmåga och kommunikativ förmåga. Vi vill också att du har stor vana av att arbeta självständigt och förmåga att hantera flera löpande processer samtidigt där du på ett självklart sätt tar ansvar för egna projekt och arbetsuppgifter.

Vi har en internationell arbetsmiljö vilket kräver att du har mycket god förmåga att kommunicera i såväl tal som skrift på både svenska och engelska.

Du har generellt god datorvana och är väl förtrogen med MS Office. Du har lätthet för och intresse av att lära nya IT-system och du är van att använda datorn som arbetsredskap. Det är meriterande om du erfarenhet av konferenssystemet Delegia. Erfarenhet av att arbeta med digitala möten inom konferens- och eventverksamhet är även meriterande.

Upplysningar

Upplysningar lämnas av enhetschef för Administrativa enheten, Facility Service, Anna-Karin Thimgren som under semestertider nås på e-post anna-karin.thimgren@mau.se.

Inför rekryteringsarbetet har Malmö universitet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansökan

Du söker anställningen via Malmö universitets rekryteringssystem . Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast 2021-08-08. Det är du som sökande som ska tillse att universitetet förstår vad som står i din ansökan. Skrivs inte din ansökan på svenska, engelska eller något av de nordiska språken ansvarar du för att ansökan och dess bilagor översätts.

Ansökan skall innehålla:

  • Meritförteckning

  • Relevanta betyg och intyg

  • Kortfattad redogörelse på max 1 sida där du beskriver din erfarenhet, bakgrund och kompetens relaterad till den sökta anställningen och hur detta gör dig till den mest lämpliga kandidaten

Övrigt

Anställningen omfattar 100% och avser visstidsanställning ca 1 år.

Ange gärna löneanspråk i din ansökan.

Malmö universitet är en arbetsplats och ett lärosäte som präglas av ett öppet och inkluderande synsätt, där jämställdhet och lika villkor tillför mervärde i vår verksamhet.

Malmö universitet tillämpar individuell lönesättning.

Tillträde

Omgående enligt överenskommelse.

Fackliga företrädare

SACO: saco-s@mau.se
SEKO: Sekocivil@seko.lu.se
OFR: naser.eftekharian@mau.se

Välkommen med din ansökan!

 

Du ansöker senast 2021-08-08

Ansök här: https://web103.reachmee.com/ext/I005/1015/job?site=6&lang=SE&validator=df9f5539db53eab37b3e3087d2a2669b&job_id=1989

 

HR-konsult
Eslövs kommun – Eslöv

Vi förstärker vårt operativa HR-arbete med en ytterligare HR-konsult för att bland annat ta ett ytterligare steg i vårt arbete med att öka hälsotalen i kommunen. Som HR-konsult kommer du att stötta organisationens chefer inom olika HR-processer och andra HR-relaterade frågor såsom arbetsmiljö, rehabilitering, arbetsrättsliga frågor och rekrytering. I rollen som HR-konsult deltar du i utveckling av avdelningen och kommunen som arbetsgivare.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har en PA-utbildning eller motsvarande högskoleutbildning. I din utbildning ska du ha läst arbetsrätt. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i en liknande roll med olika HR-processer hos en större arbetsgivare. Särskilt meriterande är om du har erfarenhet av rehabiliteringsfrågor, arbetsrättsliga ärenden och fackliga förhandlingar. Meriterande är om du har kunskap om kommunala avtal.

I ditt arbete är du ansvarstagande och strukturerad med god förmåga att organisera, planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du ser det som viktigt med goda och förtroendefulla relationer och har lätt för att samverka med de kontakter som förekommer i din yrkesroll. Du har förmåga att påverka och övertyga andra. Genom din goda kommunikativa förmåga och sociala kompetens har du lätt för att föra fram din talan och argumentera. Du är lösningsfokuserad, hittar snabbt lösningar på uppkomna problem och jobbar på ett prestigelöst sätt. Vidare värdesätter vi att du är trygg och säker i osäkra sammanhang, du står upp för dina egna åsikter och har mod att säga ifrån.

Välkommen med din ansökan!

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/arbete-och-arbetsmarknad/jobba-hos-oss/kommunen-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma support 0771-693 693.

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Det innebär att vi inte behandlar din jobbansökan konfidentiellt. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Enligt överenskommelse
Antal platser: 1


Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2021-08-15

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/Assignmentview.aspx?guid=1D4CA728-8CE2-4EBC-A12C-2097E0D9C7FF&templateid=0

 

Erfaren veterinär till Kristianstad
Evidensia Djursjukvård – Kristianstad

Vi söker dig!
Berätta för oss vilka kunskaper du besitter och vilket område du har intresse av att utvecklas inom!
Vi utökar vår verksamhet och har ett behov av fler veterinärer!

Arbetsuppgifter:
Du kommer att arbeta i nya lokaler i Kristianstad med alla på en smådjurs klinik förekommande arbetsuppgifter med mestadels hundar och katter på poliklinik, operation och tandavdelningen, och vara aktiv i vårt gemensamma utvecklingsarbete. Ett varierande och roligt arbete.
Du arbetar nära övriga veterinärer och djursjukskötare/djurvårdare.

Kvalifikationer:
Du är ansvarsfull, självgående och brinner för att arbeta med smådjur på en klinik med nära till kunderna. Tidigare erfarenhet av klinikarbete är önskvärt och har du kunskap inom kirurgi, tandvård eller bilddiagnostik ses detta som meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Som person är du glad, lösningsorienterad, noggrann och med en förmåga att kunna fatta egna beslut. Att du bidrar till en trevlig stämning på arbetsplatsen är en självklarhet, liksom en positiv attityd och förmågan att vara serviceinriktad i alla situationer. Du vill ge våra kunder ett varmt och personligt mottagande och den bästa servicen och bästa vården för djuret. Du har lätt för att kommunicera med såväl kollegor som djurägare och fungerar bra i team.
Ort: Kristianstad och Åhus.
Tjänstgöring kan variera mellan våra två kliniker i Kristianstad och i Åhus. Huvudkliniken i Kristianstad är välutrustad med digitaliserad röntgen, tandröntgen, ultraljud, videoendoskop, eget labb och operations/tandavdelning. Till hösten flyttar vi in i nya fräscha och större lokaler på samma adress. Filialen i Åhus är en gemytlig mindre klinik med eget blodlabb.

Omfattning:
Tjänsten är provanställning/tillsvidareanställning. Deltid eller heltid. Arbetstiden är till största del förlagd på dagtid men även kvällstjänstgöring förekommer. Individuell lönesättning tillämpas.
Sista ansökningsdag: 18/8-2021.
Startdatum för anställning enligt överenskommelse.

För information:
Frågor ang. tjänsten kan ställas till klinikchef Elina Ljunglöf, elina.ljunglof@evidensia.se

(semester v.29-32)
Varmt välkommen med din ansökan
Vi kombinerar modern, kvalitativ frisk- och sjukvård med personligt bemötande. Klinikerna har öppet vardagar med kvällsmottagning några dagar i veckan. Vi är ett härligt gäng med sex veterinärer, åtta Leg. Djursjukskötare/djurvårdare. Välkommen till oss!
Evidensia Djurkliniken Kristianstad är medlem i branschorganisationen Svensk Djursjukvård.
Evidensia Djursjukvård erbjuder trygg och personlig vård för hundar, katter, exotiska djur och hästar. På lokala djurkliniker och specialiserade djursjukhus i hela Sverige får viktiga familjemedlemmar hjälp med förebyggande friskvård, primärvård, akutvård, avancerad kirurgi och rehabilitering. Varje möte med djur och ägare ska göra skillnad och tillsammans tar våra engagerade medarbetare emot över 500 000 patientbesök per år. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag.
Välkommen att läsa mer om oss på vår kliniksida. Evidensia djurkliniken Kristianstad
Evidensia djurkliniken Åhus

Ansök här: https://jobb.evidensia.se/jobs/1254176-erfaren-veterinar-till-kristianstad

 

Lönekonsult
Lunds kommun – Lund

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

På kommunkontoret, som är kommunstyrelsens förvaltning, arbetar cirka 260 medarbetare med att stödja politiska nämnder och förvaltningar i kommunen. Inom kommunkontoret finns kommungemensamma funktioner som HR, ekonomi, kommunikation, IT, strategisk utveckling och näringsliv.

Om oss

Vi söker nu en kollega till vårt härliga gäng på Löneservice som har sin fysiska placering i nya fräscha lokaler intill centralstationen i Lund. Det här jobbet är för DIG som brinner för löneyrket och ser lön som utvecklande, spännande och brinner för ett arbete som ständigt är i förändring. På Löneservice har vi ett glatt gäng på cirka 26 medarbetare och säkerställer 12 500 löner i månaden.


Arbetsuppgifter

Vår enhet är inne i en spännande utvecklingsfas och du kommer att vara delaktig i samarbeten som rör utvecklingen av framförallt våra digitala system och arbetssätt. Den moderna löneprocessen i kombination med lagar och avtal, self-service och ökad globalisering ställer ökade krav på löneyrket.

På Löneservice arbetar vi med att stödja våra chefer med att betala ut rätt ersättning i rätt tid. Detta gör vi genom ett konsultativt arbete med telefonsupport, ärendehanteringssystem, förebyggande arbete och e-tjänsthantering. Det krävs större kunskap om lagar och avtal och hur de omvandlas i praktiken. Denna förändring innebär att lönekonsultrollen går från en mer administrativ roll till en mer rådgivande roll. Du kommer även att delta i utvecklingen av kommunens personal- och lönesystemet samt enhetens interna utveckling av vårt arbetssätt. Du kommer också att ha många kontakter med de anställda inom kommunen. Löneservices målsättning är att effektivt och med hög kvalitet handlägga och ge support till chefer och medarbetare i löneadministrativa ärenden. Du kommer att ha kontakt med många personer och arbetet är periodvis intensivt.


Vi söker dig som

Vi söker dig som har gått en KY-utbildning, en annan eftergymnasial utbildning inom lön eller annan likvärdig utbildning. Vill vi att du har erfarenhet av central löneadministration och grundläggande förståelse i att tolka kollektivavtal inom offentlig verksamhet. Erfarenhet av arbete i vårt Personal- och Lönesystem Personec P eller likvärdiga system samt erfarenheter i våra sidosystem Multi Access och Time Care Pool är meriterande.

Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper och för att lyckas i rollen som konsultativ lönekonsult ser vi att du har god förmåga att samarbeta, skapa goda relationer både intern och extern, är pedagogisk och tydlig i din kommunikation. Vidare har du förmåga att driva utveckling, vara lösningsfokuserad och anpassa dig till snabba omställningar i förändring Som lönekonsult tar du stort ansvar att arbeta självständigt, strukturerat och noggrant.

Välkommen med din ansökan!

 

Ansök här: https://lund.varbi.com/se/what:job/jobID:419456/type:job/where:62/apply:1

 

Stödpedagog, Daglig verksamhet LSS
Trelleborgs kommun – Trelleborg

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen

Inom LSS verksamheten finns förutom daglig verksamhet, ett antal gruppboenden, barn- och ungdomsboenden samt korttids- och fritidsverksamhet.

Daglig verksamhet är en insats för vuxna personer med intellektuell funktionsnedsättning och/eller autism eller förvärvad hjärnskada i yrkesverksam ålder som inte förvärvsarbetar eller studerar. Uppdraget består i att erbjuda meningsfull sysselsättning där insatsen utformas och anpassas utifrån den enskildes intresse och behov med fokus på att stärka individens möjlighet att bli mer självständig.

Vi söker nu en stödpedagog till vår verksamhet på Daglig verksamhet.

Arbetsuppgifter

Ditt uppdrag som stödpedagog innebär att du har ett utökat ansvar och mandat kring frågor som rör den pedagogiska delen som har betydelse för den enskilde. Det handlar om bl.a. metoder och strategier i arbetet, upprättande av genomförandeplaner samt uppföljning att det brukarnära arbetet fortlöper enligt genomförandeplanen. I ditt uppdrag förväntas du utgå ifrån ett pedagogiskt synsätt, är kvalitetsmedveten, noggrann och mån om att leva upp till mål som finns i verksamheten.

Du handleder kollegor i det brukarnära arbetet och du är själv delaktig i planerade insatser och aktiviteter tillsammans med brukaren. I ditt uppdrag behöver du kunna analysera och finna lösningar på problem och utveckla verksamheten i ett helhetsperspektiv.

Som stödpedagog förväntas du vara en engagerad och drivande person, som är mån om de enskildes självständighet, självbestämmande och att skapa en fungerande och positiv vardag för den enskilde. Som person har du en positiv inställning, flexibilitet och en god samarbetsförmåga. I handledningen behöver du ge stöd för att stärka kollegors förmåga till reflektion och analys i samband med planering, genomförande och uppföljning i verksamheten.

Kvalifikationer

För att arbeta som stödpedagog krävs eftergymnasial utbildning, minst 200 YH- poäng eller 60 högskolepoäng, med inriktning mot funktionshinderområdet och/eller en kombination som av arbetsgivaren bedöms relevant för uppdraget.

Du ska ha erfarenhet av pedagogiskt arbete samt med målgruppen, strukturerat arbete med tydliggörande pedagogik, kunskap om olika funktionssättningar och alternativa kommunikationssätt. Du ska ha kunskaper om LSS lagstiftningen.

Hot och våld kan uppstå, vilket gör att du i ditt uppdrag, förväntas kunna arbeta låg affektivt och anpassa ditt förhållningssätt utifrån brukarens behov och problematik. Du arbetar utifrån ett lösningsfokuserat förhållningssätt och behöver kunna hantera oförutsedda händelser på ett lugnt och säkert sätt. Du ska kunna följa instruktioner och lagstadgade krav och föreskrifter som är kopplade till arbetet.

Du har ett positivt förhållningssätt, är initiativtagande och har lätt för att arbeta såväl i grupp som självständigt. Arbetet förutsätter utifrån det utökade pedagogiska ansvaret att du har en god administrativ förmåga, är van vid att arbeta i dokumentationsprogram och behärska svenska språket väl i både tal och skrift.

Arbetet kan vara fysiskt krävande vilket ställer krav på att du ska kunna hantera detta, samt att du har B-körkort för manuellt växlad bil.

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Arbetstid/varaktighet

100%, tillsvidareanställning

Arbetstiderna är måndag-fredag

Tillträde

Provanställning kan komma att tillämpas / tillsvidareanställning fr.o.m. 2021-10-09 eller enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Enhetschef Emelie Erlich, 0410- 73 43 98

Fackliga kontakter: www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag

Vänta inte med din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag 2021-08-08

Ansök via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!

Ansök här: https://trelleborg.varbi.com/se/what:job/jobID:419177/type:job/where:62/apply:1

 

Servicerådgivare
Holmgrens Bil – Helsingborg

Om oss
”Vi bryr oss” är vår värdegrund och den genomsyrar allt vi gör på Holmgrens Bil. Den står för hur vi bemöter våra kunder och varandra. Våra ledstjärnor i vardagen är Glädje, Respekt, Ansvar och Sparsamhet.
Om dig
Vi söker dig som på ett naturligt sätt har sinne för att skapa goda relationer och resultat utöver det vanliga. Genom lyhördhet och en uppriktig nyfikenhet finner du rätt lösningar för kundens behov. Du bygger och bevarar relationer med kunder och kollegor för att nå våra mål. Du är en teamspelare som visar uppmärksamhet och omtanke om människorna i din närhet.

Du är bra på problemlösning som skapar mervärde och du har god insikt i att ordning & reda leder till kvalitet och effektivitet i flera led. I mer intensiva stunder behåller du både ditt lugn, fokus och goda humör. Du har lätt för att skapa arbetsglädje, tar ansvar för framgångsrika resultat och du är engagerad och har en vilja till att utmana och utveckla dig själv.

Om jobbet
Som servicerådgivare på Holmgrens Bil får du följa med på en resa där du med ditt driv, initiativförmåga och engagemang får möjlighet att hjälpa kunden till ett tryggare liv. Tillsammans med kollegorna i teamet skapar du en atmosfär i kundmottagningen som imponerar på våra kunder. Du är välbekant och bekväm med dagens teknik och öppen för framtidens.
I rollen som servicerådgivare är du ansiktet utåt som bemöter
våra kunder. Du arbetar för att våra kunder blir nöjda med vårt sätt att
lösa deras problem och uppleva hög servicenivå. Du sköter kundbokningar, verkstadsplanerar,
skapar och lämnar offerter, beställer reservdelar, fakturerar och hanterar
försäkrings- och garantiärenden.
Meriterande om du har erfarenhet från Fordonsdatas affärssystem Kobra eller annat verkstadssystem.
Ansökan
Ansök senast 8 augusti 2021 . För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta platschef Tobias Tann på telefon 042-38 60 87. Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Ansök här: https://holmgrensbil.teamtailor.com/jobs/1253622-serviceradgivare