Välj en sida

SERVER TECH LEAD TILL MULTIQ Lund – MultiQ

 

Emploid – Lund

 

Om företaget

MultiQ erbjuder digitala tjänster för publika miljöer och har en stark position i norra Europa. Deras tjänster omfattar digital signage-lösningar till såväl publika transportmedel som den digitala butiken. De erbjuder kompletta IT-lösningar för publika transportmedel, stationer och hållplatser. Till den digitala butiken erbjuds integrerade lösningar och interaktiva tjänster som bidrar till ökad kundupplevelse.

MultiQ är väl positionerat inom marknaderna detaljhandel, bank, spel och transport. Bland kunderna finns kända företag som Svenska Spel, Swedbank, Synsam, Arriva, Skånetrafiken, Apoteksgruppen, Bauhaus, Intersport, 7-Eleven och Harrods. Genom sin digital signage-lösning får kunderna en effektiv kommunikationskanal som är enkel att administrera och som går att integrera med övriga system. Egna kontor finns i Lund, Stockholm, Århus, Oslo samt London, indirekt representation finns i ytterligare länder. MultiQ är noterat på NASDAQ Stockholm i kategorin Small Cap.

 

Arbetsuppgifter

I denna roll kommer du ha det tekniska ansvaret för MultiQ:s serverlösningar. Du kommer ansvara för kundprojekt samt driva förbättringsarbete så MultiQs produkter håller högsta kvalitet. Tillsammans med det övriga utvecklingsteamet arbetar du även strategiskt med MultiQ:s produkter. Ni utmanar befintliga processer och prestanda för att MultiQ som företag och produkterna fortsatt ska vara moderna. Tjänsten passar dig som gillar Linux servrar, produkt- och kundorienterat arbete samt att självständigt ta ägandeskap och få utveckla lösningar framåt.

Exempel på arbetsuppgifter som ingår i tjänsten:

– Ansvara för MultiQ:s processer inom server, migrering och databashantering

– Säkerställa produkternas prestanda och produkternas serverlösningar genom dialog och feedback från interna och externa kontaktytor

– Analysera, utveckla och underhålla produkter med både ett kort och ett långsiktigt perspektiv

– Planera och utföra tester såsom failovers, säkerhets- och belastningstester

 

Kompetenskrav

– Relevant eftergymnasial utbildning på högskole- eller civilingenjörsnivå

– Erfarenhet av Linux servrar och SQL Databaser

– Det är meriterande om du har arbetat med Docker Containers, AWS, Webservrar och nätverk

– Kunskap inom PHP och Javascript är också meriterande

– God kunskap i svenska och engelska i både tal och skrift

 

Personlig profil

För att passa in och trivas på MultiQ behöver du ha ett genuint tekniskt intresse och en stor vilja att utvecklas. Du trivs med att ta egna initiativ och gillar att få arbeta självständigt samtidigt som du tillhör en utvecklingsavdelning med stark samhörighet och som alltid ställer upp för varandra. Vidare har du god känsla för kvalitet och brinner för ett bra resultat. Sist men inte minst är du lösningsfokuserad och har en känsla för struktur och prioriteringsförmåga.

 

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Ideon Lund

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

 

Ansök här: https://www.emploid.se/jobs/145-server-tech-lead-till-multiq/

 

 

VÄKTARE

Securitas – Kristianstad

 

Som ronderande väktare i Securitas Sverige AB skyddar du egendom, byggnader och lokaler mot brand, stöld och skador. Arbetet sker främst i industrier, kontor och verkstäder. Många kunder har larmanläggningar och en av arbetsuppgifterna kan vara att koppla till och från dessa.

Eftersom handhavandet av tekniska anläggningar är olika måste du vara intresserad av teknik och ha förmåga att förstå tekniska instruktioner. För att rapportera till våra kunder vad som gjorts under arbetet används ett datoriserat rondinformationssystem.

För anställning inom Securitas kräver vi följande:
bli godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (företaget gör den ansökan).

b li godkänd i de för arbetsuppgifterna fastställda utbildningarna.
har gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska, engelska motsvarande betyg 3/G.
genomgå lämplighetstest med godkänt resultat.
körkort för bil och gärna 2 års erfarenhet av bilkörning.
ordnad privatekonomi.
ostraffad.

drogfri. Personliga egenskaper:

Ärlighet, Vaksamhet, Hjälpsamhet
ansvarskännande
omdömesgill
praktiskt och tekniskt lagd
god förmåga att kommunicera med människor
lugn och stabil
utåtriktad Övrigt
Vid utvärdering av sökande till tjänsten kommer urvalstester att användas.
Lön utgår enligt kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Ansök här: https://se-securitas.easycruit.com/vacancy/2500571?iso=se&source=ContactSources.IJB&SpecificSource=ContactSources.IJB.SpecificSources.Indeed

 

 

LOKALSAMORDNARE MED SÄKERHETSANSVAR

Malmö Stad – Malmö

 

Arbetsuppgifter
Som lokalsamordnare i Arbetsmarknads- och socialförvaltningen arbetar du för att införskaffa ändamålsenliga och säkra lokaler till förvaltningens verksamheter.

Du utgör ett kvalificerat stöd till chefer och verksamheterna i lokalfrågor och är förvaltningens representant i kontakt med fastighetsägare/förvaltare, myndigheter, entreprenörer och andra aktörer i ärenden som rör arbetsområdet.

Det förväntas att du har sinne för god service, är lyhörd samt ingår i de nätverk som finns och är relevanta för tjänsten. Du skapar gärna nya nätverk som är viktiga för arbetet och har goda relationer med olika aktörer i ditt arbete. För att lyckas med detta så behöver du ha ett professionellt förhållningsätt, vara prestigelös och trivas med samarbeten i olika former.

Som lokalsamordnare arbetar du både operativt och strategiskt vilket kräver en förmåga att hantera många arbetsuppgifter på samma gång samtidigt som du ser helheten. Rollen ställer krav på att du kan skapa förtroendefulla relationer med både interna och externa aktörer.

Vi söker dig som är självgående, har bra samarbetsförmåga, är omvärldsorienterad samt har god problemlösande analysförmåga.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning mot fastigheter/förvaltning eller har arbetslivserfarenheter som arbetsgivaren bedömer som likvärdiga.

Du har kunskap kring utformning av lokaler, byggregler och de myndighetskrav som ställs på lokaler.

I rollen som Lokalsamordnare med säkerhetsansvar ska du även ha relevant utbildning och praktisk erfarenhet inom fysisk säkerhet kopplade till lokaler (lås/passagesystem, larm, säkerhetsrutiner, bevakningstjänster) personskydd, byggnadstekniskt brandskydd samt systematiskt brandskyddsarbete (SBA)

Kunskap inom angränsande områden som exempelvis arbetsmiljö, informationssäkerhet, IT, juridik, kris- och beredskap, lokaler och fastighetsteknik, konflikthantering och försäkringar är meriterande.

 

Om arbetsplatsen
Arbetsmarknads- och socialförvaltningens ekonomiavdelning består av två enheter:

Enheten för verksamhetsekonomer
Enheten för lokalsamordning

Just nu söker vi en Lokalsamordnare med säkerhetsansvar till enheten för lokalsamordning. Enhetens uppdrag är att skapa och förvalta ändamålsenliga och säkra lokaler till förvaltningens verksamheter nu och framåt i tiden.

I enheten för lokalsamordning finns tre lokalsamordnare som arbetar både med verksamhetslokaler och sociala boenden i olika former. Enheten arbetar strukturerat och har ett tätt samarbete både inom den egna enheten och med avdelningens ekonomer.
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Vid Sveriges största arbetsmarknads- och socialförvaltning jobbar 2500 medarbetare varje dag för att stärka Malmöbor. Tillsammans med Malmöborna vill vi öka möjligheterna till egen försörjning, minska hemlöshet, bidra till att barn och unga ska få bra uppväxtvillkor och verka för att nyanlända ska få goda förutsättningar. Det är ett viktigt och roligt arbete, men långt ifrån enkelt. Sök jobb hos oss, du kommer att göra skillnad.

 

Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Snarast möjligt eller enligt överenskommelse.

 

Övrigt
Fackliga representanter:
Hanna Ljungberg, hanna.ljungberg@malmo.se
Banesa Martinez Roldan, banesa.martinez@malmo.se

Om du sökt tjänster i Malmö stad tidigare kanske du märker att du till denna tjänst söker via ett nytt rekryteringssystem. Vi byter system för att det ska vara enklare för dig att söka våra tjänster. Om du har sökt i vårt tidigare system och vill återanvända din ansökan till denna rekrytering, kan du logga in på ditt konto i Visma Recruit och ladda ner CV och personligt brev.

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Det innebär att vi inte behandlar din jobbansökan konfidentiellt. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta nämnda kontaktpersoner.

 

Ansök här: https://www.careerbuilder.se/jobs/j3m45t5vw06qgh0576g?job_did=J3M45T5VW06QGH0576G&siteid=int_seindeedpd&utm_source=indeed&utm_medium=aggregator&utm_campaign=all-jobs&show=yes