Välj en sida

Butiksmedarbetare Willys Vellinge Kompanigatan

Willys – Vellinge

Roll: Butiksmedarbetare
Typ av tjänst: Sommarjobb
Placering: Vellinge, Skåne län, Sverige

Tycker du att det är kul med människor, service och försäljning? Vill du bidra till att ännu fler kan handla bra och hållbar mat? Bra! Då tror vi att du kommer att gilla att jobba hos oss. Willys är ett framgångsrikt företag med ett tydligt koncept där vi tillsammans arbetar för att alla ska kunna äta det de vill. Varje dag. Nu behöver vi fler härliga medarbetare som kan hjälpa oss bli ännu bättre.

 

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som Butiksmedarbetare får du ta stort eget ansvar för att våra kunder enkelt ska kunna hitta det de söker. Du ska se till att våra hyllor är välfyllda och att det är rent och snyggt i vår butik. Tillsammans med dina kollegor ska du ha fokus på positivt kundbemötande, försäljning och se till att vi håller högsta kvalitet. Du blir en viktig del i kedjan mot en inspirerande butiksupplevelse. I utbyte kan vi lova goda utvecklingsmöjligheter i en organisation där vi vågar tänka i nya banor. Nu söker vi flera som vill bli en del av vårt härliga gäng på Willys Vellinge Kompanigatan. Tjänsterna avser semestervikariat på deltid, cirka 26 timmar/vecka. Arbetstiderna är schemalagda under dagtid, kvällar och helger. Vi söker medarbetare som kan arbeta perioden 2021-06-14 till 2021-08-30.

Om du vill veta mer om vad tjänsterna innebär, kontakta Mats Nilsson, 0702174315. Vi ser gärna att du vid intresse skickar din ansökan så snart som möjligt, då tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag den 2021-03-01. Vi tar endast emot ansökningar via våra jobbsidor.

Om Willys
I över 40 år har vi hjälpt att sätta bra mat på fler middagsbord genom vår affärsidé: Sveriges billigaste matkasse. Något som genomsyrar allt vi gör. Idag har vi mer än 200 butiker från Kalix i norr till Trelleborg i söder och under 2019 omsatte vi över 29 miljarder. Tillsammans med bland annat Hemköp, Mat.se och Dagab ingår vi i Axfood – ett av de största företagen inom svensk dagligvaruhandel. Hos oss finns det gott om möjlighet att växa och utvecklas.

 

Ansök här: https://jobb.axfood.se/willys/job/Vellinge-Butiksmedarbetare-Willys-Vellinge-Kompanigatan-Sk%C3%A5n/650587301/?sType=Indeed

 

 

Säkerhetstekniker

ALARM-tjänst ABTomelilla

ALARM-tjänst AB är den totala säkerhetsleverantören som levererar helhetslösningar till våra kunder. Vi erbjuder allt inom passage, larm, brandlarm och CCTV, lås och dörrautomatik. ALARM-tjänst är en godkänd anläggarfirma vilket gör att vi kan säkerställa en mycket hög kvalité på våra tekniska säkerhetslösningar.

Lås & Nyckelservice AB och ALARM-tjänst AB slog ihop sina verksamheter under början av 2020 och ingår under samma koncern som gör att vi kan erbjuda våra kunder en helhet inom säkerhet.

Varaktighet: Heltid, tillsvidare
(provanställning om 6 månader kan tillämpas)

Tillträde: Snarast enligt överenskommelse

Tjänsteställe: Tomelilla eller Kristianstad

Arbetstider: Mån-fre kl: 07.30-16.30

Arbetsbeskrivning:

Vi söker en självgående tekniker inom inbrottslarm, brandlarm, passage och CCTV. Som tekniker kommer du att installera och driftsätta både små och stora anläggningar samt utföra service och förebyggande underhåll. Du är vårt ansikte utåt, där du jobbar tätt mot kund och löser deras uppkomna problemställningar på bästa hållbara sätt. Teamet består av ett antal säkerhetstekniker som leds av arbetsledare.

Kvalifikationer:

Vi söker en person som sedan tidigare har jobbat i minst 2år som säkerhetstekniker alternativt installatör eller driftsättare inom inbrottslarm/brandlarm/passagesystem, kunskap inom CCTV är en bonus.

Du skall vara noggrann, kvalitetsmedveten samt kunna jobba självständigt eller i grupp. Vi ser att du är engagerad och nyfiken på att uppfylla kunders önskan om service och kvalitet.

Du kommer att få arbeta i ett team där vi alla strävar efter gemenskap och lyhördhet. Som anställd hos oss har du chans till personlig och kompetensutveckling när så önskas. Krav är B-körkort, tidigare erfarenhet i yrket och har jobbat med säkerhetssystem i minst 2 år.

För att bli anställd måste du bli godkänd i en säkerhetsprövning med kontroll i polisens register.

Förmåner:

Bil enligt vår bilpolicy, mobiltelefon och dator.

Kontaktpersoner:
Larry Nilsson 0417-783 95
Sök tjänsten via
vår infomail:
info@alarm-tjanst.se

Boendeutvecklare Helsingborgshem ABHelsingborg Heltid, Deltid

Rollen som boendeutvecklare är en av fyra som finns i våra områdesteam. Gemensamt har de ett stort ansvar för helheten och vår ambition är att leverera Sveriges bästa boendeupplevelse. Tillsammans med kollegorna i ditt team arbetar du nära kunden, känner dina fastigheter och är aktiv i stadsdelen.
Sista ansökningsdag:

19.02.2021

Arbetsgivare:

Helsingborgshem AB

Ort:

Helsingborg

Jobbtitel:

Boendeutvecklare

Positions:

1

Heltid / Deltid:

Heltid

Anställningsform:

Provanställning tillämpas

Tjänstens omfattning:

100

Webcruiter ID:

4344099907

Arbetsuppgifter

Boendeutvecklarens främsta fokus är att arbeta för mycket nöjda kunder och samarbetspartner i syfte att öka attraktiviteten i stadsdelen. Arbetsuppgifterna är många och du behöver kunna arbeta parallellt med flera olika arbetsuppgifter. Du behöver även kunna prioritera och vara flexibel.

Du ansvarar för:

 • all uthyrning inkl besiktning (lägenheter, garage, förråd mm) förutom våra kommersiella lokaler.
 • säljprocessen avseende tillval och förändringar/ombyggnad vid nyinflyttning och under boendetiden, allt för att matcha olika livsstilar och behov.
 • att önskad förflyttning i sortiment och variation i stadsdelen uppnås genom att arbeta med uthyrning enligt särskild plan.
 • genomförande och uppföljning av avtalsförändringar som andrahandsuthyrning, direktbyten och överlåtelser.

Du beställer inre underhåll och tillval samt besiktigar utfört arbete i våra lägenheter. Det avser arbeten av bland annat golv, målning/tapetsering, nyinstallation av vitvaror samt andra tillval.
Du har ett nära samarbete med våra entreprenörer i samband med beställningar och genomförande av uppdrag.

I rollen ingår att delta i projekt, upphandlingar och avtalsuppföljningar.

Som boendeutvecklare arbetar du utifrån våra kunders behov och önskemål. Du är lyhörd för kundens synpunkter om oss, våra produkter och stadsdelen. Med denna kunskap bidrar du till den fortsatta utvecklingen av stadsdelen, våra arbetssätt och dig själv.

Kvalifikationer

Du har en högskoleutbildning inom fastighetsföretagande, mäklarutbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta mot byggbranschen, måleribranschen eller inom besiktning.

Du har erfarenhet av och har framgångsrikt hanterat kunddialog och konflikthantering i tidigare anställningar.

Du har viss tekniskt förståelse kring hus och rum samt intresse för hur saker tekniskt hänger ihop.

Du har ekonomisk förståelse och kan balansera affärsmässighet och kundnöjdhet.

Du besitter goda administrativa kunskaper och god datorkunskap. Goda kunskaper krävs i svenska och engelska språket, både tal och skrift. Ett tredje språk är meriterande.

För tjänsten krävs B-körkort.

Personliga egenskaper

För att lyckas i denna roll tror vi att du drivs av att få göra skillnad. Du vill arbeta i en roll med högt tempo och stor variation i arbetsuppgifterna och dess komplexitet. Du är metodisk och noggrann trots att du alltid har kunden i fokus. Du är en god förhandlare som gillar att arbeta ärendebaserat med en långsiktig strategi men värdesätter också kvalitén på resan dit.

Du är en person med en trygg och stabil personlighet som behåller lugnet även i tuffa situationer.

Att samarbeta prestigelöst i team är en självklarhet för dig. Du uppskattar att bygga relationer och utveckla arbetssätt. Du är kreativ, lyhörd och skapar nya vägar för att verka för en välmående stadsdel.

Vi erbjuder
Du får arbeta i ett företag med hög utvecklingstakt och med vårt uppdrag att få utveckla Helsingborg till en attraktiv stad att leva och bo i för en mångfald av människor. Helsingborgshem är ett välmående bostadsbolag med en stolt och engagerad företagskultur där vi vågar, utvecklar och bryr oss.

 

Regementsvägen 2, 254 57 Helsingborg, Sverige

 

Visa vägbeskrivning
Kontaktinformation
Helena Jirsved
Bostadschef
042 20 80 50

 

Helsingborgshem är ett modernt bostadsföretag med 12 000 hyreslägenheter i över 30 bostadsområden. Vi ägs av Helsingborgs Stad och var femte Helsingborgare har sitt hem hos oss. Vår verksamhet är viktig för att staden ska växa och vara attraktiv för en mångfald av människor. Därför strävar vi efter att utveckla boenden, stadsdelar och service som matchar olika livsstilar och behov. Vi vill att våra kunder ska känna sig stolta. Stolta över sin bostad, sitt område och sin stadsdel – och över Helsingborg. Vi är 230 medarbetare som genom ett öppet och aktivt förhållningssätt vill möta våra kunders drömmar om livet hemma. Både idag och imorgon.

Ansök här: https://25003.webcruiter.no/Main/Recruit/Public/4344099907?language=sv&link_source_id=0

Servicetekniker / Teknisk support Sensotronik AbKristianstad

Vi behöver nu förstärka vår organisation med en medarbetare, som självständigt kan ta sig an olika projekt från start till leverans ute hos våra kunder. Arbetet består också av ta emot och behandla tekniska förfrågningar. Hitta lösningar, och ta fram korrekta tekniska data. Hjälpa kunder med att hitta produkter som ger den bästa lösningen samt hjälpa till med ordermottagningen.

Kvalifikationer:

– minst teknisk utbildning från 3- eller 4- årigt gymnasium med inriktning på elektronik/automation.

 • du är en smidig ”fixartyp” med några års erfarenhet av servicearbete, felsökning/reparation, samt goda kunskaper i PLC-programmering (Siemens S5 / S7).
 • goda kunskaper i engelska.
 • B-körkort fordras.

För att framgångsrikt kunna utföra ovanstående arbetsuppgifter bör du:

 • ha förmåga att kunna arbeta självständigt.
 • ha en hög känsla för kvalitet och service.
 • kunna ta snabba beslut.
 • ha möjlighet att resa ut på kortare tjänsteresor.
 • att snabbt kunna bilda sig en uppfattning om olika maskiners funktion och uppförande.
 • ha ett trevligt bemötande och god samarbetsförmåga.
 • vara en positiv person som välkomnar nya utmaningar?
 • vilja arbeta i ett ungt, framgångsrikt och mycket expansivt företag.
Vill Du veta mer, kontakta Richard Softberg,
tel.044-200 080

Din skriftliga ansökan skickars snarast till följande adress:

Sensotronik
Nässelvägen 3,
29159 Kristianstad.
Tel: 044-200 800
Fax: 044-200 899

Kommunvägledare vikariat till Eslövs kommun Eslövs kommun – Eslöv

I kommunvägledarens arbetsuppgifter ingår alla delar av Kontaktcenters serviceverksamhet såsom telefoni, besök och vägledning i många olika frågor. Arbetsuppgifterna är mycket varierande, du vet aldrig vad personen i nästa samtal vill eller behöver. Du blir på många sätt Eslövs ansikte utåt eftersom samtalet med dig och det bemötande du har kan vara första intrycket för den som kontaktar Eslövs kommun. Kontaktcenters uppdrag utvecklas hela tiden, till stor del efter medborgarnas behov och i nära samarbete med kommunens olika verksamheter. I dina arbetsuppgifter ingår även att besöka verksamheter och tala inför grupp om Kontaktcenter, statistik och liknande. Du tillhör avdelningen Servicecenter under Serviceförvaltningen.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning. Det är meriterande om du har en högskolexamen inom service management eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av arbete i kundtjänst eller liknande under minst 1 år inom de senaste 3 åren är ett krav. Vi ser det som start meriterande om du tidigare arbetat i kontaktcenter eller medborgarcenter. Vi ser det som meriterande ifall du har erfarenhet från offentlig verksamhet. Du som söker har mycket god datorvana, vana att arbeta i systemverktyg samt goda kunskaper i Officepaketet och informationssökning på Internet.

Eftersom kommunikationen med medborgare och kolleger är en stor del av uppdraget är det nödvändigt att vara obehindrad i svenska språket i både tal och skrift. I din roll kan du behöva ta samtal på engelska, vi söker därför dig som behärskar engelska i tal på en god nivå och känner dig bekväm med att prata engelska. Kunskaper i andra språk är meriterande.

Du kommer i din roll att arbeta med människor och vi söker därför dig som visar intresse och har förståelse för andra. Du visar hänsyn, har lätt för att sätta sig in i andras situation och bidrar till att skapa god laganda. Du är inte rädd för att rådfråga ifall det är något du behöver hjälp med.

Din servicekänsla gör att du tar dig an varje möte med energi, engagemang och ett utmärkt bemötande. Som person är du lösningsfokuserad och har en positiv attityd. Du kan jobba i högt tempo, du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och lämnar inget åt slumpen. Givetvis är du samhällsintresserad och nyfiken på vad som händer i kommunen du jobbar i.

Välkommen med din ansökan!


Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/arbete-och-arbetsmarknad/jobba-hos-oss/kommunen-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma Recruit 0771-693 693.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: 6 månader eller längre
Tillträde: Enligt överenskommelse
Tidsbegränsat till: 2021-12-31
Antal platser: 1


Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2021-03-01

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/Assignmentview.aspx?guid=9680591B-F4C2-43A1-9F0E-23C152C4D747&templateid=0