Välj en sida

 

Åtgärdsplanerare

 

Trafikverket – Malmö

 

Välkommen att söka jobb hos oss som Åtgärdsplanerare. Vi vill ha din ansökan senast den 4 juni.

Som Åtgärdsplanerare på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur.

Om jobbet

Nu söker vi en pålitlig, engagerad och modig Åtgärdsplanerare till Kristianstad eller Malmö!

Vi erbjuder dig en spännande möjlighet att vara med och skapa förutsättningar för en väl fungerande infrastruktur i region Syd. Om du utmanas av att arbeta med samhällsutveckling och delta i viktiga beslut som påverkar många är den här rollen för dig.

Ditt fokus ligger på att planera väginfrastruktur så att cyklister, bilister, kollektivtrafikresenärer och godstransporter kommer fram så effektivt som möjlig. Även järnvägsplanering kan förekomma. Du tar fram underlag om behov och brister i transportsystemet samt lämnar förslag till vad som ska utredas vidare. Du konkretiserar planer i samråd med planupprättare, skriver åtgärdsbeskrivningar och beställer åtgärder. Du har en viktig roll och prioriterar de mest effektiva åtgärderna för att skapa hållbara transporter. I ditt arbete samarbetar du med personer från olika verksamhetsområden inom Trafikverket.

En stor del i rollen innefattar samverkan med regioner, kommuner, myndigheter och allmänhet i frågor som rör planering, prioritering, finansiering och förbättringar i transportsystemet. Kopplat till detta kommer du att arbeta med bland annat finansieringsavtal och följer också upp effekter av genomförda åtgärder. Du kommer även ha ett ansvar för statligt bidrag till kommunala åtgärder samt rekvirering/fakturering avseende avtalsprojekt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som

har en universitets- eller högskoleexamen (minst 180 hp) med inriktning väg och vatten, samhällsbyggnad eller annan relevant utbildning som vi tillsammans med din erfarenhet bedömer likvärdig
har kunskap i planläggningsprocessen
har några års erfarenhet från arbete med planering av transportsystemet
har kunskap om och förståelse för andra aktörers uppdrag i relation till Trafikverkets verksamhet
har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift
har körkort för personbil
Det är meriterande om du

har kunskap i plan- och bygglagen
har erfarenhet av att kommunicera med externa parter såsom myndigheter, kommuner, allmänhet eller liknande
har erfarenhet av förhandling och avtalsupprättande
har erfarenhet av mediehantering

För att lyckas i rollen som Åtgärdsplanerare är du initiativtagande och kan självständigt se vad som behöver göras och agerar därefter. Vidare har du god förmåga att planera, strukturera och prioritera ditt arbete. Du har ett helhetstänk och skapar utifrån detta genomförbara planer på kort och lång sikt. Du har god samarbetsförmåga och arbetar för att hitta lösningar som gynnar alla parter på bästa sätt. Du ser till hela organisationen och delar med dig av den information som behövs för att nå önskade resultat. Du har god kommunikationsförmåga som innebär att du förmedlar budskap på ett enkelt sätt samt är lyhörd och anpassar din kommunikation till mottagaren.

Övrig information

I denna rekrytering kan komma att användas webbaserade tester som en del i urvalet.

Intervjudag är planerad att hållas 17 juni

Ansökan

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

På Planering skapar vi innovativa lösningar som bidrar till att nå de transportpolitiska målen, såsom klimatmålen och nollvisionen. Vi planerar Sveriges statliga infrastruktur för väg och järnväg samt långsiktigt även för sjö- och luftfart. Hos oss arbetar du nära den politiska arenan och våra samarbetspartners – men framförallt nära medborgare och näringsliv.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Ansök senast

Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2020-06-04

 

Ansök här: https://www.trafikverket.se/om-oss/jobb-och-framtid/Lediga-jobb/planering/atgardsplanerare-132020066/

 

Till relaxsidan

Utbildningshandläggare

 

Malmö Universitet – Malmö

 

Om Malmö universitet
Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som finns mitt i centrala Malmö. Vi har cirka 1 800 medarbetare och 24 000 studenter. Vår forskning och våra utbildningar präglas av den roll som universitet har i ett öppet samhälle – att på vetenskaplig grund och tillsammans med andra samhällsaktörer bidra till ett hållbart och jämlikt samhälle. Att identifiera och ta oss an framtidens utmaningar är högt prioriterat. Våra forskare och studenter vill vara med där det händer och tillsammans med andra skapa, dela och sprida kunskap för att förstå, förklara och utveckla samhället. Både lokalt och globalt.

Universitetskansliet
Anställningen är placerad inom Universitetskansliet. Universitetskansliet ansvarar för stöd till utbildning, forskarutbildning, forskning, innovation och samverkan vid hela universitetet. Universitetskansliet består av runt 40 personer.

Innehåll och arbetsuppgifter
På Malmö universitet är kvalitetsarbetet en prioriterad fråga som drivs som en integrerad del inom vår utbildning och forskning och nära verksamhetsplaneringen. Universitetskansliet behöver nu förstärkning inom kvalitetsarbetet och verksamhetsplaneringen. Som utbildningshandläggare kommer du stödja de delar av arbetet som sker universitetsgemensamt. En del av arbetet behöver ske på engelska.

Arbetsuppgifterna kommer bland annat att vara att samordna och utföra arbetsuppgifter inom extern granskning av utbildningsprogram och att samordna enkäter till våra utbildningsprogram.

Kvalifikationer
För denna anställning krävs:

universitetsexamen inom ett för anställningen relevant område på lägst avancerad nivå
erfarenheter av att samordna inom komplexa utbildningssammanhang
dokumenterat god administrativ förmåga
mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
kunskap om det svenska högskolesystemet
Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med kvalitet och utvärderingsarbete inom universitet och högskola, inbegripet praktiskt arbete med enkätverktyg som sunet survey. Du kan ha arbetat till exempel med handläggning för beredande eller beslutande organ eller med projektledning, och är väl insatt i förutsättningarna för utbildning på högskolenivå. Det är också meriterande om du har arbetat med process- och verksamhetsutveckling.

Vi söker dig som är serviceinriktad, självgående, relationsbyggande och initiativtagande, med gott omdöme, mycket god samarbetsförmåga och flexibilitet. Du är också strukturerad, analytisk och resultatorienterad.

Upplysningar
Avdelningschef Kristina Josefson, kristina.josefson@mau.se
Kvalitetskoordinator Anna Sandell, anna.sandell@mau.se
Alumnkoordinator Magnus Lindqvist, magnus.lindqvist@mau.se

Inför rekryteringsarbetet har Malmö universitet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansökan
Du söker anställningen via Malmö universitets rekryteringssystem genom att klicka på knappen ”Ansök”.

Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast 2020-05-29. Ansökan skall innehålla CV och personligt brev.

Övrigt
Anställningen är en visstidsanställning omfattande 100% under 12 månader.

Malmö universitet är en arbetsplats och ett lärosäte som präglas av ett öppet och inkluderande synsätt, där jämställdhet och lika villkor tillför mervärde i vår verksamhet. Malmö universitet tillämpar individuell lönesättning.

Tillträde
2020-08-01 eller enligt överenskommelse.

Fackliga företrädare
SACO-S, saco-s@mau.se

Naser Eftekharian, ST-OFR, tel. 040-665 75 49

 

Välkommen med din ansökan!

 

Ansök här: http://web103.reachmee.com/ext/I005/1015/job?site=6&lang=SE&validator=df9f5539db53eab37b3e3087d2a2669b&job_id=1416

 

Till relaxsidan

Medicinsk sekreterare

 

Region Skåne – Malmö

 

Gör skillnad. Varje dag.

Vi välkomnar nu medicinsk sekreterare till bröst- och melanommottagningen i Malmö. Bröst- och melanommottagningen ingår i vår kirurgimottagning där vi vårdar patienter som behöver kirurgisk behandling.

Hos oss finner du en samlad kompetens av olika yrkeskategorier såsom receptionist, medicinska sekreterare, läkare, sjuksköterskor, kurator, fysioterapeut och undersköterska. Med dessa kollegor blir du en del av en stor gemenskap där arbetsmiljön präglas av en öppen miljö med ett välkomnande klimat.

Arbetsuppgifter

Som medicinsk sekreterare hos oss är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att organisera och strukturera det administrativa arbetet i ditt team där det också ingår journalskrivning samt all administration runt patienten. Det ingår även patientkontakt via telefonsamtal och vi använder oss av callguidesystemet.

Rollen som medicinsk sekreterare håller på att förändras och Region Skåne står inför införandet av den heltäckande digitala plattformen Skånes Digitala Vårdsystem (SDV) som kommer att ersätta flera av dagens journalsystem. Vi är öppna och ödmjuka inför den fortsatta utveckling som det innebär och ser gärna att du bidrar med dina kompetenser och egenskaper i förändringsarbetet.

Besök gärna SDV-podden om du är nyfiken på att få veta mer om införandet: https://soundcloud.com/regionskane/sets/sdv-podden

Kvalifikationer

Gillar du att planera och organisera ditt arbete med fokus på att hålla en hög leveranskvalitet? Då tror vi att du har goda förutsättningar för att trivas hos oss. Vidare ser du värdet av ett välfungerande samarbete och bidrar själv till detta genom att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Genom ditt engagemang och positiva inställning skapar du ett gott arbetsklimat tillsammans med dina kollegor, där vi alla hjälps åt för att nå bästa vårdkvalitet för våra patienter. Därtill är du trygg som person, noggrann i din yrkesroll och har hög ansvarskänsla. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Vi välkomnar dig som har en utbildning inom Hälso- och sjukvårdsadministration på 80 KY-poäng eller 400 YH-poäng, alternativt motsvarande läkarsekreterarutbildning. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom yrket och erfarenhet av att hantera något av våra journalsystem Melior, web-Pasis, SVF (Standardiserade vårdförlopp) och/eller av operationsplanering (ORBIT).

Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Vi tillämpar löpande urval, vilket innebär att vi kan komma att kontakta och intervjua sökande redan innan annonsens sista ansökningsdag. Vi ser fram emot att lära känna dig!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (SUS) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. SUS är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso-och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående.
Välkommen till Skånes universitetssjukhus!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

Ansök här: https://www.skane.se/jobba-hos-oss/Lediga-jobb/id/?assign=c834f6fb-18d2-4024-8ed1-4240f71a16eb

 

Till relaxsidan

Säljare JYSK Mobilia 50% Vikariat

JYSK – MALMÖ

 

Jobbeskrivning

Är du villig att ge det där lilla extra för en försäljning? Drivs du av att arbeta i en omväxlande miljö med konstanta utmaningar? Får du en kick av att arbeta i ett dynamiskt team? Då är du den vi söker.

Du är engagerad och…

Har viljan att sälja
Sätter kunderna först och ger dem en oförglömlig upplevelse
Arbetar hårt och är en lagspelare
Trivs i en fartfylld och energisk arbetsmiljö
Har ett driv och ambitioner att göra karriär i JYSK
Du ges möjligheter och…

En stark tävlingskultur som belönar bra försäljning och goda resultat
Utvecklingsmöjligheter och förstklassiga praktiska utbildningar
Chansen att tävla, vinna och fira bedrifter
En framstående företagskultur
JYSK har expanderat från en butik i Danmark 1979 till mer än 2700 butiker över hela världen. För att säkra framtida tillväxt, behöver vi de bästa medarbetarna. Ta tillvara på detta tillfälle att bli en del av JYSK. If you bring dedication, you will meet possibilities.

Klicka på – jag är intresserad – för att ansöka och ta kontrollen över din karriär.

Behöver du mer information? Klicka här för att läsa mer om JYSK som arbetsplats och träffa en av våra säljare

Följ våra medarbetare på Instagram @jysk_karriar

 

Kravspecifikation

null

Ytterligare information

null

 

Ansök här: https://jobs.smartrecruiters.com/JYSK/743999712102379-saljare-jysk-mobilia-50-vikariat?utm_source=Indeed&utm_medium=organic&utm_campaign=Indeed

 

Till relaxsidan

 

 

Kommunikatör till spännande tjänst i Båstad

 

Båstads kommun

 

Om arbetsplatsen
Professionalism, arbetsglädje och respekt Båstads kommun är en kreativ plats för alla som vill utveckla, förändra och förbättra. Tillsammans känner vi stolthet över det vi gör och är öppna för omvärlden.

Båstads kommuns kommunikationsavdelning består idag av en kommunikationschef och två kommunikatörer. Vi behöver förstärka kommunikationsavdelningen med en extra person. Vårt team arbetar med såväl intern som extern kommunikation åt hela kommunen.

Vi erbjuder dig en spännande tjänst med omväxlande arbetsuppgifter och en stor möjlighet att göra samhällsnytta i dessa tider när mycket av vårt arbete handlar om kommunikation kring coronapandemin.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta praktiskt med kommunikatörsuppgifter som att skriva nyheter, pressmeddelanden och inlägg i sociala medier. Du kommer att fotografera, publicera på våra webbplatser och arbeta med grafisk formgivning. Du tar själv ansvar för egna arbetsuppgifter och kan när det behövs arbeta självständigt, komma med egna idéer och snabbt ställa om när förutsättningar förändras.

Du kommer att ha stor möjlighet att påverka hur du utför arbetsuppgifterna, att få erfarenhet av det mesta en kommunikationsavdelning arbetar med och dessutom få arbeta i fantastiskt vackra Båstad.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har eller snart är klar med högskoleexamen inom media och kommunikation, eller motsvarande, eller som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Som kommunikatör i Båstads kommun jobbar du med många olika projekt samtidigt, därför är det bra om du är flexibel, snabb och kan prioritera. Du är del av ett team men måste också kunna fatta egna beslut och ta egna initiativ.

Kunskaper och erfarenhet av Photoshop, Premiere Pro, InDesign, WordPress, fotografering och webbredaktionellt arbete är meriterande. Kunskaper i att skriva nyheter, pressmeddelanden och andra texter är ett krav. Vid textproduktion ingår ofta faktainsamling, intervjuer, fotografering och bildredigering och vi ser därför gärna att detta är något du är van vid.

Kunskaper i kriskommunikation och tidigare arbete i politiskt styrd organisation är meriterande. Det är ett krav att du är tekniskt orädd och har lätt att lära dig nya system.

Erfarenhet krävs

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/AssignmentView.aspx?GuidExtSoftware=a81625f5-f9b1-4938-8ad9-7aac2b511316&guid=8979AF3F-9861-43B0-9454-00F2FB440A8C&locId=1

 

Till relaxsidan

 

McDonald’s Ängelholm söker medarbetare

 

McDonald´s – Ängelholm

 

Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja och en av Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. De flesta restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Twitter, Facebook och Instagram.
Vi söker nya medarbetare som brinner för att ge god service och som alltid vill överträffa våra gästers förväntningar!

Vi erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete där arbetsuppgifterna varierar från att i mötet med gästen ge den bästa restaurangupplevelsen, till att tillaga vår goda mat samt att se till att vårt kök och matsal är i toppskick.

Hos oss är driv och viljan att lära viktigare än betyg eller många rader på CV´t.

Ett jobb på McDonald’s ger dig färdigheter och erfarenheter som du har nytta av resten av livet. Det handlar t ex om ordning och reda, ledarskap och samarbetsförmåga.

På McDonald’s startar utbildningen från dag ett och det finns en tydlig karriärtrappa för den som vill utvecklas hos oss.

 

Vi söker dig som gillar…

SERVICE
att möta nya människor och vill bemöta alla med ett leende för att bidra till den bästa restaurangupplevelsen

TEAM WORK
att arbeta tillsammans med kollegor och vill ha roligt på jobbet

TEMPO
när det är full fart och inte är rädd för att hugga i eller ta initiativ

EGET DRIV
att lära dig nya saker, utvecklas och ta eget ansvar

 

Information om tjänsten

Tjänsten är på deltid och vi tillämpar sex månaders provanställning.

Vi söker dig som är över 16 år gammal.

 

Ansökan

Låter det här som ett jobb för dig? Registrera då din ansökan hos oss så snart som möjligt!

 

Ansök här: https://mcdonalds.attract.reachmee.com/jobs/5368-mcdonalds-angelholm-soker-medarbetare?utm_source=Indeed.com&utm_medium=organic&sourceType=PREMIUM_POST_SITE

 

Till relaxsidan