Välj en sida

Medicinsk sekreterare

Region Skåne – Helsingborg

Gör skillnad. Varje dag.

Verksamhetsområde (VO) gynekologi och obstetrik inom Skånes sjukhus nordväst har cirka 300 medarbetare. Inom den vårdadministrativa enheten arbetar ungefär 30 medicinska sekreterare, administratörer och receptionister med placering på gynekologisk mottagning, akutavdelning, specialistmödravårdsmottagning, förlossning och BB. C-kassan i Vita Huset ingår också.

Tycker du om att arbeta i team? Såväl inom den egna enheten och ibland tvärprofessionellt. Trivs du med ditt yrkesval som medicinsk sekreterare? Gillar du att vara med där det händer? Då vill vi att du söker dig till oss.

Arbetsuppgifter

Vi behöver bli fler och öppnar nu upp för möjligheten att välkomna två nya medarbetare, en med placering på mottagningen, den andra på vår egen akutmottagning. För båda tjänsterna gäller dagtid, måndag-fredag.

Vi står inför en spännande och intressant digital utveckling i och med kommande införande av SDV, som för Helsingborgs lasarett planeras till mars 2022. Vårt verksamhetsområde har redan engagerats i förarbetet med administrativa rutiner samt processer kring patientflöden. Exempel på arbetsuppgifter är: vårddokumentation, bevakning samt tidsbokning, hantering av provsvar, kvalitetsregister och Mina vårdkontakter 1177, remisshantering, väntetidsrapportering, daglig patientkontakt, telefonkontakt med både patienter och vårdpersonal samt posthantering.

Är du intresserad erbjuder vi dig en trivsam arbetsmiljö med trevliga kollegor. Efter hand och med erfarenhet finns möjlighet till egna ansvarsområden.

Kvalifikationer

För att bli aktuell för tjänsten är du medicinsk sekreterare med godkänd utbildning i hälso- och sjukvårdsadministration 80 p KY eller 400p YH alternativt vårdadministratör eller läkarsekreterare. Dina kunskaper i svenska språket är mycket goda, i såväl tal som skrift. Har du erfarenhet av schemaläggning och tidbokning i PASIS samt genomgången och godkänd utbildning i sjukdomsklassificering är det meriterande.

Du som söker är lösningsorienterad, har förmåga att prioritera mellan olika arbetsuppgifter när tempot varierar samt kan anpassa ditt arbetssätt när förutsättningarna så kräver. Du tycker om att ha med människor att göra och har en hög känsla för service samt ett gott bemötande gentemot såväl patienter som kollegor. Våra sekreterare utgör en viktig del i alla patientflöden och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan

Övrigt

Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Skånes sjukhus nordväst är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar med cirka 3 700 medarbetare främst på sjukhusen i Helsingborg och Ängelholm, men även i Landskrona. Verksamheten omfattar hälso- och sjukvård, forskning och utbildning. På Helsingborgs lasarett bedriver vi akutverksamhet dygnet runt. Här genomförs både akuta och planerade operationer. På lasarettet finns både förlossning och neonatalvård och de flesta internmedicinska specialiteterna är representerade. I Ängelholm bedriver vi närsjukvård, rehabilitering och specialiserad vård. Här genomförs planerade operationer, bland annat inom ortopedi. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

Ansök här: https://www.skane.se/jobba-hos-oss/Lediga-jobb/id/?assign=e292b035-aa84-488f-8390-04d7aa48abf8

 

 

Ekonomiadministratör

Hässleholms kommun

Vi erbjuder dig möjligheten att vara med att forma omsorgsförvaltningens ekonomigrupp. Har du hjärtat inom ekonomi och är intresserad av en ny utmaning där du får vara med och möta framtidens behov? Vi tror att du vill utvecklas tillsammans med oss!

Som ekonomiadministratör på omsorgsförvaltningen är du en del av ekonomigruppen tillsammans med fem kollegor och tillhör avdelningen för administration och utveckling.

Det här erbjuder vi dig!

I ditt arbete som ekonomiadministratör kommer du att arbeta med löpande redovisning, intern och externfakturering, hantering av personliga utlägg samt andra allmänna administrativa arbetsuppgifter. Du ansvarar för utbildning av nya medarbetare i hantering av vårt ekonomisystem.

Du kommer även vara behjälplig i budget och bokslut och arbetet innebär ett nära samarbete med våra fyra förvaltningsekonomer.

Vem är du?

Vi söker dig som har relevant utbildning inom ekonomi. Du ska ha kompetens och flerårig yrkeserfarenhet av arbete inom ekonomiadministration. Du ska ha mycket god datorvana och lång erfarenhet av att ha arbetat med ekonomisystem och officepaketet.

Arbetet i ekonomigruppen är teamorienterat. Därför är det viktigt att du har förståelse för och trivs med att arbeta i team.

Vi tror att du är en serviceinriktad, strukturerad, positiv, nyfiken och nytänkande person som gärna vill utveckla arbetet och själv utvecklas, i syfte att vi tillsammans ska bli ännu bättre. Du är ansvarstagande och kan organisera och planera ditt arbete självständigt. Dessutom är du flexibel och klarar av att behålla koncentrationen och lösa problem även när det är mycket som händer samtidigt. Det krävs att du har mycket goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift. Det kommer att läggas mycket vikt på dina personliga egenskaper.

Du ska dela värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy.

Om oss

Omsorgsförvaltningens uppdrag är att ge omsorg, stöd och vård till äldre personer, till personer med funktionsnedsättning och till personer som behöver hemsjukvård. Förvaltningen har cirka 1700 tillsvidareanställda medarbetare och omsätter drygt en miljard kronor. Vi är stolta över våra medarbetare och arbetar efter vår vision ”Hässleholms kommun erbjuder Sveriges bästa vård och omsorg utförd av de stoltaste medarbetarna”.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

 

Ansök här: https://www.hassleholm.se/jobb-och-foretagande/jobba-hos-oss/lediga-jobb-i-kommunen/ledigt-jobb.html?id=375661

 

 

Mekaniker till Arriva i Helsingborg!

Arriva Sverige AB – Helsingborg

Arriva Sverige är en del av Europas största koncern för persontrafik – Deutsche Bahn. Det gör det möjligt för oss att kombinera det mindre företagets snabba anpassningsförmåga med stabiliteten och kunskapen hos det stora moderbolaget. Vi uppfattar oss som en seriös utmanare på den svenska kollektivtrafikmarknaden med ambitionen att kontinuerligt vinna nya marknadsandelar. Det åstadkommer vi genom att alltid se möjligheterna till nya innovativa lösningar som får ännu fler människor att resa kollektivt.

Vi söker nu en driven mekaniker som vill bidra till att lyfta Helsingborgs kollektivtrafik till en ny nivå. Arbeta med den senaste tekniken både inom eldrivna bussar samt EURO 6 gasmotorer.

Arbetsuppgifter
Som bussmekaniker kommer du att arbeta med löpande och förebyggande underhåll av El och gas drivna fordon. Du blir en viktig del av ett verkstadsteam som arbetar med många olika arbetsuppgifter och med höga krav på kvalitet. Du kommer att bidra till att våra bussar snabbt kommer ut i trafik igen och därmed bidrar till att uppnå vår vision Nöjd kund hela resan. En del av arbetet innebär även att förbättra Leanarbetet inom verkstaden. Verkstadens främsta uppgift är att tillhandahålla trafik och driftsäkra bussar till vårt trafikuppdrag. Fordonsflottan består i dagsläget av Mercedes, VDL och MAN .

Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Du kommer ha din arbetsplats i Helsingborg.

Din bakgrund
Du som söker tjänsten ska ha en verkstadsteknisk utbildning och erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker inom tunga fordon, gärna bussar. Du ska även ha god kännedom om diagnosverktyg för felsökning samt gärna se elektroniken som en naturlig del av ditt dagliga arbete. Det är viktigt att du har ett tydligt säkerhetsmedvetande och en vilja att ge god service.

Som person är du engagerad, noggrann och van vid att ta egna initiativ. Det är viktigt att du har god kunskap i svenska språket, både i tal och i skrift. Vi jobbar enligt våra värderingar One Arriva, Doing the right thing, Great customer experience och Thinking beyond.

Din utveckling är viktig för oss
Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats tillsammans med många goda kollegor och dessutom en god och öppen arbetsmiljö. Du blir en del av en mångkulturell organisation i utveckling där vi uppmuntrar initiativ i vardagen där din utveckling är viktig för oss.

Ansökningsprocess
Då vår urvalsprocess sker löpande ser vi gärna att din ansökan är oss tillhanda så snart som möjligt dock senast 2021-02-14. Du ansöker genom att klicka på länken nedan. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta Arvid Plötz på arvid.plotz@arriva.se Vi hanterar endast ansökningar genom hemsidan.

Ansök här: https://web103.reachmee.com/ext/I019/767/job?site=6&lang=SE&validator=8058c6e724cea8d073614841eed72839&job_id=731