Välj en sida

Lokalvårdare till LKF AB

Lunds Kommuns Fastighets AB

LKF förvaltar drygt 10 000 lägenheter och cirka 130 000 kvm lokaler i Lunds kommun. Vi arbetar med visionen ”Fler och bättre hem” och erbjuder trivsamma lägenheter, goda miljöer och god service för ett bekymmersfritt boende. Vi är idag 250 medarbetare.

Vill du vara en viktig del av oss på LKF?

Har du ett stort intresse av att ge god service och ha en daglig kontakt med våra kunder? Vill du dessutom arbeta i ett växande och utvecklande företag? Vi söker nu en erfaren lokalvårdare till Linero som vill arbeta hos oss på LKF där vi arbetar med fokus på kund, starka team och arbetsglädje.

Beskrivning

Dina arbetsuppgifter som lokalvårdare kommer främst att vara trapp- och tvättstugestädning och för att passa i denna roll bör du vara noggrann, flexibel samt ha en förmåga att arbeta både självständigt och i grupp.

Vi söker dig som har minst ett års arbetslivserfarenhet av lokalvård, främst inom fastigheter. Det är meriterande om du har något av yrkesbevisen SRY, PRYL eller motsvarande. Arbetsuppgifterna är fysiskt krävande och vi arbetar med miljövänliga och ergonomiska städmetoder. För tjänsten krävs att du kan uttrycka dig väl i svenska, både i tal och skrift, samt har körkort B. Det är dessutom meriterande med datorvana, det är viktigt att du kan ta till dig information och rutiner samt kommunicera via e-post och intranät.

För att lyckas i rollen är du som person självgående, ansvarstagande, kommunikativ och flexibel. Du levererar resultat och möter förväntningar med god kommunikation med våra kunder. Det är även avgörande att du har god empatisk förmåga och är bra på att skapa goda relationer. Våra värdeord mänsklig, pålitlig, långsiktig och utvecklande är viktiga för oss i vårt dagliga arbete och vi använder dem också som en av bedömningsgrunderna när vi rekryterar.

Tjänsten är en visstidsanställning på 6 månader med möjlighet till förlängning.

Ansökan

Du är välkommen med din ansökan via www.lkf.se/jobb. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Vi kommer att göra ett löpande urval under ansökningsperioden, sista ansökningsdag är den 20 september 2020.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta skötselchef Christian Märs på telefon 046-35 86 77.

Om LKF

Lunds Kommuns Fastighets AB bildades 1947 och har sedan dess varit ett helägt kommunalt bolag. Vår huvudsakliga uppgift är att erbjuda lundaborna kvalitativa bostäder till en rimlig kostnad.

I samverkan med Lunds kommun ska vi medverka till att tillgodose bostadsbehovet i kommunen. Vårt uppdrag är att förvärva, äga, bygga och förvalta fastigheter med bostäder, affärslokaler eller kollektiva lokaler. Vi ska erbjuda lundaborna bostäder av god kvalitet i god miljö och till rimlig hyra och samtidigt se till att planering och nyproduktion anpassas till efterfrågan.

Vi har bostäder i Lunds stad, Stångby, Dalby, Södra Sandby, Veberöd, Genarp och Revinge. Totalt äger och förvaltar vi drygt 10 000 bostadslägenheter vilket innebär att nära 25 000 lundabor har sitt hem hos oss. Utöver bostäder äger vi också flertalet av kommunens äldreboenden, stadsdelscentrum som Fäladstorget, Linero Torg och Karhögstorg med handel och service samt attraktiva affärslokaler i Lunds centrum.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök här: https://web103.reachmee.com/ext/I018/716/job?site=2&lang=SE&validator=7f4f3be3058e3cb999c1bf054afc7b49&job_id=209