Välj en sida

Säkerhetstekniker

ALARM-tjänst ABTomelilla

ALARM-tjänst AB är Sveriges äldsta säkerhetsföretag grundat 1969. Vi har sedan 1969 skaffat oss en unik erfarenhet och kompetens.

ALARM-tjänst AB erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhetssystem och brandskydd för både företag, kommuner och privatpersoner. Trygghet är ledordet för våra kunder- vad det gäller vår personal, rådgivning, projektering, utfört arbete, service/jour och garantier.

Serviceinriktade, yrkesvana säkerhetstekniker inom inbrottslarm, brandlarm, brandskydd, utrymning, passagesystem eller CCTV-system.

 

 

Körkort: B – fordras

Varighet: Tillsvidareanställning

Tillträde: Efter överenskommelse

Arbetstid/Varighet: Heltid, Provanställning tillämpas

Lön: Fast månads- vecko- eller timlön

Månadslön efter överenskommelse.

Kollektivavtal finns.

 

 

Kontaktperson: Larry Nilsson 0417-783 95,

 

Ansök här: https://alarm-tjanst.se/jobba-hos-oss/

 

 

Butiksmedarbetare Willys Landskrona Infarten

Willys – Landskrona

 

Roll: Butiksmedarbetare
Typ av tjänst: Sommarjobb
Placering: Landskrona, Skåne län, Sverige

Tycker du att det är kul med människor, service och försäljning? Vill du bidra till att ännu fler kan handla bra och hållbar mat? Bra! Då tror vi att du kommer att gilla att jobba hos oss. Willys är ett framgångsrikt företag med ett tydligt koncept där vi tillsammans arbetar för att alla ska kunna äta det de vill. Varje dag. Nu behöver vi fler härliga medarbetare som kan hjälpa oss bli ännu bättre.

 

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som Butiksmedarbetare får du ta stort eget ansvar för att våra kunder enkelt ska kunna hitta det de söker. Du ska se till att våra hyllor är välfyllda och att det är rent och snyggt i vår butik. Tillsammans med dina kollegor ska du ha fokus på positivt kundbemötande, försäljning och se till att vi håller högsta kvalitet. Du blir en viktig del i kedjan mot en inspirerande butiksupplevelse. I utbyte kan vi lova goda utvecklingsmöjligheter i en organisation där vi vågar tänka i nya banor. Nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga gäng på Willys Landskrona Infarten. Tjänsten avser semestervikariat på 22 timmar i veckan, mellan perioden juni – augusti 2021. Vi ser gärna att du är tillgänglig innan vikariatets start för upplärning och som extra vid behov. Arbetstiderna är schemalagda under dagtid, kvällar och helger.

 

 

Det här förväntar vi oss

För oss är mångfald en affärsmöjlighet. Medarbetarnas breda kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och genererar bättre beslut. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Att du är matintresserad, tycker om att jobba med kunder och försäljning är en förutsättning för rollen. För att trivas hos oss ska du även ha lätt för att jobba i team, vara noggrann och kvalitetsmedveten. Dessutom ska du gilla när tempot är högt. Tillsammans med dina kollegor ska du sköta den dagliga driften av butiken. Det innebär exempelvis att du är service- och försäljningsinriktad, men även att du har sinne för såväl detaljer som helhet.

Om du vill veta mer om vad tjänsten innebär, kontakta Raidar Gustafsson, raidar.gustafsson@willys.se. Vi ser gärna att du vid intresse skickar din ansökan så snart som möjligt, då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag den 2021-01-29. Vi tar endast emot ansökningar via våra jobbsidor.

 

Om Willys
I över 40 år har vi hjälpt att sätta bra mat på fler middagsbord genom vår affärsidé: Sveriges billigaste matkasse. Något som genomsyrar allt vi gör. Idag har vi mer än 200 butiker från Kalix i norr till Trelleborg i söder och under 2019 omsatte vi över 29 miljarder. Tillsammans med bland annat Hemköp, Mat.se och Dagab ingår vi i Axfood – ett av de största företagen inom svensk dagligvaruhandel. Hos oss finns det gott om möjlighet att växa och utvecklas.

 

Ansök här: https://jobb.axfood.se/willys/job/Landskrona-Butiksmedarbetare-Willys-Landskrona-Infarten-Sk%C3%A5n/642572201/?sType=Indeed

 

 

Servicetekniker / Teknisk support

Sensotronik AbKristianstad

Vi behöver nu förstärka vår organisation med en medarbetare, som självständigt kan ta sig an olika projekt från start till leverans ute hos våra kunder. Arbetet består också av ta emot och behandla tekniska förfrågningar. Hitta lösningar, och ta fram korrekta tekniska data. Hjälpa kunder med att hitta produkter som ger den bästa lösningen samt hjälpa till med ordermottagningen.

Kvalifikationer:

– minst teknisk utbildning från 3- eller 4- årigt gymnasium med inriktning på elektronik/automation.

 • du är en smidig ”fixartyp” med några års erfarenhet av servicearbete, felsökning/reparation, samt goda kunskaper i PLC-programmering (Siemens S5 / S7).
 • goda kunskaper i engelska.
 • B-körkort fordras.

För att framgångsrikt kunna utföra ovanstående arbetsuppgifter bör du:

 • ha förmåga att kunna arbeta självständigt.
 • ha en hög känsla för kvalitet och service.
 • kunna ta snabba beslut.
 • ha möjlighet att resa ut på kortare tjänsteresor.
 • att snabbt kunna bilda sig en uppfattning om olika maskiners funktion och uppförande.
 • ha ett trevligt bemötande och god samarbetsförmåga.
 • vara en positiv person som välkomnar nya utmaningar?
 • vilja arbeta i ett ungt, framgångsrikt och mycket expansivt företag.

Vill Du veta mer, kontakta Richard Softberg,
tel.044-200 080

Din skriftliga ansökan skickars snarast till följande adress:

Sensotronik
Nässelvägen 3,
29159 Kristianstad.
Tel: 044-200 800
Fax: 044-200 899