Välj en sida

Idrottslärare till Påarps skola åk 1-6
Helsingborgs stad – Helsingborgs

Du vill något. Det vill vi med! Vi vill skapa värde och bidra till livskvalitet för våra invånare, företag, organisationer och besökare. Vi gör det genom att lyssna, hjälpas åt, testa, lära oss och sen testar vi igen. Här är allt möjligt för dig som vill skapa, förändra, vårda, bygga, vägleda, utvecklas och göra skillnad. För Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev. https://skoljobb.helsingborg.se/

Om arbetsplatsen

Strax utanför Helsingborg hittar du Påarps skola, en F-9 skola med cirka 420 elever. Skolan är belägen i ett lummigt grönområde mitt i byn och förmedlar känslan av en liten skola i stort format. Hos oss möter du lyhörda kollegor i en naturlig delarkultur där du blir ett viktigt bidrag till en skola i utveckling. Vi arbetar för att skapa plats och utrymme för alla barn och elever att växa. Genom vår pedagogik och vårt förhållningssätt strävar vi efter att utveckla elevens förmåga att ta ansvar för sin egen undervisning.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta tillsammans med två kollegor i idrottshallen och tillsammans har ni ansvar för idrottsundervisningen och friluftsdagar. Ni ser till att planering, genomförande och bedömning av elevernas kunskaper blir likvärdig och säkerställer att alla elever får samma möjligheter utifrån sina förutsättningar. Du har huvudansvar för eleverna i åk1-6 och stärker och utvecklar elevernas sociala samspel samt är en självklar förebild för dem.

Du kommer att arbeta nära tillsammans med lärare och annan personal i ett engagerat arbetslag. Som lärare planerar och stödjer du elevens lärande tillsammans med arbetslaget och tillsammans har ni ansvar för utveckling och genomförande av verksamheten. Arbetslagets motto är ”alla elever är allas elever” vilket ger en tydlig bild av deras starka vilja till samarbete och att ge eleverna en hel skoldag. För oss är det viktigt att eleverna ges samma möjligheter oavsett vilken klass de går i; eleverna känner igen sig i andra elevers arbete och kan såväl inspireras av varandra som stötta sina skolkamrater.

Det är viktigt att du är en god ledare i klassrummet som sätter tydliga ramar och skapar förutsättningar så att varje elev når sin fulla potential. Höga förväntningar är en ömsesidig förutsättning hos dig och eleverna för att nå goda resultat.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarlegitimation och är behörig att undervisa i idrott. Har du även behörighet i ett annat ämne ses det som meriterande. Vi förväntar oss att du är en kreativ person som vill och vågar ta egna initiativ. Du har positiva höga förväntningar på elevernas förmågor och en vilja och ambition att ständigt utveckla verksamheten mot en inkluderande lärmiljö som fångar eleverna oavsett förutsättningar och intresse.

Övrig information

Sista ansökningsdag: 21-06-23 Vi tillämpar fortlöpande rekrytering.

Anställningsform: Ferieanställning

Omfattning: 100%

Tillträdesdatum: 210809

Varaktighet: Tillsvidare

Antal tjänster: 1

I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta rekryterande chef i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt via ansökningslänken.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Kontaktpersoner

Maria Wikström

Rektor

maria.wikstrom@helsingborg.se

Lärarnas riksförbund Facklig organisation

042-10 59 98

Lärarförbundet (Teachers’ union)

042-10 54 94

 

Ansök här: https://web103.reachmee.com/ext/I017/1118/job?site=9&lang=SE&validator=9ec24d855e37a090a5e232077f53c593&ref=https%3A%2F%2Fhelsingborg.se%2F&ihelper=https%3A%2F%2Fhelsingborg.se%2Farbete%2Flediga-jobb-i-helsingborgs-stad%2F&job_id=1735

 

Besiktningstekniker till vår station i Arlöv
Besikta Bilprovning – Arlöv

Är du fordonsintresserad och söker ett socialt arbete med mycket kundkontakt?
Vi söker nu engagerade och hjälpsamma besiktningstekniker till våra stationer. Vi tror att du som söker är tekniskt kunnig, kommunikativ och känner stolthet i att göra Sverige till en mer trafiksäker plats. När du arbetar som besiktningstekniker hos oss ska du ha ett gott sinne för affärer och förstå vikten av att sätta kunden och service i första rummet.

ARBETSUPPGIFTER

Du levererar Besiktas tjänster på ett sätt som uppfyller eller överträffar våra kunders förväntningar vad gäller bemötande, kvalitet på arbetet och information/administration i samband med vår service. Som besiktningstekniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att besikta fordon, ta emot kunder och erbjuda våra tilläggstjänster på stationen. Du behöver inte ha erfarenhet av att besikta fordon sedan tidigare, även om det är meriterande, Besikta Bilprovning tillhandahåller den grundläggande utbildning du behöver för att certifieras och lyckas i tjänsten.

KVALIFIKATIONER

VEM ÄR DU?
Du förstår vikten av god kundservice och har erfarenhet av någon typ av arbete med direkt kundkontakt. För oss är det viktigt att du tycker om att ta hand om kunder, arbeta praktiskt och har ett tekniskt intresse. Du kommer att jobba nära kunden och behöver därför ha förmåga att skapa långsiktiga kundrelationer.

Du är flexibel och strukturerad i ditt arbete samtidigt som du är ansvarsfull och ser utmaningar som ett naturligt steg i karriären. Du är socialt utåtriktad, har samarbetsförmåga samtidigt som du har modet att fatta egna beslut och kan även arbeta under tidspress. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner. För att lyckas i jobbet behöver du vara serviceinriktad, noggrann, självständig och ha grundläggande datakunskaper för att kunna navigera dig i våra system och handböcker. Ditt främsta arbetsverktyg är en handdator, i vilken du registrerar hela besiktningen.

KVALIFIKATIONER

 • God förmåga att uttala sig i såväl tal som skrift på svenska

 • Avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande

 • God fordonskunskap

 • Data- och mobilvana

 • B körkort (manuell)

MERITERANDE

 • Arbetslivserfarenhet av sälj och/eller service

 • Fordonsteknisk bakgrund

 • Arbetslivserfarenhet från liknande bransch

OM TJÄNSTEN

Tjänsten är en heltidstjänst. Vi tillämpar sex månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning samt individuell lönesättning. Urval och intervjuer sker löpande, tillträde sker enligt överenskommelse. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Arbetstid varierar över veckan och innefattar kvällar och helger samt arbete på andra stationer.

SÖKANDE
Vi ser gärna sökanden av olika åldrar, kön och etniska bakgrunder. Det är avgörande för oss är att du delar vår grundläggande värdering GAS – Glädje, ansvar och stolthet i arbetet med kollegor och i mötet mot våra kunder.

VI HAR RIKTIGT BRA FÖRMÅNER

Friskvård & hälsa

Extra föräldraersättning

Företagshälsovård

Lunchförmån

Pensionssparande och försäkring

Varierande arbetstider och arbetsplatser

Privata frivilliga gruppförsäkringar

Förskottssemester

Förmånsportal

 

Ansök här: https://emp.jobylon.com/jobs/87026-besikta-bilprovning-besiktningstekniker-till-var-station-i-arlov-burlov/

 

Biträdande rektor, Aggarpsskolan
Svedala kommun – Svedala

Grundskola Sista ansökningsdag: 2021-06-20

Svedala växer och är inne i en spännande och expansiv fas. Hos oss är du med och bygger en attraktiv kommun där hållbarhet, öppenhet, engagemang och mod guidar oss i våra uppdrag. Här finns kraft att växa, som medarbetare, medborgare, företagare eller besökare.

Svedala skolkommun har en hög målsättning, vår vision är att alla ska lyckas. Ledarskap, vetenskaplig grund och höga förväntningar genomsyrar våra verksamheter. Vill du arbeta i en verksamhet med höga ambitioner och en skolutveckling i framkant? Nu finns möjligheten.
Läs mer om hur vi arbetar för vår vision – alla ska lyckas, www.kvutis.se
Möt några av våra kollegor här, https://jobb.svedala.se/utvecklas/298-utbildning

Uppdrag

Vill du arbeta i en verksamhet med höga ambitioner och en skolutveckling i framkant där alla ges möjlighet att lyckas?

I Svedalas grundskolor arbetar vi just nu med fyra fokusområden; systematiskt kvalitetsarbete, fritidshemmets utveckling, lärmiljöer och digitalisering. Dessa områden kommer även vara vägledande i din roll som biträdande rektor.

Aggarpsskolan är en ny 4-9 skola som öppnade i augusti 2018 med kapacitet för cirka 700 elever. Skolan är anpassad för att erbjuda elever och lärare goda förutsättningar för att alla ska lyckas. Genom delaktighet och inflytande skapar vi meningsfullhet för både elever och pedagoger.

På Aggarpsskolan är det viktigt att medarbetarnas kompetenser tas till vara och att du som chef utmanar och skapar förutsättning för pedagogiskt utvecklingsarbete som kommer att vara vägledande i ditt uppdrag.

Som biträdande rektor kommer du,

 • Ha stora möjligheter att växa i din ledarroll.

 • Skapa förutsättningar för elevers lärande och lärares undervisning.

 • Stärka professionen genom att leda lärares utveckling och lärande.

 • Analysera samband mellan metoder, elevernas lärande och skolans resultat.

 • Ha personal-, arbetsmiljö- och verksamhetsansvar.

Till din hjälp har du ett organisatoriskt stöd från utvecklingsenheten, HR, ekonomi, skolkoordinator och kollegor i ledningsgruppen.

Kompetens

Vi söker dig som med värme och tydlighet tillsammans med skolledning och medarbetare vill driva verksamheten framåt med elevernas trygghet och utveckling i fokus. Du har ett stort engagemang för skolutveckling, vill utvecklas i din professionella roll och bidra till att verksamheten når uppsatta mål.

För att lyckas i rollen,

 • Planerar, organiserar och prioriterar du ditt arbete utifrån verksamhetens bästa.

 • Styr du självständigt ditt arbete utifrån verksamhetens behov.

 • Är du en god lyssnare och tydlig i din kommunikation.

Vidare är du en skicklig ledare som drivs av att stärka måluppfyllelsen med fokus på elevernas lärande, resultat och inflytande. Du är trygg i din ledarroll och har förmågan att agera trovärdigt som verksamhetens representant.

Det är en fördel om du har erfarenhet att organisera verksamhet med särskild undervisning. Vidare ser vi det som en fördel om du har erfarenhet av att leda och styra i en ny organisation med alla de utmaningar och möjligheter som följer med det.

För uppdraget har du,

 • Pedagogisk examen som grundskollärare.

 • Erfarenhet av arbete inom årskurs 4-9.

 • Erfarenhet av ledarskap i en liknande roll.

 • En fördel om du genomgått rektorsutbildning.

Du är en ambassadör för en attraktiv skola där alla ska lyckas. Vi erbjuder dig en utvecklande roll där du får vara med och forma Aggarsskolans framtid.

Arbetstid/varaktighet

Tillsvidaretjänst på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Lön

Individuell lönesättning tillämpas.

Övrigt

Intervjuer är planerade vecka 25 och vecka 26.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakt:

Marie Andréasson, rektor

0709-478281

marie.andreasson@svedala.se

Fackliga kontakter, nås via kundservice

040-626 80 00

 

Ansök här: https://jobb.svedala.se/jobs/553-bitradande-rektor-aggarpsskolan

 

 

Musiklärare åk 1-6
Lunds kommun – Lund

 

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Om oss

Vegalyckan (F-3) och Klostergårdsskolan (F-6), två skolor belägna geografiskt relativt nära varandra. Här möts du av våra härliga elever, trevliga och drivna kollegor, ändamålsenliga lokaler och närhet till både stad och grönområden. Elevernas kunskap, lärande och trygghet står i främsta fokus och vi arbetar för att göra bra skola, varje dag.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en lärare som vill ta ansvar för musikundervisningen på våra skolor. Du kommer att arbeta med alla vanligen förekommande undervisningsrelaterade uppgifter så som planering, genomförande, bedömning och uppföljning men också ha ett ansvar för gemensamma evenemang så som skolavslutning, Lucia mm. I ditt arbete har du också kontakt med elevers vårdnadshavare och mentorer, och du kommunicerar och skapar delaktighet med elevernas bästa för ögonen.

Vi söker dig som

Till den här tjänsten söker vi dig som har grundlärarutbildning och lärarlegitimation i musik för åk 1-6. Du har goda kunskaper i svenska språket, både tal och skrift. Du jobbar självständigt, är initiativtagande och för att trivas hos oss har du också god samarbetsförmåga. Du är tydlig i ditt ledarskap och har god pedagogisk insikt.

Till den här tjänsten tillämpar vi löpande urval, vilket betyder att intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonstidens slut.

Tjänstens omfattning är 80-100%

Varmt välkommen med din ansökan!

För att få arbeta med barn inom skola och förskola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

 

Ansök här: https://lund.varbi.com/se/what:job/jobID:411182/type:job/where:62/apply:1

 

Tågstädare Malmö
Sodexo – Malmö

För oss på Sodexo handlar allt vi gör om att öka människors livskvalitet i vardagen, oavsett om de sitter i en skolmatsal, i en sjukhussäng – eller på ett tåg! Nu söker vi nya härliga medarbetare för tågstädning i Malmö, vill du ge tågresenärer guldkant och leverera städning av världsklass tillsammans med oss? Då kan denna spännande tjänst vara perfekt för dig. Scrolla ner för att läsa mer!

Är du den vi letar efter?

Sodexo söker städare som gillar ett varierande och ibland utmanande arbete. Som tågstädare i Malmö utför man städning, bäddning, påfyllning/rustning av material och bäddartiklar samt angränsande servicearbeten. Tiderna innefattar arbete på dag, kväll, natt samt helg då vår verksamhet bedrivs måndag till söndag, dygnet runt, året runt.

Vi söker i första hand dig som kan arbeta extra vid arbetstoppar och vakanser i form av visstidsanställning men även under sommarperioden 2021 som semestervikarie. Det finns även möjlighet att fortsätta arbeta extra efter sommaren. Körkort(manuellt) är ett krav då du kommer att förlytta dig med depåbil i tjänsten.

Som städare spelar du en viktig roll för resenärernas upplevelse av resan. Du måste vara noggrann och ibland lösa hastigt uppkomna situationer. Det kan till exempel handla om förändringar i tidsplanen eller tåg som blir försenade, då gäller det att vara kreativ och lösa situationen på bästa möjliga sätt. Du behöver vara självständig men samtidigt ha god samarbetsförmåga.

Vi sätter stort värde på en bra servicekänsla hos våra medarbetare. Med det menar vi att du förutom att utföra dina arbetsgifter även kan hantera möten med olika människor, är lyhörd för kundernas behov och att du kan bjuda på ett leende även när det är mycket att göra.

För att söka tjänsten måste du:

 • Ha genomgått grund- och gymnasieskola

 • Ha goda kunskaper i svenska, både tal och skrift

 • Vara noggrann och punktlig

 • Ha god fysik eftersom städyrket stundtals är fysiskt krävande

 • Ha körkort

Det är extra plus om du:

 • Har erfarenhet av yrkesmässig städning eller annat serviceyrke

 • SRY, PRYL eller motsvarande utbildning

Observera!

Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen i annonsen på vår hemsida. Frågor om tjänsten kan du däremot mejla till: Filip.jennerfors@sodexo.com

Välkommen med din ansökan, gärna så snart som möjligt men senast 25 juni 2021.

 

Ansök här: https://web103.reachmee.com/ext/I019/731/job?site=6&lang=SE&validator=44e1ea42584cb2c250d59aae1b902cce&job_id=4351&idOrigine=1814

 

Grundskollärare 1-3 till Hästveda skolområde
Hässleholms kommun – Hässleholms

 

Vad erbjuder vi dig?

Du kommer att arbeta som grundskollärare i årskurs 1-3. I arbetet ingår planering, utvärdering och dokumentation samt ansvar för övriga uppgifter som ingår i läraryrket.

Du är väl förankrad i skolans styrdokument och deltar aktivt i det pedagogiska utvecklingsarbetet och de kollegiala lärandeprocesserna samt skapar förutsättningar för varje barns lärande och utveckling.

Du kommer att använda dig av Schoolsoft, som verktyg för dokumentation samt för kontakter med elever och vårdnadshavare.

Hässleholms kommun vill skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv, för att du ska trivas, må bra och känna arbetsglädje. En viktig del är att erbjuda bra förmåner till våra medarbetare som till exempel friskvårdsbidrag och möjlighet till byte av semesterdagstillägg mot lediga dagar.

Vem är du?

Vi söker dig som är legitimerad grundskollärare med behörighet att undervisa i årskurs 1-3. Vi ser det som en merit om du har arbetslivserfarenhet från läraryrket.

Som person är du lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov. Självklart brinner du för elevers utveckling och lärande. Samtidigt är du trygg och stabil och bidrar till nytänkande och kreativitet. Du bidrar till ett positivt samarbetsklimat på arbetsplatsen och är bra på att samarbeta och skapa goda relationer till kollegor, elever och vårdnadshavare. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Du ska dela värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy, http://www.hassleholm.se/medarbetarpolicy.

Övrigt
Utdrag ur belastningsregister ska uppvisas innan anställning.

Om oss

Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens förskolor, grundskolor, gymnasieskolor, särskola och kulturskola. Vi arbetar gemensamt för en lärmiljö där barn, elever och personal lyckas. Vår gemensamma vision är: Alla ska få bli sitt bästa.

Hästveda skolområde består av Hästveda skola, Ballingslöv skola och Farstorp skola. Verksamheterna inom våra skolor präglas av ett kontinuerligt och målmedvetet arbete med vår värdegrund. Våra värdegrundsbegrepp är respekt, ärlighet, hänsyn, glädje och trygghet och gäller alla på skolan, såväl elever som personal.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

 

Ansök här: https://hassleholm.varbi.com/se/what:job/jobID:412694/type:job/where:62/apply:1

 

Nämndsekreterare/ ekonomiassistent
Landskrona kommun – Landskrona

Landskrona är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram och allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök.

I Landskrona stad med drygt 3300 medarbetare arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. Vår värdegrund ska genomsyra all vår verksamhet och vi ska vara en arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet. Här finns utrymme för dig med mod och handlingskraft och du får möjlighet att utvecklas.

Vill du vara med och påverka utvecklingen i en av Skånes mest spännande städer? Välkommen med din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
ARBETSUPPGIFTER
Hos oss har du den unika möjligheten att arbeta både gentemot Utbildningsnämnden och Ekonomiavdelningen. Du kommer att vara anställd på stabskontoret på Utbildningsförvaltningen och arbeta hälften av tiden med nämndarbete och hälften med redovisning på Ekonomiavdelningen.

Som nämndsekreterare ansvarar du för beredning och protokollskrivning på arbetsutskott och nämndsammanträde. I arbetet samarbetar du med kollegorna på administrationen och de tjänstemän som skriver tjänsteskrivelser och i förekommande fall med skoljuristen, samt ingår i nätverk för nämndsekreterarna i staden.

Som ekonomiassistent arbetar du med löpande redovisningsarbete såsom leverantörsfakturor, kundfakturor, momsredovisning, avstämningsarbete, viss systemadministration samt utför för yrket i övrigt förekommande arbetsuppgifter.

Du har goda IT-kunskaper och det är en fördel om du har erfarenhet från arbete i kommunal eller offentlig förvaltning och därigenom förståelse för hur det är att arbeta i en politiskt styrd organisation.

Det är även meriterande att ha arbetat med redovisning och/eller nämndadministration i annan organisation. Som person är du självständig, noggrann, serviceinriktad och framförallt strukturerad. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift och har god kännedom om redovisning och de regelverk som ligger till grund för arbetsområdet. Vi sätter stort värde på personlig lämplighet.

En mycket viktig del i uppdraget är att ge stöd och service i båda delarna av uppdraget. Inom ramen för nämndsekreterare arbetar du såväl gentemot politiker som tjänstemän, och som ekonomiassistent ger du stöd och service till bl.a. administratörerna ute i verksamheten.

Exempel på förekommande arbetsuppgifter:
Nämndadministration
Hantera inbetalningar och bidrag
Avstämning av balanskonto
Momsredovisning
Återsökning av Migrationsbidrag
Löpande redovisning
Vara systemansvarig för ekonomisystemet i förvaltningen
Ansvarig för attestreglementet
Sakgranska och kontera leverantörsfakturor
Upprätta kundfakturor
Övriga arbetsuppgifter som berör avdelningens ansvarsområden

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har akademisk examen inom till exempel statsvetenskap, juridik och/eller samhällsvetenskap, redovisning eller annan utbildning som arbetsgivaren finner lämplig.

Vi ser helst att du har några års erfarenhet av redovisningsarbete och en vana att självständigt arbeta med ekonomisystem och analysverktyg samt goda kunskaper i Excel. Det är meriterande om du har några års erfarenhet av att arbeta med ekonomisystemet Unit4 samt analysverktyget QlikView.

Vi välkomnar sökanden från privat likväl som offentlig sektor.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länken i annonsen. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan, då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den utannonserade befattningen inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

I denna rekrytering har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/Public/Login/Applicant.aspx?ReturnUrl=%2Fspa%2Fsv%2Fapplicant%2Fapply%3FguidAssignment%3D859bff59-d3c4-481c-9902-d4b516bcbcf9%26frameablegui%3D

 

Elevassistent/ resurs
Bromölla kommun – Bromölla

Om arbetsplatsen

Bromölla kommun ligger i nordöstra Skåne vid gränsen mot Blekinge. Vi har den lilla kommunens fördelar med närhet och korta avstånd både geografiskt och mellan människorna. Här finns goda kommunikationer mot övriga Skåne och Blekinge. Bromölla har vacker och omväxlande natur med allt ifrån öppna landskap till bokskogar och stränder vid Östersjökusten. I kommunen finns Skånes största sjö Ivösjön. I kommunen bor drygt 12 900 personer.

Besök oss på www.bromolla.se

Arbetsuppgifter

Placering: Dalaskolan Norra, Grundskola

I Bromölla kommun arbetar engagerade medarbetare med uppdraget att utveckla och förbättra måluppfyllelse för eleverna, i samarbete med övriga arbetslag, för att hjälpa eleven att nå så långt som möjligt. Vi har höga mål med vår verksamhet där vi tror att bra relationer mellan elever och personal är en förutsättning för goda studieresultat och trevlig stämning på skolan.

Vi söker en elevassistent/ resurs för arbete i åk 1-3 samt Fritidshem under ht-19.
Vi söker dig som, precis som vi, har ett stort engagemang och en vilja att utvecklas tillsammans med kolleger och elever. Du samarbetar bra med andra, du lyssnar, kommunicerar och löser konfliker på ett konstruktivt sätt. Du har god erfarenhet av elever med neuropsykiatriska funktionshinder, NPF, språkstörning mm.

Via dialog skapar du goda relationer som karaktäriseras av ömsesidig respekt och förtroendefullt förhållningssätt. På ett systematiskt sätt reflekterar du över det praktiska arbetet och tillsammans med kolleger driver du utvecklingsarbete och tar gemensamt ansvar både för egen som gruppens planering och vidareutveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning inom olika funktionshinder, exempelvis CP-skada, Autism, ADHD, Asperger m,fl. Du ska kunna anpassa undervisningen utifrån eleverna med en funktionsnedsättnings förutsättningar och behov. Arbetet organiserar och strukturerar du utifrån angivna mål. Vidare har du god förmåga att undervisa och stödja barn i behov av olika stöd.

För att lyckas i arbetet krävs att du skapar förtroendefulla relationer både i och utanför skolan. Du har engagemang, entusiasm och ett genuint intresse för skolans värld och hur den påverkas av omvärlden.

Du är en trygg person med förmåga att kritiskt analysera eget arbetssätt tillsammans med arbetslaget för ständig utveckling. Du har god förmåga att använda digitala verktyg i undervisningen samt som redskap för information, planering och den stöttning som krävs för att underlätta för eleverna med olika funktionshinder. Ditt bemötande utifrån ett lågaffektivt bemötande, enligt Bo Hejlskov, är meriterande.

Som person är du kommunikativ, lyhörd och förtrogen med hur du kan bidra till och stötta eleverna att sträva mot godkända kunskapsmål. I arbetet ingår en del lyft från rullstol mm samt hjälp med av- påklädning, dusch och toalett. Önskvärt med manlig medarbetare.

Vi tillämpar löpande rekrytering.

Anställningens omfattning

Tillträde: 2021-08-16

Tidsbegränsad till: 2022-06-20

80%
6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer: 59/21

Lön

Ange löneanspråk.
Individuell lönesättning tillämpas

 

Ansök här: https://www.offentligajobb.se/jobad/elevassistent-resurs_brom%C3%B6lla-sk%C3%A5ne-l%C3%A4n-sverige_59d5af91-01a4-4b4d-9e84-e992d01da886

 

Ekonom
Kristianstads kommun – Kristianstads

Om arbetsplatsen

Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.

Skolans värld är mer i fokus än någonsin, förändringstakten är stor både från statligt och kommunalt håll. Resurserna till skolan är omfattande och det krävs hög grad av planering för att dessa skall kunna nyttjas för bästa möjliga resultat. Ledare på såväl politisk som skolledande nivå är i stort behov av stöd och kvalificerat beslutsunderlag.

Ekonomiavdelningen har en på flera sätt central roll i verksamheten, många beslut är avhängigt tydlig ekonomisk information. Det krävs också engagemang, nyfikenhet och uppföljning för att möjliggöra såväl utveckling som en ekonomi i balans.

Nyfiken? Läs mer och välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som ekonom hos oss arbetar du med budget, budgetuppföljning och bokslut. Du kommer att vara ekonomisystemförvaltare, arbeta med bidrag till fristående huvudmän och medbeslutsstödsystem med mera.

I dina ansvarsområden ingår styrning, stöd och service avseende ekonomi och försörjningsfrågor vilket bidrar till såväl den politiska som den verksamhetsmässiga utvecklingen.

Ekonomiarbete är i någon mening till stora delar cykliskt samtidigt tillkommer det ständigt nya arbetsuppgifter och uppdrag som kräver såväl gedigen erfarenhet som kunskap och kreativitet.

Kvalifikationer

Du som söker har kandidatexamen om minst 180 hp/120 p med ekonomisk inriktning från högskola eller universitet. Vi vill att du har några års yrkeserfarenhet av ekonomiadministrativt arbete och erfarenhet av budgetarbete. Erfarenhet av arbete i en politiskt styrd organisation är också ett krav. Naturligtvis har du goda kunskaper i Excel, allmän dator- och IT-kunskap liksom erfarenhet av beslutsstödsystem. Du har förmågan att skriva tydligt, klart och välstrukturerat och kan anpassa dina texter utifrån den tilltänkta målgruppen.

För att lyckas i rollen har du förmåga att skapa relationer såväl internt som externt som karakteriseras av professionalitet, respekt och förtroende. Vidare har du förmågan att planera och organisera ditt arbete. Du har lätt för att sätta upp mål, organisera resurser, följa upp och avsluta aktiviteter. Rollen kräver att du noggrant kan analysera och bedöma olika typer av data för att dra väl genomtänkta slutsatser samt för att skapa fungerande lösningar. Du är tydlig men utstrålar också trovärdighet och självförtroende. Du har förmåga att genomföra presentationer och hålla i utbildningar och kan anpassa dessa efter målgruppens behov och återkoppling.

När sökande erbjudits anställning krävs ett utdrag ur polisens belastningsregister enligt bestämmelser i 2 kap. 31-33 §§ skollagen.

Anställningens omfattning

Tillträde för tjänsten är enligt överenskommelse. Intervjuer sker 23-24/6 med reservdatum 28-30/6.

Ansökan

Referensnummer: BUF-2021-235

Lön

Löneform: Månadslön.

 

Ansök här: https://www.offentligajobb.se/jobad/ekonom_kristianstad-sk%C3%A5ne-l%C3%A4n-sverige_b764d323-a12e-4412-b0b5-ac4081401223

 

Ny kollega inom Servicedesk sökes!
AREA – Ängelholm

 

Vi är svenska landslaget inom Informationsteknologi
Atea har samlat IT-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av IT, medarbetare som vill och tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du liksom vi lever dessa värderingar.

Din roll i laget
Vill du ta steget in i IT-branschen och börja din utveckling på ett bolag vars mål är att ha branschens bästa chefer och ledare? Hos oss får du möjligheten att utmana dig själv genom nya varierande uppdrag, eller helt enkelt bli en del av en tyngre befintlig leverans. Vi jobbar mot allt från lokala till globala kunder och stöttar dem primärt inom IT-tjänster som Servicedesk, On-Site, drift och övervakning. Med andra ord finns det möjligheter till utveckling hos oss.

I denna roll startar du din resa på plats hos en av våra kunder tillsammans med andra Atea kollegor, där ditt primära uppdrag är att ge den bästa servicen och användarsupporten på vår kunds dagliga it-utmaningar.

Personliga egenskaper
Dina personliga egenskaper är mycket viktiga för oss för att du ska lyckas bra i rollen som IT-konsult på Atea. Vi vill hitta: Engagerade medarbetare, som är nyfikna, vill lära sig och har ett brinnande intresse för IT. Ansvarsfulla medarbetare, som tar ansvar för sina arbetsuppgifter, avtalade tider, åtaganden, kunden, Atea och framför allt sin egen utveckling. Serviceinriktade medarbetare, som alltid ger kunden den bästa upplevelsen i alla lägen, så väl tekniskt som socialt. Det handlar om att bygga ett lag med kunden och dina kollegor runt om kring dig.

För att lyckas som IT-konsult på Atea behöver du nedan kvalifikationer.

 • Ett brinnande intresse för IT och service.

 • Arbetslivserfarenhet inom IT-branschen.

 • God kommunikativ och pedagogisk förmåga.

 • Kunskaper inom nätverk (TCP/IP, DNS, DHCP) samt Active Directory (AD).

 • Lösningsorienterad.

 • Goda kunskaper om hur en dator är uppbyggd och fungerar, främst gällande vanligt förekommande applikationer och Microsofts operativsystem inom både klient och server.

 • Engelska och svenska i både tal och skrift.

 • B-körkort och tillgång till egen bil

Meriterande:

 • Eftergymnasial utbildning med IT som fokus

 • Kunskaper inom ITIL.

 • Yrkesmässig erfarenhet av metodisk felsökning och felavhjälpning av datorer och kringutrustning.

 • Kunskap och erfarenhet av Apples produkter.

Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling och att vara TP2B (The Place 2 Be), den bästa platsen för medarbetare, kunder och partners. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av IT-infrastruktur och tillhörande tjänster. Vi är svenska landslaget inom Informationsteknologi och vi bygger ett bättre Sverige med IT. Vill du vara med?

Ansök och bli en av oss
Skicka in din ansökan redan idag via ansök nu knappen eller på följande länk: http://www.atea.se/karriar/ (Hittar du inte din tjänst, så tryck på ”Se alla lediga jobb”). Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Kontakt
Frågor rörande tjänsten besvaras av ansvariga Konsultcheferna: Annika Grönberg, Annika.Gronberg@atea.se eller Filip Kammerton, Filip.Kammerton@atea.se

Ansök här: https://www.atea.se/karriar/ledigt-jobb/?id=191378&name=Ny+kollega+inom+Servicedesk+sokes!