Välj en sida

Verktygskonstruktör

Alfa Laval – Lund

Alfa Laval i Lund söker en Verktygskonstruktör med stort intresse för teknik

På Alfa Laval anstränger vi oss alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människorna och planeten. Detta kan bara uppnås genom hängivna och nyfikna människor. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer. Och goda idéer genererar framsteg.

Som en del i vårt team trivs du på en mångsidig arbetsplats där du kan vara med och påverka. Du är här för att göra skillnad. Vi bygger ständigt broar mot framtiden med hållbara lösningar som har en inverkan på vår planets mest brådskande problem. Vi gör världen lite bättre. Varje dag.

Om jobbet

Vald verktygspark och sätt att producera har en stor påverkan på processtabilitet och kostnadseffektivitet vid tillverkning av våra produkter. Verktygen kan vara allt från enkla testverktyg till komplexa flerstegsverktyg. De senare används i automatiserade produktionslinjer där färdig produkt produceras i flera operationer direkt från coil.

Som verktygskonstruktör kommer du att arbeta som verktygsspecialist och delprojektledare. Ansvarsområdet sträcker sig från planering och layoutnivå via design, leverans och inkörning av verktygen ända fram till godkännande av verktygen av kunderna på produktionssajt. Vi använder CREO (Pro/E) som CAD program. För ett år sedan införde vi ritningslös verksamhet på avdelningen där tillverkningen baseras på enbart CAD modeller som bär all nödvändig information för tillverkning. Du kommer bli involverad i konceptutveckling av framtida verktygskoncept och tillverkningsteknologier.

Huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:

 • Konstruera verktyg i CREO (Pro/E)

 • Ta fram offerter och kostnadsunderlag till olika verktygsprojekt med hjälp av vår verktygsfabrik

 • Delta i R&Ds projekt som verktygsspecialist/projektledare

 • Samarbeta med andra avdelningar såsom Operations, R&D och verktygsunderhåll på olika sajter

 • Leda konsulter

 • Utveckla och effektivisera Alfa Lavals verktygs- och presslinjekoncept.

Placeringen är i Lund och tjänsten kräver ca 20-40 resdagar per år.

Vem är du

För att lyckas i tjänsten behöver du vara noggrann, målinriktad och proaktiv. Du behöver ha lätt att samarbeta och kommunicera, men även ha förmåga att arbeta självständigt för att uppnå projektmål.

Vad du kan

Vi söker någon som har flerårig dokumenterad erfarenhet av verktygsdesign med fokus på design av press- och klippverktyg/finklippning, transferverktyg, följdverktyg samt fixturering. Även kunskaper i automation, hydraulik och pneumatik är meriterande. Vi söker dig med minst högskoleingenjörsexamen eller motsvarande och med flerårig erfarenhet i 3D-CAD miljö. Projekten är ofta internationella och därför krävs det goda kunskaper i engelska i både tal och skrift. Även andra språk kan vara en fördel.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en utmanande tjänst i ett internationellt, öppet och vänligt klimat där vi hjälper varandra att utvecklas och att skapa värde för våra kunder.

För mer information, kontakta:

Admir Jahic, Team Manager, 0708-47 71 73

Lotten Pettersson, Talent Acquisition, 0730-45 81 29

Fackliga representanter:

Johan Ranhög, Akademikerna, +46 46 2891664

Stefan Sandell, Ledarna, +46 46 367364

Bror Garcia Lantz, Unionen, +46 709 366985

Skicka in din ansökan med personligt brev och CV senast den 13 juni 2021. Vi välkomnar ansökningar genom vår karriärportal men tar inte emot via mail.

Ansök här: https://alfalaval.wd3.myworkdayjobs.com/en-US/Alfa_Laval_jobs/job/Lund/Verktygskonstruktr_JR0006421?sType=Indeed

Receptionist till Trelleborg

Vaccina AB – Trelleborg

Digitalt vårdbolag söker receptionister på heltid & deltid.
Är du redo för nya utmaningar och vill få chansen att arbeta i ett snabbt växande vårdbolag med goda möjligheter att utvecklas? Just nu söker vi förstärkning av en receptionist till vår lokal där vi förbereder oss inför den stundande massvaccinationen.

Om företaget

Docty, med varumärkena Vaccina och Dermly, etablerar framtidens digifysiska vård. Vi har under senaste året haft en kraftig tillväxt och är idag ett bolag med 15 internt anställda på huvudkontoret i Stockholm och 300 anställda vårdutförare (sjuksköterskor och undersköterskor) runtom i landet. Förra året hjälpte vi över 50 000 patienter. Stort strategiskt fokus ligger just nu på våra hälsotjänster kopplade till Covid-19, i form av antikroppstester och utfärdande av reseintyg i samarbete med resebranschen.

Vi tar nu nästa kliv i vår resa genom att bredda tjänsteutbudet till andra digifysiska primärvårdstjänster samt förbereder oss för ytterligare satsningar inom tjänster inom Covid-19, såsom vaccination.

Om tjänsten

I förberedelse inför den stundande massvaccinationen mot Covid-19 söker Vaccina en receptionist för att underlätta och effektivisera processen. Som receptionist kommer du ta emot patienterna, kontrollera ID-handlingar och se till att de är registrerade innan de går vidare till sjuksköterskan som utför vaccineringen. Övriga arbetsuppgifter som till exempel att se till att patienterna håller avstånd i kön, hjälpa sjuksköterskorna att fylla på med förbrukningsmaterial samt övrig administration kommer också förekomma.

Vem söker vi?

Vi ser att du är en strukturerad, självgående, serviceinriktad och stresstålig person med intresse för kundnöjdhet. Du trivs med högt tempo och att ha daglig kontakt med kunder. Du är prestigelös och kan ställa om och ställa upp när omständigheterna kräver det.

Kvalifikationer:

 • Du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.

 • Du har tidigare erfarenhet från en roll med tydligt service- eller kundfokus.

 • Du behärskar flytande svenska och engelska i både tal och skrift.

 • Du har en vana av att arbeta med olika system.

Meriterande om du:

 • Du har tidigare erfarenhet av administration.

 • Du har tidigare erfarenhet av liknande tjänst.

 • Du har ett intresse för vård.

Vad kan Vaccina erbjuda dig?

 • Att vara del av ett härligt team i en expansiv fas med stora möjligheter att utvecklas.

Övrig information:

 • Omfattning: Deltid, timanställning/heltid 40h i veckan.

 • Arbetstid: Varierande schema, både vardagar och helg.

 • Start: Omgående

 • Vid frågor kontakta oss på: rekrytering@vaccina.se

Låter detta intressant? Vaccina anställer löpande så du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Kolla gärna in på vår hemsida om du vill veta mer om Vaccina: www.vaccina.se (http://www.vaccina.se/).

Ansök här: https://karriar.vaccina.se/jobs/1179665-receptionist-till-trelleborg?promotion=237158-arbetsformedlingen

Servicetekniker till Malmö

Gunnar Karlsen Sverige AB – Malmö

Är du vår nya kollega?
Vill du vara med och utvecklas med oss och samtidigt arbeta för en bättre miljö? Vi söker just nu flera engagerade och ansvarsfulla servicetekniker till Malmö.
Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse, är nyfiken, framåt och med en vilja att lära dig mer. Du har lätt för att ta kontakt med människor samt skapa och underhålla goda kundrelationer. Låter det intressant? Läs vidare!

Hur kommer ditt uppdrag att se ut?
Du blir servicetekniker för några av våra kunders fastigheter där du tar ett helhetsansvar för teknisk drift och för att utföra service i världsklass. Du arbetar med tillsyn/skötsel, avhjälpande underhåll samt utförande av servicebeställningar. En viktig del av ditt arbete innebär att återrapportera till kund samt ha en god dialog med dem. Det är genom ditt engagemang och kundens förtroende för oss som gör att vi behåller och utvecklar våra kundavtal.
Du kommer vara en del av ett team som består av servicetekniker, fastighetstekniker, koordinatorer och serviceledare.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

På egen hand eller tillsammans med dina kollegor utföra service och underhåll på våra kunders anläggningar
Drift- och energieffektivisering
Vid servicebesök träffar kunden för ge och få återkoppling
Upptäcka, föreslå och återrapportera eventuella förbättringsmöjligheter till våra kunder

Vem är du?
Vi söker dig med teknisk utbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet. Du har tidigare yrkeserfarenhet som servicetekniker. Du har stort intresse av ventilationsteknik och gärna kompetens inom el, rör eller styr- och reglerteknik och miljö. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du har även god datorvana och B-körkort.
Som person är du engagerad i ditt arbete, gillar att träffa kunder och fokuserar på kvalitet och god service. Vidare är du ansvarsfull, pålitlig och trygg i ditt arbete. Det är viktigt att du kan planera och prioritera dina arbetsuppgifter och arbetstid. Du hittar lösningar på utmaningar som kan uppstå i det dagliga arbetet och du trivs lika bra att arbeta i team som självständigt. Hos oss värderas dina personliga egenskaper högt. Vi uppskattar kollegor som kommer med egna initiativ och strävar efter att göra sitt bästa varje arbetsdag.

Vad kan GK erbjuda dig?
Vi drivs av att förbättra miljön för våra kunder och för samhället i stort. Hos oss är personlighet, passion och samarbete avgörande och tillsammans tror vi att vi kan göra skillnad. Vår ambition är även att utveckla och utbilda vår personal.
Du får ett varierande arbete med nya utmaningar
Kompetensutveckling med GK-skolan
Friskvårdsbidrag
Företagshälsovård
Försäkringar vid föräldraledighet, sjukdom och pension
Arbetstidsförkortning

INA – vår värdegrund
På GK har vi en helt ny strategi där vi delar en gemensam värdegrund; INA (inkluderande, nyfiken och ansvarstagande). Värderingarna styr våra handlingar och vår inställning. De är grunden i vår kultur och riktlinjerna för de val vi gör både som företag och som individer. Genom vår värdegrund skapar vi en hållbar arbetsmiljö, ett hållbart samhälle och hållbara lösningar för generationer. Vi söker och välkomnar kollegor som delar samma värdegrund som oss. Vi förväntar oss att alla som arbetar hos oss följer och lever efter dessa värderingar då de är grunden i vår verksamhet.

Ansökan

Är du redo att ta första steget till en spännande resa tillsammans med oss på Gunnar Karlsen? Då är du välkommen med din ansökan! Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet. Har du några frågor eller vill veta mer är du välkommen att gärna kontakta oss!

 

Ansök här: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationForm/SinglePageApplicationForm.aspx?cid=139&departmentId=21662&ProjectId=182725&MediaId=5455

 

Lokalvårdare, Gemensam Service

Kristianstads kommun – Kristianstads

Om arbetsplatsen

Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.

Genom att arbeta som lokalvårdare inom bemanningsenheten, gemensam service har du en unik möjlighet att skaffa dig en bred erfarenhet inom yrket. Du arbetar som lokalvårdare inom Kristianstad kommuns verksamhetsområden för att täcka upp under ordinarie personals frånvaro. Du kommer att ha ett intressant, roligt och omväxlande arbete där du får möjlighet att arbeta inom flera olika verksamheter.

Du kommer att bli visstidsanställd intermittent, vilket innebär att varje enskilt arbetstillfälle är ett nytt anställningsförhållande. Bokningar kommer att kunna ske från en dag upp till sex månader vid olika tillfällen.

Arbetsuppgifter

Som lokalvårdare ansvarar du självständigt för daglig städning, storstädning och specialstädning enligt kommunens städinstruktion. Arbetet genomför du under dagtid, ofta med start kl.06.00. Du arbetar på förskolor, skolor och övriga verksamheter i kommunen, för att täcka upp under ordinarie personals frånvaro. Du kan arbeta ensam eller i ett arbetslag beroende på hur verksamheten ser ut. Du har daglig kontakt med elever, kunder, personal med flera som vistas i de lokaler som du städar.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har lokalvårdsutbildning eller motsvarande och några års arbetslivserfarenhet som lokalvårdare eller liknade. Har du kunskap om städutrustning och vätskor som används inom lokalvården är det meriterande. Du behöver ha grundläggande datorkunskaper och kunna använda mejl och mobiltelefon.

Du som söker behöver behärska svenska i tal och skrift för att kunna läsa och följa arbetsinstruktioner samt kommunicera med elever, kunder, personal m fl.

Du behöver ha B-körkort och tillgång till egen bil för att kunna ta dig till våra förskolor och skolor runt om i kommunen. Som person behöver du vara noggrann och ha ordningssinne. Du har lätt för att samarbeta, är flexibel och har en känsla för service.

När sökande erbjudits anställning krävs ett utdrag ur polisens belastningsregister enligt bestämmelser i 2 kap. 31-33 §§ skollagen.

Anställningens omfattning

Vi tillämpar löpande urval.
Sysselsättningsgrad kan variera.
max 10 dagar.

Ansökan

Referensnummer: KLK-2021-40

 

Lön

Löneform: Timlön.

Ansök här: https://www.offentligajobb.se/jobad/lokalv%C3%A5rdare-gemensam-service_kristianstad-sk%C3%A5ne-l%C3%A4n-sverige_2ee8f522-99b4-4cf7-b08f-1a915b616097

 

Förrättningslantmätare

Hässleholms kommun – Hässleholm

 

Det här erbjuder vi dig!

Du blir en del av kommunala lantmäterimyndigheten, KLM, med 8 medarbetare. Utifrån din kompetens och erfarenhet, kommer du att självständigt få handlägga alla typer av lantmäteriförrättningar, delta i arbetet med kvalitetsförbättringar av fastighetsregistret med tillhörande karta samt ge service till allmänhet och andra aktörer i fastighetsrättsliga frågor. Som förrättningslantmätare vid KLM i Hässleholm kommer du att handlägga ärenden såväl i tätortsförhållande som på landsbygden i ett vackert och varierande landskap. Du kommer även att vara lantmäteriresurs i planprocessen vilket innebär att du kommer att vara delaktig i framtagande av detaljplaner.

 

I arbetet har du samarbete med olika förvaltningar, samt plan- och bygglovshandläggare på Miljö- och stadsbyggnadsförvaltningen. Du kommer även att medverka i en process, där lantmäteriåtgärder och byggande, går parallellt med planupprättande och genomförande. Om du är ny i rollen som förrättningslantmätare kommer du att få ta del av internutbildning och relevanta kurser.

 

Din arbetsplats kommer att vara på stadshuset i Hässleholm, med närhet till tåg- och bussförbindelse. Det finns möjlighet att jobba på distans när verksamheten tillåter det. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start 16 augusti 2021 eller enligt överenskommelse.

Hässleholms kommun vill skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv, för att du ska trivas, må bra och känna arbetsglädje. En viktig del är att erbjuda bra förmåner till våra medarbetare som till exempel friskvårdsbidrag, möjlighet till byte av semesterdagstillägg mot lediga dagar och möjlighet att löneväxla till pensionsförsäkring.

Vem är du?

Vi söker dig som har examen vid civilingenjörsutbildning i lantmäteri, annan liknande högskoleutbildning eller relevant juridisk examen.

Ansök här: https://hassleholm.varbi.com/se/what:job/jobID:402186/type:job/where:62/apply:1

 

Återförsäljare till Operatören Tre & Halebop. Stortorget Malmö
Msapp AB – Malmö

Du som Säljare har en roll som finns på de flesta företag, kanske är det till och med den viktigaste positionen för många företag. En säljares ansvarsområden består nämligen till stor del av att bidra till ökad försäljning och därmed öka företagets tillväxt.

Vi erbjuder dig:

 • En arbetsplats som prioriterar din arbetsmiljö

 • Belöning för god prestation

 • Språngbräda för unga människor

 • Arbetsplats som fokuserar på mångfald och kreativitet.

Vi söker dig:

 • Som vill utvecklas inom försäljning

 • Har driv och passion så vill vi ge dig chansen hos oss att utvecklas.

 • Plus poäng om du har jobbat inom Telekom tidigare, men inget krav.

 • Som gillar en ung miljö med högt i tak

 • För dig som gillar provisionsbaserat jobb där du själv kan påverka din framgång utan tak.

Ansök här: https://www.tellsome.se/jobs/1179165-aterforsaljare-till-operatoren-tre-halebop-stortorget-malmo?promotion=237051-arbetsformedlingen

Är du vår nya receptionist?
Erik Olsson fastighetsförmedling – Malmö
Erik Olsson Fastighetsförmedling AB är marknadens mest innovativa fastighetsmäklarföretag och har gjort en stark tillväxtresa de senaste åren. Företaget grundades 1997 och omsättningen under varumärket Erik Olsson Fastighetsförmedling är 350MKR och 300 anställda. Under de närmaste åren räknar vi med en fortsatt tillväxt. Erik Olsson Fastighetsförmedling är idag etablerat i Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund, Kristianstad, Trelleborg, Varberg, Vellinge, Nyköping, Karlstad och Örebro.

Brinner du för service och försäljning? Då ska du söka jobbet som receptionist hos oss. Som medarbetare i vår reception är du vårt ansikte utåt och förväntas ta emot besökare med ett strålande leende. Du servar även våra mäklare och övrig personal samt är kontorschefens högra hand. Arbetsuppgifterna varierar ständigt i en dynamisk och föränderlig vardag.

ARBETSUPPGIFTER

 • Ge våra kunder utmärkt service.

 • Ansvara för administration kring reception och kontor.

 • Inköp och beställningar av kontors- och förbrukningsprodukter.

 • Ansvara för att det är rent och snyggt i våra lokaler.

 • Vara behjälplig till mäklare och den övriga personalens dagliga arbete.

 • Vid behov kunna avlasta andra avdelningar inom företaget.

 • Vara behjälplig vid konferenser, möten och utbildningar.

 • Utföra dagliga rutiner, kontorsronder och eventuella kontorsprojekt.

 • Egna ansvarsområden gällande kontoret och receptionen.

PERSONLIGA EGENSKAPER

 • Noggrann och administrativt lagd.

 • Initiativrik och serviceinriktad.

 • Självgående och inte rädd för att hugga i.

 • Flexibel och utåtriktad.


KVALIFIKATIONER

 • Några års erfarenhet av arbete i reception/växel och/eller administration.

 • Gymnasiekompetens.

 • God kommunikativ förmåga.

PLUS I KANTEN

 • Om du har körkort.

 • Om du har möjlighet att börja med kort varsel.

 • Om du har erfarenhet från fastighetsmäklarbranschen (köpt eller sålt bostad, studerar till mäklare eller på annat sätt kommit i kontakt med branschen).

Våra öppettider är 09.00-17.00 måndag-fredag. Ditt arbete kan komma att förläggas under vardagar dagtid. Det är av högsta vikt att du är flexibel vad gäller arbetstider och har möjlighet att ställa upp med kort framförhållning vid sjukdom eller hög arbetsbelastning.

Heltid om 100 procent, 40 h arbetsvecka
Tillsvidareanställning som påbörjas med provanställning
Urval sker löpande

Ansök här: http://erikolsson.careerhub.se/?_p=job&_pid=213631731981508&_id=118201