Välj en sida

Butikssäljare timanställning Malmö butik Södra Förstadsgatan 124, MALMÖ

Lidl – Malmö

 

Ta chansen att arbeta för ett Top Employer 2020 certifierad arbetsgivare. Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra över 200 butiker runt om i Sverige.

Din roll

Som butikssäljare på Lidl har du en nyckelroll! Du är ansiktet utåt mot våra kunder och för dig är kunden alltid nummer ett. Du brinner för att ge bra service varje dag.

Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken samt utför kassaarbete. Kort och gott ser du till att våra kunder får den allra bästa butiksupplevelsen när de besöker Lidl.

Din profil

Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot handel. Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom detaljhandeln eller liknande bransch. Oavsett, så tror vi att du har ett stort intresse för livsmedel och butiksarbete.

För oss är det viktigt att du har en stark servicekänsla, är van vid att ta ansvar och trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har fyllt 18 år, har ett gott siffersinne och goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.

Vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs – på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Tjänsten är en kortare anställning vid behov, uppskattningsvis 5-10 timmar i per vecka med tillträde enligt överenskommelse. Då butiken är öppen alla veckans dagar kommer både dags-, kvälls- och helgarbete att förekomma. Som anställd på Lidl omfattas du av ”Kollektivavtalet för butikspersonal i detaljhandeln”.

Har vi väckt ditt intresse?

Vi hoppas det i alla fall! Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att fylla i formuläret och bifoga cv samt personligt brev via länken ”Ansök nu”. Obs! Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan snarast. Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via vår hemsida.

När du har skickat in din ansökan så får du ett mail som bekräftar att vi mottagit denna. I detta mail skickar vi även med en länk och ett lösenord som ger dig tillgång till två kapacitetstester, som vi vill att du genomför som ett nästa steg i vår rekryteringsprocess. Testerna tar ca 30 minuter att genomföra och tänk på att sitta ostört när du gör dem. Observera att testlänken endast är giltig i sju dagar och att testerna är obligatoriska att utföra för att kunna gå vidare i rekryteringsprocessen.

OBS! Som ett kvalitativt led i våra rekryteringsprocesser kommer en bakgrundskontroll genomföras på slutkandidaten.

Välkommen med din ansökan!

Placering

butik — 10473.7 km
Södra Förstadsgatan 124
214 28 MALMÖ

Anställningsform

timanställning

Erfarenhet

Student

Ansök innan

28.04.2021

Referens nr.

SE-016373

 

Ansök här: https://jobb.lidl.se/jobs/butikssaeljare-timanstaellning-malmoe-se-016373?utm_source=Indeed&utm_medium=organic&utm_campaign=Indeed

 

Elevassistent med diabeteskompetens

Lunds kommun – Lund

Barn- och skolförvaltningen

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Om oss

Österskolan är en enparallellig F–3 skola med cirka 100 elever som är belägen i natursköna Södra Sandby, strax öster om Lund. Alla vuxna på skolan tar gemensamt ansvar för skolans elever, vi strävar efter att barnen ska känna sig trygga med alla elever och all personal.

På Österskolan arbetar vi tillsammans för att skapa trygga relationer och en lustfylld miljö. Utmaning i kreativa, digitala och hälsosamma lärsituationer ger kunskaper och erfarenheter inför framtiden

 

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en elevassistent eller undersköterska som ska arbeta med en av våra elever på lågstadiet som har diabetes. Du kommer att ansvara för elevens egenvård i samarbete med arbetslaget och övrig personal på skolan och hålla nära kontakt med elevens föräldrar. Du kommer att finnas med eleven under skoldagen/fritidshemstiden.

Pedagogerna på Österskolan har ett nära samarbete och tar vara på varandras kompetenser vilket skapar ett öppet och generöst arbetsklimat. Intresset för pedagogisk utveckling är framträdande, liksom drivet att systematiskt pröva nytt, utvärdera och förbättra. Parallellt finns en stor omsorg om eleverna.

 

Vi söker dig som

Vi söker dig som har utbildning inom diabetes alternativt har lång erfarenhet av diabetes på annat likvärdigt sätt. Meriterande för tjänsten är om du tidigare har arbetat med barn med diabetes.

Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska.

I arbetet krävs god samarbetsförmåga, att du är självgående och kan tänka utanför ramarna och att du vill utvecklas tillsammans med dina kollegor. Du behöver kunna bjuda på dig själv och vara aktivt med tillsammans med elever och kollegor i olika aktiviteter under dagen. Tillsammans skapar ni en kreativ lärmiljö som fokuserar på elevens motivation och lust att lära.

För att få arbeta med barn inom skola och förskola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Anställning

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning: Heltid

Lön: Månadslön

Tillträde: 210510

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2021-05-02

Referensnummer

2021/311

Kontaktperson(er)

Christian Reimer, 046-3594541

 

Ansök här: https://www.lund.se/arbete–lediga-jobb/lediga-jobb/jobb-detalj/?guid=396022

 

Central schema administratör

Svalövs kommun – Svalöv

Svalövs kommun – med ett strategiskt läge inom familjen Helsingborg – erbjuder närhet, optimism och ett gynnsamt klimat för arbete och liv, samt goda förutsättningar för ett dynamiskt företagande. Bra kommunikationer gör det lätt att arbetspendla. Här bor ca 14 300 invånare.

ARBETSUPPGIFTER
Vi behöver förstärka sektor VoO och LSS med en central schema och resursassistent

Vi söker dig som är en duktig administratör och koordinator. Du är spindel i nätet och kan ha koll på mycket samtidigt. Huvudansvaret är att se till att rätt personer finns på rätt plats, på rätt tid.
För att lyckas i rollen är du en analytisk problemlösare och ser helheten, tänker på hälsosamma scheman utan bekostnad på effektivitet och snabbhet, ha en god dialog med chefer och samverkan med kommunens centrala bemanningsenhet som ansvarar för kommunens korttidsfrånvaro samt våra lokala administratörer.
Utifrån verksamhetens behov justera schemaplaneringen enligt lagar, avtal och regler. Du ansvarar för de strategiska och ekonomiska lösningarna ur ett helhetsperspektiv i den slutliga schemaplaneringen.
Aktivt bidra till att utveckla och effektivisera schemaprocessen för verksamheten genom erfarenheter och omvärldsbevakning. Utvärdera och analysera för att utveckla arbetet kring bemanning och schemaläggning.
I rollen kommer du att arbeta tillsammans med verksamheternas nuvarande administratörer samt med sektorns ekonom.
Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsplats med kvalitet och kontinuitet för såväl personal som brukare.
Verksamheterna kommer att arbeta med (resursplanering) vilket inkluderar att jämt fördela resurspass mellan personal

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med minst gymnasial utbildning, men eftergymnasial utbildning med inriktning administration, logistik ekonomi är meriterande. Ett krav är att du har mycket goda kunskaper i schemaläggning och att du har kunskap om de lagar och avtal som styr schemaläggning. Dina datorkunskaper är mycket goda och att du har en vana att arbeta i schemaläggningssystem som ex Multi access, Time Care Planning, Personec eller motsvarande.

ÖVRIGT
Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar samt för att säkerställa kvaliteten i vår urvalsprocess. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Svalövs kommun är en allmän handling.
Användaren samtycker till och godkänner att Visma hanterar personuppgifter i enlighet med Vismas Policy om Personuppgifter och Cookies.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta rekryterande chef i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt via ansökningslänken.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-693 693.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför all kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/spa/sv/public/apply?guidAssignment=9b69cadc-2c22-46a6-8401-8a785643fc77&publishCode=AMS&TK=6b4a7221-267a-42fd-a013-8d42cee6b787&forcelocale=true

 

 

Sommarvikarier till Jack & Jones i Väla

Jack & Jones – Helsingborg

 

Nu söker vi en utåtriktad och modemedveten säljare som sätter kunden i fokus. Vi värdesätter din positiva, passionerade och resultatinriktade inställning före tidigare erfarenheter.

Arbetsuppgifter
Som säljare hos oss befinner du dig alltid mitt i händelsernas centrum. Ditt uppdrag är att driva försäljning och tillsammans med dina kollegor alltid värna om att varje besökare möts av kunniga, intresserade och tillgängliga säljare. Som anställd hos oss är du oftast våra kunders första kontakt med Jack & Jones och därmed vårt ansikte utåt. Genom din kunskap om jeans, material och mode är du en nyckelperson för varje besökare och för butiken.

 

Vi erbjuder dig:

  • En arbetsgivare med etablerade varumärken och starka produkter

  • En arbetsgivare som investerar i sin personal i form av utbildningar samt nationella och internationella karriärmöjligheter.

  • En spännande och meriterande tjänst i ett expansivt bolag.

  • Fantastiska kollegor

Anställningsform
Tjänsten är ett sommarvikariat och extra vid behov under perioden 1 juni -31 augusti 2021. Med eventuell chans till förlängning.

 

Ansökan
Låter detta intressant? Skicka då in CV och personligt brev via ansökningsknappen nedan. Vi sätter stort värde i att du spelar in en kort video i din ansökan där du berättar vem du är som person och svara på några korta frågor. Vi kommer att börja med rekryteringen omgående så skicka in din ansökan så snart som möjligt men som senast 2021-05-10.

 

WE LIVE AND BREATHE JEANSWEAR

JACK & JONES came out of a love for denim in 1990 and jeans are still what we do best. But we know there’s more to it than denim. So, we cover the many needs of any guy’s wardrobe; from casual jeans wear to tailoring, urban sportswear, footwear and accessories.

We consider ourselves as more than a team of employees – we’re a brotherhood, a family. You cannot find a more dedicated team than us – we strive to be the best in everything we do – but we have fun while doing it. It’s our culture – it’s our brotherhood – it’s our brand.

JACK & JONES is the largest business unit in the BESTSELLER A/S group – and with our 1000+ stores, we’re the biggest menswear retailer in Europe. Curious to know more? Please head over to www.jackjones.com or www.about.bestseller.com.

 

Ansök här: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationForm/SinglePageApplicationForm.aspx?cid=1287&departmentId=19328&ProjectId=169657&MediaId=5

 

 

Hyres- och Bostadsrättsadministratör

HSB – Malmö

 

Ett omväxlande arbete väntar på dig på avdelningen Hyres- och Brf-administration. Detta i ett team på 6 personer som kännetecknas av ett trevligt arbetsklimat där du som medarbetare får använda dina drivkrafter och ges möjlighet att göra skillnad varje dag. Att vara hyres- och brf administratör innebär att du i huvudsak arbetar med hyresavisering och administration relaterat till hyresreskontra både för HSB Sundsfastigheters hyresfastigheter och de bostadsrättsföreningar som HSB Malmö förvaltar. Då en kollega går på föräldraledighet, söker vi dig som vill förstärka vårt team under 1 års tid, med möjlighet till förlängning.
Arbetsuppgifter

Som Hyres- och Brf administratör är dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

Administration av överlåtelser och panter

Hyres- och avgiftsavisering

Administration hyressystem

Hantering avgifts- och hyresändringar

Underhåll hyresreskontra

Hantering autogiro, inbetalningar, inre fond

Kravhantering

Mail- och telefonkontakt med hyresgäster och bostadsrättsinnehavare, brf styrelser, förvaltare, mäklare, banker, inkassobolag, myndigheter mm

Support internt åt brf ekonomer och fastighetsförvaltare

Kvalifikationer

Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter krävs och har du dessutom jobbat i PM (Unit4 Property Management) eller annat hyressystem är det ett plus. Du har ekonomiutbildning på lägst gymnasienivå och generellt goda IT-kunskaper, eftersom digitala arbetssätt är en självklarhet för oss.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som brinner för att ge våra kunder bästa tänkbara service och är en fena på administration. Du är snabb vid tangentbordet utan att ge avkall på noggrannheten. Du gillar ordning och reda och förstår sambandet mellan hyresadministration och redovisning. Du nöjer dig inte med svaret ”vi gör som vi alltid har gjort” utan ser möjligheter till vidareutveckling av avdelningens arbetsuppgifter. Du missar aldrig en deadline och har förståelse för att jobbet har toppar och dalar i belastning. Vidare har du lätt för att på ett förtroendeingivande vis kommunicera med kunder såväl skriftligt som muntligt. Du är en engagerad lagspelare som sprider positiv energi till dina kollegor, samtidigt ser du dig själv som en självständig och lösningsfokuserad medarbetare.
Vi erbjuder

Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete på vårt moderna kontor i Turning Torso med trevligt arbetsklimat där du som medarbetare får använda din drivkraft och ges möjlighet att göra skillnad – varje dag. Och det menar vi verkligen. Våra värderingar sammanfattar vi i förkortningen ETHOS, som står för Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan. Vi upplever glädje, tillit och respekt på arbetsplatsen och denna känsla ska även omfatta våra medlemmar och kunder. Vi strävar efter att spegla den mångfald som finns i samhället varför vi välkomnar sökande som kan bidra till det.

Tjänsten är ett föräldravikariat och tillträde önskas snarast dock senast i början på juni. Urval sker löpande, men sista ansökningsdag är den 18 april 2021.
Vi ser fram emot att läsa din ansökan!
HSB Malmö som bildades 1925 och HSB Landskrona som bildades 1933 är två av Sveriges 26 självständiga HSB-föreningar. Sedan november 2020 samarbetar vi som en gemensam organisation för att skapa det goda boendet och tillsammans har vi drygt 55 000 medlemmar i Malmö, Landskrona, Burlöv, Svalöv, Svedala, Kävlinge, Trelleborg och Vellinge. HSB Malmö äger omkring 2 300 hyresrätter och förvaltar över 30 000 bostadsrätter, HSB Landskrona äger drygt 570 hyresrätter och förvaltar fler än 3 000 bostadsrätter. Vi erbjuder också administrativa och tekniska konsulttjänster till såväl fastighetsägare som bostadsrättsföreningar.

 

Ansök här: https://jobb.hsb.se/jobs/1132221-hyres-och-bostadsrattsadministrator