Välj en sida

Handläggare Kundservice

Kronofogden – Kristianstad

 

Kundservicehandläggare

Inom kundservice är du ofta våra kunders första kontakt med myndigheten. Du möter varje dag många som behöver vår hjälp. Du jobbar brett med många olika typer av frågor och i flera olika verksamhetssystem. Inom Kronofogden vill vi hjälpa kunden att göra rätt från början.


Dina arbetsuppgifter består av att 
besvara frågor från våra kunder i telefon. Som handläggare på kundservice trivs du med den direkta kundkontakten, du är snabb och flexibel i ditt arbetssätt. Vi arbetar även med att möta våra kunder genom e-post. Du besvarar frågor från privatpersoner och företag, vilket gör att de personer du pratar med har en varierande bakgrund och frågor. På kundservice arbetar vi med frågor som rör hela myndighetens verksamhet, och hos oss är det viktigt att ha en övergripande förståelse för vårt uppdrag och vår verksamhet, samt att snabbt kunna ställa om och arbeta lösningsorienterat i olika situationer.


Vi söker dig som har

 • grundläggande behörighet till högskola och universitet

 • under de senaste fem åren har arbetat minst ett år inom ett serviceyrke, där huvudarbetsuppgiften varit kundkontakter i ett högt tempo

 • goda it-kunskaper och erfarenhet av att arbeta i flera olika system samtidigt

 • goda kunskaper i engelska

Du har personliga egenskaper som innebär att du brinner för service och sätter kunden i första rummet. Du är kommunikativ och pedagogisk. Du agerar flexibelt, är förtroendeingivande och stabil i samtalen med kund. Du gillar att samarbeta med andra. Du har även god slutledningsförmåga.

Det är meriterande om du har aktuell arbetslivserfarenhet från Kronofogdens kundservice.

Information om oss och jobbet


Avser tidsbegränsad anställning om 50%.

Det är viktigt för oss på Kronofogden att de vi anställer har de personliga egenskaper som vi efterfrågar. Därför använder vi oss av kompetensbaserade intervjuer och det förekommer tester vid rekryteringar.


Ett jobb som räknas- för andra och för dig! På Kronofogden jobbar vi nära människor i utsatta situationer. Vår uppgift är att hjälpa den som inte har fått betalt och vägleda den som ska betala. Det kräver kunskap och handlingskraft. Omtanke och mod. Hos oss kan du räkna med utmanande arbetsuppgifter som även är utvecklande för dig. Så när du går hem från en dag på jobbet kan du vara säker på att du har gjort något som verkligen räknas – både för andra och för dig.

 

Vi samarbetar med Skatteverket i våra rekryteringar, vilket innebär att Skatteverkets HR-avdelning kommer att hantera din ansökan.

Kronofogden använder det statliga ramavtalet för annonsförmedling. Vi undanber oss därför vänligen samtal från annonsförmedlare eller försäljare.

 

Ansök här: https://kronofogden.varbi.com/se/what:job/jobID:394804/iframeEmbedded:0/where:4

 

 

 

Skadetekniker

Bilmånsson i Skåne AB – Ängelholm

 

Arbetsuppgifter


Som Skadetekniker/ Bilplåtslagare kommer Du huvudsakligen att arbeta med reparationer av krockskadade personbilar och lätta transportbilar vilket innebär byte av karossdetaljer, utförande av svets- och limarbeten i plåt, plast och glas samt demontering och montering av teknisk utrustning.

Kompetenskrav


Du är utbildad Skadetekniker med några års erfarenhet samt har god datorvana. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Du är service-minded och sätter alltid kunden i fokus.

Du är noggrann och kvalitetsmedveten.

Du har ett professionellt och trevligt förhållningssätt mot kunder och arbetskollegor.

Du är en lagspelare.

Du är stresstålig, flexibel och förändringsbenägen.

Information och kontaktpersoner

Har Du frågor om tjänsten så ringer Du Kristoffer Malmros, Skadecoach på Skadeverkstaden, 0431- 898 57. Facklig företrädare är Andreas Lindell, IF Metall, 0431-898 49.

Anställningsform, omfattning och placeringsort
Anställningen är tillsvidare, heltid med placering på Bilmånssons Skadeverkstad i Ängelholm.

Välkommen med Din ansökan! Vi tillämpar löpande urval.

 

Ansök här: https://jobb.bilmansson.se/jobs/1141829-skadetekniker

 

 

Kökspersonal Brödernas Hyllie Malmö

Brödernas Restauranger – Malmö

 

Dina ansvarsområden som kock inom Brödernas:

 • Att följa av din köksmästares satta direktiv och tillsammans med dina kollegor i köket leverera en trevlig upplevelse för våra gäster.

 • Att ha god kännedom kring rättigheter och skyldigheter satta av de avtal du berörs av

 • Att du har ansvar för din station och dess ansvarsområden – be närmaste chef om enhetens rutiner i listform vid behov. Du har koll på att din station sköts på rätt sätt.

 • Att bibehålla en god ton mot våra samarbetspartners och leverantörer

 • Upplärning av nyanställda

För din och gästernas säkerhet måste du:

 • Ha full kännedom om Arbetsmiljöverkets regelverk

 • Ha full kännedom om på restaurangens brand- och säkerhetsrutiner

 • Ha full kännedom om restaurangens hygienrutiner, egenkontroll av livsmedels och liknande rutiner som gäller

Kockars dagliga sysslor helt utan prioriteringsordning:

 • Att efterfölja direktiv satta av Köksmästaren i den dagliga servicen för att säkerställa en trevlig upplevelse för våra gäster

 • Ansvara för din station samt dess ansvarsområden

 • Att kunna svara på alla frågor om innehåll och tillagning om meny och produkter

 • Att aktivt söka upp information gällande tider, prioritet och beställningar vid arbetspass

 • Vara uppmärksam vid gästklagomål rörande kök och jobba för att förbättra eventuella problem

 • Följa alla satta rutiner gällande förberedelse, produktion och städning

 • Se till att din köksmästare får information om eventuella problem som måste åtgärdas i köket

 • Följa ditt satta schema med pass föredelade på dag, kväll och helg

 • Följa företagets policies såsom exempelvis klädpolicy

 • Eventuellt andra uppgifter som kan komma från din närmsta chef

 

Ansök här: https://jobb.brodernas.nu/jobs/1142528-kokspersonal-brodernas-hyllie-malmo

 

 

Kundservicemedarbetare till Skånetrafiken

Region Skåne – Malmö

 

Gör skillnad. Varje dag.

Vill du bli del av en arbetsgrupp med stor sammanhållning, arbetsglädje och gemenskap? Som kundservicemedarbetare hos Skånetrafiken jobbar du med 20 andra kollegor i öppna, moderna lokaler där vi tillsammans arbetar för att hjälpa Skånetrafikens resenärer. På Skånetrafikens Kundservice i Malmö hanterar vi cirka 30 000 kontakter per månad via telefon, chatt, Facebook och Twitter.

Se gärna vår film och upplev hur människor, platser och känslor binds samman varje dag.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu fem kundservicemedarbetare för sommarvikariat med placering vid vår kundservice i Malmö.

Som kundservicemedarbetare är du vår främsta representant ut mot våra kunder. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att bemöta Skånetrafikens kunder via telefon, chatt, Facebook och Twitter. Du hjälper även kunder i digitala kanaler, så som Skånetrafikens app och hemsida. Du informerar och hjälper våra kunder med frågor kring Skånetrafikens tjänster, produkter, priser och resevillkor.

Våra öppettider är vardagar kl. 6:00-22:00 och helger kl. 8:00-20:00, alla årets dagar. Sommarvikariaten pågår från juni-september och arbetstiderna är förlagda någon gång mellan 05.50 och 22.05. Arbetstidsmåttet är 38.25h/vecka i genomsnitt och inkluderar regelbundet helgarbete.

Vi sitter i fräscha lokaler i Regionhuset på Dockplats 26 i Västra Hamnen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som brinner för kundservice, älskar kollektivtrafik och har förmågan att vända en missnöjd kund till en nöjd kund! Vi välkomnar dig som har gymnasieutbildning och goda språkkunskaper i svenska, i såväl tal som skrift. Vi förutsätter även att du har goda kunskaper i engelska och om du utöver detta har ytterligare språkkunskaper är det meriterande.

För att lyckas i rollen krävs även att du har någon form av erfarenhet av kundservicearbete. Eftersom vi möter Skånetrafikens kunder via telefon, chatt och sociala medier så som Facebook och Twitter behöver du vara en skicklig kommunikatör samt ha god kännedom om vad olika kundkanaler kräver av dig som kommunikatör.

För att bli framgångsrik i rollen tror vi att du har en god samarbetsförmåga samtidigt som du kan arbeta självständigt och ta egna initiativ när situationen kräver det. Du ska kunna leva och vara en god ambassadör för våra värderingar: välkomnande, drivande, omtanke och respekt.

Vi tillämpar löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt

Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Skånetrafiken finns till för alla som bor, verkar och reser i Skåne. Vi gör det enkelt att resa hållbart. Varje dag gör människor cirka 465 000 resor med någon av våra dagliga turer med buss och tåg samt 5 000 serviceresor till jobbet, familjen och vännerna. Våra resor med bussar och tåg är märkta med Bra Miljöval och genom att resa kollektivt bidrar vi tillsammans till ett hållbart samhälle, en bättre miljö och ett levande landskap. Det ger hela Skåne kraft. Eller skjuts om man så vill.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.Ansök här: https://www.skane.se/jobba-hos-oss/Lediga-jobb/id/?assign=444d8f45-e297-4628-9477-0d87ae679482

 

Max söker medarbetare

Max Burgers AB – Malmö

MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och den enda rikstäckande burgarkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Vi har över 150 restauranger och sysselsätter cirka 5000 medarbetare.

Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi du kan gilla att jobba hos oss!

Max utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.


Som restaurangbiträde serverar du gäster, jobbar i köket, kassan och håller rent i restaurangen. Tillsammans med dina kollegor ser du till att vi alltid serverar gästerna Sveriges godaste burgare. Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat precis här.


Vem är du?

För att trivas hos oss behöver du vara serviceinriktad och gilla ett högt arbetstempo. Du tycker om att jobba i team och presterar bäst som en del av en grupp. Kvalitet är det allra viktigaste för oss och därför tror vi att du är noggrann men samtidigt effektiv.


Vad erbjuder vi?

Ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.


Vi tittar på ansökningarna löpande och jobbet kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd

Ansök här: https://max.varbi.com/se/what:job/jobID:396416/type:job/where:62/apply:1

 

Kundservicemedarbetare

Home Furnishing Nordic – Helsingborg

Vill du bli en del av en av Nordens ledande e-handelsföretag inom möbler och inredning och ansluta till ett framgångsrikt team med duktiga och engagerade medarbetare? Vi söker nu erfarna kundservicemedarbetare som brinner för kundkontakt och vill överträffa kundens förväntningar.
Om tjänsten
Som en del av vårt kundserviceteam kommer du att jobba med varumärkena Trademax, Chilli, Furniturebox och WeGot. Du jobbar i ett team tillsammans med drivna och engagerade kollegor där din främsta arbetsuppgift är att hjälpa våra kunder genom att besvara inkommande samtal gällande bla produktfrågor, leveranser, returer, orderläggning och reklamationshantering.
För att lösa olika frågeställningar kommer du att ha kontakt med interna och externa partners, så som våra leverantörer, transportörer och vår inköps- och logistikavdelning. Du är därmed en viktig nyckelspelare för att i slutändan ge ett professionellt och positivt bemötande till våra kunder.
Om dig
Som person älskar du att överträffa kundens förväntningar genom att vara positiv, kommunikativ och lösningsinriktad. Vidare gillar du både tempo och puls, vi ser därför att du är produktiv i ditt arbete, fokuserad och har förmåga att navigera dig i olika datorsystem på ett strukturerat sätt.
Vi ser att du som person trivs med att arbeta självständigt och är trygg med att ta egna initiativ för att kunna ta beslut i olika kundärenden.
För personlig utveckling arbetar vi regelbundet med feedbacksamtal där vi följer upp prestation och mål på individ- och gruppnivå. Vi finner det därför att du av naturen tycker att det är inspirerande att bli uppföljd på t ex effektivitet och kundnöjdhet för att utvecklas i din roll.
Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av kundservicearbete via telefon, du har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift samt god datorvana.
Placering och start
För en anställning i vårt kundserviceteam kommer du inledningsvis få en grundläggande introduktionsutbildning där du får de bästa förutsättningarna för att lära dig våra system, rutiner, sortiment och arbetsprocesser.
Tjänsten är 6 månaders provanställning på heltid och är placerad på vårt huvudkontor på Strandbadsvägen 19C i Helsingborg. Arbetstiderna är förlagda under vardagar, kvällar och helger. Ansökningar behandlas löpande.
Med start omgående.

Ansök här: https://homefurnishingnordic.teamtailor.com/jobs/1141400-kundservicemedarbetare

 

Service Host till Scandic Helsingborg Nord

Scandic Hotels – Helsingborg

Fem kilometer utanför Helsingborg ligger Scandic Helsingborg Nord. Våra gäster tar sig lätt in till staden där restauranger och nöjesliv finns. Här finns allt för våra gäster- en lekhörna för barnen, en relaxavdelning med bastu och pool och biljard i restaurangen för de vuxna.

Vi lägger stor vikt vid ett personligt och välkomnande bemötande, mot våra gäster så klart, men också mot varandra. Vi har fokus på vårt gemensamma arbete och sluter upp tillsammans där det behövs. Vi tror på en god stämning med mycket glädje och skratt bland medarbetare leder till hotellupplevelser i världsklass för våra gäster som de kommer att minnas.

Nu söker vi en Service Host till hotellet Scandic Helsingborg Nord.

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Service Host agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

I rollen som Service Host arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan dessa områden variera i takt med att du och affären utvecklas. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad är din roll som Service Host?

 • Ge gäster ett positiv bemötande och en god service

 • Städning av hotellrum, korridor, pentry samt allmänna utrymmen på hotellet

 • Hålla rent på anvisade ytor och bidra till den allmänna ordningen i hotellets lokaler

 • Hantera tvätt och fylla på förråd, hantera gods och tvättvagnar

 • Lokalvård av gemensamma utrymmen, konferenslokaler samt relaxutrymmen

 • Rengöring av möbler och inredning

   

Vem är du?

För att trivas i rollen behöver du vara nogrann och ha ett öga för detaljer. Det är viktig att du har en god fysik, är flexibel och har god samarbetsförmåga då alla medarbetare tillsammans ansvarar för gästens upplevelse. Du sprider god energi runt dig och är en omtänksam kollega. Du har tidigare vana från städyrket, gästbemötande och kan kommunicera på svenska. Då vi använder Ipads behöver du ha viss datorvana. Tidigare erfarenhet från hotell är meriterande.

 

Information om tjänsten:

Tjänsten är en visstidsanställning på deltid 75% under sommaren med upplärning i slutet på våren.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!

 

Ansök här: https://emp.jobylon.com/jobs/80354-scandic-hotels-sverige-service-host-till-scandic-helsingborg-nord-first-impression-sommar-deltid-75/?utm_source=Indeed&utm_medium=organic&utm_campaign=Indeed