Välj en sida

Säljare – Nova Lund
KappAhl – Lund

 

Till Nova Lund söker vi nu en modeintresserad, vikarierande säljare på 20 timmar i veckan som vet hur man ger kunden den bästa shoppingupplevelsen!

SÄLJARE PÅ KAPPAHL

Vi på KappAhl arbetar alltid med kunden i fokus. Som säljare tar du initiativ till kundmöten där du hjälper och inspirerar kunderna till köp. Du skapar merförsäljning genom att ge konkreta köpförslag och informerar om aktuella kampanjer och erbjudanden. Du hanterar varor på lagret samt i butiken. Tillsammans med ditt team har du ansvar för den dagliga försäljningen och arbetar för att nå uppsatta försäljningsmål.

DIN KOMPETENS OCH PERSONLIGHET

 • Socialt utåtriktad, älskar att ta kontakt med nya människor

 • Motiveras av för sälj och service, att ge kunden den bästa shoppingupplevelsen

 • Drivs av att nå uppsatta mål och att ta ansvar

 • Talar svenska och engelska obehindrat

 • Butikserfarenhet är starkt meriterande, särskilt inom modebranschen

 • Utbildning inom handel är ett plus

KappAhl verkar i en föränderlig bransch, därför söker vi dig som lätt kan ändra fokus och prioritera om. Ingen dag är den andra lik, och älskar du liksom vi utmaningar och att arbeta i ett högt tempo är det dig vi söker!

VI ERBJUDER

Anställningsform: Vikariat
Anställningsgrad:20 timmar i veckan
Tillträde: 2021-09-20 eller enligt överenskommelse, till 2022-06-19 med möjlighet till förlängning

Som medarbetare hos oss får du

 • Möjligheter att utvecklas

 • En arbetsplats där medarbetarna trivs

 • Ett ledarskap som kännetecknas av resultatfokus och teamkänsla.

 • Förmånlig personalrabatt

 • Motionsbidrag och andra förmåner

KappAhl-andan handlar om gemenskap och positiv energi! Vår arbetsplats präglas av våra värderingar; teamkänsla, kreativitet, mod, energi och tydlighet. Läs gärna mer om vår arbetsplats på www.kappahl.se/jobba-hos-oss

ANSÖKAN

Berätta i din ansökan hur du skapar den bästa shoppingupplevelsen! Vi kan inte ta emot ansökningar i butik, så vi ser fram emot att du registrerar din ansökan snarast. Vi tillämpar löpande urval, tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Sista ansökningsdag:2021-07-30

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta butikschef Evalena Åström på 046-370940.

 

Ansök här: https://www.kappahl.com/sv-SE/om-kappahl/jobba-hos-oss/sok-tjanst/lediga-tjanster/

 

IT-Strateg
Burlövs kommun – Burlöv

Om arbetsplatsen

Burlöv är en spännande kommun i tillväxtregionen mellan Malmö och Lund. Vi har en nära organisationskultur som möjliggör och betonar samarbete, innovation och ett hållbart arbetsliv. Tillsammans utvecklar vi verksamheten och skapar värde för våra medborgare.

Vill du vara med och bygga det attraktiva, tillgängliga, hållbara och trygga Burlöv?

Burlövs kommun har höga ambitioner och vi driver utvecklingen framåt! I kommunledningsförvaltningen pågår ett ständigt kvalitetsarbete för att förbättra stödet till våra verksamheter. Våra avdelningar har ett nära samarbete där var och en tar ansvar för såväl sina egna uppdrag som för våra gemensamma mål.

Arbetsuppgifter

Burlövs kommun söker nu en IT-strateg som vill arbeta framåtriktande. Du kommer att ingå i staben på kommunledningsförvaltningen.

Vi erbjuder ett utmanande och intressant arbete, där du tillsammans med ledningen och samtliga verksamheter skapar en långsiktig planering för IT-utvecklingen i kommunen. Du ska även medverka i det dagliga arbetet och se till att planerna genomförs.

Du förväntas arbeta självständigt och ha ett helhetstänk kring hela kommunens IT-lösningar. Du samordnar och följer upp kommunens samlade IT-beställning.

Tillsammans med digitaliseringsstrategen leder och samordnar du arbetet med kommunens digitalisering. Vår utgångspunkt är att tänka digitalt först och ambitionen är att verksamheten ska ligga i framkant digitalt.

I tjänsten ingår ett visst ekonomiskt ansvar för kommungemensamma IT-projekt och löpande IT-budget.

Kvalifikationer

För att du ska vara framgångsrik i denna tjänst är samarbete med och kännedom om kommunens verksamheter en förutsättning för att nå goda resultat. Du har förmågan att se helheten och delarna för att nå målen.

Som person är du lyhörd, lösningsfokuserad, strukturerad och prestigelös i ditt arbetssätt. Du är kommunikativ och tar egna initiativ för att kontinuerligt utveckla och förändra verksamheten i linje med fattade beslut. Nätverkande är en naturlig del av din vardag och du har intresse för hur andra ser på och löser olika frågeställningar inom ditt ansvarsområde.

Vi söker dig med högskoleutbildning eller motsvarande inom relevanta områden, till exempel systemvetenskap och informatik. Du har goda IT-baskunskaper och är IT-tekniskt intresserad, och har erfarenhet av att upphandla, leda och styra leverantörer genom kravställning, uppföljning och utvärdering. Du har också dokumenterad god förståelse för IT och dess möjligheter inom offentlig service, demokrati, tillgänglighet och effektivitet.

För att vara framgångsrik i din kommunikation i denna tjänst är det viktigt att du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Erfarenhet från projektledning/processledning och utredningsarbete är meriterande. Vi ser gärna att du har 3-5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Våra kontakter internt och externt bygger på samarbete och goda relationer och vi kommer därför att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen kommer att genomföras innan anställning.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2021-08-01

Referensnummer: A1044856

 

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

 

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/AssignmentView.aspx?GuidExtSoftware=9192a28a-8cdc-411a-b22c-f35d938e5dab&guid=ACFAB3EB-4F10-4635-B880-38B97BE3CB5A&locId=1

Säljare till Skopunkten Center Syd
Nilson Group – Kävlinge

Nilson Group AB är en av Nordens ledande skokoncerner med butiker i Sverige, Norge och Finland. Idag har vi mer än 170 butiker inom koncepten Din Sko, Skopunkten, Nilson Shoes, Jerns och Ecco. Utöver butiksverksamhet bedriver vi e-handel och har samlat allt vårt utbud på FEETFIRST.com. Vill du jobba med mode och skor är Nilson Group det självklara valet – vi gör det enkelt, kul och inspirerande att handla skor!

Befattning: Vi söker nu en medarbetare till Skopunkten på Center Syd.

Omfattning: ca 20 timmar/vecka, vikariat, som är förlagt på kvällar, helger och vardagar.

Tillträde: 2021-08-30

Rollen – Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområde

Att arbeta hos oss är varierande, kundinriktat, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Du kommer att jobba i vår butik med försäljning av skor, exponering och lagerhantering. Vi har en modern och trevlig butiksmiljö och du kommer att jobba i ett gäng med stor gemenskap och teamkänsla.

Erfarenhets- och kunskapskrav

Vi ser gärna att du har branschvana och ett stort intresse för skor, mode och trender. Du drivs och trivs med att sälja och jobba efter uppsatta nyckeltal. Det är viktigt att du är serviceinriktad och alltid sätter kunden i fokus. Ansvarstagande och initiativförmåga är andra viktiga egenskaper som vi värdesätter.
Vi ser gärna att du har brinnande intresse för service samt erfarenhet av försäljning är meriterande.

 • Kassavana

 • Vana av försäljning

 • Exponeringskunskaper

 • Mode, detaljhandeln

Personliga egenskaper

Med kunderna i fokus tror vi att du är en försäljningsinriktad, social, öppen och kommunikativ lagspelare. Med en vilja att lära sig och utvecklas kan vi erbjuda ett spännande och innehållsrikt arbete där varje dag inte är den andra lik.

 • Kundorienterad

 • Försäljningsinriktad

 • Duktig på att arbeta efter uppsatta mål

 • Känsla för butikskommunikation inom mode

Utbildningskrav

Gymnasium

Säljutbildning är meriterande

Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag för den här tjänsten är 2021-08-08

Observera att vi tar endast emot ansökningar via länk till vårt rekryteringssystem, ej via e-post

Butikens adress

Skopunkten

Marknadsvägen 7

246 42 Löddeköpinge

NilsonGroup strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare, där våra medarbetare kan trivas, utvecklas och känna stolthet.

Vi tänker på KUNDEN – Vi tänker ENKELT – Vi tänker NYTT – Vi tänker och visar TILLIT

Kontaktpersoner

Elin Fleron

Butikschef

sko0013_ch@nilsongroup.com

 

Ansök här: https://web103.reachmee.com/ext/I019/703/job?site=6&lang=SE&validator=d6810bb0422854950000bb990378a4aa&ref=https%3A%2F%2Fmechabugs.indeed.com%2Fbrowse%2Fafm-549183&ihelper=https%3A%2F%2Ffeetfirst.se%2Fomoss%2Fjobbahososs%2Flediga-jobb&job_id=3855

 

Undersköterskor sökes till Brösarps hemtjänst!
Tomelilla kommun – Tomelilla

När du arbetar som undersköterska hos oss är du en del av människors vardag och arbetar med att stödja dem så att de kan leva ett så självständigt liv som möjligt. Ditt arbete kännetecknas av stor variation, i ditt arbete ingår bland annat att ge praktiskt stöd med personlig omvårdnad. Du ger läkemedel på delegering av SSK. Arbetet innebär även att ge brukarna guldkant på tillvaron.


Kvalifikationer

För en anställning krävs att du har utbildning som undersköterska och en förutsättning för anställning är att du klarar läkemedelsprovet, skriftligt och muntligt samt den praktiska delen för läkemedelsdelegeringen i Tomelilla kommun.

Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet från vård- och omsorgsarbete, framförallt arbete i hemtjänst.

Som person du har ett genuint intresse för vård och omsorgsarbete. Du har förmågan att se till individens behov av såväl omvårdnad som stöd vilket syftar till självständighet. Det är också viktigt att du som person är flexibel och har ett gott bemötande i ditt arbete. Arbetet förutsätter att du kan ta initiativ och har en god samarbetsförmåga. I arbetet förutsätts att du med stor nytta som medarbetare är engagerad och drivande i det ständiga förbättringsarbetet för ökad kvalité inom både individ- och verksamhetsnivå.

Körkort för manuellt växlad bil är ett krav för arbete i hemtjänsten. Du behöver behärska det svenska språket på ett sätt som gör att du kan kommunicera med våra brukare, med anhöriga och kollegor i tal och skrift

För att få arbeta inom vård och omsorg önskar vi ha ett utdrag från polisens belastningsregister.

Vi kommer löpande bjuda in till intervjuer så ansök redan idag!

Erfarenhet krävs

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Varaktighet: 6 månader eller längre
Tillträde: 2021-08-23 eller enligt överenskommelse.
Tidsbegränsat till: 2022-01-23
Schema: Arbetet innebär tjänstgöring såväl dag som kväll och helg.
Antal platser: 3


Övrigt

Tomelilla kommun har rökfri arbetstid.

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

Tomelilla kommun samarbetar med nätverket Tandemrekrytering Österlen. Mer information finns på www.tomelilla.se

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Vismas support (0771-693 693).

Inför rekryteringsarbetet har Tomelilla kommun, tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök här: https://www.recruit.visma.com/External/OJCustomer3/Assignmentview.aspx?guid=00FAE01A-8B35-4830-842A-30317BAEB22D&guidGroup=4cd6badd-cee1-4b8d-b2a4-1afbf3e312fc

 

Driftsupport
City Gross – Hässleholm

Driftsupport till City Gross
City Gross utvecklar driftorganisationen och söker nu en driven Driftsupport som vill vara med och bidra till vår fortsatta resa! Har du erfarenhet av projektledning och drift i dagligvaruhandeln? Är du nytänkande och strävar efter att hitta effektivare arbetssätt? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Som Driftsupport på City Gross kommer du att:
Administrera City Gross drifthandbok och driftledning

Hantera och ansvara för centrala avtal så som städavtal och butikskläder

Kommunicera ut driftinformation

Analysera, kontrollera och sammanställa driftens information, löneuppföljning, svinn och avvikande nyckeltal

Arbeta med projektledning samt vara delaktig i tvärgående projekt

Kommunicera och agera support till butik gällande nyckeltal/KPI

För tjänsten som Driftsupport söker vi dig som:
Har eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande

Har god förståelse för nyckeltal och affärsverksamhet

Har erfarenhet av liknande roll

Har erfarenhet av projektledning och projektarbete

Har goda kunskaper i Office-paketet, gärna fördjupad kunskap i Excel.

Talar och skriver flytande på svenska och engelska

Är kommunikativ i tal och skrift

Som person är du noggrann och strukturerad. Du är analytisk, nytänkande och vågar utmana befintliga arbetssätt och processer. För att lyckas i rollen behöver du ha ett prestigelöst förhållningssätt, ha en hög känsla för service och värdera samarbete inom organisationen högt. Vi ser gärna att du har förmågan att ta egna initiativ och självständigt driva ditt arbete framåt. Du trivs att arbeta i ett högt tempo, kommer med lösningar på de problem som kan uppstå och är proaktiv i ditt arbetssätt.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder.
Startdatum: Enligt överenskommelse

Tjänstens omfattning: Heltid
Placering: Hässleholm
Anställningsform: Tillsvidareanställning/Provanställning

Sista ansökningsdag: 2021-07-31
Din ansökan
Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.
Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.citygross.se

Ansök här: https://jobb.citygross.se/jobs/1251721-driftsupport

 

O’Learys söker köksmästare
O´Learys – Malmö

O’Learys söker en köksmästare som har passion för mat, dryck, sport och människor
O’Learys är en eatertainment-kedja där mat, dryck, sport och stämning alltid är i fokus. Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O’Learys för att ge våra gäster, eller Fans som vi kallar dem, bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O’Learys som varumärke. Därför söker vi dig som har passion för mat, dryck, sport och människor.

Arbetsuppgifter
Som köksmästare på O’Learys får du chansen att vara med och driva restaurangens utveckling, nå resultat och bygga en hållbar verksamhet. Som köksmästare ansvarar du för förberedelser av maträtter i enlighet med O’Learys recept för att ge gästerna en utmärkt service och kvalitet. Du planerar och leder arbetet i köket och disken och ansvarar för rekrytering, schemaläggning, budgetering och utbildning av kökspersonal. Du ansvarar också för underhåll av ytor och utrustning.

Vi söker dig som
Du är utbildad kock och har tidigare arbetat som köksmästare eller souschef på à la carte-restaurang. Du tycker om att utmana dig själv och ditt team och du ser utveckling som en del av det dagliga arbetet. Du sätter en ära i att ansvara för matkvaliteten till gästerna och leder medarbetarna till att utvecklas och nå uppsatta mål tillsammans.
Som person är du orädd, noggrann och har god samarbetsförmåga. Som chef är du resultatinriktad, strategisk och tar ansvar för dina uppgifter. Du agerar lyhört och uppmärksamt på andra människor.
Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan redan idag.
Välkommen med din ansökan!
START: Omgående
OMFATTNING: 75 % alt 100%
ARBETSTIDER: helger & kvällar

PLATS: O´Learys Malmö Entré
VI ERBJUDER DIG: En kökstjänst där du tillsammans med vårt fantastiska team skapar magi i köket!
KONTAKT: Ulrika Näsman ulrika.nasman@olearys.se

O’Learys Bar & Restaurant – är en svensk franchisekedja som grundades 1988 i Göteborg. Idag finns över 120 restauranger i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Spanien, Förenade Arabemiraten, Singapore, Kina och Vietnam. Den totala omsättningen uppgick 2019 till 2,4 miljarder kronor. O’Learys har som ambition att bli den största kedjan inom Eatertainment i Europa. Under 2014 och 2015 blev O’Learys nominerat som Gasellföretag av Dagens Industri och prisades 2014 som ett av Sveriges superföretag av Veckans Affärer och Bisnode. O’Learys kärnvärden är Fair, Passionate, Proud. Mer information hittar du på www.olearystrademark.com

 

Ansök här: https://career.olearyssportsbar.com/jobs/1252487-o-learys-soker-koksmastare

Kundservicemedarbetare till Aller Media i Malmö
Aller Media – Malmö

Kort om tjänsten

Älskar du kundkontakt och vill ingå i ett härligt gäng, sök då tjänsten!

För rätt person erbjuder Aller Media ett spännande arbete hos Sveriges marknadsledande aktör inom populärpress. Du får dessutom en god möjlighet till att utveckla din egen kompetens inom service och varumärkets egna produkter.
Uppdraget inleds med en utbildning, som startar i oktober och du kommer att arbeta enligt ett rullande schema. Viss del av arbetet kommer att utföras hemifrån, därför är det viktigt att man har möjlighet till arbete i en lugn hemmamiljö och att man har ett väl fungerande internet.

SÖKORD: kundtjänst, kundkontakt, kundservice, backoffice

Om verksamheten

Du blir anställd av Dreamwork och arbetar som konsult hos Aller Media i Malmö. Det finns möjlighet för rätt person till vidare anställning hos Aller Media under förutsättning att ni trivs med varandra och arbetsuppgifterna. Vid start så kommer Aller Media att ha flyttat in i nya fräscha lokaler, ett stenkast från Centralen i Malmö.

Mer om tjänsten

Som kundservicemedarbetare kommer du via telefon möta befintliga och potentiella kunder. Din uppgift är att ge råd, svara på frågor och etablera goda kundrelationer och erbjuda merförsäljning – men framförallt att erbjuda kunden en servicenivå i toppklass.
Du kommer att jobba i ett team med högt i tak, mycket skratt och en härlig teamkänsla.

Vi söker dig som:
– har tidigare erfarenhet av kundkontakt.
– trivs i en social miljö och brinner för service.
– har en god kommunikationsförmåga.
– har god datorvana och snabbt kan lära sig nya system.
– behärskar svenska flytande i tal och skrift.

Din profil

Du har en fullständig gymnasieexamen, och gärna vidareutbildning inom serviceområdet. Du har stor datorvana och gärna erfarenhet av att ha jobbat i ERP-system och CRM-system.

För att trivas i rollen ser vi att du är utåtriktad, positiv och har en naturlig känsla för service. Dessutom är du målmedveten och kommunikativ och trivs med att arbeta med telefonen som främsta redskap. Du uppskattar känslan av att arbeta i team men har samtidigt förmågan att arbeta självständigt och resultatinriktat. Att se möjligheter istället för hinder är naturligt för dig och du sporras av problem som kräver snabba lösningar. Du presterar som bäst under högt tempo och tycker om att utmana dig själv.

Som person är du glad, flexibel och engagerad. Det är viktigt för dig att ha roligt på jobbet och du finner dig väl till rätta i en miljö av sociala och motiverade kollegor.

Ansök här: https://www.dreamwork.se/jobb/kundservicemedarbetare-till-aller-media-i-malmo-5/?source=Indeed.com&utm_medium=organic

 

Passhandläggare till Lokalpolisområde Malmö Norr
Polisen – Skåne Län

Är du redo för en större uppgift? Vi söker nu passhandläggare som är noggranna, ansvarstagande och som har ett högt servicemedvetande till vårt team på Polisområde Malmö. Hos oss kommer du tillsammans med engagerade och trevliga kollegor utvecklas och få erfarenheter för livet, samtidigt som ditt arbete bidrar till att öka tryggheten och minska brottsligheten i Sverige.

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifterna består av att ta emot, handlägga och utfärda id- och passhandlingar. Du handlägger ärenden i enlighet med gällande lagar och förordningar som t.ex. Passlagen, Passförordningen, Förordningen om nationellt ID-kort samt Förvaltningslagen.

Som administratör i receptionen blir ditt primära uppdrag att vara ansiktet utåt för myndigheten, samt vara behjälplig mot medborgare som uppsöker polisen av olika skäl. Arbetet som passhandläggare innebär att fatta myndighetsbeslut, vilket ställer höga krav på dig beträffande noggrannhet och omdöme. Som polisens ansikte utåt krävs att du är professionell med en öppen och hjälpsam inställning.

Kvalifikationer

Detta är en möjlighet för dig som har:

 • avslutad gymnasieutbildning

 • minst ett års dokumenterad arbetslivserfarenhet av service och administration som innefattar personliga möten

 • goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som i skrift

 • erfarenhet av att använda datorn som arbetsredskap
  Vi ser det som meriterande om du utöver ovan även har:

 • erfarenhet av arbete med pass- och id-handlingar

 • utbildning RES-resehandlingssystem

 • kunskaper i Polisens interna system

 • övriga språkkunskaper utöver svenska och engelska som du är bekväm att använda i ditt dagliga arbete

Kontaktpersoner

Åsa Nilsson Polisområdeschef LPO Malmö Norr 077-114 14 00 asa-p.nilsson@polisen.se Ulla Berggren (t.o.m. vecka 28) HR-konsult 010-561 55 35 ulla.berggren@polisen.se Linda Eriksson (vecka 29-30) HR-konsult linda.eriksson3@polisen.se

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare från SACO, ST, Polisförbundet och Seko Polisen nås genom polisens växel; 114 14 077-114 14 00

Övrig information

Placeringsort: Malmö
Anställningsform: Vikariat
Anställning: Administratör med funktion som passhandläggare
Tillträde: Enligt överenskommelse
Arbetstid: Periodplanerad 2 skift, helgarbete förekommer.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Polismyndighetens rekryteringssystem Visma Recruit.

Om du vill komplettera din ansökan eller har skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att du kontaktar ansvarig HR-konsult.

En anställning hos Polismyndigheten kan komma att inledas med en provanställning om sex månader.

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.

Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss kontakter från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.

 

Ansök här: https://polisen.se/om-polisen/lediga-jobb/passhandlaggare-till-lokalpolisomrade-malmo-norr/

 

Service Host
Scandic Hotels – Malmö

I Malmö har vi sex hotell som till sommaren söker extrapersonal. Hotellet varierar i storlek med ett varierat gästutbud – från affärsresenären och konferenser till idrottsgrupper, events och familjer.

Vi har ett väl utvecklat samarbete i Malmö mellan hotellen vilket gör att utvecklingsmöjligheterna på hotellet sträcker sig längre än avdelningsgränserna. Vi är ett stort gäng som är stolta över vår arbetsplats, vi ser efter varandra och gör vårt yttersta för att alla ska trivas på våra spännande hotell. Genom precis detta arbetssätt skapar vi fantastiska hotellupplevelser för våra gäster.

Nu söker vi flera Service Host till Scandic Malmö inom Cleaning & First Impression.

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Service Host agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

I rollen som Service Host arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan dessa områden variera i takt med att du och affären utvecklas. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad innebär rollen som Service Host inom Cleaning & First Impression?

Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för den viktiga uppgiften att hotellet håller en hög standard avseende helt och rent och ser till att våra gäster få en ”wow-känsla” när de kliver in på hotellet och i sitt hotellrum. I rollen ingår bland annat att städa hotellrum, korridorer, pentry samt allmänna utrymmen. Du och dina kollegor bidrar till den allmänna ordningen i hotellets lokaler, hanterar tvätt och fyller på våra förråd och städvagnar.

Vem är du?

För att trivas i rollen behöver du vara noggrann och ha ett öga för detaljer. Det är viktigt att du har en god fysik, är flexibel och har god samarbetsförmåga då alla medarbetare tillsammans ansvarar för gästens upplevelse. Du sprider god energi runt dig och är en omtänksam kollega. Du har tidigare vana från städyrket, gästbemötande och kan kommunicera på svenska. Då vi använder Ipads behöver du ha viss datorvana. Tidigare erfarenhet från hotell är meriterande.

Information om tjänsten

Tjänsten är en anställning för enstaka dagar, extra vid behov, vid ett eller flera Scandichotell i Malmö. På vissa hotell kan också ett sommarvikariat bli aktuellt.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!

Ansök här: https://emp.jobylon.com/jobs/89978-scandic-hotels-sverige-service-host-cleaning-first-impression-scandic-malmo-extra-vid-behovsommarvikariat/?utm_source=Indeed&utm_medium=organic&utm_campaign=Indeed

 

SOS-operatör Trygghetslarm
SOS Alarm – Malmö

SOS Alarm larmar ut hjälpresurser vid olyckor och samhällskriser dygnet runt, årets alla dagar. Dessutom bedriver SOS Alarm ett kommersiellt verksamhetsområde som arbetar med bland annat inbrottslarm, brandlarm, personlarm, hisslarm, kameraövervakning och driftlarm. Vi tillhandahåller kundorienterade jourtjänster såsom samhällsjourer, fastighetsjourer och entreprenörsjour, vilket nyttjas av kunder från såväl privata sektorn som offentliga sektorn. Utöver det har vi även en central roll i samhällets krisberedskap. Hos oss på SOS Alarm arbetar idag ca 1100 stolta SOS: are.

Vill du göra skillnad för andra, på riktigt? Vi söker fler medarbetare som vill vara med och skapa ett tryggare Sverige för alla.

Din vardag som SOS-operatör

En av de roligaste sakerna med det här jobbet är att ingen dag är den andra lik”. Du kommer att få möta alla möjliga typer av människor, frågeställningar och problem.

I rollen som SOS-operatör inom Trygghetslarm ingår att ta emot och åtgärda olika typer av larm från personer som har ett trygghetslarm installerat hos sig. Det kan röra sig om allt ifrån att en brukare har ramlat och behöver hjälp av hemtjänst för att komma upp, till att det inkommer ett brandlarm som behöver hanteras. För rätt person finns möjligheter att på sikt utbildas vidare till 112-mottagare och då kunna besvara Sveriges nödnummer. Det är ett mycket spännande och utvecklande arbete.

Arbetet bedrivs ofta i ett högt tempo och hjälpsökande står alltid i fokus. Arbetet bedrivs på SOS-centralen i Malmö eller Helsingborg där du sitter i en öppen miljö tillsammans med dina kollegor.

För att få rätt förutsättningar för att lyckas som SOS-operatör, inleds anställningen med en gedigen utbildning. Som SOS-operatör arbetar du heltid och har en dygnsgående tjänst vilket innebär arbete dygnets alla timmar och årets alla dagar.

Vi erbjuder dig

 • Att få göra en verklig skillnad i andra människors liv, varje dag

 • Ovärderlig lärdom i att kommunicera med olika typer av människor

 • Engagerade och stöttande ledare och kollegor

 • Chansen att arbeta i ett samhällsviktigt företag där människan alltid står i centrum

Vi söker dig
Du trivs med att hjälpa andra människor – det är det allra viktigaste! Vi utgår ifrån att du alltid vill hjälpa den som ringer in och hanterar samtalet från början till slut. Du är trygg i dig själv, flexibel och beslutsam oavsett vilket samtal du hanterar. Rollen innebär samverkan med kunder, kollegor och externa aktörer vilket kräver att du har god samarbetsförmåga. Du är en vänlig, orädd och lyhörd person som har lätt för att prata med människor. Vidare är du empatisk och professionell samtidigt som du samverkar och tar ansvar i din yrkesroll.

Vi tror att du…

 • Är utbildad undersköterska

 • Har minst tre års arbetslivserfarenhet.

 • Talar och skriver svenska obehindrat och är bekväm med att ta samtal på engelska

 • Har mycket god datorvana och trivs med att arbeta i olika och komplexa system, gärna med erfarenhet av kamera/säkerhetstjänster

 • Har god simultanförmåga då arbetet kräver att du kan hantera flera uppgifter på en och samma gång

 • Har intresse för samhällsfrågor

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta oregelbundna tider då SOS Alarm är en verksamhet som finns till för hjälpsökande dygnets alla timmar, årets alla dagar.

Hos oss är våra värderingar, Professionella & Empatiska samt Ansvarstagande & Samverkande, något som genomsyrar hela kulturen på SOS Alarm och att du kan relatera till dessa är en förutsättning för att trivas hos oss!

Tjänsten är med start 2021-10-01 eller enl. överenskommelse.

Låter detta intressant? Skicka in din ansökan snarast, dock senast 2021-07-31.
Har du frågor? Kontakta rekryterande chef Johan Gummesson (mailto: johan.gummesson@sosalarm.se), tel: 010-140 84 45 eller Sofie Schmidt (mailto: sofie.schmidt@sosalarm.se), tel: 010 140 83 67

SOS Alarm genomför säkerhetsprövning med registerkontroll på sin personal enligt kraven ur säkerhetsskyddslag (2018:585). Även en kontroll enligt Lag (1974:191) om bevakningsföretag utförs och är aktiv under anställningsperioden. Drogtest utan anmärkning är en förutsättning för anställning.

Ansök här: https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/annonser/24962499