Välj en sida

Lagermedarbetare

 

Benders – Åstorp

 

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av lastning/lossning, av fordon/gods, orderplock samt övriga förekommande arbetsuppgifter. Arbetet är till stor del förlagt utomhus.

Din profil

Tidigare erfarenhet av lagerarbete, truckkörning och byggvaror är meriterande.

Goda kunskaper i svenska språket krävs, både muntligt och skriftligt.

Truckkort B1 (motviktstruck) och förarbevis/körkort är ett krav.

Kunskap inom affärssystemet Movex/M3 är meriterande men inget krav.

Vi söker dig som är van att hantera motviktstruck och trivs med tyngre industriell-/lagermiljö. Du har

förmåga att arbeta självständigt under eget ansvar. Som person är du ansvarstagande och flexibel. Du är

en glad och positiv person som bidrar till gruppens goda stämning och resultat.

 

Övrigt

Tjänsten är på heltid med tillträde snarast enligt överenskommelse.

Arbetstid: dagtid måndag – fredag.

Frågor om tjänsten besvaras av Fabrikschef Daniel Lindelöf, telefonnummer 010-888 15 10.

Sista ansökningsdag är den 29/5.

Vi tillämpar löpande urval så välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

 

Ansök här: https://benders.varbi.com/se/what:job/jobID:334897/iframeEmbedded:0/where:4

Klicka på bilden för att komma till relax!

Test Lead

 

Grade AB – Lund

 

Vi söker just nu efter dig som brinner för kvalité och testning av en webbaserad mjukvara. En person som vill bli en del av vårt produktutvecklingsteam i Lund. Vi vill att du både leder testarbetet och arbetar aktivt med testning i sprintar.

Om tjänsten
Du kommer vara med i arbetet att nyutveckla och förfina vår webbaserade responsiva produkt, där mycket av arbetet sker i samarbete med våra kunder.
Som Test Lead kommer du att vara en nyckelspelare i Grades utvecklingsteam, där du i stor utsträckning kommer att kunna påverka produktens kvalité, framfart och utveckling.
Hos oss arbetar du tillsammans med andra erfarna personer och ges stora möjligheter att utvecklas i din roll.

Din bakgrund och du som person
Du har erfarenhet från att jobba med test, både med och utan stöd av automatisering. Du har tidigare arbetat med att implementera automatisering på olika nivåer i ett system och du är komfortabel att jobba ihop med resten av teamet och coacha teamet med att implementera automatisering.

Vi ser också gärna att du har jobbat med testprocesser och förbättringar inte bara i själva systemet, men även i hur teamet jobbar med test och kvalitet.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Du arbetar i en grupp där alla hjälper till och samarbetar och där gemensamma aktiviteter som t.ex. lunch&learn, frukost, träning är naturliga inslag. Du är en lagspelare som inte är rädd för nya utmaningar. Du är engagerad, kommunikativ, har en god social kompetens och är noggrann. Du gillar att både dela med dig och ta del av andras kompetens.

Krav/Ansvarsområden
Du har troligtvis en högskole-, civilingenjörsexamen eller motsvarande, eller så har du arbetat dig till motsvarande kunskapsnivå

Du har minst 3 års relevant testerfarenhet med:
Användbarhetstestning
Systemtestning
Integrationstestning
End-To-End-testning
Test Lead / Coachning
Testprocesser-/förbättringar
Du har minst 3 års relevant erfarenhet med:
Enhetstestning
.NET (C#).
SQL Server
JavaScript

Flytande svenska i tal och skrift

Meriterande
Selenium
React
GIT
Octopus Deploy
Continuous Integration/Team City
Webbpack
Visual Studio
Agilt arbetssätt

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid.
Plats: Lund
Lön: Fast lön enligt överenskommelse.
Om Grade

Grade är ett etablerat mjukvarubolag med drivkraften och känslan av ett ungt och expanderande bolag i stark tillväxt. Vår mjukvara ökar våra kunders produktivitet, hjälper chefer i sitt ledarskap, medför lägre personalomsättning och hjälper till att tillgodose medarbetares personliga utveckling. Vi hjälper våra kunder att bli bättre rustade att utföra och fokusera på sina faktiska uppgifter. Våra kunder är företag, myndigheter, regioner/landsting och kommuner.

 

Ansök här: https://gradeab.teamtailor.com/jobs/832359-test-lead

Till relaxsidan

 

Shipping Coordinator

SWEP – Landskrona

 

SWEP är världens ledande leverantör av lödda plattvärmeväxlare (brazed plate heat exchangers, BPHE). Dessa produkter används där hetta måste överföras på ett effektivt sätt inom luftkonditionering, kylning, uppvärmning och industriella applikationer. SWEP har representation i mer än 50 länder och egen försäljningspersonal i mer än 20 länder. SWEP har högeffektiva produktionsenheter i Sverige, USA, Malaysia, Slovakien och Kina som gör det möjligt för SWEP att serva kunder över hela världen.

SWEP är ett spännande, växande företag med inriktning på att skapa lösningar som kan möta världens energiutmaningar. SWEP erbjuder mer än bara ett jobb – vi erbjuder ett tillfälle till en karriär utan gränser och en möjligheter att göra skillnad – både lokalt och globalt. Målet för SWEP är rekordtillväxt. Vi söker individer som tänker som entreprenörer; som är öppensinnade; som bryr sig om miljön; som vill inspirera och bli inspirerade. Är du redo för utmaningen att göra så att energi varar längre?
Som skeppningsadministratör på fabriken i Landskrona kommer du ha många kontaktytor runt omkring dig och du får möjlighet att arbeta med transporter runt om i världen.

 

Vad kommer du att göra

På skeppningen hanteras all uttransport på fabriken till våra lager och kunder inom och utanför EU. Vid transporten så använder vi oss av både lastbil, båt och flyg beroende på var och när godset ska levereras. Vi har stående avgångstider som skeppningen måste förhålla sig till men det ingår även att ta fram det snabbaste och mest ekonomiska alternativet till expressfrakter när behovet uppstår. Eftersom att vi transporterar tilöl hela världen är det av yttersta vikt att ha koll på och hantera olika former av skeppningsdokument och göra det på rätt sätt. Lika viktigt är det administrera materialcertifikat för spårbarhet av materiall när kunden kräver det.

 

Din Bakgrund

Relevant eftergymnasial utbildning är meriterande
Minst 2 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
God datorvana. Erfarenhet med att arbeta i ERP-system och med Excel. Vana av affärsystemet Oracle är meriterande
Goda språkkunskaper i svenska och engelska är ett krav

Vem du är

För att du ska lyckas i rollen som skeppningsadministratör hos oss behöver du ha en hög nivå av energi och verkligen tycka om att jobba med flera olika uppgifter samtidigt. Du kommer att sitta som en kommunikativ mellanhand i många lägen och därför ställs det också höga krav på din sociala kompetens och din förmåga att kommunicera, både på svenska och engelska. Om du sedan har förmåga att både vara kreativ i ditt tänk i vissa situationer och att vara strukturerad i ditt tänk vid andra så kan du vara den som vi söker efter.

 

Du kommer att vara del av en prestigelös och lösningsorienterad organisation som ställer upp för varandra när så behövs. Därför är det också väldigt viktigt att du har en god förmåga till samarbete och är både flexibel och professionell i uppgiftslösningen och kommunikationen med andra.
Vi ser fram emot att höra ifrån dig

Om du har frågor eller vill veta mer om tjänsten, kontakta Jenny Härfstrand, Produktionsledare WHL, 0731-465129

 

Alla kvalificerade sökanden blir övervägda för anställning utan diskriminering på basis av ras, färg, religion, kön, sexuell läggning, könsidentitet, nationellt ursprung, skyddad krigsveteranstatus, funktionshinder, ålder, genetisk information eller några andra faktorer som förbjuds enligt lag.

 

Ansök här: https://careers.dovercorporation.com/job/Landskrona-Shipping-Coordinator/601787501/?feedId=231901&utm_source=Indeed&utm_campaign=Dover_Indeed&jobPipeline=Indeed

Till relaxsidan

 

Office manager/Administratör

 

QPharma – Malmö

 

Om företaget

QPharma AB ligger i Malmö där vi utvecklar och tillverkar läkemedel på kontrakt. I närmare 50 år har vi levererat enligt de internationella krav som ställs på läkemedelsföretag. Våra kunder är allt från stora globala till mindre lokala läkemedelsföretag. Antalet anställda är drygt 250 personer. För mera information om företaget se vår hemsida www.qpharma.com.

Som stolta vinnare av Malmö stads näringslivspris för 2019 i Life Science-kategorin erbjuder vi dig en utmanande och inspirerande arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter. QPharma befinner sig för närvarande i en expansiv fas med många spännande, roliga utvecklingsprojekt och nya kommersiella produkter. Som en del av vår utveckling söker vi nu en Office manager/administratör.

Arbetsuppgifter

Rollen som Office manager är en del av vår servicefunktion med HR, ekonomi och IT som alla arbetar i nära samarbete med övrig verksamhet. Du kommer rapportera till företagets HR-director.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden består av:

Bistå ledningen med BackOffice arbetsuppgifter
Avtalshantering
GDPR-administration
Administration av förråd, arkiv mm
Administrera kund- och företagsarrangemang
Kvalifikationer

Du har sedan tidigare erfarenhet från en administrativ servicefunktion, så som sekreterare, administratör eller vad företaget bedömer som likvärdigt och då gärna inom Pharma-, livsmedels- eller processindustri. Du är också en erfaren användare av Officepaketet. Erfarenhet av GDPR-arbete och liknande arbetsuppgifter i medelstora eller större företag liksom erfarenhet av arbete med något löneprogram är meriterande.

Du har ett stort intresse för service och kvalitet, är noggrann och har god samarbetsförmåga. Arbetet kräver att du arbetar självständigt, tar egna initiativ och arbetar proaktivt och strukturerat.

Våra värderingar ligger oss varmt om hjärtat och det är därför viktigt att du delar dessa med oss samt lever och verkar för att fortsatt sprida dessa inom organisationen.

Göra skillnad
Nära kunderna
Bästa arbetsplatsen
Sista ansökningsdag är 24/5, men intervjuer och urval kommer att ske löpande. Ansökan registreras via vår hemsida www.qpharma.com.

Mer information om tjänsten lämnas av: Jan Frykman HR-director, telefon 040-361933, jan.frykman@qpharma.com

Fackliga företrädare

Anna Ejdemo, Unionen, tel. 040-36 1890

Maria Nilsson: Akademikerföreningen (AF), tel. 040-36 19 61

 

Ansök här: https://qpharma.teamtailor.com/jobs/882433-office-manager-administrator

Till relaxsidan

 

Park- och skogsarbetare till Tekniska Enheten

Osby kommun

 

Om arbetsplatsen
Osby kommun ligger i nordöstra Skåne, i hjärtat av Sydsverige med goda kommunikationer som gör det lätt att pendla.

Söker du ett givande och intressant arbete med möjlighet att utvecklas i din roll? Då har vi jobbet du söker!

Som medarbetare är du en viktig del av dagens och framtidens utveckling. Vi finns där våra medborgare finns, vi påverkar och gör skillnad i människors vardag varje dag. Vi anser att vi har Sveriges viktigaste jobb!

I Osby kommun tar vi avstamp i en gemensam värdegrund i vår strävan mot att utföra vanliga jobb ovanligt bra.

Vi kan – vi vill – vi vågar! Vågar du?

Arbetsuppgifter
Du kommer tillhöra Tekniska enheten i Osby kommun. Tjänsten är placerad i Osby. Tekniska enheten har idag 32 st anställda och är en del av Samhällsbyggnadsförvaltningen. Tekniska enheten ansvarar för parker, grönområden, skog, mark, vägar, skyltar, broar, tunnlar, fastigheter, byggnader, kartsystem, utsättningar, GIS, trafikförordning, parkeringsövervakning, bidrag till enskilda vägar, sjö/strand och vattenvård sam beviljande och administration av olika tillstånd och mycket annat.

Samtliga av Osby kommuns invånare berörs direkt eller indirekt av det arbete vi utför och vi är ansiktet utåt för många.

Du kommer att arbeta med varierat park- och trädgårdsarbete samt skogsarbete.
Arbetet innebär både självständigt arbete och arbete i grupp där din personlighet är viktigt för att kunna trivas och fungera i vår enhet.

Kvalifikationer
För att du ska fungera och snabbt komma in i din roll behöver du ha följande kunskaper och erfarenheter:
erfarenhet och intresse för trädgårdsarbete
motorsågskörkort nivå A & B
skoterförarutbildning
erfarenhet av skogsarbete i produktionsskog
vana av att hantera grönytemaskiner
god växtkännedom
bra ordningssinne
servicekänsla
god samarbetsförmåga
ansvarstagande
kan ta egna initiativ
tycker om att vara ute i alla väder
B-körkort

Kunna kommunicera via tal och skrift på svenska samt inneha datavana för att kunna hantera felanmälningar och beställningar.

Vi ser det som mycket meriterande om du även har erfarenhet av fastighetstekniska arbeten.
Anställningens omfattning
Tillträde snarast.

 

Ansök här: https://www.offentligajobb.se/Public/AssignmentView.aspx?RemoteId=C480C6A2-65FB-4348-86F9-88E94D4B52DC&PublisherGuid=eda3e6d2-4583-40d4-a51c-c1cfcbc01b3a

Till relaxsidan